Hanna Dolabani

 

Getuigenissen van de geleerden van de Syrische Kerk van Antiochië met betrekking tot synoniem: Arameeërs/Syriërs

 

Aanmelden voor nieuwsbrief

 

Een vraag: Wie waren de vroegere Assyriërs? Waren ze simpelweg één etniciteit of samenstelling uit verschillende volkeren?

 

Wie gaf hen de naam en maakte hen bekend als,, Assyrische” Christenen?

 

SUA/WCA en het toelaten van terrorisme

 

SUA/WCA: Internationaal syndicaat van haatzaaiers

 

Arameeërs van Irak

 

Arameeërs van Turkije

 

Arameeërs van Syrië

 

Aramese geschiedenis, cultuur en taal, een zesdelige interview.

 

Kolonialisme, "Assyrianisme", terrorisme, occultisme, de ondergang van het Aramese volk in het Midden-Oosten en hun Diaspora

 


 

12-5-2015: Turkije, Syrië en Irak: Arameeërs, de ondergang van een inheems volk, Deel II

 

13-4-2015: Honderd jaar Ottomaanse Genocide: Aram-Naharaim Organisatie en Aramese Democratische Organisatie sturen een brief aan de EPP Groep van het Europese Parlement

 

10-6-2014: Steeds meer Koerden erkennen hun eigen rol in de Ottomaanse genocide………

 

9-5-2014: Turkije, Syrië en Irak: Arameeërs, de ondergang van een inheems volk

 

26-4-2014: Ottomaanse genocide: 99 jaar geleden, zal het erkend worden voor de honderdste verjaardag?

 

24-3-2011: Turkije, Islamitische conferentie in Pakistan in 1980, Aramese klooster St. Gabriel, de etnische zuivering van Arameeërs en de afvallige Arameeërs die zich “Assyriërs” noemen

 

19-7-2010: Eeuwenoude Aramese kerk St. Jacob van Nisibin in Tur Abdin in Turkije is beklad met racistische anti-Aramese en antichristelijke teksten

 

15-3-2010: Zweden erkent de Aramese Lichamelijke genocide, maar ontkent de Aramese Geestelijke Genocide

 

11-11-2009: Premier van Turkije: Een Moslim kan nooit genocide plegen

 

21-2-2009: Turkije, Koerden, het Aramese klooster St. Gabriel en wereldwijd Aramese protest.

 

3-1-2009: Een belangrijke Koerdische Leider in Turkije biedt excuses aan voor het aandeel van de Koerden in de Aramese Genocide van 1915

 

3-7-2007: Aramese – Armeense afslachtingen uit de Ottomaanse Tijd: een Koerdische verantwoordelijkheid

Het Aramese volk: Het Aramese volk (niet te verwarren met 'Armeniërs') spreekt Aramees, de taal van Abraham, Mozes en Jezus Christus. Zij zijn het inheemse volk van wat in vroegere tijden 'Aram-Nahrin' werd genoemd en in onze dagen bekend is geworden onder de naam 'Mesopotamië'

Sommige Arameeërs noemen zich in onze dagen "Assyriërs", dit vanwege de haatzaaiende geestelijke koloniale activiteiten van de Westerse missionarissen en diplomaten in het Midden-Oosten in de 16e en 19e eeuw. Andere Arameeërs zijn bekend geworden als "Chaldeeërs".  Ze zijn echter allemaal Arameeërs. Overal waar U het woord "Assyriërs" tegenkomt dient U het als Arameeërs te lezen. In Turkije zijn de Arameeërs bekend geworden als “Süryani” en in Arabische als “Al-Suryan”


 

Honderd jaar Aramese Genocide: Oude en Nieuwe Genocide

 

ISIS/ISIL valt de Arameo- Assyrische en Chaldese dorpen langs de rivier Chabur aan in Syrië

