Arameeërs van Syrië

 

3-5-2013: De mysterieuze ontvoering van de twee Aramese bisschoppen, de tegenstrijdige berichten in de media en de mogelijke verantwoordelijken

 

23-4-2013: Twee Aramese bisschoppen ontvoerd in Syrië

 

27-3-2013: Gebruik van chemische wapens door de Koloniale machten gesteunde doodseskaders en terroristen in Syrië

 

13-12-2012: Syrië: Is de tijd gekomen om een aanslag met chemische wapens in scene te zetten zodat de koloniale machten het land kunnen binnenvallen?

 

30-7-2012: Balkanisatie van Syrië: Wie zullen de winnaars zijn en wie zullen de verliezers zijn? Wat gebeurt er met de inheemse Arameeërs die sinds duizenden jaren in dit gebied wonen?

 

5-7-2012: Syrië: De slechteriken en de goeden, aan welke kant sta jij?

 

22-6-2012: rapporteerde hij terug dat de Westerse media desinformatie verspreidde over de ware aard van de opstand in Syrië…

 

16-5-2012: Wordt het koloniale demonische plan om Syrië etnisch te zuiveren van de Aramese en andere Christenen nu in werking gesteld?

 

13-12-2011: Toppunt van krankzinnigheid: Het onheilige koloniale product “Assyriërs” willen samen met Moslimbroederschap het regime van Bashar Assad omverwerpen. Hoe de verfoeilijke demonische koloniale machten hun geestelijke kinderen en creatie in de afgrond manoeuvreren om de Arameeërs van Syrië te vernietigen.

 

3-12-2011: “Het gebruik van huurlingen, doodseskaders en sluipschutters door de Westerse geheime diensten is goed gedocumenteerd,,  Zal de etnische zuivering van de Arameeërs van Irak als voorbeeld dienen voor de toekomstig zuivering van de Arameeërs van Syrië?

 

1-12-2011: Het zuiveren van het Midden-Oosten van Aramese, Koptische en andere Christenen: een demonische plan gesmeed in de antichristelijke kwaadaardige Laboratoria van koloniale machten

 

17-10-2011: "Bevrijding" Irak: Vernietiging Aramese Christenen “Bevrijding” Egypte: verbranden kerken en afslachtingen van Koptische Christenen

 

16-9-2011: “Bevrijding” van Irak: Vernietiging van de Arameeërs van Irak. “Bevrijding” van Syrië....??????...

 

 

 

 

Het Aramese volk: Het Aramese volk (niet te verwarren met 'Armeniërs') spreekt Aramees, de taal van Abraham, Mozes en Jezus Christus. Zij zijn het inheemse volk van wat in vroegere tijden 'Aram-Nahrin' werd genoemd en in onze dagen bekend is geworden onder de naam 'Mesopotamië'

Sommige Arameeërs noemen zich in onze dagen "Assyriërs", dit vanwege de haatzaaiende geestelijke koloniale activiteiten van de Westerse missionarissen en diplomaten in het Midden-Oosten in de 16e en 19e eeuw. Andere Arameeërs zijn bekend geworden als "Chaldeeërs".  Ze zijn echter allemaal Arameeërs. Overal waar U het woord "Assyriërs" tegenkomt dient U het als Arameeërs te lezen.


Syrië: Is de tijd gekomen om een aanslag met chemische wapens in scene te zetten zodat de koloniale machten het land kunnen binnenvallen?

 

English version

 

1. Inleiding

 
 

2. Krokodillen tranen

 
 

3.Vermoedelijk niet Bashar Assad, maar zeer waarschijnlijk de Westerse doodseskaders zullen chemische wapens gebruiken tegen eigen bevolking om een aanslag in scene te zetten.

 
    3.1 De groter de leugen des te meer mensen zullen het geloven  
    3.2 Voorbereiding: Het installeren van patriot raketten in Turkije  
    3.3 Hebben de Russen roet in het eten gegooid?  
  4. De situatie van de Arameeërs en andere minderheden…  

 


 

1. Inleiding

 

In onze analyse van 30-7-2012 schreven wij:

 

“Mocht het regime van Bashar Assad niet snel vallen, dan zullen de verfoeilijke demonische Westerse koloniale machten waarschijnlijk een aanslag in scene zetten en dat als excuses gaan gebruiken om alsnog Bashar Assad af te zetten.

 

Een bekende in scene gezet aanslag, die nooit plaats heeft gehad maar werd gebruikt voor de start van de oorlog met Vietnam door de Amerikanen, is de zogenoemd incident in de Golf van Tonkin. Zie hierover: http://www.youtube.com/watch?v=K2Wl2M4yLkY

 

De-classified Vietnam-era Transcripts Show Senators Knew Gulf Of Tonkin Was A Staged False Flag Event (Steve Watson, Thursday, Jul 15th, 2010) http://www.prisonplanet.com/de-classified-vietnam-era-transcripts-show-senators-knew-gulf-of-tonkin-was-a-staged-false-flag-event.html

 

THE "VIETNAM WAR" LIE ADMITTED: http://www.youtube.com/watch?v=hqDOUI8G4w4

 

Het is ook mogelijk dat er een aanslag wordt gepleegd op een Amerikaans schip of op een Israëlische /Westerse doel of een stad waarbij veel doden vallen om vervolgens Syrië hier verantwoordelijk voor te stellen met als resultaat: Het land binnenvallen en het regime omver werpen”

 http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Syrie_Balkanisatie_Ondergang_30_7_2012.htm

 

De tijd lijkt nu inderdaad te zijn aangebroken voor de verfoeilijke koloniale Illuminatie machten om een aanslag in scene te zetten met chemische wapens gepleegd door hun “vrijheid”- doodseskaders, die nu ravage aanrichten in Syrië, om dit vervolgens in de schoenen van Bashar Assad te schuiven om het land te kunnen binnenvallen.

