Arameeërs van Syrië

 

23-4-2013: Twee Aramese bisschoppen ontvoerd in Syrië

 

27-3-2013: Gebruik van chemische wapens door de Koloniale machten gesteunde doodseskaders en terroristen in Syrië

 

13-12-2012: Syrië: Is de tijd gekomen om een aanslag met chemische wapens in scene te zetten zodat de koloniale machten het land kunnen binnenvallen?

 

30-7-2012: Balkanisatie van Syrië: Wie zullen de winnaars zijn en wie zullen de verliezers zijn? Wat gebeurt er met de inheemse Arameeërs die sinds duizenden jaren in dit gebied wonen?

 

5-7-2012: Syrië: De slechteriken en de goeden, aan welke kant sta jij?

 

22-6-2012: rapporteerde hij terug dat de Westerse media desinformatie verspreidde over de ware aard van de opstand in Syrië…

 

16-5-2012: Wordt het koloniale demonische plan om Syrië etnisch te zuiveren van de Aramese en andere Christenen nu in werking gesteld?

 

13-12-2011: Toppunt van krankzinnigheid: Het onheilige koloniale product “Assyriërs” willen samen met Moslimbroederschap het regime van Bashar Assad omverwerpen. Hoe de verfoeilijke demonische koloniale machten hun geestelijke kinderen en creatie in de afgrond manoeuvreren om de Arameeërs van Syrië te vernietigen.

 

3-12-2011: “Het gebruik van huurlingen, doodseskaders en sluipschutters door de Westerse geheime diensten is goed gedocumenteerd,, Zal de etnische zuivering van de Arameeërs van Irak als voorbeeld dienen voor de toekomstig zuivering van de Arameeërs van Syrië?

 

1-12-2011: Het zuiveren van het Midden-Oosten van Aramese, Koptische en andere Christenen: een demonische plan gesmeed in de antichristelijke kwaadaardige Laboratoria van koloniale machten

 

17-10-2011: "Bevrijding" Irak: Vernietiging Aramese Christenen “Bevrijding” Egypte: verbranden kerken en afslachtingen van Koptische Christenen

 

16-9-2011: “Bevrijding” van Irak: Vernietiging van de Arameeërs van Irak. “Bevrijding” van Syrië....??????...

 

 

 

 

Het Aramese volk: Het Aramese volk (niet te verwarren met 'Armeniërs') spreekt Aramees, de taal van Abraham, Mozes en Jezus Christus. Zij zijn het inheemse volk van wat in vroegere tijden 'Aram-Nahrin' werd genoemd en in onze dagen bekend is geworden onder de naam 'Mesopotamië'

Sommige Arameeërs noemen zich in onze dagen "Assyriërs", dit vanwege de haatzaaiende geestelijke koloniale activiteiten van de Westerse missionarissen en diplomaten in het Midden-Oosten in de 16e en 19e eeuw. Andere Arameeërs zijn bekend geworden als "Chaldeeërs".  Ze zijn echter allemaal Arameeërs. Overal waar U het woord "Assyriërs" tegenkomt dient U het als Arameeërs te lezen.


De mysterieuze ontvoering van de twee Aramese bisschoppen, de tegenstrijdige berichten in de media, de mogelijke verantwoordelijken…en de mogelijke ontknoping......

 

English Version

  1. Inleiding  
  2. Een vreemd artikel in Daily Star van 25-4-2013  
    2.1. Een bijzonder artikel: Ahmed Moaz Al-Khatib zegt: westerse geheime diensten hebben het gedaan  
3. De nauwe betrokkenheid van Turkije in Syrië.
  4. Wat wil Turkije hiermee bereiken?  
  5. Charme offensief  
    5.1. Ook afvallige Arameeers die zich Assyriers noemen…..  
    5.2. Niet alleen organisaties, maar helaas ook de kerk.  
    5.2.1. Bisschop Yusuf Cetin, Bulent Arinc, Abdullah Gul.  
  6. Conclusie  

 


 

1. Inleiding

 

Op 22-4-2013 werden twee bisschoppen uit Aleppo door terroristen ontvoerd. Mgr. Yohanna Ibrahim van de West- Aramese Syrisch Orthodox kerk en Mgr. Paul Yazigi van de West- Aramese Syrisch Melkitische (Grieks) orthodoxe kerk. De beide bisschoppen werden ontvoerd op hun terugweg naar Aleppo van de grensovergang Bab Al- Hawa aan de Turkse grens. De chauffeer van Mgr. Yohanna Ibrahim werd ter plekke vermoord door de terroristen.

 

Tot op heden ontbreekt elk spoor. De beide Aramese kerken tasten in het duister over deze ontvoering.

 

Er wordt internationaal druk uitgeoefend en gebeden voor de vrijlating van de beide bisschoppen. We noemen enkele voorbeelden:

 

30-4-2013: Religious leaders push for kidnapped bishops’ release

29-4-2013: Cardinal Dolan urges freedom for kidnapped bishops

27-4-2013: Pressure mounts to release kidnapped Syrian bishops

The Organization of Islamic Cooperation joined in on Saturday calling for the “unconditional” release of two Christian bishops held captive in Syria. This follows similar statements from the Greek and Russian Orthodox Churches

 

26-4-2013: Pope Prays for Orthodox Archbishops Kidnapped in Syria

26-4-2013: Muslim clerics in Syria urge release of kidnapped bishops

 

Verder hebben op 29-4-2013 55 organisaties uit Midden-Oosten hun veroordeling uitgesproken in een verklaring getiteld: “A joint statement by the organizations, bodies, and centers for the defense of human rights in Syria and the Arab world

 

In de media verschenen diverse tegenstrijdige berichten waarin werd gezegd dat de beide bisschoppen werden vrijgelaten zoals bijvoorbeeld door Reuters (23-4-2013), Daily Star (23-4-2013) en Aljazeera (23-4-2013)

 

Wie de daders zijn is tot op heden onbekend. Maar als wij kijken wie verantwoordelijk zijn voor de ellende en ravage die in Syrië wordt aangericht, dan komen steeds de volgende landen in diverse analyses naar voren, te weten: Verenigde Staten en Europese Bondgenoten (vooral Frankrijk en Verenigde Koninkrijk), Turkije, Golf Staten en Saudi- Arabië.

 

Bijvoorbeeld: Professor Michel Chossudovsky schreef op 28-5-2012 in een artikel getiteld “THE SALVADOR OPTION FOR SYRIA": US-NATO Sponsored Death Squads Integrate "Opposition Forces”: Het is belangrijk om op te merken dat de nieuw benoemde hoofd van CIA, generaal David Petraeus speelde de sleutelrol in de organisatie van geheime steun aan de Syrische rebellen, infiltratie binnen de Syrische geheime dienst en strijdkrachten enz…

 

De CIA bestuurt de geheime operaties in Syrië. Halverwege maart ontmoete generaal David Petraeus met zijn collega’s van de geheime dienst in Ankara om de Turkse steun voor de Vrije Syrische Leger (VSL) te bespreken (CIA Chief Discusses Syria, Iraq With Turkish PM, RTT News, March 14, 2012)

 

Onder leiding van Jerffrey Feltman vindt echter de werkelijke rekrutering van de terroristische huurlingen plaats in Katar en Saudi-Arabië in samenwerking met hoge vertegenwoordigers van de geheime diensten van Turkije, Saudi- Arabië, Katar, Libië en NATO……..

----------------------------------

 

Dit betekent dat de terroristische groep, ongeacht de benaming waarmee zij zich identificeren, verantwoordelijk voor de ontvoering van deze bisschoppen, deze misdaad niet zonder goedkeuring van deze genoemde landen kan hebben begaan. Dat is simpelweg uitgesloten.

 

In onze analyse van 12-1-2013 citeerden wij uit een andere analyse van professor Michel Chossudovsky en becommentarieerden het als volgt:

 

Op 4 januari 2013 werd een analyse gepubliceerd van de hand van professor Mischel Chossudovky getiteld, “Terrorism with a “Human Face”: The History of America’s Death Squads

Death Squads in Iraq and Syria. The Historical Roots of US-NATO's Covert War on Syria

http://www.globalresearch.ca/terrorism-with-a-human-face-the-history-of-americas-death-squads/5317564

 

Om de opstandelingen in Irak te bestrijden zou Pentagon in 2005 hebben overwogen tot “de vorming van moordcommando’s bestaande uit Koerdische en Sjiitische strijders om de leiders van de Irakese verzet in het vizier te nemen…………………....................”

……………………………………………

“Terwijl het doel van de voornoemde “Irak Salvador Optie” was om “de opstand uit te schakelen”, in praktijk waren de door de VS gesponsorde terreurbrigades betrokken bij routinematige moorden van burgers met het doel om sektarisch geweld aan te steken. Op hun beurt hielden de CIA en MI6 toezicht op de eenheden van “Al Qaeda in Irak” die betrokken waren bij doelgerichte aanslagen tegen de Sjiitische bevolking. Van belang is dat de doodseskaders werden geïntegreerd en geadviseerd door de geheime Speciale Eenheden van Verenigde Staten.”

 

Wanneer de analyse van professor Michel Chossudovky waar is, dan werpt dat een belangrijk licht op de gebeurtenissen in 2008 in Mosul waarbij meer dan 15.000 Arameeërs werden weggejaagd en tientallen vermoord. Over deze afschuwelijke etnische zuivering publiceerden wij destijds twee analyses, te weten:

 

24-10-2008: Poging tot etnische zuivering van Mosul: De Aramese Srebrenica. Wie heeft het gedaan en wat is de reden daarachter?

http://www.iraqichristians.org/Dutch/Mosul_Aramese_Srebrinica_24_10_2008.htm

 

In dit artikel citeerden wij destijds de Irakese Parlementslid heer Osama Najifi die nu voorzitter van het Parlement is over de afschuwelijke gebeurtenissen in Mosul. We schreven toen het volgende:

 

* De Irakese Parlementslid Osama Alnajifi legt de verantwoordelijkheid van wat met de Christelijke minderheden is Mosoel is gebeurd bij de Irakese overheid en beschuldigd de Koerdische milities van het (onder dwang) verdrijven van de Christenen uit de stad

* De heer Najifi zegt verder dat de Irakese troepen in Mosul, hun instructies ontvangen van de Koerdische Asaisch en Peschmerges om andere groepen te intimideren met het doel de hele omgeving te Koerdificeren om het Koeridsche gebied te uit te breiden en het veranderen van de demografische identiteit van de stad

* Najifi zei ook nog dat gisteren de strijdkrachten van het Irakese leger drie christelijke gezinnen in de wijk Sukker ten noorden van de stad gedwongen heeft hun huizen te verlaten en vervolgens hun huizen hebben opgeblazen.