English Version

  1. Inleiding  
  2. ISIS/ISIL terroristen vallen Arameo- Assyrische en Chaldese dorpen langs Chabur aan, vermoorden, verbranden, vernielen en verjagen  
    2.1. Ishtar/ ISIS/Shamiramis/ Astarte, de hoer van Babylon, aangevallen  
    2.2. Ze zullen ISIS/ISIL terroristen dankbaar zijn  
    2.3. Ze huilen om Nimrod de antichrist, de tegenstander van God YAHWEH: En sla hun goden in stukken …..  
  3. Genocide van 1915, Duitsland en Oostenrijk  
  4. Afsluitende opmerkingen  

 


 

1. Inleiding

 

Tijdens zijn bezoek aan Nederland in februari dit jaar stak Patriarch Afrem Karim bij zijn bezoek aan de kerken een kaars aan om de genocide van 1915 te herdenken.

In 2014 heeft de synode van de Syrisch Orthodoxe Kerk besloten om in 1915 de 100 jarige genocide te herdenken, gepleegd door Turken en Koerden op de Arameeërs (fout Assyriërs), Armeniërs en Grieken. Hiervoor werd een patriarchaal comité opgericht bestaande uit geestelijken en leken.

 

De Aramese Patriarch Ignatius Afrem Karim heeft op diverse gelegenheden gerefereerd naar deze genocide en heeft benadrukt om vooral niet te vergeten wat heeft plaatsgevonden. In het Aramees wordt genocide “Seyfo” genoemd wat letterlijk “zwaard” betekent.

 

Er bestaan twee soorten genocides, te weten: lichamelijke genocide en culturele/ geestelijke genocide. De lichamelijke genocide werd uitgevoerd door de Turken en Koerden in 1915 waarbij meer dan half miljoen Arameeërs van diverse denominaties op brute wijze werden afgeslacht. De manier waarop ISIS/ISIL te werk gaat om de “onreinen” en “ongelovigen” af te slachten / te bestraffen wordt door velen als huiveringwekkend ervaren. Toch is dergelijke afschuwelijke handelswijze niet nieuw. De Turken en Koerden hebben net zo erg met Arameeërs en Armeniërs gedaan.

 

De geestelijke genocide betekent dat je een onoverbrugbare haat en verdeeldheid zaait waardoor de nationale, religieuze, sociale en culturele eenheid van een volk wordt vernietigd met het gevolg dat ze elkaar in de haren vliegen. En deze geestelijke genocide gaat door tot in onze dagen (hier, hier en hier).

 

De bedenkers van de genocide van 1915 waren de Sabataianse /Vrijmetselaars/Kabbalistische/ Talmudische Turkse crypto-Joden (hier, hier, hier en hier).

Deze crypto-Joden hebben de verschrikkelijke haat van Turken en Koerden volledig uitgebuit om de Aramese en andere Christenen van het Ottomaanse Rijk te vernietigen.

 

Terwijl de Arameeërs wereldwijd de 100 jarige Ottomaanse genocide herdenken, wordt er voor de ogen van de wereld een nieuwe genocide gepleegd op het Aramese volk in Irak en Syrië door ISIS/ISIL, het zoveelste monsterlijke product gecreëerd in de onheilige laboratoria van de koloniale Westerse machten (hier en hier).

 

Toen de Amerikanen en Britten onder valse voorwendselen in 2003 Irak binnenvielen hebben ze een afschuwelijke genocide op het Aramese volk op gang gebracht dat voortduurt tot in onze dagen.

In 2011 hebben de kwaadaardige koloniale machten, vooral VS, Engeland en Frankrijk, Syrië overspoeld via Turkije met afschuwelijke terroristen die ze hebben gecreëerd en bewapend waardoor een nieuwe genocide op gang werd gebracht. En deze nieuwe genocide gaat onverminderd door.

