Arameeërs van Syrië

 

3-5-2013: De mysterieuze ontvoering van de twee Aramese bisschoppen, de tegenstrijdige berichten in de media en de mogelijke verantwoordelijken

 

23-4-2013: Twee Aramese bisschoppen ontvoerd in Syrië

 

27-3-2013: Gebruik van chemische wapens door de Koloniale machten gesteunde doodseskaders en terroristen in Syrië

 

13-12-2012: Syrië: Is de tijd gekomen om een aanslag met chemische wapens in scene te zetten zodat de koloniale machten het land kunnen binnenvallen?

 

30-7-2012: Balkanisatie van Syrië: Wie zullen de winnaars zijn en wie zullen de verliezers zijn? Wat gebeurt er met de inheemse Arameeërs die sinds duizenden jaren in dit gebied wonen?

 

5-7-2012: Syrië: De slechteriken en de goeden, aan welke kant sta jij?

 

22-6-2012: rapporteerde hij terug dat de Westerse media desinformatie verspreidde over de ware aard van de opstand in Syrië…

 

16-5-2012: Wordt het koloniale demonische plan om Syrië etnisch te zuiveren van de Aramese en andere Christenen nu in werking gesteld?

 

13-12-2011: Toppunt van krankzinnigheid: Het onheilige koloniale product “Assyriërs” willen samen met Moslimbroederschap het regime van Bashar Assad omverwerpen. Hoe de verfoeilijke demonische koloniale machten hun geestelijke kinderen en creatie in de afgrond manoeuvreren om de Arameeërs van Syrië te vernietigen.

 

3-12-2011: “Het gebruik van huurlingen, doodseskaders en sluipschutters door de Westerse geheime diensten is goed gedocumenteerd,,  Zal de etnische zuivering van de Arameeërs van Irak als voorbeeld dienen voor de toekomstig zuivering van de Arameeërs van Syrië?

 

1-12-2011: Het zuiveren van het Midden-Oosten van Aramese, Koptische en andere Christenen: een demonische plan gesmeed in de antichristelijke kwaadaardige Laboratoria van koloniale machten

 

17-10-2011: "Bevrijding" Irak: Vernietiging Aramese Christenen “Bevrijding” Egypte: verbranden kerken en afslachtingen van Koptische Christenen

 

16-9-2011: “Bevrijding” van Irak: Vernietiging van de Arameeërs van Irak. “Bevrijding” van Syrië....??????...

 

 

 

 

Het Aramese volk: Het Aramese volk (niet te verwarren met 'Armeniërs') spreekt Aramees, de taal van Abraham, Mozes en Jezus Christus. Zij zijn het inheemse volk van wat in vroegere tijden 'Aram-Nahrin' werd genoemd en in onze dagen bekend is geworden onder de naam 'Mesopotamië'

Sommige Arameeërs noemen zich in onze dagen "Assyriërs", dit vanwege de haatzaaiende geestelijke koloniale activiteiten van de Westerse missionarissen en diplomaten in het Midden-Oosten in de 16e en 19e eeuw. Andere Arameeërs zijn bekend geworden als "Chaldeeërs".  Ze zijn echter allemaal Arameeërs. Overal waar U het woord "Assyriërs" tegenkomt dient U het als Arameeërs te lezen.


 

… rapporteerde hij terug dat de Westerse media desinformatie verspreidde over de ware aard van de opstand in Syrië…..

 

De aanstaande genocide en etnische zuivering van de Aramese en andere minderheden.

 

English Version

 

De titel van dit artikel is de conclusie van een West- Aramese Syrisch Melkitische Katholieke bisschop Philip Tournyol Clos (zie het rapport aan het einde van dit artikel).

 

Niets wordt geschuwd door de International Satanische intrige, met voorop de koloniale Westerse machten, om Syrië te demoniseren, te destabiliseren, bloedbaden aan te richten en uiteindelijk het land te vernietigen zoals ze met Libië en Irak hebben gedaan. Rondvliegende lichaamsdelen, bloedbaden, huilende kinderen om hun ouders, mannen en vrouwen die de verminkte lichamen van hun kinderen dragen, opblazen van kerken en andere gebouwen en ophitsen van diverse groeperingen tegen elkaar zijn een beproefde methode van de weerzinwekkende internationale satanische samenzwering om tot hun onheilige doelen te komen.

