Arameeërs van Syrië

 

25-6-2013: Aramese Katholieke Priester gedood in Syrië

 

3-5-2013: De mysterieuze ontvoering van de twee Aramese bisschoppen, de tegenstrijdige berichten in de media en de mogelijke verantwoordelijken

 

23-4-2013: Twee Aramese bisschoppen ontvoerd in Syrië

 

27-3-2013: Gebruik van chemische wapens door de Koloniale machten gesteunde doodseskaders en terroristen in Syrië

 

13-12-2012: Syrië: Is de tijd gekomen om een aanslag met chemische wapens in scene te zetten zodat de koloniale machten het land kunnen binnenvallen?

 

30-7-2012: Balkanisatie van Syrië: Wie zullen de winnaars zijn en wie zullen de verliezers zijn? Wat gebeurt er met de inheemse Arameeërs die sinds duizenden jaren in dit gebied wonen?

 

5-7-2012: Syrië: De slechteriken en de goeden, aan welke kant sta jij?

 

22-6-2012: rapporteerde hij terug dat de Westerse media desinformatie verspreidde over de ware aard van de opstand in Syrië…

 

16-5-2012: Wordt het koloniale demonische plan om Syrië etnisch te zuiveren van de Aramese en andere Christenen nu in werking gesteld?

 

13-12-2011: Toppunt van krankzinnigheid: Het onheilige koloniale product “Assyriërs” willen samen met Moslimbroederschap het regime van Bashar Assad omverwerpen. Hoe de verfoeilijke demonische koloniale machten hun geestelijke kinderen en creatie in de afgrond manoeuvreren om de Arameeërs van Syrië te vernietigen.

 

3-12-2011: “Het gebruik van huurlingen, doodseskaders en sluipschutters door de Westerse geheime diensten is goed gedocumenteerd,,  Zal de etnische zuivering van de Arameeërs van Irak als voorbeeld dienen voor de toekomstig zuivering van de Arameeërs van Syrië?

 

1-12-2011: Het zuiveren van het Midden-Oosten van Aramese, Koptische en andere Christenen: een demonische plan gesmeed in de antichristelijke kwaadaardige Laboratoria van koloniale machten

 

17-10-2011: "Bevrijding" Irak: Vernietiging Aramese Christenen “Bevrijding” Egypte: verbranden kerken en afslachtingen van Koptische Christenen

 

16-9-2011: “Bevrijding” van Irak: Vernietiging van de Arameeërs van Irak. “Bevrijding” van Syrië....??????...

 

 

 

 

Het Aramese volk: Het Aramese volk (niet te verwarren met 'Armeniërs') spreekt Aramees, de taal van Abraham, Mozes en Jezus Christus. Zij zijn het inheemse volk van wat in vroegere tijden 'Aram-Nahrin' werd genoemd en in onze dagen bekend is geworden onder de naam 'Mesopotamië'

Sommige Arameeërs noemen zich in onze dagen "Assyriërs", dit vanwege de haatzaaiende geestelijke koloniale activiteiten van de Westerse missionarissen en diplomaten in het Midden-Oosten in de 16e en 19e eeuw. Andere Arameeërs zijn bekend geworden als "Chaldeeërs".  Ze zijn echter allemaal Arameeërs. Overal waar U het woord "Assyriërs" tegenkomt dient U het als Arameeërs te lezen.


“Vrije Syrië” volgens het koloniale model: Ritueel afslachten, longen opeten en onreine en onbesneden honden als voer aan de honden geven! “Waarom wordt je geen Moslim? Dan wordt je zo vrijgelaten!”

 

English Version

 

1. Inleiding

 

 

2. Verwoesting infrastructuur, gezondheidssysteem, sanitaire voorzieningen en uitbraak van ziektes..

 

 

3. Als voer aan de honden gegeven….

 

 

4. Herhaling van Irak: Opblazen van Aramese kerken, ontvoeren en vermoorden van geestelijken

 

 

5. De "opstandelingen" in Syrië en  hun opdrachtgevers

 

 

6. De oorsprong van het demonische plan: vernietiging Syrië, herinrichting Midden-Oosten

 

 

7. Chemische aanval door de jihadisten, huurlingen en terroristen van de Westerse koloniale machten.

 

 

8. Conclusie

 

 


 

 

1. Inleiding

 

Verkoolde lijk, bomaanslag in Jaramana, Damascus 6-8-2013

Bomaanslag Damascus, 5-7-2013

Vernietiging interieur Aramese kerk in Homs

 

Bomaanslagen, bloedbaden, moorden, ontvoeringen, rondvliegende lichaamsdelen, etnische zuiveringen, vernietiging van infrastructuur, landbouwgrond en ziekenhuizen zijn de dagelijkse rituelen die de weg moeten klaarmaken voor de “bevrijding” van Syrië door een mengelmoes van gepeupel, dieven, criminelen, doodseskaders, huurlingen en terroristen die door het Westen worden gesteund, getraind en onder verschillende namen bekende zijn gemaakt in de koloniale Westerse Illuminatie media. Het zijn “bevrijders” van Syrië. Het gaat om dezelfde “kaliber bevrijders” die ook Irak en Libië hebben bevrijd om “democratie” te brengen.

 

De wreedheid en barbaarsheid van deze door het Westen gekoesterde “bevrijders” van Syrië werd wereldkundig gemaakt in een video gepubliceerd op 12-5-2013. De man met de naam “Abu Baker” maakt het borstkast van een gedode Syrische soldaat open, haalt vervolgens het long uit het lichaam en neemt een hap ervan met de mededelingIk zweer, we zullen jullie harten en levers eten, jullie honden van Bashar

 

John McCain ontmoet op 27-5-2013 "rebellen"

Wereldwijd werd met afschuw gereageerd op de beelden. Maar dat heeft helaas de Amerikaanse Senator John McCain ervan niet weerhouden om op 27-5-2013 een bezoek te brengen aan de “rebellen” om hen een hart onder de riem te steken. Over deze ontmoeting rapporteerde PressTv op 30-5-2013 in een artikel getiteld “Hawkish US Senator McCain met with infamous kidnapper in Syria” : “Een nieuw rapport heeft aan het licht gebracht dat tijdens zijn recente reis naar Syrië, heeft de oorlogzuchtige Amerikaanse Senator John Mccain een ontmoeting

 gehad met een beruchte terrorist die betrokken is geweest bij ontvoering van een groep Libanese pelgrims…… McCain werd gefotografeerd samen met een van de ontvoerders, namelijk Mohammad Nour….. Op de foto’s, uitgegeven door het bureau van McCain, houdt Nour een kamera bij zich en draagt een blauw T-shirt…..”

 

Over zijn bezoek aan de “vrijheidstrijders” in Syrië zegt McCain: …deze zijn mensen die proberen hetzelfde te bereiken zoals wij hebben bereikt met het Amerikaanse bloed en kostbaarheden..”

 

Huurlingen, jihadisten, doodseskaders en moordenaars uit 29 landen die in Syrië bloedbaden aanrichten en het land in puin schieten zijn mensen die “hetzelfde willen bereiken als de heer McCain?....” Dit is werkelijk krankzinnig voor woorden. Over wat voor normen en waarden beschikt meneer McCain? Enkele voorbeelden over de wandaden van de “bevrijders” van Syrië:

 

1) - Een 14-jarige jongen wordt door de Islamitische terroristen doodgeschoten voor de ogen van zijn familie, omdat hij als “afvallige” werd beschouwd:

Zie meer hierover:

21-6-2013: Syria: ‘I saw rebels execute my boy for no more than a yoke.’

10-6-2013: Syrian rebels execute teenage boy for ‘heresy’ - report (GRAPHIC PHOTO) (http://rt.com)

2-7-2013: The boy killed for an off-hand remark about God - Sharia spreads in Syria (http://www.bbc.co.uk)

2)- Een Fatwa uitgesproken in de “bevrijde” gebieden in Syrië door de Islamitische terroristen om vrouwen te onderdrukken.  2-7-2013: Fatwa for make-up: Islamists target women in rebel-controlled Syrian territories (http://rt.com)

3) - Zoveelste video van publiekelijk vermoorden van mensen die anders  zijn dan de Islamitische terroristen:

28-6-2013: New video of ‘Islamist’ public beheadings of ‘Assad loyalists’ surfaces in Syria (GRAPHIC CONTENT) (http://rt.com)

 

4) 30-6-2013: Syrische soldaat in de handen van de “jongens” van de koloniale machten. Zijn boodschap aan zijn vader: “Vergeef mij vader, ze gaan mij afslachten….. Ik bevind mij in een slachthuis.”

 

5) 23-6-2013:  Ritueel afslachten Aramese priester Francois Murad

6) 5-8-2013: Het verbranden van drie Koerden met benzine: Militants set Syrian Kurds on fire, new video footage shows.

 

Rusland heeft opgroepen om de afschuwelijke afslachting van de Koerden sterk te veroordelen. Maar helaas hebben de verfoeilijke koloniale machten niets van zich laten horen. Dat is ook niet verwonderlijk, omdat het hun "jongens" het waren die deze gruwelijke misdaad hebben begaan. 

7) 2-8-2013:  Gedwongen bekering tot de Islam van de inheemse Aramese en andere Christenen: “Het begon met ontvoeringen om geld, maar begonnen ze tegen mij te vertellen dat ik Allah moest dienen,” zegt een mannelijke inwoner van Hasakah die door de jihadisten was ontvoerd. …….“Ik was met vijf anderen. We werden vastgebonden en geblinddoekt en op onze knieën geduwd. Een van de ontvoerders zat zo dicht tegen mijn gezicht dat ik zijn adem kon voelen. Hij siste: ’Waarom wordt je geen Moslim? Dan wordt je vrijgelaten’.”………………..Een andere Christen in Hasakah zei dat hij op de hoogte was van “vijf gedwongen bekeringen” in recentelijke weken….  “

8) Enz… enz….

 

Dat de heer McCain geen probleem had om zulke onfrisse figuren te ontmoeten heeft te maken met zijn visie voor het herinrichten van het Midden-Oosten. Het land van meneer McCain heeft heel wat mensen achter de tralies gezet vanwege hun contacten met terroristen. Dit zou in feite ook voor meneer McCain moeten gelden, namelijk hem achter de tralies stoppen.

Meneer McCain was ook een groot voorstanders van de “bevrijding” van Irak. Wat die “bevrijding” gebracht heeft, behoeft geen uitleg, we zien het dagelijks op televisie.

 

Lloyd Green rapporteerde op 1-6-2013 in een artikel getiteld: John McCain’s Middle East War Drumbeat: Iraq, Libya, and Now Syria.” De visie van McCain met betrekking tot de regio zijn oud en onverbeterlijk…… Tijdens zijn mislukte presidentscampagne in 2000 proclameerde McCain zijn steun voor het “omverwerpen van schurkenstaten” dat van Amerika zou vereisen om “om krachten zowel van binnen als van buiten te bewapenen, te trainen, uit te rusten die eventueel de overheden zouden omverwerpen en vrije en democratische gekozen overheden zoude installeren.” McCain sugereerde ook dat Irak massavernietigingswapens had en riep om Saddam Hussein af te zetten. Zoals Bush, heeft McCain nooit begrepen wat eigenlijk gebeurde nadat het regime veranderd was……”

 

De heer McCain is niet de eerste Amerikaanse politicus die de moordenaars, jiadisten en terroristen in Syrië een hart onder de riem heeft willen steken. ABC News rapporteerde op 9-5-2013 in een artikel getiteld “US Ambassador Makes Secret Crossing Into Syria to Briefly Meet With Rebels: “VS Ambassadeur voor Syrië, Robert Ford, heeft op donderdag de grens overgestoken in het noorden van Syrië om de Syrische oppositie leiders te ontmoeten……..

“Een VS functionaris heeft het geheime bezoek van Ford bevestigd dat plaatsvond langs Turks- Syrische grens. Hij stak kort de grens over naar Syrië om oppositie leiders te ontmoeten en keerde terug naar Turkije. Volgens de functionaris ging Ford niet landinwaarts in Syrië… “

 

Wie is precies VS Ambassadeur Robert Ford? Op 30-9-2011 werd een analyse gepubliceerd van de hand van Professor Mischel Chossudovsky getiteld “Who is US Ambassador to Syria Robert S. Ford? The Covert Role of the US Embassy in Supporting an Armed Insurrection.” We lezen: “Ambassadeur Robert S. Ford is geen ordinaire diplomaat. Hij was VS vertegenwoordiger in januari 2004 in de Sjiitische stad Najaf in Irak. Najaf was bolwerk van Mahdi leger….. Sinds zijn aankomst in Damascus aan het einde van januari 2011, speelde hij een centrale rol in het leggen van grondslag voor de ontwikkeling van gewapende opstand tegen de regering van Bashar al Assad…. De herstelling van een VS ambassadeur in Damascus, maar dan vooral de keuze voor Robert S. Ford als VS ambassadeur, heeft een directe relatie met het begin van de protestbeweging in het midden van maart tegen de regering van Bashar al Assad…..

Robert S. Ford was de juiste man de taak. Als “Nummer Two” in de VS ambassade in Bagdad (2004- 2005) onder leiding van Ambassadeur John D. Negroponte, speelde hij een sleutelrol bij de implementatie van “Irak Salvador Optie” van het Pentagon. Het laatste bestond uit steun aan Irakese doodseskaders en paramilitaire krachten ingericht op de ervaring in Centrale Amerika…”

 

De heren Ford en McCain zijn natuurlijk niet geïnteresseerd in wreedheden begaan door hun “jongens” in Syrië tegen de inheemse Aramese en andere gemeenschappen in Syrië. De ontvoerde twee Aramese bisschoppen op 22-4-2013 hebben geen enkele betekenis voor deze heren. Het afslachten van de bevolking, in brandsteken van kerken en moskeen, het verwoesten van gebouwen, steden, dorpen, infrastructuur en het vernietigen van het leven in Syrië door de “jongens” van de heer Ford en McCain zijn feiten die graag in de schoenen van Bashar Assad worden geschoven. De mate van verdorvenheid, immoraliteit en perverse is niet in woorden uit te drukken.

 

De Europeanen en Amerikanen bewapenen en trainingen niet alleen de door hen gerekruteerde terroristen uit meer dan 29 landen, maar sommigen van deze terroristen komen zelfs uit Europa en de Verenigde Staten.

Volgens Israel National News van 23-7-2013 is er een tweede jihadist in Syrië aangetroffen met een Amerikaanse identiteit. We hebben hier niet over de speciale eenheden van de Amerikanen en hun bondgenoten die zeer waarschijnlijk actief zijn in Syrië.

 

Terry Atlas rapporteerde op 20-7-2013 in een artikel getiteld “ Foreign Fighters Flocking to Syria Stirs Terror Concerns”: “De Verenigde Staten en Europese Unie zien een toenemende aantal geradicaliseerde jonge Moslims naar Syrië gaan om te vechten, een ontwikkeling dat het gevaar met zich mee brengt dat ze terugkomen en terroristische aanvallen uitvoeren………..”

 

Van het Europese continent zijn er meer dan 600 terroristen actief in Syrië uit 14 Europese landen waaronder Verenigde Koninkrijk, Oostenrijk, Spanje, Nederland, Zweden, Frankrijk, België en Duitsland.

 

PressTV rapporteerde op 12-8-2013 in een artikel getiteld “ German militant leader killed in Western Syria”: Duitse staatsburger Abu Zaid al-Almani die de leider was van een door buitenland-gesteunde militanten in Syrië werd vermoord in de kustplaats van provincie Latakia in het westen van het land…..

 

Al deze terroristen zijn in Europa en Verenigde Staten gevormd via geheime projecten van de inlichtingendiensten. Het plan van de Illuminatie voorziet inderdaad in het omverwerpen van alle Westerse democratisch gekozen overheden en het installeren van een dictatuur. Een perfect middel daarvoor is om in de Europese steden een chemische, biologische of kernwapens te laten ontploffen met honderden duizenden doden waardoor staat van beleg wordt afgekondigd en de bestaande overheid en wetgeving wordt buitenwerking gesteld. Een goed middel om dit demonische, onheilige plan te realiseren zijn de terugkerende “terroristen” uit Syrië. De Westerse bevolkingen worden ook voorbereid op dergelijk scenario. We noemen enkele voorbeelden:

 

De Europese Coördinator Terrorismebestrijding Gilles de Kerchove zegt in een artikel gepubliceerd op 20-7-2013 door Bloomberg getiteld “Foreign Fighters Flocking to Syria Stirs Terror Concerns: Deze mannen kunnen een gevaar vormen in hun thuisland wanneer ze overleven en terugkomen naar huis….. De Europese overheden ontbreekt aan mogelijkheden om ze allemaal continue in de gaten te houden….. ”

 

Boston Globe rapporteerde op 28-7-2013 in een artikel getiteld “Syrian rebels get Western recruits “: “Een toenemende aantal geradicaliseerde jonge Moslims met Westerse passpoorten reizen naar Syrië om samen met rebellen te vechten tegen de regering van Bsahar Assad dat angst doet toenemen onder de VS en Europese veiligheidsfunctionarissen van een nieuw terroristische dreiging wanneer deze vechters terugkeren naar huis……………

 

Maar er is een groeiende bezorgdheid dat ze terug zullen komen met een uitbarsting van jihadistische geestdrift, een beetje militaire discipline, geavanceerde wapens en explosieven vakbekwaamheid en in ergste situatie, het ontvangen van opdrachten van Al Qaeada loyalisten om terroristische aanvallen uit te voeren……………..

 

Foreignpolicy rapporteerde op 9-7-2013 in een artikel getiteld “Europe's New 'Time Bomb' Is Ticking in Syria”: “Ze komen van de buitenwijken van Parijs, uit oostelijke einde van Londen, van steden langs de Duitse Fulda rivier en zelfs van kleine dorpen uit Ierland: Een klein leger van rond 1,000 Europese guerrillastrijders die deelnemen aan de Syrische burgeroorlog om President Bashar al-Assad omver te werpen………..

 

Russia Today rapporteerde op 24-4-2013 in een artikel getiteld “500 Europeans fight against Assad in Syria – EU anti-terror chief”: Rond 500 Europeanen zijn nu aan het vechten voor de rebellen in Syrie tegen het regime van Bashar al- Assad vertelde de EU anti-terreur chef aan BBC. Hij voegde eraan toe dat de meerderheid van deze strijders afkomstig zijn van Verenigde Koninkrijk, Ierland en Frankrijk………

 

Inlichtingendiensten zijn nu bezorgd dat sommigen van deze mensen in Syrië zich zouden kunnen aansluiten bij Islamitische groepen gelinkt aan al-Qaeada en wanneer naar Europa terugkeren terroristische aanvallen kunnen uitvoeren…………..

 

Freebeacon rapporteerde op 20-8-2013 in een artikel getiteld “American, European Jihadists in Syria Raise New Domestic Terror Fears”: Volgens een VS functionaris veroorzaakt een significant aantal Amerikaanse en Europese jihadisten die naar Syrië reizen om zich aan te sluiten bij de Islamitische rebellen, nieuwe angst van een toekomstige al Qaeda terreur aanvallen in de Verenigde Staten en Europa…………….

 

“Er is een echte bezorgdheid bij de VS regering over wat zal het gebeuren wanneer deze figuren naar huis terugkeren als ze hu werk daar hebben gedaan”, zei de functionaris. “op het ogenblik worden getraind als al Qaeda terroristen”……..

 

Deze en vele andere artikelen (online of gedrukt), rapportages en televisie programma’s zijn allemaal bedoeld om de Westerse bevolkingen “bewust” te maken van het terugkerende “gevaar” uit Syrië. Wanneer de bevolkingen lang genoeg zijn “ingepraat” van het “gevaar van de Islamitische terroristen uit Syrië”, dan kan men rustig een aanval in scene zetten en vervolgens in de schoenen schuiven van “de uit Syrië terugkerende terroristen.” Dat is zeer waarschijnlijk het gruwelijke demonische plan om de Westerse democratieën de nek om te draaien. Het is erg onwaarschijnlijk dat de Antichrist met zijn werkzaamheden kan beginnen zolang er nog functionerende democratieën bestaan.

 

De beruchte koloniale machten Frankrijk en Verenigde Koninkrijk hebben al hun macht aangewend om het Europese wapenembargo tegen de terroristen in Syrië op te heffen, ondanks het verzet bij vele Europese landen en bevolkingen.

Op 28-5-2013 werd uiteindelijk toch besloten het embargo op te heffen. De Verenigde Staten konden natuurlijk niet achterblijven. Op 23-7-2013 heeft de inlichtingen comité van senaat en huis van afgevaardigden officieel groene licht gegeven voor bewapenen van terroristen en doodseskaders in Syrië. Tot nog toe werden deze terroristen in het geheim van wapens voorzien. Nu is dat officieel en openlijk!

 

De koloniale machten noemen deze huurlingen, doodseskaders en jihadisten “gematigd” om hun geweten te sussen en hun nietsvermoedende bevolkingen te misleiden. Terecht heeft President Bashar Assad dit gezegd over de zogenoemde “gematigde rebellen” in een interview gepubliceerd op 17-6-2013 met de Duitse Krant “Frankfurter Allgemeine Zeitung”:De Syrische President benadrukte ook dat de Europese pogingen om onderscheid te maken tussen “goede” en “kwade” rebellen wanneer het gaat om wapenleveranties hetzelfde zou zijn als “onderscheid maken tussen ‘goede’ en ‘kwade’ Taliban paar jaar terug of een ‘goede’ en ‘kwade’ al- Qaeda”……”

 

Gelukkig zijn er nog leiders die het beestje bij de naam noemen en zich niet verlagen tot het niveau om het kwade goed te noemen. Op 16-6-2013 bezocht Russische President Vladimir Putin de Britse premier David Cameron. Tijdens de persconferentie vertelde de heer Putin het volgende aan zijn gastheer Cameron: “U wilt niet ontkennen dat het echt onnodig is om mensen te steunen die niet alleen hun vijanden doden, maar hun lichamen openmaken, hun ingewanden voor de camera opeten. Zijn deze de mensen die jullie willen steunen? Is het hen aan wie jullie wapens willen leveren? Dit heeft dan waarschijnlijk weinig te doen met de humanitaire waarden die sinds honderden jaren worden gepredikt in Europa.”

 

De Amerikaanse politicus Rand Paul (de zoon van Ron Paul) lijkt ook in de gaten te hebben dat de vernietiging van het Christendom in het spel is. In een artikel gepubliceerd op 13-6-2013 door Rod Dreher getiteldRand Paul: No War On Middle Eastern Christianity “ waarin Rand Paul schijnt te hebben gezegd: Het is duidelijk dat de Amerikaanse belastinggeld wordt gebruikt om oorlog tegen het Christendom in het Midden-Oosten mogelijk te maken en ik geloof dat het moet stoppen……Het Senaat probeert om de rebellen in Syrië te bewapenen, waarvan velen al Qaeda zijn of daarmee verbonden zijn. Ze doen dit als een misleidende poging om geweld te stoppen in Syrië. In plaats daarvan zal hun actie meer geweld tegen en vervolging van Christenen plaatsvinden…. “

 

De kwaadaardige koloniale politiek met betrekking tot de vernietiging van het Christendom in het Midden-Oosten is niets anders dan een logische uitvoering van de plannen die gesmeed zijn in de krankzinnige en demonische laboratoria van de Westerse koloniale illuminatie machten. Door de eeuwenlange ervaring, bloedbaden, genocides en etnische zuiveringen weten de koloniale Illuminatie machten zeer goed om landen te ontwrichten, inheemse bevolkingen uit te roeien, culturen/ tradities/ identiteiten te vervalsen en te vernietigen en de waardvolle natuurlijke bronnen (olie/goud/zilver/ edele metalen) en culturele/ historische objecten te plunderen.

 

We lezen verder in het artikel: Christenen uit het Midden-Oosten zijn onbekend in de Amerikaanse politieke leven. We geven nooit aandacht aan hen….”

 

Dat de Christenen uit het Midden-Oosten “onbekend” zijn en geen “aandacht” krijgen van de Verenigde Staten heeft ermee te maken dat heel lang geleden door de Westerse Illuminatie machten is besloten om Midden-Oosten te zuiveren van de inheemse Aramese en andere Christenen. Het is een demonisch plan waar de fanatieke Islamieten voor zullen worden gebruikt.

 

Andrew Doran rapporteerde op 9-5-2013 in een artikel getiteld “How the Iraq War Became a War on Christians”:

* In feite zijn het conflict in Syrië en de Amerikaanse invasie in Irak met elkaar verbonden door een gemeenschappelijke draad: de nalatigheid van de VS om het effect van haar buitenlandse beleid in beschouwing te nemen met betrekking tot de kwetsbare religieuze gemeenschappen, vooral Midden-Oosterse Christenen.

* Midden in chaos en sektarische geweld dat volgde, zijn Irakese Christenen zwaar vervolgt. Nog de militairen, nog het ministerie van buitenlandse zaken ondernaam actie om hen te beschermen.

* Gedurende deze campagne van systematisch geweld, veleenden de VS militairen geen bescherming aan de reeds kwetsbare Christelijke gemeenschap. In sommige gevallen gingen geestelijke naar de locale Amerikaanse legereenheden om te smeken voor bescherming. Niets werd gedaan.

 

Deze journalist geeft de indruk totaal niets van te begrijpen. Dat de Amerikanen niets deden tegen de vernietiging van het Aramese Christendom (foute benaming: "Assyrian" Christians) in Irak heeft te maken met de afschuwelijke koloniale plan voor het Midden-Oosten (Zie hier en hier voor verder uitleg)

 

In onze analyse van 11-12-2011 getiteld “Het zuiveren van het Midden-Oosten van Aramese, Koptische en andere Christenen: een demonische plan gesmeed in de antichristelijke kwaadaardige Laboratoria van koloniale machten” becommentarieerden wij een artikel van de hand van Mahdi Darius Nazemroaya.

 

We citeerden uit het artikel onder andere: De Christelijke gemeenschappen worden in Syrië ook in het vizier genomen door onbekende groepen. Het is zeer waarschijnlijk dat de aanvallers een coalitie zijn van V.S., Franse, Jordaanse, Israëlische, Turkse, Saudische en Kahlij (Golf) Arabische krachten die samenwerken met sommige Syriërs in Syrië.

……………………… Een christelijke exodus uit het Midden-Oosten wordt gepland door Washington, Tel Aviv en Brussel. “

 

Dat is ook de exacte reden van de ontvoering van de twee Aramese bisschoppen in Syrië en de bijzondere stilte in Brussel, Washington en Tel Aviv. Hier worden simpelweg de lang van tevoren geplande demonische plannen uitgevoerd.