 

2. ISIS/ISIL terroristen vallen Arameo- Assyrische en Chaldese dorpen langs Chabur aan, vermoorden, verbranden, vernielen en verjagen

 

Fars News Agency rapporteerde op 23-2-2015 in een artikel getiteld “Iraqi Army Downs 2 UK Planes Carrying Weapons for ISIL”: “Een hooggeplaatste Parlementslid heeft op Maandag onthuld dat het Irakese leger twee Britse vliegtuigen heeft neergehaald die wapens vervoerden voor de ISIL terroristen in de Al-Anbar provincie………..De Nationale Veiligheid en Defensie Comité van het Irakese Parlement heeft toegang tot de foto’s van de beide vliegtuigen dat ze Brits en gecrasht zijn terwijl ze wapens voor ISIL vervoerden” zei het hoofd van het comité Hakem al-Zameli. …….. “Er zijn bewijzen en getuigenissen voor de militaire steun van de door de VS geleide coalitie aan de ISIL terroristen door luchtladingen”…….De VS gooit wapens neer voor ISIL met het excuses dat ze niet weten waar de posities van ISIL zijn en probeert om de realiteit te vervalsen met hun beweringen…..”

 

De Westerse kolonialemachten beschikken over uiterst geavanceerde wapentechnologie. Als ze willen, is het binnen een week afgelopen met ISIL/ISIL terroristen. Dat zullen ze echter nooit doen, omdat ze deze terroristen nodig hebben.

Ze zijn hun jongens die door hen worden getraind en bewapend en zullen deze terroristen gebruiken om geografische veranderingen in het Midden-Oosten te realiseren. Daarbij is het leed, ellende, vernedering en etnische zuivering van de Arameeërs totaal niet van belang, het is verwaarloosbaar voor deze demonische machten.

 

Ander geformuleerd: ISIS/ISIL is heel belangrijk voor de koloniale illuminatiemachten om verschillende redenen, te weten:

1) Fragmenteren van Irak in drie staten, namelijk: Koerdisch- Soeniet – Sjiiet

2) Het noorden van Syrië afscheiden voor de Koerden

3) Amerikanen excuses geven om militairen te sturen naar Irak en heimelijk ook naar Syrië.

4) De Turken excuses geven om een bufferzone in te stellen in het noorden van Syrië.

 

Op maandag 23 februari 2015 vielen een kolonie van meer dan 40 pick-ups met ISIS/ISIL terroristen de Aramese dorpen aan, in het noordoosten van Syrië langs de Chabur rivier en richtten een ravage aan. De 35 Aramese dorpen zijn gelegen tussen Ras Al- Ayin (Turkse grens, bij Ceylanpinar) en de stad Al Hassaka.

 

De dorpen worden bewoond door de Oost-Aramese “Nestoriaanse” Chaldeeërs en de Oost-Aramese “Nestoriaanse” Assyriërs. Deze Arameeërs komen oorspronkelijk uit Irak en hebben zich sinds 1920/30 aan de Chabur gevestigd.

De Arameo- Assyriërs die in Chabur wonen zijn leden van de Oude Kerk van het Oosten met Patriarch Addia II als geestelijke leider. Klik hier voor meer informatie over de Aramese denominaties in Syrië.

 

Er wordt geschat dat er tussen 3.000 en 5.000 Arameo- Assyriërs en Chaldeeërs uit deze dorpen zijn weggevlucht. Het totaal aantal van de Oost- Arameeërs (Chaldeeërs + Assyriërs) in Syrië wordt geschat rond 30.000 op een totale Christelijke Aramese bevolking van rond 2 miljoen.

 

De Aramese Katholieke aartsbisschop Hindo in Syrië verhaalt over de aanval en zegt: “De terroristen vielen eerst Tel Tamar, dan namen ze Tel Shamiram en alle kleiner dorpen tot aan Tel Hermuz waar ze alles in brand staken.”

