Getuigenissen van de geleerden van de Syrische Kerk van Antiochië met betrekking tot synoniem: Arameeërs/Syriërs

 

Arameeërs van Syrië

 

27-5-2016: Syrië: Grafschennis in Deir Ezzor en drie Aramese martelaren in Kamishli.....

 

21-4-2016: Na de Turken komen de Koerden.... Arameeërs, Gog en Magog...

 

6-2-2016: Chemische aanval op Ghouta, Damascus in 2013, Arameeërs, Koerden, Turken....

 

31-12-2015: Aramese bloed vloeit weer in Syrië: Terreuraanslag op de Arameeërs van Kamishli

 

15-10-2015: Van Mosul tot Hassake en Al- Quaryatayn, …. De jongens van de koloniale illuminatiemachten richten ravage aan: De inheemse Arameeërs zijn het kind van de rekening

 

12-5-2015: Turkije, Syrië en Irak: Arameeërs, de ondergang van een inheems volk, Deel II

 

6-3-2015: Honderd jaar Aramese Genocide: Oude en Nieuwe Genocide. ISIS/ISIL valt de Arameo- Assyrische en Chaldese dorpen langs de rivier Chabur aan in Syrië

 

9-5-2014: Turkije, Syrië en Irak: Arameeërs, de ondergang van een inheems volk:

Deel 1

 

3-2-2014: Arameeërs van Irak en Syrië: wanneer een blinde een blinde leidt en als instrument van vernietiging fungeert in de handen van de illuminatiemachten

 

2-1-2014: De twee Aramese bisschoppen: gebruikt als chantage en onderhandeling

instrument door kwaadaardige machten.....

 

19-11-2013: Aramese bisschop: Wat heeft plaatsgevonden in Sadad is het meest ernstige en grootste afslachting van Christenen in Syrië in de voorbij twee en half jaar…………

 

30-8-2013: “Vrije Syrië” volgens het koloniale model: Ritueel afslachten, longen opeten en onreine en onbesneden honden als voer aan de honden geven! “Waarom wordt je geen Moslim? Dan wordt je zo vrijgelaten!”

 

25-6-2013: Aramese Katholieke Priester gedood in Syrië

 

3-5-2013: De mysterieuze ontvoering van de twee Aramese bisschoppen, de tegenstrijdige berichten in de media en de mogelijke verantwoordelijken

 

23-4-2013: Twee Aramese bisschoppen ontvoerd in Syrië

 

27-3-2013: Gebruik van chemische wapens door de Koloniale machten gesteunde doodseskaders en terroristen in Syrië

 

13-12-2012: Syrië: Is de tijd gekomen om een aanslag met chemische wapens in scene te zetten zodat de koloniale machten het land kunnen binnenvallen?

 

30-7-2012: Balkanisatie van Syrië: Wie zullen de winnaars zijn en wie zullen de verliezers zijn? Wat gebeurt er met de inheemse Arameeërs die sinds duizenden jaren in dit gebied wonen?

 

5-7-2012: Syrië: De slechteriken en de goeden, aan welke kant sta jij?

 

22-6-2012: rapporteerde hij terug dat de Westerse media desinformatie verspreidde over de ware aard van de opstand in Syrië…

 

16-5-2012: Wordt het koloniale demonische plan om Syrië etnisch te zuiveren van de Aramese en andere Christenen nu in werking gesteld?

 

13-12-2011: Toppunt van krankzinnigheid: Het onheilige koloniale product “Assyriërs” willen samen met Moslimbroederschap het regime van Bashar Assad omverwerpen. Hoe de verfoeilijke demonische koloniale machten hun geestelijke kinderen en creatie in de afgrond manoeuvreren om de Arameeërs van Syrië te vernietigen.

 

3-12-2011: “Het gebruik van huurlingen, doodseskaders en sluipschutters door de Westerse geheime diensten is goed gedocumenteerd,,  Zal de etnische zuivering van de Arameeërs van Irak als voorbeeld dienen voor de toekomstig zuivering van de Arameeërs van Syrië?

