Arameeërs van Syrië

 

3-5-2013: De mysterieuze ontvoering van de twee Aramese bisschoppen, de tegenstrijdige berichten in de media en de mogelijke verantwoordelijken

 

23-4-2013: Twee Aramese bisschoppen ontvoerd in Syrië

 

27-3-2013: Gebruik van chemische wapens door de Koloniale machten gesteunde doodseskaders en terroristen in Syrië

 

13-12-2012: Syrië: Is de tijd gekomen om een aanslag met chemische wapens in scene te zetten zodat de koloniale machten het land kunnen binnenvallen?

 

30-7-2012: Balkanisatie van Syrië: Wie zullen de winnaars zijn en wie zullen de verliezers zijn? Wat gebeurt er met de inheemse Arameeërs die sinds duizenden jaren in dit gebied wonen?

 

5-7-2012: Syrië: De slechteriken en de goeden, aan welke kant sta jij?

 

22-6-2012: rapporteerde hij terug dat de Westerse media desinformatie verspreidde over de ware aard van de opstand in Syrië…

 

16-5-2012: Wordt het koloniale demonische plan om Syrië etnisch te zuiveren van de Aramese en andere Christenen nu in werking gesteld?

 

13-12-2011: Toppunt van krankzinnigheid: Het onheilige koloniale product “Assyriërs” willen samen met Moslimbroederschap het regime van Bashar Assad omverwerpen. Hoe de verfoeilijke demonische koloniale machten hun geestelijke kinderen en creatie in de afgrond manoeuvreren om de Arameeërs van Syrië te vernietigen.

 

3-12-2011: “Het gebruik van huurlingen, doodseskaders en sluipschutters door de Westerse geheime diensten is goed gedocumenteerd,,  Zal de etnische zuivering van de Arameeërs van Irak als voorbeeld dienen voor de toekomstig zuivering van de Arameeërs van Syrië?

 

1-12-2011: Het zuiveren van het Midden-Oosten van Aramese, Koptische en andere Christenen: een demonische plan gesmeed in de antichristelijke kwaadaardige Laboratoria van koloniale machten

 

17-10-2011: "Bevrijding" Irak: Vernietiging Aramese Christenen “Bevrijding” Egypte: verbranden kerken en afslachtingen van Koptische Christenen

 

16-9-2011: “Bevrijding” van Irak: Vernietiging van de Arameeërs van Irak. “Bevrijding” van Syrië....??????...

 

 

 

 

Het Aramese volk: Het Aramese volk (niet te verwarren met 'Armeniërs') spreekt Aramees, de taal van Abraham, Mozes en Jezus Christus. Zij zijn het inheemse volk van wat in vroegere tijden 'Aram-Nahrin' werd genoemd en in onze dagen bekend is geworden onder de naam 'Mesopotamië'

Sommige Arameeërs noemen zich in onze dagen "Assyriërs", dit vanwege de haatzaaiende geestelijke koloniale activiteiten van de Westerse missionarissen en diplomaten in het Midden-Oosten in de 16e en 19e eeuw. Andere Arameeërs zijn bekend geworden als "Chaldeeërs".  Ze zijn echter allemaal Arameeërs. Overal waar U het woord "Assyriërs" tegenkomt dient U het als Arameeërs te lezen.


 

Gebruik van chemische wapens door de Koloniale machten gesteunde doodseskaders en terroristen in Syrië.

Update: 25-4-2013

 

English Version

  1. Inleiding  
  2. De Westerse koloniale machten voelen nattigheid, ontkennen en steken kop in het zand....  
  3. De Syrische regering wil onafhankelijke VN onderzoek naar de gebeurtenissen….  
  4. Frankrijk en Groot-Brittannië: De twee beruchte koloniale machten die berecht dienen te worden… ze willen de rebbelen vrije hand geven…  
    4.1. Rookgordijn ter misleiding…….  
  5. De premier komt en de voorzitter vertrekt…..  
  6. De Arameeërs.....  

 

1. Inleiding

 

In onze analyse van 13-12-2012 getiteld “Syrië: Is de tijd gekomen om een aanslag met chemische wapens in scene te zetten zodat de koloniale machten het land kunnen binnenvallen?” postuleerden wij dat: Wanneer inderdaad chemische wapens zullen worden gebruikt tegen eigen bevolking dan zal dit eerder worden gedaan door de Westerse koloniale Illuminatie Islamitische “vrijheid”- doodseskaders dan door de troepen van Assad”

 

Dit lijkt inderdaad waarheid te zijn geworden en wel op 19-3-2013 waarbij de door de Westerse koloniale Illuminatie machten ondersteunde “vrijheid”- doodseskaders chemische wapens hebben gebruikt tegen het leger en de bevolking in Khan el Asal in Aleppo. Minstens 25 mensen werden vermoord, onder hen 16 soldaten van het Syrische leger, en rond 100 mensen verwoond.

 

Over deze aanval rapporteerde RT op 19-3-2013 in een artikel getiteld:At least 25 dead in Syrian 'chemical' attack as govt and rebels trade blame”:

* Syrische rebellen hebben raketten met chemische wapens gebruikt in Aleppo, waarbij 25 mensen werden gedood en 86 verwoond….

* Een verklaring gepubliceerd op de website van de Russische Ministerie van Buitenlandse zaken zegt dat Volgens informatie afkomstig uit Damascus heeft de gewapende oppositie in de vroege ochtend van 19 maart chemische wapens gebruikt in de provincie Aleppo.”

* Syrische Minister van Informatie Omran al- Zoabi zei op dinsdag dat de strijdkrachten nooit international verboden chemische wapens zouden gebruiken. Het Syrische leger heeft dit eerder benadrukt en wij zeggen het opnieuw, als wij chemische wapens hadden, dan zouden wij vanwege morele, humanitaire en politieke redenen nooit gebruiken….

Onze strijdkrachten kunnen absoluut niet nu, nog in het verleden, nog op enige andere tijd enige wapens gebruiken die door de internationale wetgeving zijn verboden.”

 

Paul Joseph Watson rapporteerde op 20-3-2013 in een artikel getiteld: Syrian Rebels Caught on Tape Discussing Chemical Weapons Attack”: De video bevat een stukje film van de door het Westen gesteunde rebellen van Vrije Syrische Leger (VSL) waarin ze hun intentie meedelen om een chemische aanval uit te voeren terwijl ze worden omgeven door flessen zwavelzuur en andere substanties…..

Het bewijs dat duidelijk erop wijst dat door de NATO gesteunde rebbelen aanvallen hebben gepland en uitgevoerd met chemische wapens in Syrië is belangrijk, omdat regering Obama had gezegd dat dit een “rode lijn” was voor een militaire interventie in Syrië.

 

Maar het feit dat de biologische aanvallen lijken te zijn voorbereid en uitgevoerd door de VSL militanten en niet door de troepen van Bashar Al Assad, ontmaskert een fundamentele hypocrisie dat ten grondslag ligt aan de steun van het Westen aan de opstandelingen die herhaaldelijk terroristische aanvallen hebben uitgevoerd tegen onschuldige burgers.

