Arameeërs van Syrië

 

3-5-2013: De mysterieuze ontvoering van de twee Aramese bisschoppen, de tegenstrijdige berichten in de media en de mogelijke verantwoordelijken

 

23-4-2013: Twee Aramese bisschoppen ontvoerd in Syrië

 

27-3-2013: Gebruik van chemische wapens door de Koloniale machten gesteunde doodseskaders en terroristen in Syrië

 

13-12-2012: Syrië: Is de tijd gekomen om een aanslag met chemische wapens in scene te zetten zodat de koloniale machten het land kunnen binnenvallen?

 

30-7-2012: Balkanisatie van Syrië: Wie zullen de winnaars zijn en wie zullen de verliezers zijn? Wat gebeurt er met de inheemse Arameeërs die sinds duizenden jaren in dit gebied wonen?

 

5-7-2012: Syrië: De slechteriken en de goeden, aan welke kant sta jij?

 

22-6-2012: rapporteerde hij terug dat de Westerse media desinformatie verspreidde over de ware aard van de opstand in Syrië…

 

16-5-2012: Wordt het koloniale demonische plan om Syrië etnisch te zuiveren van de Aramese en andere Christenen nu in werking gesteld?

 

13-12-2011: Toppunt van krankzinnigheid: Het onheilige koloniale product “Assyriërs” willen samen met Moslimbroederschap het regime van Bashar Assad omverwerpen. Hoe de verfoeilijke demonische koloniale machten hun geestelijke kinderen en creatie in de afgrond manoeuvreren om de Arameeërs van Syrië te vernietigen.

 

3-12-2011: “Het gebruik van huurlingen, doodseskaders en sluipschutters door de Westerse geheime diensten is goed gedocumenteerd,,  Zal de etnische zuivering van de Arameeërs van Irak als voorbeeld dienen voor de toekomstig zuivering van de Arameeërs van Syrië?

 

1-12-2011: Het zuiveren van het Midden-Oosten van Aramese, Koptische en andere Christenen: een demonische plan gesmeed in de antichristelijke kwaadaardige Laboratoria van koloniale machten

 

17-10-2011: "Bevrijding" Irak: Vernietiging Aramese Christenen “Bevrijding” Egypte: verbranden kerken en afslachtingen van Koptische Christenen

 

16-9-2011: “Bevrijding” van Irak: Vernietiging van de Arameeërs van Irak. “Bevrijding” van Syrië....??????...

 

 

 

 

Het Aramese volk: Het Aramese volk (niet te verwarren met 'Armeniërs') spreekt Aramees, de taal van Abraham, Mozes en Jezus Christus. Zij zijn het inheemse volk van wat in vroegere tijden 'Aram-Nahrin' werd genoemd en in onze dagen bekend is geworden onder de naam 'Mesopotamië'

Sommige Arameeërs noemen zich in onze dagen "Assyriërs", dit vanwege de haatzaaiende geestelijke koloniale activiteiten van de Westerse missionarissen en diplomaten in het Midden-Oosten in de 16e en 19e eeuw. Andere Arameeërs zijn bekend geworden als "Chaldeeërs".  Ze zijn echter allemaal Arameeërs. Overal waar U het woord "Assyriërs" tegenkomt dient U het als Arameeërs te lezen.


Twee Aramese bisschoppen ontvoerd in Syrië

 

Op maandag 22-4-2013 werden twee Aramese bisschoppen uit Aleppo, Syrië ontvoerd door terroristen. Het gaat om de West- Aramese Syrisch Orthodoxe bisschop Yohanna Ibrahim en de West- Aramese Melkitische- Grieks Orthodoxe bisschop Paulus Yazigi. De beide bisschoppen staan ieder aan het hoofd van een diocees in Aleppo.