 

1-12-2011: Het zuiveren van het Midden-Oosten van Aramese, Koptische en andere Christenen: een demonische plan gesmeed in de antichristelijke kwaadaardige Laboratoria van koloniale machten

 

17-10-2011: "Bevrijding" Irak: Vernietiging Aramese Christenen “Bevrijding” Egypte: verbranden kerken en afslachtingen van Koptische Christenen

 

16-9-2011: “Bevrijding” van Irak: Vernietiging van de Arameeërs van Irak. “Bevrijding” van Syrië....??????...

 

24-4-2010: Sluiting van het Aramese Instituut: Het zou een travestie zijn voor Syrië

 

6-7-2009: Arameeërs van Aram-Nahrin Organisatie stuurt brief aan de president van Syrië, Dr. Bashar al- Assad over de situatie van het Aramese inheemse volk

 

===Video's===

 

12-9-2012: Vrijheidsstrijders van het Westen onthoofden en terroriseren in Syrië.

 

1-9-2012: Video Ansar al-Sunneh excuteert een politieman Muhammad Faysal Suleiman in Daraa

 

21-10-2012: Vrije Syrische Leger Genocide tegen minderheden in Syrië

 

30-10-12: Armeense kerk in Aleppo vernietigd door de terroristen

 

12-11-2012: Salafisten van VSL gebruiken Moskee om burgers aan te vallen.

 

15-12-2012: Leven van minderheden onder de door het Westen gesteunde rebellen

 

23-12-2012: Turkse Islamitische Terrorist zet aan tot haat om minderheden af te slachten

 

2-1-2013: Fatwa tegen supporters van regering Assad

 

19-1-2013: Kindsoldaten van het Vrije Syrische Leger: oorlogsmisdaden

 

24-1-2013: Human Rights Watch: Syrische rebellen plunderen kerken (VIDEO)

 

8-4-2013: Video: “Aleppo, the Castle”: Documentary on Atrocities Committed by US-NATO Sponsored Terrorists in Syria

 

4-4-2013: New video shows Syrian rebels using US SEALs' sniper rifle

 

20-3-2013: Video: West Turns a Blind Eye that Their Terrorists in Syria Used WMDs, Against all Evidence

 

4-5-2013: Syrische rebellen getraind in de Kosovo trainingskampen

 

==Kopten en Arameeërs==

 

6-1-2011: De Kopten van Egypte en de Arameeërs van Mesopotamië: Twee oude volkeren in het vizier van fanatisme en bloedbaden

 

 

 

Het Aramese volk: Het Aramese volk (niet te verwarren met 'Armeniërs') spreekt Aramees, de taal van Abraham, Mozes en Jezus Christus. Zij zijn het inheemse volk van wat in vroegere tijden 'Aram-Nahrin' werd genoemd en in onze dagen bekend is geworden onder de naam 'Mesopotamië'

Sommige Arameeërs noemen zich in onze dagen "Assyriërs", dit vanwege de haatzaaiende geestelijke koloniale activiteiten van de Westerse missionarissen en diplomaten in het Midden-Oosten in de 16e en 19e eeuw. Andere Arameeërs zijn bekend geworden als "Chaldeeërs".  Ze zijn echter allemaal Arameeërs. Overal waar U het woord "Assyriërs" tegenkomt dient U het als Arameeërs te lezen. In Turkije zijn de Arameeërs bekend geworden als “Süryani” en in Arabische als “Al-Suryan”


Terroristische aanslag op de Arameeërs van Beth Zalin/ Kamishli na inhuldiging Aramese Genocide monument door Patriarch Afrem Karim.

 

Inhuldiging Aramese Genocide monument in Beth Zalin/ Kamishli door Patriarch Afrem Karim op zondag 19-6-2016

 

Beth Zalin/ Kamishli, Syrië- Op zondag 19-6-2016 heeft de Aramese Patriarch Afrem Karim van de Syrisch - Orthodoxe kerk een monument onthuld in Beth Zalin/ Kamishli in het noorden van Syrië ter nagedachtenis van de Aramese slachtoffers van 1915.

Het monument staat in het Aramese Christelijke Al- Wusta wijk. Na het inhuldigen van het Aramese genocide (valse: "Assyrische") monument gaf patriarch Afrem Karim een toespraak om het volk moed in te spreken en te blijven strijden voor het land van hun voorvaderen.

Na de toespraak van de Patriarch gingen de aanwezigen lopend naar de even verderop gelegen zaal van St. Gabriel kerk waar een programma voor de Patriarch was klaargemaakt.

