Arameeërs van Syrië

 

3-5-2013: De mysterieuze ontvoering van de twee Aramese bisschoppen, de tegenstrijdige berichten in de media en de mogelijke verantwoordelijken

 

23-4-2013: Twee Aramese bisschoppen ontvoerd in Syrië

 

27-3-2013: Gebruik van chemische wapens door de Koloniale machten gesteunde doodseskaders en terroristen in Syrië

 

13-12-2012: Syrië: Is de tijd gekomen om een aanslag met chemische wapens in scene te zetten zodat de koloniale machten het land kunnen binnenvallen?

 

30-7-2012: Balkanisatie van Syrië: Wie zullen de winnaars zijn en wie zullen de verliezers zijn? Wat gebeurt er met de inheemse Arameeërs die sinds duizenden jaren in dit gebied wonen?

 

5-7-2012: Syrië: De slechteriken en de goeden, aan welke kant sta jij?

 

22-6-2012: rapporteerde hij terug dat de Westerse media desinformatie verspreidde over de ware aard van de opstand in Syrië…

 

16-5-2012: Wordt het koloniale demonische plan om Syrië etnisch te zuiveren van de Aramese en andere Christenen nu in werking gesteld?

 

13-12-2011: Toppunt van krankzinnigheid: Het onheilige koloniale product “Assyriërs” willen samen met Moslimbroederschap het regime van Bashar Assad omverwerpen. Hoe de verfoeilijke demonische koloniale machten hun geestelijke kinderen en creatie in de afgrond manoeuvreren om de Arameeërs van Syrië te vernietigen.

 

3-12-2011: “Het gebruik van huurlingen, doodseskaders en sluipschutters door de Westerse geheime diensten is goed gedocumenteerd,,  Zal de etnische zuivering van de Arameeërs van Irak als voorbeeld dienen voor de toekomstig zuivering van de Arameeërs van Syrië?

 

1-12-2011: Het zuiveren van het Midden-Oosten van Aramese, Koptische en andere Christenen: een demonische plan gesmeed in de antichristelijke kwaadaardige Laboratoria van koloniale machten

 

17-10-2011: "Bevrijding" Irak: Vernietiging Aramese Christenen “Bevrijding” Egypte: verbranden kerken en afslachtingen van Koptische Christenen

 

16-9-2011: “Bevrijding” van Irak: Vernietiging van de Arameeërs van Irak. “Bevrijding” van Syrië....??????...

 

 

 

 

Het Aramese volk: Het Aramese volk (niet te verwarren met 'Armeniërs') spreekt Aramees, de taal van Abraham, Mozes en Jezus Christus. Zij zijn het inheemse volk van wat in vroegere tijden 'Aram-Nahrin' werd genoemd en in onze dagen bekend is geworden onder de naam 'Mesopotamië'

Sommige Arameeërs noemen zich in onze dagen "Assyriërs", dit vanwege de haatzaaiende geestelijke koloniale activiteiten van de Westerse missionarissen en diplomaten in het Midden-Oosten in de 16e en 19e eeuw. Andere Arameeërs zijn bekend geworden als "Chaldeeërs".  Ze zijn echter allemaal Arameeërs. Overal waar U het woord "Assyriërs" tegenkomt dient U het als Arameeërs te lezen.


 

Toppunt van krankzinnigheid: Het onheilige koloniale product “Assyriërs” willen samen met Moslimbroederschap het regime van Bashar Assad omverwerpen.

Hoe de verfoeilijke demonische koloniale machten hun geestelijke kinderen en creatie in de afgrond manoeuvreren om de Arameeërs van Syrië te vernietigen

English Version

 

Op 2 oktober 2011 werd in Istanboel de “Syrische Nationale Raad” (Syrian National Council) opgericht. Zie hieronder de verklaring die ze hebben uitgegeven. In de verklaring worden de namen weergeven van de leden van de Raad. We lezen onder andere: The Assyrian Democratic Organization, The Muslim Brotherhood, Syria

 

Dit is werkelijk toppunt van krankzinnigheid. Wij gaan U hieronder uitleggen waarom.