English Version

 

 

Mgr. Yohanna Ibrahim

Mgr. Paulus Yazigi

 

 

Volgens de informatie van de Aramese geestelijken ter plekke in Aleppo vond de ontvoering als volgt plaats: Bisschop Yuhanna Ibrahim en zijn chauffeur verlieten op maandag 22-4-2013 om 10.00 uur zijn residentie en gingen naar de grens met Turkije, genoemd Bab Al Hawa, om bisschop Paulus Yazigi op te halen die een bezoek had gebracht aan Turkije. Op hun terugweg naar Aleppo ter hoogte van het dorp Kfar Diwan (tussen Aleppo en Bab Al Hawa) werd rond 15:30 uur de auto van de bisschoppen door de terroristen aangehouden, de chauffeur vermoord en de bisschoppen ontvoerd.

 

Hieronder is een brief van de Syrische Orthodoxe kerk in Aleppo over de ontvoering van deze twee bisschoppen

 

Een officiële verklaring van de Syrisch Orthodoxe Aartsbisdom van Aleppo

 

23 april 2013

 

Beste Vrienden in de wereld:

 

Het spijt mij U te informeren dat bisschop Yohanna Ibrahim van de Syrisch Orthodoxe Aartsbisdom van Aleppo vandaag werd ontvoert op zijn terugweg naar Aleppo van de Turkse grens. Hij ging daarheen om bisschop Paul Yazigi van de Grieks Orthodoxe kerk van Aleppo op te halen. Het nieuws dat wij hebben ontvangen is dat een gewapende Tsjetsjeense groep de auto stopte en de twee bisschoppen hebben ontvoerd, terwijl de bestuurder werd vermoord. Wij werken eraan en doen ons best voor de vrijlating van de twee Bisschoppen en hun veilige terugkeer. Tot nog toe zijn wij niet in geslaagd contact te leggen met hun ontvoerders.

 

Verspreid alstublieft deze boodschap zoveel mogelijk. Er is druk nodig van alle kerken en ambassades in de wereld voor hun vrijlating. De bisschop was op een humanitaire missie voor de vrijlating van twee priesters die maanden geleden waren ontvoerd.

 

Do alstublieft U best in deze kritieke situatie. Wij hebben de gebeden van alle gelovigen rond de wereld nodig voor hun veiligheid

 

Hoogachtend in Christus,

 

Razek Siriani

Oecumenische Relaties & Hulp functionaris

Syrisch Orthodox Aartsbisdom van Aleppo

 

De chaotische situatie in Syrië lijkt vele overeenkomsten te tonen met de situatie in Irak; dankzij de door de Westerse koloniale machten gecreëerde, getrainde en bewapende terroristen, huurlingen en doodseskaders. Ontvoeringen en moorden zijn aan de orde van de dag.

 

Of het om “Tsjetsjeense groep..” gaat of om “ Al- Nusra” of om “Al-Qaeada” of om “speciale eenheden van de Westerse geheime diensten” of om welke andere groep dan ook gaat, het zijn allemaal onheilige producten gecreëerd in de krankzinnige demonische laboratoria van de Westerse koloniale Illuminatie machten. Voor de nieuwe lezer van ons website verwijzen wij naar onze analyses over de Arameeërs van Syrië: http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Van_Syrie.htm

 

Zoals wij al vaker hebben gezegd is het doel van deze ontvoeringen, moorden, intimidatie en terreur om het Midden-Oosten te zuiveren van de inheemse Aramese en niet Aramese Christenen. Dat is het doel van de internationale Illuminatie waar de westerse koloniale machten de kern ervan vormen. De ontvoering van deze twee bisschoppen was niet de eerste en het zal ook niet de laatste zijn.

 

Wij bidden voor de veiligheid van deze bisschoppen en vragen in Jezus' naam aan God YAHWEH, de God van Abraham, Isaak en Jacob om een legioen krijgsengelen, met getrokken flitsende zwaarden in hun handen, te sturen om deze bisschoppen te beschermen.