 

Daily Star rapporteerde op 19-3-2013 in een artikel getiteld: Russia says Syria rebels used chemical weapons”: Russisch ministerie van Buitenlandse Zaken zei op dinsdag over informatie te beschikken dat de Syrische rebellen chemische wapens hebben gebruikt die 16 mensen hebben geood en 100 verwoond in de provincie Aleppo.  

 

Jeruzalem Post rapporteerde op 19-3-2013 in een artikel getiteld “Israeli sources: Chemical weapons used in Syria”: De Israëlische veiligheidsbronnen hebben bevestigd dat op dinsdag chemische wapens werden gebruikt tegen de bevolking in Syrië…………

 

Damien McElroy rapporteerde op 19-3-2013 in een artikel getiteld “Syria: regime accuses rebels of killing 25 in chemical weapons attack”: “Russische ministerie van buitenlandse zaken zei over informatie te beschikken dat de rebellen Vrije Syrische Leger eenheden die vechten in het zuidwesten van de tweede stad chemische wapens hadden gebruikt die ze buit hadden gemaakt op de regering bij aanval op de strijdkrachten van Assad…

 

Alex Thomson van Channel 4 ging ter plekke om de over en weer beschuldigingen van de rebellen en regering na te trekken. In The Telegraph van 23-3-2013 rapporteerde hij zijn bevindingen in een artikel getiteld: ”Syria chemical weapons: finger pointed at jihadists”.

 

Thomspon concludeert: “De militaire bron die sprak met Channel 4 News bevestigde dat de artillerie rapporten van het Syrische leger een kleine raket suggereren dat werd afgevuurd vanuit de nabijheid van Al-Bab, een district dichtbij Aleppo dat wordt gecontroleerd door Jabhat al-Nusra- een jihadiste groep waarvan gezegd wordt dat ze banden hebben met al-Qaeda en wordt door de VS beschouwd als “een terroristische organisatie”……

 

“Alle claims van alle partijen dienen te worden gecontroleerd met de beschikbare bewijzen. Maar wat duidelijk is in dit geval is dat de Syrische claims overeenkomen met sommige geaccepteerde sleutelfeiten: kleine aantal slachtoffer, bewezen beschikbaarheid van chemicaliën in het gebied, relatief lage gewonden en een klacht dat serieus werd genomen door de VN en direct erop werd gereageerd met een ongekende snelheid…..”

 

2. De Westerse koloniale machten voelen nattigheid, ontkennen en steken kop in het zand....

 

Nadat de Russen, de Israëli’s en Alex Thompson bevestigden dat Chemische wapens waren gebruikt op 19-3-2013 in de provincie Aleppo, begonnen de Westerse koloniale Illuminatie machten de zaak te bagatelliseren en een ongekende stilte maakte zich meester van de koloniale Westerse Illuminatie media. Dit omdat ze kennelijk weten dat hun doodseskaders en huurlingen verantwoordelijk hiervoor zijn. We noemen slechts paar voorbeelden:

 

1. VS, Verenigde Koninkrijk en Fransen trainen Syrische rebellen in Jordanië”: Buitenlandse instructeurs training Syrische rebellen in moderne oorlogvoering in Jordanië…. De Britten en Franse bijvoorbeeld zijn veel meer toekomst gerichter dan anderen. Het principe is dat de hulp zou moeten zijn voor de bescherming van de burgers, maar zoals wij zagen in Libie, kan dat worden geïnterpreteerd op verschillende manieren…”

 

2. Verenigde Koninkrijk financiert Al Qaeada Terroristen in Syrië

 

3.Terrorisme en Non conventionele Oorlogvoering: Frankrijk, Katar, en de Nieuwe Wereld Disorder”: “Sindsdien hebben sluipschutters en jihadisten doodseskaders uit Libië, Tsjetsjenië , Bangladesh, Indonesië, Turkije, Saudi Arabie, Katar, Jordanië en zelfs Frankrijk en Verenigde Koninkrijk onder ander, gesteunde door NATO inlichtingendienst en Golf Petro- Monarchen contant geld, hebben een genocidale onconventionele oorlog gevoerd tegen het Syrische volk dat voor grootste gedeelte gesteund heeft op geavanceerde internationale desinformatie campagne in de collectief gecontroleerd media waarbij alle misdaden begaan door de terroristen worden geprojecteerd op de Syrische overheid……”

 

4. De Salvador Optie voor Syrië”: VS- NATO gesponsorde doodseskaders integreren “Oppositie Krachten”: De CIA bestuurt de geheime operaties in Syrië. Halverwege maart ontmoete generaal David Petraeus met zijn collega’s van de geheime dienst in Ankara om de Turkse steun voor de Vrije Syrische Leger (VSL) te bespreken (CIA Chief Discusses Syria, Iraq With Turkish PM, RTT News, March 14, 2012)

 

Onder leiding van Jerffrey Feltman vindt echter de werkelijke rekrutering van de terroristische huurlingen plaats in Katar en Saudi-Arabië in samenwerking met hoge vertegenwoordigers van de geheime diensten van Turkije, Saudi- Arabië, Katar, Libië en NATO……..

 

5. Elise Labott rapporteerde op 9-12-2012 in een artikel getiteldBronnen: VS helpen in het verzekeren van de Syrische rebellen training in het veiligstellen van chemische wapens”: “De Verenigde Staten en sommigen van hun Europese bondgenoten gebruiken defensie aannemers om Syrische rebellen te trainen in beveiliging van chemische wapens in Syrië, vertelden op zondag een hoge VS functionaris en enkele hoge diplomaten tegen CNN. “

 

“Volgens de bron vindt de training plaats in Jordanië en Turkije en omvat het monitoren en veiligstellen van voorraden en omgaan met wapenopslagplaatsen en materialen. Volgens een van de functionarissen zijn sommige aannemers ter plaatste in Syrië en werken samen met de rebellen om sommige opslagplaatsen te monitoren. “

 

6. The Guardian rapporteerde op 8-3-2013 in een artikel getiteld “West training Syrian rebels in Jordan”: “Westerse training van de Syrische rebellen is onderweg in Jordanië in een poging om de seculaire elementen in de oppositie te versterken als een bolwerk tegen Islamitische extremisten en om te beginnen met de opbouw van veiligheidskrachten om orde te handhaven na de val van Bashar al-Assad…….”

 

“Bitse functionarissen hebben duidelijk gemaakt dat ze geloven dat de nieuwe EU regels de Verenigde Koninkrijk groene licht hebben gegeven om te starten met het geven van militaire training aan rebellen strijders met het doel om verspreiding van chaos en extremise tegen te gaan in gebieden buiten de controle van het regime…”

 

“ Een Jordaanse bron die bekend is met trainings activiteiten zei: “ Het zijn de Amerikanen, Britten en Fransen met sommige overgelopen Syrische generaals. Maar we hebben het niet over een grote operatie………….”

“Voor de Westerse en Saudische ondersteuners van de oppositie, verdient Jordanië de voorkeur boven Turkije om hulp door te sluizen…….”

 

Daarom wordt de aanval van 19-3-2013 in Aleppo door de Westerse media gebagatelliseerd of ontkent, maar niet voor lang…..