 

In Egypte bereiden de Koptische Christenen, na de overwinning van Moslimbroederschap en Salafisten, zich op een afschuwelijke tijd dat hen te wachten staat. De Moslimbroederschap zal na alle waarschijnlijk de Sharia wetgeving invoeren. Op 4 december 2011 werd naar aanleiding van de overwinning van de fanatieke Islamieten een artikel gepubliceerd op http://english.ahram.org.eg/, getiteld, “Egypt Copts react to Islamist electoral win http://english.ahram.org.eg/~/NewsContent/1/64/28346/Egypt/Politics-/Egypt-Copts-react-to-Islamist-electoral-win.aspx

 

We lezen onder andere, “Het is een jaar geweest waar de Koptische kerken werden verbrand door Salafisten- groep, waar de inwoners van het zuidelijke stad Qena demonstreerden en de snelwegen van de stad blokkeerden om te protesteren tegen de benoeming van Koptische gouverneur, waar de Kopten herhaaldelijk de straat opgingen om te protesteren tegen de toenemende discriminatie en waar dodelijke botsingen tussen de Koptische demonstranten en het leger op z’n minst 28 doden heeft gekost dat bekend raakte als “Maspero afslachting” dat plaatsvond voor de televisie gebouw in Maspero (wijk).

 

Het is ook een jaar waar diverse Islamieten op Televisie Christenen Kafirs (goddlozen) noemden en drongen op aan dat ze Jizya (Islamitische belasting voor niet- Moslims) moeten betalen, daarbij de Egyptische Christenen in een spiraal dwingen van toenemende golf van paniek”

 

En wat doen de verwerpelijke Westerse geestelijke koloniale en slavernij product “Assyriers?” Ze willen samen met de Moslimbroederschap het regime van Assad omver werpen. werkelijk, dit is boven iedere bevattingsvermogen.

Dit betekent maar een ding en dat is dit: De “Assyrische” terroristen zijn door hun Westerse koloniale meesters in deze situatie van geestelijke hoererij gemanoeuvreerd om de Arameeërs van Syrië te vernietigen.

 

Wie zijn de afvallige Arameeërs die zich “Assyriers” noemen?

 

Voor de meeste mensen die ons website bezoeken zal het duidelijk zijn wie de afvallige Arameeërs zijn die zich “Assyriers” noemen. Voor de nieuwelingen op ons website geven wij een beknopte samenvatting:

 

De term “Assyriers” werd in de 19e eeuw door England en de Anglicaanse missie gebruikt ter identificatie van de Oost- Aramese Nestoriaanse stammen van Hakkaria (zuid-Oosten Turkije) en Urmia (Iran). Sinds de onheilige bemoeienis van England werd een afschuwelijke vorm van nationalisme ingevoerd waarbij een complete geschiedenis vervalsing werd bewerkstelligheid. Aramese taal hebben ze veranderd in “Assyrische” taal, Aramese volk in “Assyrische” volk, Syrische kerk in “Assyrische” kerk. We spreken hier over koloniale kampen van geestelijke genocide en geestelijke/ culturele vernietiging:

http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_In_De_Media_Desinformatie.htm

http://www.aramnahrin.org/Dutch/Aramese_Geestelijke_genocide.htm

 

Zie meer over de terreur, leugen, bedrog en manipulaties van de afvallige Arameeërs die zich “Assyriers” noemen en hun demonische afschuwelijke oorlog tegen het Aramese volk:

http://www.aramnahrin.org/Dutch/ChristenenVanIrak.htm

http://www.aramnahrin.org/Dutch/Primitieve_Gevaarlijke_ADO_Ideologie_26_8_2008.htm

http://www.aramnahrin.org/Dutch/Assyrie_Syrie_Leugen_Identiteit_9_6_2008.htm

 

1993: Monsterverbond met de PKK

 

Meneer Abdullah Ocalan van PKK raakte onder de indruk van het fanatisme van deze afvallige Arameeërs die zich “Assyriërs” noemen. Om deze reden sloten zij op 22-4-1993 een monsterverbond met de PKK van meneer Ocalan. In ruil voor de rekrutering van de jongeren in het Westen voor de PKK, beloofde meneer Ocalan hen om bekendheid te geven aan de benaming “Assyriërs” en stelde daarbij de Kurdische Media ter beschikking. Hij zegt letterlijk “Wij zullen de geschiedenis veranderen”.