 

2. Verwoesting infrastructuur, gezondheidssysteem, sanitaire voorzieningen en uitbraak van ziektes..

 

Verwoesting van Homs

Door de aanhoudende ontwrichting van Syrië door de Westerse “vrijheid” doodseskaders vluchten dagelijks duizenden mensen het land uit. En sinds het conflict in Syrië werd gestart in 2011 zijn er ruim 1.6 miljoen mensen het land uitgevlucht, 7 miljoenen verplaatst in Syrië en meer dan 100.000 mensen vermoord.

Denise Chow rapporteerde op 19-8-2013 in een artikel getiteld “Syria Civil War Scars Seen from Space”: Een brutale en onophoudelijk burgeroorlog in Syrie laat een zware spoor van verwoesting achter met schade aan de stad Aleppo dat zo groot is dat de littekens van het conflict vanuit de ruimte gezien kunnen worden……………….

 

Volgens Gearóid Ó Colmáin: Zijn er sinds 2011 meer dan 2000 scholen en opleidingscentra in Syrië vernietigd door de door het Westen gesteunde Jihadisten.”

 

En dankzij de door het Westerse Koloniale Illuminatie machten gesteunde jihadisten in Syrië is ook het gezondheidssysteem in elkaar gezakt met ernstige gevolgen voor de bevolking van Syrië. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) sloeg al in februari alarm. De door het water verspreidende ziektes zijn aan het toenemen”, “ziekenhuizen hebben tekort en medicijnen en dokters” en “hepatitis A is geconstateerd in Aleppo en Idlib”, zegt de WHO.

 

Bomaanslag, Jaramana Damascus, 6-8-2013

 

The Guardian meldde op 4-6-2013: Uitbraak van hepatitis, tyfus, cholera of dysenterie zijn deze zomer “onvermijdelijk” in Syrië en de omringende buren, terwijl gevallen van mazelen en andere infecties reeds aan toenemen zijn vanwege het beschadigde gezondheidssysteem van het land en toenemende aantal ontheemde mensen heeft de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) gewaarschuwd……

 

Meer dan derde van ziekenhuizen in Syrië zijn buitenwerking, in sommige gebieden zijn 70% van het gezondheidspersoneel gevlucht en 4.25 miljoen ontheemd Syriërs leven in overbevolkte, onhygiënische omstandigheden wordt gezegd. Tekort aan veilig drinkwater en verstoring van vaccinatie programma’s vergroten de risico’s. “

 

Op 24-7-2013 rapporteerde de Syrische minister van gezondheid Dr. Saad al-Nayef de situatie van het gezondheid systeem in Syrië aan Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO). Volgens al- Nayef:

- Zijn 87 medewerkers vermoord, 100 gewond en 21 ontvoerd door de Westerse terroristen in Syrië

- Zijn 482 ambulances beschadigd, waarvan 176 zijn buitenwerking

- Zijn 652 gezondheid centras zijn beschadigd waarvan 418 buitenwerking

- Zijn 57 ziekenhuizen zijn vernietigd waarvan 37 buitenwerking

- Zijn 22 medische fabrieken werken niet meer

 

De lijst van boomaanslagen en bloedbaden sinds 2011 is lang. Een voorbeeld is genoeg om de afschuw te verduidelijken. Op donderdag 21-2-2013 pleegden de "jongens" van de koloniale “bevrijders van Syrië” een bomaanslag in Damascus waarbij op z’n minst 53 mensen werden gedood en bij een andere aanval werden 13 mensen gedood (hier en hier). Geen dag gaat voorbij zonder bloedvergieten

De Pauselijke nuntius, Mgr. Mario Zenari verhaalt over deze afschuwelijke aanslag: Het is een afslachting, lichamen zijn verkoold en in stukken verscheurd, stukken menselijke vlees, brandweer vecht om vuur in bedwang te houden

.……. Wij blijven doorlopen op de dood. Waar je op dit ogenblik naartoe gaat in Damascus, je komt op plaatsen waar onschuldige bloed is gevloeid: burgers, vrouwen en kinderen. Het aantal van 70.000 slachtoffers is verschrikkelijk als wij bedenken hoe deze mensen zijn gestorven……”

 

De verwoesting en vernietiging in Syrië door de koloniale machten lijkt zo groot te zijn dat ook president Assad zich zorgen begint te maken over zijn Alavitische volksgenoten. Volgens Israel National News van 24-7-2013 zou president Assad Israel hebben benaderd zich niet te bemoeien met de vorming van een veilige haven voor de Alavitische minderheid in Syrië. Als dit waar blijkt te zijn, dan hebben de kwaadaardige demonische machten gedeeltelijk hun doel bereikt, namelijk: balkanisatie van Syrië.

Een verwoeste appartement in Jobar

 

3. Als voer aan de honden gegeven….

 

De internationale koloniale Illuminatie media doen hun uiterst best om de begane gruweldaden in Syrië door hun Jihadisten “vrijheid”- doodseskaders in de schoenen van het leger van Assad te schuiven. Maar dankzij de alternatieve media beginnen veel mensen wereldwijd deze geavanceerde bedriegerij en manipulatie niet meer serieus te nemen.

 

Het komt daarom niet vaak voor dat iemand aan het woord wordt gelaten om de wreedheden begaan door de door het westen gesteunde “Vrijheid” doodseskaders in Syrië aan de kaak te stellen. Het is eerder een uitzondering dan regel. En zo’n uitzondering werd gemaakt op 31 december 2012.

Op 31 december 2012 werd namelijk een artikel gepubliceerd door Dailymail getiteld: Syria rebels 'beheaded a Christian and fed him to the dogs' as fears grow over Islamist atrocities” (Syrische rebellen ‘onthoofden een Christen en voeren hem aan de honden’ met toenemende angst over de Islamitische gruweldaden)

 

Aan het woord is de West- Aramese Syrisch Melkitische Katholieke zuster Miriam- Agnes die de wandaden van de door de koloniale Westerse machten ondersteunde “rebellen” aan de kaak stelt.

 

Over het onthoofden van de 38 jarige taxi bestuurder lezen wij:Volgens een non hebben de Syrische rebbelen een Christelijke man onthoofd en zijn lichaam aan de honden gegeven, die zegt dat het Westen de gruweldaden negeert die door de Islamitische extremisten worden begaan.

 

 

De non zegt dat de 38 jarige taxi bestuurder Andrei Arbashe werd ontvoerd nadat zijn broer had geklaagd dat de opstandelingen die tegen het regime zijn zich als bandieten gedragen.

 

Ze zei dat het onthoofde lichaam werd gevonden langs de weg met hongerige honden eromheen. Hij was recentelijk getrouwd en zou binnenkort vader worden.

 

Dit lijkt op een rituele afslachting van een “onbesneden en onreine hond” die je inderdaad voor de honden gooit nadat het hoofd en de vingers zijn afgehakt. Zie hier de veel geprezen “bevrijding” door de antichristelijke demonische koloniale Illuminatie machten om “democratie” naar Syrië te brengen.

 

Men kan zich afvragen of deze afslachting te maken heeft gehad met de oproep van o.a. een Turkse Islamiet om de religieuze minderheden (lees: vooral Christenen) in Syrië af te slachten. Zie hier de youtube video (28-12-2012).

 

Of misschien met de Fatwa uitgesproken door de Islamitische geestelijke Yusuf al-Qaradawi tegen iedereen die de regering van Syrië steunt: Fatwa by Al Jazeera's Top Cleric: Pro-Gov't Syrian Civilians Are Legitimate Targets (2-1-2013)

 

Een andere gruwelijke gebeurtenis dat plaats heeft gevonden is het ritueel afslachten van twee Koptische Christenen door een Islamiet in Verenigde Staten: Autoriteiten in New Jersey beschuldigen een Moslim man van het onthoofden van de twee Koptische Christenen, hun lichamen, hoofden en handen in aparte graven te hebben begraven dichtbij Philadelphia, de afschuw van de vervolging van de Christenen in Islamitische landen naar Verenigde Staten brengende.”

 

Over de misdaden van het “Vrije Syrische Leger” zegt zuster Miriam: Er zijn toenemende aantal gevallen van misdaden begaan door de schurken van de Syrische Vrije Leger, die zich verzet tegen dictator Bashar al- Assad en is erkend door de Groot- Brittannië en het Westen als het legitieme leiderschap.

 

Over de steun van de Westerse koloniale machten aan de door hen opgerichte doodseskaders lezen wij: Zuster Agnes-Miriam, moederoverste van het klooster St. Jacob de Verminkte, heeft Groot- Brittannië en het Westen veroordeeld voor hun steun aan de rebellen ondanks groeiend bewijs van mensenrechten schendingen. Moorden, ontvoeringen, verkrachtingen en diefstal vinden er dagelijks plaats zegt ze.

 

De vrije en democratische wereld steunt de extremisten’ zei zuster Agnes- Miriam vanuit haar heiligdom in Libanon. ‘Ze willen Sharia Wetgeving invoeren en een Islamitische staat oprichten in Syrië.’

De 60-jarige Karmeliet non claimt dat het Westen de ogen dichtsluit voor het groeiende bewijs van een ‘vijfde colonne’ fanatiekelingen binnen de gepeupel die de Vrije Syrische Leger vormt die ze steunen om Assad weg te jagen.

 

De “vrije en democratische wereld” waar zuster Miriam over heeft wordt bestuurd door de internationale Illuminatie die de vernietiging van het Christendom als doel voor ogen hebben. En deze Islamitische extremisten zijn een perfect wapen in hun handen om tot hun doel te komen.

 

Over de situatie van de Aramese Christenen zegt ze: Het is veranderd in een sektarisch conflict. Eentje waar de Christenen hoge prijs voor betalen.’

 

De rebellen vielen vorige maand de noordelijk stad Ras Al- Ayn aan de Turkse grens aan. De rebellen vielen het Christelijke deel binnen en bevallen de bevolking om te vertrekken en hun huis achter te laten.

 

‘Meer dan 20 families werden in de nacht uitgedreven,’ zegt zuster Agnes- Miriam. ‘mensen zijn bang. Overal houden de doodseskaders de burgers aan, ontvoeren hen voor losgeld, soms vermoorden ze hen.

 

Het verhaal van zuster Miriam wordt ook bevestigd door Minority Rights Group die na een uitvoerig onderzoek in vluchtelingenkampen in Syrië, Libanon, Turkije en Jordanië concluderen: Maar zoals in elke oorlog is de situatie van de minderheden het ergst: de christelijke minderheden zijn een gemakkelijk prooi voor criminelen en terroristen die ontvoeringen, verkrachtingen uitvoeren en handelen in vluchtelingen

 

De veelbeproefde methode van de illuminatie om een bevolking angst aan te jagen zijn: ontvoeringen, moorde, afpersing en mishandeling die inderdaad aan de orde van de dag zijn in Syrië.

 

Op 24-1-2013 werd een protestmars georganiseerd in Hassake door de Arameeërs, Koerden en Arabieren om te protesteren tegen ontvoeringen. We lezen over deze demonstratie “De deelnemers, die de organisatie “Vereniging van solidariteit met de families van de ontvoerden” hebben opgericht marcheerden van het hoofdkwartier van de Syrisch Orthodox Kerk naar het Gerechtsgebouw in de stad om hun lijden en eisen te verduidelijken. Een memorandum werd overhandigd aan de Officier van Justitie waarin gevraagd wordt om zijn opdracht uit te voeren en vragen de lokalen overheid om bescherming van bevolking.

Ontvoeringen zijn een dagelijkse verschijnsel geworden in de straten van de stad. De ontvoerders schromen er niet voor om misdaden te begaan in daglicht. Ongeveer drie weken terug hielden drie gemaskerde gewapende mannen een taxi aan en ontvoerden een 10 jarige jongen, Saeed Afram Aho, terwijl hij op weg was naar school….”

“ Ongeveer 6 maanden terug verdubbelden aantal ontvoeringen vanwege activiteiten van sommige bendes. Vandaag zijn er 43 slachtoffers en behoren tot alle delen van de maatschappij (Christenen, Moslims, Yazidi, Kurden en Arabieren), het gaat om verschillende mensen: kinderen, studenten, artsen, ingenieurs, zakenmensen en gewone mensen..” 

 

Op vrijdag 1 februari 2013 werd eveneens geprotesteerd tegen de toenemende ontvoeringen. We lezen: “In de provincie Jazira, in de Syrische Boven Mesopotamië, blijft de exponentiele toename van ontvoeringen- een bijverschijnsel van de Syrische conflict- de bevolking onrust te bezorgen, zelfs in gebieden waar geen gevechten plaatsvinden tussen de overheidstroepen en rebellen. De laatste persoon die op vorige zondag ontvoerd werd is een christelijke apotheker waarbij afpersing van een miljoen Syrische ponden (bij 11 duizend euro) wordt geëist.”

 

Over treiterijen, etnisch zuivering van de Aramese en andere christenen zegt ze: Militanten die de halsdoek dragen van Al Qaeda legden recentelijke gedurende twee dagen een blokkade aan naar het klooster van St. Jacob de Verminkte, gelegen tussen Damascus en Homs, in een poging om het kerstfeest vieringen te verhinderen, claimt de non.

 

Een geschatte 300.000 Christenen zijn ontheemd in het conflict met alleen al 80.000 gedwongen uit de Homs en regio, claimt ze.

 

Velen zijn gevlucht naar het buitenland met toenemende angst dat de Christelijke gemeenschap zou kunnen verdwijnen – zoals anderen in het Midden-Oosten, de geboorteplaats van het christendom.

…………………………………………………………………………………………

 

Het uitdrijven van de Aramese en niet-Aramese christenen uit hun inheemse woongebieden is het originele plan van de antichristelijke koloniale machten. De Jihadisten voeren simpelweg de opdracht van deze machten uit. Die 300.000 ontheemde Aramese en andere Christenen zijn slechts een begin van een afschuwelijke plan die uiteindelijk volledig zal worden uitgevoerd.

 

Niet alleen werd Homs op brute wijze “schoonmaakt” van de Aramese en andere Christenen, maar werden ook velen vermoord. Stoyan Zaimov rapporteerde op 17-7-2012 dat: “ De gewapende Islamitische Oppositie in Syrië heeft meer dan 200 Christenen vermoord in de stad Homs inclusief families met kinderen. Deze Islamitische bendes ontvoerden christenen en eisten losgeld. In twee gevallen, nadat losgeld was betaald, werden de lichamen van de mannen gevonden.”

 

Hetzelfde verhaal geldt voor andere steden en dorpen waar de inheemse Arameeërs sinds 2011 op systematische wijze worden weggejaagd. Een ander voorbeeld van een systematische etnische zuivering door de “jongens” van de Westerse koloniale machten werd gerapporteerd op 2-8-2013 door Ruth Sherlock in een artikel getiteld “Syrian Christian towns emptied by sectarian violence”.

 

Over etnische zuiveringen lezen wij:

Dorpen en steden in Syrië die sinds honderden werden bewoond door de Christenen worden geleidelijk leeggemaakt door sektarisch geweld en ontvoeringen……………………….

………………….Tienduizenden Syrische Christenen – leden van de oudste christelijke gemeenschap in de wereld- zijn gevlucht uit hun inheemse provincies van Deir al- Zour en Hasakah in het noordoosten van Syrië, vertelden de inwoners……..

………………… Hasakah en andere steden in het noordoosten van Syrië waren lang de voornaamste Christelijke bevolkingscentrums die ongeveer 10% van de bevolking van het land vormen. De bewoners schatten dat op z’n minst een derde van de Christenen uit het noordoosten van Syrië is weggevlucht ……………..

 

Over ontvoeringen en gedwongen Islamisering lezen wij:

“Het begon met ontvoeringen om geld, maar begonnen ze tegen mij te vertellen dat ik Allah moest dienen,” zegt een mannelijke inwoner van Hasakah die door de jihadisten was ontvoerd. …….“Ik was met vijf anderen. We werden vastgebonden en geblinddoekt en op onze knieën geduwd. Een van de ontvoerders zat zo dicht tegen mijn gezicht dat ik zijn adem kon voelen. Hij siste: ’Waarom wordt je geen Moslim? Dan wordt je vrijgelaten’.”………………..Een andere Christen in Hasakah zei dat hij op de hoogte was van “vijf gedwongen bekeringen” in recentelijke weken…

 

Over de situatie van de inheemse Arameeërs lezen wij:

Een Christelijke man die zichzelf Josef noemt en in Hasakah leeft zei: “De enige onbeschermede groep zijn de Christenen. De Arabieren krijgen wapens van Saudi en Katar, de Koerden krijgen hulp van Koerdistan. We hadden helemaal geen wapens…….”

 

De reden hiervoor is dat de kwaadaardige koloniale machten hun plannen niet kunnen verwezenlijken wanneer de Aramese en andere Christenen worden bewapend om hun inheemse gebieden te kunnen verdedigen. Door de Arameeërs (valse benaming "Assyrians" in de Illuminaten media ) doelbewust geen wapens te geven om zich te verdedigen, kunnen de “jongens” van de Westerse koloniale machten rustig hun gang gaan om hen te ontvoeren, te vermoorden en weg te jagen om daarmee de koloniale demonische plan uit te voeren.

 

Over het gedrag van de Westerse “jongens” ten opzichte van de Arameeërs en andere minderheden lezen wij:

Josef voegde aan toe: “Wij zijn niet met het regime. Vele malen weigerden de Islamisten ons om samen met hen deel te nemen aan demonstraties. We probeerden te participeren, maar kregen geen rol. Het voelde alsof het een strategie is om Christenen weg te jagen uit de revolutie

 

Wat een drama en wat een blindheid hier. De heer Josef en de rest van deze blinden begrijpen totaal niets van. Ze begrijpen niets ervan dat de opdrachtgevers van deze “Islamisten” de Westerse koloniale Illuminatie machten zijn. De heren Josef, George Sabra, Bassam Ishak en anderen begrijpen niet dat zij worden gebruikt om ons volk in Syrië te vernietigen. Wij gaan hier stapsgewijs uitleggen wat wij ermee bedoelen:

 

1) Eerst hebben de demonische koloniale machten met behulp van de door hen gecreëerde anti-Aramese, koloniale, genocidale, haat-generende en verdeeldheid zaaiende onheilige product uit de 19e eeuw “Assyriërs” een verbond met de Moslim broederschap laten aangaan (zie hier en hier). Deze afvallige Arameeërs die zich “Assyriers” noemen worden gebruikt om het Aramese volk op zowel geestelijke als fysieke niveau te vernietigen.

 

De toekomstige antichrist, de opgestane Nimrod, een DNA kruisiging tussen mens/stier, een hybride wezen, het beest uit openbaring 13 is het heilige symbool van de afvallige Arameeërs die zich "Assyriers" noemen.

Vanwege de voorliefde voor occultisme van deze “Assyriers”, worden ze gesteund door de occulte Illuminaten in het Westen. Deze illuminaten hebben overal de macht in handen, inclusief binnen politiek, religie, academies en media. Dit uit zich onder andere in een voor ons “mysterieuze” voorliefde van sommige zogenoemde “wetenschappers” voor deze afvallige Arameeërs die zich “Assyriers” noemen.

Als je hun verenigingen of hun huizen binnengaat dan zie je vaak onder andere grote afbeeldingen van een half-stier en half mens met vleugels. Deze hybride mens/dier afbeelding heeft een onvoorstelbare aantrekkingskracht op deze afvallige en verdwaalde Arameeërs die zich "Assyriers" noemen. Het gaat namelijk om de opgestane “Nimrod” uit de afgrond, de toekomstige antichrist. Het eerste rijk van antichrist werd in Babylon door Nimrod opgericht met de toren van Babel als climax. De laatste antichrist zal de herrezen Nimrod zijn.

 

 

De occulte/ Illuminatie wereld heeft een grote achting voor Nimrod en zijn moeder/vrouw Samiramis. Aangezien de Illuminaten overal zijn in geïnfiltreerd inclusief de vele “Christenlijke” stromingen, is het ook niet verwonderlijk dat ze een zekere voorliefde voor hun creatie en geestelijke broeders/zusters “Assyriers” tonen.

 

Niet alleen Nimrod, maar ook zijn moeder/vrouw Samiramis wordt behoorlijk vereerd door de afvallige Arameeërs die zich "Assyriers" noemen.

 

Over het belang van Nimrod en Samiramis voor de occultisten verwijzen wij naar een video van de hand van voormalige Satanist en Illuminatie Doc Marquis:

Magic, Mystisicm and Masonary (Tijdlijn: 0:07:51)

America's Occult Holidays

2) Dit onheilige verbond van de “Assyrische” terroristen met de Moslim broederschap was het begin van de ondergang van het Aramese volk in Syrië.

3) “Dat u niet met het regime bent” meneer Josef, heeft geen enkel betekenis voor de Westerse koloniale machten die velen onder U hebben uitgelachen. Daarmee heeft U namelijk Uzelf in de vinger gesneden.

4) Dat U uit werd gesloten van de demonstraties heeft te maken dat Islamisten de opdrachten uitvoeren van hun koloniale meesters en die is: U wegjagen uit Syrië.

5) Of U nu voor het regime bent of tegen het regime bent, het maakt de koloniale machten totaal niets uit. Hun enige doel is U wegjagen met behulp van de jihadisten. Als U wel met regime samenwerkte, dan zou U genoeg wapens krijgen om in ieder geval te vechten tegen de “jongens” van de Westerse koloniale machten.

 

In het artikel lezen wij verder over meneer Basam Ishak het volgende:

“Bassam Ishak, een Christelijke lid van de voornaamste oppositie blok de Syrische Nationale Coalitie, die uit Hasakah komt, zei dat hij en zijn collega’s geprobeerd hadden om “diverse malen” Westerse diplomaten te benaderingen om te vragen voor wapens voor de Christelijke groepen om hun gebieden te verdedigen.”

“Het Westen wil seculiere of ‘Westen vriendelijke’ mensen bewapenen, welnu, wij de Syrische Christenen zijn deze mensen. Wij willen wapens om onze gemeenschappen te beschermen,” zei hij. “Wij spraken met de Westerse diplomaten en vroegen voor hulp en iedereen heeft ons genegeerd.”

 

Het woord “Christelijk” dient U hier met een korrel zout te nemen. Wie is exact de heer Bassam Ishak? De heer Bassam Ishak is een afvallige Arameeër die zich “Assyriër” noemt. Hij gebruikt de benaming “Syriac” om zijn ware bedoelingen te kunnen camoufleren. In onze analyse van 3-5-2013 hebben wij ook aandacht besteed aan de heer Bassam Ishak en zijn activiteiten met betrekking tot “bevrijding” van Syrië. We vermelden hieronder enkele belangrijke punten uit die analyse:

 

- Namens Syriac Nationaal Raad zegt hij: “Wij willen leven als gelijke burgers met gelijke rechten in het hele Midden-Oosten, met name in Syrië, “ vertelde Bassam Ishak, leider van in Damascus gevestigde Liberal Party, tegen Hurriyet Daily New namens de raad nadat de oprichting van de “Syian Syriac National Council” werd uitgroepen op 8 september.

 

- Over Moslim broederschap zegt hij: “Het [Bashar] al-Assad regime is onderdrukkend, “ zie Ishak. “Wij zijn niet bang voor de heerschappij van Moslim Broederschap over het regio; wij staan klaar om hen te steunen. Hiermee samen willen wij niet dat onze raad begrepen wordt als een supporter van een tegenstander of als een eenzijdige organisatie.

 

Meneer Ishak staat klaar als “Christen” om “Moslim broederschap te steunen” en wil nu graag hulp van het Westen om zich te verdedigen? Meneer Ishak is verbaasd dat “iedereen hem genegeerd heeft?” Wat een ongelofelijke blinde dwazen die in een fantasie land leven. Het doel van de koloniale Westerse machten is om U daar weg te jagen meneer Ishak. U en andere afvallige Arameeërs zijn een handig instrument om hun doel te bereiken zoals destijds meneer Yonadam Khanna werd gebruikt om ons volk in Irak te vernietigen. Maar dat is helaas iets wat U en Uw vrienden waarschijnlijk nooit zullen begrijpen.

 

We keren terug naar het interview met zuster Miriam. Het is erg jammer dat de Aramese zuster Miriam, zoals vele andere Arameeërs, niet begrijpt waar het allemaal omdraait in het conflict. Ze verbaast zich erover dat het Westen de opstandelingen steunt. Ze heeft totaal niet in de gaten dat deze “opstandelingen”, “Jihadisten” en andere groepen door het Westen en hun bondgenoten in het Midden-Oosten worden getraind, van wapens en communicatie apparatuur voorzien om het land volledig te ontwrichten. Zuster Miriam hoeft alleen maar te kijken naar “bevrijding” van Irak en Libië om te begrijpen wat voor demonische machten in het spel zijn die dood en vernietiging teweeg brengen.

 

De Illuminaten zullen alles in het werk stellen om het Christendom in het Midden-Oosten zoveel mogelijk te verzwakken en liefst volledig te vernietigen. De Islamitische Jihadisten zijn een handige instrument in hun handen. Dat de Westerse koloniale machten hun ogen dichthouden voor de gruwelheden in Syrië, heeft ermee te maken dat zij de bedenkers hiervan zijn.

Zie ook onze analyse van 1-12-2011 en 3-12-2011: 

 

Meneer Bassam Ishak, George Sabra en de rest van de afvallige Arameeërs die zich “Assyriërs” noemen zijn nuttige idioten in de handen van de koloniale machten om hun kwaadaardige plannen te verdoezelen en ons volk te vernietigen.

 

4. Herhaling van Irak: Opblazen van Aramese kerken, ontvoeren en vermoorden van geestelijken

 

De effectieve formule toegepast in Irak om het land te ontdoen van z’n Aramese inheemse bevolking, wordt nu herhaald in Syrië door de koloniale Illuminatie machten en de door hen gesteunde en gecreëerde “vrijheid”- doodseskaders. En deze formule luidt: Opblazen van hun kerken, ontvoeren en vermoorden van hun geestelijken en terroriseren en vermoorden van bevolking en je zult zien dat ze allemaal zullen vertrekken en daarbij hun inheemse landen achterland die ze voor duizenden jaren hebben bewapend. En waar gaan ze naartoe? Ze gaan voor de deuren van diegenen die hen hebben weggejaagd.