 

Roi Kais meldde op 21-3-2013 in een artikel getiteld US assessment: No chemical weapons used in Syria”: “De VS heeft nu sterke aanwijzingen dat er geen chemische wapens zijn gebruikt bij de aanval in het Noorden van Syrië op dinsdag, zei een Amerikaanse functionaris….. De functionaris zei op donderdag dat verdere informatieverzameling ertoe heeft geleid dat de VS sterk geloven dat er geen chemische wapens zijn gebruikt”

 

Janelle Dumalaon en Jacob Russell rapporteerden op 21-3-2013 in een artikel getiteld Experts doubt Syria has used chemical weapons”: “Terwijl er onwaarschijnlijk is dat Assad of iemand anders chemische wapens zoals zenuw of mosterd gas heeft gebruikt, laten de video’s van de slachtoffers zien alsof een soort chemische substantie is gebruikt, zei Tony Badran…….

“Robert Ford, de VS ambassadeur in Syrië, vertelde de Buitenlands Comité van het Huis van Afgevaardigden op woensdag dat er “geen bewijs was om de rapporten te ondersteunen dat chemische wapens gisteren zijn gebruikt…………….”

 

BBC meldde op 19-3-2013 in een artikel getiteld “Syrians trade Khan al-Assal chemical weapons claims”: Zowel Syrische rebellen als de regering hebben elkaar ervan beschuldigd chemische wapens te hebben afgevuurd……. ”

“Echter, zowel een toezichthoudende orgaan op chemische wapens alsmede de VS zeiden dat er geen bewijzen ervoor waren dat ze gebruikt zijn…..”

 

Heel schoorvoetend en met enorme tegenzin beginnen de Amerikanen toch toe te geven dat er chemische wapens zijn gebruikt en pleiten daarbij het regime van Assad vrij.

 In een artikel gepubliceerd door CNN op 22-3-2013 getiteld “Official: 'Something went down' in Syria, but it was short of chemical weapons”, lezen we: Nu lopen ook de analisten “hard weg” van het idee dat Syrië chemische wapens had gebruikt tegen eigen bevolking, vertelde een VS militaire functionaris tegen CNN die direct toegang had tot de voorlopige analyses……….De functionaris vertelde CNN ” er zijn nu sterke aanwijzingen dat er geen chemische wapens door het regime zijn gebruikt in voorbij dagen.”

 

Dat is nog eens een hele grote openbaring. O maar wat hadden ze graag gezien dat een of een andere gek, binnen het Syrische leger een chemische granaat had afgevoerd (of iemand die ze gerekruteerd hadden binnen het leger). Dan hadden ze feestgevierd en alle aanleiding ertoe gehad om Syrië binnen te vallen en te “bevrijden.”

Tony Cartalluci verwoorde dit aardig als volgt samen op 24-3-2013 in een artikel getiteld, West Drops Syria WMD Narrative As Evidence Points to Western-Armed Terrorists : “Voor de VS, Verenigde Koninkrijk, Frankrijk en hun regionale partners inclusief Israël, Saudi Arabië, Turkije en Katar, had niets hun belangen zo goed gediend wanneer de chemische aanval in Aleppo, Syrië inderdaad het werk was geweest (of in hun schoenen had kunnen geschoven worden) van de regering of zelfs “verloren” wapens waren die in de handen waren gevallen van Al Qaeada terroristen die het Westen tegelijk bewapend en veroordeeld…. “

 

Over stilte in de Westerse schrijft Cartalluci: Echter, een vreemde stilte is gevallen over de Westerse media over de chemische aanval die Israel zelf claimde te hebben bevestigd…” De Westerse stilte in aanwezigheid van anders spectaculaire gelegenheid voor de vooruitgang van de Westerse agenda is ook een aanwijzing voor hun wankelende legitimiteit en verlies van zelfvertrouwen dat het naar believen de realiteit kan herschrijven in overeenstemming met hun agenda- zoals ze in vele gevallen in het verleden het hebben gedaan.. “

 

Verder lezen wij in het artikel van CNN, Er ging iets neer, maar het was een soort chemische wapen,” vertelde een hoge functionaris van het ministerie van buitenlandse tegen CNN.

 

Het is heel moeilijk om te erkennen, maar het is ook moeilijk om vol te houden dat er niets plaats heeft gevonden. Het blijft allemaal een lastige kwestie omdat ze weten dat hun “jongens” het hebben gedaan, maar willen dat ook niet toegeven. Ze kunnen tot overmaat van ramp ook niet de zaak in de schoenen van Assad schuiven.

Dus heel moeilijk balanceren, zichzelf tegenspreken, met martelende tegenzin Syrië ervan vrijpleiten en ten koste van alles hun internationale terroristen en huurlingen gepeupel die ze in Syrië op potten hebben gezet met het doel om onder andere eeuwenoude Aramese kerken op te blazen en het land te vernietigen, niet direct aanwijzen als de schuldigen.

 

3. De Syrische regering wil onafhankelijke VN onderzoek naar de gebeurtenissen…..

 

Direct na de aanslag heeft de Syrische regering de VN om een onderzoek gevraagd naar de gebeurtenissen zoals onder andere de Voice of Russia meldde op 20-3-2013:  “Syrië heeft op woensdag de VN secretaris generaal Ban Ki-moon gevraagd om een onafhankelijk onderzoek in te stellen in de beweerde chemische wapens aanval door de “terroristische groepen” in de nabijheid van de stad Aleppo… ”

 “De Syrische overheid heeft de secretaris generaal van de Verenigde Naties gevraagd om een speciale, onafhankelijke en neutrale technische missie te vormen om het gebruik van chemische wapens door terroristische groepen die opereren in Syrië gisteren tegen burgers te onderzoeken.”, verteld Ja’afari aan de journalisten.

 

De VN heeft het verzoek van Syrië ingewilligd en er zal een onderzoek worden ingesteld naar de gebeurtenissen van dinsdag 19-3-2013. “De Verenigde Naties zal onderzoeken of er chemische wapens zijn gebruikt in het Syrische conflict heeft de VN secretaris generaal Ban Ki-Moon donderdag aangekondigd, volgens AFP..

Ban zie dat de “moeilijke missie” zal zich richten op een beschuldiging van Syrische regering dat de oppositie rebellen chemische wapens hebben gebruikt tijdens een aanval deze week.”

 

Ondertussen heeft de Syrische overheid de VN onderzoekers de resultaten van bloed en grond monsters opgestuurd waarin beweerd wordt dat de rebellen een mengsel van Chloor en Saline bij de aanslag van 19-3-2013 hebben gebruikt: “Report: Syrian officials claim chlorine, saline mix used in Aleppo attack

 

4. Frankrijk en Groot-Brittannië: De twee beruchte koloniale machten die berecht dienen te worden… ze willen de rebbelen vrije hand geven…

 

Als het gaat om vernietiging en uitbuiting van volkeren, vernietiging van hun culturen, etniciteit, inheemse gebruiken, hersenspoelen van hun kinderen in koloniale kampen, stichten van onvrede tussen volkeren en promotie van haat, bloed en vernietiging, dan nemen Groot-Brittannië en Frankrijk de eerste plaats in. Het zijn deze verfoeilijke kwaadaardige koloniale machten die de ondergang van het Aramese volk hebben bewerkstelligde door de promotie en implementatie van de volstrekt valse en verwerpelijke benamingen “Chaldeeers” (in 1552) en “Assyriers” in de 19e eeuw op academische, sociale, nationale, culturele en religieuze niveau.