*Hij benadrukte dat de Koerdische partijen, sinds ruim een jaar, de stad domineren en proberen hun hegemonie over de stad uit te bereiden. Ook willen ze de identiteit van de stad veranderen voor hun expansionistische doelstellingen. Om die reden, moeten ze eerst talloze christenen van hun grondgebied wegjagen naar een speciaal gebied. En dan kunnen ze rustig van het hele gebied een Koerdische provincie maken. Hij wijst erop dat dit vergelijkbaar is met wat er gebeurd is met de minderheden, zoals de Shabak en Alasidep

(Een hieraan verwant artikel werd gepubliceerd op: 28-8-2009 http://www.iraqichristians.info/Dutch/Groot-Israel-Arameeers_Irak_EtnischZuivering_28_8_2009.htm)

 

In het licht van de analyse van professor Michel Chossudovsky is het zeker voorstelbaar dat de gruweldaden begaan in Mosul in 2008 tegen het Aramese volk inderdaad zijn uitgevoerd door de speciale eenheden die waren gevormd door de Amerikanen en die in de media werden aangeduid als “Al Qaeda.” Dat verklaart namelijk voor een belangrijke deel de lakse houding van de Amerikanen en de Britten met betrekking tot het opblazen en in brandsteken van de Aramese kerken, vermoorden van hun geestelijken, doorvoeren van etnische zuiveringen en hen in Diaspora sturen. En dezelfde criminele technologie wordt nu in Syrië gebruikt door dezelfde kwaadaardige demonische koloniale machten om het land te ontwrichten en de inheemse Arameeërs weg te jagen

-----------------------------------

 

We herhalen nogmaals: Ongeacht wie de daders zijn, ze hebben deze misdaad niet begaan zonder goedkeuring van de zojuist genoemde landen die deze terroristen en huurlingen in Syrië hebben geïnstalleerd om bloedbaden, moorden en etnische zuiveringen uit te voeren. Om precies te zijn: Vooral zonder goedkeuring van de Amerikanen en de Turken. Het is een exacte herhaling van Irak.

 

2. Een vreemd artikel in Daily Star van 25-4-2013

 

In Daily Star van 25-4-2013 verscheen een artikel getiteld Gul says spoke to kidnapped bishop: source”: “Turkse president Abdullah Gul informeerde donderdag functionarissen van de Syrisch Orthodoxe kerk dat hij gesproken had met Yuhanna Ibrahim, de Syrisch Orthodoxe bisshop die was ontvoerd in Aleppo eerder deze week”

 

De bron van Daily Star: “Bisschop Daniel Kourieh van de Syrisch Orthodox kerk in Beirut verteld de Daily Star dat hij was geïnformeerd door Patriarch Zakka Iwas dat Gul “persoonlijk sprak” met bisschop Ibrahim”

 

In hetzelfde artikel wordt echter weer ontkend dat Gul met bisschop Ibrahim heeft gesproken: “Gul sprak met een bisschop in de Syrisch Orthodox kerk in Turkije en informeerde hem dat Turkije alles in het werk doet voor de vrijlating van de bisschoppen Boulus Yazihi and Yuhanna Ibrahim, “ vertelde Efram aan het radiostation Voice of Lebanon.

 

Zie ook hier over het gesprek van Gul met bisschop Yohannon Ibrahim:

Turkish president speaks to one of kidnapped Syrian bishops

 

Is hier sprake van een communicatie stoornis of is er meer aan de hand? Kan het zijn dat Turkije inderdaad meer van af weet en zo ja wat zou de redenen kunnen zijn? Voordat wij verder gaan, eerst drie opmerkingen over Aleppo in relatie tot Turkije.

 

1. Aleppo is ongeveer 40 km verwijderd van de Turkse grens. Dat betekent dat de regio onder invloedsfeer staat van Turkije.

 

2. Op 17-1-2013 meldde Sana-Syria.com in een artikel getiteld “Al-Shihabi: We Have Decisive Evidence on Turkey's Involvement in Robbing Factories in Aleppo”: Het hoofd van de Federatie van de Syrisch Kamer van koophandel”, Ingenieur Fares Shihabi benadrukte dat Aleppo Kamer van Koophandel een sluitend bewijs heeft over de betrokkenheid van Turkse overheid bij diefstal van productielijnen en machines uit honderden bedrijven in de stad Aleppo en smokkelen ze naar het Turkse territorium in een duidelijk schending van internationale wetgeving…..

“Hij voegde eraan toe dat de industriëlen in Aleppo Turkse regering van praktiseren van terrorisme beschuldigen, criminaliteit en diefstal op een doelbewuste en methodische manier tegen de Syrische industrie en roepen op tot de vorming van een onafhankelijke internationale comité om de werkelijkheid van de diefstal van bedrijven in Aleppo te onderzoeken……”

 

Free Syria Army Robbed Over 1,000 Aleppo Factories” is de titel van een commentaar op een video geplaatst op de website van Global Research: http://tv.globalresearch.ca/2013/01/free-syria-army-robbed-over-1000-aleppo-factories

 

We lezen: “ Video fragment uit november 2012 laat de mannen van “Vrije Syrische Leger” (VSL) Noord Storm Bataljon zien die op de overdracht van installaties en machines van Aleppo naar Turkije toezien. Volgens de verteller uit de terroristen groep zegt hij dat deze vrachtwagens en grondgraafmachines zijn die tot de staat Katar behoren en worden teruggebracht naar Katar via Turkije nadat ze waren “bevrijd van het leger van Assad.”

“Bevestiging van de Syrische minister van buitenlandse zaken en andere waarnemers hebben geclaimd dat er tussen 1.000 en 1500 fabrieken zijn beroofd en hun installaties en grondstoffen naar Turkije zijn gebracht met de volled kennis en steun van de Turkse regering.”

 

Je kunt niet zo maar een fabriek leegplunderen. Nee, 1) je moet op de hoogte zijn waar de fabrieken zijn, 2) je moet weten wat er zich in die fabrieken bevindt, 3) je moet over apparatuur, manschappen en kennis beschikken om de machines en installaties te demonteren en te vervoeren en, 4) je moet goed op de hoogte zijn van de geografie en infrastructuur van de omgeving.

 

Turkije voldoet aan al deze voorwaarden, daar zij een thuishaven is voor de Syrische oppositie. Turkije huisvest de Syrische Nationale Oppositie in Istanbul. Kennelijk: voor wat, hoort wat. Zo van: Ik geef jullie (Syrische “oppositie”) onderdak en steun, maar jullie moeten mij helpen om de Syrische fabrieken leeg te roven! Dat is nog eens bevrijding van Syrië!

 

Paar vragen aan de Aramese en niet Aramese lezer:

 

- Wanneer inderdaad correct is dat Turkije met behulp van de Syrische terroristen fabrieken in Aleppo leegplundert en naar Turkije transporteert, wat moet je dan van zo’n regering verwachten?

- Wanneer zo’n regering geen moeite heeft met het leegroven van andere landen, zouden ze dan problemen hebben met het ontvoeren van twee “onreine” bisschoppen of vermoorden van de chauffeur?

 

3. Wanneer in de regio Aleppo milities loyaal aan Assad actief zouden zijn, dan hadden ze zeker ingegrepen om deze plundering van fabrieken tegen te gaan. Maar de hele regio Aleppo wordt kennelijk gedomineerd door de tegenstanders van Assad en daarom zijn ze erin geslaagd om de fabrieken leeg te roven en de inhoud ervan naar Turkije te transporteren.

 

Maar, er is veel meer aan de hand. Wij gaan hieronder onze geliefde Aramese en niet-Aramese lezer op de hoogte brengen.

 

2.1. Een bijzonder artikel: Ahmed Moaz Al-Khatib zegt: westerse geheime diensten hebben het gedaan

 

In onze analyse van 27-3-2013 hebben wij verhaald over het ontslag van de heer Moaz Al- Khatib, de voorzitter van de Syrische Nationale Oppositie. De reden voor zijn ontslag was waarschijnlijk dat hij eindelijk de kwade bedoelingen inzag van de koloniale machten met Syrië.

 

Al Ahram schrijft in een artikel op 25-3-2013 getiteld Why did Khatib really resign as leader of Syria's National Coalition”: “Moaz Al Khatib was gekozen als hoofd van de coalitie omdat velen dachten dat hij gecontroleerd kon worden, maar begon snel onafhankelijk te opereren en dat heeft velen onrustig gemaakt……”

 

De kwaadaardige koloniale machten wilden Al Khatib als hun loopjongen gebruiken iets wat hij kennelijk weigerde. Toen moest hij weg.

Russia Today van 24-3-2013 meldde over zijn vertrek waarin hij zegt: “Ik had het grote Syrische volk en God beloofd dat ik ontslag zou nemen wanneer de zaken een bepaalde rode lijn zouden bereiken. Nu kom ik mijn belofte na.

 

Op 22-4-2013 werd George Sabra als opvolger van Moaz Al Khatib gekozen. Na zijn aanstelling beloofde de heer Sabra om zich in te zetten voor de bevrijding van de twee bisschoppen. We lezen: “Interim oppositie chef George Sabra heeft dinsdag eraan gewerkt om de twee ontvoerde bisschoppen in het noorden van de Syrische stad te bevrijden…. ”. Loze beloftes natuurlijk, want hij is een loopjongen van hen!

 

Op 24-4-2013 werd een artikel door PressTv gepubliceerd getiteld: “Western spies in Syria behind abduction of archbishops: Moaz al-Khatib”.

We lezen onder andere:  “De voormalige leider van de Syrische Nationale Coalitie, Ahmed al-Khatib zegt dat de Westerse spionnen die op het ogenblik actief zijn in Syrië achter de recente ontvoering zitten van de twee aartsbisschoppen in Aleppo.

 

Volgens Khatib, laten de verslagen zien dat er tientallen Westerse spionagediensten op het ogenblik actief zijn in Syrië.

 

De verslagen voegden ook eraan toe dat het voormalige hoofd van de oppositie heeft geclaimd dat het mogelijk is voor een buitenlandse geheimendienst om in Syrië te werken om meer spanning in het land teweeg te brengen.

 

Hij zei dat diegenen die verantwoordelijk zijn voor de ontvoering van de bisschoppen proberen onrust te kweken in Syrië. “

------------------------------------------

 

De heer Ahmed Moaz Al-Khatib kan het weten. Als voormalige leider van de oppositie heeft hij waarschijnlijk toegang tot veel informatiebronnen en kan op grond daarvan de situatie goed beoordelen. En wanneer inderdaad correct is dat hij gezegd heeft dat de daders van deze misdaad gezocht moeten worden in de kringen van de Westerse geheime diensten, dan verklaard dat heel veel dingen, namelijk:

 

1. De reden dat men zo rustig is in de meeste Westerse landen over deze kwestie

2. De reden waarom sommigen in het Westen schijnen te hebben gezegd "de bisschoppen zijn in veiligheid.”

3. Dat het verhaal van president Gul niet geheel verzonnen zou kunnen zijn, maar dat de heer Gul inderdaad heel veel van afweet.