 

Ongeveer 10 minuten nadat de Patriarch en het gezelschap met hem de zaal van St. Gabriel kerk was binnengegaan, vond er een grote explosie plaats op een afstand van 50 tot 100 meter van de zaal waar de Patriarch zich bevond.

 

Om de Patriarch te beschermen was het Aramese Al- Wusta wijk hermetisch afgesloten door de Aramese militie "Sutoro." Een zelfmoord terrorist, gekleed als een geestelijke, was op weg naar de zaal van St. Gabriel kerk waar de Patriarch en andere geestelijken zich bevonden.

De jongeman van rond 16 jaar werd echter door Suturo tegengehouden. Tijdens de ondervraging, kwamen ze snel achter dat hij geen priester was, maar een terrorist. Hij blies zich onmiddellijk op waardoor 2 leden van Suturo werden gedood en 11 gewoond raakten waarvan twee zwaar.

Inmiddels is helaas de derde Suturo lid overleden aan zijn verwondingen.

 

Het is zeer waarschijnlijk dat de zelfmoord terrorist Patriarch Afrem Karim wilde vermoorden. Beth Zalin is gelegen aan de Turkse grens op 2 km afstand. De Aramese/ Armeense Genocide vraagstuk ligt heel gevoelig in Turkije.

 

De erkenning van de genocide door Duitsland resulteerde in woedende Turkse reacties. Vooral krijgen de 11 Duitse parlementsleden van Turkse afkomst veel narigheid over zich heen. President Erdogan wil een bloedtest op hen laten uitvoeren omdat ze volgens hem geen echte Turken zijn (hier en hier). De Parlementairs krijgen nu politiebescherming vanwege de dreigementen (hier en hier).

 

Wie de opdrachtgevers zijn van deze zelfmoordaanslag op de Arameeërs van Beth Zalin is moeilijk te zeggen. Er zijn verschillende belangengroepen. Het kunnen Turken, Koerden, maar ook andere groeperingen zijn met allemaal hun eigen redenen.

 

Vanaf zijn aantreden in 2014 heeft Patriarch Afrem Karim de Aramese Genocide een belangrijke plaats gegeven met het oprichten van monumenten in verschillende landen. Het is daarom niet uitgesloten dat de zelfmoord terrorist handelde in opdracht van de Turken om aan te geven dat ze niet blij zijn met een genocide monument op 2 km afstand vanaf de Turkse grens.

 

De zelfmoord aanslag van 19-6-2016 is de vierde terroristische aanslag op de Arameeërs van Beth Zalin. De eerste aanslag werd gepleegd op 31-12-2015 in het wijk Al- Wusta waarbij 13 Arameeërs (fout: "Assyriers") om het leven kwamen. De tweede aanslag werd gepleegd op 24-1-2016 op de Arameeërs van Kamishli waarbij 4 mensen werden gedood.

De derde aanslag op de Arameeërs van Beth Zalin werd gepleegd op 22-5-2016 waarbij drie Arameeërs (fout: "Assyriers") werden vermoord.

 

De echte daders en moordenaars van het Aramese volk

 

Alles wat ons volk overkomt in Syrië is te herleiden tot de activiteiten van de gruwelijke "Assyrische" terroristen, het onheilige koloniale genocidale geestelijke product van de verfoeilijke Groot- Brittannië en de beruchte geestelijke kinderen van Nimrod en Samiramis (hier, hier).

 

De "Assyrische" terroristen hoereren met iedereen die zich aandient en bereid is om reclame te maken voor de frauduleuze koloniale occulte genocidale leugennaam "Assyrians." Over de gevolgen van hun geestelijke hoererij schreven wij in onze analyse van 30-7-2012:

Wat zal er nu gebeuren met de Arameeërs van Syrië. Wel, het anti-Aramese koloniale product “Assyriers” zijn weer geestelijke hoererij gaan plegen met hun Westerse meesters en scheppers waardoor de ondergang en vernietiging van de Arameeërs in Syrië zal worden bezegelt. Dit is volkomen in overeenstemming met het demonische plan dat is gesmeed in de antichristelijke Westerse krankzinnige koloniale laboratoria. En hun geestelijke kinderen en creatie "Assyriers" zijn een nuttige instrument om dit doel van van vernietiging te realiseren.