 

Erik Draitser schreef op 25-5-2012 in een artikel getiteld “Puppet Regimes and Fake Democracy: Syria, Yemen, and America’s Quest for Imperial Dominance”: ………. Het tweede aspect van imperiale strategie van Amerika is het aansteken van etnische, stammencultuur en andere sektarische conflicten. Op deze manier is Washington in staat om de opkomst van elke soort nationalisme, dat per definitie zou opstaan tegen de VS imperialisme, te voorkomen………………

 

De Verenigde Staten zijn relatief een nieuw land, ontstaan uit Europese landen. Het aansteken van “etnische, stammencultuur en andere sektarische conflicten” is iets waar Verenigde Koninkrijk en Frankrijk ruime ervaring mee hebben.

 

Op 25-2-2013 werd Groot-Brittannië (en Canada) door de “International Tribunal into Crimes of Church and State” schuldig bevonden aan misdaden tegen menselijkheid vanwege het onrecht tegen de Aboriginals van Canada. Onder punt 1 van het vonnis lezen we: "Op 25 februari 2013 heeft, een wettig opgerichte Gewoonrecht Rechtbank, Elisabeth Windsor, Koningin van Engeland en Hoofd van de Staat Canada en haar kerken schuldig bevonden van de tenlastelegging van Misdaad tegen Menselijkheid in Canada en betrokkenheid in een Criminele Complot om Genocide te verbergen. In dezelfde vonnis is de Canadese Premier Stephen Harper schuldig bevonden van dezelfde misdaden.”

 

Dit is de eerste stap in de goede richting. Hopelijk zal ooit niet alleen Verenigde Koninkrijk, maar ook Frankrijk worden veroordeeld voor hun afschuwelijke aandeel in de Aramese geestelijke genocide dat geleid heeft tot hun ondergang in het Midden-Oosten, de afslachting van 1914 in de hand heeft gewerkt en de oorzaak is van hun Diaspora dat ze nu voor andermans deuren moeten vertoeven.

 

En wat doen Groot-Brittannië en Frankrijk? Alsof hun wandaden tegen het Aramese volk en andere volkeren niet genoeg is, gaan ze schaamteloos door met hun verwerpelijke koloniale praktijken.

 

De door hen gesteunde doodseskaders en huurlingen (valse naam: vrijheidsstrijders) gaan sinds 2011 als wilden tekeer in Syrië. Opblazen van kerken, etnisch zuiveren van de Arameeërs en andere bevolkingen in Syrië, wegjagen uit hun huizen en dorpen en ontvoeringen vinden met de regelmaat van de klok plaats. De Aramese zuster Miriam zegt in een interview met Daily Mail van 21-12-2012: Zuster Agnes-Miriam, moederoverste van het klooster St. Jacob de Verminkte, heeft Groot- Brittannië en het Westen veroordeeld voor hun steun aan de rebellen ondanks groeiend bewijs van mensenrechten schendingen. Moorden, ontvoeringen, verkrachtingen en diefstal vinden er dagelijks plaats zegt ze….”

 

Maar dat is niet genoeg voor Frankrijk en Groot-Brittannië, nee ze willen meer, veel meer! Ze willen dat de door hen gesteunde huurlingen en doodseskader onbeperkt wapens krijgen zodat ze gruweldaad op gruweldaad kunnen stapelen, alsof de huidige misdaden niet erg genoeg zijn. “Brittannië en Frankrijk dringen bij de EU op aan om wapen embargo op te heffen om rebbelen, die een twee jaar oude opstand voeren tegen Syrische president Bashar Assad, van wapens te voorzien waar ze tekort aan hebben, maar enkele EU landen en Rusland verzetten zich ertegen.” (Jeruzalem Post, 22-3-2013)

 

Over de “bezorgdheid” van Cameron en Hollande lezen wij verder in het artikel: “De Franse president is bezorgd en ik ben bezorgd dat wij voor de komende maanden ons geen beperkingen mogen opleggen wanneer we niet exact weten wat er moet gebeuren in Syrië, inclusief de zeer zorgwekkende rapporten van het gebruik van chemische wapens,” vertelde Britse Premier David Cameron tegen het Parlement."

 

Waar komt deze volstrekt valse “bezorgdheid” vandaan? Hoe zit het met opblazen van kerken, wegjagen, vermoorden en ontvoeringen door hun “vrijheid” doodseskaders ? Niets op aan te merken?

Cameron en Hollande zijn twee instrumenten in de handen van de internationale Illuminatie om hun kwaadaardige demonische plan voor de regio Midden-Oosten uit te voeren. De Illuminaten koesteren buitengewoon diepe haat jegens het Christendom die ze met alle mogelijke middelen willen uitroeien.

 

Frankrijk en Groot-Brittannië vormen het centrum van de internationale Illuminatie waar oorlogen, opstanden, etnische zuiveringen en genocides worden gepland en uitgevoerd. Het was in deze kwaadaardige laboratoria waar de Aramese geestelijke genocide werd voorbereid en uitgevoerd. Een direct gevolg van deze kwaadaardigheid was de Aramese lichamelijke genocide dat leidde tot hun Diaspora.

 

Zolang Frankrijk en Groot-Brittannië ongestoord hun gang kunnen gaan, zal er altijd onrust, problemen, opstanden en oorlogen in de wereld zijn.

 

4.1. Rookgordijn ter misleiding…….

 

De “bezorgdheid” en krokodillen tranen van Frankrijk en Groot- Brittannië is zeer waarschijnlijk een vorm van misleiding om de Westerse bevolkingen om de tuin te leiden. De Westerse koloniale machten voorzien in werkelijkheid ruimschots de door hen gesteunde terroristen en doodseskaders in Syrië van wapens om ravage en bloedbaden aan te richten. We noemen hieronder enkele voorbeelden ter toelichting:

 

1. New York Times van 25-3-2013 rapporteerde in een artikel getiteld, “Arms airlift to Syria rebels expands, with CIA aid “:

“Met behulp van CIA, Arabische overheden en Turkije hebben in de laatste maanden hun militaire steun aan de oppositie strijders in Syrië behoorlijk opgevoerd……. “ 

“De luchtbrug die begon op kleine schaal aan het begin van 2012 en werd voortgezet met tussenpozen gedurende de herfst en werd gestaag uitgebreid met veel zwaarder transporten aan het einde van de vorige jaar…..

“Terwijl het zo werd voortgezet, droegen de luchttransporten bij aan de verschuiving van oorlog in Syrië, omdat de rebbelen in medio vorig jaar het regeringsleger verdreven uit gebieden …….”

“Vanuit kantoren op geheime locaties, hielpen de officieren van de Amerikaanse geheime dienst de Arabische overheden om wapeninkopen te doen, inclusief een groot aankoop van Kroatië, en hebben rebellen commandanten en groepen nagetrokken om te besluiten wie de wapens zouden krijgen bij de aankomst……”

 

Wanneer New York Times melding maakt van “geheime” wapentransporten naar de terroristen in Syrië door het Westen, dan mag men aannemen dat dit op groot schaal plaatsvindt.