Het lijkt ook bij sommige leiders in het Midden-Oosten door te dringen dat er inderdaad een demonisch plan in het spel is met betrekking tot verwijdering van de inheemse Aramese en andere Christenen uit het Midden-Oosten. De premier van Irak Nouri Maliki beklaagde zich op 14-12-2012 bij de EU- landen met de woorden, Ik dring aan bij de Europese landen om ervan af te zien de Irakese Christenen aan te moedigen om te emigreren.. Wij hebben zij aan zij met elkaar in harmonie geleefd en beleefden goede relaties zonder enige conflicten.”

 

Ontvoeringen:

Ontvoeringen zijn aan de orde van de dag en de lijst is erg lang. We noemen hieronder slechts drie voorbeelden om een indruk te geven:

 

1. Op 22-4-2013 werden twee Aramese bisschoppen door onbekenden in Aleppo ontvoerd. Tot op heden heeft niemand de verantwoordelijk opgeëist en is evenmin bekend waar de bisschoppen zijn.

 

2. De West- Aramese Griekse priester Fadi Jamil Haddad werd samen met twee andere mensen ontvoerd op 19 -10-2012. De ontvoerders vroegen om losgeld van 150 duizend euro.

 

Op 25-10-2012 werd het lichaam van priester Fadi Jamil Haddad gevonden ten noorden van Damascus. Jamil Haddad was priester in Qatana, omgeving Damascus. “Zijn lichaam was verschrikkelijk mishandeld en zijn ogen waren uitgehaald.” Dit is waarschijnlijk weer een rituele moord.

 

3. Op zaterdag 9 februari 2013 werden twee priesters ontvoerd een gewapende rebbelen op de weg tussen Damascus en Aleppo. Het gaat om de Armeens Katholieke Michel Kayyal en de West- Aramese Melkite Grieks Orthodoxe Maher Mahfouz.

 

Opblazen, onteren en vernietigen van kerken:

 

Het is zeker dat er groot aantal kerken zijn vernietigd in Syrië door de “jongens” van de koloniale machten. Exacte getallen zijn echter moeilijk te geven. Christian Post meldde op 9-2-2013 dat er al 20 kerken in Syrië zijn vernietigd.

 

Schokkende beelden over het plunderen en verwoesten van  christelijke kerken door NATO- gesteunde rebellen, hetgeen opnieuw laat zien hoe de Westerse machten de Moslim extremisten helpen in hun poging om een regime verandering in het Midden-Oosten te bewerkstelligen.

 

Een militielid van het Vrije Syrische leger met in een hand een buitgemaakte kruis en in de andere een geweer terwijl hij een priester gewaad draagt.

(http://www.infowars.com)

 

Interieur Aramese kerk in Homs (Bustan Al- Diwan) vernield

(http://www.infowars.com)

 

De Aramese Katholieke kerk van St. Elias in Qusayr vernield.

Zie ook hier een video.

 

Fides News Agency melded op 13-6-2013: Een groep radicale militiemannen hebben in de Grieks- Katholieke kerk van St. Elias in Qusayr, dichtbij stad Homs vanmorgen ingebroken, hebben het ontwijdt. De militiemannen hebben de deur geforceerd, uit minachting de klokken geluid, bespot met de heilige symbolen van het christelijke geloof met het doel om een demonstratieve daad uit te voeren en de Christelijke gemeenschap bespottelijk te maken.

 

Op 6-6-2012: werd de oudste kerk in de wereld vernietigd. De Syrisch Orthodoxe kerk van  "Um Al Zinar" de moeder van Gordel werd in Homs vernietigd tijdens de “bevrijding” van de stad door de Westerse “vrijheid” – doodseskaders. De kerk was gebouwd in 59 na Christus.

 

Zie ook hier: Terrorist Extremists Destroyed Oldest Christian Church in Syria

(http://www.infowars.com)

 

Aramese kerk in Deir Al Zor vernietigd

(http://theorthodoxchurch.info)

3-11-2012: De Syrisch Orthodox St. Maria kerk in Deir Al Zor is vernietigd door de “bevrijders” van Syrië.

Zie ook hier: http://theorthodoxchurch.info/blog/news/2013/01/the-destruction-of-st-marys-church-and-al-wahda-school-in-dair-al-zor-syria-exclusive/

 

 

 

Zie verder:

 

8-7-2012: Nothing safe, nothing sacred: Syrian rebels desecrate Christian churches? (PHOTOS)

27-6-2012: Syrian Rebels Ransack Christian Churches

12-6-2013: http://syriareport.net/syria-militants-massacre-christian-village/

20-4-2013: US Backed Rebels in Syria Destroy Christian Monastery

22-8-2013: Syrian Church Destroyed, Christians Killed and Abducted

 

5. De "opstandelingen" in Syrië en  hun opdrachtgevers

 

De diverse groepen in Syrië verantwoordelijk voor bloedbaden, etnische zuiveringen, opblazen van kerken en moskeen, chemische wapens aanvallen, bomaanslagen en afslachtingen zijn bekend geworden onder verschillende namen zoals: “Al- Qaeda”, “Farouq Brigade”, “Islamic State of Iraq”, “Vrije Syrische Leger”, “Ahrar Al-Sham”, "Ansar al- Khalifa”, “Fatah al- Islam”, “Guraba Al Sham”, “Al Nusra” enz.. Al deze groepen zijn “gekweekt” en “ontwikkeld” in de krankzinnige en demonische laboratoria van de koloniale machten. Hieronder geven wij een samenvatting uit de hand van verschillende commentatoren en analisten over de kwaadaardige demonische opdrachtgevers van deze terroristen die actief zijn in Syrië sinds 2011.

 

1.  Professor Michel Chossudovsky schreef op 3-5-2011 in een artikel getiteld “SYRIA: Who is Behind The Protest Movement? Fabricating a Pretext for a US-NATO “Humanitarian Intervention”: “De Daraa “protest beweging” op 18 maart (2011) had alle uiterlijkheden van een in scene gezet gebeurtenis met inbegrip, naar alle waarschijnlijkheid, van de geheime steun door de Islamitische terroristen van Mossad en/of Westerse inlichtingendiensten. Regeringsbronnen verwijzen naar de rol van de radicale Salafistische groepen (gesteund door Israël).

Andere rapporten hebben verwezen naar de rol van Saudi Arabië in de financiering van de protestbewegingen. …………………………………

 

Sinds de Sovjet- Afghanse oorlog, hebben zowel de Westerse inlichtingen diensten alsmede Israëlisch Mossad consistent diverse Islamitische terroristische organisaties gebruikt als “informatie middelen”. Zowel Washington alsmede zijn duurzame Britse medestander hebben geheime steun verleend aan de “Islamitische terroristen” in Afghanistan, Bosnië, Kosovo, en Libië etc. als middel om etnische wrijving, sektarische geweld en politieke instabiliteit teweeg te brengen.

 

De in scene gezet protest bewegingen in Syrië zijn gemodelleerd na het voorbeeld van Libië. De opstanding in het oosten van Libië is geïntegreerd bij de “Libya Islamic Fighting Group (LIFG)”, Libische Islamitische Gevechtsgroep, dat wordt ondersteund door MI6 en CIA. Het ultieme doel van de Syrische protest beweging, door leugens en uitvindingen van de media, is om verdeeldheid te zaaien binnen de Syrische samenleving alsmede om een eventuele “humanitaire interventie” te rechtvaardigen.”

 

2. Professor Michel Chossudovsky schreef op 2-11-2011 in een artikel getiteld “The Al Qaeda Insurgency in Syria: Recruiting Jihadists to Wage NATO’s “Humanitarian Wars””: De opstanding in Syrië heeft vele overeenkomsten met dat van Libië: Het is geïntegreerd bij de paramilitaire brigades verbonden met Al Qaeda. Recente ontwikkelingen duiden op een grootschalige bewapende opstandelingen, geïntegreerd binnen Islamitische “vrijheidsstrijders”, gesteund, trainde en bewapend door NATO en Turkse Opper Bevel.

…………………………………………………………..

 

Militaire bronnen bevestigen ook dat de Syrische rebellen “training hebben gehad in het gebruik van nieuwe wapens samen met de Turkse officieren op geïmproviseerde installaties op Turkse basis dichtbij Syrische grens.” (DEBKAfile, NATO to give rebels anti-tank weapons, August 14, 2011)

 

……………………………………………………………………..

 

“NATO en de Turkse Opper Commando overwegen ook de opbouw van een Jihad, inclusief rekrutering van duizenden “vrijheidsstrijders”, herinnerend aan de inzet van Mujahideen om de (heilige) Jihad oorlog van CIA te voeren op de hoogtepunt van de Sovjet- Afghaanse oorlog: “Er is ook gediscussieerd in Brussel en Ankara, zoals onze bronnen ons vermelden, om een campagne te starten om duizenden Moslim vrijwilligers uit Midden-Oosterse landen en Moslimwereld te verwerven om samen met de Syrische rebbelen te vechten. Het Turkse leger zou deze vrijwilligers onderdak bidden, hen trainen en voor hun transport naar Syrië zorgen

 

Deze rekrutering van Mujahideen om te vechten voor de humanitaire oorlogen van de NATO (inclusief Libië en Syrië) is aardig op weg. Rond 1500 Jihadisten uit Afghanistan, getraind door de CIA, werden gezonden om te vechten met de “pro- Democratie” rebellen onder de paraplu van de “voormalige” Libische Islamitische strijd Groep (LIFG) commandant Abdel Hakim BelHadj.

 

De meeste mannen zijn gerekruteerd uit Afghanistan. Ze zijn Oezbeken, Perziers en Hazaren. Volgens de uitzending waren deze mannen gekleed in Oezbeekse stijl van shalwar en Hazarse – Oezbeek Kurtanen werden gezien in het gevecht in de Libische steden” (The Nation, Pakistan).

 

Het Libische model van rebellenmacht geïntegreerd in de Islamitische brigades samen met NATO speciale eenheden is voorbestemd om te worden toegepast in Syrië waar de Islamitische strijders, gesteund door Westerse en Israëlische veiligheidsdiensten, reeds zijn ingezet”

 

3. Ruth Sherlock rapporteerde op 25-11-2011 in een artikel in The Telegraph getiteldLibya’s new rulers offer weapons to Syrian rebels”: “Syrische rebellen hebben op vrijdag gesprekken gevoerd met de nieuwe autoriteiten van Libië met het doel om wapens en geld te verzekeren voor hun opstand tegen het regime van president Bashar Al- Assad. ……

“Tijdens de ontmoeting, dat gehouden werd in Istanbul en Turkse vertegenwoordigers aanwezig waren, vroegen de Syriers om “hulp” aan de Libische vertegenwoordigers en er werden wapens aangeboden en potentiële vrijwilligers…….”

“Er wordt iets gepland om wapens en zelfs strijders te sturen naar Syrie, “ zei een Libische bron…

 

4. Ruth Sherlock rapporteerde op 27-11-2011 in een artikel in The Telegraph getiteldLeading Libyan Islamist met Free Syrian Army opposition group”: “Abdulhakim Belhadj, leider van de Tripoli Military Council en de leider van de voormalige Libyan Islamic Fighting Group, “ontmoette het Vrije Syrische Leger in Istanbul en aan de grens met Turkij,” zei militaire vertegenwoordiger die werkt met de heer Belhadj. “Mustafa Jalil (interim Libische President) heem hem gestuurd.”

 

Over Abdulhakim Belhadj, rapporteerde op 28-11-2011 Paul Joseh Watson: Zoals wij eerder hebben gedocumenteerd is Abdulhakim Belhadj de voormalige voorman van de Libyan Islamic Fighting Group (LIFG), gemerkt als terroristische organisatie door de VS ministerie van buitenlandse zaken. Belhadj werd door de CIA gevangengenomen in Maleisië in 2003 en uitgeleverd aan Libië waar Kolonel Gaddafi hem gevangen had gezet. Belhadj is een gezworen jihadist die vocht met de Taliban tegen de VS troepen in Afghanistan. Libische leider Abdel- Hakim al-Hasidi gaf ook toe dat LIFG strijders van Belhadj de tweede grote bende buitenlandse strijders in Irak waren, verantwoordelijk voor vermoorden van VS troepen....................

 

5. Paul Joseph Watson schreef op 28-11-2011 in een artikel getiteld “Al-Qaeda Terrorists Airlifted From Libya to Aid Syrian Opposition”: “Dezelfde Al-Qaeda terroristen die vochtten tegen de VS troepen in Irak en NATO hielpen met het omverwerpen van Kolonel Gaddafi worden nu overgevlogen naar Syrie om rebellen te helpen in het omverwerpen van President Bashar al- Assad…………………..”

 

Er werd gerapporteerd dat Qatar en Turkije de “vrijwilligers” overvlogen van Libië om samen te vechten met het Vrije Syrische Leger ……………….

Deze terroristen worden al in verband gebracht met het vermoorden van 10 leden van de luchtmacht op een Syrische basis vorige week, terwijl de Westerse media doorgaan met het presenteren van de oppositie strijders als “protesteerder”, precies zoals ze deden met de Libische rebellen die gevechtsvliegtuigen bestuurden en raket-aangedreven granaten afvuurden…

Terwijl ze worden neergezet als bevrijders en vechters voor vrijheid door de media, worden de terroristen die de VS troepen hebben vermoord en nu zwarte Libiër in martelkampen gooien opnieuw gebruikt als een voorhoede van de volgende VS/NATO midden-oosten regime verandering, waarbij alles nauwgezet is georkestreerd onder de rook en misleiding van het complot “Arabische Lente”

 

6. Paul Jospeh Watson schreef op 1-3-2012 in een artikel getiteld “Hillary Clinton Admits US and Al-Qaeda On Same Side in Syria”: “Minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton heeft toegegeven dat Al- Qaeda en andere groepen die op de terroristenlijst staan van het ministerie van Buitenlandse Zaken aan dezelfde kant staan als de Verenigde Staten over Syrië en ze steunen de oppositie rebellen….”

 

7. 10-5-2012, Tony Cartalluci schreef in een artikel op 10-5-2012 getiteld “Syrian War: The Prequel”  Het “Vrij Syrische Leger” waarvan de samenstelling niet alleen bestaat uit Syrische Soennie extremisten, maar ook uit Libische terroristen van de lijst van het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken “Libische Islamitische Strijdgroep” dat geleid wordt door Abdul Hakim Belhaj. Het is het jarenlange resultaat van de steun door de VS, Saudi Arabië en Israël sinds op z’n minst 2007.

 

Op 12-5-2012 schreef hij in een artikel getiteld “CONFIRMED: Opposition Extremists Behind Damascus Bombings”: Omdat de VS en Israëlische steun in het geheim wordt doorgesluisd door de Saudiërs, hebben de Soennie extremisten, die de kern vormen van de door het Westen achter de schermen gevoerde terroristische oorlog tegen Syrië en uiteindelijk tegen Iran, niet veel in de gaten dat zij in feiten worden gebruikt als instrument door de Westerse intriges om niet alleen de Sjiitische Moslims te verdelen en te vernietigen, maar de Arabische wereld in het algemeen………………

Terwijl het geweld in Syrië escaleert door de VS, Israëlische en Saudische fondsen, wapens en steun, verduisterd de Westerse media duidelijk de waarheid…..”

 

8. Karen DeYoung schreef op 16-5-2012 in een artikel in Washinton Post getiteld: “Syrian rebels get influx of arms with gulf neighbors’ money, U.S. coordination”: Volgens de oppositie activisten en functionarissen van het ministerie van buitenlandse zaken van de VS, hebben de Syrische rebellen die vechten tegen het regime van president Bashar al-Assad in de voorbij weken significant meer en betere wapens gekregen; betaald door de landen van het Perzische Golf en gecoördineerd voor een deel door de Verenigde Staten…………….

 

De contacten van de VS met de militairen van de rebellen en het delen van informatie met de Dolf landen markeert een verandering in het beleid van regering Obama omdat de hoop voor een politieke oplossing van de Syrische crisis wegdimt……

 

De oppositie activisten, die twee maanden geleden zeiden dat de rebellen geen munitie meer hadden zeiden deze week dat de instroom van wapens – merendeel nog steeds gekocht op de zwarte mark in de naburige landen of van elementen binnen het Syrische leger- behoorlijk is toegenomen na het besluit van Saudi-Arabië, Qatar en andere Golf landen om maandelijks miljoenen dollars te geven aan steun.

Syrische Moslim Broederschap zei ook dat z’n eigen route naar de rebellen heeft geopend, gebruikmakend van de middelen van rijke individuen en geld van Golf landen, inclusief Saudi- Arabie en Qatar, vertelde Mulham al- Drobi, een lid van de uitvoerende comité van de broederschap………………..

 

9. Tony Cartalluci schreef op 18-5-2012 in een artikel getiteld “US Officially Arming Extremists in Syria”: Nu wordt volledig toegeven dat inderdaad wapens, contant geld en logistieke steun wordt verleend aan de terroristische krachten in Syrië door de Verenigde Staten, Qatar en andere Golf Landen….

 

10. Finian Cunningham schreef op 21-5-2012 in een artikel getiteld “The New ‘R2P’ – "RESPONSIBILITY TO PRETEXT": Human Rights, Democratic Reforms, Al Qaeda and now WMD ….. Het echte doel van de Westerse machten en hun Midden-Oosten medestanders is een verandering van regime in Damascus als een voorbode van agressie tegen Iran. Dit op z’n beurt vormt de integrale deel van de permanente oorlog agenda van Washington voor hegemonie in het olierijke regio van de wereld, een agenda dat begon met Afghanistan en Irak en dat zal niet eindigen met Syrië en Iran- de ultieme rivalen Rusland en China die te worden onderworpen. 

 

Voor wat betreft het “gevaar van Al Qaeda” bestaande uit de door het Westen gesteunde huurlingen die als bezetene tekeer gaan, Islamitische extremisten gerekruteerd in Libië, Saudi-Arabië, Libanon en Irak alsmede binnen in Syrië…. de VS en z’n Westerse medestanders werken vaak in een gewelddadige samenwerking met Islamieten, Moslim broederschap, Saudi-Arabiische Wahhabisten of Al Qaeda jihadisten om de Westerse imperialistische belangen te beschermen. Deze jihadisten opereren in Syrië met de volle wetenschap en steun van de Westerse machten in een campagne van terreur en destabilisatie van de seculiere Assad regering. 

 

11. Devon DB schreef op 24-5-2012 in een artikel getiteld “Syria: The Road to War Continues”: … Recentelijk werd het duidelijk dat de VS en Turkije in feite de Syrische rebellen hulp geven en dat de noodzaak voor interventie groeit…..

 

Rebellen bronnen in Hatay vertelden mij laatste nacht dat Turkije niet alleen lichte wapens geeft aan geselecteerd bataljon commandanten, maar ook Syriërs traint in Istanbul. Binnen de eenheid waar ik was gestationeerd werden de laatste paar dagen mannen gekeurd en opgroepen door de Turkse geheime dienst en grote hoeveelheden AK-47 werden geleverd door de Turkse militairen aan de Syrisch- Turkse grens.

 

12. Erik Draitser schreef op 25-5-2012 in een artikel getiteld “Puppet Regimes and Fake Democracy: Syria, Yemen, and America’s Quest for Imperial Dominance”: Het tweede aspect van imperiale strategie van Amerika is het aansteken van etnische, stammencultuur en andere sektarische conflicten. Op deze manier is Washington in staat om de opkomst van elke soort nationalisme, dat per definitie zou opstaan tegen de VS imperialisme, te voorkomen………………

 

………………. Syrië is onder aanval van de door het Westen gesponsorde huurlingen terroristen die de titel “oppositie” hebben toegeëigend, daarbij de echte oppositie puur irrelevant makend in de internationale arena. De Verenigde Staten en hun gevolmachtigden Saudi- Arabië, Qatar, Israël en elders zijn verantwoordelijk voor deze berispelijke gang van zaken…..

 

13. Chris Marsden schreef op 25-5-2012 in een artikel getiteld “US prepares multi-front proxy war against Syria”: …….Saudi-Arabië en Qatar stuurden wapens met goedkeuring van Washington, die “de contacten met de oppositie strijders heeft uitgebreid om golf landen te voorzien van informatie over de geloofwaardigheid van de rebellen en commando structuur………..”

 

Zoals Saudi– Arabië, Katar en Turkije is de betrokkenheid van Libanon als vooruitgeschoven post gebaseerd op het aanwakkeren van sektarische vijandigheden tegen Sjiitische Iran en Assad’s Alawieten gebaseerde regime……”

 

14. Professor James Petras schreef op 26-5-2012 in een artikel getiteld “MEDIA FABRICATIONS OF THE FACTS: When the Respectable Become Extremists. The Extremists Become Respectable”: …………… het beleid en praktijken van de Verenigde Staten en regimes van de Europese Unie kan worden gekarakteriseerd als extremist

 

Daarmee bedoelen wij dat hun beleid en praktijken resulteert een grootschalige, lange termijn, systematische vernietiging van het menselijke leven, leefgebied en levensonderhoud dat miljoenen mensen aantast door de dirkte toepassing van kracht en geweld…

 

…… Koloniale oorlogen, die de civiele en stabiele samenlevingen vernietigen terwijl miljoenen mensen in de armoede worden gedreven in het gekolonialiseerde land, worden gerechtigheid, versiert en gepresenteerd als legale en menselijke vooruitgang in seculaire democratische waarden…..

 

Terwijl de door het Westen gesteunde Islamitische terroristen als wilden tekeer gaan tegen het seculaire regime in Syrië, gaat de Westerse media door, vooral Financial Times, met het vrijspreken van de terroristen van de grote autobommen die honderden Syriërs hebben verminkt en gedood….

 

Terwijl het Obama regime en zijn Europese medestanders publiekelijk extremisme omarmen, inclusief staatsterrorisme, doelgerichte aanslagen en autobommen in drukke stedelijke wijken, heeft de respectabele media zich erbij aangesloten. Extremise neemt vele vormen aan- van weigering om eerlijk te rapporteren over het gebruik van huurlingen macht en geweld om omver te werpen…….

 

15. Tony Cartalluci schreef op 27-5-2012 in een artikel getiteld “The West Undermines UN Monitors. Paves the Way for NATO Intervention”: Het is bevestigd dat inderdaad de “pro-democratie” “vrijheidstrijders” in Syrië in feite een gruwelijke misdaden begaan inclusief ontvoeringen, mishandeling en moord van burgers – dit volgens de Human Right Watch zelf alsmede volgens recentelijk VN rapport.

 

En ondanks het ontrafelen van het verhaal van het Westen en het overduidelijk is geworden dat de onrust wordt veroorzaakt door terroristische organisaties die worden gefinancierd en bewapend door de buitenlandse belangen, gaat VS samen met Israel en Saudi-Arabie door met deze financiering en bewapening……………..

 

Het geweld in Syrië werd beraamd en bewerkstelligd uitsluitend door de kwaadaardige buitenlandse machten die sinds 2002 openlijk ervoor uitkomen om het regime te veranderen en bewapenden en organiseerden extremisten met directe banden met Al Qaeda en Moslim Broederschap sinds 2007………

 

Met de Westerse media nu erkennend dat de oppositie in Syrië in feite uit echte terroristen bestaat, gefinancierd door despotische Golf Staten en het Westen, systematische gruweldaden begaan tegen burger bevolking………….

 

16. Professor Michel Chossudovsky schreef op 28-5-2012 in een artikel getiteld “THE SALVADOR OPTION FOR SYRIA": US-NATO Sponsored Death Squads Integrate "Opposition Forces”: Het is belangrijk om op te merken dat de nieuw benoemde hoofd van CIA, generaal David Petraeus speelde de sleutelrol in de organisatie van geheime steun aan de Syrische rebellen, infiltratie binnen de Syrische geheime dienst en strijdkrachten enz…

 

De CIA bestuurt de geheime operaties in Syrië. Halverwege maart ontmoete generaal David Petraeus met zijn collega’s van de geheime dienst in Ankara om de Turkse steun voor de Vrije Syrische Leger (VSL) te bespreken (CIA Chief Discusses Syria, Iraq With Turkish PM, RTT News, March 14, 2012)

 

Onder leiding van Jerffrey Feltman vindt echter de werkelijke rekrutering van de terroristische huurlingen plaats in Katar en Saudi-Arabië in samenwerking met hoge vertegenwoordigers van de geheime diensten van Turkije, Saudi- Arabië, Katar, Libië en NATO…….. 

 

17. Patrick Henningsen schreef op 28-5-2012 in een artikel “Phony ‘Houla Massacre’: How Media Manipulates Public Opinion For Regime Change in Syria”: De door het westen gesteunde terroristen, waarvan velen Al Qaeda zijn, die meestal van buiten Syrië komen, zijn een burgeroorlog aan het aanstekken en voeren series aanvallen uit op VN waarnemers en burger om de gewenste Westerse scenario van “Assad moet weg” te creëren….

 

Na een jaar van bemoeienis via de door hen gewenst gevolmachtigde terroristische guerrilla strijders en wapens invoeren in Syrie, - wapens die zoals toegegeven terecht komen in de handen van de door het Westen gesteunde Al Qaeda groepen daar

 

Het Syrische volk is de verliezer wanneer eventueel Washington, Londen, Tel Aviv en Golf Staten erin slagen om het land te vernietigen, zoals ze dat gedaan hebben met Libië en Irak…

 

18. Tony Cartalluci schreef op 28-5-2012 in een artikel getiteld “Muslim Brotherhood are Western Proxies”: Het is duidelijk dat de Broederschaap niet uit zichzelf klom naar de macht in Syrië, het werd tot leven geroepen door de VS, Israëli en Saudi contant geld, wapens en instructies….

 

…………… Inderdaad werken de Moslim Broederschap en Saad Harriri sinds jaren met de Verenigde Staten, Israel en Saudi- Arabië. De politieke herrijzenis van de Moslim Broederschap was hoofdzakelijk te danken aan de door de VS uitgedokterde “Arabische Lente” en stortvloed van contant geld en achterdeur diplomatieke steun. De VS ministerie van Buitenlandse Zaken heeft letterlijk voorbereid sinds op z’n minst begin van 2008………….

 

In feite hoe meer onredelijk en gebrulde anti- Amerikaan, anti- Israëlische retoriek wordt, des te waarschijnlijker dat ze eigenlijk direct samenwerken met het Westen en gebruiken zulke retoriek als rookgordijn…………………

 

19. Chris Marsden schreef op 29-5-2012 in een artikel getiteld “US threatens military intervention in Syria following Houla massacre”: Het Vrije Syrische Leger (FSA), gestationeerd in Turkije en gefinancierd door Washington en z’n medestanders, verklaarde zich niet langer gebonden te voelen aan het bestand dat bereikt werd door de voormalige Secretaris Generaal van de VN Kofi Annan….