 

En daarom zijn de Aramese en andere Christenen in Syrië inderdaad niet belangrijk voor de koloniale machten en hebben geen plaats in de komende nieuwe Syrië; dat is namelijk de antichristelijke en anti-Aramese koloniale plan. Zij zullen simpelweg onder voeten lopen en zullen worden toevertrouwd aan de genade van de Westerse “Vrijheidstrijders” – Al Qaeda- Doodseskaders

 

……………………………………………………………………………………………………….

 

De vraagt is niet of, maar wanneer met de etnische zuivering van de Arameeërs van Syrië begonnen zal worden. Het hangt allemaal af van de sterkte en stabiliteit van het Syrische leger af. Mocht het leger in de komende tijd snel omvallen, dan zal de hel losbreken en de koloniale Westers doodseskaders en huurlingen zullen in volle omvang met hun werk beginnen.

 

En de verantwoordelijkheid voor deze bloedbaden, opblazen van kerken, verjagen van de Arameeërs, vernietigen van families en andere ellende die z'n weerga niet kent, waarmee ze te maken zullen krijgen, ligt allemaal bij de anti-Aramese geestelijke koloniale slavernij product “Assyriers” die met iedereen geestelijke hoererij plegen. Ze noemen zich “Christenen” maar hebben totaal niets met het christelijke geloof te maken (wellicht is dit een van de redenen waarom sommige "Christenen" in het Westen hen zo liefhebben). Het zich “Christenen” noemen is voor hun slechts een middel om bepaalde deuren open te krijgen die anders dicht zouden blijven.

 

Ze hebben geestelijke hoererij gepleegd met de PKK met verschrikkelijke gevolgen voor ons volk in Turkije.

Ze hebben geestelijke hoererij gepleegd met Blair en Bush en dat heeft geleid tot de ondergang van ons volk in Irak.

Ze zijn nu een onheilig huwelijk aangegaan met Moslimbroederschap en dat zal leiden tot de ondergang van ons volk in Syrië.

 

Een volk dat dit soort tuig tolereert in z’n midden is een volk dat zich klaar heeft gemaakt voor een zware oordeel. En tot overmaat van ramp houden ze zich blind en doofstom alsof er niets aan de hand is. Dit wordt treffend weergeven in Jeremia 6:14-16, …..want bij de ergste kwaal zeggen ze nog: Het gaat goed! Alles gaat goed!, terwijl het helemaal niet goed gaat. 15 Het is gruwelijk wat ze doen, ze moesten zich schamen! Maar ze schamen zich niet in het minst, ze weten niet eens meer wat dat is. Daarom zal ik ze treffen, de een na de ander; ze zullen hun straf niet ontgaan. Dit kondig ik aan."

 

De "Assyrische" terroristen kunnen maar niet genoeg van krijgen om gruwel op gruwel te stapelen. Er was oorspronkelijk één Aramese militie genoemde "Sutoro" (= Bescherming) in Beth Zalin/ Kamishli en Hassake. De PKK/YPG Koerden in Beth Zalin waren hier niet gerust op, omdat de Aramese eenheid een bedreiging voor hen vormde.

Daarom rekruteerden ze onder leden van Suturo sommige afvallige occulte Arameeërs die zich "Assyriers" noemen en vormden zo naast de echte Sutoro een nieuwe "Suturo", dat is de Koerden- Sutoro om de Aramese militie kapot te maken. Ze krijgen geld, wapens en training van de PKK/YPG Koerden en fungeren als hun handlangers en spionnen. Het gaat hier om afschuwelijke laffe verraders die alles willen doen voor geld. Dat de Koerden samen met de Turken het Aramese volk hebben vernietigd is voor deze verraders totaal niet van belang. Ze hoereren met iedereen die zich aandient.

 

Naaste de religieuze occulte (hier, hier) Arameeërs die zich "Assyriers" noemen zijn natuurlijk de koloniale Westerse machten die verantwoordelijk zijn voor alles wat zich in Syrië afspeelt.