 

Over de redenen van de gevangneming van de Arameo- “Assyriers” en Chaldeeërs, zegt bisschop Hindo: “In Tel Hormuz en Tel Shamiram maakten ze tientallen gevangenen met het doel om misschien losgeld te krijgen of om te gebruiken voor gevangenenruil. ”

 

Over de afwezigheid van steun zegt hij: “Ik wens om heel duidelijk te zeggen dat wij het gevoel hebben dat we zijn overgegeven in de handen van Daseh

 

Maar waarom verbaasd U dat Mgr. Hindo? Het demonische plan van de internationale Satanisten is inderdaad om het Midden-Oosten te zuiveren van de Aramese en andere Christenen. De aanwezigheid van de Aramese Christenen belet satan en zijn dienaren om hun plannen uit te voeren voor het Midden-Oosten. De koloniale Westerse illuminatie satanisten hebben ISIS/ISIL gekweekt in hun demonische laboratorium en gebruiken het onder andere tegen ons volk.

 

Over de Amerikaanse vliegtuigen zegt Mgr. Hindo: Gisteren vlogen Amerikaanse bommenwerpers over het gebied zonder actie te ondernemen

 

Wat was de reden dat de Amerikanen over het gebied vlogen? Om te kijken of hun jongens hun taak hadden volbracht? En om te controleren of het leger van Assad hun jongens aan het bombarderen was om vervolgens het leger te bombarderen en in de kwaadaardige Westerse media de leugen te verspreiden dat “de Amerikanen luchtaanvallen hebben uitgevoerd op ISIS doelen om de Christenen in het zuidoosten van Syrië te beschermen?”

 

Op 26-2-2015 vroeg Mgr. Hindo zich af: “Voorheen hoorden wij vliegtuigen rond 3 uur in de morgen. In de afgelopen vier dagen zijn de luchtoperaties afgelast. Ik vraag mij af waarom ”

 

Het aantal Arameo-“Assyriërs” en Chaldeeërs die gevangen werden genomen door de ISIS/ISIL terroristen sinds maandag 23-2-2015 is niet exact bekend. In diverse media worden verschillende getallen genoemd. In het begin werd gesproken van 70 mensen (hier), dan van 150 mensen (hier en hier), van 220-250 (hier, hier en hier) en later van over de 350 mensen (hier).

 

Mgr. Hindo legt de vinger op de zere plek en identificeert de kwaadaardige machten achter deze misdaden: Met hun rampzalige beleid, vooral Frankrijk en de VS samen met hun regionale medestanders hebben in feite de escalatie van Daesh goedgekeurd”

 

Wat Mgr. Hindo vergeten heeft erbij te vermelden is de beruchte Engeland die samen met VS en Frankrijk het hoofd van de slang vormen.

 

In het dorp Tel Shamiram zijn er 51 Arameo- “Assyriche” gezinnen door de ISIS/ISIL terroristen ingesloten. In Shamiram verbranden de terroristen ook een Aramese kerk.

 

Op zondag 1-3-2015 hebben de ISIS/ISIL terroristen 19 Arameeërs vrijgelaten en op dinsdag 3-3-2014 vier Arameeërs.

 

2.1. Ishtar/ ISIS/Shamiramis/ Astarte, de hoer van Babylon, aangevallen

 

The Independent van 24-2-2015 rapporteerde: “Vele Christenen die gevangen zijn genomen komen uit het dorp Tal Shamiran en zijn gevoerd naar ISIS gecontroleerde dorpen…..”

 

Dit is heel belangrijk, omdat Tal Shamiram verwijst naar de vrouw/moeder van Nimrod, Samiramis/ Ishtar/ Isis/, de godin van seks en oorlog, de hoer van Babylon.

 

Het hart van het religieuze systeem van “Assyriers” is de ongekende verering van Nimrod en Samiramis en andere goden uit oudheid.

 

Deze verering resulteert in de verkettering van de Bijbel en God YAHWEH en Zijn geliefde Zoon Yesuh M’siho door deze zogenaamde “Christenen”. Hun “Christen zijn” lijkt occultisme te zijn gestoken in een Christelijke jasje. O jawel hoor, ze presenteren zich graag als “Assyrian Christians”

 

Nimrod, de toekomstige antichrist en de tegenstander van God YAHWEH, en zijn moeder/vrouw Samiram/ Samiramis zijn bekend geworden onder verschillende namen.