 

20. Ismail Salami schreef op 29-5-2012 in een artikel getiteld Unholy Alliance Forming Against Syria”: Met andere woorden, deze misdaden worden verondersteld te zijn uitgevoerd door de extremistische Wahhabiten en al Qaeda elementen die berucht zijn om vrouwen en kinderen in het vizier te nemen bij hun terroristische operaties….. “

 

Washington financiert de rebellen groepen in Syrië…..

 

Dit gedrag van Washington doet is in tegenspraak met het feit dat vele rebbelen verbonden zijn met Al Qaeda en dat de VS claimt te vechten tegen terroristische groepen….

 

21. Ralph Schoenman schreef op 29-5-2012 in een artikel What Drives the Fevered Response to the Massacre at Houla?: Terwijl de rol van de krachten die het regime in Damascus steunen niet uitgesloten kon worden, de werkelijke gebeurtenissen die aanleiding gaven zijn geworteld in de escalerende operaties van specifieke de door buitenland gesteunde terreur strijders van imperialisme afkomstig van Saudi- Arabië, Turkije, Katar en Libië…….

 

Evenzo zijn de huidige gewapende aanvallen in Syrië van buitenlandse herkomst die dezelfde stempel draagt dat voortvloeide in Libië en resulteert in escalerend geweld en terreur aanslagen dat steeds wordt toegeschreven aan het regime onder aanval….

 

De verzameling van doodseskaders in Syrië dat gerund wordt door Saudiërs, Katar, Libische en huurlingen macht heeft een populaire beweging van onvrede veranderd in een buitenlandse en imperiale gestuurde terreur operatie met specifiek doel om de regering te verwijderen en de populaire oppositie aan de kant te zetten …..

 

22. Brandon Turbeville schreef op 30-5-2012 in een artikel getiteld “Syria Under Attack by Globalist Death Squad Experts”: Terwijl de destabilisatie pogingen van Syrië doorgaan, de link tussen de terroristische “oppositie” krachten en Anglo- American pro-NATO regeringen wordt meer en meer duidelijk…..

 

……. rol in het ontmaskeren van de “rebellen” wat ze in werkelijkheid zijn- buitenlandse terroristen en criminele Syrische elementen die worden ondersteund door de Anglo- American en pro-NATO overheden en geheime diensten. Velen van deze individuen zijn zoals toegegeven al- Qaeda, precies zoals de Libische “rebellen” die, na het verkrijgen van de macht met behulp van NATO, onmiddellijk de vrijheiden van de Libiër in te perken en zwarten Libiër af te slachten….

 

Het feit dat de “rebellen” in Syrië eigenlijk een NATO/ Anglo- Amerikaanse /Arabische gekweekte marionet destabilisatie poging is, wordt door niemand ter discussie gesteld die zelfs een basis begrip heeft van de gebeurtenissen die zich in de regio plaatsvinden….

 

23. Jonathan Schanzer schreef op 12-6-2012 in een artikel getiteld “Saudi Clerics Funnel Cash to Syrian Rebels Through Terror Group”: …. een groep van welbekende Saudische geestelijken heeft een online campagne gestart om geld te verzamelen voor het Vrije Syrische Leger. Saad el- Bureik, Salman al-Odah en Muhammad al- Arefe- die samen 3 miljoen volgelingen hebben op Twitter – hebben voor de dood van Assad geroepen en dringen bij hun volgelingen aan om te doneren voor de kwestie……

 

De campagne om het VSL te steunen gaat buiten de grenzen van Saudi- Arabië. De geestelijken dringen aan, via de sociale media, voor internationale stortingen op bankrekeningen in Kuweit, Egypte, Libanon, Katar, Bahrein en Jordanië. De rekeningen staan zelfs buiten het Midden-Oosten, inclusief in Zwitserland, Duitsland en Verenigde Koninkrijk……..

 

24. Tony Cartalluci schreef op 17-6-2012 in een artikel getiteld “US Attempting to Trigger Full Proxy War in Syria”: Het Westen gaat door met het uitproberen van wegen om sektarische extremisten te bewapenen in Syrië onder de banier van “Vrije Syrische Leger” (VSL), met Washington Post bevestigende in hun artikel “Syrian rebels get influx of arms with gulf neighbors’ money, U.S. coordination” dat wapens, contant geld en logistiek steun inderdaad wordt gegeven aan de terroristische machten in Syrië door de Verenigde Staten, Saudi Arabië, Katar en andere Golf Staten….

 

25. Ryan Mouro schreef op 19-6-2012 in een artikel getiteld “Saudis Dispatching Salafist Jihadists to Syra”: …… die haviken onder de Saoedi prinsen, sjeiks, stammen leiders en zakenmensen, welgezind met de Salafistische Wahhabiten, organiseren en sturen strijders naar Syrië om de rebellen te helpen…

 

De bron zei dat het aantal Saudische Wahhabiten in Syrië op het ogenblik wordt maximaal geschat tussen 150-200, maar er zijn rond 450 onderweg en een ander 450-500 zijn in Saudi- Arabië zich aan het voorbereiden om te vetrekken…………

 

De Saoediërs zijn ook, op kleine schaal, de beweging van Salafisten in Yemen aan het bevorderen om de toegenomen Iraanse geheime steun aan de radicale Sjiitische Houthi rebellen tegen te gaan, zegt de bron…………

 

26. Tony Cartalluci schreef op 29-6-2012 in een artikel “NATO Member Turkey Harboring Terrorist Army. Crime against world peace ignored by feckless United Nations” : Volgens New York Times is een klein aantal CIA officieren in het geheim werkzaam in zuiden van Turkije om de geallieerden te helpen bij de beslissing welke Syrische oppositie strijders aan de grens wapens zullen krijgen om te vechten tegen Syrische overheid………….”

 

Turkije bidt duidelijk onderdak aan een terroristisch front binnen haar grenzen en bevordert gewelddadig- ondermijnende activisten binnen de Syrische grenzen. Terwijl de VS en NATO op hypocriete wijze hetzelfde verhaal gebruiken om aanvallen uit te voeren aan de grens met Pakistan, proberen ze om de Syrische handen vast te binden om te handelen zelfs langs z’n eigen grens om de zeer echte, toegegeven terroristen netwerken in stand gehouden door NATO en hun Golf Staten partners, een haalt toe te roepen…………….

 

27. Nile Bowie schreef op 2-7-2012 in een artikel getiteld “Scenarios for Syria: War and Stabilization”: Ongetwijfeld bevestigd dit dat het Westen, geleid door de VS en de namens hen handelende Golf Staten, heeft de vredesplannen van Kofi Annan ondermijnt door oppositie strijders te bewapenen, vooral Moslim Broederschap, terwijl tegelijkertijd de Syrische overheid van beschuldigen van het “schenden” van het VN mandaat staakt het vuur en voor het “tekort schieten” van de bescherming van haar bevolking……

 

Zoals met vele andere door het Westen gesteunde opstanden, opererend onder dekmantel van “democratie” jargon, maakt het gebruik van geweld, sluipschutters, huurlingen en andere gewapende provocateurs deel uit van een lang gevestigde patroon van nationale destabilisatie door de loop van het geweer. Ongetwijfeld komt er een tijd wanneer de verantwoordelijke individuen zich zullen moeten verantwoorden voor hun misdaden tegen Syrië en haar burgers…........

 

28. Stephen Lendman schreef op 4-7-2012 in een artikel getiteld “US Intelligence Says Turkish Warplane Downed in Syrian Waters”: Turkije is een gewaardeerde medestander. Het is een NATO land. Amerikaans raketschild zal daar worden geïnstalleerd. Het deelt een gemeenschappelijk grens met Syrië. Het verleent een veilige haven voor de rebellen. Het voorziet hen van wapens. Het voert in het geheim uit samen met Washington. Het heeft deelgenomen aan Libië oorlog. Het staat klaar om meer te ondernemen tegen Syrië wanneer gevraagd wordt.

Assad en de meester Syriërs willen het conflict vreedzaam beëindigen. Washington versmaad pogingen om te doen. Geen einde van geweld lijkt in zicht…..

 

29. Webster Tarpley zegt in een interview op 6-7-2012 met PressTV: Ik denk dat iedereen in de wereld met een goede informatievergaring en dat zou nadrukkelijk Zwitserland omvatten via hun bank systeem; ze zijn goed geïnformeerd zoals iedereen in de wereld, ze begrijpen heel goed dat de Perzische Golf staten, deze reactionaire feudale absolute monarchen zoals Verenigde Arabische Emiraten, Katar, Kuweit maar boven al Saudi- Arabië hebben allemaal massaal wapens verscheept naar de doodseskaders die voor de NATO werken in Syrië en dit is bekend sinds maanden.

 

Maar buiten dat om, we kwamen te weten, zelfs in New York Times die als laatst te weten komt, heeft bevestigd dat er CIA officieren zijn die wapenzendingen in het zuiden van Turkije begeleiden en de wapens sturen aan de groepen die willen zij uitkiezen…………….

 

30. Tony Cartalluci schreef op 14-7-2012 in een artikel getiteld “SYRIA: Criminal Propagandists: Killing Civilians as Part of a "Humanitarian Mandate": De VSL die bestaat uit Libische huurlingen (en hier), nieuwe aangekomen extremisten uit Irak van vermoorden van de Amerikaanse en Britse troepen die hun bomaanslag tactieken gebruiken tegen het volk van Syrië (en hier) en leden van de Moslim broederschap in Syrië die al in 2007 door de Amerikanen waren benaderd, toen onder Bush regering, om te beginnen met het vormen van een gewelddadige front om daarmee de regering van Syrië omver te werpen..............

 

31. Kurt Nimmo schreef op 16-7-2012 in een artikel getiteld “Prelude to the Destruction of Syria: Another Fake Massacre”:…… een zwendel opgericht door de Syrische Nationale Raad, de door de CIA gebroede terroristen raad dat gerund wordt Moslim Broederschaap, het tegoed van de Westerse geheime diensten ................

 

32. Webster Tarplay vertelde op 25-7-2012 in een interview met PressTV: "We moeten altijd in het achterhoofd houden dat Al-Qaeada is niets anders dan een Arabische legioen van de CIA gecreëerd in het begin van de jaren 1980 om de Sovjet Unie in Afghanistan te bevechten…….

 

Dit soort doodseskaders dat je zit in Syrie en nu in Irak lijkt me te komen van dezelfde matrix die teruggaat tot de tijd toen John Negroponte, die VS ambassadeur in Bagdad was, en je weet dat de expertise van Negroponte legendarisch is. ………………Iedere keer als hij naar Central Amerika ging gedurende de jaren 1980, sprongen de doodseskaders op magische wijze op en wanneer hij naar Bagdad ging verwachtte iedereen dat de doodseskaders zouden daar verschijnen en inderdaad gebeurde het zo

 En deze doodseskaders waren de sleutel tot het starten van Soenniet- Sjiiet burgeroorlog om de last van de VS strijdkrachten te verminderen en zijn vice- ambassadeur, Robert Ford, werd dan aangesteld in de Damascus voor de laatste paar jaar en het wordt algemeen aangenomen dat Ford het instrument was in het brengen van doodseskaders naar Syrië en dit allemaal werd uitgevoerd onder de titel “Salvadoranse oplossing” en vanaf het prille begin beschouwden Negroponte en Ford Syrië en Irak als een eenheid.

 

33. Martin Chulov schreef op 30-7-2012 in een artikel getiteld “Syria: foreign jihadists could join battle for Aleppo”: Groot aantalen buitenlandse Jihadisten hebben vanuit Turkije de grens met Syrië overgestoken in de laatste twee weken waarvan sommigen zeggen tegen de Syriërs dat ze van plan zijn om naar Aleppo te gaan en deel te nemen aan de beslissende slag tegen de regeringstroepen….

 

Syrische inwoners en een Turkse smokkelaar die door Guardian werden geïnterviewd zeggen dat velen van deze mannen uit Kaukasus komen, terwijl anderen uit Pakistan, Bangladesh en Golf Arabische staten komen………..

 

34. Ria Novosti meldde op 1-8-2012 in een artikel getiteldTurkey Supplies Syrian Rebels With Air Defense Missiles”: Turkije heeft het Vrije Syrische Leger rebellen die vechten tegen het regime van President Bashar al- Assad voorzien van bijna twee dozijnen draagbare luchtverdediging systemen (MANpaDS), rapporteerde NBC News op Dinsdag nacht refererend naar een rebel bron…

 

Volgens NBC vonden de raketleveringen mogelijk plaats op initiatief van Turkije, Saudi Arabië of Katar die herhaaldelijk hebben geroepen om militaire steun te geven aan de Syrische oppositie….

 

35. Finian Cunningham schreef op 2-8-2012 in een artikel getiteld “Cold-Blood Mass Murder in Syria by the West’s "Pro-Democracy Opposition”: De door het Westen gesponsorde doodseskaders hebben diverse afslachtingen en wandaden aangericht tegen burgerbevolking gedurende laatste maanden om de massa bevolking te terroriseren om in opstand te komen tegen regering Assad. Het schrikbewind wordt ook in de Westerse media valselijk weergegeven alsof het wordt aangezet door Assad militairen en rechtvaardigen daarbij Westerse sancties en een NATO militaire interventie zoals in Libië in een onuitgesproken campagne van regime verandering.

 

De waarheid is dat de Westerse overheden, hun geheimdiensten en professionele moordenaars samen met de Turk, de Arabier en Israëli bondgenoten hebben een terroristische Pandora doos geopend in Syrië. En niets kan het deksel van gruwelijke misdaden van agressie sluiten….

36. Susanne Posel schreef op 4-8-2012 in een artikel getiteld “Obama Using Free Syrian Army in Proxy War to Justify Future Attack”: Door deze oorlog met volmacht heeft de VS hun “go-to” terroristische organisatie al-Qaeda gestuurd om rekrutering en training te geven aan Vrije Syrische Leger (VSL) om de meest effectieve aanvallen uit te voeren…..

 

Leden van VSL geven openlijk toe dat ze voor al-Qaeada vechten. Abu Khuder, militant van VSL legt uit: “Wij hebben duidelijke instructies van onze [al-Qaeda] leiderschap gekregen dat wanneer VSL onze hulp nodig heeft, dienen wij hen te geven. Wij helpen hen met IEDs en autobommen. Onze specialisatie is bombardementen operaties.”

Abu Thuba (een pseudoniem) is een al-Qaeda werkman die claimt dat “wij hebben nu ervaring in vechten tegen Amerikanen en hebben nu meer ervaring met Syrische revolutie. Onze grote hoop is om de Syrisch- Irakese Islamitische staat te vormen voor alle Moslims en dan onze oorlog aankondigen tegen Iran en Israel en Palestina bevrijden.”

 

Om te voorkomen dat de informatie naar buiten gaat, zijn mobiele telefoons en internet signalen geblokkeerd. Het VLS wordt getraind door CIA in Turkije en heeft samen met de VS speciale wapens (grade- wapens) tegen het Syrische leger gebruikt. NATO strijdkrachten hebben zich aangesloten bij de geheime missie van de VS regering om zoveel mogelijk ravage aan te richten voordat de echte officiële strijd begint….

 

37. Washintonsblog meldde op 5-8-2012 in een artikel getiteld “New York Times Acknowledges that Syrian Opposition Is Targeting Christians and Other Minorities”: Terwijl de Saudi- Arabische wapens en geld de oppositie steunen, hebben de 80.000 Christenen die “schoon zijn gemaakt” van hun huizen in maart door het Vrije Syrische Leger in Hamidiya en Bustan al-Diwan in de provincie Homs geleidelijk de hoop opgegeven om ooit terug te keren naar hun huizen.

 

Het gedrag van de rebellen heeft op z’n minst sommige Soennieten, die de rebellen hadden gesteund ertoe aangezet om eens twijfelende Syriërs hun loyaliteit aan Assad te hernieuwen. Velen die het regime eens zagen als regering door dieven zien nu als het beste garantie voor de bedreigde pluralisme in Syrië……

 

38. Washintonsblog meldde op 6-8-2012 in een artikel getiteld “Is America the World’s Largest Sponsor of Terrorism?”: Omdat de Verenigde Staten zelf een lange geschiedenis heeft van steun verlenen aan terroristen en terroristische praktijken gebruiken, maken de hedendaagse slogans van oorlog tegen terrorisme van de Verenigde Staten een hypocriet tegenover de rest van de wereld…

 

Ongeachte de gehanteerde criteria, heeft de VS heel lang terrorisme gebruikt. In 1978-79 probeerde Senaat om een Wet tegen internationale terrorisme goedgekeurd te krijgen- bij elke versie dat geproduceerd werd zeiden de juristen dat de VS in overtreding was….

 

Volgens een geheime CIA analyse gepubliceerd op Woensdag door de Website WikiLeaks is de Verenigde Staten sinds lange tijd een exporteur van terrorisme……………..

 

39. Op 7-8-2012 schreef professor Mische Chossudovsky in een artikel getiteld “Anglo-American 1957 Secret Plan to Assassinate the Syrian President. Déjà Vu?”: In een tijd waarin de Britse pers nog steeds “ de waarheid” rapporteerde, publiceerde de Guardian van Londen (27 september 2003) een uitvoerige rapport uit 1957 van de Anglo- Amerikaanse moorcomplot tegen de Syrische president met het doel om “regime verandering” teweeg te brengen. De overeenkomst met de huidige oorlog tegen Syrië is treffend.

 

Wat onthullend is, is dat de politieke moord van de Syrische president voor meer dan een half eeuw op de Anglo- Amerikaanse tekentafel staat.

 

Het artikel, dat gaat over de tekst van de gelekte “Geheime Document”, bevestigd dat de Britse Eerste Minister Harold Macmillen en President Dwight D. Eisenhower de opdracht hadden gegeven voor de moord op de Syrische staatshoofd.

 

“Om de actie van bevrijdende strijdmachten te stimuleren, het organisatorische vermogen van het Syrische regime en het aansturen van militaire acties te verminderen, om verliezen en schade te beperken tot het minimum en om het gewenste resultaat te bereiken in een zo kort mogelijk tijd; dient een speciale inspanning te worden verricht om zekere sleutel individuen uit te schakelen. Hun uitschakeling dient in vroege stadium van het opstand en interventie te worden bereikt en in het licht van de bestaande omstandigheden op dat moment.” (The Guardian, 27 September 2003)

 

40. Tony Cartalluci schreef op 11-8-2012 in een artikel getiteld “US-Saudi Sponsored Al Qaeda Killers in Syria”: Al Qaeda militanten die worden van fondsen voorzien, bewapend en opgesteld tegen Syrië door het Westen sinds op z’n minst 2007, krijgen een publiciteit stimulans van de Westerse media daar de publieke bewustwording over hun aanwezigheid groeit…

 

Om Iran te ondermijnen, dat voornamelijk Shiite is, heeft de Bush regering in feit besloten om z’n prioriteiten in het Midden-Oosten opnieuw te configureren. In Libanon heeft de regering samengewerkt met Saudi- Arabië, die Soennie is, in een clandestiene operaties bedoelt om Hezbollah, de Shijitische organisatie dat wordt gesteund door Iran, te verzwakken. De VS heeft ook deelgenomen aan clandestiene operaties gericht op Iran en z’n bondgenoot Syrië.

 

Al Qaeda is, na alles wat men hoort, een gezamenlijke VS- Saudische creatie, geleid door een Saudi (Osama Bin Laden) en bewapend door Westerse wapens en contant geld doorgegeven door Saudi Arabië om zowel “plausibele ontkenning” door de VS alsmede om schijn van betrouwbaarheid van Al Qaeada militanten door de hele Moslim wereld te bewaren.

 

41. Fars News Agency rapporteerde op 11-8-2012 in een artikel getiteld “CIA, Mossad Commanding Armed Rebels from Turkey”: Turkije heeft een militair commando centrale opgericht op z’n grondgebied dat wordt gebruikt en geleid door de geheim diensten van VS, Israël, Saoedi Arabië en Katar…….

 

Deze militaire centra leiden gewapende opstanden in Aleppo en andere steden nadat grote aantallen groepen terroristen en rebellen de Syrische grondgebied binnen zijn komen…..

 

De VS en de Westerse en regionale bondgenoten hebben lang geprobeerd om Bashar Assad en zijn regering omver te werpen. Media rapporten zeiden dat de Syrische rebellen en terroristen groepen hebben significant meer en betere wapens ontvangen in recente weken, een misdaad betaald door de Perzische Gol Arabische staten gecoördineerd door de Verenigde Staten…..

 

42. Felicity Arbuthnot schreef op 11-8-2012 in een artikel “Terrorism as an Instrument of US Foreign Policy: UN-Backed Rogue States Plan Syria’s Slaughter”: “Huurlingen en vrijwilligers uit andere staten vechten gezamenlijk (tegen Assad) met” gewelddadige interne krachten. Meeste tegenstanders van Syrië zijn niet gewelddadig. Ze willen een vreedzame oplossing. Washington heeft andere ideeën. “President Obama heeft CIA directe instructie gegeven om de Syrische oppositie te steunen.”

“Dat is een flagrante bemoeienis met de interne aangelegenheden van en soevereine staat die geen gevaar vormt voor de Verenigde Staten of voor wie dan ook.”

Saudi- Arabië en Katar financieren militanten. Turkije ondersteunt hen actief. “ Zo is ook met andere regionale landen…………….”

 

43. Tony Cartalluci schreef op 12-8-2012 in een artikel “UN Designates "Free Syrian Army" Affiliates as Al Qaeda”: “VS, VK (Verenigde Koninkrijk), Saudi- Arabië, Katar en Turkije zijn schuldig aan staat- gesponsorde terrorisme. Het falen van de VN om eigen resolutie op te dringen zal leiden tot ondergang van hun legitimiteit, hun passende verwijdering vereisen en het vervangen door een multipolaire systeem……

Dit betekent dat de Verenigde Staten, VK, NATO en de despoten van de Golf Staten Saudi-Arabië en Katar willens en weten, in tegenstelling tot niet alleen de Britse en de VS wetgeving over terrorisme maar ook de diverse VN resoluties, de bij Al Qaeada aangesloten organisaties financieren, bewapenen en politiek steunen. De steun van het Westen en Golf Staten aan FSA vormt staat sponsoring van terrorisme…..”

 

De Syrische rebellen zouden vandaag behoorlijk zwak zijn zonder al- Qaeda in hun gelederen. De bataljons van het Vrije Syrische Leger (VSL) zijn voor het grootste deel moe, verdeeld, chaotisch en ineffectief. Omdat ze zich door het Westen in de steek gelaten voelen, zijn de rebellen in toenemende mate gedemoraliseerd in hun gevecht met de superieure wapens en professional leger van het Assad regime.

Echter, Al Qaeda vechters zouden de moraal kunnen helpen opkrikken. De toestroming van jihadisten brengt discipline, religieuze hartstocht, gevechtservaring uit Irak, financiering door Soennie sympathisanten in de Golf en het meeste belangrijke dodelijk resultaten. Kort gezegd, de VSL heeft al-Qaeda nu nodig……

 

44. Deep Tripathi schreef op 13-8-2012 in een artikel getiteld “CIA Provides Stinger Missiles to Syrian "Freedom Fighters". Syria’s Parallels with Afghanistan”: De onthulling van beslissing van President Obama om geheime Amerikaanse hulp te geven aan de rebellen is een kantelpunt. Het presidentiële bevel, bekend als “intelligence finding” in de wereld van spionage, geeft de CIA autoriteit om gewapende groepen steun te verlenen om de regering van Bashar al-Assad omver te werpen. Maar het bedreigd veel meer dan verandering van regime in Damascus…………..

 

Het bevel van president Obama om de steun van CIA te geven aan antiregering krachten in Syrië is een weerspiegeling van een geheime bevel ondertekend door President Jimmy Carter, ook een Democraat, in juli 1979. De doorslaggevend beslissing van Carter was de start van een door de CIA geleide operatie om Mujahideen groepen in Afghanistan te steunen die vochten tegen communistische regering……….

Volgens NBC News paar dagen geleden, heeft het Vrije Syrische Leger de Amerikaanse Stinger raketten via Turkije verkregen om de vliegtuigen van de Syrische regering in het vizier te nemen. Het herinnert aan de beslissing van President Reagen in het midden van de jaren 1980 om Stingers te geven aan Mujahideen groepen voor gebruik tegen Sovjet vliegtuigen….

 

45. Tony Cartalluci schreef op 15-8-2012 in een artikel getiteld “Libyan Terrorists Are Invading Syria”: Om Syrië te bereiken, moeten de Libische strijders Middellandse- Zee oversteken en via Turkije binnenkomen of Egypte, Israel en via Jordanië binnenkomen…….

 

Syrische rebellen hebben op vrijdag geheime ontmoetingen gehad met de nieuwe autoriteiten van Libië met het doel en wapens en geld te verzekering voor hun opstand tegen het regime van President Bashar al-Assad…………

 

NATO- lid Turkije is direct medeschuldig aan het bevorderen van Libische extraterritoriale agressie door het onderdak te verlenen aan de Libische strijders binnen haar grenzen, terwijl ze hun financiën, wapens en logistiek coördineert wanneer ze de Turkse- Syrische grens oversteken. Langs de Turkse grens bevordert ook de Amerikaanse CIA de Libische invasie van Syrië….

 

De VS voert een strategie waar een serie van gespecialiseerde gevolmachtigden worden gebruikt om haar geopolitieke agenda door de Arabische wereld uit te voeren. Saudi- Arabië, Katar en Verenigde Arabische Emiraten geven fondsen door en leiden de diplomatieke inspanning om te verzekeren dat de Westerse agenda wordt gepresenteerd met een “Arabische gezicht”, terwijl groepen binnen landen als Libanon, Turkije en Libië een variërende logistieke steun verlenen …..

 

46. Bryci White rapporteerde op 16-8-2012 in een artikel getiteld “Syria: Proxy War Powder Keg,”: Zelfs voor de aanvang van de huidige fase van de gewapende opstand, werd Syrië doelgericht gedestabiliseerd door groepen die gesteund werden door de Ministerie van buitenlandse zaken….

 

Sinds april hebben Saudi- Arabië, Katar, de Verenigde Arabische Emiraten en Verenigde Staten heimelijk financiële en materiële steun gecoördineerd voor de rebellen. Saudi Arabië, Katar en anderen hebben toegegeven ook wapens te leveren aan de rebellen via de VS coördinatie en logistieke steun in Turkije en Libanon.