 

2. Tony Cartalluci schreef op 25-3-2013 in een artikel getiteld “CONFIRMED: US Shipping Weapons to Syria - Al Nusra's "Mystery" Sponsors Revealed”: “Terwijl VS president Barack Obama en de Westerse media logen in eendracht tegen de wereld met betrekking van de Amerikaanse rol in het steunen van terroristen die actief zijn in Syrië, wordt nu onthuld dat de VS geheimedienst (CIA) wapens naar Syrië heeft getransporteerd via NATO-lid Turkije en Jordanië sinds begin 2012…….”

 

“Reeds in 2007 hadden de VS functionarissen een plan onthult om Syrië te vernietigen door bewapening van sektarische extremisten, gebruikmakend van Saudi- Arabië en andere regionale deelnemers als gevolmachtigden om de VS en Israëlisch steun wit te wassen door – in standhouden van een mate van betrouwbaarheid onder de terroristen die de hulp ontvingen alsmede een mate van plausibele politieke ontkenning door Washington en Tel Aviv……

 

“De bevestigde toegeving impliceert dat NATO militair direct zich mengt in de voortdurende Syrische conflict en openbaart de bron van wapens en contant geld dat voornamelijk in handen is gekomen van de aan Al Qeada geallieerde, door de VS als terreur front aangemerkte, Jabhat al-Nusra….. “

 

“Het is nu toegegeven dat duizenden tonnen wapens gesmokkeld zijn naar Syrië door de VS en de regionale bondgenoten. Terwijl de Westerse media in het verleden geprobeerd hebben om te doen alsof ze niet wisten van wie al-Nusra van Al Qaeda hun wapens kregen, is het nu overduidelijk – de macht van al-Nusra is nu uitgebreid over Syrië dankzij de voortdurend uitbreidende operaties van CIA langs de grenzen van het land. Wanneer de VS direct samenwerkt met Saudi- Arabië, Katar en Turkije om de militanten te bewapenen, wie anders zou mogelijkerwijs aan het werk zijn om al-Nusra te bewapenen en te financieren op zo’n grote schaal als het niet deze as zelf is?....

 

3. Patrick Henningsen rapporteerde op 10-3-2013 in een artikel getiteld “Open War Crimes: US and British-Backed Weapons Airlift From Croatia to Terrorists in Syria”: “Het kan nu worden onthuld dat NATO bondgenoten bezig zijn geweest, gebruikmakend van staten met volmacht, om hun oorlog te voeren in Syrië- om een van de grootste internationale geheime operaties samen te stellen voor het doorgeven van militair materiaal in recente geschiedenis. Dus is het nu officieel: grote hoeveelheden materiaal vanuit het Westen is doorgegeven aan de Syrische Jihadisten huurlingen die ook bekend zijn als “Vrije Syrische Leger’, ‘Syrische Rebellen’ of ‘Syrische Oppositie’- afhankelijk van wie je het vraagt, een onbezonnen zet dat vurig bestreden zou kunnen worden door de andere VN Veiligheidsraad leden- namelijk Rusland en China…..”

 

“Het is ook bevestigd uit deze verslagen dat Saudi Arabië een grote deel van deze geheime aankopen heeft betaald dat getransporteerd werd naar al Qaeda en andere VSL strijders- die werken met de steun van CIA, MI6 en anderen, samen met andere financiële en materiele steun van Katar en Saudiers om verder de regering Assad in Syrië te destabiliseren en omver te werpen…..”

 

Citerend uit de Kroatische krant Jutarnji List:

 

Vanaf het begin november vorig jaar tot februari dit jaar vlogen 75 vliegtuigen vanuit vlieghaven Zagreb met 3.000 ton aan wapens en ammunitie voor de Syrische rebellen….. “

“De krant, verwijzende naar diplomatieke bronnen, zegt dat de vliegtuigen, naast Kroatische wapens, volgestopt waren met wapens uit andere Europese landen inclusief Verenigde koninkrijk. De wapens waren georganiseerd door de Verenigde Staten van Amerika.

 

“Bronnen zeggen dat het eerste paar vliegtuigen met wapens die Kroatië verlieten op weg naar Syrië werden verzorgd door de Turkse vracht dat is het eigendom van Turkish Airlines. Na deze vluchten nam de Jordanian International Air Cargo de vluchten over. De deal om wapens aan de rebellen te leveren werd gemaakt tussen Amerikaanse functionarissen en de Kroatische Ambassadeur in de VS…………..”

 

4. The Telegraph van 8-3-2013 meldde in een artikel getiteld “US and Europe in 'major airlift of arms to Syrian rebels through Zagreb'”: “Het verhaal bevestigt de groeiende aantal wapens van ex- Yogoeslavische herkomt in de handen van rebellen in oline videos, zoals vorige maand beschreven door The Daily Telegraph en andere kranten…….”

“De transporten werden beweerd te zijn betaald door Saudi- Arabië op verzoek van de Verenigde Staten met steun van het leveren van wapens georganiseerd door de buren van Syrië, Turkije en Jordanië….….”

“Het is echter bekend dat de Britse militaire adviseurs samen met Franse en Amerikaanse opereren in landen die grenzen aan Syrië, geven rebellen leiders en voormalige Syrische leger officieren training. Er wordt ook aangenomen dat de Amerikanen training geven in het veiligstellen van chemische wapenplaatsen binnen in Syrië…....”

“De wapens, inclusief raket lanceerinrichtingen, geweren zonder terugloop en M79 anti-tank wapens zijn gezien in de handen van rebbelen in verschillende video’s en werden eerst opgemerkt door wapenexpert Elliot Higgins…….  ”

“De Britse betrokkenheid is in overeenstemming met het beleid van de regering om alles te doen om rebbelen te helpen binnen de EU wapenembargo die was bij het begin van deze maand aangepast maar niet opgeheven. Kroatië, een hechte Westerse bondgenoot, zal tot 1 juli niet toetreden tot de EU…….

“Volgens de Kroatische krant was de eerste lading vliegtuigen betrokken bij vervoer afkomstig uit Turkije….

 

Deze vier aangehaalde voorbeelden zijn voldoende om de onafhankelijke lezer een indruk te geven van de criminele en diep- demonische koloniale Illuminatie complot om in navolging van Irak en Libië ook Syrië volledig te vernietigen. De “bezorgdheid” van Cameron en Hollande is niets anders dan een geavanceerd staaltje misleiding en bedrog om de Westerse bevolkingen voor gek te houden met behulp van hun criminele gecontroleerde Illuminatie media. Terecht maakt Patrick Henningsen de volgende belangrijke opmerking: “ Wat Brittannië hier schuldig aan kan zijn, is cynische en illegaal, proberen om de EU embargo van wapens naar Syrië te omzeilen door gebruik te maken van een jonge EU staat Kroatië als hun aflever mechanisme, omdat Kroatië officieel pas toetreedt op 1 juli en heeft geen enkel bindende EU wetgeving geïmplanteerd.”

 

5. De premier komt en de voorzitter vertrekt…..

 

Premier Ghassan Hitto

Op dinsdag 19-3-2013 heeft de Syrische Nationale Coalitie in Istanbul een premier gekozen voor de “bevrijde” gebieden van Syrië. Zijn naam: Ghassan Hitto. Wie is Ghassan Hitto?