 

De gevestigde media, zoals CNN, Aljazeera en BBC werken volop mee om via halve waarheden de nietsvermoedende Westerse en andere bevolkingen te bewerken en bewust te maken van de “wreedheden” begaan door de “dictators” die weigeren om de koloniale machten te gehoorzamen en die de vorming van de Nieuwe Wereld Orde (NWO) in de weg staan. En de journalisten die weigeren hieraan mee te werken, worden aan de kant gezet.

 

1. Correspondent Aljazeera neemt ontslag.

 

Sommige journalisten zijn eerlijk en moraalvol en willen graag vakkundig en onafhankelijk hun werk doen. Dat gold ook voor de correspondent van Aljazeera de heer Ali Hashem. Hij kwam echter erachter dat zijn bazen niet gediend zijn van onafhankelijke en eerlijke berichtgeving. Daarom nam hij ontslag. In een interview met de Russische Televisiekanaal RT getiteld, No independent journalism anymore’ – ex-Al Jazeera reporter zegt hij onder andere:

 

“There is no independent media anymore. It is whose agenda is paying the money for the media outlet,” he said. “Politicization of media means that media outlets are today like political parties. Everyone is adopting a point of view, fight for it and bring all the tools and all the means they have in order to make it reach the biggest amount of viewers.”

http://www.rt.com/news/hashem-al-jazeera-resignation-523/

 

Zie aanverwante artikelen over vervalste berichtgeving door Aljazeera en andere gecontroleerde media:

 

14-9-2011: Anhar Kochneva: “Westerse medialeugens over Syrië”

http://www.dewereldmorgen.be/blog/mario-bergen/2011/09/14/anhar-kochneva-westerse-medialeugens-over-syri

20-3-2012: Al Jazeera Journalist Resigns over Syria and Bahrain Coverage

http://tv.globalresearch.ca/2012/03/al-jazeera-journalist-resigns-over-syria-and-bahrain-coverage

8-3-2012: Al Jazeera reporter resigns over "biased" Syria coverage

http://english.al-akhbar.com/content/al-jazeera-reporter-resigns-over-biased-syria-coverage

5-4-2012: Al Jazeera: From Media Power To Laughing Stock

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=30159

8-4-2012: Syrian Journalist: CNN, Al-Jazeera Falsifying Events in Syria

http://tv.globalresearch.ca/2012/04/syrian-journalist-cnn-al-jazeera-falsifying-events-syria

5-4-2012: RT News: Al Jazeera Reporter resigns and speaks the truth about Syria

http://www.youtube.com/watch?v=ElvrM06ZM4A

7-6-2012: Eyewitness account: Media lies about Syria

http://gbtimes.com/third-angle/syria/syria/eyewitness-account-media-lies-about-syria

16-6-2012: Augenzeugenbericht: Interview enthüllt Medienlügen über Syrien

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/natalia-mihailova/augenzeugenbericht-interview-enthuellt-medienluegen-ueber-syrien.html

 

2. Alex Thomson van Chalnnel4 in de val gelokt door de rebellen om regering Assad in discredit te brengen.

 

Andere journalisten proberen om ter plekke de situatie in Syrië te onderzoeken en de verhalen op hun waarheid te controleren.

 

Dat probeerde ook Alex Thomson van Channel4. Wat hij overkwam was echter dat de “rebellen” probeerden hem in de val te lokken zodat het Syrische leger hem en zijn team zou doodschieten om op die manier regering Assad in een verkeerd daglicht te stellen.

 

Hier vindt U zijn verhaal getiteld: Setup to be shot in Syria’s no man’s land?

http://blogs.channel4.com/alex-thomsons-view/hostile-territory/1863

 

Alles is toegestaan, zolang je maar zegt dat Assad weg moet. Of je een terrorist bent, iemand die graag Aramese en andere Christenen wil afslachten, iemand die gek is op het opblazen van kerken, een jihadist of wie dan ook, je bent welkom, het is allemaal goed. Zolang je maar beloofd om bloedbaden en ravage aan te richten en het land in chaos belooft te storten. Dan ben je in de ogen van de koloniale machten een “bevrijder” van Syrië.