 

2. Krokodillen tranen

 

De laatste weken werden, zoals gebruikelijk zomaar opeens uit het niets, door sommige Westerse leiders en media enorme krokodillen tranen geproduceerd omtrent de activiteiten van het leger van Bashar Assad en het gereedmaken van chemische wapens. Ze zijn “bezorgd.”

 

Wanneer de Westerse koloniale Illuminatie machten hun “bezorgdheid” naar buiten brengen over het mogelijk gebruik van Chemische wapens door de regering Assad tegen z’n “eigen bevolking” (lees: de door het Westen gecreëerde, getrainde en bewapende doodseskaders), dan moet het bij U als lezer meteen een lampje gaan branden dat deze antichristelijke demonische machten zeer waarschijnlijk bezig zijn met het voorbereiden om een aanslag in scene te zetten en Assad hiervan te beschuldigen.

 

Op 20 augustus 2012 zei president Obama over het gebruik van chemische wapens door Syrië:

“Wij zijn heel duidelijk geweest naar het regime van Assad, maar ook naar andere spelers op de grond, dat een rode lijn voor ons is wanneer wij het verplaatsen van scala aan chemische wapens beginnen waar te nemen of het gebruik ervan. Dat zou mijn analyse veranderen, “ zei Obama. “Dat zou mijn vergelijking veranderen…. Wij houden die situatie nauwkeurig in de gaten. We hebben reeks van rampenplannen samengesteld.”

http://www.washingtonpost.com/world/national-security/obama-issues-syria-red-line-warning-on-chemical-weapons/2012/08/20/ba5d26ec-eaf7-11e1-b811-09036bcb182b_story.html

 

Op 3 december 2012 zei Obama:

“Vandaag wil ik absoluut duidelijk maken aan Assad en diegenen onder zijn bevel dat de wereld kijkt. Het gebruik van chemische wapens is en zou totaal onacceptabel zijn.”

 

“Als U de tragische fout maakt door deze wapens te gebruiken zullen er consequenties zijn en U zult verantwoordelijk voor worden gehouden.”

 

“Wij hebben diverse signalen opgepikt die ons ertoe leiden om te geloven dat ze de chemische bestanddelen aan het combineren zijn.”

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/9720397/Barack-Obama-warns-Bashar-al-Assad-as-Syria-readies-chemical-weapons.html

 

Het “waarnemen” van het verplaatsen van chemische wapens en het oppikken van “signalen” is de reden voor de “bezorgdheid” van Obama. Het zal natuurlijk dezelfde “waarneming” en “signalen” zijn als destijds in 2003 om Irak binnen te vallen; een “waarneming” en “signalen” berust op leugens, bedrog en manipulatie. Zie hieronder in hoofdstuk 3.2, interview met Kolonel Wilkerson die van 2002-2005 onder Colin Powell diende op het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

 

Voor de Verenigde Staten zijn chemische wapens de rode lijn, waarschuwt Clinton Syrië” is de kop van een artikel verschenen op 3-12-2012 op de website van de Times of Israel.

http://www.timesofisrael.com/for-us-chemical-weapons-are-a-red-line-clinton-warns-syria/

 

We lezen verder in dit artikel:

“De regering Obama benadrukte maandag opnieuw dat het gebruik van chemische wapens door het regime van Assad niet zal accepteren, maar vertelde niet of ze nieuwe bewijzen hadden die een mogelijke inzet van voorraad suggereren door de omsingelde Syrische regering.

 

Sprekend in Praag, herhaalde de VS minister van Buitenlandse Zaken Hillary Rodham Clinton de verklaring van President Obama dat de activiteit van Syrië met chemische wapens voor de VS de “rode lijn” is die tot actie zal leiden.”

 

Die “rode lijn” zal waarschijnlijk worden gerealiseerd door de speciale eenheden van de Westerse geheimendiensten in samenwerking met de door hen gecreëerde Islamitische “vrijheid”- doodseskaders in Syrië om een aanslag in scene te zetten en vervolgens het regime Assad van te beschuldigen.

 

Op 5 december 2012 schreef NBC World news:

“De Syrische militairen zijn bereid om chemische wapens te gebruiken tegen eigen bevolking en wachten op de eindopdrachten van President Bashar Assad, vertelden de VS vertegenwoordiger op woensdag de NBC.