 

Ghassan Hitto is een Koerd die banden heeft met Moslim broederschap en heeft grootste deel van zijn leven in Texas Verenigde Staten doorgebracht.

 

De verkiezing van de heer Hitto ging niet zonder slag of stoot. “Maar sommigen van de iets meer dan 70 coalitieleden trokken zich terug van het vooroverleg voor de aanvang van de verkiezing en beschuldigden de oppositie zwaargewicht Moslim Broederschap van het opdringen van Hitto als kandidaat.”

Wij willen niet dat datgene wat in Egypte is gebeurd in Syrië gaat plaatsvinden. Zij hebben de revolutie gekaapt”, vertelde Coalitie lid Kamal Labwani, die wegliep van de verkiezing, tegen de AFP.

 

De heer Hitto is acceptabel voor de Westerse koloniale machten, omdat:

1) Hij banden heeft met de Moslim Broederschap

2) In de VS is opgegroeid en dus het mannetje is van de Amerikanen.

 

Zie meer hierover: “US' New "Syrian PM" Yet Another Muslim Brotherhood Extremist

 

Voorzitter Syrische Nationale Oppositie: Moaz al-Khatib

Terwijl de “euforie” nog niet voorbij was over de aanstelling van de nieuwe Premier voor de “bevrijdde” gebieden van Syrië, kondigde op 24-3-2013 de voorzitter van de Syrische Nationale Oppositie, de heer Moaz al-Khatib zijn vertrek aan. Reden van zijn vertrek: “onvoldoende internationale steun.” Moaz was in november 2012 tot de voorzitter van de “Oppositie” gekozen in Doha, Katar.

De Syrische oppositie is te verdeeld om een serieus gevaar te vormen voor Bashar Assad. De Londen Telegraph van 24-3-2013 meldde: “Ondanks de verkiezing vorige week van een nieuw, in de VS opgeleide premier om een interim regering te leiden, heeft de coalitie gefaald om zichzelf te vestigen als een top rebel autoriteit op de grond in Syrië waar honderden onafhankelijke rebbelen brigades vechten tegen de strijdkrachten van Assad.” (zie ook hier)

 

Dat zal ook niet gebeuren, omdat hier niet echt om “oppositie” gaat, maar om op zichzelf opererende groepen die allemaal een compleet andere doel nastreven. Zoals eerder aangehaald verklaarde coalitie lid Labwani: "“Wij willen niet dat datgene wat in Egypte is gebeurd in Syrië gaat plaatsvinden.  Zij hebben de revolutie gekaapt"

 

Wij kunnen de heer Labwani verzekeren dat de koloniale machten hebben gekozen voor Moslim Broederschap en als Assad wordt verwijderd, dan zal Syrië exact dezelfde "democratie" en "bevrijding" als Egypte en Libië krijgen. Laat de heer Labwani daarover geen illusies maken. De recentelijk ontwikkelingen zijn dat de door het Westen gecreëerde "Al- Qaeda" organisatie in Irak zich gaat samenvoegen met de door het Westen gesteunde terroristen in Syrië.  Associated Press van 9-4-2013 rapporteerde: "De leider van al-Qaida in Irak zegt dat het zich heeft samen gevoegd met de extremistische Jahbat al-Nusra van Syrië die aan de kant van de rebbelen vecht tegen het regime van President Bashar Assad."

 

Bovendien zullen de koloniale machten ook nooit toelaten dat er een sterke en goed georganiseerde post-Assad regering wordt gevormd. In tegendeel, ze zullen overal hun mannetjes neerzetten die precies doen wat ze hen vertellen zoals dat nu in Libië en Egypte gaat. Resultaat: chaos en oneindige problemen.

 

Ook de heer Moaz Al- Khatib was zorgvuldig geselecteerd door de koloniale machten om de functie van de leider van de oppositie te bekleden. Want, “Inderdaad heeft al-Kthatib gewerkt op de al-Furat Petroleum Company, die volgens BBC een partner is van Shell Oil, gedurende zes jaar. Er wordt gezegd dat Al- Khatib tussen 2003-2004 heeft gelobbyd voor Shell in Syrië en heeft ook les gegeven in zowel Europa alsmede Verenigde Staten volgens zijn biografie op zijn website.” (US-Created "Syrian Opposition" Led by Big Oil Rep, 28-11-2012)

 

De heer Moaz Al- Khatib en de afvallige Arameeërs die zich “Assyriërs” noemen.

 

Wij hebben in het verleden verscheidene analyses gepubliceerd over de geestelijke hoererij van de koloniale, genocidale anti-Aramese geestelijke slavernij product “Assyriers” die ze met iedereen plegen om de koloniale uitvinding van Verenigde Koninklijk “Assyriërs” ter aanduiding van de Aramese stammen van Hakkaria en Urmia te promoten. Over hun onheilige huwelijk met Moslim Broederschap publiceerden wij op 13-12-2011 een analyse getiteld:”Toppunt van krankzinnigheid: Het onheilige koloniale product “Assyriërs” willen samen met Moslimbroederschap het regime van Bashar Assad omverwerpen. Hoe de verfoeilijke demonische koloniale machten hun geestelijke kinderen en creatie in de afgrond manoeuvreren om de Arameeërs van Syrië te vernietigen.” (zie ook hier: balkanisatie).

 

Op 11-11-2012 verteld de heer Moaz Al-Khatib journalisten: “ Wij eisen vrijheid voor elke Soeniet, Alawit, Ismailiet (Sjiiet), Christen, Druze, Assyriers(Arameeërs) ….. en rechten voor alle delen van het harmonische Syrische volk……………”

 

Heb je dat opgemerkt? De heer Moaz Al- Khatib nam het woord “Assyrier” in de mond en daarmee hebben de anti-Aramese verwerpelijk, genocidale Westerse koloniale slavernij product “Assyriers” hun doel bereikt. Maar natuurlijk geven ze totaal niets om het opblazen van onze kerken, vermoorden van ons volk, hen uitdrijven uit hun huizen, dorpen en landen en hen de Diaspora insturen.

 

Voor hen zijn dergelijke afschuwelijke zaken van harte welkom en worden zeer op prijs gesteld om artikelen daarover te produceren en enorme krokodillen tranen te storten over de vervolgingen van de “Assyriërs” in Syrië door de fanatici waarmee ze nu in bed liggen en geestelijke hoererij ermee plegen. Dat is de moraliteit (of beter gezegd: immoraliteit) van deze mensen!

 

Maar er is hier meer aan de hand! Op 11-4-2013 werd een artikel gepubliceerd door de Israelische Nationale Nieuws van de hand van Chana Ya’ar getiteld: ”New Syrian Refugee Camps in Turkey for Christians, Kurds

We lezen onder andere in het artikel: “ Een van de kampen, wordt verwacht tot 2500 Assyrische (Aramese) Christenen en anderen uit Christelijke denominaties te huivesten, zal gebouwd worden op land dat gedoneerd is door een Assyrische (Aramese) eigenaar dichtbij Assyrische (Aramese) kerk”.

“Recentelijk heeft de Eerste Minister RecepTayyipErdiganAssyrische (Aramese) leiders in Turkije ontmoet om mogelijkheden te bespreken om de gemeenschap in Syrië te helpen. Turkije’ eigen Assyrische (Aramese) bevolking woont voornamelijk in Istanbul en Mardin, een provincie in het zuidoostelijke gedeelte van het land.”