 

Wanneer de Westerse geheimenagenten erbij betrokken zijn, dan zullen zij zeker dit in samenspraak met de Turkse geheimendienst hebben gedaan.

 

3. De nauwe betrokkenheid van Turkije in Syrië.

 

Zelfs wanneer de beweringen van de heer Ahmed Moaz Al-Khatib omtrent de betrokkenheid van de Westerse spionnen in de misdadige ontvoering van de Aramese bisschoppen onjuist zou zijn, dan nog, zouden de terroristische groeperingen niets kunnen doen zonder de toestemming van de Turken en hun Westerse bondgenoten in de verfoeilijke en onheilige demonische samenwerking om Syrië volledig te ontwrichten. Hieronder gaan wij uitleggen waarom.

 

Nidal Hmadeh rapporteerde op 8-3-2013 in een artikel getiteld “Al-Manar Website Uncovers an Internal Document for Al-Nusra Front: How Turkey Recruits Fighters in Syria”. Dit document is een tien pagina sollicitatie formulier verspreid door de Turkse autoriteiten in Syrië onder de Syriërs. Afhankelijk van de informatie vermeld in het sollicitatie formulier, wordt de individueel ingedeeld of in de gelederen van een zekere gevechtsformatie die vecht in Syrië of als een geheime agent of als een rekruut voor de geheime agenten die werken in Syrië.

De bron van dit document is een gewonde Syriër die in de gelederen van de militanten zat. Zijn familie heeft hem naar Europa gebracht voor behandeling nadat hij was gewond geraakt aan zijn ruggenmerg en daarom heeft ons dit document gegeven om te publiceren en te becommentariëren.

 

De gewonde Syriër zei dat de Turkse autoriteiten een “Centrum voor Burgermaatschappij en Democratie in Syrië” hebben gevestigd als maatschappelijk dekmantel voor Al-Nusra Front en de militanten die ze traint en bewapend op haar grondgebied voordat ze hen naar Syrië stuurt.

 

Turkije gebruikt ook deze formulieren om zowel te bepalen welke individuen ze kan gebruiken voor militaire training in de kampen in Turkije alsmede diegenen die een militaire veiligheidscel binnen in Syrië kunnen vormen.

Hij voegde eraan toe dat “alle opzichters van dit centrum mensen van Syrische Moslim Broederschap zijn en dat zij persoonlijk Al-Nusra Front leiden.”

 

De gewoonde Syriër vertelt ons dat één persoon kon meer dan één formulier invullen, daar hij formulieren kon invullen voor mensen die hij kende, of hij kon proberen om mensen te vinden die het formulier wilden invullen.

 

Bovendien stelt Turkije grote sommen geld in het vooruitzicht voor individuen die 60 mensen konden vinden om formulieren in te vullen in Syrië.

 

De gewoonde Syriër zei dat dit formulier door de Turken werd verspreid en dat zij diegenen zijn die de training programma leiden terwijl Katar en Saudi Arabië het Centrum voor Burgermaatschappij financieren en verder het geld in ontvangst nemen dat komt van Frankrijk, Amerika en Duitsland.”

---------------------------------------

 

Het verhaal van Nidal Hmadeh is in feite een bevestiging van de analyses van professor Michel Chossudovsky en vele anderen met betrekking tot de nauwe betrokkenheid van Turkije bij de rekrutering van terroristen en doodseskaders in Syrië.

 

Tony Cartalluci schreef op 29-6-2012 in een artikel getiteld “NATO Member Turkey Harboring Terrorist Army. Crime against world peace ignored by feckless United Nations” : Volgens New York Timesis een klein aantal CIA officieren in het geheim werkzaam in zuiden van Turkije om de geallieerden te helpen bij de beslissing welke Syrische oppositie strijders aan de grens wapens zullen krijgen om te vechten tegen Syrische overheid………….”

 Turkije bidt duidelijk onderdak aan een terroristisch front binnen z’n grenzen en bevordert gewelddadig- ondermijnende activisten binnen de Syrische grenzen. Terwijl de VS en NATO op hypocriete wijze dezelfde verhaal gebruiken om de aanvallen uit te voeren aan de grens met Pakistan, proberen ze om de Syrische handen vast te binden om te handelen zelfs langs z’n eigen grens om de zeer echte, toegegeven terroristen netwerken in stand gehouden door NATO en hun Golf Staten partners, een haalt toe te roepen…………….

 

Devon DB schreef op 24-5-2012 in een artikel getiteld “Syria: The Road to War Continues”: Recentelijk werd het duidelijk dat de VS en Turkije in feite de Syrische rebellen hulp geven en dat de noodzaak voor interventie groeit….. Rebellen bronnen in Hatay vertelden mij laatste nacht dat Turkije niet alleen lichte wapens geeft aan geselecteerd bataljon commandanten, maar ook Syriërs traint in Istanbul. Binnen de eenheid waar ik was gestationeerd werden de laatste paar dagen mannen gekeurd en opgroepen door de Turkse geheime dienst en grote hoeveelheden AK-47 werden geleverd door de Turkse militairen aan de Syrisch- Turkse grens.

 

Martin Chulov schreef op 30-7-2012 in een artikel getiteld “Syria: foreign jihadists could join battle for Aleppo”: Groot aantalen buitenlandse Jihadisten hebben vanuit Turkije de grens met Syrië overgestoken in de laatste twee weken waarvan sommigen zeggen tegen de Syriërs dat ze van plan zijn om naar Aleppo te gaan en deel te nemen aan de beslissende slag tegen de regeringstroepen…. Syrische inwoners en een Turkse smokkelaar die door Guardian werden geïnterviewd zeggen dat velen van deze mannen uit Kaukasus komen, terwijl anderen uit Pakistan, Bangladesh en Golf Arabische staten komen……….

 

Finian Cunningham schreef op 7-9-2012 in een artikel getiteld “Turkey Supports Terrorism: Erdogan scores own-goal on Syria crisis”: Ironisch, op het ogenblik dat Erdogan Syrië veroordeelde als een “terroristische staat”, waren rond 400 zichzelf noemende Vrije Syrische Leger leden bij elkaar gekomen in de Turkse provincie Hatay voor een driemaandelijkse bijeenkomst. De agenda? Hoe hun campagne van terreur in Syrië aan te scherpen om de overheid in Damascus omver te werpen…….

 

Turkije heeft de criminele oorlogsinspanning verleend met landbases, logistiek en bewaking, personele training en wapens, inclusief antivliegtuig raketten……………

…………………………………………

 

Dit betekent dat Turkije en haar NATO bondgenoten, de VS, Brittanie, Frankrijk en Duitsland samen met Saudische, Katarische en Israëlische wapen leveranciers mede- samenzweerders zijn in eencriminele oorlog van agressie, zonder aanleiding, tegen een soevereine staat. Kort gezegd, Staatsterrorisme……….

--------------------------------------

 

Zie hiervoor veel meer analyses over de intensieve betrokkenheid van Turkije in het destabiliseren van Syrië. http://www.aramnahrin.org/English/Arameans_Of_Syria.htm

 

Niet alleen de voorgaande analyses, maar ook de Syrische regering heeft Turkije in de beklaagdenbank gezet vanwege hun actieve rol in verwerving van terroristen in Syrië tegen het regime van Assad.

 

Jerusalem Post rapporteerde op 27-2-2013 in een artikel getiteld “Syria claims Turkey enabling al-Qaida”: Syrië heeft vorige week een aanklacht ingediend tegen Turkije bij de VN Secretaris generaal Ban Ki-moon waarin beweerd wordt dat Turkije steun verleend aan “zowel Al-Qaida alsmede de Nusra Front en andere terroristische organisaties om bij elkaar te komen, onderdak krijgen, geld en wapens krijgen, betrokken raken in smokkelen en het Syrische gebied binnendringen…..

 

De Syrische delegatie, die het regime van President Bashar Assad vertegenwoordigd, claimt dat deze organisaties verantwoordelijk zijn voor het vermoorden van burgers en vernietiging van publieke en private eigendom in Syrië………

 

“Ik haat het om aan een kant te zitten met de Syrische regering, maar in dit geval is de beschuldiging correct,” zei Michael Rubin, voormalige Pentagon functionaris, nu werkzaam bij de Amerikaanse Enterprise Institute in Washington,

 

Volgens elke onafhankelijke maatstaf is Turkije een staat- sponsor van terrorisme geworden door haar steun niet alleen aan Hamas, maar ook aan al-Qaida aanverwanten en Nusra Front,”….

---------------------------------------------------------

 

Er zijn ook veel fanatieke Islamitische Turken actief in Syrië om het land te vernietiging en in een fanatieke Moslim Broederschap land te veranderen, zoals nu in Egypte naar toe wordt gewerkt.

 

Deze foto van een Turk (Metin Ekinci) vermoord in Syrië is te vinden op de website van Mediawerkgroep Syrië in een artikel gepubliceerd op 28-8-2012 getiteld “Syrische nationale leger doodt rebellen uit Irak, Turkije, Libië, Egypte en Tunesië” .

 

De tekst onder de foto luidt: Een zoveelste Turkse terrorist gedood door het Syrische nationale leger

 

In een video geplaatst eveneens op de website van Mediawerkgroep Syrië op 9-1-2013 is een boodschap te horen is van een fanatieke Islamitische Turk over de minderheden in Syrië. De Mediawerkgroep Syrië heeft het volgende vermeld onder de video:

……………………… Hij roept openlijk op om niet-moslims in Syrië af te slachten, waaronder alawieten en sjiieten die deze soennitische extremisten en wahabieten beschouwen als niet-moslims. Hij vermeldt dat christenen en joden in het bijzonder moeten worden gedood, ……………………………….

 

Samenvattend kunnen wij dit zeggen:

Op grond van deze en vele andere analyses kunnen we opmaken dat Turkije zeer belangrijke rol speelt in het destabiliseren van Syrië. Zonder hulp van de Turken, zou het voor de Westerse koloniale machten veel moeilijker zijn geweest om hun demonische plan voor Syrië te realiseren. Turkije heeft een grote invloed in Syrië. Het heeft natuurlijk spionnen, maar zeer waarschijnlijk ook speciale eenheden.

 

Daarom: Wie de ontvoerders van deze twee bisschoppen het ook moge zijn, zonder toestemming van Turkije en de Westerse koloniale machten hadden ze onmogelijk deze misdaad kunnen begaan.