 

De opstandelingen die de grens oversteken naar Syrië zijn vaak zelf geen Syriërs, waardoor vertolking van “Vrije Syrische Leger” op z’n minst misplaatst is en vernietiging de geloofwaardigheid van hun beweerde doelstellingen. Vele rebellen waren voorheen gewijd aan jihad tegen NATO strijdkrachten en Sjiieten in Irak en hebben de grens overgestoken om vergelijkbare ravage in Syrië aan te richten… De oorsprong van andere strijders omvat Libië, Jordanië, Saudi Arabië, Libanon, Turkije, Afghanistan en Pakistan.

 

47. Finian Cunningham rapporteerde op 17-8-2012 in artikel getiteld “Saudi Shame on the Islamic World: "The Organisation of Islamic Cooperation with United States Imperialism ": Deze Jihadisten worden naar Syrië getrokken uit onder andere landen als Brittannië, Libië, Tunesië, Egypte, Yemen en Irak, worden gedirigeerd door Washington, Londen en Parijs op een aloude manier van de criminele betrokkenheid van deze landen met Islamitische fundamentalisten onder de vergaarbak van Al Qaeada. Ze worden bewapend door Saudi Arabië, Katar en Israel; ze worden getraind en gestationeerd in Turkije en Jordanië. En hun gedachten worden bewapend met Wahhabisme van Saudi Arabië, met zijn complete intolerante pathologische haat tegen iedereen zijn tirannie en de Westerse doeleinden afwijst….

 

In de context van de Organisatie van de Islamitische Samenwerking dient deze samenzwering van terreur en massamoorden een kwestie te zijn van diabolische schande voor de lidstaten Saudi Arabië, Katar, Turkije en Jordanië. Deze zogenaamde Islamitische landen spannen samen met de Westerse machten en hun criminele Zionistische gevolmachtigden in het vermoorden van Moslims en andere Syriërs in het belang van de imperialistische dominantie van het Midden-Oosten…………….

 

48. Boris Volkhonsky rapporteerde op 21-8-2012 in een artikel “Who is Really Waging War on Syria?”: Duitse spionnen, gestationeerd op scheppen voor de Syrische kust, sturen informatie naar het Vrije Syrische Leger om hen te steunen in campagne tegen het regime van President Bashar al-Assad……….

Zoals gerapporteerd door Sunday Times, helpt de Britse inlichtingendienst de rebellen over de Syrische troepen verplaatsingen om succesvolle aanvallen uit te voeren op de troepen van het regime….

De informatie die de rebellen krijgen van de Britse inlichtingendienst via Turkije stelt hen in staat om onder andere hinderlagen te leggen voor de troepen en een tank colonne van 40 tanks in de vallei dichtbij Saraqib. “We sneden af en vernietigden velen van hen met herhaalde aanvallen met raket- gedreven granaten ……. ”

 

Duitse krant Bild openbaarde ook dat Duitsland is veel meer actief in Syrië dan voorheen werd aangenomen….

 

49. Steven Sotloff rapporteerde op 27-8-2012 in een artikel in Time World getiteld “Libya’s Fighters Export Their Revolution to Syria”: Terwijl rebellen in het land proberen om de sterke man omver te werpen, zijn er honderden Libiërs toegestroomd om te helpen.”

“Wij komen om de Syriërs te helpen in hun gevecht,” legt een Libiër uit die de bijnaam Abu Yufus gebruikt.

Yufus maakt deel uit van de Liwa al- Umma, een brigade opgericht door Mahdi al- Harati, vicecommandant van de Tripoli Militaire Council (TMC), een organisatie die ontstond tijdens de Libische revolutie. Voor grote deel betaald door Qatar, ontving de TMC de eersteklas wapens en training van de kleine Perzische Golf Emiraat”.

“Het Vrije Syrische Leger stuurde Khaldun naar Libië om te coördineren met de interim regering, bekend als de National Transitional Council”

“Sommige Syriërs zijn meer eerlijk over de steun die de Libiërs geven. “Ze hebben zwaardere wapens dan wij,” merkt Firas Tamim…. Ze brachten deze wapens naar Syrie en ze worden gebruikt aan de front………”

 

50. Tony Cartalluci schreef op 29-8-2012 in een artikel getiteld “Al Qaeda and NATO's Pan-Arab Terrorist Blitzkrieg. Terrorists Supported by NATO Target Syria and Algeria”: Nu de VS openblijk bewapent, steunt en letterlijk de Al Qaeda in Syrië “toejuicht”, is het duidelijk dat de “War on Terror” een ongekende geopolitieke fraude is, vereeuwigd ten koste van het vernietigen van miljoenen levens en een onnoemlijke sociale en economische tol…

 

De terrorist bliksemoorlog van NATO door de Arabische wereld zal niet eindigen in Syrië……..

 

51. Jeruzalem Post rapporteerde op 6-9-2012 in een artikel “Putin defiant on Syria, calls Romney 'mistaken”: Russische leider beschuldigd “iemand” van het gebruik van al-Qaida in Syrië, zegt sarcastisch dat de VS Guantanamo gevangenen dient toe te laten naar Syrië…

 

………….en suggereerde dat de Westerse landen zich verlaten op groepen als al-Qaida om president Bashar Assad van de macht te verwijderen……

 

……………Wanneer moet Rusland haar positie heroverwegen?” ze hij. “Misschien dienen onze partners in het onderhandelingproces hun positie heroverwegen………………”

 

“Vandaag gebruikt iemand al-Qaida strijders of mensen van andere organisaties met dezelfde extreme ideeën om hun doel te bereiken in Syrië, “ zei Putin. “Dit is een heel gevaarlijke en kortzichtige beleid”

 

52. Professor Michel Chossudovsky vertelde in een intervieuw met PressTV op 7-9-2012: Het is overduidelijk dat dit geen burgeroorlog is, dit is een oorlog van agressie waar de strijders van sommige NATO landen het land zijn binnengedrongen; ik spreek over elite SAS, MI6, VS CIA, Franse en Amerikaanse strijders, strijders uit Saudi Arabië en Katar, huurlingen…. de agressors zijn de NATO landen en het VSL (zogenaamd Vrije Syrische Leger), terroristen zijn hun voetsoldaten,…..”

 

53. Finian Cunningham schreef op 7-9-2012 in een artikel getiteld “Turkey Supports Terrorism: Erdogan scores own-goal on Syria crisis”: Ironisch, op het ogenblik dat Erdogan Syrië veroordeelde als een “terroristische staat”, waren rond 400 zichzelf noemende Vrije Syrische Leger leden bij elkaar gekomen in de Turkse provincie Hatay voor een driemaandelijkse bijeenkomst. De agenda? Hoe hun campagne van terreur in Syrië aan te scherpen om de overheid in Damascus omver te werpen…….

 

Turkije heeft de criminele oorlogsinspanning verleend met landbases, logistiek en bewaking, personele training en wapens, inclusief antivliegtuig raketten……………

 

De zogenoemde Vrije Syrische Leger, dat zich zoals beweerd wordt om heeft gedoopt tot Syrische Nationale Leger, gedeeltelijk om zich te distantiëren van deze gruweldaden, kan bestaan uit nationaliteiten en overlopers zoals de voormalige generaal Mohammed al-Haj Ali en kolonel Riad al-Asaad, maar de gelederen zijn bordvol met huurlingen uit diverse landen die in relatie staan met Westerse en Saudi gesteunde Soenie extremisten zoals de Libische Islamitische Vecht groep en de listige al-Qaeda…………

 

Dit betekent dat Turkije en haar NATO bondgenoten, de VS, Brittanie, Frankrijk en Duitsland samen met Saudische, Katarische en Israëlische wapen leveranciers mede- samenzweerders zijn in een zonder aanleiding criminele oorlog van agressie tegen een soevereine staat. Kort gezegd, Staatsterrorisme……….

 

54. Mohammad Ayoob schreef op 4-10-2012 in een artikel getiteld “Turkey must beware the Syrian quagmire”: De Syrische democratische beweging werd omgevormd van een civiele oppositie tot een gewapende rebellie met een aantal groepen- inclusief Salafistische jihadisten bewapend door Saudi Arabië en Katar- betrokken in een wrede confrontatie met staats veiligheidstroepen dat geleid heeft tot duizenden levens…….

De actieve steun van Turkije aan de anti-Assad rebellen heeft zijn eigen sektarische verdeeldheid verbreed tussen de Soenie meerderheid (die voornamelijk de Soenie Syrische rebellen steuen) en minderheid Alaviten die sympathiseren met Alawit – gedomineerde Assad regime……….

 

De andere supporters van de Syrische oppositie, Saudi Arabië en de VS, hebben de luxe van om naar “huis” te gaan en Syrië te verlaten aan haar lot wanneer de situatie volledig in anarchie beland…..

 

55. Professor Michel Chossudovsky meldde op 8-10-2012 in een interview met PressTV over betrokkenheid van Turkije in Syrië: Wel, dit is een verborgen agenda voor een lange tijd. De oorlog in Syrië is reeds een feit omdat Turkije het Vrije Syrische Leger Steunt, het traint de rebellen, het laat de instroom van huurlingen toe door haar territorium, het verleent logistiek aan terroristen binnen Syrië en heeft ook speciale eenheden binnen in het Syrische gebied……

 

56. Stephen Lendman schreef op 11-2-2012 in een artikel getiteld “Syria: Washington’s Death Squads Caught in the Act”: Washington voert een directe en vuile oorlogen met volmacht. De begunstigde bondgenoten zijn koudbloedige moordenaars. Keel snijden zijn de favorieten van de Amerikanen. Hoe wreder, hoe better….

 

….. onuitgesproken misdaden gerekruteerd, bewapend, gefinancierd, getraind en ingezet om de meest denkbare baarbarse misdaden te begaan. Niets gruwelijks gaat te ver. Vermoorden gebeurt dagelijks als sporten……….

 

….. de loyalisten van Assad worden in het vizier genomen, worden grof bejegend en vermoord. Vrouwen en kinderen worden niet gespaard………..

 

Het moment van de waarheid voor HRW heeft niet lang geduurd. Het is een betrouwbare imperiale bondgenoot. Amnesty international en vergelijkbare groepen copieren z’n anti-Assad propaganda. Ze worden allemaal goed gefinancierd om de VS belangen te steunen…

 

………….De Westers gerekruteerde doodseskaders bleven doorgaan met het vermoorden tijdens en na beëindiging van de Id al-Adha wapenstilstand. Het is “ongelofelijk dat de Verenigde Naties niet in staat waren hen te veroordelen…

 

Militante extremisten willen ook conflict. Ze willen sharia wet invoeren om de seculiere Syrië te vervangen. Meeste Syriërs willen geen deel hieraan hebben…

 

57. Bill Van Auken schreef op 7-11-2012 in een artikel getiteld “Hillary Clinton’s “Democracy” for Syia”: VS imperialisme heeft een lange en gemene geschiedenis van bloedige militaire interventies en bemoeienis met aangelegenheden van andere landen met het doel de belangen van Wall Street en onderneming Amerika…..

 

In Syrië, heeft de VS imperialisme zwaar gesteund op gevolmachtigden, inclusief Islamitische buitenlandse strijders die worden gesteund en bewapend door de VS bondgenoten in de regio, vooral Katar, Saudi Arabië en Turkije, met de CIA die de operaties stuurt vanuit een nieuw gebouwde station in zuidoosten van Turkije…….

 

58. Tony Cartalluci schreef op 24-11-2012 in een artikel getiteld “Al Qaeda "Virtue Police" Show up Along NATO Protected Turkish-Syrian Border”: NATO gesteunde terroristen langs de Turks- Syrische grens richten een Al Qaeda- stijl “Deugd& Ondeugd Politie,” die de Westerse ware ontwerp voor Syrië aankondigt……

 

………..Het werd onthult dat vele zogenoemde “Vrije Syrische Leger” strijders in feite buitenlandse terroristen zijn geïmporteerd in Syrië via lang opgerichte Al Qaeda netwerken om strijders eerst naar Afghanistan te brengen gedurende haren 1980 en daarna naar Afghanistan en Irak gedurende bezetting van de beide landen in de voorbij decennium…….

 

….. vooral uit Saudi Arabië via Jordanië en uit Libië hetzij direct door Turkije of door Egypte en/ of Jordanië

 

59. Patrick Henningsen vertelde in een interview met RT op 3-12-2012: Washington en Brittannië steunen actief al Qaeda en andere Vrije Syrische Leger – gerelateerde buitenlandse strijders in Syrië, een beleid dat is een international oorlogsmisdaad en het kosten duizenden onschuldige levens en aan miljarden dollars Westerse belastinggeld en het Syrische volk…..

 

60. Op 5-12-2012 rapporteerde Paul Joseph Watson in een artikel getiteld “Syrian Rebels: “When We Finish With Assad, We Will Fight the U.S.”: Een schokkend rapport door David Enders van McClatchy Newspapers onthult dat de militanten die nu op het voorfront vechten van de brutale opstand in Syrië- gesteund door regering Obama en andere Westerse machten- Al- Qaeda terroristen zijn die de VS troepen in Irak doodden en openlijk hun wens omarmen om “tegen de VS te vechten” nadat zij Bashar Al- Assad omver hebben geworpen……

 

61. New York Times van 5-12-2012 rapporteerde in een artikel getiteld “U.S.-Approved Arms for Libya Rebels Fell Into Jihadis’ Hands”: De regering Obama heeft in het geheim vorig jaar haar zegen gegeven aan wapentransporten naar de Libische rebellen door Katar, maar de Amerikaanse functionarissen sloegen alarm toen het bewijs toenaam dat Katar de wapens doorgaf aan de Islamitische militanten….

 

De wapens en geld uit Katar versterkte militante groepen in Libië, stelde hen i staat om een destabiliserende macht te worden sinds de val van regering Gaddafi……..

 

In het begin protesteerde Obama regering niet tegen toen Katar wapens begon te verschepen naar de oppositie groepen in Syrië…………………

 

………………dat Katar niet was doorgegaan met wapentransporten wanneer de Verenigde Staten zich hadden verzet…………

 

62. Elise Labott rapporteerde op 9-12-2012 in een artikel getiteld Bronnen: VS helpen in het verzekeren van de Syrische rebellen training in het veiligstellen van chemische wapens”: De Verenigde Staten en sommigen van hun Europese bondgenoten gebruiken defensie aannemers om Syrische rebellen te trainen in beveiliging van chemische wapens in Syrië, vertelden op zondag een hoge VS functionaris en enkele hoge diplomaten tegen CNN. “

 

“Volgens de bron vindt de training plaats in Jordanië en Turkije en omvat het monitoren en veiligstellen van voorraden en omgaan met wapenopslagplaatsen en materialen. Volgens een van de functionarissen zijn sommige aannemers ter plaatste in Syrië en werken samen met de rebellen om sommige opslagplaatsen te monitoren. “

 

63. The Sunday Times van 9-12-2012 rapporteerde in een artikel getiteld “Covert US plan to arm rebels”: De Verenigde Staten lanceren voor het eerst een geheime operatie om wapens naar de Syrische rebellen te sturen daar het militaire inspanning opvoert om President Bashar al-Assad af te zetten…..

 

Mortiergranaten, raket- aangedragen granaten, en antitank raketten zullen worden gestuurd door welwillende Midden-Oosterse landen die reeds de rebellen van wapens voorzien……

 

64. Eric Draitser schreef op 12-12-2012 in een artikel getiteld “Unmasking the Brotherhood: Syria, Egypt, and Beyond”: … de Moslim broederschap is één van de machtigste wapens in de handen van de Westerse elite in de Moslim wereld…….

 

In de VS- NATO gesponsorde oorlog tegen regering Assad, heeft de Moslim Broederschap zich ontpopt als leidende door het Westen bekrachtigde macht, de avant-garde van de imperialistische aanval…

 

Dit commando structuur werd gevormd in opdracht van en onder sponsorschap van onder andere VS, Verenigde Koninkrijk, Frankrijk, Saudi Arabie, Katar en Turkije, het omvat niet simpelweg leden van Moslim Broederschap, het wordt in feite door hen gedomineerd….

 

65. Clifford Kiracofe rapporteerde op 20-12-2012 in een artikel getiteld “U.S. Backing Of Syrian Extremists: Another Afghanistan In The Making”: Maar vanaf het begin had deze oorlog te maken met het geopolitieke belang van NATO en z’n Arabische bondgenoten. Het beleid van regime verandering wordt actief gepromoot door Brittannië, de VS, Saudi Arabië, Katar en Egypte….

 

Naast het Vrije Syrische Leger, wordt Syrie overstroomd met duizenden buitenlandse Islamitische terroristen die een oorlogvoering van wat zij noemen ‘Jihad’, een heilige oorlog. Deze extremisten dromen van een wereldwijde Kalifaat en hun doel in Syrië is om een Islamitische regering te vormen als onderdeel van wereldwijde proces van Kalifaat…..

 

66. Professor Michel Chossudovsky rapporteerde op 4-1-2013 in een artikel getiteld “Terrorism with a “Human Face”: The History of America’s Death Squads. Death Squads in Iraq and Syria. The Historical Roots of US-NATO's Covert War on Syria”

 

Over de rol van de Verenigde Staten zegt hij: “de rekrutering van doodseskaders is een goed gedocumenteerde militaire – inlichtingen agenda van de Verenigde Staten. Er is een lange en gruwelijke geschiedenis van de VS van geheime financiering en steun van terreur brigades en doelgerichte aanslagen, dat teruggaat tot de Vietnam oorlog.”

 

Over Syrië zegt professor Chossudovsky: Omdat de overheid doorgaat met het bestrijden van de zelf- geproclameerde “Vrije Syrische Leger” (VSL), dient de historische wortels van de Westerse geheime oorlog tegen Syrië- dat geresulteerd heeft in onnoemelijke wreedheden- volledig te worden geopenbaard.”

“Vanaf het begin in maart 2011 hebben de VS en hun bondgenoten de vorming van doodseskaders en de inval van terroristisch brigades gesteund in een zorgvuldig geplande onderneming”

 

Over de zogenoemde “Salvador optie” in Irak en Syrië zegt hij: “De rekrutering en training van terreur brigades in zowel Irak als Syrië was gemodelleerd op de “Salvador optie”, een “terroristische model” van massamoorden door de bij de VS gesponsorde doodseskaders in Centraal Amerika. Het werd eerst toegepast in El Salvador, op het hoogtepunt van opstand tegen de militaire dictatuur, en resulteerde in een geschatte 75000 doden.”

 

Volgens professor Chossudovsky is de vorming van doodseskaders in Syrië gebaseerd op de geschiedenis en ervaring van de door de VS gesponsorde terreur brigades in Irak, onder het programma “Verzetbestrijdingsactie” van Pentagon.”

 

Om de opstandelingen in Irak te bestrijden zou Pentagon in 2005 hebben overwogen tot de vorming van moordcommando’s bestaande uit Koerdische en Sjiitische strijders om de leiders van de Irakese verzet in het vizier te nemen…………………....................”

……………………………………………

“Terwijl het doel van de voornoemde “Irak Salvador Optie” was om “de opstand uit te schakelen”, in praktijk waren de door de VS gesponsorde terreurbrigades betrokken bij routinematige moorden van burgers met het doel om sektarisch geweld aan te steken. Op hun beurt hielden de CIA en MI6 toezicht op de eenheden van “Al Qaeda in Irak” die betrokken waren bij doelgerichte aanslagen tegen de Sjiitische bevolking. Van belang is dat de doodseskaders werden geïntegreerd en geadviseerd door de geheime Speciale Eenheden van Verenigde Staten.”

 

67. Gearóid Ó Colmáin schreef op 26-1-2013 in een artikel getiteld “Terrorism and Non-Conventional Warfare: France, Qatar, and the New World Disorder”: “Sindsdien hebben sluipschutters en jihadisten doodseskaders uit Libië, Tsjetsjenië , Bangladesh, Indonesië, Turkije, Saudi Arabie, Katar, Jordanië en zelfs Frankrijk en Verenigde Koninkrijk onder ander, gesteunde door NATO inlichtingendienst en Golf Petro- Monarchen contant geld, hebben een genocidale onconventionele oorlog gevoerd tegen het Syrische volk dat voor grootste gedeelte gesteund heeft op geavanceerde internationale desinformatie campagne in de collectief gecontroleerd media waarbij alle misdaden begaan door de terroristen worden geprojecteerd op de Syrische overheid……

 

Er zijn geen woorden in welke taal dan ook om de gruwelijkheden van verzetsstrijders van de NATO te beschrijven die zij begaan tegen het Syrische volk. Maar de wereld kijkt met gruwel en ontzetting. Grote delen van Latijns Amerika begrijpen wat daar gebeurt. Grote delen van Azië en Rusland weten dat ook, ze weten wie achter het geweld in Syrië zit…

 

68. Chandra Muzaffar schreef op 30-1-2013 in een artikel getiteld “Good Terrorist, Bad Terrorists. The West's Double Standards and Hypocrisy”: De Franse militaire operatie in Mali heeft overduidelijk naar voren gebracht de dubbele standaarden van zekere Westerse naties met betrekking tot het gehele vraag van terrorisme….

 

Hun hypocrisie wordt nog duidelijker in Syrië. Westerse machten en groepen uit Katar, Saudi Arabië, Libanon en Turkije de rebellen in Syrië en huurlingen uit diverse landen van geld en logistieke steun en geavanceerde wapens voorzien om de regering van Bashar al-Assad omver te werpen……

 

Wat dit laat zien is dat er terrorisme is dat door de Westerse landen en anderen wordt vergoelijkt en dat er terrorisme is dat wordt veroordeeld door hen…….

 

De verborgen motieven voor de Westerse militaire actie in Libië, voor hun geheime operaties in Syrië, voor hun vriendschappelijk omgaan met militante groepen in Irak en hun aanvaring met Jihadistische groepen in Afghanistan zijn onthuld in diverse studies…..

 

Dit is gebeurd in geval van Syrië. In één van de meest recente episodes claimden de “goede terroristen”, de rebellen, dat de gruwelijke aanval op de Universiteit van Aleppo op 15 Januari 2013 dat 87 mensen doodde, velen van hen studenten, het werk was van de regering van Bashar….

 

Maar toen het bewijs naar boven kwam dat liet zien dat de “goede terroristen” de eigenlijke daders waren en de onafhankelijke journalisten en groepen studenten in Syrië, afgezien van een aantal buitenlandse overheden, veroordeelden de “goede terroristen” voor hun wreedheid, gaven heel weinig media betekenisvolle aandacht eraan….

 

69. Stephen Lendman schreef op 23-2-2013 in een artikel getiteld “Washington Backs Syrian Anti-Government Terrorism “: Vergist U zich niet. Syrië is de oorlog van Washington. Het was jaren geleden gepland. Regime verandering is het beleid. De kwestie is vervanging van Assad regering door een pro- Westerse marionet. Washington tolereert geen onafhankelijke overheden……….

 

De door het westen gerekruteerde doodseskaders richten ravage aan. Ze hebben dit gedaan voor twee jaar. Ze worden van buiten geïmporteerd. Regels voor het gevechten omvatten massamoorden, mishandeling en andere misdaden….

 

Pro-Assad loyalisten zijn de eerste doelen. Onschuldige burgers worden afgeslacht. Dit is het officiële beleid van de VS. Imperialistische oorlogen worden bevrijdingsoorlogen genoemd. Terrorisme is datgene wat zij doen, niet wij….

 

Keel-snijd moordenaars worden gebruikt. Ze zijn gerekruteerd in het buitenland. Ze zijn zwaar bewapend, getraind, gefinancierd en worden bestuurd. Ze krijgen de opdracht om massamoorden te plegen. Obama draagt volle verantwoordelijkheid………………..

 

70. Liz Sly en Karen DeYoung rapporteerden op 24-2-2013 in een artikel getiteld “In Syria, new influx of weapons to rebels tilts the battle against Assad “: De nieuwe wapens, inclusief antitank wapens en geweren zonder terugslag zijn verstuurd langs de Jordaanse grens in de provincie Daraa in recente weken om de groeiende invloed van Islamitische extremistische groepen tegen te gaan in het noorden van Syrië door het versterken van meer gematigde groepen in het zuiden……

 

Ze omvatten de Verenigde Staten en haar voornaamste Europese bondgenoten samen met Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi Arabië en Katar, de twee landen die het meest direct betrokken zijn bij het leveringen aan de rebellen. De Veiligheidsfunctionarissen van deze landen hebben een coördinatie comité gevormd dat regelmatig overlegt over de gebeurtenissen in Syrië…

 

71. Jerusalem Post rapporteerde op 27-2-2013 in een artikel getiteld “Syria claims Turkey enabling al-Qaida”: Syrië heeft vorige week een aanklacht ingediend tegen Turkije bij de VN Secretaris generaal Ban Ki-moon waarin beweerd wordt dat Turkije steun verleend aan “zowel Al-Qaida alsmede de Nusra Front en andere terroristische organisaties om bij elkaar te komen, onderdak krijgen, geld en wapens krijgen, betrokken raken in smokkelen en het Syrische gebied binnendringen…..

 

De Syrische delegatie, die het regime van President Bashar Assad vertegenwoordigd, claimt dat deze organisaties verantwoordelijk zijn voor het vermoorden van burgers en vernietiging van publieke en private eigendom in Syrië………

 

“Ik haat het om aan een kant te zitten met de Syrische regering, maar in dit geval is de beschuldiging correct,” zei Michael Rubin, voormalige Pentagon functionaris, nu werkzaam bij de Amerikaanse Enterprise Institute in Washington,

 

Volgens elke onafhankelijke maatstaf is Turkije een staat- sponsor van terrorisme geworden door haar steun niet alleen aan Hamas, maar ook aan al-Qaida aanverwanten en Nusra Front,”….

 

72. Russia Today rapporteerde op 1-3-2013 in een artikel “US help might see Syrian rebels form alternate govt”: De lange term VS financiering van anti- overheid programma’s in Syrië heeft vragen opgroepen over de soorten groepen die worden ondersteund en baten en wapens geleverd aan militante groepen………..

 

Echter, de Westerse en Golf staten hebben hun dubbele standaard bewezen door radicalen elders te steunen- we moeten niet vergeten de aanwezigheid van de Libische militaire commandant Abdulhakim Belhadj, voormalige leider van de militante Libische Islamitische Gevecht Groep (official als terroristische organisatie aangemerkt bij het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse zaken), die was gezonden naar Syrië om het Vrije Syrische Leger te helpen in opdracht van de entiteit dat voorheen bekend was als Libische National Overgangsraad (LBO). De gangen van Westerse en Golf staten laat zien dat meer geïnteresseerd zijn in het bevorderen van terrorisme voor hun eigen doeleinden dan tegengaan van terrorisme….