 

Het leger heeft de bestanddelen voor Sarin geladen, een dodelijk zenuwgas, in bommen die kunnen worden gegooid op de Syrische bevolking vanuit tientallen gevechtsvliegtuigen, zeiden de functionarissen. “

http://worldnews.nbcnews.com/_news/2012/12/05/15706380-syria-loads-chemical-weapons-into-bombs-military-awaits-assads-order

 

“Obama waarschuwt Syrië te midden van toenemende zorgen over chemische wapens” is de titel van een artikel gepubliceerd door Washington Post op 3-12-2012.

http://www.washingtonpost.com/world/clinton-us-will-act-if-syria-uses-chemical-weapons/2012/12/03/bf1a400e-3d34-11e2-8a5c-473797be602c_story_1.html

 

De Britse Minister van Buitenlandse Zaken, William Hague, lijkt ook opeens over “bewijzen” te beschikken met betrekking tot chemische wapens en zegt: “Wij hebben sommige bewijzen daarvan gezien”…. “Wij en de Verenigde, zoals ik deze week in het Parlement zei, hebben sommige bewijzen daarvan gezien en dat is de reden waarom wij een sterke waarschuwing daarover hebben uitgegeven. Wij hebben zodoende direct gericht aan het Syrische regime.”

http://www.guardian.co.uk/world/2012/dec/08/syria-william-hague-chemical-weapons

 

De “bezorgdheid” van de Amerikanen en Britten over de “bevolking” van Syrië is te vergelijken met hun “bezorgdheid” destijds over de bevolking van Irak waarbij meer dan miljoen Irakezen zijn vermoord en het land is compleet vergiftigd met verarmd Uranium. Onder toeziend oog van de Amerikanen en Britten werden de Arameeërs van Irak afgeslacht, hun kerken opgeblazen, hun geestelijken vermoord en het volk de Diaspora ingejaagd.

 

Waar komt deze “bezorgdheid” opeens vandaan over het gebruik van chemische wapens? Waarom hebben deze leiders ook hun bezorgdheid niet geuit toen de inheemse Arameeërs en andere minderheden van Homs, Ras Al Ain, Der As Zor, Aleppo en andere plaatsen werden vermoord en weggejaagd en hun kerken en anderen gebouwen werden opgeblazen? Of was het omdat deze etnische zuiveringen en misdaden tegen de menselijkheid door de door hen gecreëerde en getrainde Islamitische "vrijheid"- doodseskaders werden begaan?

 

Is al die tamtam en “bezorgdheid” over chemisch wapens misschien een voorbode voor het in scene zetten van een aanslag met chemische door de Westerse doodseskaders die bloed en vernietiging in Syrië teweeg brengen?

 

3.Vermoedelijk niet Bashar Assad, maar zeer waarschijnlijk de Westerse doodseskaders zullen chemische wapens gebruiken tegen eigen bevolking om een aanslag in scene te zetten.

 

Wanneer inderdaad chemische wapens zullen worden gebruikt tegen eigen bevolking dan zal dit eerder worden gedaan door de Westerse koloniale Illuminatie Islamitische “vrijheid”- doodseskaders dan door de troepen van Assad.

 

Op 9-12-2012 werd een interessant gebeurtenis gerapporteerd door PressTV:

“Meer dan 3000 VS troepen zijn in het geheim via Kuweit teruggekeerd naar Irak voor operaties die te maken hebben met de recente ontwikkelingen in Syrië en het noorden van Irak.

 

Er wordt gerapporteerd dat de troepen uit VS officieren bestaan en dat er bijna 17000 meer in het geheim via dezelfde route naar Irak zullen terugkeren.”

http://www.presstv.ir/detail/2012/12/09/277127/3000-us-troops-secretly-return-to-iraq/

 

Op 9-12-2012 werd een artikel gepubliceerd door Sunday Times getiteld, “Covert US plan to arm rebels

http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/news/uk_news/National/article1173125.ece

 

We lezen onder andere:

“De Verenigde Staten lanceren geheime operaties om voor het eerst wapens te sturen naar de Syrische rebbelen nu het bezig om militaire inspanning te vergroten om President Assad weg te drijven”

 

Kan het zijn dat deze “geheime operaties” en troepen onder andere de Westerse “vrijheid-“ doodseskaders in Syrië gaan adviseren over het gebruik van chemische wapens?

 

Een andere veelzeggende artikel getiteld, EXCLUSIVE: US Trains Rebel Brigades to Secure Chemical Weapons werd gepubliceerd door Syria Deeply op 7-12-2012

 

We lezen in het artikel onder andere: “De Verenigde Staten en hun bondgenoten hebben huurlingen gehuurd om sommige Syrische rebellen brigades te trainen in beveiliging van Chemische wapens, zo heeft Syria Deeply exclusief vernomen van vier diplomaten, inclusief twee VS vertegenwoordigers. De bronnen vroegen om anonimiteit, daar ze direct betrokken zijn met de ontwikkelingen in Syrië. De training zou de coördinatie op hoger niveau markeren tussen de VS en gewapende oppositie krachten, om de Syrische chemische wapens arsenaal veilig te stellen gedurende een periode van politieke chaos.”

http://alpha.syriadeeply.org/2012/12/to-secure-chemical-weapons-us-trains-rebels-brigades/

 

Is het mogelijk dat deze huurlingen de Syrische rebellen brigades niet alleen trainen in de beveiliging van chemische wapens, maar toevallig misschien ook in het gebruik van chemische wapens?