 

De Verenigde Staten, die de hoofdrol spelen in de vernietiging van Syrië, laten bij monde van Ambassadeur Maura Connelly in Libanon het volgende weten in een artikel gepubliceerd door Daily Star van 30-4-2013 getiteld “U.S. renews call for release of Syrian bishops”: “De VS ambassadeur in Libanon, Maura Connelly, hernieuwde op dinsdag de oproep van haar regering voor de vrijlating van de twee bisschoppen die recentelijk werden ontvoerd door gewapende mannen in Syrië……….

“Connelly veroordeelde in de meeste sterke termen de ontvoering van de broer van Patriarch, aartsbisschop metropoliet Paul (Yazigi) van Aleppo en de Syrisch Orthodox aartsbisschop… Yohanna Ibrahim van Aleppo en herhaald de oproep van de VS voor het onmiddellijke vrijlating”

 

Wat een onvoorstelbare valse tranen, dezelfde valse tranen als destijds in Irak. Kennelijk is ambassadeur Connelly ontgaan dat de VS samen met Londen en Parijs het zenuwcentrum vormt van internationale Illuminaten die als een doel voor ogen hebben: het vernietigen van het Christendom.

 

De eerste tekenen in de VS zijn al zichtbaar. Het Amerikaanse leger beschouwt de Christenen in de VS als gevaar voor het land. We noemen hieronder twee voorbeelden:

 

1) In een artikel verschenen op 5-4-2013 in World Net Daily getiteld “Military warned 'evangelicals' No. 1 threat” lezen wij: “Soldaten in het VS leger is verteld in een instructie training dat evangelische Christenen nummer 1 extremistische gevaar voor Amerika zijn……”

 

2) De Amerikaanse Ministerie van Defensie heeft recentelijk een Christenhater als adviseur aangesteld voor religieuze tolerantie beleid. Breitbart website rapporteerde hierover op 28-4-2013 in een artikel getiteldPentagon Taps Anti-Christian Extremist for Religious Tolerance Policy”.

 

Deze adviseur van Ministerie van defensie omschrift Christenen als: monsters die mede burgers terroriseren”, verachtelijke onconstitutionele opportunisten”, “geestdrijvers” enz.. enz...

 

Een land met een machtige militaire apparaat die dergelijke haters van Christenen als adviseurs in dienst neemt is beslist geen land waar je op kunt rekenen dat ze zich gaan inzetten voor de bevrijding van de twee Aramese bisschoppen.  

 

4. Wat wil Turkije hiermee bereiken?

 

Als het juist is dat Turkije verantwoordelijk is voor deze ontvoering via de door hen gerekruteerde terroristen in Syrië, dan rijst de vraag van: wat willen ze eigenlijk daarmee bereiken?

 

1) Turkije droomt ervan om het vroeger Ottomaanse rijk opnieuw te doen herrijzen in de vorm van Kalifaat Midden-Oosten. Dit willen ze bereiken in samenspraak met Saudi- Arabië en Egypte. De eerste tekenen hiervoor worden al zichtbaar. Op 29-4-2013 rapporteerde de Israëlisch Ynetnews in een artikel getiteld” Ahmadinejad: Syrian rebels' victory to trigger regional unrest”: “Egypte heeft voorgesteld dat Turkije, Egypte en bittere regionale rivalen Suadi Arabië en Iran de kwartet gaan vormen.

 

Wat Turkije mogelijk de beide bisschoppen, hun kerken en andere Christenen duidelijk wil maken is dat zij nu de baas zijn in hun achtertuin “Aleppo” en dat zij hun steun aan Bashar Assad beter kunnen intrekken en naar hen moeten luisteren.

Natuurlijk zullen de Turken heel wat beloftes in vooruitzicht stellen (zoals dat nu doen met SUA/WCA, ESU enz.. ) om de beide heren ertoe te bewegen hun steun aan Bashar Assad in te trekken. Deze twee bisschoppen hebben hoge autoriteit in beide Aramese kerken in Syrië en buiten Syrië. Hun besluiten zullen waarschijnlijk worden opgevolgd door hun kerken. Of misschien dat ze dit zullen doen in overleg met hun kerken.

 

De Turken zijn hard op weg om de meerderheid van de Koerden voor zich te winnen. Ze willen dat de Aramese Christenen ook meedoen om hun plannen te doen slagen.

 

2) Wanneer inderdaad de beide bisschoppen en daarmee natuurlijk hun kerken akkoord gaan met dit gevaarlijke en buitengewoon onheilige monsterverbond, dan zal zeer waarschijnlijk het volgende scenario zich ontrafelen, en wel als volgt: de Turken zullen de zaak heel breed uitmeten in de media en zich presenteren als de “verdedigers” van de Christenen in Syrië door de twee bisschoppen vrij te laten, misschien wel tijdens het paasfeest. Zij zullen mogelijke verhalen naar buiten brengen als: De speciale eenheden van het Turkse leger hebben de twee bisschoppen bevrijd uit de handen van de terroristen enz.. ezn..” Een enorme tamtam zal er worden gemaakt.

 

En dat zal een “euforie” teweeg brengen bij de Aramese en andere Christenen in het Midden-Oosten, in Diaspora en wereldwijd dat z’n weerga niet kent. Het gevolg daarvan zal zijn dat de grote meerderheid van de Christenen in het Midden-Oosten enorme “liefde” en “respect” zullen tonen naar de regering Erdogan toe.

 

Dan zal voor de Turken stuk gemakkelijker zijn om de Christenen in het Midden-Oosten warm te makken voor het Kalifaat Midden-Oosten. Zij zullen zeggen, “Maken jullie nou geen zorgen, wij zijn nu de baas, het zal jullie niets gebeuren. Wij hebben jullie bisschoppen toch bevrijd?

 

Wanneer de kerken akkoord gaan, zullen ze natuurlijk worden geadviseerd hoe ze het verhaal moeten verkopen naar hun leden toe. Ze zullen mogelijk met verhalen komen als: "Wij willen garanderen dat ons volk in vrede zal leven, of, wij hebben dit besloten in overleg met alle kerken enz.. enz.." In ieder geval zullen ze goed worden geadviseerd, hetzij door de Turken of door de koloniale machten, hoe zij het beste hun volk van kunnen overtuigen/misleiden. En zeer waarschijnlijk zal SuryoyoSat, SuroyoTv en andere kanalen ook hun medewerking hieraan verlenen.

 

3) Wanneer de beide bisschoppen weigeren om mee te werken aan dit onheilige en buitengewoon gevaarlijke verbond, dan zullen ze zeer waarschijnlijk ritueel worden afgeslacht en hun verminkte lichamen zullen worden gedumpt langs een weg of op een plaats zichtbaar voor iedereen. En dit zal een ongekende shock teweegbrengen bij de inheemse Aramese Christenen in het Midden-Oosten en wereldwijd.

 

5. Charme offensief

 

De Turken zijn ongekend geslepen meesters in het politiekbedrijven, ze zijn de nazaten van de vroegere Ottomanen. Ze weten heel goed hoe ze de gevoelige snaren van hun tegenstanders op een meest geavanceerde manier kunnen raken. Met aantreden van de regering Erdogan begonnen de Turken de minderheden in Turkije te paaien en hen voor zich te winnen. Er is een ongekende toenadering naar de Koerden toe met Islam als sterke bindmiddel. De redenering is: “Wij zijn allemaal islamitische broeders, waarom moeten we elkaar vermoorden?.”

 

Zo hebben de Koerden officieel van Erdogan een televisie kanaal gekregen, TRT 6, waarin 24 uur lang programma’s in Koerdisch worden uitgezonden. Er zijn drie andere Koerdische kanalen die worden uitgezonden via Turksat, te weten Dunya TV, Dijle TV en Deng TV.

 

Ook naar de Arameeërs en Armeniërs boekt regering Erdogan behoorlijke resultaten. Ze spreken ongekende “lovend” en in “liefde”, “respect” en “waardigheid” over de Arameeërs.

 

De Turken lijken met hun charme offensief wonderen te hebben verricht met de Syrische Universele Alliantie (SUA) (papieren tijgernaam: World Council Arameans (WCA)), de heer Johny Messo en de aangesloten organisaties.

 

Ze hebben zoveel indruk gemaakt op de heer Messo met hun “mooie honingzoete praatjes” dat hij tijdens de SUA/WCA vakantie 2011 de Turken de hemel in prees. Letterlijk zegt hij in zijn toespraak in 2011 in Midyat het volgende:

 

 “..................................Werkelijk waar, zoals ik al zei, sinds anderhalf jaar of twee, merken wij dat de nieuwe generatie Turken, hun vertegenwoordigers in het Europese Parlement, bij de VN, ze zijn echt waar, zeer ontwikkeld, ze zijn open, en werkelijk waar, ze hebben een grote liefde en hoogachting in zich voor ons volk en op deze manier willen wij ons ontwikkelen…….. “

 

Dit komt bij ons over als een ongelofelijke amateurisme en blindheid!

 

Wat wij hieruit kunnen concluderen is dat de heer Messo, SUA/WCA, aangesloten organisaties en de rest van zijn medestanders nog melk drinken en begrijpen totaal niet hoe het in de internationale arena gaat. Hij begrijpt niet dat deze zogenoemde “ontwikkelde” Turkse diplomaten en vertegenwoordigers die “liefde en respect voor ons volk tonen” speciale trainingen krijgen in communicatie en psychologie om in hun gespreken met mensen als de heer Messo, Daniel Gabriel,  Daniel Demir en de rest om hem heen hun uiterst gevoelig snaren weten te raken waardoor deze mensen en de rest van de “leiders” die aangesloten zijn bij SUA/WCA bijna in extase raken en een gat in de lucht springen. Welkom in de wereld van geslepen en sluwe diplomatie waar de heer Messo en de rest van SUA/WCA absoluut geen partij voor zijn.

 

De Turken zullen zeer trots op zichzelf zijn dat ze met hun speciale communicatie techniek als “Onze Syrische broeders, jullie zijn een deel van dit land, jullie hebben een zeer rijke geschiedenis, wij maken geen enkel onderscheid in godsdienst, iedereen is gelijk in Turkije enz.. enz.. ”de heer Messo zover hebben gekregen dat hij hen de hemel in prijst!