 

3. Syria Danny en CNN

 

In tegenstelling tot de voorgaande twee voorbeelden, pakken de grotere gevestigd media het echter anders aan. Ze verzinnen verhalen of verdraaien de feiten zodanig om een vertekende beeld van de situatie te creëren. Hieronder volgen enkele voorbeelden:

 

Vanaf februari 2012 zond CNN enkele interviews met de zogenaamde “Syrische activist Dany” die aan het Westen om “hulp” vroeg om alstublieft in te grijpen. Global Media Promotes Syrian “Activist” Begging For Military Invasion

http://www.prisonplanet.com/global-media-promotes-syrian-activist-begging-for-military-invasion.html

 

Het verzoek om “hulp” van deze Syrische activist werd ook door media als BBC en Sky News uitgezonden om de onwetende Westerse burgers te mobiliseren om zo de bevolking van “Syrië” te gaan “helpen”.

 

Wat bleek later? Het gaat hier om niets anders dan een gefabriceerde verhaal van CNN. En de “activist dany” blijkt niemand anders dan de 22 jarige Britse staatsburger van Syrische afkomst die in Cambridge (Engeland) woont.

 

U ziet hieronder een video waarin de heer “Dany – de Syrische activist” betrapt wordt bij het maken van een van de uitzending voor CNN. Over het kunstmatig produceren van geluiden zegt Hij: “Laat het geweervuur klinken dan”, “Heb je hem verteld om het geluid van het geweervuur klaar te maken?” 6-3-2012: Syria Danny’ Caught Staging CNN War Propaganda Stunt

http://www.infowars.com/syria-danny-caught-staging-cnn-war-propaganda-stunt/

 

We lezen over dit valse opgezet nieuws van CNN:

 

As we have previously documented, ‘Syria Danny’ is a 22-year-old British citizen of Syrian descent from Cambridge. After returning from Homs in summer last year, he lived in London for a few months before returning to Syria in December, from which point onwards he became the poster child for a western military intervention in Syria, begging almost daily on CNN for the United States or even Israel to bombard the country.

The clip above shows Danny being connected to CNN for one of the many interviews the station has conducted within him over the last few months.

While waiting to be connected, Danny says, “Well, let the gunfire sound then,” before subsequently asking someone off camera, “Did you tell him to get the gunfire ready?” An explosion is heard soon after, but Danny doesn’t even flinch.

The person working the camera, Danny himself, and at least one person off camera, clearly appear to be coordinating staged gunfire and explosions to coincide with the CNN interview.

The cameraman then reminds Danny to talk about recovering dead bodies before the interview with Anderson Cooper begins. The talking point about Assad’s forces carrying out indiscriminate violence is strongly emphasized”

 

Het is een en al bedrog en misleiding van de belangrijke internationale media om de nietsvermoedende Westerse en andere bevolkingen om de tuin te leiden om zo bloedbaden en afslachtingen in Syrië door de Westerse doodseskaders goed te praten en te presenteren als “bevrijding”.

 

Zie meer over deze doelbewuste misleiding van de Westerse bevolkingen door de media die worden aangestuurd door de international intrige:

Syria: Game Over for Western Propaganda As Syrian Activists Caught Lying, Rebels Caught Committing Atrocities.

http://theintelhub.com/2012/03/06/syria-game-over-for-western-propaganda-as-syrian-activists-caught-lying-rebels-caught-committing-atrocities/

 

4. De “vergissing” van BBC en de afslachting in Houla.

 

Tweede voorbeeld gaat over de “vergissing” van BBC.

 

Op 25 -5- 2012 werd een afschuwelijke afslachting aangericht in Houla, waarbij mannen, vrouwen en kinderen op brute wijze werden doodgeschoten. De Westerse media riepen meteen dat Assad verantwoordelijk hiervoor was. En de Westerse landen gebruikten deze gebeurtenis als excuses om diplomatieke contacten met Syrië te verbreken.

 

Om deze afschuwelijke gebeurtenis extra gewicht te geven, plaatste BBC een foto op hun website met de lichamen van gedode kinderen. En wat bleek later? Die foto was uit 2003 Irak- oorlog.

 

De “vergissing” van BBC wordt hier volledig ontmaskerd: BBC Caught In Syria Massacre Propaganda Hoax

http://www.infowars.com/bbc-caught-in-syria-massacre-propaganda-hoax/

 

De eigenaar van de foto, de heer Marko Di Laura verklaarde, Somebody is using my images as a propaganda against the Syrian government to prove the massacre.” Di Lauro told the London Telegraph he was “astonished” the BBC had failed to check the authenticity of the image.

 

“What I am really astonished by is that a news organization like the BBC doesn’t check the sources and it’s willing to publish any picture sent it by anyone: activist, citizen journalist or whatever. That’s all,” said Di Lauro.