 

Over het mogelijk gebruik van chemische wapens door de Westerse Islamitische "vrijheid"- doodseskaders in Syrië, zegt de Oriëntalist Boris Dolgov, “De militanten zouden beschikking kunnen krijgen over zulke wapens om ze te gebruiken in kleine hoeveelheden om vervolgens de regeringstroepen de schuld ervan te geven. Dit zou een goed voorwendsel voor de Verenigde Staten kunnen zijn om in te grijpen” http://english.ruvr.ru/2012_12_08/NATO-being-patriotic-Russia-warns-of-consequences/

 

Dr. Ismail Salami schreef op 8-12-2012: “Het is wreed maar zeer waarschijnlijk dat het Westen de militanten van Chemische wapens voorziet zodat ze het gaan gebruiken tegen de Syriërs en de Syrische overheid hiervan de schuld geven zodat zij kunnen doorgaan met hun plan om het land binnen te vallen. Dit idee wordt verder bevestigd als wij kijken naar de recentelijk aandacht voor dit onderwerp door de VS en sommige Westerse landen. Minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton en President Barack Obama hebben op hun beurt gezworen om actie te ondernemen wanneer Syrië chemische wapens gebruikt. NAVO Secretaris generaal Anders Fogh Rasmussen waarschuwde op dinsdag dat elk gebruik van chemische wapens door Syrië tegen gewapende strijders zou leiden tot een onmiddellijk militaire reactie. http://www.presstv.ir/detail/2012/12/08/276893/military-voyeurism-or-invasion-of-syria/

 

Interessant in dit verband is een video verschenen op Youtube op 5-12-2012 waarin een van de rebellen groepen in Syrië chemische wapens lijkt te testen op konijnen. http://www.youtube.com/watch?v=H-6O-gApVrU&feature=youtu.be

 

Libische chemische wapens naar Syrië om een aanval in scene te zetten?

 

Tony Cartalucci schreef op 4-12-2012: Libische (wapen) arsenaal is laatste jaar gevallen in de handen van de sektarische extremisten met behulp van de NAVO …….. Sinds dien hebben de Libische militanten, geleid door de Al Qaeada commandanten van de “Libyan Islmaic Fighting Group (LIFG) sektarische extremisten door de Arabische wereld, van Westen in Mali tot aan Oosten in Syrië bewapend.”

 http://www.globalresearch.ca/syria-the-wmd-justification-to-wage-a-preemptive-war-us-repeats-syrian-chemical-weapons-warnings/5314053

 

The Guardian van 4 -11-2011 meldde: De Libische wapenvoorraden van mosterd gas en chemische bestanddelen om wapens te maken zijn intact en zijn niet gestolen tijdens de opstand die Muammar Gaddafi afzetten zeiden de wapens inspecteursrs”. http://www.guardian.co.uk/world/2011/nov/04/libya-chemical-weapons-stockpiles-intact

 

The Telegraph van 25-11-2011 meldde dat: Syrische rebellen hebben op vrijdag gesprekken gevoerd met de nieuwe autoriteiten van Libië met het doel om wapens en geld te verzekeren voor hun opstand tegen het regime van president Bashar Al- Assad. …… “

 

“Tijdens de ontmoeting, dat gehouden werd in Istanbul en Turkse vertegenwoordigers aanwezig waren, vroegen de Syriers om “hulp” aan de Libische vertegenwoordigers en er werden wapens aangeboden en potentiële vrijwilligers…….”

 

“Er wordt iets gepland om wapens en zelfs strijders te sturen naar Syrie, “ zei een Libische bron…

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/8917265/Libyas-new-rulers-offer-weapons-to-Syrian-rebels.html

 

Op 27-11-2011 meldde The Telegraph over de samenwerking tussen de nieuwe Libische leiders en de Syrische rebellen: Abdulhakim Belhadj, leider van de Tripoli Military Council en de leider van de voormalige Libyan Islamic Fighting Group, “ontmoette het Vrije Syrische Leger in Istanbul en aan de grens met Turkij,” zei militaire vertegenwoordiger die werkt met de heer Belhadj. “Mustafa Jalil (interim Libische President) heem hem gestuurd”.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8919057/Leading-Libyan-Islamist-met-Free-Syrian-Army-opposition-group.html

 

Time World van 27-8-2012 meldde in een artikel getiteld Libya’s Fighters Export Their Revolution to Syria: “Terwijl rebellen in het land proberen om de sterke man omver te werpen, zijn er honderden Libiërs toegestroomd  om te helpen.

 

Wij komen om de Syriërs te helpen in hun gevecht,” legt een Libiër uit die de bijnaam Abu Yufus gebruikt.

 

“Yufus maakt deel uit van de Liwa al- Umma, een brigade opgericht door Mahdi al- Harati, vicecommandant van de Tripoli Militaire Council (TMC), een organisatie die ontstond tijdens de Libische revolutie. Voor grote deel betaald door Qatar, ontving de TMC de eersteklas wapens en training van de kleine Perzische Golf Emiraat”.

 

Het Vrije Syrische Leger stuurde Khaldun naar Libië om te coördineren met de interim regering, bekend als de National Transitional Council”

 

“Sommige Syriërs zijn meer eerlijk over de steun die de Libiërs geven. “Ze hebben zwaardere wapens dan wij,” merkt Firas Tamim…. Ze brachten deze wapens naar Syrie en ze worden gebruikt aan de front………”

 

De Syrische overheid verwerpt categorisch alle beschuldigingen over gebruik van chemische wapens. De regering Assad zei dat de waarschuwingen over chemische wapens bedoeld waren als een excuses voor militaire ingrijpen”

http://www.reuters.com/article/2012/12/06/us-syria-crisis-idUSBRE8AJ1FK20121206

 

“Syrie benadrukt opnieuw, voor de tiende keer, honderdste keer dat wanneer we zulke wapens hadden, ze zouden niet worden gebruikt tegen eigen bevolking. Wij zouden geen zelfmoord plegen”, zei Viceminister van Buitenlandse zaken Faisal al Magdad.

“Wij vrezen dat er een samenzwering is om een voorwendsel te verschaffen voor iedere opeenvolgende interventie in Syrië door de landen die druk op Syrië verhogen.”