 

Daarom zijn de echte moordenaars van deze afschuwelijke en verwerpelijke aanslagen en bloedbaden niet de Islamitische terroristen, maar hun meesters en scheppers, namelijk de verfoeilijke Westerse koloniale illuminatiemachten die sinds 2011 een weerzinwekkende en demonische bloedige oorlog aan het voeren zijn tegen Syrië om het land compleet te ontwrichten (hier, hier en hier).

Vooral het hoofd van de slang, namelijk: Frankrijk, Groot- Brittannië en Verenigde Staten zijn de boosdoeners achter alles wat zich afspeelt niet alleen in Syrië maar ook in Irak. Zij zijn de ware moordenaars, plegers van bomaanslagen, het vergieten van duizenden liters bloed en het veroorzaken van onnoemlijk veel menselijk leed.

 

Syrië was naast Libanon, Irak en Israel een stabiel land in het Midden-Oosten waar de Arameeërs, Joden, Aleviten, Sjiieten en Soennieten hun geloof ongehinderd konden beoefenen.

De etnische vrijheden in Syrië en Irak waren echter stuk minder. In tegenstelling tot Israel en Libanon werden Irak en Syrië geleid door Arabische Baath ideologie waarbij iedereen werd onderworpen aan Arabische nationalisme.

 

In Syrië zijn er in totaal 7 Aramese denominaties:

- Syrisch Orthodoxen

- Syrisch Katholieken

- Syrisch Maronieten

- Syrisch (Melkitisch) Orthodoxen

- Syrisch (Melkitische) Katholieken

- Syrisch “Chaldese” Katholieken

- Syrisch “Assyrische” Nestoriann

 

Hun totaal aantal was voor 2011 tussen 1.5-2.0 miljoen. Velen van de Arameeërs hebben echter Syrië verlaten en zich gevestigd in Westerse of Midden-Oosterse landen.

Klik hier voor meer over de Arameeërs van Syrië.

 

 

********************************


Hier kunt U zich aanmelden voor ons nieuwsbrief

 

Copyright © Aram-Naharaim Organisatie

 

U mag dit artikel overnemen alleen als U de volledig link naar het artikel erbij vermeld.

 

 

 

 

 

Arameeërs van Irak

 

Arabische Vertalingen: الترجمات العربية

 

Arameeërs van Turkije

 

Aramese Lichamelijke Genocide

 

21-4-2016: Na de Turken komen de Koerden.... Arameeërs, Gog en Magog...

 

12-5-2015: Turkije, Syrië en Irak: Arameeërs, de ondergang van een inheems volk, Deel II

 

13-4-2015: Honderd jaar Ottomaanse Genocide: Aram-Naharaim Organisatie en Aramese Democratische Organisatie sturen een brief aan de EPP Groep van het Europese Parlement

 

6-3-2015: Honderd jaar Aramese Genocide: Oude en Nieuwe Genocide. ISIS/ISIL valt de Arameo- Assyrische en Chaldese dorpen langs de rivier Chabur aan in Syrië

 

10-6-2014: Steeds meer Koerden erkennen hun eigen rol in de Ottomaanse genocide………

 

9-5-2014: Turkije, Syrië en Irak: Arameeërs, de ondergang van een inheems volk

 

26-4-2014: Ottomaanse genocide: 99 jaar geleden, zal het erkend worden voor de honderdste verjaardag?

 

24-3-2011: Turkije, Islamitische conferentie in Pakistan in 1980, Aramese klooster St. Gabriel, de etnische zuivering van Arameeërs en de afvallige Arameeërs die zich “Assyriërs” noemen

 

19-7-2010: Eeuwenoude Aramese kerk St. Jacob van Nisibin in Tur Abdin in Turkije is beklad met racistische anti-Aramese en antichristelijke teksten

 

15-3-2010: Zweden erkent de Aramese Lichamelijke genocide, maar ontkent de Aramese Geestelijke Genocide

 

11-11-2009: Premier van Turkije: Een Moslim kan nooit genocide plegen

 

21-2-2009: Turkije, Koerden, het Aramese klooster St. Gabriel en wereldwijd Aramese protest.

 

3-1-2009: Een belangrijke Koerdische Leider in Turkije biedt excuses aan voor het aandeel van de Koerden in de Aramese Genocide van 1915

 

3-7-2007: Aramese – Armeense afslachtingen uit de Ottomaanse Tijd: een Koerdische verantwoordelijkheid