Westerse hoofdsteden hebben logistiek, coördinatie, politieke steun en niet-letale steun gegeven, Golf staten zoals Saudi Arabië en Katar hebben openlijk wapens geleverd en maandelijkse salarissen betaald voor rebellen strijders en Turkije heeft toegelaten dat rebellen training en wapens krijgen van de VS geheime dienst (CIA) in het zuidoostelijke deel van het land, heeft militanten toegelaten om ongehinderd naar Syrië over te steken…..

 

73. In een analyse gepubliceerd op 5-3-2013 bij Globalresearch van de hand van Tony Cartalluci getiteld “United Kingdom Funds Al Qaeda Syria Terrorists” lezen wij: William Hague en John Kerry kunnen ontkennen, eromheen draaien en de feiten verdoezelen dat zij Al Qaeda financieren en bewapenen hetzij direct of door een series van toenemend vanzelfsprekende volgemachtigden met miljoenen om de Syrische overheid omver te werpen, maar de Syrische president is op geen enkele wijze “bedriegelijk” zoals Hague kinderlijk hem beschuldigde, door te verwijzen naar het gedocumenteerde en nu noemend openlijke samenzwering. Hague zou ons ook willen doen geloven dat de New Yorker Seymour Hersh en de staf van de Wall Street Journal ook “bedrieglijk” zijn…………………………

 

74. The Telegraph van 8-3-2013 meldde in een artikel getiteld “US and Europe in 'major airlift of arms to Syrian rebels through Zagreb'”: “Het verhaal bevestigt de groeiende aantal wapens van ex- Yogoeslavische herkomt in de handen van rebellen in oline videos, zoals vorige maand beschreven door The Daily Telegraph en andere kranten…….”

“De transporten werden beweerd te zijn betaald door Saudi- Arabië op verzoek van de Verenigde Staten met steun van het leveren van wapens georganiseerd door de buren van Syrië, Turkije en Jordanië….….”

“Het is echter bekend dat de Britse militaire adviseurs samen met Franse en Amerikaanse opereren in landen die grenzen aan Syrië, geven rebellen leiders en voormalige Syrische leger officieren training. Er wordt ook aangenomen dat de Amerikanen training geven in het veiligstellen van chemische wapenplaatsen binnen in Syrië…....”

“De wapens, inclusief raket lanceerinrichtingen, geweren zonder terugloop en M79 anti-tank wapens zijn gezien in de handen van rebbelen in verschillende video’s en werden eerst opgemerkt door wapenexpert Elliot Higgins……. ”

“De Britse betrokkenheid is in overeenstemming met het beleid van de regering om alles te doen om rebbelen te helpen binnen de EU wapenembargo die was bij het begin van deze maand aangepast maar niet opgeheven. Kroatië, een hechte Westerse bondgenoot, zal tot 1 juli niet toetreden tot de EU…….

“Volgens de Kroatische krant was de eerste lading vliegtuigen betrokken bij vervoer afkomstig uit Turkije….

 

75. The Guardian rapporteerde op 8-3-2013 in een artikel getiteld “West training Syrian rebels in Jordan”: “Westerse training van de Syrische rebellen is onderweg in Jordanië in een poging om de seculaire elementen in de oppositie te versterken als een bolwerk tegen Islamitische extremisten en om te beginnen met de opbouw van veiligheidskrachten om orde te handhaven na de val van Bashar al-Assad…….”

“Bitse functionarissen hebben duidelijk gemaakt dat ze geloven dat de nieuwe EU regels de Verenigde Koninkrijk groene licht hebben gegeven om te starten met het geven van militaire training aan rebellen strijders met het doel om verspreiding van chaos en extremise tegen te gaan in gebieden buiten de controle van het regime…”

“ Een Jordaanse bron die bekend is met trainings activiteiten zei: “ Het zijn de Amerikanen, Britten en Fransen met sommige overgelopen Syrische generaals. Maar we hebben het niet over een grote operatie………….”

“Voor de Westerse en Saudische ondersteuners van de oppositie, verdient Jordanië de voorkeur boven Turkije om hulp door te sluizen…….”

 

76. Nidal Hmadeh rapporteerde op 8-3-2013 in een artikel getiteld “Al-Manar Website Uncovers an Internal Document for Al-Nusra Front: How Turkey Recruits Fighters in Syria”: Dit document is een tien pagina sollicitatie formulier verspreid door de Turkse autoriteiten in Syrië onder de Syriërs. Afhankelijk van de informatie vermeld in de sollicitatie formulier, wordt de individueel ingedeeld of in de gelederen van een zekere gevechtsformatie die vecht in Syrië of als een geheime agent of als een rekruut voor de geheime agenten die werken in Syrië.

 

Dee bron van dit document is een gewoonde Syriër die in de gelederen van de militanten zat. Zijn familie heeft hem naar Europa gebracht voor behandeling nadat hij was gewond geraakt aan zijn ruggenmerg en daarom heeft ons dit document gegeven om te publiceren en te becommentariëren.

 

De gewonde Syriër zei dat de Turkse autoriteiten een “Centrum voor Burgermaatschappij en Democratie in Syrië” hebben gevestigd als maatschappelijk dekmantel voor Al-Nusra Front en de militanten die ze traint en bewapend op haar grondgebied voordat ze hen naar Syrië stuurt.

 

Turkije gebruikt ook deze formulieren om zowel te bepalen welke individuen ze kan gebruiken voor militaire training in de kampen in Turkije alsmede diegenen die een militaire veiligheidscel binnen in Syrië kunnen vormen.

Hij voegde eraan toe dat “alle opzichters van dit centrum mensen van Syrische Moslim Broederschap zijn en dat zij persoonlijk Al-Nusra Front leiden.”

 

De gewoonde Syriër vertelt ons dat één persoon kon meer dan één formulier invullen, daar hij formulieren kon invullen voor mensen die hij kende, of hij kon proberen om mensen te vinden die het formulier wilden invullen.

 

Bovendien stelt Turkije grote sommen geld in het vooruitzicht voor individuen die 60 mensen konden vinden om formulieren in te vullen in Syrië.

 

De gewoonde Syriër zei dat dit formulier door de Turken werd verspreid en dat zij diegenen zijn die de training programma leiden terwijl Katar en Saudi Arabië het Centrum voor Burgermaatschappij financieren en verder het geld in ontvangst nemen dat komt van Frankrijk, Amerika en Duitsland.

 

77. Patrick Henningsen rapporteerde op 10-3-2013 in een artikel getiteld “Open War Crimes: US and British-Backed Weapons Airlift From Croatia to Terrorists in Syria”: “Het kan nu worden onthuld dat NATO bondgenoten bezig zijn geweest, gebruikmakend van staten met volmacht, om hun oorlog te voeren in Syrië- om een van de grootste internationale geheime operaties samen te stellen voor het doorgeven van militair materiaal in recente geschiedenis. Dus is het nu officieel: grote hoeveelheden materiaal vanuit het Westen is doorgegeven aan de Syrische Jihadisten huurlingen die ook bekend zijn als “Vrije Syrische Leger’, ‘Syrische Rebellen’ of ‘Syrische Oppositie’- afhankelijk van wie je het vraagt, een onbezonnen zet dat vurig bestreden zou kunnen worden door de andere VN Veiligheidsraad leden- namelijk Rusland en China…..”

 

“Het is ook bevestigd uit deze verslagen dat Saudi Arabië een grote deel van deze geheime aankopen heeft betaald dat getransporteerd werd naar al Qaeda en andere VSL strijders- die werken met de steun van CIA, MI6 en anderen, samen met andere financiële en materiele steun van Katar en Saudiers om verder de regering Assad in Syrië te destabiliseren en omver te werpen…..”

 

Citerend uit de Kroatische krant Jutarnji List:

 

Vanaf het begin november vorig jaar tot februari dit jaar vlogen 75 vliegtuigen vanuit vlieghaven Zagreb met 3.000 ton aan wapens en ammunitie voor de Syrische rebellen….. “

“De krant, verwijzende naar diplomatieke bronnen, zegt dat de vliegtuigen, naast Kroatische wapens, volgestopt waren met wapens uit andere Europese landen inclusief Verenigde koninkrijk. De wapens waren georganiseerd door de Verenigde Staten van Amerika.

 

“Bronnen zeggen dat het eerste paar vliegtuigen met wapens die Kroatië verlieten op weg naar Syrië werden verzorgd door de Turkse vracht dat is het eigendom van Turkish Airlines. Na deze vluchten nam de Jordanian International Air Cargo de vluchten over. De deal om wapens aan de rebellen te leveren werd gemaakt tussen Amerikaanse functionarissen en de Kroatische Ambassadeur in de VS…………..”

 

78. Russia Today rapporteerde op 11-3-2013 in een artikel getiteld “US, UK and France training Syrian rebels in Jordan - report”: Buitenlandse instructeurs training Syrische rebellen in moderne oorlogvoering in Jordanië…. De Britten en Franse bijvoorbeeld zijn veel meer toekomst gerichter dan anderen. Het principe is dat de hulp zou moeten zijn voor de bescherming van de burgers, maar zoals wij zagen in Libie, kan dat worden geïnterpreteerd op verschillende manieren…”

 

79. Paul Joseph Watson schreef op 12-3-2013 in een artikel getiteld “Why Doesn’t Obama Drone Strike This Terrorist?”: Sinds Obama regering lijkt erop gebrand te zijn om haar autoriteit stevig vast te leggen om Amerikanen in het buitenland die als “terroristen” worden gekenmerkt te vermoorden, waarom heeft het verzuimd om de voormalige VS leger soldaat Eric Harroun, die nu vecht met aan Al-Qaeda verwante terroristische groep Jabhat al-Nusra in Syrie met een onbemand vliegtuig aan te vallen?...................

 

Hij is een in VS getrainde soldaat die is overgegaan tot een Moslim krijger en reist tussen Amerika en landen waar de winden van Arabische waaien, en vecht samen met jihadisten en Amerika- hatende terroristen terwijl hij zijn bloedige activiteiten op YouTube video viert……

 

Verschillende rapporten bevestigen dat Al Nusra is een leidende frontlinie gevechtsmacht in Syrië in voert het bevel over andere rebellen groepen. Al Nusra is ook nauw verbonden met Al Qaeda in Irak, die recentelijk verantwoordelijk was voor het slachten van de vS- getrainde troepen in Irak…….

 

Een andere Amerikaan die samen met Al-Qaeda terroristen vocht in zowel Libië als in Syrië is Matthew VanDyke, die recentelijk terug is gekeerd naar de Verenigde Staten en is van plan om lezingen te geven dit weekend in Washington. VanDyke gaf toe dat hij oorspronkelijk bij de CIA wilde werken, maar werd later een self-omschreven “vrijheid vechter”…….

 

80. The Associated Press rapporteerde op 14-3-2013 in een artikel getiteld “Syrian rebels often kill captives, rights group says”: De Syrische rebellen vermoorden routinematig de gevangengenomen soldaten en diegenen die verdacht worden als regime informanten…..

 

Nog steeds, moeten de rebellen, die een algemene sympathie genieten in het westen, verantwoordelijk worden gehouden….

 

Rebellen groepen, inclusief sommigen die verwant zijn aan het Vrije Syrische Leger “ vermoorden straffeloos mensen in koude bloede en het aantal doden stijgt daar er meer dorpen en steden onder de controle komen van gewapende oppositie groep, “………

 

Een video dat beweerd wordt te zijn opgenomen op 9 maart in Raqqa, een stad die laatste week werd overrompeld door de rebellen, liet drie lichamen zien op het plein van de stad in plassen van bloed. Een van de doden was met zijn gezicht naar de, zijn handen waren vastgebonden op zijn rug….

 

81. Patrick Henningsen rapporteerde op 15-3-2013 in een artikel getiteld “As Britain and France Beg EU to Ship Arms, Their Proxy Rebels Establish Sharia Law in Parts of Syria”: Vele leiders zijn reeds bewust dat de ‘al Nusra Front’, een van de dominante ‘al Qaeda’ groepen op het ogenblik gesteund door de VS en Brittannië in Syrië, wordt gefinancierd en bestuurd door de geheime dienst van Saudi Arabië. Maar weinigen zijn zich ervan bewust waarom Saudiërs erop gebrand zijn om een soevereine en seculiere staat Syrië te transformeren in een meer extremistische Wahab- stijl Islamitische samenleving……

 

Saudische geheime dienst, geleid door Prins Bandar bin Sultan bin Abdulaziz, brengt de militanten die vechten tegen de Syrische strijdkrachten onder de paraplu van Al-Nusra Front. Het rapport meldde dat Prins Bandar deze terroristen organiseert via Jordanië en Libanon…

 

Saudi Prins Bandar van de Carlyle Groep van de familie Bush en zijn betrokkenheid in het vernietigen van Syrië in januari was een openbaring, maar met het bewijs dat komt van de NATO’s eigen “Snel en Furieuze” illegale wapenoverdracht naar Syrië via Europa, wordt de totaliteit van de Golf en NATO Syrische Project duidelijker….

 

Recentelijk mensenrechten rapporten vanuit Syrië bevestigen ook wat velen al heel lang hadden vermoed, dat de meeste van de echte oorlogsmisdaden en gruweldaden uitgevoerd gedurende deze conflict zijn gedaan door de rebellen en terroristische paramilitaire bendes door het hele land….

 

Nu zowel Brittannië als Frankrijk zich verdringen om hun werkelijke juridische gangen af te dekken zoals bewezen door David Cameron en Francois Holland door hun beroving van de EU Economische Top vaandag, die de beide leider publiekelijk de mede EU vertegenwoordigers zag smeken om Europese wapen embargo op te heffen tegen de Syrische terroristen legers die de Assad regering omver willen werpen…..

 

82. Nile Bowie schreef op 23-3-2013 in een artikel getiteld “US Sponsored Terror: Syria Teeters on Obama’s “Red Line”: Er zijn talloze redenen waarom Bashar al-Assad weg moet in de ogen van de beleidmakers in Washington en Tel Aviv en de vernietiging van zijn mandaat was niet mogelijk zonder de financiële steun van Saudi- Arabië en Katar’ beklagenswaardige schatrijke Soenie Monrachen…. 

 

Deze glinsterende koninkrijken van rampzalige- kapitalisme zijn niet alleen verantwoordelijk voor het leveren van wapens en contant geld, de hoofdmotivatie van hun export van Wahhabistische en Salafistische ideologieën die door vele geïmporteerde jihadisten in Syrië wordt aanhangen, een afwijkende en voornaamste interpretatie van Islam dat het sektarische karakter van het Syrische conflict heeft gevoed en de sociale verdeeldheid heeft verdiept tot een meest gevaarlijke punt- in een land dat eens bekend was voor haar tolerantie van religieuze diversiteit. Deze Golf koninkrijken, die min of meer een troefkaart is gegeven om de meest verwerpelijke institutionele mensenrechten schendingen te begaan, zijn ook verantwoordelijk voor het versterken van de politieke arm van hun militante soldaten op de grond, en dat komt in de vorm van Moslim Broederschap….

 

Westerse staten willen gevolmachtigde leiders installeren die zal buigen voor hun multinationale ondernemingen en IMF medicijn slikken. De Golfstaten zoeken vrije hegemonie in hun achtertuin en wat ze alleen willen zien is een Sjietische verzet vermorzeld in stukken….

 

83. New York Times van 25-3-2013 rapporteerde in een artikel getiteld, “Arms airlift to Syria rebels expands, with CIA aid “: “Met behulp van CIA, Arabische overheden en Turkije hebben in de laatste maanden hun militaire steun aan de oppositie strijders in Syrië behoorlijk opgevoerd……. “ 

“De luchtbrug die begon op kleine schaal aan het begin van 2012 en werd voortgezet met tussenpozen gedurende de herfst en werd gestaag uitgebreid met veel zwaarder transporten aan het einde van de vorige jaar…..

“Terwijl het zo werd voortgezet, droegen de luchttransporten bij aan de verschuiving van oorlog in Syrië, omdat de rebbelen in medio vorig jaar het regeringsleger verdreven uit gebieden …….”

“Vanuit kantoren op geheime locaties, hielpen de officieren van de Amerikaanse geheime dienst de Arabische overheden om wapeninkopen te doen, inclusief een groot aankoop van Kroatië, en hebben rebellen commandanten en groepen nagetrokken om te besluiten wie de wapens zouden krijgen bij de aankomst……”

 

84. Tony Cartalluci schreef op 25-3-2013 in een artikel getiteld “CONFIRMED: US Shipping Weapons to Syria - Al Nusra's "Mystery" Sponsors Revealed”: “Terwijl VS president Barack Obama en de Westerse media logen in eendracht tegen de wereld met betrekking van de Amerikaanse rol in het steunen van terroristen die actief zijn in Syrië, wordt nu onthuld dat de VS geheimedienst (CIA) wapens naar Syrië heeft getransporteerd via NATO-lid Turkije en Jordanië sinds begin 2012…….”

 

“Reeds in 2007 hadden de VS functionarissen een plan onthult om Syrië te vernietigen door bewapening van sektarische extremisten, gebruikmakend van Saudi- Arabië en andere regionale deelnemers als gevolmachtigden om de VS en Israëlisch steun wit te wassen door – in standhouden van een mate van betrouwbaarheid onder de terroristen die de hulp ontvingen alsmede een mate van plausibele politieke ontkenning door Washington en Tel Aviv……

 

“De bevestigde toegeving impliceert dat NATO militair direct zich mengt in de voortdurende Syrische conflict en openbaart de bron van wapens en contant geld dat voornamelijk in handen is gekomen van de aan Al Qeada geallieerde, door de VS als terreur front aangemerkte, Jabhat al-Nusra….. “

 

“Het is nu toegegeven dat duizenden tonnen wapens gesmokkeld zijn naar Syrië door de VS en de regionale bondgenoten. Terwijl de Westerse media in het verleden geprobeerd hebben om te doen alsof ze niet wisten van wie al-Nusra van Al Qaeda hun wapens kregen, is het nu overduidelijk – de macht van al-Nusra is nu uitgebreid over Syrië dankzij de voortdurend uitbreidende operaties van CIA langs de grenzen van het land. Wanneer de VS direct samenwerkt met Saudi- Arabië, Katar en Turkije om de militanten te bewapenen, wie anders zou mogelijkerwijs aan het werk zijn om al-Nusra te bewapenen en te financieren op zo’n grote schaal als het niet deze as zelf is?....

 

85. Professor Michel Chossudovsky rapporteerde op 14-6-2013 in een artikel getiteld “The Forbidden Truth: The U.S. is Channeling Chemical Weapons to Al Qaeda in Syria, Obama is a Liar and a Terrorist. Who has Crossed the "Red Line"? Barack Obama and John Kerry are Supporting a Terrorist Organization on the State Department List”: Een massavernietigingswapens verhaal is zich aan het ontvouwen naar het model van Irak over gebraiseerde bewijs….. De Westerse media beschuldigen in een koor meedogenloos de Syrische regering van een beraamde massamoord en roepen de “internationale gemeenschap” op om de Syrische bevolking te komen redden………

 

De chemische wapens voorwendsel wordt gebruikte om verdere militaire steun aan rebellen te rechtvaardigen die voor een groot deel zijn gedecimeerd door het Syrische regeringsleger.

 

Deze verslagen oppositie rebellenlegers- voor het grootste deel bestaande uit aan Al Qaeda gelinkte Al Nusra, worden gesteund door Turkije, Israël, Katar en Saudi Arabië……………..

 

VS- NATO- Israël heeft de grondoorlog verloren. Hun Al Nusrah Front strijders, die de soldaten vormen van de Westerse militaire alliantie, kunnen onder geen enkel omstandigheid niet snel worden opgebouwd door een hernieuwde VS-NATO militaire steun………

 

De chemische wapens beschuldigingen zijn gefabriceerd. In een bittere ironie, bevestigen de bewijzen ruimschoots dat de chemische wapens niet door het leger van de Syrische overheid maar door de door de VS gesteunde Al Qaeda rebellen………….

 

De Westerse media voedt de nieuwsketen met desinformatie, met geregeld hun eigen nieuws rapporten tegensprekend…..

 

Terwijl Obama Bashar Al Assad beschuldigd, sluist de VS- NATO militaire alliantie chemische wapens door aan Al Nusrah, een terroristische organisatie op de zwarte lijst van het ministerie van buitenlandse zaken……………………

 

Terwijl Washington de vingers in de richting van Bashar al Assad wijst, bevestigd een onafhankelijke onderzoekcommissie van de VN in mei 2013 dat eerder de rebellen chemische wapens in hun bezit hebben dan de Syrische overheid en gebruiken sarin zenuwgas gas tegen burgerbevolking………….

 

Wat zich ontvouwd is een diabolisch scenario – hetgeen een integrale deel vormt van de VS militaire planning – namelijk een situatie waarbij de oppositie terroristen van al Nusrah Front, die  geadviseerd worden door de Westerse defensieaannemers, in werkelijkheid in het bezit zijn van chemische wapens…………………

 

De tussenpersoon van Washington is het Hoofd van het Suprême Militaire Raad van het Vrije Syrische Leger, Brigadier Generaal Salem Idriss [rechts], die in permanent contact staat met Al Nusrah militaire commandanten………….

 

Minister John Kerry ontmoet de vertegenwoordigers van de Syrische oppositie. VS functionarissen ontmoeten Gereaal Idriss. De laatste handelt namens Pentagon en sluist geld en wapens naar de terroristen………………….

 

VS steun aan de terroristen wordt altijd gedaan via betrouwbare tussenpersonen………….

  

Echter, tegelijkertijd heeft de beslissing van de Veiligheidsraad terloops het feit afgewezen, ruimschoots gedocumenteerd, dat de drie permanente leden van de Veiligheidsraad, namelijk Brittannië, Frankrijk en VS doorgaan met het verlenen van militaire steun aan Jabbat Al Nusra Front, in tegenstrijd met de internationale wetgeving en de VN handvest…………

 

In een andere uitgebreide analyse gepubliceerd op 19-6-2013 getiteld Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism” zegt professor Chossudovsky: “Bekend en gedocumenteerd is dat Al Qaeda een creatie van de CIA is die heimelijk “Islamitische Terreur Netwerk” heeft gesteund sinds het hoogtepunt van de Sovjet Afgaande oorlog…. De steun aan Al Nusrah, verbonden met Al Qaeda in Iraq (AQI), wordt niet meer in het geheim doorgesluisd als onderdeel van CIA- MI6 geheime operaties, het wordt nu ondersteund – op een semi- officiële manier – als een onderdeel van de VS buitenlandse agenda beleid. Het laatste is ook onderdeel van de diplomatieke handelswijze van de VS, geïmplementeerd in overleg met Brittannië, Canada, Duitsland en Frankrijk…….. Laten wij nu Al Nusra Front meer in detail onderzoeken, die het hoofd gevechtsmacht van rebellen in Syrië vormt. Al Nusra is verbonden met Al Qaeda. De leider van Al Nusra, Abu Moyhammad al- Golani, heeft plechtig zijn alliantie bevestigd met de Al- Qaeda leider Ayman al-Zawahiri die Osama Bin Laden verving na diens dood…………….

Al Nusrah wordt gefinancierd door Turkije, Katar, Saoedi Arabië en Israël in een nauw overleg met NATO en Pentagon……………………

 

De regering Obama heeft openlijk haar steun bevestigd aan de Syrische rebellen waarvan het grootste deel wordt doorgesluisd naar Al Nusra………………….”

 

In een interview gepubliceerd op 22-6-2013 zegt Professor Chossudivsky: “Het beleid van geheime overheidsacties functioneert niet meer. De VS heeft nooit opgehouden om Al Qaeda te steunen. Deze terroristische organisaties werden gecreëerd door de VS geheime dienst en ondersteund door Washington. Het beleid van geheime overheidsacties wordt niet alleen onderuitgehaald door de “geheime steun” van Obama aan Al Nusra, maar ook met betrekking tot de Libische Islamitische Gevechtsgroep (LFG); verbonden met Al Qaeda, die direct werd gesteund door NATO vanaf het begin van de opstand en campagne van bombardementen op Libië in 2011… De “geheime” steun van president Obama aan Syrische Al Qaeda rebellen “opent een kruik met wormen”….. Hoe moeten wij een Amerikaanse President categoriseren die zegt gebonden te zijn om te vechten tegen Al Qaeda, terwijl tegelijkertijd Al Qaeda ondersteunt?.............”

 

86. Colin Cavell, auteur of van Exporteren van ‘Made in America’ Democratie verklaard in een interview met Russia Today op 23 Augustus 2013: ………..Al- Qaeda is louter een instrument dat de VS ontwikkeld heeft, gebruikt heeft en bevorderd heeft sinds de oprichting zoals publiekelijk toegeven door de voormalige ministrie van Buitenlands Hillary Clinton…………………………

 

Wij hebben deze buitenlandse huurlingen gefinancierd, deze jiahidsten, omdat velen van hem afkomstig zijn uit een verpauperde achtergrond en werden dat de seculiere overheid een vertegenwoordiger van het kwade machten zijn en dat ze geld nodig hebben……………..

 

Wij spelen met vuur. Dat is wat de Verenigde Staten op het ogenblik achter is gekomen met de huidige chemische moorden. Wanneer je chemische wapens heeft aan deze buitenlandse strijders, zoals gedocumenteerd via Turkije, dan krijg je het dat grote aantallen mensen worden vermoord en wanneer deze Al-Qaeda strijders, huurlingen en jihadisten erin slagen om hun macht uit te bereiden in Syrië, dan zullen de consequenties zeer ernstig zijn….

 

87. En de lijst gaat door.......................Zie hier meer daarover..Arameans of Syria......

 

Samenvattend:

Uit deze commentaren en analyses kunnen wij opmaken dat de de kern van landen, met uiteenlopende redenen, die betrokken zijn bij de huidige misdaden tegen mensheid in Syrië, gevormd wordt uit:

Verenigde Staten, Frankrijk, Verenigde Koninkrijk, Saudi Arabië, Israël, Golf Staten, Turkije en Duitsland.

 

6. De oorsprong van het demonische plan: vernietiging Syrië, herinrichting Midden-Oosten

 

Om de oorsprong van het demonische plan voor de ontwrichting van Syrië en andere landen in het Midden-Oosten en noord Afrika te begrijpen, presenteren wij een analyse van Seymor Hersch uit 2007 en een lezing gehouden in 2007 door de gepensioneerde Amerikaanse Generaal Wesley Clark.