 

Dit verbond, inclusief de voorwaarden, wordt uitvoerig besproken in de PKK krant ‘Berxwedan” van 15-6-1993. Hier vindt U de complete vertaling van de krant “Berwedan”.

http://www.aramnahrin.org/Dutch/MonsterVerbond_PKK_ADO_24_4_1993.htm

 

Toen de Turken achter dit verbond kwamen, hebben zij de Aramese dorpen in het Zuid-Oosten van Turkije opgeblazen en de inwoners de Diaspora ingestuurd. De "Assyriers" begonnen zoals gebruikelijk enorme krokodillen tranen te produceren en schreeuwden overal uit de daken dat de Turken "Assyrische" dorpen hadden opgeblazen zonder natuurlijk verwijzing te maken naar hun eigen terroristische praktijken.

 

2006: Ons volk in Turkije toegevoegd aan de terroristen lijst van de Hoge Raad.

 

Door de onheilige activiteiten van de “Assyrische” terroristen werd ons volk in 2006 op de terroristenlijst van de Turkse Hoge Raad geplaatst.

http://www.aramnahrin.org/Dutch/Artikel_Zaman_16_11_2006.htm

 

2008: Rechtszaken tegen de Aramese klooster St. Gabriel

 

Sinds 2008 probeert de Turkse overheid samen met de Koerdische dorpen om de landerijen van het Aramese klooster St. Gabriel af te pakken.

Zie meer hierover:

Turkije, Koerden, het Aramese klooster St. Gabriel en wereldwijd Aramese protest

http://www.aramnahrin.org/Dutch/Turken_Koerden_Klooster_St_Gabriel_21_2_2009.htm

Turkije, Islamitische conferentie in Pakistan in 1980, Aramese klooster St. Gabriel, de etnische zuivering van Arameeërs en de afvallige Arameeërs die zich “Assyriërs” noemen

http://www.aramnahrin.org/Dutch/Turkije_Lahore_MorGabriel_EtnischeZuivering_24_3_2011.htm

 

De reden van deze rechtszaken heeft direct te maken met de onheilige activiteiten van de afvallige Arameeërs die zich “Assyriers” noemen en zich bezighouden met zaken die het daglicht niet kunnen dragen, inclusief geschiedenis vervalsing en culturele vernietiging/genocide.

 

2003: Ondergang Arameeërs van Irak: Geestelijke hoererij met Tony Blair en George Bush

 

Toen in 2003 de Amerikanen en Britten voorbereidingen troffen om Irak binnen te vallen en zogenaamde het Irakese volk te “bevrijden” van Saddam Hussein, refereerden zij in hun toespraken ook aan de term “Assyrians”.

http://www.aramnahrin.org/English/G_W_BUSH_Arameans.htm

 

Dit heeft een ongekende euforie en extase teweeggebracht bij de afvallige Arameeërs die zich "Assyriers" en nodigden meneer Bush en Blair uit om alstublieft naar Irak te komen en hen te bevrijden van die “wrede dictator” Saddam Hussein.

 

Zie meer over hun geestelijke hoererij met George Bush en Tony Blair en de ondergang van ons volk in Irak in een analyse die wij eerder publiceerden:

De Arameeërs van Irak: vervolging, moorden, plunderingen en etnische zuivering Wie spint garen bij het vloeien van dit bloed? Wie is verantwoordelijk hiervoor? De echte moordenaars van de Arameeërs van Irak.

http://www.iraqichristians.org/Dutch/Arameeers_Irak-Vervolging_Moorden_EtnischeZuivering_23_12_2010.htm

 

Abdullah Ocalan, Tony Blair, George Bush en Moslimbroederschap

 

De Westerse geestelijke koloniale slavernij product “Assyriers” is bereid om met iedereen geestelijke hoererij te plegen met slechts één voorwaarde en dat is: Bekendheid geven aan de verwerpelijke koloniale leugen-naam “Assyriërs”. Of het nu om Moslimbroederschap gaat of om Abdullah Ocalan, George Bush of Tony Blair, ze hebben geen probleem mee, zolang bekendheid wordt gegeven aan de frauduleuze benaming “Assyrians”. Ze gaan zelfs zover om de jongeren de dood in te jagen om hieraan bekendheid te geven.

 

Als straks de antichrist zich openbaart en het woord “Assyrians” in de mond neemt, zullen de afvallige Arameeërs die zich “Assyriers” noemen zich voor hem neerbuigen en hem verwelkomen als de redder en bevrijder van de “Assyrians”.

 

De afvallige Arameeërs die zich “Assyriers” noemen zijn hoogst waarschijnlijk door hun koloniale Westerse meesters in deze onheilige huwelijk met Moslimbroederschap gemanoeuvreerd om de deur open te maken voor de vernietiging van de Arameeërs in Syrië zoals hun Westerse meesters in Irak het hebben gedaan met ons volk.