 

Wat had de BBC onder de foto gezet? We lezen, The caption used by the BBC to describe the image stated that the picture was provided by an activist and “believed to show the bodies of children in Houla awaiting burial”.

 

Wat een afschuwelijke en volstrekt verwerpelijke vorm van misleiding en bedrog! En dan te bedenken dat er straks duizenden doden zullen vallen wanneer de Westerse landen besluiten om Syrië binnen te vallen en Assad te verwijderen. Het lijkt alsof rondslingerende menselijke lichaamsdelen, bloedbaden, huilende kinderen om hun ouders, verscheurde gezinnen, gebombardeerde kerken en andere gebouwen deze mensen totaal niets kan schelen. Het doel heiligt alle wrede middelen die je kunt en niet kunt bedenken.

 

5. De afslachting van Houla

 

Op 25-5-2012 werd een afschuwelijke afslachting in Houla aangericht waarbij meer dan 108 mensen werden vermoord. Onder de slachtoffers waren 49 kinderen en 34 vrouwen.

 

Wie heeft het gedaan?

 

Meteen na het afschuwelijke bloedbad wezen de internationale gecontroleerde media zoals CNN, Fox news, Guardian en BBC de Syrische overheid als de schuldige aan. Westerse landen schorten diplomatieke kontakten met Syrië op om daarmee Syrië verder te isoleren en de weg van gewapende ingrijpen te rechtvaardigen.

 

Wie heeft nu het meeste belang gehad bij deze baarbaarse afslachting als wij kijken naar de media aandacht?

 

Op 28-5-2012 werd een analyse gepubliceerd op de website van www.infowars.com getiteld, “Phony ‘Houla Massacre’: How Media Manipulates Public Opinion For Regime Change in Syria

http://www.infowars.com/phony-houla-massacre-how-media-manipulates-public-opinion-on-syria/

 

In dit artikel lezen wij onder andere:

 

It shouldn’t take a genius to see through this relentless western effort to takeover Syria, but not having learned their lesson from Libya, so many hard working and well educated westerners are bound to fall for it all over again.

Cui bono? Who benefits… from another civilian massacre? Clearly not the Syrian government. But western-backed terrorist groups who have been working to destabilize the country for over one year now, do clearly benefit.

Who would be the chief suspect for this latest massacre? How about the western-backed terrorists in Syria – the very same terrorist groups admitted to their own bombing campaign that killed many innocent people in Syria only weeks ago.

Important to add here also, that the latest child massacre in Syria has been reported as being “done with knives” – which doesn’t sound like a government attack to any intelligent reader.

Do not underestimate for one second just how pivotal the western corporate media is in advancing an agenda of global destabilization:

 

……………………The Syrian people are the ones who will eventually lose if Washington, London, Tel Aviv and the Gulf States succeed in destroying that country, as they have done in Libya and Iraq.

When this is done, then they will move on to destabilize Lebanon …………………….

 

Op 7-6-2012 werd een artikel gepubliceerd in Frankfurter Allgemeine getiteld, “Abermals Massaker in Syrien” waarin de schuld voor de afslachting wordt gelegd bij de rebellen.

http://www.faz.net/aktuell/politik/neue-erkenntnisse-zu-getoeteten-von-hula-abermals-massaker-in-syrien-11776496.html

 

Op 11 Juni 2012 werd een artikel van de hand van professor Michel Chossudovsky gepubliceerd getiteld, "Humanitarian War Criminals" in High Office: Was the Houla Massacre Ordered by the Western Military Alliance?”

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=31359

 

Professor Michel Chossudovsky zegt onder andere:

 

* It has now been established that the Houla massacre, which has resulted in more than one hundred deaths of men, women and children, was not undertaken by the pro-government militia Shabbiha as claimed in chorus and without evidence by the Western media.

 

* "Those killed were almost exclusively from families belonging to Houla’s Alawi and Shia minorities. Over 90% of Houla’s population are Sunnis. Several dozen members of a family were slaughtered, which had converted from Sunni to Shia Islam. Members of the Shomaliya, an Alawi family, were also killed, as was the family of a Sunni member of the Syrian parliament who is regarded as a collaborator. Immediately following the massacre, the perpetrators are supposed to have filmed their victims and then presented them as Sunni victims in videos posted on the internet." (FAZ, op cit. Translated from German).

 

* These two reports dispel the lies and fabrications of the Western media. Entire pro-government families in Houla were massacred. The terrorists were mercenaries and professional killers operating under the auspices of the self-proclaimed Free Syrian Army (FSA).