Bijvoorbeeld zegt de heer Messo: “……..en tegelijkertijd wil ik ook mijn hoogachting uitdrukken voor de overheid van dit land Turkije, dat is het land van ons voorvaderen en speciaal aan de geerde gouverneur, geachte Turhan Ayvaz die gisteren ons in gelegenheid stelde hem te bezoeken, en aan de geerde districtchef, geachte Fatih Akkaya waar wij morgen een afspraak mee hebben, en de geerde Seymus Nasiroglu die de burgemeester van Midyat. Aan alle drie bidden wij ons dankbarheid die ook hun respect en hun liefde aan ons Syrische volk wereldwijd en diegenen die hier aanwezig waren met ons hebben gedemonstreerd…”

Tijdens de bezoeken van de heer Messo en zijn aanhang aan deze Turkse functionarissen worden foto’s gemaakt, naar Hazni Paulus van SuryoyoSat gestuurd om een verhaal er omheen te verzinnen. Vervolgens gaat Lea Paulus tijdens de nieuwsuitzending over de “heldendaden” van de heer Messo, SUA/WCA en de aangesloten organisaties met daarbij extra aandacht voor de foto’s waarop natuurlijk de heer Messo centrale plaats inneemt, het blinde en onwetende volk informeren. Bij hun terugkomst maakt vervolgens Suleyman Akguc een programma over hun vakantie en worden weer foto’s getoond, herhaald, herhaald en nog eens herhaald. Zodoende wordt een cultus gebouwd rondom SUA/WCA en de persoon van de heer Messo en dat kan soms heel ver gaan. Tijdens zo'n "cultus ceremonie" op SuryoyoSat een tijdje terug, vergeleek een beller de heer Messo met de ster die de koningen uit het oosten de weg wees naar Jezus in Bethlehem. Dit begint te lijken op soort afgodendienst.

 

Een half jaar of een jaar later willen ze graag geld van de bevolking aftroggelen en laten weer de foto’s zien om de arme en nietsvermoedende bevolking warm te maken hen geld te geven. Volgens ons is dit niets anders dan misleiding en toverij!

 


Davutoglu met onder andere de heer Messo

Op zondag 4-12-2011 bracht Ahmed Davutoglu, de Turkse minister van Buitenlandse een bezoek aan de Syrische Orthodoxe kerk van Koln. Tijdens deze bezoek was ook de heer Messo, Daniel Gabriel, Daniel Demir, Philip Hanna, Adnan Mermertas van SuryoyoSat en anderen aanwezig.

 

De heer Messo gaf een toespraak tijdens dit bezoek en zei onder andere: “Ik onderstreep mijn diepe dankbaarheid, wij voelen ons diep geëerd, Uwe excellentie, ik weet het niet hoe ik U moet aanspreken Uwe excellentie of professor Ahmed Davudoglu… geef alstublieft een staande ovatie voor zijne excellentie voor deze eer en waardering voor onze volk hier in Koln en in Duitsland. Dank U zeer Uwe excellentie.

 

“Uwe excellentie, U heeft ons vereerd en uw waardering uitgesproken voor onze cultur, onze taal, voor ons volk hier in Duitsland en we hopen door te gaan met onze dialoog, onze constructieve dialoog zoals het noemen, veel vaker in de toekomst. En we zijn ook zeer dankbaar voor al Uw collega’s, ten eerste de huidige Turkse ambassadeur in Duitsland en de volgende ambassadeur, allebei zijn hier alsmede hun collega, de consul generaal van Turkije in Koln. Wij zijn zeer dankbaar voor de eer die U hebt laten zien aan ons volk hier buiten Turkije en U zei dat U nog steeds ons beschouwd als een deel van Turkije, als burgers van de Turkse natie. En ik dank U allen voor Uw aanwezigheid…………….”

 

Tja, wat moet je van zeggen? Dankbaar ….voor… wat? Dat het Aramese volk niet erkend is in Turkije? Dankbaar voor… de lippendienst en mooie praatjes van de Turken?.... Dankbaar voor… bespottelijke rechtszaken tegen Mor Gabriel?...... te worden beschouwd als burgers van Turkse natie? Dankbaar voor..... het compleet vernietigen van de Aramese aanwezigheid in steden als Urfa en elders in Turkije.....?

 

Constructieve dialoog… voor wat? Honing op de mond smeren en mooie praatjes waardoor de heer Messo hen de hemel in prees?

 

Geliefde Aramese lezer, we laten verder aan U over…. Het is diep en diep triest…. Totaal zich niet bewust zijn van consequenties………

 

Wie is Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu? Davutoglu is een professor in Politieke Wetenschappen en Internationale betrekkingen, hij is een politicus van hoge kaliber. Daar is SUA/WCA, inclusief de heer Messo, Daniel Gabriel, Daniel Demir, Philip Hanna en anderen volgens ons absoluut geen partij voor. Ze drinken nog melk in vergelijking met Davutoglu.

 

We denken dat de Turken hun handen hebben gewreven van tevredenheid en waarschijnlijk ook hebben gelachen. Zo van: Zijn deze zielige mensen de vertegenwoordigers van een volk?

 

Op deze manier worden de Turken gepromoot bij het Aramese volk, zonder dat de Turken iets voor hoeven te doen, niet het minimale. Ze hoeven ons volk niet te erkennen, St. Gabriel probleem niet op te lossen en zullen met hun mooie praatjes het volk zoet houden. En dat werkt gewoon! Zij mogen SUA/WCA en SuryoyoSat dankbaar zijn dat ze in een goede daglicht worden gesteld.

 

5.1. Ook afvallige Arameeërs die zich "Assyriers" noemen…..

 

De Turken zijn met hun charme offensief niet alleen erin geslaagd om SUA/WCA en SuryoyoSat voor zich te winnen, maar ook SuroyoTv, ESU en de rest van de afvallige Arameeërs die zich “Assyriers” noemen.

 

Toen de Assyrische Democratische Organisatie (ADO), die zich met rekrutering en terrorisme bezig heeft gehouden, een onheilig huwelijk aanging met de Moslim Broederschap om het regime van Assad omver te werpen, begon ESU (European Syriac Union) en als gevolg daarvan ook SuroyoyTV zich bij hen aan te sluiten. ESU en SuroyoTV zijn voortgekomen uit GHB (Gabo D’Hiruth D’Beth Nahrin), dat is een zusterpartij van PKK opgericht in 1993 door ADO. Oorspronkelijk zijn al deze organisaties uit ADO voortgekomen.

 

Opmerking: De anti-Aramese koloniale genocidale Illuminatie product “Assyriërs” gebruikt geregeld in de media het woord “Syriac” om zich naar buiten te presenteren met het doel om hun ware bedoelen te maskeren. In hun beleving staat het woord “Syriac” gelijk aan “Assyrian.” Ze zijn geavanceerde geslepen meesters in misleiding, het scheppen van verwarring en chaos. Zie hierover de volgende documenten:

De primitieve, achterhaalde, doch zeer gevaarlijke ADO ideologie ontmaskert: Jezus Christus de Assyriër?

Assyrië en Syrië: Synoniemen? Het rechtvaardigen van een leugenidentiteit op een fundament van zand

 

Het woord “Syriac” geven wij hieronder onvertaald weer!  Onthoud het goed, ze bedoelen daarmee “Assyrian”, omdat het woord “Assyrian” bevuild is geraakt met terrorisme en fanatisme.

 

Ze herhalen hun spelletjes van Irak met de gebruikelijke kreten als “wij willen democratie”, “Assad is een dictator”, “wij willen gelijke rechten voor iedereen” enz.. enz.. Hun geestelijke hoererij met Bush en Blair heeft geleid tot de ondergang van ons volk in Irak en in geval van Syrië zal hun geestelijke hoererij met Moslim Broederschap, Turkije, Amerika en de rest leiden tot de vernietiging van ons volk in Syrië.

 

Zoals wij zo net hebben gezien, hebben de Turken een enorme indruk op de heer Messo en zijn SUA/WCA gemaakt. Maar met hun charme campagne lijken ze veel meer succes te hebben geboekt met de genocidale product “Assyriers.” Hieronder gaan wij enkele voorbeelden aan U presenteren. Een andere loopjongen van de koloniale machten en de Turken is de heer George Sabra die recentelijk is gekozen tot de voorzitter van de Syrische Nationale Coalitie.

 

1. Op 11-9-2012 rapporteerde Hurriyet in een artikel getiteld “Christian group ‘will be’ OK with Brotherhood

 

"Een recentelijk opgerichte raad die de Christelijke minderheden groepen in Syrië bij elkaar brengt is niet bang voor de mogelijke regering van Moslim Broederschap in het land, volgens een prominent lid..."

-------------------

 

Opmerkingen:

* Geliefde lezer, u dient het woord “Christelijk” met een enorme korrel zout in te nemen. Er waren destijds ook dwaze “Christelijke” groepen in Egypte die geen probleem mee hadden om samen te werken met Moslim Broederschap in Egypte. Ze zijn nu echt wel achter gekomen wat voor gevolgen het allemaal heeft voor hen in Egypte.

* Ons vraag aan deze “prominente Christelijke” leden die “niet bang zijn voor de mogelijke regering van Moslim Broederschap” is deze: Hoeveel geld krijgt U per maand van Saudi- Arabie, Golf Staten en eventueel andere belanghebbenden om deze buitengewoon gevaarlijk uitspraken in de Turkse krant te doen?

 

 “Wij willen leven als gelijke burgers met gelijke rechten in het hele Midden-Oosten, met name in Syrië, “ vertelde Bassam Ishak, leider van in Damascus gevestigde Liberal Party, tegen Hurriyet Daily New namens de raad nadat de oprichting van de “Syian Syriac National Council” werd uitgroepen op 8 september.

 

Exacte herhaling van de praatjes van “Assyriers” destijds over "bevrijding" van Irak. Na het wegvallen van regime van Bashar Assad kan de heer Bassam Ishak fluiten naar zijn rechten. Deze mensen lijken volledig te zijn gehypnotiseerd, hebben de realiteit volkomen uit het oog verloren en begrijpen totaal niet waarover ze het over hebben. Dat is helaas een geestelijke ziekte waar de meeste afvallige Arameeërs die zich “Assyriërs” noemen eraan leiden. Hoe kan het dat de heer Ishak een zekere liefde lijkt te tonen voor de Turken? Was misschien de recentelijk opgerichte raad, opgericht op aandringen van Turken zoals destijds de GHB werd opgericht op aandringen van de PKK?

 

De ontvoering van de twee Aramese bisschoppen op 22-4-2013 is een voorproefje van wat de heer Ishak en de rest van de blinde dwazen te wachten staat.

 

Meer dan 30 politieke partijen, niet- gouvernementele organisaties en vrouwen organisaties, inclusief European Syriac Union, the Syriac American Association en de Syriac Movement hebben zich bij aangesloten om de raad te vormen.

 

Maar nee toch! Heeft de liefde van European Syriac Union met de Koerden weinig opgeleverd en nu willen ze met de Turken, de Moslim Broederschap een nieuwe avontuur aangaan? Wat een onvoorstelbaar blinde volk hebben wij die zulke figuren in z’n midden tolereert.

 

The council’s headquarters will be in Damascus, while another office is planned to be opened in Ankara.