 

Op 2 September 2011 werd een artikel gepubliceerd door Professor Micheal Chossudovsky getiteld,  “The Al Qaeda Insurgency in Syria: Recruiting Jihadists to Wage NATO's "Humanitarian Wars" (by Prof. Michel Chossudovsky, 2 september 2011)

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=26351

 

Professor Micheal Chossudovsky ontmaskert de kwaadaardige demonische beleid van NATO om met behulp van Islamitische terroristen Syrische regime omver te werpen. Wij vertalen hieronder een deel van het artikel dat begint bij de kop, “Recruiting Thousands of Jihadists” (Rekrutering duizenden Jihadisten)

 


 

Rekrutering duizenden Jihadisten

 

NATO en de Turkse Opper Commando overwegen ook de opbouw van een Jihad, inclusief rekrutering van duizenden “vrijheidsstrijders”, herinnerend aan de inzet van Mujahideen om de (heilige) Jihad oorlog van CIA te voeren op de hoogtepunt van de Sovjet- Afghaanse oorlog: “Er is ook gediscussieerd in Brussel en Ankara, zoals onze bronnen ons vermelden, om een campagne te starten om duizenden Moslim vrijwilligers uit Midden-Oosterse landen en Moslimwereld te verwerven om samen met de Syrische rebbelen te vechten. Het Turkse leger zou deze vrijwilligers onderdak bidden, hen trainen en voor hun transport naar Syrië zorgen

 

Deze rekrutering van Mujahideen om te vechten voor de humanitaire oorlogen van de NATO (inclusief Libië en Syrië) is aardig op weg. Rond 1500 Jihadisten uit Afghanistan, getraind door de CIA, werden gezonden om te vechten met de “pro- Democratie” rebellen onder de paraplu van de “voormalige” Libische Islamitische strijd Groep (LIFG) commandant Abdel Hakim BelHadj.

 

“De meeste mannen zijn gerekruteerd uit Afghanistan. Ze zijn Oezbeken, Perziers en Hazaren. Volgens de uitzending waren deze mannen gekleed in Oezbeekse stijl van shalwar en Hazarse – Oezbeek Kurtanen werden gezien in het gevecht in de Libische steden” (The Nation, Pakistan).

 

Het Libische model van rebellenmacht geïntegreerd in de Islamitische brigades samen met NATO speciale eenheden is voorbestemd om te worden toegepast in Syrië waar de Islamitische strijders, gesteund door Westerse en Israëlische veiligheidsdiensten, reeds zijn ingezet.

 

Het veroorzaken van verdeeldheid binnen de Syrische maatschappij.

 

Syrië is een seculaire staat waar Moslims en Christenen een gemeenschappelijke erfgoed hebben gedeeld sinds het vroegere Christelijke periode en hebben met elkaar geleefd gedurende honderden jaren.

 

Geheime steun wordt verleend aan de Jihad strijders, die op hun beurt verantwoordelijk zijn voor daden van sektarische geweld gericht tegen Alawiten, Christenen en Druzen. In begin Mei werd gerapporteerd dat gewapende mannen, deel uitmakend van anti-overeheid “protest beweging”, Christelijke huizen in Daraa in het Zuiden van Syrië hadden aangevallen:

 

In een Christelijke dorp buiten Daraa, in het zuiden van Syrië, rapporteerden ooggetuigen dat twintig gemaskerde mannen op motorfietsen vuur openden op een christelijke huis onder het uitroepen van kwaadaardige opmerkingen in de straten. Volgens andere ICC bron in Syrië, ontvingen kerken dreigbrieven tijdens de pasfeest waarin hen werd verteld om zich of bij de Salafisten- protesten aan te sluiten of te vertrekken.

Laatste week in Duma, buiten wijk van Damascus, schreeuwden volgens een bron van ICC en de Tayyar.org, een Libanese persagentschap, de Salafisten, “Alawiten naar de graf en Christenen naar Beirut!” Christenen in Syrië zijn bezorgd dat de agenda van vele extremistische Islamieten in Syrië inclusief Salafisten is om de overheid over te nemen en de Christenen het land uit te zetten. “Wanneer Moslim Salafisten aan politieke invloed winnen, zullen ze ervoor zorgen dat er geen spoor van het Christendom overblijft in Syrië”, een Syrische Christen vertelde aan ICC.