 

1) Seymor Hersch

 

Op 5 maart 2007 publiceerde Seymor Hersch een gedetailleerde analyse getiteld “The Redirection, Is the Administration’s new policy benefitting our enemies in the war on terrorism?”, waarin een monsterverbond wordt ontbloot tussen Verenigde Staten, Saudi- Arabie en Israel. Doel: Ondermijning Shiitische Iran en Syrië.

Hieronder presenteren wij enkele citaten uit de lange analyse aan onze lezer:

 

“Om Iran te ondermijnen, die voornamelijk Sjiietisch is, heeft in feite de Bush regering besloten om haar prioriteiten in the Midden-Oosten aan te passen. In Libanon heeft de regering samengewerkt met Saudi-Arabië, die Soennie is, in clandestiene operaties bedoeld om Hezbollah te verzwakken, de Sjiietische organisatie dat wordt gesteund door Iran. De Verenigde Staten hebben ook deelgenomen aan clandestiene operaties tegen Iran en bondgenoot Syrië. Een bijproduct van deze activiteiten is de versterking van de Soennitische extremistische groepen die een militante versie van Islam omarmen en zijn vijandig aan Amerika en sympathiseren met Al Qaeada.

 

Dat de Aramese kerken in Syrië worden opgeblazen, geestelijken worden vermoord en een complete dorpen/steden etnisch worden gezuiverd is totaal niet van belang, omdat het hoofddoel is verzwakking of verdrijving van Bashar Assad en daarbij is alles toegestaan.

 

“Het nieuwe Amerikaanse beleid is op hoofdpunten publiekelijk bediscussieerd. In een verklaring voor de Comité Buitenlandse Betrekkingen van de Senaat, zei in januari de minister van Buitenlandse Zaken, Condoleezza Rice dat er “nieuwe strategische verbonden zijn in het Midden-Oosten” om “hervormers” te scheiden van de “extermisten”; zij verwees naar de Soennie Staten als het centrum van gematigdheid en zei dat Iran, Syrië en Hezbollah “aan de andere kant waren die verdeelden”. … Iran en Syrië zei ze, “hebben hun keuze gemaakt en hun keuze is destabilisatie.”

 

Tja, geachte lezer, wat moet je nu hiervan zeggen? Terroriseren van de Kopten in Egypte en de Arameeërs van Turkije door Soennie regimes is voor de koloniale /Illuminatie machten natuurlijk geen enkel probleem. Want, deze demonische machten hebben besloten dat “Soennie” regimes goed zijn en “Sjiietische” regimes fout zijn. Iran weigert de Koloniale demonische machten te gehoorzamen, ze hebben een onafhankelijk banksysteem, dat is een grote zonde in de ogen van de Illuminaten en zowel Joden als Christenen genieten bescherming in Iran. Maar O wee, als je hier iets van zegt, dan ben je fout, dan ziet je aan de verkeerde kant.

Dat de Soenitische bloeddorstige groeperingen in Afrikaanse landen als Nigeria, Soedan en andere delen van Afrika als wilde beesten tekeer gaan en christenen op afschuwelijke wijze afslachten, dat is helemaal niet belangrijk voor de demonische koloniale machten. Hoogstens komt hier en daar een verklaring uit om te dienen als “lippendienst” en de Soenitische fanatici kunnen vervolgens rustig hun gang gaan.

 

“De Saudis en sommigen van de regering hebben beargumenteerd dat Iran de grootste gevaar en Soennie radicalen minder vijandig zijn. Dit is een overwinning voor de Saudische kant”. ……………………………………………………………………..

 “De regering probeert om een proces tegen Iran te starten dat gevaarlijker en meer provocerend is dan de Soennie rebellen tegen de Amerikaanse belangen in Irak, wanneer- als je kijkt naar de werkelijke aantal slachtoffers – de aanvallen op de Amerikanen door de Soennies groter zijn met een factor tien”

 

Er is besloten door demonische machten dat “Sjiiten fout zijn” en “Soenieten goed zijn.” En dat verklaart ook de buitensporige bedriegerij en manipulatie van de Westerse koloniale media.

 

Een interessante leugen in dit verband dat sinds 2005 in de Westerse media wordt gepredikt en door iedereen keer op keer herkauwd en als papegaaien nagepraat is een uitspraak die de President van Iran in 2005 zou hebben gedaan met betrekking tot het “wegvagen van Israël van de landkaart.”

 

Op 13 april 2012 interviewde Teymoor Nabili van Aljazeera de heer Dan Meridor, de vicepremier van Israël. Tijdens het interview bracht Nabili de uitspraak van President Ahmedinajed ter sprak en zei “Zoals wij weten heeft Ahmedinajad niet gezegd dat hij van plan is om Israël uit te roeien.

 

Het antwoord van de vicepremier: [Iran’s leiders] komen in feite allemaal ideologisch, religieus aan met de verklaring dat Israel een onnatuurlijke creatie is, het zal niet overleven. Ze hebben niet gezegd ‘wij zullen het uitroeien’, je hebt gelijk, maar dat het niet zal overleven, het is een tumor, het dient te worden verwijderd.

 

Nabili: Wel, ik ben blij dat U erkend hebt dat ze niet hebben gezegd dat ze het zullen uitroeien…..

 

Het is onvoorstelbaar hoe vaak, ja zelfs door sommige “christenen”, deze leugen en bedriegerij is herhaald in de Westerse media om Ahmadinajad zwart te maken.

 

Het probleem hierbij is dat velen onder de “Christenen” zich niet realiseren wat er werkelijk aan de hand is en sommigen willen ook niet horen en begrijpen. De zwartmakerij van Ahmadinajad heeft te maken met het plan van de koloniale Illuminatie machten om overal Soenieten te presenteren als: acceptabel en Sjiieten als onacceptabel die moeten worden aangepakt. De zogenoemde “Christenen” die deze valsheid hebben herhaald staan vaak onder leiding van Illuminaten daar de Illuminaten overal binnen de “Christelijke” kerken en organisaties zijn geïnfiltreerd.

 

Niet dat de uitspraken van Ahmadinajad jegen Israël niet ernstig zouden zijn, nee, maar in vergelijking met de afschuwelijke demonische uitspraken van sommige Soennitische fanatici jegens Israël verbleken de uitspraken van Ahmadinajad. En dit geliefde lezer zult U nooit lezen in de verwerpelijke koloniale Westerse illuminatie media.

 

“Nasr ging verder, “De Saudis hebben behoorlijke financiële middelen en hebben diepe relaties met de Moslimbroederschap en Salafisten” – dat zijn Soennie extremisten die de Sjiieten als afvallig beschouwen. “De laatste tijd was Iran een bedreiging; de Saudiërs waren in staat om de ergste soort Islamitische radicalen te mobiliseren. Als je ze eenmaal uit de doos haat, krijg je ze niet meer terug in de doos.” ………………….. …………………………………………………………………………………………………………………………

Deze keer vertelde de adviseur van de regering van de Verenigde Staten me dat Bandar en andere Saudiërs hebben het Witte Huis verzekerd dat “ze een zeer scherp oog zullen houden op de religieuze fundamentalisten.” Hun boodschap aan ons was ‘We hebben deze beweging gecreëerd en we kunnen het controleren.’ Het is niet dat wij niet willen dat de Salafisten bommen gooien, maar het is het doel waar de bommen tegen worden gegooid – Hezbollah, Mostada al- Sadr en Syriërs wanneer ze doorgaan om samen te werken met Hezbollah en Iran.

 

En het waren deze "ergste soort Islamitische radicalen " die onder het toeziend oog van de koloniale machten waren gekweekt in hun onheilige laboratoria om de Arameeërs van Irak te vermoorden, hun kerken op te blazen en het volk Diaspora in te jagen. En precies dezelfde demonische technologie wordt nu herhaald in Syrië voor onze ogen. Verwoesting van Aramese kerken in Syrië, ontvoeringen, moorden, ritueel afslachten en andere denkbare en ondenkbare gruweldaden begaan door de “jongens” van de koloniale Illuminatie machten zijn een welkom geschenk voor hun god Lucifer. Natuurlijk zijn de twee Aramese bisschoppen die ontvoerd werden op 22-4-2013 ook door deze Westerse “jongens” ontvoerd.

 

Erg boeiend is om te lezen: ‘We hebben deze beweging gecreëerd en we kunnen het controleren.

Meneer Bandar schijnt handeltje te willen drijven met deze terroristen.

 

Op 31-7-2013 reisde het hoofd van d Saudische Inlichtingendienst Prins Bandar naar Moskou om te praten over Syrië. Bandar en Putin schijnen harde woorden te hebben uitgewisseld.

 

Ambrose Evans-Pritchard rapporteerde in The Telegraph van 27-8-2013 in een artikel getiteld “Saudis offer Russia secret oil deal if it drops Syria”: “Uitgelekte afschrift van de ontmoeting achter de gesloten deuren tussen Vladimir Putin van Rusland en Saudische Prins bin Sultan werpt een ongekende licht op de onvermurwbare Harde Politieke van beide kanten. Prince Bandar, hoofd van Suadische inlichtingendienst schijnt Kremlin te hebben geconfronteerd met scala van prikkelingen en bedreigingen in een poging de impasse over Syrië te doorbreken…………. “

 

“De details van de gesprekken waren eerst gelekt naar de Russische pers. Een meer gedetailleerde versie is sindsdien verschenen in de Libanese krant As-Safir die relaties heeft met Hebollah en is vijandig tegenover Saudis……………

 

“As-Safir zei dat Prins Bandar beloofde om de Russische marine basis in Syrië veilig te stellen wanneer het regime van Assad wordt omver geworpen, maar hij verwees ook naar de Tsjetsjeense terroristische aanvallen op de Olympische Winterspelen in Sochi wanneer er geen akkoord komt. “Ik kan U garanderen om de Olympische Winterspelen volgende jaar te beschermen. De Tsjetsjeense groepen die de veiligheid van spelen bedreigen worden gecontroleerd door ons,” schijnt hij te hebben gezegd.

 

Prins Bandar ging verder om te vertellen dat de Tsjetsjenen die in Syrië opereren een druk instrument zijn die aan en uit kunnen worden gezet. “Deze groepen schrikken ons niet. We gebruiken hen tegen het gezicht van het Syrische regime, maar ze hebben geen rol in toekomstige Syrische politiek. “

 

Waren misschien ook deze Tsjetsjeense terroristen die door meneer Bandar worden gecontroleerd verantwoordelijk voor de ontvoering van de twee Aramese bisschoppen op 22-4-2013? En waren het misschien deze "ergste soort Islamitische radicalen" die door meneer Bandar waren gecreëerd verantwoordelijk voor het vergieten van Koerden met benzine om vervolgens hen in brand te steken?

 

We gaan hieronder verder met de analyse van Seymor Hersch.

 

Vorig jaar hebben de Saudiërs, de Israëliërs en de regering Bush een serie informele overeenkomsten ontwikkeld over de nieuwe strategische richting. Op z’n minst vier belangrijke elementen waren inbegrepen, verteld de adviseur van de VS regering. Eerste was dat Israël werd verzekerd dat haar veiligheid was van uiterst belang en dat Washington en Saudi-Arabië en andere Soennie staten de zorgen deelden over Iran………………………………………………………….

Vierde, de Saudische overheid zou, met goedkeuring van Washington, fondsen en logistieke steun verlenen om de regering van President Bashir Assad van Syrië te verzwakken. De Israëliërs geloven dat het uitoefenen van dergelijke druk op regering Assad, zal het meer verzoenend maken voor open onderhandelingen. Syrië is het hoofd leverancier van wapens aan Hezbollah. De Saudiërs verkeren ook in onmin met de Syriërs over de aanslag op Rafik Hariri, de voormalige Libanese premier, in Beirut in 2005 waarin ze geloven dat regering Assad verantwoordelijk voor was. Hariri, een Soennie miljardair, had nauwe contacten met het regime in Saudi-Arabië en prins Bandar……………………………

 

Hier wordt een afschuwelijk demonische verbond gesmeed om President Assad, met behulp van fanatieke bloeddorstige Soennieten aan te pakken waarbij natuurlijk de Aramese en andere minderheden totaal niet van belang zijn, exacte herhaling van Irak.

 

Jumblatt vertelde mij dat hij laatste voorjaar Vicepresident Cheney had ontmoet in Washington om te praten over onder andere de mogelijkheid van het ondermijnen van Assad. Hij en zijn collega’s adviseerden Cheney dat als de Verenigde Staten probeerden om tegen Assad op te treden, de leden van de Syrische Moslimbroederschap “de mensen zouden zijn om mee te praten.”, vertelde Jumblatt. ……………………………………………………………………………………………………..

 

Sommigen vragen zich af waarom regering Obama de Moslim broederschap in Egypte aan de macht heeft geholpen en blijft steunen. De reden daarvoor is dat de Moslim broederschap een machtige middel is om Midden-Oosten in chaos te storten zodat de plannen van de koloniale machten kunnen worden uitgevoerd. Natuurlijk doet er niets toe dat de fanatieke Moslim broederschap en aanverwante groepen kerken opblazen, mensen vermoord, geestelijken ontvoerd om de Aramese en andere Christenen uit het Midden-Oosten weg te jagen. Het recentelijk optreden van de Moslim broederschap tegen de inheemse Koptische christenen waarbij meer dan 80 kerken, winkels en andere gebouwen werden vernield zijn welkome offer en geschenk aan hun god Lucifer in de ogen van de Illuminaten. Er kwam slechts lippendienst, als voer voor sommige media, van sommige koloniale Westerse landen.

 

“Er zijn bewijzen dat de herinrichting strategie van de regering reeds de Moslim broederschap steun heeft verleend. De Syrische Nationale Bevrijdingsfront is een coalitie van oppositie groepen wiens belangrijke leden bestaat dat wordt geleid door Abdul Halim Khaddam, een voormalige Syrische Vice- President die in 2005 overliep en Moslim Broederschap. Een voormalige hoogstaande CIA functionaris vertelde mij, “De Amerikanen hebben zowel politieke als financiële steun verleend.” De Saudis nemen het initiatief met de financiële steun, maar er is Amerikaanse betrokkenheid.” Hij zei dat Khaddam, die nu in Parijs leeft, geld kreeg van Saudi Arabië met de kennis van Witte Huis. (In 2005 ontmoette, volgens media rapporten, een delegatie van de leden van de Front met de functionarissen van de National Security Council). Een voormalige functionaris van het Witte Huis verteld mij dat de Saudis de leden van het Front van reisdocumenten hebben voorzien…..”

 

Al in 2007 werd de Moslimbroederschap door de VS van steun voorzien om het regime van Assad omver te werpen. Daarbij speelde Saudi Arabië de hoofdrol.

De huidige bloedbaden, etnische zuiveringen, bomaanslagen en ontwrichting van het land zijn lang geleden door de demonische koloniale Illuminatie machten gepland. Het heeft totaal niets te maken met “bevrijding” of “opstand van het volk”, nee, het wordt allemaal van tevoren gepland en uitgevoerd.

 

2) Wesley Clark:

 

In oktober 2007 gave Amerikaanse generaal Wesley Clark een lezing voor de Commonwealth Club in San Francisco. Tijdens de lezing deed hij een doekje open over de plannen om andere Syrië en Irak binnen te vallen. Een deel van de lezing is hier te vinden.

 

Wesley Clark zegt in deze video: Ongeveer 10 dagen na 9/11 ging ik naar Pentagon en zag Minister van defensie Rumsfeld en plaatsvervanger Wolfowitz. Ik ging naar beneden om sommige mensen van de Generale Staf te groeten die voor mij werkten en één van de generaals riep mij. Hij zei, “Meneer, U moet naar mij komen om te praten.” Ik zei, “Nou, je bent te druk.” Hij zei, “Nee, nee.” He zei, “Wij hebben het besluit genomen, we gaan oorlog voeren tegen Irak.” Dit was ongeveer rond 20 september. Ik zei, “Gaan wij oorlog voeren met Irak? Waarom?” Hij zei, “Ik weet het niet.” Hij zei, “Ik vermoed dat ze niet weten wat ze anders moeten doen.” Daarom zei ik, “Wel, hebben ze informatie gevonden die Saddam met al-Qaeda linkt?” Hij zei, “Nee, nee.” Hij zei, “Er is niets nieuws op dat gebied. Ze hebben gewoon het besluit genomen om oorlog te voeren tegen Irak.” Hij zei, “Ik vermoed dat omdat wij niet weten wat wij moeten doen met de terroristen, maar omdat wij een goede leger hebben, kunnen wij overheden omver werpen.” En hij zei, “Ik vermoed dat wanneer het enige gereedschap je hebt een hamer is, dan dient elke probleem te lijken op een spijker.”

 

“Een paar weken later kwam ik terug om hem te zien en tegen die tijd waren wij Afghanistan al aan het bombarderen. Ik zei, “Gaan wij nog steeds oorlog voeren tegen Irak?” En hij zei, “O, het is erger dan dat.” Hij boog over zijn bureau. Hij pakte een stukje papier. En hij zei, “Ik heb zojuist dit van boven ontvangen”- dat wil zeggen het bureau van de ministerie van defensie- “vandaag.” En hij zei, “Dit is een memo dat beschrijft hoe wij 7 landen zullen omver werpen in 5 jaar, beginnend met Irak, en dan Syrië, Libanon, Libië, Somalië, Sudan en eindigen met Iran.” Ik zei, “Is het geclassificeerd?” Hij zei, “Ja, meneer.” Ik zei, “Wel, laat het mij niet zien.” En ik zag hem ongeveer een jaar geleden en zei tegen hem, “Herinner je dat?” Hij zei, “Meneer ik heb U de memo niet laten zien! Ik heb het U niet laten zien!”

 

De volgorde van het omver werpen van landen is iets anders verlopen, maar het plan is nog steeds hetzelfde. Syrië is nu aan de beurt en daarbij wordt geen middel geschuwd door de demonische koloniale Illuminatie machten. Voor de illuminaten telt het menselijk leven niet. Alles wordt opgeofferd voor hun god Lucifer.

 

7. Chemische aanval door de jihadisten, huurlingen en terroristen van de Westerse koloniale machten.

Niets is heilig, geen middel is perverse, immoraliteit kent geen grenzen en alles, ja werkelijk alles is toegestaan voor de koloniale machten om als excuses te gebruiken om het regime van Assad weg te krijgen. De westerse mogendheden zijn uitermate gefrustreerd dat ondanks tonnen aan wapens, instroom van duizenden terroristen, jihadisten en huurlingen, verwoesting van Syrië en vernietiging van het land het niet tot gewenste effect heeft geleid. In tegendeel, het Syrische leger begon de laatste tijd de rebellen overal te verslaan en orde en stabiliteit te brengen.

 

Het sprookje van chemische wapens heeft het Westen vaak uit de kast gehaald om Assad ervan te beschuldigen (zie hier en hier). Maar keer op keer weigerde de wereld deze geavanceerde bedriegerij van de demonische koloniale machten en de koloniale media te aanvaarden. Ze zijn de wanhoop nabij en hun “jongens” hebben gruwelijke misdaden begaan tegen de burgerbevolking in Syrië.

 

Op woensdag 21 augustus 2013 hebben terroristen en doodseskaders een chemische aanval uitgevoerd in Ghouta, Damascus. Het nieuws van deze criminele misdaad tegen menselijkheid werd door de Saudische krant Al Arabiye wereldkundig gemaakt waarbij onmiddelijk het regime van Assad ervan werd beschuldigd. Vrijwel meteen werd het verhaal door de andere koloniale Illuminatie media wereldwijd overgenomen en als in een koor werd Assad beschuldigd van deze misdaad tegen menselijkheid.

 

James Revill schreef in de Guardian van 28-8-2013: " De geschiedenis van de beschuldigingen van het gebruik van chemische wapens is voor het grootste gedeelte de geschiedenis van misinformatie en desinformatie"

 

De onafhankelijke experts op het gebied van chemische wapens uitten hun twijfels over de beschuldigden van de rebellen. Onder andere is de algemene redenering: "Wat zou Syrië ermee bereiken om een chemische wapens aanval uit te voeren net op het moment dat de VN onderzoekers in het land zijn om een eerder chemische aanvallen te onderzoeken en het Syrische leger aan het winnende hand is?" Met andere woorden: Wie heeft het meest belang bij, rebellen of regering? 

 

Dat weerhield echter de koloniale machten, vooral de verfoeilijke Broot- Brittannië en Frankrijk, er niet van om “actie” tegen Syrië te roepen. Meneer Obama werd werd ook hiervoor warm gemaakt en hij en zijn leger begonnen zich te roeren om een actie tegen Syrië te overwegen.

 

In de rapporten verschenen in diverse media wordt er gesproken van 600-1300 slachtoffers. Volgens de artsen zonder grenzen zijn tot nog toe 355 mensen overleden.

 

Hieronder presenteren wij enkele analyses aan U over deze afschuwelijke aanval op onschuldige burgers door de “jongens” van het Westen.

 

1) De geopolitieke analist, die een prijs heeft ontvangen voor zijn werk, William Engdahl analyseerde de claims van Al Arabiya en andere Illuminatie media. Zijn analyse en conclusies werden gepubliceerd door Russia Today op 21-8-2013 in een artikel getiteld “Syria gas attack story has whiff of Saudi war propaganda”.

Hij haalt de beweringen van Al Arabiye onderuit door te zeggen dat het hier gaat om: categorie oorlogspropagandaen vergelijkt het met de door de Amerikanen in scene gezet aanval in de Golf van Tonkin in 1964 die de oorlog met Vietnam ontketende.

 

2) Hindustan Times rapporteerde op 21-8- 2013 in een artikel getiteld “Syria: 1,300 killed in gas attack, says Oppn”: “De claim van chemische wapens gebruik, die kon niet onafhankelijk worden bevestigd, werd categorisch door het Syrische regime van de hand gewezen en zei dat het bedoeld was om het werk van de VN wapen inspecteurs die reeds in Syrië zijn te hinderen…………….. “

 

“Specialisten op het gebied van chemische wapens zeiden dat de video bewijzen niet overtuigende zijn.”

 

Paula Vanninen, directeur van Verifin, van de “Finnish Institute for Verification of the Chemical Weapons Convention” zegt: “Op het ogenblik ben ik totaal niet overtuigd, omdat de hulpverleners zonder beschermende kleding en zonder gasmakers zijn….. In een echte situatie zouden ze ook besmet zijn en zouden ook symptomen vertonen.”

 

John Hart, hoofd van Chemical and Biological Security Project aan de Stockholm Internationale Peace Research Institute zegt: “Van de video’s die ik de laatst paar uur heb gezien vertoont geen een video pinpoint oogpupillen…. dit zou kunnen wijzen op blootstelling aan organische fosfor zenuw middel……. ”

 

Gwyn Winfield, redacteur van CBRNe World magazine, specialist in chemische wapens kwesties zei dat het bewijs niet suggereerde dat chemische wapens waren gebruikt van het niveau dat het Syrische leger in bezit heeft: “We zien geen rapporten dat artsen en verplegers……. slachtoffer zijn geworden, zodat het zou suggereren dat de giftigheid ervan niet iets is wat we zouden kunnen beschouwen als militaire sarin……………..”

 

3) Stephen Johnson is een expert in wapens en chemische explosieven bij Crafnfield Forensic Institute. In een interview met Euronews van 21-8-2013 zegt hij in een artikel getiteld “Expert casts doubt on Syria chemical weapons footage”: Er zijn in sommige video’s voorbeelden van een beetje hyperecht, en bijna alsof ze in scene zijn gezet. Het wil niet zeggen dat ze vals zijn, maar het bezorgd wel zekere zorgen. Bij sommige mensen met schuim, lijkt het schuim te wit, te puur en niet in overeenstemming met een soort interne verwonding dat je zou verwachten te zien, je zou verwachten dat het meer bloediger of geler zou zijn…..”

 

4) Russia Today citeert in een artikel getiteld “Russia suggests Syria ‘chemical attack’ was ‘planned provocation’ by rebels” gepubliceerd op 21-8-2013 een voordvoerder van het Russische Ministerie van Buitenlandse zaken. We lezen onder andere: Rapportages door “bevooroordeelde regionale media” over de beschuldiging van chemische wapens gebruik in de buurt van Damascus kan “een van tevoren geplande provocatie zijn,” zegt de voordvoerder van de Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, Aleksandr Lukashevich……….

 

De Russische diplomaat verklaarde dat het erop lijkt dat het “een provocatie was dat van tevoren was beraamd.” De “criminele actie” dichtbij Damascus viel samen met het begin van de werkzaamheden van de VN experts in Syrië-

 

Lukashevich wees erop dat voorheen vergelijkbare rapporten naar buiten kwamen over het zogenaamde gebruik van chemische wapens door de Syrische overheid. Echter, de informatie werd nooit bevestigd…….

 

5) Voice of Russia rapporteerde op 22-8-2013 in een artikel getiteld “News of chemical weapons attack in Syria published one day before massacre happened - Islamic Invitation Turkey”: De Islamitische Politieke en Culturele website Islamic Invitation Turkey claimt dat verschillende video’s een dag van tevoren ware geupload voordat rapporten verschenen over gebruik van chemische wapens in de nabijheid van Damascus in Syrië. Dit bewijs laat zien dat de terroristen de mensen hebben vermoord en het tafereel hebben gefilmd om de wereld te misleiden, maar ze hebben zichzelf geopenbaard. Terroristen in Syrië hebben de video’s van hun misdaden in het Oosten van Ghouta, Damascus, op 20 augustus 2013 ge-upload en vervolgens beschuldigden ze de Syrische overheid voor de aanval in de ochtend van 21 augustus 2013, zegt de website van IIT………….

 

6) Russia Today publiceerde op 23-8-2013 een interview met Historicus Mark Almond van Oxford University getiteld “Syrian rebels control alleged chemical attack site: Govt can’t grant secure entry” waarin wij onder andere lezen: Je moet je afvragen bij elke misdaad tafereel, wiens belangen dient de misdaad? En de Syrische overheid zou niet alleen brutaal geweest zijn, maar heel dom om dit te doen in een periode waarin VN chemische wapens inspecteurs net op weg zijn naar Damascus…..