“Rond 10 procent van Syriers zijn christenen van diverse denominaties, inclusief Assyrische (Aramese)

 

Wat zeg je nou hier? Promoot een Israëlische Nationale Krant de criminele Westerse koloniale anti-Aramese haatdragende geestelijke genocide? Ja, ze doen dat.

 

Maar hoe is zoiets mogelijk daar de Israëliërs zelf slachtoffer zijn van genocide? Hoe kunnen zij de immorele criminele geestelijke genocide, dat gestart werd door de Verenigde Koninkrijk in de 19e eeuw om de inheemse Aramese bevolking van Midden-Oosten te vernietigen, goedkeuren, promoten en verheerlijken?

 

Nee, dat is het niet, deze Israëlische krant keurt de Aramese geestelijke genocide niet goed en promoot het ook niet. Maar hoe moet ik dit dan begrijpen? Wel, dit is vrijheid van pers en democratie. Wat zeg je mij nou? “Vrijheid van pers en democratie?”

 

Maar wanneer het goedkeuren en promoten van de Aramese geestelijke genocide kan worden uitgelegd als “persvrijheid en democratie”, hoe zit het dan met mensen als David Irving en Ernest Zundel en anderen die sommige kwesties rond de Joodse genocide hebben ter discussie gesteld? Is dat ook niet vrijheid van pers en democratie? Wat is het verschil hier? Waarom is het goedkeuren van de Aramese geestelijke genocide “persvrijheid”, maar ter discussie stellen van Joodse genocide misdaad? Deze mensen zijn gevangengezet.

 

Nee, dat is niet waar, het is niet vrijheid van meningsuiting wat deze heren doen! Waarom dan niet? Wel, omdat datgene wat zij doen is haat aanwakkeren tegen het Joodse volk en dat is antisemitisme, ontkenning van genocide en dat is strafbaar en dat is de reden dat zij gevangen zijn gezet.

 

Maar wacht nu eens even, wat in dit artikel van de hand van mevrouw Chana Ya’ar gedaan wordt tegen het Aramese volk, het valselijk aanduiden bij de koloniale benaming “Assyriers”, is ook antisemitisme, haat en ontkenning van kolonialisme en vernietiging van de Arameeërs, omdat de Arameeërs ook Semitische volk zijn. Dus: waarom wordt het bekritiseren of ter discussie stellen van de genocide op het Joodse volk beschouwd als misdaad, haat en antisemitisme, terwijl de vernietiging van de Aramese inheemse Semitische natie van het Midden-Oosten wordt uitgelegd als “vrijheid van meningsuiting en persvrijheid?”

 

Kunt U alstublieft deze tegenstrijdigheid en dubbelen standaarden uitleggen hier? Ja, dat kan ik en dat is dit: Jij, onnozele idiote, dat is onze werkwijze. Dat is hoe wij mensenrechten, democratie en vrijheid van meningsuiting toepassen. Begrijp jij nog steeds niet imbeciel?

 

En hoe zit het dan met beweringen die worden geuit in deze artikelen en analyses?

http://www.realjewnews.com/?p=160

http://www.realjewnews.com/?p=62

http://www.realjewnews.com/?p=156

http://www.realjewnews.com/?p=707

http://www.realjewnews.com/?p=665

http://www.realjewnews.com/?p=457

http://www.realjewnews.com/?cat=309

 

Wel, al deze artikelen zijn leugens en haat tegen het Joodse volk? Allemaal? Ja, allemaal. Hoe zit het met Norman Finkelstein die het boek Holocaust Industry?” schreef? Wel, Norman is een Jood die zichzelf haat en ontkent Holocaust.

 

Kun je mij alstublieft meer vertellen over de redenen van het goedkeuren van de Aramese geestelijke genocide in dit artikel van Israel National Nieuws?

Ja, ik zal uitleggen. Hoewel ik weet dat je een dommerik bent, zal ik je toch vertellen. Toen in 1917 de Turken werden weggejaagd uit Palestina doorhet Britse leger, kwam de regio onder Brits mandaat. Zoals je misschien weet, reeds in de jaren 1850 startten de Britten om de Oost- Aramese “nestoriaanse” stammen van Hakkaria en Urmia te “Assyrianiseren”

Later hebben ze dezecriminele koloniale geestelijke genocide uitgebreid naar andere Aramese denominaties zoals Syrisch Orthodox, Syrisch Katholiek enz… om het Aramese volk volledig te “Assyrianiseren”, inclusief diegenen die in Palestina woonden. De invloed van Verenigde Koninkrijk in Palestina had daarom het bestaan van de Aramese natie volledig uitgewist.

 

Daarnaast is het zo dat je moet weten dat de Verenigde Koninkrijk hoofdrol heeft gespeeld bij het tot stand komen van moderne staat Israël met de Belfour Verklaring van 2-11-1917. Dit betekent dat toen de grondwet van Israel werd geschreven, werd daarin alleen “Assyriers” en “Arabieren” als minderheid aangemerkt.

Je maakt hier zeker een grapje of niet? Nee, het is geen grapje, dat is echt zo! Maar dat is een misdaad tegen menselijkheid. Ja dommerik, zo is onze werkwijze!

 

Terugkerend naar het artikel van Chana Ya’ar schrijft ze: “Recentelijk heeft de Eerste Minister RecepTayyipErdiganAssyrische (Aramese) leiders in Turkije ontmoet om mogelijkheden te bespreken om e gemeenschap in Syrië te helpen. Turkije’ eigen Assyrische (Aramese) bevolking woont voornamelijk in Istanbul en Mardin, een provincie in het zuidoostelijke gedeelte van het land.”

 

 

Van links naar rechts: Mgr. Samuel Aktas van Tur Abdin, Minister Ahmed Davudoglu, Mgr. Yusuf Cetin van Istanbul.

 

 

Het is niet de eerste minister Erdogan, maar minister van Buitenlandse Zaken, Davutoglu. Op 19-3-2013 hadden de Aramese leiders een ontmoeting met de Turkse minister van Buitenlandse zaken, AhmetDavutoglu om kwesties te besrekken betreffende Aramese natie in Turkije, het was dus niet Erdogan.

 

De volgende geestelijken met hun kerkraden namen deel aan de ontmoeting:

Bisschop van TurAbdin: Mgr. Samuel Aktas

Bisschop van Istanbul: Mgr. YusufCetin

Bisschop van Adiyaman, Al Aziz, Adana en Antakya: Mgr. MelkeUrek

Bisschop van Mardin en Diyarbeki: Mgr. SalibaOzman

Priester YusufSag, namens Aramese Katholieke gemeenschap

 

Tijdens de ontmoeting zijn er diverse zaken besproken aangaande Arameeërs van Turkije, inclusief:

* De situatie van de Aramese vluchtelingen uit Syrië, inclusief opzetten van kampen

* Aramese klooster St. Gabriel

* Etc.. etc..

 

Na de ontmoeting nam Mgr. YusufCetin van Istanbul contact op met de Turkse Halve Rode maan en vroeg om hulp voor de Aramese vluchtelingen in Istanbul. Er werd 9 ton hulp beloofd voor de Aramese vluchtelingen in Istanbul.