 

“Wij willen het leven en de rechten in Syrië verbeteren onder deze president, maar wij willen geen terrorisme. Christenen zullen de eerste zijn die prijs zullen betalen voor terrorisme. ………..Wat Christenen voor vragen is de realisatie dat wanneer veranderingen plaatsvinden, dit niet moet gebeuren onder een zekere agenda van zekere mensen, maar voor het volk van Syrië op een vredevolle manier onder de huidige overheid”. De ICC Regionale Manager voor het Midden-Oosten, Aidan Clay, zei, “In tegenstelling tot Egypte waar de Christenen in meerderheid de revolutie steunden die de president Hosni Mubarak verwijderden van de macht, hebben de Syrische Christenen voor vrede gekozen terwijl ze grotere vrijheden eisen onder de huidige overheid. Christenen verwachten dat alleen chaos en bloedbaden zullen volgen wanneer de eisen van de Salafisten worden ingewilligd. Wij dringen aan bij de overheid van de Verenigde Staten om in wijsheid en voorzichtig te handelen bij het ontwikkelen van beleid dat diepe politieke vertakkingen heeft voor de minderheden van Syrië door niet indirect steun te geven voor het verkrijgen van vaste voet dat gebruikt gaat worden door Salafisten om hun radicale agenda uit te voeren” (International Christian Concern (ICC), 4 Mei 2011, “Syrian Christians Threatened by Salafi Protestors, Persecution News”)

 

De aanvallen op de Christenen van Syrië roepen de herinneringen op van de moorden door de doodseskaders gericht tegen de Chaldese (Aramese) Christenen in Irak.

*********************************************************

 

Inderdaad lijkt een parallel te lopen tussen de afschuwelijke demonische plannen uitgevoerd in Irak tegen de inheemse Arameeërs van Aram-Nahrin en de huidige plannen die op tafel liggen tegen de Arameeërs van Syrië.

 

En om deze onheilige plannen te verwezenlijken wordt het koloniale product “Assyriers” als pionnen gebruikt om de buitenwereld voor gek te houden. In geval van Irak werd meneer Younadam Khanna en zijn beweging (Assyrische democtraische beweging) gebruikt door England (voor de zoveelste) en Amerika om hen in de val te lokken. Daarnaast werd de International Leugen en Haat- Machine (AINA) ingezet om constant hatelijke artikelen tegen de Islam te verspreiden.

 

Het gevolg was dat de onder leiding van het Westerse geheime diensten staande doodeskaders samen met de Islamitische terroristen ongestoord ons volk in Irak konden vermoorden en het land uitzetten om vervolgens de door het Westen gecreëerde “Al-Qaeada” de schuld te geven. En natuurlijk, zoals altijd, werd de leugen van Al-Qaeada eindloos herkauwt door de AINA (Assyrian- International News Agency) om de Islam zwart te maken zonder de ware schuldigen en criminelen te identificeren.

 

In Nederland bijvoorbeeld was vooral mevrouw Attiya Tunc (alias Attiya Xamri, Attiya Gamri) die mensen als Joel Voordewind, Evangelische Omroep en Geert Wilders voor haar karretje wist te spannen om aandacht te vragen voor “Assyrian Christians” van Irak en hoe ze werden geterroriseerd door de Koerden en de fanatieke Islamieten om vervolgens de ware boosdoeners, de scheppers en de meesters van mevrouw Tunc en andere afvallige Arameeërs die zich “Assyriers” noemen, buiten de schot te houden. En dat is hun meesters goed gelukt. Zo doe je het! Je vernietigd een volk zonder dat het volk in de gaten heeft.

 

Hetzelfde spelletje zal nu in Syrië worden herhaald. het koloniale product "Assyriers" zijn door hun Westerse scheppers en meesters in een buitengewoon onheilige huwelijk met Moslimbroederschap gemanoeuvreerd. Wat er nu gaat gebeuren is vermoedelijke het volgende: De buitenwereld zal voor gek worden gehouden door te zeggen, “Kijk de Moslimbroederschap is gematigd, heeft geen probleem om met “Christenen” samen te werken. Daarom moet U al die negatieve verhalen over Moslimbroederschap niet geloven”. Vervolgens zullen de speciale eenheden van de Westerse geheime diensten en hun Islamitische strijders aanvallen uitvoeren op de Aramese Christenen om hen te vermoorden en angst aan te jagen zodat zij Syrië gaan verlaten. In de reguliere Westerse media zullen deze aanvallen worden toegeschreven aan “Al- Qaeada” of een andere door het Westen gecreëerde terroristische Islamitische groep. Zodoende worden de ware boosdoeners buiten schot gehouden en de demonische plan met behulp van het geestelijke koloniale product “Assyriers” is dan bewerkstelligheid.