 

De plaats van de misdaad wordt niet gecontroleerd door de Syrische overheid, wanneer de misdaad werd begaan. Het is aan de rebellen. Echter, we zien geen inspanning om de rebellen onder druk te zetten om mee te werken. In feite lijkt dus voornamelijk om te gaan om de Syrische overheid in verlegenheid te brengen, “Waarom laat je de onderzoekers niet toe om naar de plaats van de gebeurtenis te gaan?”….. 

 

7) Russia Today rapporteerde op 23-8-2013 in een artikel getiteld “Materials implicating Syrian govt in chemical attack prepared before incident – Russia ”: Het materiaal dat het leger van Syrische president Bashar Assad beschuldigde van het gebruik van chemische wapens dichtbij Damascus werd klaargemaakt voorafgaand aan het beweerde incident van 21 augustus, zegt Russische ministerie van Buitenlandse Zaken….

 

Woordvoerder voor de Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, Aleksandr Lukashevich zegt: We krijgen meer en meer nieuwe bewijs dat deze criminele daad van een provocatieve natuur was…. Met name zijn rapporten die op internet circuleren, in het bijzonder dat de materialen van het incident en beschuldigingen tegen regeringstroepen geplaatst waren gedurende aantal uren voor de zogenoemde aanval. Dus, het was een van tevoren geplande actie…… “

 

7) Sana rapporteerde op 24-8-2013 in een artikel getiteld “Information Minister: We have incontrovertible proof that terrorists used chemical weapons”: In een interview op zaterdag met al-Mayadeen TV zei minister al-Zoubi dat Syrië en haar vrienden onweerlegbare bewijs hebben dat de projectielen gelanceerd werden op burgerdoelen vanuit het gebied dat gecontroleerd wordt door de terroristen, daarom zijn de terroristen volledig verantwoordelijk voor deze daden en alle repercussies…

 

Hij wees erop dat de Syrische strijdkrachten een opslagplaats hebben ingenomen in het gebied van Jobar dat grote hoeveelheden chemische wapens bevatte, gefabriceerd in Saudi Arabië en zekere Europese landen, medicijnen voor bescherming tegen chemicaliën in het geval de terroristen aan werden blootgesteld, en apparatuur voor gebruik om chemicaliën te produceren, en voegde eraan toe dat dit is niet de eerste keer is dat het leger een opslagplaats heeft ontdekt dat chemicaliën bevatte die gemaakt waren in Saudi Arabië, Turkije en sommige Europese landen…………..

 

8) Russia Today rapporteerde over een persconferentie die de Russische minister van Buitenlandse Zaken op 26-8-2013 gave in een artikel getiteld “Hysteria around chemical attack suits those who want military intervention in Syria – Lavrov”: Naar aanleiding van chemische wapens aanval van vorige week, heeft het Westen een media campagne op touw gezet om een militaire ingrijpen te promoten zegt de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov. De minister uitte ook twijfels over de geloofwaardigheid van VS en Europese claims over het incident.

“ Officieel zeggen Washington, London en Parijs dat ze onweerlegbare bewijzen hebben dat de Syrische overheid achter de chemische aanval in Damascus zit, maar ze hebben deze bewijzen nog niet gepresenteerd. Echter, ze blijven zeggen dat de ‘rode lijn’ is overschreden,……….. Nu horen wij oproepen voor een militaire campagne tegen Bashar Assad.”

 

In zijn conferentie zette Lavrov vraagtekens bij de versie van de rebellen over de gebeurtenis.

“Er is informatie dat de video’s werden geplaatst op internet uren vooraf aan de beweerde aanval en andere redenen om te twijfelen aan het verhaal van de rebellen.

Diegenen betrokken zijn bij het incident wilden de aankomende Geneve vrede besprekingen saboteren. Misschien was dit de motivatie voor diegenen die dit verhaal hebben gecreëerd. De oppositie was duidelijk niet uit op onderhandelen op vredige manier…..” 

 

Het is de kwaadaardige en verfoeilijke Frankrijk en groot- Brittannië, en in verlengde daarvan de Verenigde Staten, alles aangelegen om doormiddel van leugen, bedrog, manipulatie en bloedvergieten hun demonische plan te verwezenlijken. Maar natuurlijk zullen ze alles in het werk stellen om te voorkomen dat de waarheid naar bovenkomt via onafhankelijke VN onderzoekers. In tegendeel, zij zullen de leugen en bedriegerij oneindig herhalen, zoals in geval van Irak, om hun bevolkingen te misleiden dat Assad verantwoordelijk is geweest voor deze aanval, zodat een militaire actie ondernomen kan worden.

 

Op maandag 26-8-2013 ging officieel een VN delegatie naar de plaats van het incident dat gecontroleerd wordt door de doodseskaders en terroristen van de Westerse koloniale machten. Om te voorkomen dat de VN officieel zou bevestigen dat inderdaad de terroristische jihadisten verantwoordelijk zijn voor de begane misdaad op 21-8-2013, werd het VN konvooi door deze terroristen beschoten.

 

Paul Joseph Watson rapporteerde op 27-8-2013 in een artikel getiteld “US Attempts to Sabotage UN Chemical Weapons Investigation “: Wanhopig om een verhaal in stand te houden dat een kruisraketten aanval op Syrië zal rechtvaardigen, lijkt de regering Obama alles in het werk te stellen binnen haar vermogen om de VN chemische wapens onderzoek in Syrië te saboteren…..

 

Dat is niets anders dan logisch, want zij hebben, volgens de vele analyses boven aangehaald, deze terroristen van chemische wapens voorzien en ze weten ook heel goed dat hun “jongens” het hebben gedaan en niet het leger van Assad. Dat is de reden van leugen, bedriegerij en valse beschuldigingen. Maar er is veel meer aan de hand.

 

Jeruzalem Post rapporteerde op 23-8-2013, refererend naar de Franse krant Le Figaro dat: Guerrilla strijders getraind bij het Westen begonnen, midden augustus, richting Damascus te bewegen…….”

 

We lezen verder “De rebellen werden getraind gedurende aantal maanden in trainingskamp aan de Jordaanse – Syrische grens zowel door de CIA agenten alsmede door de Jordaanse en Israëlische commando’s…………. “

De eerste groep van 300 geselecteerde Vrije Syrische Leger soldaten ging de grens over op 17 augustus in het regio Deraa en een tweede groep werd ingezet op 19 augustus…..”

 

Mogen wij, geliefde Aramese en niet-Aramese lezer, hieruit concluderen dat mogelijk met deze “rebellen” ook speciale getrainde eenheden van de Westerse geheimendiensten en hun samenzweerders meegingen om in geval van aarzeling door de rebellen om chemische wapens te gebruiken tegen hun eigen Islamitische bevolking, alsnog ervoor te zorgen dat de aanslag doorging om vervolgens Assad ervan te beschuldigen zodat militaire actie gerechtvaardigd kon worden? Want, deze terroristen, jihadisten en doodseskaders zijn door hen getraind in het gebruik van chemische wapens (zie hier en hier)

 

Op 31-1-2013 onthulde Yahoo News in een artikel getiteld “US 'backed plan to launch chemical weapon attack on Syria, blame it on Assad govt': Report”: De regering Obama gaf groen licht voor een chemische wapens aanvalsplan in Syrië waar het regime van President Bahar al Assad verantwoordelijk voor zou worden gesteld om vervolgens aan te zetten tot een internationale militaire actie om het land te verwoesten……

 

Zie ook vergelijkbare analyses:

Hacked Emails Reveal ‘Washington-Approved’ Plan to Stage Chemical Weapons Attack in Syria (28-1-2013),

Turkish Police find Chemical Weapons in the Possession of Al Nusra Terrorists heading for Syria (30-5-2013)

The Forbidden Truth: The U.S. is Channeling Chemical Weapons to Al Qaeda in Syria, Obama is a Liar and a Terrorist. Who has Crossed the "Red Line"? Barack Obama and John Kerry are Supporting a Terrorist Organization on the State Department List (14-6-2013)

Deleted Mail Online Article: US Backed Plan for Chemical Weapon Attack in Syria to Be Blamed on Assad (14-6-2013)

The U.S. Has Repeatedly Falsely Accused Others of Chemical and Biological Weapons Use ( 27-8-2013: )

 

Dit afschuwelijke demonische plan ontvouwt zich letterlijk voor onze ogen. De jihadisten en doodseskaders hebben, zeer waarschijnlijk, in opdracht van hun koloniale meesters een gruwelijke misdaad begaan om vervolgens in de schoenen van Assad te schuiven. Ze hebben dit al eerder gedaan. Carla Del Ponte, de leider van de Onafhankelijke Onderzoekscommissie van de VN over Syrië verklaarde in mei 2013 over de chemische aanval die toen was gepleegd het volgende: “Onze onderzoekers hebben in de naburige landen slachtoffers, doctors en mobiele ziekenhuizen geïnterviewd en volgens hun rapport van vorige dat ik gezien heb, zijn er sterke, concrete verdenkingen, maar nog geen onweerlegbare bewijs, van het gebruik van Sarin, baserend op de manier waarop de slachtoffers werden behandeld……… Dit werd gebruikt door de oppositie, niet door de overheid….”

 

De koloniale illuminatie media lijkt alle sporen naar Carla del Ponte te hebben uitgewist. Je hoort niets van haar. haar visie wordt niet gevraagd over de misdaad van 21-8-2013.

 

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, de heer “Skull en Bones” John Kerry zegt dat “Syria verantwoordelijk dient te worden gesteld” en, in de lijn van leugen en bedrog van Irak, is volgens meneer Kerry “onbetwistbaar” dat het regime van Assad heeft gedaan. Het probleem voor meneer Kerry is echter dat zijn eigen jongens van de inlichtingendienst niet zo zeker zijn van hun zaak. En dat geldt ook voor meneer Cameron. Een voormalige Britse chef van de zeestrijdkrachten, Alan West, drukte London en Washington op 29-8-2013 op het hart om hun "bewijzen" met de Russen te delen.

 

De Russen lijken op hun beurt een front aan het vormen zijn met de Duitsers. Berlijn en Moskou lijken met elkaar overeen te zijn gekomen dat de VN Veiligheidsraad eerst kans moet krijgen om het rapport van de VN inspecteurs te bestuderen.

 

Door de hoogopgelopen hysterie in de media begonnen VS en Groot-Brittannië zelfs voorbereidingen te treffen van een militaire aanval op Syrië. The Guardian van 28-8-2013 rapporteert in een artikel getiteld “Syria crisis: UK and US finalise plans for military strikes”: Brittannië en de VS zijn de plannen aan het afronden voor een beperkte bestraffende militaire aanval aan het einde van deze week tegen het regime van Bashar al-Assad over de “afschuwelijke” chemische wapens aanval in de nabijheid van de Syrische hoofdstad Damascus vorige week. ‘

 

Maar niet iedereen in de wereld heeft selectieve geheugen als Kerry, Obama, Cameron en Hollande om zonder gegronde redenen een oorlog tegen een soevereine land te beginnen.

 

" Brittannië en Amerika tonen minachting voor de lessen uit het verleden door actie door te drukken” schreef Peter Oberne in de Telegraph van 29-8-2013 over de oorlogszuchtige taal van Groot- Brittannië en Amerika.

Door de binnenlandse en buitenlandse druk begonnen Obama, Hollande en Cameron een mildere toon te slaan. Maar daarmee is echter de dreiging van ingrijpen niet van tafel. In tegendeel, Obama, Cameron en Hollande zijn simpelweg bruikbare instrumenten die de opdrachten uitvoeren van de Illuminatie.

De Britten lijken echter toch een lesje te hebben geleerd van Irak- debacle. Op donderdag 29-8-2013 heeft het Britse Parlement met 285 stemmen het voorstel van Cameron om Syrië aan te vallen van de tafel geveegd. Nadat de plannen van Cameron werden verpletterd, begint de andere oorlogzuchtige havik Francois Hollande terug te krabbelen. Hoewel de Amerikanen nog steeds stoere taal slaan zoals een artikel in Wallstreet Journal van 30-8-2013 "U.S. Prepares for Solo Strike On Syria After Britain Balks" ons wil laten geloven, in praktijk geloven weinigen meer in hun "bewijzen" tegen Syrië (zie hier, hier en hier)

 

Maar vergis U niet. Als het vandaag niet lukt, dan zullen de Illuminatie op een andere manier hun wil doordrukken, bijvoorbeeld door het in scene zetten van een zware terreur aanval in Londen, Parijs of Washington.

 

Naar aanleiding van de chemische aanval van vorige week woensdag heeft World Net Daily in samenspraak met de toenmalige Palestijnse Terrorist Walid Shubat een analyse gemaakt over de boosdoeners van deze Chemische aanval. De titel van de analyse dat werd gepubliceerd op 27-8-2013 luidt “Evidence: Syria gas attack work of U.S. allies.”

We lezen onder andere: Nu de VS een reactie aan het overwegen is tegen wat het noemt een chemisch wapens aanval door het Syrische regime van Bashar al- Assad dat honderden burgers dode, zeggen betrouwbare bronnen uit het Midden-Oosten dat ze bewijzen hebben dat de daders in werkelijkheid de rebellen waren om te proberen de regering van Bashar Assad over te nemen…..

 

Het behoeft verder geen uitleg geliefde Aramese en niet-Aramese lezer over de vreselijke immoraliteit en verdorvenheid waarmee de koloniale machten zich bezighouden en daarmee een afschuwelijk en een weerzinwekkend oordeel over hun bevolkingen uitlokken.

 

Zie meer hierover:

21-8-2013: Hundreds Dead In Syrian Chemical Attack As Even Impartial Experts Allege "False Flag"

22-8-2013: Syrian Chemical Attack “A Provocation Planned in Advance”

23-8-2013: US-Trained Rebels Moved Towards Damascus Days Before ‘Chemical Attack’

24-8-2013: Experts Doubt Syrian Chemical Weapons Claims

25-8-2013: ‘US fabricates pretexts to attack Syria’

27-8-2013: Inspectors In Syria Forbidden From Finding Out WHO Used Chemical Weapons, Only IF They Were Used

28-1-2013: Hacked Emails Reveal ‘Washington-Approved’ Plan to Stage Chemical Weapons Attack in Syria

 

Syrië ontkent:

26-8-2013: Accusations that Syria used chemical weapon 'against logic' - Assad

26-8-2013: Assad Taunts U.S. Over Iraq, Vietnam

27-8-2013: Syria Crisis: Foreign minister denies chemical attacks

27-8-2013: Assad: Syria Is A Sovereign Country Fighting al-Qaeda

 

Koloniale machten, hun bondgenoten en wapengekletter

21-8-2013: US Has "Strong Indications" Assad Used Chemical Weapons;

22-8-2013: Turkey Joins In Calls for Action on Assad

22-8-2013: French FM threatens ‘force’ over Syria chemical attack if UNSC fails to act

23-8-2013: Syrian rebel forces trained by West are moving towards Damascus

23-8-2013: Turkey calls for action after Syria attack

23-8-2013: US weighing military response to Syria chemical assault

23-8-2013: Obama: Syria chemicals grave concern

23-8-2013: Obama tells CNN key decisions nearing on Syria, Egypt

24-8-2013: US Naval forces move closer to Syria as options weighed

24-8-2013: Obama summons top defense aides early on Saturday to discuss Syria options

24-8-2013: US readies possible missile strike against Syria - report

25-8-2013: Israeli intelligence ties Syrian gas attack to Assad

25-8-2013: Navy ready to launch first strike on Syria within days

25-8-2013: Moscow warns US over Syria as President Obama weighs strike options

26-8-2013: Kerry: Chemical weapons use in Syria is ‘undeniable,’ there must be accountability

26-8-2013: Obama Seeks a ‘Coalition of the Willing’ on Syria

26-8-2013: Western Warplanes Begin Arriving In Cyprus

26-8-2013: Warplanes spotted in Cyprus as tensions rise in Damascus

26-8-2013: Syria, the Saudi connection: The Prince with close ties to Washington at the heart of the push for war

26-8-2013: Kerry accuses Syria of using chemical agents; US preparing to release evidence

26-8-2013: Turkey used for arms transfer into Syria

26-8-2013: Kerry accuses Syria of using chemical agents; US preparing to release evidence

26-8-2013: Warplanes spotted in Cyprus as tensions rise in Damascus

26-8-2013: Kerry accuses Syria of using chemical agents; US preparing to release evidence

27-8-2013: Obama taps allies as US weighs action over 'moral obscenity' of Syria gas attack

27-8-2013: Obama Orders Legal Justification for Syria Strike

27-8-2013: Britain Preparing Contingency Plan for Intervention in Syria

27-8-2013: West, Arabs reach ‘consensus’ on Syria

27-8-2013: Syria: Russia’s warning falls on deaf ears as Britain and US prepare to bomb

27-8-2013: US accuses Syrian government of using chemical weapons and destroying evidence

27-8-2013: Saudis Threaten Russia With Olympic Terrorist Attacks Unless It Abandons Syria Support

28-8-2013: US intelligence to justify looming missile strike against Syria

28-8-2013: Syria: West planning military strike: live

28-8-2013: US, UK, France push for Syria response as UN chemical weapons probe delayed  

29-8-2013: France tones down Syria war rhetoric

 

Rusland, China en anderen

21-8-2013: Russia suggests Syria ‘chemical attack’ was ‘planned provocation’ by rebels

23-8-2013: Materials implicating Syrian govt in chemical attack prepared before incident

25-8-2013: Syrian warmongering turning Obama into Bush’s 'clone' – Russian MP

25-8-2013: Justifying the Unjustifiable: US Uses Past Crimes to Legalize Future Ones

25-8-2013: Lying About Syria, and the Lying Liars Who Lie About the Lying

26-8-2013: Britain, Turkey: Syria Intervention Possible without UN

26-8-2013: Russia: 'No proof Syria used chemical arms'

26-8-2013: Syria Charade: West bent on war, UN investigation meaningless

26-8-2013: Italy warns against attack on Syria

26-8-2013: Germany sees no intervention in Syria

27-8-2013: Syria crisis: Russia and China step up warning over strike

27-8-2013: Russia warns West over Syria

29-8-2013: UN Council must study Syria report’

 

8. Conclusie

 

1. Arameeërs

De Arameeërs van Syrië leven sinds duizenden jaren in dit gebied. Ze zijn het inheemse volk van Syrië. Alle inwoners van Syrië, behalve Koerden, Turkmenen en Armeniërs, zijn Arameeërs inclusief Soenieten en Sjiiten/Aleviten die zich "Arabieren" noemen.

De Christelijke Arameeërs, ook bekend geworden als “Assyriers” en Chaldeers, zijn slachtoffer geworden van ongekende misdaden begaan tegen hen door de verfoeilijke koloniale machten Frankrijk en Groot- Brittannië. Groot- Brittannië en Frankrijk, en in verlengde daarvan de Verenigde Staten, vormen het hart van de internationale Illuminatie om hun onheilige doelen te verwezenlijken.

Deze twee kwaadaardige demonische machten hebben de Arameeërs op het geestelijke, nationale en culturele vlak tegen elkaar opgezet, onderling haat aangewakkerd, valse nationaliteiten als “Assyriers” en Chaldeeërs geïmplementeerd dat geresulteerd heeft in de ondergang van het Aramese volk in de landen van de voorvaderen en heeft ze uiteindelijk in Diaspora gejaagd.

 

Maar dat was niet genoeg voor deze verwerpelijke machten. Onder toeziend oog van de Amerikanen en Britten werden vanaf 2003 de Arameeërs van Irak vermoord, hun kerken opgeblazen en in brand gestoken, geestelijken vermoord en het volk werd de Diaspora ingejaagd. Hetzelfde misdadige spelletje wordt nu in Syrië herhaald.

 

Bij het realiseren van hun misdaden tegen het Aramese volk krijgen de verfoeilijke koloniale machten steun van de afvallige Arameeërs die zich “Assyriers” noemen. Deze “Assyriers” zijn een religieuze groepering onder de Arameeërs die een sterke voorliefde hebben voor occulte figuren en symbolen uit oudheid. Ze presenteren zich als een nationalistische groepering, maar in werkelijkheid gaat het hier om een religieuze groepering die helaas, onder toezicht van koloniale machten, zich verzetten tegen alles wat “Aramees” of “Arameeërs” is.

In geval van Irak werd de heer Yanadom Khana gebruikt om ons volk in Irak te vernietigen en in geval van Syrië worden weer de “Assyrische” terroristen en de Islamitische Jihadisten gebruikt om ons volk te vernietigen.

 

Heel “toevallig” demonstranten op 26-8-2013 rond 100 mensen in Brussel tegen het regime van Assad. Zie video hieronder:

Euronews rapporteerde over deze demonstratie in een artikel getiteld “Syrian opposition in Brussels call for action against Assad”: “Rond 100 anti-Assad demonstranten verzamelden zich in de Belgische hoofdstad om te protesteren het beweerde gebruik van chemische wapens door het regime.

 

“Wij vragen voor militaire interventie. Wij willen dat de Europeanen de Syrische bevolking beschermen die worden afgeslacht voor de ogen van de hele wereld. Wat is er gebeurd met mensenrechten?,”vroeg Rabih Chaar, een coördinator voor de Syrische oppositie in België.

 

Georges Chachen, de leider van de Syrische Nationale Coalitie in België, zei dat het Westen Syrië moet helpen als Assad is verwijderd van de macht. “In realiteit gaat het vooral om militaire interventie zodat hetgeen in Syrië gebeurd zich niet verspreid door de hele regio. Maar we hebben een interventie nodig dat verder gaat dan het uitschakelen van Assad; wij hebben hulp nodig om het Syrische volk te helpen om een democratische land te bouwen,” verteld hij.

 

Dit is werkelijk amuserend en buitengewoon theatraal en wel om de volgende redenen:

 

1) Waarom vragen deze mensen om “alstublieft” militaire interventie? Was dat niet exact dezelfde in geval van Irak toen het verwerpelijke geestelijke product van Groot- Brittannië, de afvallige Arameeërs die zich “Assyriers” noemen, hun vriendjes Bush en Blair uitnodigden om alstublieft Irak te komen bevrijden? Zijn het niet exact dezelfde leugens, misleiding en valse beschuldigingen?

2) In het filmpje is op de achtergrond ook het “Assyrische” vlag te zien. Dus ook hier weer vragen zij uitdrukkelijk aan hun buitengewoon oorlogzuchtige verwerpelijke koloniale meesters om alstublieft in te grijpen in Syrië om hen te “bevrijden” van die "wrede dictator Bashar Assad." 

3) Het lijkt niet echt op een natuurlijke demonstratie, alles lijkt zo te zijn georkestreerd tot in puntjes. De woorden die de heren Chachan en Chaar in hun mond nemen zijn “militair ingrijpen”, “bevrijden”, “helpen opbouwen”, “democratie” en “mensenrechten.” Exact dezelfde toverij, misleiding en bedriegerij als in geval van Irak.

 

2. Vernietiging Syrië en koloniale Jihadisten, doodseskaders en huurlingen  

De kwaadaardige koloniale machten, met Frankrijk, Groot- Brittannië en Verenigde Staten voorop, hebben volgens de bovenstaande analyses hun “jongens” van tonnen aan wapens en andere militaire materiaal voorzien. De jihadisten, doodseskaders en huurlingen hebben onder hun begeleiding afschuwelijke misdaden begaan in Syrië tegen de weerloze bevolking. De chemische wapens aanval werd, volgens de analyses aangehaald, ook door deze terroristen uitgevoerd in opdracht van deze demonische machten om vervolgens de schuld neer te leggen bij de Syrische overheid zodat een militaire actie gerechtvaardigd wordt.

 

 

********************************

Zie meer over de Arameeërs van Syrië: http://www.aramnahrin.org/Dutch/Arameeers_Van_Syrie.htm

Arameeërs van Irak: http://www.aramnahrin.org/Dutch/ChristenenVanIrak.htm

 


Hier kunt U zich aanmelden voor ons nieuwsbrief

 

Heb je als Arameeër iets gehad aan dit artikel? Wil iets betekenen voor het Aramese volk? Zo ja, overweg dan het volgende:

http://www.aramnahrin.org/Dutch/AramNaharaim_Vrijwilligers.htm

http://www.aramnahrin.org/Dutch/HelpOns.htm

 

 

Heb je als Arameeër hekel aan corruptie en vriendjespolitiek? Denk je dat dit heeft geleid tot de ondergang van ons volk en hun Diaspora? Wil je hier iets tegen doen? Ben je moedig? Welkom dan bij Aram-Naharaim Organisatie.

 

 

U mag dit artikel overnemen alleen als U de volledig link naar het artikel erbij vermeld.

 

 

 

 

 

 

 

28-8-2012: Syrische nationale leger doodt rebellen uit Irak, Turkije, Libië, Egypte en Tunesië

 

15-10-2012: Aramese leider in Irak mijmert over de wegkwijnende Aramese aanwezigheid……de onzichtbare hand… ons bezordheid... de Nieuwe Wereld Orde (NWO)…Paradigma Verandering... Petrus Romanus......

 

30-11-2012: Syrië: de kindsoldaten van het rebellenleger

 

10-12-2012: Saudi-Arabië stuurt 1.334 gevaarlijkste criminelen als jihadisten naar Syrië

 

25-3-2013: Jihadisten uit de hele wereld vechten in Syrië 

 

 

===Video's===

 

12-9-2012: Vrijheidsstrijders van het Westen onthoofden en terroriseren in Syrië.

 

1-9-2012: Video Ansar al-Sunneh excuteert een politieman Muhammad Faysal Suleiman in Daraa

 

21-10-2012: Vrije Syrische Leger Genocide tegen minderheden in Syrië

 

30-10-12: Armeense kerk in Aleppo vernietigd door de terroristen

 

12-11-2012: Salafisten van VSL gebruiken Moskee om burgers aan te vallen.

 

15-12-2012: Leven van minderheden onder de door het Westen gesteunde rebellen

 

23-12-2012: Turkse Islamitische Terrorist zet aan tot haat om minderheden af te slachten

 

2-1-2013: Fatwa tegen supporters van regering Assad

 

19-1-2013: Kindsoldaten van het Vrije Syrische Leger: oorlogsmisdaden

 

24-1-2013: Human Rights Watch: Syrische rebellen plunderen kerken (VIDEO)

 

8-4-2013: Video: “Aleppo, the Castle”: Documentary on Atrocities Committed by US-NATO Sponsored Terrorists in Syria

 

4-4-2013: New video shows Syrian rebels using US SEALs' sniper rifle

 

20-3-2013: Video: West Turns a Blind Eye that Their Terrorists in Syria Used WMDs, Against all Evidence

 

4-5-2013: Syrische rebellen getraind in de Kosovo trainingskampen