 

3.1 De groter de leugen des te meer mensen zullen het geloven.

 

De bekende Britse Journalist en criticus van Assad, Robert Fisk, veegt de vloer met de krokodillen tranen van de Westerse leiders in een artikel gepubliceerd op 8-12-2012 getiteld, Bashar al-Assad, Syria, and the truth about chemical weapons

http://www.independent.co.uk/voices/comment/bashar-alassad-syria-and-the-truth-about-chemical-weapons-8393539.html

 

Fisk zegt: “De groter de leugen des te meer mensen zullen het geloven. Wij weten wie dat heeft gezegd- maar het werkt nog steeds. Bashar Assad heeft Chemische wapens. Hij zou het kunnen gebruiken tegen zijn eigen Syrische volk. Als hij dat doet zal het Westen reageren. We hebben al deze verhalen in verleden jaar gehoord – en het regime van Assad zei herhaaldelijk dat als- als- chemische wapens had, het zou nooit gebruiken tegen Syriërs.

Maar nu speelt Washington hetzelfde gas- liedje opnieuw. Bashar heeft chemische wapens. Hij zou het kunnen gebruiken tegen zijn eigen bevolking. En als hij doet………”

 

Wel, als hij het doet, dan worden Obama en mevrouw Clinton en NATO zeer, zeer kwaad!”

 

De heer Robert Fisk veegt ook de vloer met de zogenaamde “specialisten” op het gebied van chemische wapens en zegt: “Maar vorige week hebben de gebruikelijke pseudo-experts, die Syrië niet konden vinden op de wereldkaart, ons opnieuw gewaarschuwd vanwege mosterd gas, chemische bestanddelen, biologische bestanddelen die Syrië mogelijk in bezit heeft en zou kunnen gebruiken. En de bronnen? Dezelfde fantasie specialisten die ons niet waarschuwden over 9/11 maar hielden vol dat Saddam massavernietiging wapens had in 2003: “Naamloze Militaire Inlichtingen Bronnen”. Vandaar afkorting: NMIB”

 

Een andere leugen die wordt verspreid is het gebruik van chemische wapens door de vader van Bashar Assad (Hafez Al Assad)) in 1982 in Hama tegen de Moslim extremisten. Ook hiermee veegt de heer Fisk de vloer en zegt: “En nu de verassende ommezwaai. Iemand van de Canadese Televisiestation belde mij deze week op over het gebruik van chemische wapens door Hafes al- Assad in Hama gedurende Soennie Moslim opstand in de stad in 1982. Hun bronnen waren weer dezelfde oude NMIB. Maar in februari 1982 was ik zelf in Hama- en dat is de reden dat de Canadees mij belde- en hoewel het Syrische leger van Hafez zeker zijn eigen volk slachtte (die trouwens zelf de vertegenwoordigers van het regime en hun families afslachtten), gebruikte niemand chemische wapens.

 

Geen een soldaat die ik zag in Hama droeg een gasmasker. Niemand van de bevolking droegen gasmaskers. De gevaarlijk ruikende lucht die ik en mijn collega roken nadat chemische wapens werden gebruikt door onze toenmalige medestander Saddam tegen de Iranese soldaten in 1980 was niet aanwezig. En geen een van de tientallen overlevenden onder de bevolking die ik de laatste 30 jaar sinds 1982 heb geïnterviewd hebben ooit het gebruik van gas vermeld.”

 

Om het verhaal van de heer Fisk samen te vatten: Het is een en al bedriegerij.

 

En de heer Fisk zegt vervolgens spottend: “Maar nu moeten wij geloven dat het was gebruik. En dus het kinderlijke nieuwe sprookje is begonnen: Hafez al- Assad heeft gas gebruikt tegen zijn eigen volk in Hama 30 jaar geleden. Daarom zou zijn zoon Bashar ook kunnen gebruiken. En was dat niet een van de redenen dat wij Irak in 2003 binnenvielen – omdat Saddam gas had gebruikt tegen zijn eigen bevolking en zou het opnieuw kunnen doen?...................................

Ja, inderdaad, de groter de leugen, des te beter.”

 

3.2 Voorbereiding: Het installeren van patriot raketten in Turkije

 

Voordat zo’n aanval met chemische wapens in scene kan worden gezet, dient eerst – naar het voorbeeld van Libië – het Syrische luchtruim veilig te worden gesteld van de Syrische vliegtuigen om meteen Syrië binnen te vallen na de chemische aanval door de rebellen. Op verzoek van Turkije heeft NAVO besloten om Patriot raketten langs Turks- Syrische grens te installeren.

 

Op 4 december 2012 werd het besluit van NAVO als volgt toegelicht: Als reactie op het verzoek van Turkije, heeft NAVO besloten om de Turkse luchtverdediging te versterken om de bevolking en het territorium van Turkije te beschermen en bij te dragen aan de de-escalatie van de crisis langs de grens van de alliantie. We zijn overeengekomen om dit te doen binnen het kader van de NAVO geïntegreerde luchtverdediging systeem om het vermogen van Turkije in stand te houden, te beschermen en te versterken om de bevolking en het territorium van Turkije te beschermen in overeenstemming met het huidige defensieplan van de NAVO. http://www.nato.int/cps/en/natolive/news_92476.htm

 

Het is onzin om te suggereren dat Syrië Turkije zou aanvallen en dat daarom Turkije beschermd moet worden. De verklaring van de NAVO is daarom niets anders dan misleiding. Op 8-12-2012 werd Kolonel Lawrence Wilkerson die tussen 2002-2005 onder Colin Powell diende op de Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse, geïnterviewde door Russia Today over de huidige situatie in Syrië in vergelijking met Irak in 2003.

http://www.youtube.com/watch?v=G1V7LqNcVNA&feature=player_embedded

 

Kolonel Lawrence Wilkerson zegt onder andere:

 

Over Irak:

 

De interviewer zegt over de toespraak van Colin Powell bij de VN in 2003: U heeft meegeholpen met het voorbereiden van die toespraak en heeft sindsdien omschreven als grootste fout in Uw leven. Waarom?