 

Ishtar, de godin van seks en oorlog

(Foto: http://3.bp.blogspot.com)

Samiram werd vereerd als “Ishtar” in Babyolonie als godin van seks (voorplanting) en oorlog. De Egyptenaren eerden haar onder de naam “Isis”. In Griekenland werd ze als Artemis en Diana geëerd. De Sumeriers eerden haar als Inanna en de Sidoniers als Astarte enz..

 

De mythologische transformatie van Samiram naar Ishtar is als volgt: De Assyrische koningen Samiramis steeg na haar dood naar de hemel. Ze kwam terug vanuit de hemel in een groot ei die neerviel in de rivier de Eufraat. Uit het ei kwam “Ishtar/Astarte” tevoorschijn die zoals aangehaald onder verschillende namen werd geëerd in diverse culturen.

Diana van Efeze, de vrouw met vele borsten

(Foto: http://www.lts-orient.ch/)

 

Nimrod, de zoon /man van Isthar/ Samiramis is ook bekend geworden onder verschillende namen, onder andere: Gilgamesh, Marduk, Baal, Sargon I van Akkad, Appolo, Osiris, Bacchus enz…

 

Het volk Israel heeft vaak de woede van de Here God op hun hals gehaald door verering van Nimrod/Samiram als Baal/Astarte. In Rechters 2:11-14 lezen wij over dwaling van Israel: Toen begonnen de Israëlieten te doen wat in strijd is met de wil van de Heer. 12 De god Baäl gingen ze dienen en de Heer, de God van hun voorouders, de God die hen uit Egypte had gehaald, keerden ze de rug toe. Bij andere goden zochten ze hun heil, bij de goden van de volken die om hen heen woonden; voor hen bogen zij zich neer. Zij beledigden de Heer diep. 13 Zij keerden hem de rug toe en dienden Baäl en Astarte. 14 Daarom ontstak de Heer in woede tegen Israël. Hij gaf hen in de macht van benden die hen beroofden en leverde hen uit aan de vijanden die om hen heen woonden; de Israëlieten konden zich niet langer handhaven. …………….”

 

Ook de diaspora van Israel werd veroorzaakt door verering van Baal/Astarte. Verering van Baal/Astarte, Nimrod/Samiramis, Osiris/Isis staat lijnrecht tegenover de God YAHWEH, de God van Abraham, Isaak en Jacob en Zijn geliefde zoon Yesuh M’siho. Je kunt jezelf geen aanhanger van God YAHWEH en Zijn Zoon Yesuh M’siho noemen en tegelijk Nimrod/Samiramis eren.

 

Baal/Astarte wordt volop geëerd door de occulte Arameeërs die zich “Assyriërs” noemen. Zoals aangehaald is een van de Assyrische dorpen aan de oever van Chabur Tel Shamiram waar 51 gezinnen door ISIS/ISIL terroristen werden ingesloten. Toen ze zich in de jaren 1920/30 vestigden aan Chabur hebben ze een van de dorpen “Shamiram” genoemd ter verering van Ishtar/ Shamiramis/ ISIS/Diana/Astarte, de godin van seks en oorlog, de hoer van Babylon.

Overal wordt Nimrod/Samiramis door de Arameo- “Assyriërs” en zeker ook door sommige Arameo- Chaldeeërs geëerd. In het noorden van Irak is een “Assyrische”/Chaldese televisiestation naar “Ishtar” genoemd met alle occulte symbolen eromheen. En ze noemen zich graag “Assyrian Christians.”

 

Hieronder is een screenshot van Ishtar TV. 

 

Merk op alstublieft geliefde lezer het alziende occulte oog van Horus in het midden van de ster zoals ook onder andere afgebeeld op de Amerikaanse Dollar en ook boven het altaar van de Syrisch Orthodoxe Maria Kerk in Glanerbrug, Nederland.