 

 


Aanverwante artikelen:

 

SYRIA: Who is Behind The Protest Movement? Fabricating a Pretext for a US-NATO "Humanitarian Intervention" (3 -5- 2011, Professor Michel Chossudovsky) http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24591

 The Destabilization of Syria and the Broader Middle East War (Professor Michel Chossudovsky, 17-6-2011)

 http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=25312

 A "Humanitarian War" on Syria? Military Escalation. Towards a Broader Middle East-Central Asian War?(Professor Michel Chossudovsky, 9-8-2011) http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=25955

 The Pentagon's "Salvador Option": The Deployment of Death Squads in Iraq and Syria (Professor Michel Chossudovsky, 16-8-2011)

 http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=26043

The Al Qaeda Insurgency in Syria: Recruiting Jihadists to Wage NATO's "Humanitarian Wars" (Professor Michel Chossudovsky, 2-9-2011)

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=26351

 Media Lies Used to Provide a Pretext for Another "Humanitarian War": Protest in Syria: Who Counts the Dead? (Julie Lévesque, 25-11-2011)

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=27785

 Unknown Snipers and Western backed "Regime Change"A Historical Review and Analysis (Gearóid Ó Colmáin, 28-11-2011)

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=27904

 SYRIA: The Orwellian "Responsibility to Protect" (R2P) used to Justify "Regime Change" and All Out War ( Mahdi Darius Nazemroaya, 30-11-2011) http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=27935

 

“Bevrijding” van Irak: Vernietiging van de Arameeërs van Irak. “Bevrijding” van Syrië................... ?????????...............

http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Irak_Syrie_16_9_2011.htm

"Bevrijding" Irak: Vernietiging Aramese Christenen. “Bevrijding” Egypte: verbranden kerken en afslachtingen van Koptische Christenen

 http://www.aramnahrin.org/Dutch/Kopten_Demonstratie_Cairo_Afslachting_17_10_2011.htm

 Het zuiveren van het Midden-Oosten van Aramese, Koptische en andere Christenen: een demonische plan gesmeed in de antichristelijke kwaadaardige Laboratoria van koloniale machten:  http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Midden_Oosten_Ondergang_1_12_2011.htm

Het gebruik van huurlingen, doodseskaders en sluipschutters door de Westerse geheime diensten is goed gedocumenteerd,,

 Zal de etnische zuivering van de Arameeërs van Irak als voorbeeld dienen voor de toekomstig zuivering van de Arameeërs van Syrië?

http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Midden_Oosten_Doodseskaders_Huurlingen_3_12_2011.htm

Genocide waarschuwing afgegeven voor Midden-Oosten

http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Midden_Oosten_GenocideWaarschuwing_9_12_2011.htm

 


Declaration of the establishment of the Syrian National Council

(http://www.mediapart.fr/files/CNS_final_Englis.doc ; See also: http://en.wikipedia.org/wiki/Syrian_National_Council)

 

In response to the demands of the Syrian people and their active forces and in light of the tremendous efforts exerted to unify the opposition, and most importantly considering the heroic struggle of the Syrian people facing war and daily massacres committed by the oppressive regime against defenseless civilians, the last of which the Rastan massacre the revolutionary forces declare the establishment of the Syrian National Council as the platform of unity of the opposition and its peaceful forces.

 

The National Council establishes the main representation of the Syrian revolution in its internal and external forces and provides all necessary support to achieve the goals of the revolution and the people to topple the regime, including all of its components and leadership, and to replace it with a democratic, pluralistic, democratic regime within the context of a civil, egalitarian state without any discrimination based on nationalistic, gender, religious, or political affiliation.  The National Council is open for participation to all Syrians committed to the principles and goals of the revolution and its peaceful nature.

 

The National Council is an independent, autonomous entity manifesting the independence of the Syrian opposition and the sovereignty of the Syrian people that it represents.

 

The National Council works with all of the Arab, regional, and international entities and governments based on principles of mutual respect and the protection of Syrian national interest, and it rejects any foreign intervention that affects national sovereignty.