 

* It is important to underscore the diabolical nature of these killing operations, which are casually blamed on the Al Assad government. They constitute a central component of US-NATO war propaganda. They are intended to trigger "a helpful wave of indignation" against the Al Assad government, thereby harnessing public support for a military intervention on humanitarian grounds. (See Michel Chossudovsky, SYRIA: Killing Innocent Civilians as part of a US Covert Op. Mobilizing Public Support for a R2P War against Syria, Global Research, May 30, 2012)  

 

* The Houla massacre was used not only as a pretext to call for regime change, but also as a justification to isolate Syria politically. Immediately following the announcement of the massacre and prior to the conduct on an investigation, several Western governments cut off diplomatic relations with Syria. This decision --coordinated by the US State Department-- was apparently planned well in advance of the Houla massacre:  "The United States joined several other nations in expelling a senior Syrian diplomat in response to the massacre of more than 100 men, women and children in the Syrian village of Haoula on May 25.... State Department spokeswoman Victoria Nuland said May 29  that the responsibility for the massacre rests “firmly at the feet of the Assad regime” and its militia group, the Shabiha."

 

* If the Al Assad government is not behind the massacre, what actions should be taken against those who ordered this massacre? Western governments (US, France, Britain), with the support of Turkey, Israel, Saudi Arabia and Qatar are the prime suspects.

 

* Mercenaries and death squads including al Qaeda affiliated militia were dispatched to Syria as part of a covert intelligence operation. Special forces from several Western countries are acting as military advisers on the ground inside Syria.

 

* What we are dealing with is a criminal undertaking in blatant violation of international law. Those who ordered the killings are the self proclaimed members of the international community.

 

Conclusie: De plegers van Houla afslachting hebben het volgende bereikt: 1) in discredit brengen van regering Assad, 2) Assad verder isoleren, 3) Internationale gemeenschap warm maken om in te grijpen in Syrië zoals dat ook in Libië is gedaan.

 

Zie meer over de vreselijke afslachting in Houla:

 

2-6-2012: De verschrikkingen van Houla

http://opinie.deredactie.be/2012/06/02/de-verschrikkingen-van-houla/

3-6-2012: Russian Journalist Exposes Propaganda Lies about Houla Massacre, by Stephen Lendman, http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=31213

7-6-2012: SYRIA: The Houla Massacre and the Subversion of the Peace Plan, Prof. Chandra Muzaffar: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=31300

13-6-2012: The Houla Massacre: The Disinformation Campaign

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=31399

 

Wat staat de Arameeërs en andere minderheden te wachten?

 

Wij hebben al in diverse analyses aangegeven dat het demonische plan van de koloniale machten onder andere de etnische zuivering van de inheemse Arameeërs van Syrië omvat. http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Syrie_Begin_Etnisch_Zuivering_16_5_2012.htm

 

De Amerikaanse historicus Webster Griffin Tarpley (zijn website: http://tarpley.net/) gaf op 12-6-2012 een interview aan de Iranese Engelstalige Satelliet Kanaal Presstv over de situatie in Syrië. Zie hier: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=anCW_KO_gqA

 

In het interview zegt hij onder meer:

……………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………..

Ik wil ook erop wijzen dat deze operatie beladen is met gevaarte voor Obama. Zijn Witte Huis, nu met Ben Ross, wordt gebruikt om een operatie te plannen dat onvermijdelijk zal leiden tot de afslachting van grote aantallen Christenen. Zeker 20% van de bevolking is Christen. Deze Wahabiten uit Saudi Arabie, die de leiding zullen nemen van een soort interne coup, staan bekend om hun messen te slijpen voor de Alavieten en de Christenen. En op dat moment natuurlijk verwacht je de protesten van het Vaticaan in Rome. Maar Obama heeft ook daar zorg voor gedragen. Er wordt gezegd dat Cass Sunstein, in de Obama Witte Huis, het brein is achter de zogenoemde Vaticaan- Lente, de aanval op het Vaticaan om de reactie van het Vaticaan te onderdrukken. Ik vraag mij af hoe Obama campagne zal voeren voor zijn herverkiezing op grond van een bloedige afslachting van de Christenen en anderen in Syrië en het een soort “bevrijding” gaan noemen.

……………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………..