 

Hier is een opmerking op z’n plaats:

 

Terwijl de vernietiging en uitdrijving van ons volk in het Midden-Oosten op de operatietafel van de kwaadaardige demonische machten ligt, organiseert de internationale sensatie en foto-show vakantie bureau “Syrische Universele Alliantie” (SUA) (Papieren tijgernaam: World Council of Arameans (WCA)) vakanties naar Turkije; terwijl Turkije nu een van de landen is die een zeer belangrijke rol speelt in de destabilisatie van Syrië. Dit is werkelijk krankzinnig.

 

Aan de andere kant, dit is ook het enige wat SUA/WCA zo beetje kan, namelijk: sensatie, foto-show en herhaling, herhaling en nog eens herhaling van halve waarheden om het blinde en slechthorende volk voor gek te houden met behulp van de televisie kanaal van de Machtige Midyat familie in Zweden. Met deze, naar ons inzicht, geavanceerde misleiding technologie lijken ze behoorlijke resultaten te boeken met vele geestelijke blinden en slechthorenden onder ons volk. Je kunt je daarom afvragen van: Wat is de toekomst van een volk dat zich op deze wijze laat bespelen en voor gek houden?

 

 

******************************************************************

Zie meer over de Arameeërs van Syrië: http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Van_Syrie.htm

Arameeërs van Irak: http://www.aramnahrin.org/Dutch/ChristenenVanIrak.htm

 


Hier kunt U zich aanmelden voor ons nieuwsbrief

 

Heb je als Arameeër iets gehad aan dit artikel? Wil iets betekenen voor het Aramese volk? Zo ja, overweg dan het volgende:

http://www.aramnahrin.org/Dutch/AramNaharaim_Vrijwilligers.htm

http://www.aramnahrin.org/Dutch/HelpOns.htm

 

 

Heb je als Arameeër hekel aan corruptie en vriendjespolitiek? Denk je dat dit heeft geleid tot de ondergang van ons volk en hun Diaspora? Wil je hier iets tegen doen? Ben je moedig? Welkom dan bij Aram-Naharaim Organisatie.

 

 

U mag dit artikel overnemen alleen als U de volledig link naar het artikel erbij vermeld.

 

 

28-8-2012: Syrische nationale leger doodt rebellen uit Irak, Turkije, Libië, Egypte en Tunesië

 

15-10-2012: Aramese leider in Irak mijmert over de wegkwijnende Aramese aanwezigheid……de onzichtbare hand… ons bezordheid... de Nieuwe Wereld Orde (NWO)…Paradigma Verandering... Petrus Romanus......

 

30-11-2012: Syrië: de kindsoldaten van het rebellenleger

 

10-12-2012: Saudi-Arabië stuurt 1.334 gevaarlijkste criminelen als jihadisten naar Syrië

 

 

===Video's===

 

12-9-2012: Vrijheidsstrijders van het Westen onthoofden en terroriseren in Syrië.

 

1-9-2012: Video Ansar al-Sunneh excuteert een politieman Muhammad Faysal Suleiman in Daraa

 

21-10-2012: Vrije Syrische Leger Genocide tegen minderheden in Syrië

 

30-10-12: Armeense kerk in Aleppo vernietigd door de terroristen

 

12-11-2012: Salafisten van VSL gebruiken Moskee om burgers aan te vallen.

 

15-12-2012: Leven van minderheden onder de door het Westen gesteunde rebellen

 

23-12-2012: Turkse Islamitische Terrorist zet aan tot haat om minderheden af te slachten

 

2-1-2013: Fatwa tegen supporters van regering Assad

19-1-2013: Kindsoldaten van het Vrije Syrische Leger: oorlogsmisdaden

 

24-1-2013: Human Rights Watch: Syrische rebellen plunderen kerken (VIDEO)

 

8-4-2013: Video: “Aleppo, the Castle”: Documentary on Atrocities Committed by US-NATO Sponsored Terrorists in Syria

 

4-4-2013: New video shows Syrian rebels using US SEALs' sniper rifle

 

20-3-2013: Video: West Turns a Blind Eye that Their Terrorists in Syria Used WMDs, Against all Evidence

 

4-5-2013: Syrische rebellen getraind in de Kosovo trainingskampen