 

Hoe was het ook weer? Wat had de Heilige hemelse Vader het volk Israel uitdrukkelijk opgedragen toen ze het land Kanaan binnengingen? Heb ontzag voor Hem, vereer Hem, …….14 Loop niet achter andere goden aan, vereer geen enkele god van de volken rondom je. 15 Anders ontsteekt Hij in woede en vaagt hij jullie van de aarde weg. Want de Heer, je God, die bij jullie is, duldt geen andere god naast zich. (Deuteronomium 6:13-15 13) …….” Neem hun praktijken niet over, want alles waar de Heer, je God, een diepe afkeer van heeft, hebben zij voor hun goden gedaan. Het ergste was wel, dat zij hun eigen zonen en dochters als offer aan hun goden verbrandden.” (Deuteronomium 12:13 31)….. Houd je aan alles wat ik jullie opgedragen heb. Vereer geen andere goden, roep ze niet aan. Laat hun naam niet over je lippen komen. (Exodus 23:13 13)

 

En wat doen de anti-Aramese genocidale, haatgenerende, verdeeldheidzaaiende koloniale illuminatie product “Assyriers”? Ze doen precies de gruwelijke dingen waar de Here God zo afschuwelijk hekel aan heeft, namelijk:

 

1) Ze verheerlijken en lopen als een hoer achter de goden van Mesopotamie, inclusief Nimrod en zijn vrouw/moeder Samiram/ Ishtar, de hoer van Babylon.

2) Ze "offeren" hun zonen en dochters op aan deze goden. Erger nog, van kinds af aan wijdden ze hun kinderen aan deze goden. We hebben gezien dat zij hun zonen en dochters aan de PKK offerden om hun goden te verheerlijken.

3) De namen van deze afschuwelijke goden komen dagelijks over hun lippen en roepen ze deze goden aan als teken van verering. Ze noemen hun kinderen naar deze goden, zoals bijvoorbeeld: Nimrod, Marduk, Sargon, Ashur, Babylonia, Samiram, Ninos enz.. enz..

 

Geestelijke betekenis van de aanval op Chabur: We zouden misschien de aanval van ISIS/ISIL terroristen op Chabur geestelijk kunnen opvatten als aanval op de godin van seks en oorlog, de hoer van Babylon, die in Chabur wordt geëerd als Shamiram. Mischien was dat een signaal van de God van Abraham, Isaak en Jacob, de God YAHWEH aan de anti-Aramese, haatgenerende, verdeeldheid zaaiende koloniale illuminatie en slavernij product “Assyriers” om alstublieft te stoppen met hun gruwelijke afgodendienst van verering van Nimrod en de hoer van Babylon, Samiram/Isthar/Isis/Diana.

 

En wat doen deze onvoorstelbare blinde dwazen die in een diepe geestelijke blindheid zijn beland door hun afschuwelijke verering van de bovengenoemde afgoden? Ze jammeren en janken en vertelen verhalen als: De Assyrische martelaren zullen wij nooit vergeten, stop de genocide op de Assyriers, het bloed van deze martelaren zal het Assyrische volk verenigen, onze vijanden zullen nooit van ons winnen…enz...” Met zulke praatjes houden ze zich zelfs in een oneindige spiraal van blinde dwaasheid dat garant staat voor hun ondergang.

 

Het komt nooit in hun dwaze en blinde gedachte op dat wellicht deze verschrikkelijke dingen te maken hebben met hun eigen dwaling en geestelijke blindheid. Ze begrijpen niet dat al deze dingen mogelijk hen overkomt vanwege hun ongekende verering en verheerlijking van de verschrikkelijke afgoden uit Mesopotamie. Deze afgoden hebben hen zo stevig in hun greep, dat het voor een buitenstander onmogelijk is om tot hen door te dringen en wakker te schudden van hun vreselijke dwaling.

 

2.2. Ze zullen ISIS/ISIL terroristen dankbaar zijn

 

Diep in hun hart zijn de geestelijke kinderen van Nimrod en Samiramis, de occulte Arameeërs die zich “Assyriërs” noemen, ISIS/ISIL zeer dankbaar dat ze de  Arameo- “Assyrische” en Chaldese dorpen aan Chabur hebben aangevallen.