 

De vooruitzichten zoals geschetst door de heer Tarpley zijn op z’n zachtst gezegd niet echt rooskleurig als het gaat om de toekomst van de Arameeërs en andere minderheden in Syrië. Helaas wordt het verhaal van de heer Tarpley bevestigd door de situatie op de grond in Syrië.

 

Op 14 Juni 2012 werd een artikel gepubliceerd op de website http://www.lewrockwell.com/, getiteld “US-Backed Rebels Committing Christian Genocide In Syria http://www.lewrockwell.com/blog/lewrw/archives/113592.html

 

Het artikel hebben wij hieronder voor U vertaald in het Nederlands. Het verhaal spreekt voor zich.

 

****************************************************************************

 

De door de V.S. ondersteunde rebellen begaan genocide tegen Christenen in Syrië.

http://www.lewrockwell.com/blog/lewrw/archives/113592.html

 

14 Juni 2012,

 

Christenen in Syrië worden volgens het Vaticaan en andere bronnen, met contacten aan de grond onder de belegerde Christelijke gemeenschap, systematisch met genocide bedreigd. Volgens de rapporten van het Vaticaanse Fides News Agency, verzameld door de ‘Centre for the Study of Interventionism’, plunderen de door de VS gesteunde “Free Syrian Army” rebellen en de steeds meer radicale afsplitsingen, christelijke kerken, schieten Christenen dood op straat, zenden ultimatums uit dat alle Christenen verwijderd dienen te worden van de door de rebbelen bezette dorpen en schieten zelfs op priesters.

 

Franse bisschop Philip Tournyol Clos, een Grieks- Katholieke Melkitische Opperabt , reisde door Syrië en, volgens het nieuwsagentschap van het Heilige Zee, rapporteerde hij terug dat de Westerse media desinformatie verspreidden over de ware aard van de opstand in Syrië met daarbij het conflict verlengend en verdiepend. De rapporterende bisschop Clos:

 

In Homs, “hebben de oppositie machten twee gebieden bezet, Diwan Al Bustan en Hamidieh, waar alle kerken en diocesen zijn gezeteld. Het beeld voor ons is van absolute verwoesting: De kerk van Mar Elian is half vernietigd en de kerk van Onze Vrouwe van Vrede wordt nog steeds bezet door de rebbelen. Christelijke huizen zijn zwaar beschadigd vanwege gevechten en volledig geleegd van hun bewoners die gevlucht zijn zonder maar iets mee te nemen. Het gebied van Hamidieh is nog steeds bezet door gewapende groepen, onafhankelijk van elkaar, zwaarbewapend en financieel ondersteund door Qatar en Saudi Arabie. Alle Christenen (138.000) zijn gevlucht naar Damascus en Libanon, terwijl anderen gevlucht zijn naar de omgeving (van Homs). Een priester was vermoord en een ander verwoond door drie kogels”

 

Moeder Agnes Miriam van het Kruis, Moeder overste van het St. James Klooster in Qara in het diocees Homs, werd deze week geïnterviewd door de Ierse Radio waar ze bevestigde dat de oppositie rebellen in Syrië de Christelijke gemeenschap terroriseren.

 

Gevraagd werd of het de Free Syrian Army was die de Christenen vertelde te vertrekken, antwoorde Moeder Agnes Miriam, “Ja… het was de commandant op de grond Abdel Salam Harba die het besluit had genomen dat er met de Christenen niet meer onderhandeld mocht worden”. Ze zei dat de Christenen worden bedreigd omdat ze weigeren de rebellen te ondersteunen en in plaats daarvan prefereren om buiten het conflict te blijven. Ze zei dat speciaal de overheidstroepen in de Christelijke gebieden doelwit van de rebellen zijn en (de rebellen) gebruiken Christenen als menselijke schilden.

 

Schokkend genoeg publiceerde, de eens Katholiek- vriendelijke Nationale Review, die zich sierde door de publicatie van het verhaal van dat de Frankfurter Allgemeine Zeitung dat de afslachting van Houla was uitgevoerd door de rebellen, publiceerde een stuk door de schrijvers geallieerd aan het Middle East Forum van Daniel Pipes en aan de in Israël gevestigde Gloria Center waarin de Katholieke Moeder Agnes Miriam als een Assad propagandist wordt neergezet.