 

Ja, Ja, natuurlijk! Ankara wil graag alles controleren! Dus misschien toch opgericht op aandringen van Ankara? Het is toch onvoorstelbaar hoe groot de liefde is geworden tussen de anti-Aramese genocidale koloniale product “Assyriers” en de Turken. Dit is een groot nieuws, alle bisschoppen en pastoors dienen op zondag in de kerk over deze buitengewoon grote “liefde” het volk te informeren.

 

Ishak die ook lid is van de Syrian National Council (CNC, Syrisch Nationale raad), zei dat de raad niet gezien moet worden als het zou alleen een kant in de Syrische conflict steunt.

 

Leuk geprobeerd! Wij weten wie jouw opdrachtgevers en meesters zijn!

 

“Het [Bashar] al-Assad regime is onderdrukkend, “ zie Ishak. “Wij zijn niet bang voor de heerschappij van Moslim Broederschap over het regio; wij staan klaar om hen te steunen. Hiermee samen willen wij niet dat onze raad begrepen wordt als een supporter van een tegenstander of als een eenzijdige organisatie.

 

Over de liefde van de heer Ishak hebben wij al paar opmerkingen gemaakt. Wij stellen de heer Ishak en vele anderen met hem medeverantwoordelijk voor de ontvoering van de twee bisschoppen op 22-4-2013 in Aleppo. De heer Ishak en zijn medestanders dienen naar ons stellige overtuiging allemaal achter de tralies te verdwijnen. Als de Moslim Broederschap aan de macht komt, dan zal hij een toontje lager zingen!

 

Inderdaad hebben ze destijds ook hoererij gepleegd met Bush en Blair om alstublieft naar Irak te komen en hen te bevrijden van die "wrede dictator Saddam Hoessein." En nu herhaalt de heer Ishak hetzelfde liedje en wil graag dat Moslim Broederschap hen bevrijd van die “wrede” dictator Bashar Assad. Wat een gruwelijke bandieten! Wij beschouwen de werkelijke vijanden van ons volk niet fanatieke Islamieten, maar figuren als Ishak en vele anderen met hem die met deze fanatici geestelijke hoererij plegen. We hebben al eerder de vraag gesteld van: hoeveel geld krijgt de heer Ishak ervoor om zijn liefde voor Moslim Broederschap uit te drukken om hen te komen bevrijden van die “wrede dictator Bashar Assad”?

 

We herhalen nogmaals voor onze lezer: het woord “Christelijk” moet U hier met een korrel zout nemen.

 

2. Op 9-10-2013 rapporteerde Hurriyet in een artikel getiteld “Syriacs join opposition to topple al-Assad government”

 

Een Syrische Syriac groep heeft hun steun gegeven achter de strijd tegen Syrische President Bashar al-Assad door de vorming van een overeenkomst met de leidende vertegenwoordigers van de Syrische Oppositie, de Syrian National Council (CNC). In de overeenkomst wordt een democratische Syrië geëist waarin alle mensen gelijke rechten hebben zouden eventueel aan de macht kunnen komen nadat het regime Assad is gevallen.

 

Natuurlijk wordt dit onder begeleiding van de Turken, onder bemoediging van de Amerikanen, in Istanbul gerealiseerd.

Democratische Syrië na Assad?” Deze mensen hebben een intensieve psychische hulp nodig! Ze plegen geestelijke hoererij met Moslim Broederschap en vervolgens gaan ze het hebben over “gelijke rechten” en “democratie”? Ze leven in een door hen gecreëerd fantasie wereld! Maar dat is altijd de wereld geweest van de anti-Aramese koloniale geestelijke slavernij product “Assyriers.” Dus niets nieuws onder de zon!

 

Vertegenwoordigers van de in Damascus gevestigde Syriac National Council en de in Brussel gevestigde European Syriac Union zeiden dat een deel van de Syriac gemeenschap achter de opponenten van het regime van al-Assad staat volgens de overeenkomst die hadden gemaakt met de oppositie groepen zoals SNC.

 

Om welke deel van de “Syriac gemeenschap” gaat het die zich hebben geschaard achter de opponenten van Bashar Al-Assad. Zoals gebruikelijk gaat naar alle waarschijnlijkheid om de volgende mensen:

 

1. De Anti-Aramese genocidale koloniale slavernij product “Assyriers” die een pact met Moslim broederschap hebben gesloten.

2. Om mensen die problemen thuis hebben en zich ergens bij willen aansluiten

3. Om mensen die zware psychische problemen hebben.

4. Om figuren die gehypnotiseerd zijn door de verfoeilijke koloniale Illuminatie machten om deze geestelijke hoererij te plegen zoals dat destijds in Irak is gebeurd.

5. Om mensen die erg veel geld krijgen, waarschijnlijk uit de geldkraan van Saudi- Arabië en Golf Staten.

 

Bassam- Said Ishak, het hoofd van de Syriac National Council en Tuma Celik, de vertegenwoordiger van Syriac European Union in Turkije, beiden prominente figuren die de opponenten steunen in Syria, spraken met Hurriyet Daily News over de redenen van hun alliantie met de opponenten van het Syrische regime. “Zoals alle volken van Syrie, inclusief Christenen, Moslims, Soenies, Koerden en Aleviten, voeren wij een gezamenlijk gevecht voor de val van dictatuur van Bashar Assad en voor het verkrijgen van vrijheid en gelijke rechten. De oppositie beweging wordt beschouwd als een Moslim- Soenie beweging iets dat een grote misverstand is,” zei Ishak.

 

Wel, wel, wel! Kijk hier toch eens geliefde lezer! Door de geavanceerde communicatie en “snoepjes” diplomatie van de regering Erdogan is de liefde tussen hen en de afvallige Arameeërs die zich “Assyreirs” noemen zo groot geworden dat de heer Tuma Celik een vertegenwoordiger is in Turkije namens Syriac European Union. Petje af voor meneer Erdogan hoor! Je kunt veel van hem zeggen, maar die man is buitengewoon slim!

 

U voert “gezamenlijk gevecht voor de val van dictatuur van Bashar Assad en voor het verkrijgen van vrijheid en gelijke rechten” meneer Bassam Ishak? In welke fantasie land leeft U meneer Ishak?

 

U bedoeld dat U opdracht is om Moslim Broederschap zoet te maken in de ogen van de zogenaamde “Christenen” zoals destijds sommigen anderen probeerden om PKK zoet te maken in de ogen van sommige verdwaalden uit ons volk?

 

“Wij staan voor het eerst met Turkije die de tegenstanders steunt,” zei Celik. “Turkije beschouwd de opponenten niet alleen als Soenie beweging, maar probeert het ook te presenteren als anti-Alev beweging. Deze perceptie die ze hebben geprobeerd door te voeren maakt ons ongerust, daar wij als opponenten strijden voor een gezamenlijk ideaal,” zei Celik, de visie van Turkije kritiserend.

 

U staat voor het eerst met Turkije meneer Tuma Celik?” Veel plezier ermee!

 

Heeft U misschien een idee waarom Turkije mensen als U, meneer Ishak, de heer George Sabra “koestert” en “omarmt?” Wat zou regering Erdogan daarmee willen bereiken? Misschien om U allen te gebruiken om Kalifaat Midden-Oosten op te richten?

 

3. Op 2-2-2013 rapporteerde de Turkse krant Hurriyet in een artikel getiteld “Syriacs establish military council in Syria”

 

De Syriac community in Syrië heeft een “Syriac Military Council” (= Syriac Militaire Raad) opgericht om problemen tegemoet te treden waarmee Syriacs te maken krijgen vanwege conflicten in het land, zei de Raad in een officiele verklaring uitgegeven op 8 januari.

 

De Syriac Militaire Raad zal vooral opereren in gebieden waar veel Syriacs wonen, inclusief Aleppo, Damascus, Al-Hasakah, Latakia en Homs.

-------------------------------------

 

In deze militaire raad vergelijkbaar met de GHB destijds opgericht onder leiding van PKK om jongens en meisjes te rekruteren in het Westen voor de PKK? De PKK steunde financieel en materiaal de GHB. Door wie wordt deze opgerichte raad gesteund? Misschien door de Moslim Broederschap en regering Erdogan?

 

Deze “Syriac Military Council” heeft geld en wapens nodig. Van wie krijgen ze het? Misschien van Saudi- Arabië, Golf Staten en Turkije?

 

Wie zijn de militaire adviseurs van deze raad? Toevallig misschien Moslim Broederschap?

 

De militaire raad werd opgericht in februari en ze zouden gaan opereren in onder andere Aleppo. De twee Aramese bisschoppen werden ontvoerd op 22-4-2013. Waarom konden ze de ontvoering van de twee bisschoppen niet voorkomen?

 

Volgens verklaringen heeft de Turkse regering de fabrieken in Aleppo leeggehaald en naar Turkije overgebracht. Kon de Syriac Militairy Council daar geen stokje voor steken? Of hebben zij misschien meegeholpen?

 

O geliefde lezer, wat een onvoorstelbare blinden zijn het. Ze hebben werkelijk waar totaal niets in de gaten. Zo verschrikkelijk is het gesteld met deze mensen.

 

Samenvattend kunnen wij dit zeggen:

De charme offensief van regering Erdogan heeft erg veel vruchten geproduceerd. Erdogan heeft buitengewone capabele mensen in dienst genomen. Het zijn ervaren mensen met zeer goede communicatieve vaardigheden die op een grandioze wijze hun tegenstanders met honing-diplomatie tot hun vrienden weten te maken.

 

Bijvoorbeeld: Wanneer ze achterkomen dat ze de heren en dames van SUA/WCA en SuryoyoSat blij kunnen maken door met hen te poseren op een foto zodat SuryoyoSat vervolgens in hun nieuwsuitzending een hele "heldhaftige" verhaal eromheen verzint om SUA/WCA en de heer Messo als "helden" neer te zetten die voor de "belangen van het volk opkomen", dan zullen ze graag meewerken. Ze weten namelijk dat zoiets buitengewoon positieve beeld zal neerzetten over Turkije, daarom werken ze mee. Ze kennen hun psychologie en maken daar gebruik van! Ze spelen op hun gevoelens van sensatie en fotoshow om het onwetende volk feitelijk te misleiden. Vervolgens zeggen ze tegen de blinden onder het volk: Nu willen wij graag dat U ons geld geeft. Volgens ons is dit niets anders dan een vorm van toverij en misleiding en het werkt gewoon goed!

 

Ze hebben inderdaad grote indruk gemaakt op SUA/WCA inclusief de heer Johny Messo, Daniel Gabriel,  en SuryoyoSat dat de heer Messo een gat in de lucht sprong met de woorden: ………ze zijn echt waar, zeer ontwikkeld, ze zijn open, en werkelijk waar, ze hebben een grote liefde en hoogachting in zich voor ons volk en op deze manier willen wij ons ontwikkelen……...