 

Of het gaat om de nieuwe premier van Syrië, de heer Hitto of de premier van Libië Abdurrahim el-Keib of de heer Moaz Al- Khatib, het zijn allemaal mannetjes die zorgvuldig worden geselecteerd  en op hun plaatsen gezet door de koloniale machten. En dat belooft niet veel goeds voor de toekomst, nog voor Syrië, nog voor Libië nog voor een willekeurig land dat wordt “bevrijd.”

 

********************************

6. De Arameeërs..... 

 

Voor de Arameeërs ziet de toekomt niet rooskleurig uit. Dankzij de onheilige koloniale activiteiten van Frankrijk en Verenigde Koninkrijk zijn ze tot op de botten verdeeld. Door de implementatie van onderlinge haat en verdeeld op nationale, religieuze, sociale en culturele niveau hebben ze niets gemeenschappelijk om ervoor te vechten. Sterker nog, door de effectieve activiteiten van de koloniale machten kunnen de Arameeërs van Syrië elkaar niet uitstaan, zie hier voor de aanwezige Aramese denominaties in Syrië: http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Van_Syrie.htm

 

Vanwege deze verdeeldheid zullen de Arameeërs van Syrië waarschijnlijk vergelijkbare toekomst tegemoet gaan als de Arameeërs van Irak en dat is: Langzaam wegkwijnen….in overeenstemming met de plannen van de internationale Illuminatie..

 

In onze analyse van 17-10-2011 getiteld “ Bevrijding" Irak: Vernietiging Aramese Christenen “Bevrijding” Egypte: verbranden kerken en afslachtingen van Koptisch Christenen”, schreven wij over de baarbarse afslachting van het inheemse Koptisch volk van Egypte op 9-10-2011: Toen, naaanhoudendedemonstraties van 18 dagen, president Mubarak van Egypteaftrad op vrijdag 11 februari 2011, werder door de gecontroleerdeWesterse media en leiders “hoera” groepen en de gebruikelijkeretoriek van “mensenrechten”, “democratie”, “nieuwe begin” en “bevrijding” volopbezongenomhuneigenbevolkingen en de wereldtemisleidendat het volk van Egypteeindelijkna 30 jaardictatuur het heft in eigenhandenheeftgenomen

“Nadat Mubarak aftrad werden er duizenden gevaarlijke fanatieke Islamitische terroristen, die hij achter de tralies had gezet, vrijgelaten. De verbannen Islamitische fanatici kwamen terug uit het buitenland en Egypte werd binnen een korte periode een broeinest van een angstaanjagende Islamitische fanatisme.

Al deze fanatieke Islamitische groeperingen, hetzij Moslim broederschap, hetzij Salafisten, hetzij Al-Qaeada of andere groeperingen, zijn uitgedacht, gebroeid en ontwikkelt in de krankzinnige demonische laboratoria van de verfoeilijke Jezus van het Westen. De leiders van de Islamitische terroristische groeperingen hebben hun opleidingen in het Westen genoten of worden gecontroleerde door de Westerse geheime diensten.

En hier moeten zowel de Arameeërs van het Midden-Oosten als de Kopten zich zeer bewust van zijn om de ware boosdoeners van hun vervolging en vernietiging te kunnen identificeren “

 

De laatste aanval op het inheemse Koptisch volk was tijdens een begrafenis op 7-4-2013 in het Kathedraal van Cairo, district Abbasiya. De Independent rapporteerde op maandag 8-4-2013: “Honderden Christenen waren vorige nacht onder belegering binnen in het Koptisch Kathederaal in Cairo daar de veiligheidstroepen en lokale bewoners, sommigen bewapend met handwapens, een aanhoudende en ongekende aanval lanceerden op de zetel van de oude kerk van Egypte…….”

 

Zie meer over deze aanval:

 

7-4-2013: Cairo clashes at St Mark'sCopticCathedralafterfunerals

10-4-2013: TroublingPhotosSuggestSomeEgyptianPoliceStoodByWhileMobAttacked Christian Cathedral, BurnedBible

11-4-2013: Cathedral Attack Was State SuppressingCopticYouth, SaysFamousEgyptian Author

 

Dit is het resultaat van “bevrijding” van Egypte en implementatie van democratie en mensenrechten.

 

 

********************************

Zie meer over de Arameeërs van Syrië: http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Van_Syrie.htm

Arameeërs van Irak: http://www.aramnahrin.org/Dutch/ChristenenVanIrak.htm

 


Hier kunt U zich aanmelden voor ons nieuwsbrief

 

Heb je als Arameeër iets gehad aan dit artikel? Wil iets betekenen voor het Aramese volk? Zo ja, overweg dan het volgende:

http://www.aramnahrin.org/Dutch/AramNaharaim_Vrijwilligers.htm

http://www.aramnahrin.org/Dutch/HelpOns.htm

 

 

Heb je als Arameeër hekel aan corruptie en vriendjespolitiek? Denk je dat dit heeft geleid tot de ondergang van ons volk en hun Diaspora? Wil je hier iets tegen doen? Ben je moedig? Welkom dan bij Aram-Naharaim Organisatie.

 

 

U mag dit artikel overnemen alleen als U de volledig link naar het artikel erbij vermeld.

 

 

 

 

 

 

 

28-8-2012: Syrische nationale leger doodt rebellen uit Irak, Turkije, Libië, Egypte en Tunesië

 

15-10-2012: Aramese leider in Irak mijmert over de wegkwijnende Aramese aanwezigheid……de onzichtbare hand… ons bezordheid... de Nieuwe Wereld Orde (NWO)…Paradigma Verandering... Petrus Romanus......

 

30-11-2012: Syrië: de kindsoldaten van het rebellenleger

 

10-12-2012: Saudi-Arabië stuurt 1.334 gevaarlijkste criminelen als jihadisten naar Syrië

 

 

===Video's===

 

12-9-2012: Vrijheidsstrijders van het Westen onthoofden en terroriseren in Syrië.

 

1-9-2012: Video Ansar al-Sunneh excuteert een politieman Muhammad Faysal Suleiman in Daraa

 

21-10-2012: Vrije Syrische Leger Genocide tegen minderheden in Syrië

 

30-10-12: Armeense kerk in Aleppo vernietigd door de terroristen

 

12-11-2012: Salafisten van VSL gebruiken Moskee om burgers aan te vallen.

 

15-12-2012: Leven van minderheden onder de door het Westen gesteunde rebellen

 

23-12-2012: Turkse Islamitische Terrorist zet aan tot haat om minderheden af te slachten

 

2-1-2013: Fatwa tegen supporters van regering Assad

 

19-1-2013: Kindsoldaten van het Vrije Syrische Leger: oorlogsmisdaden

 

24-1-2013: Human Rights Watch: Syrische rebellen plunderen kerken (VIDEO)

 

8-4-2013: Video: “Aleppo, the Castle”: Documentary on Atrocities Committed by US-NATO Sponsored Terrorists in Syria

 

4-4-2013: New video shows Syrian rebels using US SEALs' sniper rifle

 

20-3-2013: Video: West Turns a Blind Eye that Their Terrorists in Syria Used WMDs, Against all Evidence

 

4-5-2013: Syrische rebellen getraind in de Kosovo trainingskampen