 

Colonel Wilkerson: Voornamelijk vanwege het Amerikaanse volk, de internationale gemeenschap en natuurlijk de leden van de VN Veiligheidsraad, presenteerden wij bewijs dat verdacht was, dat was niet nauwkeurig, dat was niet waar, dat was niet geldig. We wisten dat niet, maar het was niet alleen de fout van inlichtingendiensten, het was ook massieve politisering van de informatie door het leiderschap in Washington.

 

Over Syrië:

 

Interviewer: Wel, we zien op het ogenblik dezelfde retoriek uit Washington komen in relatie tot Syrië. Zal het opnieuw resulteren in oorlog?

 

Kolonel Wilkerson: Ik zou uiterst septisch zijn bij iedere informatievergaring door de 140 + miljard dollar VS inlichtingen gemeenschap over de massavernietigingswapens in bezit van andere landen……

 

Ik overtreed geen grote vertrouwelijkheid, of enig grote verbod in de inlichtingenwereld om U te zeggen wat wij voor jaren weten…. dat Syrië chemische wapens voorraden heeft zoals ook Irak chemische wapens voorraden had.

Maar het feit dat President Assad deze wapens zou verplaatsen en voorbereiden om te gebruiken tegen zijn eigen bevolking binnen z’n eigen territorium vind ik eerlijk gezegd absurd.

 

Interviewer: Waarom is het dan dat de VS daadwerkelijk dit wil doorzetten en gebruiken voor diverse redenen om niet alleen retoriek te rechtvaardigen, maar ook om serieus te praten over militaire invasie?

 

Kolonel Wilkerson: Wel, een serieuze vraag werd zo net bediscussieerd door een van Uw vorige commentatoren en dat is waarom in hemelsnaam wij Patriot Batterijen zouden plaatsen op de Turkse grens zogenaamd om Turkije te beschermen… met het grootste leger en het meest sterk leger in de regio, inderdaad een van het meest sterke leger in de wereld?

Turkije heeft geen bescherming nodig van ons door dit soort dingen en het zou uiterst dom zijn van Assad om Turkije op die manier aan te vallen. Dus waarom zijn wij dit soort dingen aan het doen die niets met de realiteit te maken hebben tenzij de realiteit is dat wij de grond aan het voorbereiden zijn voor een interventie in Syrië.

 

3.3 Hebben de Russen roet in het eten gegooid?

 

Meteen na het besluit van de NAVO om Patriot raketten te installeren langs de Turks Syrische grens, hebben de Russen hun geavanceerde Iskander raketten naar Syrië verschept om te worden geïnstalleerd.

 

De Russische Iskander raketten schijnen buitengewoon geavanceerd te zijn en doorbreken alle verdedigingsystemen. We lezen over de Iskander Raket: “De superieure Iskander kan vliegen bij hypersonische snelheid van boven 2407 (1. 3 miles) meter per seconde (mach 6-7) en heeft een bereik van 518 km (280 miles) met een uiterste precieze om doelen te vernietigen met zijn 680 kg (1500 pond) zware bom, een nachtmerrie voor elke raketafweersysteem………………………….

De Iskander is een gronddoel raket dat door geen enkel raketafweersysteem kan worden opgespoord of vernietigd.”

http://www.wnd.com/2012/12/russia-arms-syria-with-powerful-ballistic-missiles/

 

En opeens geachte lezer lijkt Bashar Assad toch niet zo gevaarlijk te zijn, zoals de Westers leiders eerder claimden. De Amerikaanse minister van defensie Leon Panetta is opeens niet zeker meer van zijn zaak.

In een artikel gepubliceerd door www.Boston.Com op dinsdag 11-12-2012 getiteld, Panetta says Syria chemical threat has slowed”, lezen wij onder andere:  

“De Syrische regering lijkt de voorbereidingen te hebben vertraagd voor mogelijk gebruik van chemische wapens tegen de rebellen, zei de Amerikaanse Minister van Defensie Leon Panetta op dinsdag……………..

 

Sprekend tot journalisten die met hem meevlogen van Kuwait naar Washinton, suggereerde Pantta dat het gevaar niet meer aan het escaleren was………..”

 

“Ik geloof dat hij (Bashar Assad) onze boodschap heeft ontvangen. Wij hebben het zeer duidelijk gemaakt”

 

Erg interessant en boeiend allemaal. Wie heeft nu de boodschap van wie begrepen? Heeft Bashar Assad de boodschap van Panetta en de rest begrepen? Of heeft misschien de heer Panetta en de rest zelf de duidelijke boodschap van de Russen begrepen?

 

Op 9-12-2012 werd een artikel gepubliceerd door The Voice of Russia getiteld, “Russia Rules Out Libyan Scenario in Syria” http://en.rian.ru/russia/20121209/178024186.html

 

We lezen: “Rusland zal een herhaling van Libisch scenario in Syrië niet toelaten, zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov op zondag.