 

Het gevolg is dat SUA/WCA, de aangesloten organisaties en SuryoyoSat een jaarlijkse vakantie naar Tur Abdin organiseren. Ook dit jaar heeft SUA/WCA een sensationele vakantie naar Tur Abdin georganiseerd, de heer Messo voorop. Tijdens het schrijven van dit artikel zijn ze inmiddels in Turkije aangekomen en bezig met hun vakantie. Deze hartelijkheid is een hele slechte signaal naar buiten toe.

 

Met loze kreten als “constructieve dialoog”, “samenwerking” en andere betekenisloze kreten houden de heer Messo, SUA/WCA en SuryoyoSat volgens ons niet alleen zichzelf voor de gek, maar ze misleiden daarmee ook het nietsvermoedende weerloze Aramese volk. En dat is heel gevaarlijk. Ze lijken zich van geen kwaad bewust en geven de indruk zich ook niet  te realiseren voor de negatieve gevolgen voor de toekomst van ons volk.

 

Met ESU, SuroyoTv en overgebleven GHB (ze noemen het nu: MUB) en anderen heeft de buitengewoon geavanceerde snoepjes- diplomatie van regering Erdogan tot veel grotere resultaten geleid, zover zelfs, dat deze “Christenen ” graag samen lijken te willen werken met en verwelkomen een regering van Moslim Broederschap. Dat mag wel een prestatie worden genoemd voor regering Erdogan. Pet je af hoor!

 

De regering Erdogan zal deze “liefde” volledig uitbuiten. De Turken krijgen dan een machtige wapen in handen om te gebruiken tegen buitenlandse critici van Turkije die Turkije geregeld herinneren aan hun geschiedenis van zware onderdrukking van minderheden als Arameeërs en anderen.

 

De Turken zullen hun tegenstanders de mond snoeren met de woorden: “Waar hebben jullie het over? Kijk, wij hebben hele goed betrekkingen met de Syrische Universele Alliantie (SUA)/ World Council Arameans (WCA) die een deel van de Syriërs vertegenwoordigd. Ze organiseren elk jaar een vakantie naar Turkije, wij leggen ze geen enkele belemmering op, ze kunnen gaan en staan waar ze willen, ze bezoeken hun kerken en dorpen en wij hebben uitstekende contacten met ze.

 

Onze diplomaten en ambassadeurs worden heel hartelijk ontvangen door het volk en de geestelijken in een zeer liefdevolle en harmonieuze sfeer. Het zijn jullie, de buitenlandse mogendheden die de Syriërs in het buitenland aansteken om tegen Turkije aan te trappen. Wij hebben geen enkel probleem met ze, ze zijn de oorspronkelijke bewoners van het land en zijn van harte welkom en als bewijs overhandigen wij hier de video’s en foto's van diverse ontmoetingen en bijeenkomsten die wij met ze hebben gehad in een zeer ontspannen en broederlijke sfeer.

 

Vooral willen wij benadrukken de bijeenkomst in Koln in 2011 in Duitsland en in Tur Abdin in 2011 waarin de zeer geerde, gerespecteerde en hoge intellectueel de heer Johny Messo, die zijn opleiding in het Westen heeft genoten, op een zeer ontspannen, liefdevolle en broederlijke manier de aanwezigen van de beide bijeenkomsten toespreekt. Wij houden erg veel van de Syriers, zij zijn onze broeders, wij maken geen enkel onderscheid tussen diverse religies en helpen overal waar het kan de Syriers met raad en daad. Zij zijn een deel van onze natie en wij verwelkomen van harte alle Syrische broeders. Er zijn ook veel Syriers die naar hun land komen en huizen bouwen in Tur Abdin en op vakantie komen. Alle Syriers die hier geboren zijn kunnen na hun 65ste een paspoort aanvragen en zullen hun pensioen krijgen en sommigen van onze broeders Syriërs hebben ook gebruik van gemaakt.”

 

“Wij hebben ook groot respect voor Syriërs die kritisch zijn naar ons toe, want wij zijn een zeer open, eerlijk en democratisch land waar iedereen z’n eigen mening mag hebben. Een van deze mensen is de zeer geerde broeder Tuma Celik en Bassam Ishak waar wij nauw mee samenwerken. Het zijn onze broeders, ze mogen ons kritiseren en ze mogen in hun land komen wonen en overal gaan staan waar ze willen.

 

Julie, de buitenstanders proberen om een wieg te drijven tussen ons en onze Syrische broeders door steeds te verwijzen naar de voorbije gebeurtenissen. Als jullie zo doorgaan dan breken wij alle handelsbetrekkingen met jullie en gaan wij kijken wat voor maatregelen wij kunnen nemen tegen jullie activiteiten van het stichten van onvrede tussen ons en de Syrische broeders in het buitenland. Jullie zijn de ware boosdoeners die steeds proberen om onze liefdevolle, harmonieuze en broederlijke relatie met onze Syrische broeders te verstorren.”

 

En wat zal de reactie van SUA/WCA, de federaties, SuryoyoSat, ESU en SuroyoTV zijn? Niets, ze zullen vermoedelijk de kwestie gladstrijken en zichzelf blijven promoten. De meerderheid onder het volk bestaat uit blinden en slechthorenden waarbij ze geen moeite ervoor doen om de gevolgen van de activiteiten van individuen en organisaties voor hun toekomst te onderzoeken, maar volgen als gehoorzame schaapjes datgene wat hen verteld word op televisie. Met zo’n volk kun je alle kanten op.

 

5.2. Niet alleen organisaties, maar helaas ook de kerk.

 

Helaas lijkt deze charme offensief van regering Erdogan niet alleen zijn vruchten af te werpen met sommige organisaties, maar ook met de kerk.

 

Net op het moment dat wij deze analyse wilden publiceren, ontvingen wij (op 3-5-2013) de volgende nieuwsmededeling van Fides, getiteldThe Syrian Orthodox Metropolitan Kawak: Turkey help us to free the kidnapped bishops  “.

We lezen onder andere: “Turkije is belangrijk om de situatie van onze twee ontvoerde broeder bishoppen op te lossen. Het gehele noorden van Syrië is nu zo wat onder de Turkse controle, daarom is het belangrijk met hen te praten. Iedere diplomatieke en humanitaire initiatief dient in die richting te gaan, ook Turkse leiders erbij betrekken van.”

Dit is wat de Syrische orthodoxe Metropoliet Jean Kawak, verantwoordelijk voor het Patriarchale Bureau in Damascus, vertelede tegen Fides Agentschap over de ontvoering van de Syrisch orthodoxe metropoliet Mar Gregorios Yohanna Ibrahim en de Grieks Orthodox Boulos al-Yazigi..”

 

O maar dit is gevaarlijk en bevestigd onze bange vermoedens dat de ontvoering van de twee bisschoppen zal worden gebruikt om Turkije een prominent rol te geven in het Midden-Oosten!

 

En let alstublieft op de woorden van bisschop Kawak : Iedere diplomatieke en humanitaire initiatief dient in die richting te gaan, ook Turkse leiders erbij betrekken vanZijn deze woorden van bisschop Kawak zelf of hebben anderen deze woorden in zijn oren ingefluisterd die de Turken zo'n belangrijke plaats willen geven?

 

Weet deze bisschop meer van af of is het puur toeval dat hij opeens de Turken erbij wil betrekken? Is er toch een gesprek geweest tussen Gul en de Syrisch Orthodoxe kerk? Waarom maakt bisschop Daniel Kourie van Libanon een kardinale fout en zegt tegen de Libanese krant Daily Star dat Gul met functionarissen van de kerk heeft gesproken?

 

In paragraag 5.1. bespreken wij hoe sommigen afvallige Arameeërs die zich "Assyriers" noemen door Turkije lijken te zijn gerekruteerd en verklaren: Wij zijn niet bang voor de heerschappij van Moslim Broederschap over het regio; wij staan klaar om hen te steunen

 

Is deze bisschop misschien ook een van deze mensen die nu reclame maakt voor Turkije? Het is wel erg vreemd allemaal!

 

Op 19-3-2013 hadden de Aramese leiders een ontmoeting met de Turkse minister van Buitenlandse zaken, Ahmet Davutoglu om kwesties te bespreken betreffende Aramese natie in Turkije.

 

Van links naar rechts: Bisschop Samuel Aktas van Tur Abdin,

Minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu, Bisschop Yusuf Cetin van Istanbul.

 

Let op dat achter beide bisschoppen de Turkse vlag is geplaatst en dat achter Davutoglu geen vlag is geplaatst.

 

Van links naar rechts: Bisschop Samuel Aktas van Tur Abdin,

Minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu en Bisschop Yusuf Cetin van Istanbul

 

De volgende geestelijken met hun kerkraden namen deel aan de ontmoeting:

Bisschop van Tur Abdin: Mgr. Samuel Aktas

Bisschop van Istanbul: Mgr. Yusuf Cetin

Bisschop van Adiyaman, Al Aziz, Adana en Antakya: Mgr. Melke Urek

Bisschop van Mardin en Diyarbeki: Mgr. Saliba Ozman

Priester Yusuf Sag, namens Aramese Katholieke gemeenschap

 

Tijdens het ontmoeten zijn er diverse zaken besproken aangaande Arameeërs van Turkije, inclusief:

* De situatie van de Aramese vluchtelingen uit Syrië, inclusief opzetten van kampen

* Aramese klooster St. Gabriel

* Etc.. etc..

 

Natuurlijk juichen wij het toe dat er gepraat wordt over de situatie van ons volk daar in Turkije, geen kwaad woord daarover. Maar we zijn ook erg bezorgd. Wij gaan hieronder onze geliefde lezer over de bovenstaande twee foto’s die gemaakt zijn van de ontmoeting onze zorgen overbrengen.

 

1) Je zit op de foto’s dat achter bisschop Samuel Aktas van Tur Abdin en Yusuf Cetin van Istanbul twee Turkse vlaggen zijn geplaatst. Merk verder op dat de sluwe, slimme en buitengewoon ervaren Ahmed Davutoglu geen Turkse vlag achter zich heeft staan. Dit heeft een grote betekenis zoals wij zo meteen zullen zien.

 

2) Wij gaan nu onze aandacht richten op de manier waarop de ster op de Turkse vlag is gepositioneerd, zoals je zo goed kunt zien achter bisschop Samuel Aktas van Tur Abdin. De manier waarop de ster wordt gepresenteerd heeft de vorm van de in de occulte/ satanische wereld bekende Geit van Mendez- de Pentagram (ster met 5-hoeken) (in het Engels: Goat of Mendez).