 

Deze “journalisten” vielen Moeder Agnes aan voor de bevestiging dat de rebellen een buitenlandse samenzwering uitvoeren om de regering Assad in Syrië omver te werpen. Moeten we wachten op deze twee neo- conservatieven om de Wall Street Journal bespottelijk te maken die deze week rapporteerde dat:

 

……. De Centrale Geheime Dienst (CIA) en het ministerie van Buitenlandse Zaken helpen – in samenwerking met Saudi Arabie, Turkije, Qatar en andere bondgenoten – de oppositie Free Syrian Army om logistieke routes te ontwikkelen voor het vervoeren van goederen in Syrië en hen van training en communicatie voorzien.

“De VS diplomaten overwegen ook om informatie uit te wisselen met de Free Syrian Army, of FSA, om de rebellen in staat te stellen de Pro-Assad strijdkrachten te ontwijken…

 

Zoals wij het hebben gezien, overal waar de VS en z’n NATO bondgenoten hebben ingegrepen om regime verandering te bewerkstelligen in het Midden-Oosten, zijn de Christenen eerste doelwit. Nog altijd hebben de VS Christenen de propaganda geslikt dat deze “democratie stimulerende” coups en invasies deel uitmaken van een soort glorieuze en positieve opmars van geschiedenis. Ze dienen, buiten de propaganda van gevestigde media om, de zaak van dichterbij te bekijken en zichzelf beter te informeren. Anders zal het bloed, op z’n minst gedeeltelijk, aan hun handen kleven- een smet dat misschien ook hun eeuwige ziel kan markeren.

 

**********************************************************************

 

Herhaling van Irak

 

Wat er plaats heeft gevonden met de Arameeërs van Homs is een exacte copy van wat er met de Arameeërs van Bagdad, Mosul en andere gebieden in Irak is gebeurd. Dezelfde tactieken, dezelfde onheil, dezelfde chaos en dezelfde strategie wordt gebruikt voor de verwijdering van de inheemse Arameeërs van de landen van hun voorvaderen die ze bewoonden voor duizenden jaren. Gebruikmakend van de Islamitische terroristische doodseskaders, zuiveren de demonische koloniale machten Syrië van de inheemse Aramese bevolking. Volgens rapporten zijn alle 138.000 Arameeërs van Homs weggejaagd. Andere delen van Syrië zullen spoedig volgen.

 

Het onheilige product en pionnen van de demonische koloniale machten.

 

Het onheilige Westerse koloniale geestelijke slavernij product “Assyriërs” worden gebruikt door hun Westerse scheppers en meesters om de Aramese inheemse natie van het Midden-Oosten te vernietigen. In geval van Irak, werden Younadam Khanna en zijn ADM gebruikt dat resulteerde in de ondergang van de Arameeërs van Irak. Zie meer over deze kwestie:

http://www.iraqichristians.org/Dutch/Arameeers_Irak-Vervolging_Moorden_EtnischeZuivering_23_12_2010.htm

 

In geval van Syrië wordt de “Assyrische” organisatie dat betrokken is geweest bij terrorisme, de Assyrische Democratische Organisatie (ADO) gebruikt door hun Westerse meesters om de Arameeërs van Syrië te vernietiging.

http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Midden_Oosten_LiefdeMoslimBroederschap_ADO_13_12_2011.htm

 

In December 2011 maakte de heer Jeffrey Feltman, de Amerikaanse onder minister van Buitenlandse Zaken voor Midden-Oosten, een reis door het Midden-Oosten. Op 5 december 2011werd een artikel gepubliceerd getiteld, “Feltman in Beirut on Wednesday, Says U.S. Has Evidence that Hizbullah Helping Assad”

http://www.naharnet.com/stories/en/22265-feltman-in-beirut-on-wednesday-says-u-s-has-evidence-that-hizbullah-helping-assad

 

We lezen onder andere: Feltman vertelde de journalisten dat Washinton in contact staat met de Syrische Christenen om hen aan te sporen “om niet aan de kant te staan van de aanvaller” maar weigerde om uitgebreid op in te gaan.

 

Wie zijn deze “Syrische Christenen” waar Washington mee in contact staat? Zeer waarschijnlijk gaat het hier om niemand anders dan hun geestelijke kinderen, namelijk de afvallige Arameeërs die zich “Assyriërs” noemen.

 

Je vraagt je af wat er werkelijk omgaat in de gedachten van deze “Assyriers” die geen enkele besef van moraliteit en verantwoordelijkheid lijken te hebben. Zijn ze zo gedemoniseerd door fanatisme, geïnjecteerd in hun harten en gedachten vanaf hun geboorte, dat ze niet meer normaal kunnen denken? Wat gaat er om in het diepste wezen van deze mensen? Is daar niemand die tegen deze misleidde zielen zegt, “Dwazen, wat zijn jullie aan het doen?