“Wij zullen niet toelaten om de Libische ervaringen te reproduceren in Syrië…………”

 

Was dit misschien de boodschap die de heer Panetta en zijn collega’s hebben ontvangen en begrepen en dat daarom Assad opeens geen gevaar meer vormt?

 

4. De situatie van de Arameeërs en andere minderheden…

 

Wanneer de etnische zuiveringen in Homs, Ras Al Ain, Deir As Zor, Aleppo en andere steden en dorpen een indicatie zijn voor wat de Arameeërs te wachten staat, dan lijkt het koloniale demonische plan om Syrië ethische te zuiveren van de oorspronkelijke bewoners van Syrië aardig op schema te zijn.

 

Volgens de VN vluchtelingenorganisatie zij er meer dan half miljoen Syriërs het land uitgevlucht.

http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5gWXyJ_meDVq4_F6WYfaIWtdXE-sA?docId=CNG.ec7b73e3bc421b8b5a3d5be7d0e31e42.1e1

 

En onder deze vluchtelingen zijn natuurlijk vele Arameeërs van diverse denominaties.

 

In onze analyse van 15-10-2012 hebben wij U duidelijk laten zien dat de internationale Illuminatie buitengewoon diepe haat koesteren jegens het Christendom. http://www.iraqichristians.org/Dutch/Arameeers_Ondergang_OnzichtbareHand_Onsbezordheid_NWO_15_10_2012.htm

 

En de Illuminaten zullen de Islamitische fanatici gebruiken tegen het christendom in Syrië zoals zij ook in Irak hebben gedaan.

 

In onze analyse van 30-7-2012 schreven wij: Voor de aanvang van de oorlog in Irak nodigden de afvallige Arameeërs die zich “Assyriers” noemen de heer Blair en Bush uit om alstublieft hen te komen bevrijden. Het resultaat van deze “bevrijding” heeft geleid tot de ondergang van ons volk in Irak. http://www.iraqichristians.org/Dutch/Arameeers_Irak-Vervolging_Moorden_EtnischeZuivering_23_12_2010.htm

 

Wat zal er nu gebeuren met de Arameeërs van Syrië? Wel, het anti-Aramese koloniale product “Assyriers” zijn weer geestelijke hoererij gaan plegen met hun Westerse meesters en scheppers waardoor de ondergang en vernietiging van de Arameeërs in Syrië zal worden bezegelt. Dit is volkomen in overeenstemming met het demonische plan dat is gesmeed in de antichristelijke Westerse krankzinnige koloniale laboratoria. En hun geestelijke kinderen en creatie "Assyriers" zijn een nuttige instrument om dit doel van van vernietiging te realiseren.

 

En daarom zijn de Aramese en andere Christenen in Syrië inderdaad niet belangrijk voor de koloniale machten en hebben geen plaats in de komende nieuwe Syrië; dat is namelijk de antichristelijke en anti-Aramese koloniale plan. Zij zullen simpelweg onder voeten lopen en zullen worden toevertrouwd aan de genade van de Westerse “Vrijheidstrijders” – Al Qaeda- Doodseskaders.

 

En daarom zullen naar alle waarschijnlijkheid deze koloniale doodseskaders de vrije hand krijgen om ze weg te jagen uit Syrië. En dit zal plaatsvinden naar het model van Irak.

 http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Syrie_Balkanisatie_Ondergang_30_7_2012.htm

 

Het groot probleem is dat in deze moeilijke tijden het bij de Arameeërs van diverse denominaties ontbreekt aan leiderschap met toekomstvisie. Hun leiders zijn in feite misleiders die alleen aan zichzelf denken en begrijpen totaal niet wat er zich om hen heen afspeelt. Ze zijn zo amateuristisch, zo kinderlijk dat je ze, bij wijze van spreken, met een snoepje tevreden kunt stellen. Vanwege hun kinderlijke drang tot sensatie willen ze graag op de foto met anderen om vervolgens reclame te maken op de televisie kanaal van de verfoeilijke Midyat familie om de arme bevolking om de tuin te leiden. Zo verschrikkelijk onkundig, sensationeel en blind zijn ze.

 

Ze gedragen zich zo laag en missen totale inzicht, analyseren hun gedrag niet en zijn niet vatbaar voor verbetering. Het wordt het beste weergegeven door Jesaja 3:12 waarin de Here God klaagt met de woorden: De tyrannen van mijn volk zijn kinderen, en vrouwen overheersen het. Mijn volk, uw leiders zijn verleiders en zij maken de weg die u tot pad moest zijn, tot een doolweg

 

Sommige van deze “leiders”- die trouwens helemaal geen leiders zijn- hebben zich gespecialiseerd in sensatie en misleiding van het volk. Bij een geringste daad moet er meteen een enorm kabaal en tamtam worden gemaakt om het blind volk te laten zie hoe goed ze zijn. Wij hebben dit zo vaak meegemaakt met de rechtszaken tegen St. Gabriel klooster.

 

Het gaat hier werkelijk om gewetenloze figuren die totaal geen enkele oog voor de situatie van het volk hebben, behalve als het hun eigen ego of persoonlijke belang aangaat. Andere immorele bandieten die zich opwerpen als “leiders” proberen om het blinde volk geld af te troggelen onder valse voorwendselen zogenaamd omdat zij de vluchtelingen willen helpen. Het is allemaal verschrikkelijk en de meesten van hen zijn bedriegers en manipulatoren die je nu op zo’n ogenblik nou absoluut niet nodig hebt.