Het gaat hier te ver om over de Geit van Mendez te hebben. Je kunt online heel veel over lezen. Hieronder drie artikelen in het Engels die een goed indruk geven van de betekenis van de Geit van Mendez in de occulte wereld.

http://www.cuttingedge.org/free11.html

http://www.cuttingedge.org/n1040.html

http://www.cuttingedge.org/News/n1601.cfm

  

3) De persoon die de Turkse vlag achter de twee bisschoppen heeft geplaatst en de ster gepositioneerd heeft zoals op de foto te zien is wist exact wat daarmee wordt bedoeld, te meer omdat Davutoglu zelf geen vlag achter zich heeft staan. Die persoon wilde daarmee andere Illuminaten/occultisten in de wereld de volgende boodschap geven, namelijk: Wij zijn Uw broeders en wij hebben ze strak onder controle, maakt U maar geen zorgen. Probeer dit maar tegen SuryoyoSat, Suleyman Akguc, Hazni Paulus, SUA/WCA, ESU en SuroyoTv, Yusuf Kangus (alias: Yusuf BetTuro), en de rest uit te leggen.... het is praten tegen dovemans oren...

 

Opmerking hierover: Zeker 98% van de Turken zelf begrijpen ook de betekenis van de ster op hun vlag niet! Ja, er worden verhaaltjes eromheen verteld, maar dat is niet de ware betekenis! De elite weet natuurlijk wel!

 

5.2.1. Bisschop Yusuf Cetin, Bulent Arinc, Abdullah Gul.

 

Wij waarderen de activiteiten van bisschop Yusuf Cetin van Istanbul erg veel, omdat wij weten dat Yusuf Cetin een zeer betrouwbare, degelijke, eerlijke en hardwerkende bisschop is. Hij heeft het Aramese volk erg naar zijn hart.

 

Mgr. Yusuf Cetin, Aramese bisschop van Istanbul

Op 4-3-2013 kwam Bulent Arinc, vicepremier van Turkije, naar Berlijn om deel te nemen aan een conferentie over religies in het Duitse Parlement. Met hem was ook bisschop Yusuf Cetin en voorzitter van de kerkraad van Istanbul. Ze hebben samen met de Turkse ambassadeur in Berlijn ontmoetingen gehad met de Arameeërs in Berlin.

We lezen over Bulent Arinc: “Arınç is nog altijd een zelfverklaard islamist, en zijn uitspraken leiden soms tot veel comotie in het land. Zo riep hij in 2012 op om de Hagia Sophia in Trabzon tot een moskee om te bouwen. Zowel islamitische als christelijke leiders uit de stad reageerden verbaasd en afwijzend op het voorstel van de minister”

 

Onder de Christelijke leiders die daar tegen in opstand kwamen was de oecumenische Patriarch van Instanbul, Bartholomew I.

 

Geliefde Aramese lezer, U mag zelf oordelen of het verstandig is om met zo’n iemand mee te reizen.

 

Een vraag: waarom was er ook geen vertegenwoordiger van de Armeniërs en andere minderheden in Turkije met hem meegekomen? Werden ze niet gevraagd of weigerden ze mee te komen?

 

Op 11-3-2013 bracht president Abdullah Gul een bezoek aan Zweden. Bisschop Yusuf werd gevraagd om mee te reizen als delegatielid. Hurriyet Daily News van 11-3-2013 rapporteerde in een artikel getiteld, “Turkish President Gül starts historic Sweden visit”:

In gezelschap van vicepremier Ali Babacan, Minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu en EU Minister Egeman Bagis, nam Gul deel aan een lunch georganiseerd door de Zweedse Minister van Financiën Anders Borg in stockhol.

 

Het bezoek had een andere historische aspect, als Patriarchale Vicaris van de Syrisch Orthodoxe kerk zal Filiksinos yusuf Cetin de eerste vertegenwoordiger zijn van een Turkse minderheid die de Turkse president vergezeld tijdens een bezoek.

 

Het is allemaal erg positief en bisschop Yusuf Cetin probeert ook om een soort vertrouwen te kweken om op die manier beter op te kunnen komen voor de rechten van ons volk in Turkije. Het is bekend dat hij een oprechte harde werker is en zich volledig inzet voor de belangen van ons volk. Geen kwade woord over Mgr. Yusuf Cetin. Hij is bekend als iemand die op een voorbeeldige manier de jongeren bij de kerk weet te betrekken en doet z'n uiterst best om de belangen van ons volk te verdedigen.

 

Maar wij hebben ook zorgen hierover, ernstige zorgen. Wij vrezen dat de regering Erdogan de degelijkheid en betrouwbaarheid van bisschop Yusuf Cetin zal gebruiken om ons volk te verblinden en zich in het buitenland te presenteren als “tolerant” en “van goede wil” naar minderheden toe, terwijl de Arameeërs niet veel van hebben gemerkt, behalve mooie praatjes en beloftes die helaas geen inhoud hebben.

 

Wat bedoelen wij daarmee? Wanneer bisschop Yusuf Cetin op televisie verschijnt dat hij met Bulent Arinc naar Duitsland is gekomen om deel te nemen aan een conferentie en dat president Abdullah Gul hem gevraagd heeft mee te reizen als delegatielid, dan wordt bij het Aramese volk een gevoel van rust gecreëerd waardoor het volk minder geneigd zal zijn om:

1. Erkenning te eisen voor de genocide van 1915

2. Erkenning van de Arameeërs als minderheid in Turkije

3. Onnodige rechtszaken tegen het Aramese klooster St. Gabriel en andere relevante zaken.

4. Op te komen voor de sociale, culturele, inheemse en andere rechten.

 

Het volk wordt op deze manier gesust en Turkije kan dan rustig verdergaan met haar plannen zonder teveel last te krijgen van ons volk. En daar zijn wij uiterst bezorgd over.

 

6. Conclusie

 

Volgens ons kon de ontvoering van de twee Aramese bisschoppen op 22-4-2013 alleen plaatsvinden met goedkeuring van de Turken en de Westerse koloniale machten.

 

Wij zijn erg bezorgd dat deze bisschoppen zullen worden gebruikt voor een alomvattende deal voor het Midden-Oosten waardoor ze gedwongen worden om hun steun aan Bashar Assad in te trekken en met Moslim Broederschap de zee in te gaan. Dat zou rampzalig zijn voor ons volk. Het kan ook zijn dat deze ontvoering een signaal is van de internationale Illuminaten aan ons volk in Syrië van: Wegwezen, jullie hebben hier niets te zoeken.

 

Wij roepen daarom alle eerlijke mensen op om hun invloed aan te wenden en eind te maken aan de ontvoering van deze bisschoppen.

 

De regering Erdogan is sinds paar jaar bezig met een buitengewone geavanceerde charme offensief om de minderheden in Turkije aan zich te binden met aanlokkelijke honing- diplomatie. Hij heeft zeer ervaren en sluwe mensen in dienst genomen die over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikken en erin slagen om hun tegenstanders zodanig te imponeren dat deze inderdaad intrappen in de nauwkeurige gezette val van honing- diplomaite. Ze bestuderen de psychologie van hun tegenstanders en spelen daarop in.

 

SUA/WCA, de aangesloten organisaties, SuryoyoSat, ESU, SuroyoTv en anderen geven allemaal de indruk te zijn betoverd door deze buitengewone geavanceerde charme offensief van de regering Erdogan.

 

Wij zijn uiterst bezorgd over ons volk en maken ons zorgen dat ze in een hele gevaarlijke situaties worden gemanoeuvreerd, zonder dat ze bewust zijn van de consequenties.

 

********************************

Zie meer over de Arameeërs van Syrië: http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Van_Syrie.htm

Arameeërs van Irak: http://www.aramnahrin.org/Dutch/ChristenenVanIrak.htm

 


Hier kunt U zich aanmelden voor ons nieuwsbrief

 

Heb je als Arameeër iets gehad aan dit artikel? Wil iets betekenen voor het Aramese volk? Zo ja, overweg dan het volgende:

http://www.aramnahrin.org/Dutch/AramNaharaim_Vrijwilligers.htm

http://www.aramnahrin.org/Dutch/HelpOns.htm

 

 

Heb je als Arameeër hekel aan corruptie en vriendjespolitiek? Denk je dat dit heeft geleid tot de ondergang van ons volk en hun Diaspora? Wil je hier iets tegen doen? Ben je moedig? Welkom dan bij Aram-Naharaim Organisatie.

 

 

U mag dit artikel overnemen alleen als U de volledig link naar het artikel erbij vermeld.

 

 

 

23-12-2010: De Arameeërs van Irak: vervolging, moorden, plunderingen en etnische zuivering. Wie spint garen bij het vloeien van dit bloed? Wie is verantwoordelijk hiervoor? De echte moordenaars van de Arameeërs van Irak

 

28-8-2012: Syrische nationale leger doodt rebellen uit Irak, Turkije, Libië, Egypte en Tunesië

 

15-10-2012: Aramese leider in Irak mijmert over de wegkwijnende Aramese aanwezigheid……de onzichtbare hand… ons bezordheid... de Nieuwe Wereld Orde (NWO)…Paradigma Verandering... Petrus Romanus......

 

30-11-2012: Syrië: de kindsoldaten van het rebellenleger

 

10-12-2012: Saudi-Arabië stuurt 1.334 gevaarlijkste criminelen als jihadisten naar Syrië

 

===Video's===

 

 4-7-2012: Schokkende videos onthullen de waarheid achter de Syrische  “Vrijheidstrijders”

 

12-9-2012: Vrijheidsstrijders van het Westen onthoofden en terroriseren in Syrië.

 

1-9-2012: Video Ansar al-Sunneh excuteert een politieman Muhammad Faysal Suleiman in Daraa

 

21-10-2012: Vrije Syrische Leger Genocide tegen minderheden in Syrië

 

30-10-12: Armeense kerk in Aleppo vernietigd door de terroristen

 

12-11-2012: Salafisten van VSL gebruiken Moskee om burgers aan te vallen.

 

15-12-2012: Leven van minderheden onder de door het Westen gesteunde rebellen

 

23-12-2012: Turkse Islamitische Terrorist zet aan tot haat om minderheden af te slachten

 

2-1-2013: Fatwa tegen supporters van regering Assad

19-1-2013: Kindsoldaten van het Vrije Syrische Leger: oorlogsmisdaden

 

24-1-2013: Human Rights Watch: Syrische rebellen plunderen kerken (VIDEO)

 

8-4-2013: Video: “Aleppo, the Castle”: Documentary on Atrocities Committed by US-NATO Sponsored Terrorists in Syria

 

4-4-2013: New video shows Syrian rebels using US SEALs' sniper rifle

 

20-3-2013: Video: West Turns a Blind Eye that Their Terrorists in Syria Used WMDs, Against all Evidence

 

4-5-2013: Syrische rebellen getraind in de Kosovo trainingskampen