 

Iedere normaal denkende menselijke wezen zou eerst analyseren wat de kwaadaardige demonische koloniale machten hebben gedaan met Libië, voordat men gaat springen op de muziekwagen van “democratie” en “Bevrijding van Syrië” gaat zingen. Wat deze kwaadaardige machten hebben gedaan is simpelweg vernietiging van het land. http://www.rt.com/news/libya-tribal-clashes-war-350/

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=26686

 

En dit zal worden herhaald met Syrië. En de afvallige Arameeërs die zich “Assyriër” noemen, zijn medeverantwoordelijk voor de komende bloedbaden, vernietiging van kerken, etnische zuivering van de Arameeërs en de complete vernietiging van Syrië door hun kwaadaardige koloniale meesters en scheppers.

  

Aramese denominaties in Syrië

 

 

 

Er zijn in Syrië de volgende Aramese denominaties, te weten:

 

West- Arameeërs: Syrisch Orthodoxen, Syrisch-Katholieken, Maronieten, Grieks Rum Orthodoxen, Grieks Rum Katholieken.

Oost- Arameeërs: Chaldeeërs, (Nestorianen) “Assyriers”.

 

Hun aantallen wordt geschat op 2 miljoen (10 %).

 

 

 

********************************

Zie meer over de Arameeërs van Syrië: http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Van_Syrie.htm

Arameeërs van Irak: http://www.aramnahrin.org/Dutch/ChristenenVanIrak.htm

 


Hier kunt U zich aanmelden voor ons nieuwsbrief

 

Heb je als Arameeër iets gehad aan dit artikel? Wil iets betekenen voor het Aramese volk? Zo ja, overweg dan het volgende:

http://www.aramnahrin.org/Dutch/AramNaharaim_Vrijwilligers.htm

http://www.aramnahrin.org/Dutch/HelpOns.htm

 

 

Heb je als Arameeër hekel aan corruptie en vriendjespolitiek? Denk je dat dit heeft geleid tot de ondergang van ons volk en hun Diaspora? Wil je hier iets tegen doen? Ben je moedig? Welkom dan bij Aram-Naharaim Organisatie.

 

 

U mag dit artikel overnemen alleen als U de volledig link naar het artikel erbij vermeld.

 

 

 

 

 

 

 

28-8-2012: Syrische nationale leger doodt rebellen uit Irak, Turkije, Libië, Egypte en Tunesië

 

15-10-2012: Aramese leider in Irak mijmert over de wegkwijnende Aramese aanwezigheid……de onzichtbare hand… ons bezordheid... de Nieuwe Wereld Orde (NWO)…Paradigma Verandering... Petrus Romanus......

 

30-11-2012: Syrië: de kindsoldaten van het rebellenleger

 

10-12-2012: Saudi-Arabië stuurt 1.334 gevaarlijkste criminelen als jihadisten naar Syrië

 

 

===Video's===

 

12-9-2012: Vrijheidsstrijders van het Westen onthoofden en terroriseren in Syrië.

 

1-9-2012: Video Ansar al-Sunneh excuteert een politieman Muhammad Faysal Suleiman in Daraa

 

21-10-2012: Vrije Syrische Leger Genocide tegen minderheden in Syrië

 

30-10-12: Armeense kerk in Aleppo vernietigd door de terroristen

 

12-11-2012: Salafisten van VSL gebruiken Moskee om burgers aan te vallen.

 

15-12-2012: Leven van minderheden onder de door het Westen gesteunde rebellen

 

23-12-2012: Turkse Islamitische Terrorist zet aan tot haat om minderheden af te slachten

 

2-1-2013: Fatwa tegen supporters van regering Assad

 

19-1-2013: Kindsoldaten van het Vrije Syrische Leger: oorlogsmisdaden

 

24-1-2013: Human Rights Watch: Syrische rebellen plunderen kerken (VIDEO)

 

8-4-2013: Video: “Aleppo, the Castle”: Documentary on Atrocities Committed by US-NATO Sponsored Terrorists in Syria

 

4-4-2013: New video shows Syrian rebels using US SEALs' sniper rifle

 

20-3-2013: Video: West Turns a Blind Eye that Their Terrorists in Syria Used WMDs, Against all Evidence

 

4-5-2013: Syrische rebellen getraind in de Kosovo trainingskampen