Mogelijk is hun geweten zodanig aangetast dat zij, die zich onder valse voorwendselen hebben opgedrongen aan het volk, zich totaal niet bewust zijn van hun immoraliteit.

 

Je kunt je soms daarom afvragen of dit een van de redenen is dat de Arameeërs (inclusief “Assyriers” en Chaldeeërs) sinds eeuwen onder de voeten worden gelopen, simpelweg omdat zij zich laten leiden door zulke verschrikkelijke misleiders.

 

Daarom is onze boodschap aan de onafhankelijke Arameeërs dit: Laat U alstublieft niet misleiden door deze praatjesmakers die hun krokodillen tranen doen uitstorten op de televisie kanaal van onder andere de verfoeilijke Midyat familie in Zweden. Het zijn gevaarlijke bedriegers en leugenaars, geloof ze niet.

 

In zulke moeilijke tijden is er behoefte aan een degelijke Christelijke leider die verstand van zaken heeft. Een Christelijke leider die de gebeurtenissen in de wereld en in het Midden-Oosten in een Bijbels profetische perspectief plaatst en het volk daarvan op de hoogte brengt en hoop geeft voor de toekomst. Een Christelijke leider die het hart op de juiste plaats heeft en zich niet laat beïnvloeden door individuen die bedriegerij, groeps- en partijvorming, manipulatie, corruptie en meer van dergelijke onheilige zaken tot hun levenswijze hebben gemaakt. Helaas is zo’n iemand nergens te vinden en waarschijnlijk ook nooit geweest.

 

De huidige situatie wordt treffend beschreven door de profeet Jeremia waar de Here God YAHWEH zegt: Want iedereen is op eigen voordeel uit, van groot tot klein. Zelfs priesters en profeten bedriegen het volk. Ze vatten hun taak al te licht op, want bij de ergste kwaal zeggen ze nog: Het gaat goed! Alles gaat goed!, terwijl het helemaal niet goed gaat. 15 Het is gruwelijk wat ze doen, ze moesten zich schamen! Maar ze schamen zich niet in het minst, ze weten niet eens meer wat dat is. Daarom zal ik ze treffen, de een na de ander; ze zullen hun straf niet ontgaan. Dit kondig ik aan.’” (Jeremia 6:13-15)

 

********************************

Zie meer over de Arameeërs van Syrië: http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Van_Syrie.htm

Arameeërs van Irak: http://www.aramnahrin.org/Dutch/ChristenenVanIrak.htm

 


Hier kunt U zich aanmelden voor ons nieuwsbrief

 

Heb je als Arameeër iets gehad aan dit artikel? Wil iets betekenen voor het Aramese volk? Zo ja, overweg dan het volgende:

http://www.aramnahrin.org/Dutch/AramNaharaim_Vrijwilligers.htm

http://www.aramnahrin.org/Dutch/HelpOns.htm

 

 

Heb je als Arameeër hekel aan corruptie en vriendjespolitiek? Denk je dat dit heeft geleid tot de ondergang van ons volk en hun Diaspora? Wil je hier iets tegen doen? Ben je moedig? Welkom dan bij Aram-Naharaim Organisatie.

 

 

U mag dit artikel overnemen alleen als U de volledig link naar het artikel erbij vermeld.

 

 

 

 

 

 

 

28-8-2012: Syrische nationale leger doodt rebellen uit Irak, Turkije, Libië, Egypte en Tunesië

 

15-10-2012: Aramese leider in Irak mijmert over de wegkwijnende Aramese aanwezigheid……de onzichtbare hand… ons bezordheid... de Nieuwe Wereld Orde (NWO)…Paradigma Verandering... Petrus Romanus......

 

30-11-2012: Syrië: de kindsoldaten van het rebellenleger

 

10-12-2012: Saudi-Arabië stuurt 1.334 gevaarlijkste criminelen als jihadisten naar Syrië

 

 

===Video's===

 

12-9-2012: Vrijheidsstrijders van het Westen onthoofden en terroriseren in Syrië.

 

1-9-2012: Video Ansar al-Sunneh excuteert een politieman Muhammad Faysal Suleiman in Daraa

 

21-10-2012: Vrije Syrische Leger Genocide tegen minderheden in Syrië

 

30-10-12: Armeense kerk in Aleppo vernietigd door de terroristen

 

12-11-2012: Salafisten van VSL gebruiken Moskee om burgers aan te vallen.

 

15-12-2012: Leven van minderheden onder de door het Westen gesteunde rebellen

 

23-12-2012: Turkse Islamitische Terrorist zet aan tot haat om minderheden af te slachten

 

2-1-2013: Fatwa tegen supporters van regering Assad

 

19-1-2013: Kindsoldaten van het Vrije Syrische Leger: oorlogsmisdaden

 

24-1-2013: Human Rights Watch: Syrische rebellen plunderen kerken (VIDEO)

 

8-4-2013: Video: “Aleppo, the Castle”: Documentary on Atrocities Committed by US-NATO Sponsored Terrorists in Syria

 

4-4-2013: New video shows Syrian rebels using US SEALs' sniper rifle

 

20-3-2013: Video: West Turns a Blind Eye that Their Terrorists in Syria Used WMDs, Against all Evidence

 

4-5-2013: Syrische rebellen getraind in de Kosovo trainingskampen