 

Weet U waarom? Voor deze vreselijke occultisten geldt maar een ding en dat is: Maximale promotie van de koloniale genocidale illuminatie benaming “Assyrians.” Daarbij speelt het onnoemelijke leed, pijn, ontreddering en bloedvergieten geen enkel rol. Het is allemaal acceptabel zolang maar artikelen verschijnen in de media waarin gesproken wordt van ”Assyrians.”

Daarnaast zullen ze op straat gaan en wapperen met de vlag van Nimrod de antichrist om aandacht te vragen voor de “Assyrian Christians.”

 

Het was exact om dezelfde reden van de promotie van “Assyrianisme” dat de “Assyrische” terroristen een onheilig verbond sloten met de PKK van meneer Ocalan in 1993. In ruil voor rekrutering van jongens en meisjes in het Westen om te vechten in het noorden van Irak tegen het Turkse leger, stelde meneer Ocalan de PKK-media beschikbaar om de geschiedenis van het Aramese volk te vervalsen en alles te veranderen in “Assyrisch.” Ocalan zegt letterlijk: “De geschiedenis wordt opnieuw geschreven. ”

De illuminatie online encyclopedie Wikipedia heeft het voorbeeld van PKK overgenomen en pleegt geestelijke/ culturele genocide op het Aramese volk door alles te “Assyrianiseren.”

 

Het occulte geloofsysteem van “Assyriërs” is een directe kopie van het geloofsysteem van de illuminatie satanisten; ze hebben het in hun ziel ingeprent.

Het systeem werd na de zondevloed door Nimrod en Samiramis opgezet waarin Satan wordt aanbeden in plaats van God YAHWEH, het is het Babylonische geloofsysteem, het systeem van de hoer van Babylon.

 

De meerderheid van de koloniale Westerse media wordt gecontroleerd door de illuminatie (hier, hier, hier en hier). Geen artikel komt naar buiten zonder dat deze eerst wordt gecontroleerd, omdat: Geen enkel mededeling zal het public bereiken zonder onze controle (illuminatie protocols of the Elders of Zion No. 12, section 3 and 4)

 

Om hun geestelijke broeders te helpen, werden de gebeurtenissen in Chabur met beide handen gegrepen door de illuminatie media om het “Assyrianisme” maximaal te promoten. Een vaak verteld leugenverhaal dat oneindig herhaald wordt is als volgt: De Assyrische Christelijke geschiedenis stamt af van het Assyrische rijk dat ten onder ging in 612. V. Chr. tijdens opkomst van Perziers. Dan, 600 jaar later, werden ze bekeerden ze als eersten naar Christindom. Ze spreken nog steeds, in gevaar verkerende, vorm van Aramees, de taal van Jezus Christus, en beschouwen zichzelf als het inheemse volk van Syrië en Irak.”

 

Dit is zo’n klipklare leugen en geschiedenisvervalsing dat je slechts met twee woorden kunt omschrijven, namelijk: Pervers en Travestie. Het probleem is dat deze travestie en perverse volop wordt gepromoot en verheerlijkt door sommige zogenaamde “Christenen.”

 

Anders geformuleerd: de illuminatie satanisten hebben hun geloofsysteem in de ziel van hun geloofsgenoten en geestelijke kinderen, de afvallige Arameeërs die zich “Assyriërs” noemen, volledig ingeprent en zullen daarom alles op alles zetten om hun geestelijke broeders en creatie te helpen en op de voorgrond te zetten. Deze Arameo- “Assyriers” zijn een machtig instrument in de handen van de koloniale illuminatiemachten om de Aramese ondergang veilig te stellen.

 

Over deze doelbewuste desinformatie presenteren wij hieronder enkele artikelen waarin de Assyrianisme ongekend wordt gepromoot.