 

As such, in response to the call of the youth of the revolution the National Council calls on all relevant international organizations and entities to take its responsibility towards the Syrian people and to work on their protection from the war declared against them and halt the crimes and grave human rights violations committed by the current illegitimate regime through all legitimate and legal available means available by International Humanitarian law.

 

The National Council condemns the regime's sectarian and violent policies which puts national unity at risk and pushes the country towards civil war and foreign intervention.

 

The National Council emphasizes that the new civil democratic Syria represents the best guarantee to all components of the Syrian people and the democratic, just resolution of the Kurdish and Assyrian questions within a unified Syria while preserving the State's institutions, especially the military, which has been abused and manipulated by the regime. 

 

The National Council declares its full faith in the inevitable victory of the will of the people and calls on all Syrians to galvanize around it until the fulfillment of the goals of the revolution.

 

In this historic moment the National Council stands to honor the souls of the martyrs, the wounds of the wounded and those who have been detained and those exiled.

 

Long live free democratic Syria.

 

Istanbul, October 2, 2011

 

The Damascus Declaration

The Temporary Administration of the SNC

The Muslim Brotherhood, Syria

The Kurdish parties and forces

The Assyrian Democratic Organization

Independent personalities and societal forces including the Tribes

The Local Coordinating Committees

The High Council of the Revolution

The General Commission of the Revolution

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

********************************

Zie meer over de Arameeërs van Syrië: http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Van_Syrie.htm

Arameeërs van Irak: http://www.aramnahrin.org/Dutch/ChristenenVanIrak.htm

 


Hier kunt U zich aanmelden voor ons nieuwsbrief

 

Heb je als Arameeër iets gehad aan dit artikel? Wil iets betekenen voor het Aramese volk? Zo ja, overweg dan het volgende:

http://www.aramnahrin.org/Dutch/AramNaharaim_Vrijwilligers.htm

http://www.aramnahrin.org/Dutch/HelpOns.htm

 

 

Heb je als Arameeër hekel aan corruptie en vriendjespolitiek? Denk je dat dit heeft geleid tot de ondergang van ons volk en hun Diaspora? Wil je hier iets tegen doen? Ben je moedig? Welkom dan bij Aram-Naharaim Organisatie.

 

 

U mag dit artikel overnemen alleen als U de volledig link naar het artikel erbij vermeld.

 

 

 

 

 

 

 

28-8-2012: Syrische nationale leger doodt rebellen uit Irak, Turkije, Libië, Egypte en Tunesië

 

15-10-2012: Aramese leider in Irak mijmert over de wegkwijnende Aramese aanwezigheid……de onzichtbare hand… ons bezordheid... de Nieuwe Wereld Orde (NWO)…Paradigma Verandering... Petrus Romanus......

 

30-11-2012: Syrië: de kindsoldaten van het rebellenleger

 

10-12-2012: Saudi-Arabië stuurt 1.334 gevaarlijkste criminelen als jihadisten naar Syrië

 

 

===Video's===

 

12-9-2012: Vrijheidsstrijders van het Westen onthoofden en terroriseren in Syrië.

 

1-9-2012: Video Ansar al-Sunneh excuteert een politieman Muhammad Faysal Suleiman in Daraa

 

21-10-2012: Vrije Syrische Leger Genocide tegen minderheden in Syrië

 

30-10-12: Armeense kerk in Aleppo vernietigd door de terroristen

 

12-11-2012: Salafisten van VSL gebruiken Moskee om burgers aan te vallen.

 

15-12-2012: Leven van minderheden onder de door het Westen gesteunde rebellen

 

23-12-2012: Turkse Islamitische Terrorist zet aan tot haat om minderheden af te slachten

 

2-1-2013: Fatwa tegen supporters van regering Assad

 

19-1-2013: Kindsoldaten van het Vrije Syrische Leger: oorlogsmisdaden

 

24-1-2013: Human Rights Watch: Syrische rebellen plunderen kerken (VIDEO)

 

8-4-2013: Video: “Aleppo, the Castle”: Documentary on Atrocities Committed by US-NATO Sponsored Terrorists in Syria

 

4-4-2013: New video shows Syrian rebels using US SEALs' sniper rifle

 

20-3-2013: Video: West Turns a Blind Eye that Their Terrorists in Syria Used WMDs, Against all Evidence

 

4-5-2013: Syrische rebellen getraind in de Kosovo trainingskampen