Het lijkt wel een propaganda stunt om het leed en ellende van de “Assyrische” en Chaldese Arameeërs uit te buiten ter verheerlijking van de geestelijke kinderen van Nimrod en Samiramis.

Sterker nog, je zou haast denken dat, gezien de enorme aandacht in de media voor “Assyrian Christians”, de aanval op Chabur een voorop gezette plan is geweest ter promotie van “Assyrianisme.” Dit wordt ook wel eens “False Flag attack” genoemd.

Een andere mogelijkheid is dat de huidige situatie wordt gebruikt om de oude onheilige verbond tussen de PKK-terroristen en de “Assyrische” terroristen een nieuw leven in te blazen met het doel om het noorden van Syrië los te weken van het land.

 

……………………………………Artikelen in de media……………………………………….

 

2-3-2015: ISIS release 19 hostages from group of 220 Assyrian (Aramean) Christians kidnapped in north Syria (http://www.dailymail.co.uk/)

 

…of Christian Assyrian (Aramean) community…. a Christian Assyrian (Aramean) community that…..Members of Christian Assyrian (Aramean) community  …. relief to a Christian Assyrian (Aramean) community….. The Assyrian (Aramean) Human Rights Network….. other Christian Assyrians (Arameans) still…. Assyrian (Aramean) leaders and Sunni….. director of the Assyrian (Aramean) Network for………..

 

………………………………………………………………………………………………….

 

2-3-2015: Isis release 19 Assyrian (Aramean) Christians, as 200 remain in captivity (http://www.independent.co.uk)

 

……..group of over 220 Christian Assyrians (Arameans) it had….. official in the Assyrian (Aramean) Democratic …. The Assyrian (Aramean) Human Rights Network…. the Assyrian (Aramean) Human Rights Network….. Now, Assyrian (Aramean) leaders and Sunni tribal…. official in the Assyrian (Aramean) Democratic……………..

 

………………………………………………………………………………………………….

 

1-3-2015: Islamic State frees 19 of 220 abducted Assyrian (Aramean) Christians (http://www.bbc.com)

 

….of an Assyrian (Aramean) Christian….. The Assyrians (Arameans) are among the….. the kidnapped Assyrian (Aramean) Christians led…. the Christian Assyrian (Aramean) community….. Assyrian (Aramean) Christian officials said…. The Assyrian (Aramean) Human Rights Network …. Assyrian (Aramean) leaders and….. that up to 40,000 Assyrians (Arameans) lived in Syria… The Assyrians (Arameans), one of the world's oldest….. Some 1,000 local Assyrian (Aramean) families….. Up to 40,000 of those were Assyrians (Arameans)……

 

………………………………………………………………………………………………….

 

27-2-2015: Islamic State under pressure as Kurds seize Syrian town (Reuters)

 

….week on Assyrian (Aramean) Christian villages…… least 220 Assyrian (Aramean) Christians…..

 

27-2-2015: Kurdish fighters enter IS stronghold in northeastern Syria (AFP)

 

………….at least 220 Assyrian (Aramean) Christians hostage……….. predominantly Christian Assyrians (Arameans) ….

 

27-2-2015: California couple wait helplessly for news after their Christian family in Syria are ripped from their beds by ISIS militants and the men are marched into the mountains (http://www.dailymail.co.uk/)

 

…………saw approximately 100 Assyrian (Aramean) Christians rounded up….. Over 100 Assyrian (Aramean) Christian civilians….. The Assyrian (Aramean) village of Abu Tina………. number of Assyrian (Aramean) Christians abducted………. that 150 Assyrian (Aramean) Christians were…..

 

…………………………………………………………………………………………………

 

27-2-2015: US-led strikes on IS after group seizes 220 Christians (AFP)

 

…..kidnapped 220 Assyrian (Aramean) Christians… the Assyrians (Arameans) as it seized…. member of the Assyrian (Aramean) community"…. an Assyrian (Aramean) defence force…… Qamishli's Assyrian (Aramean) Organisation…..

 

………………………………………………………………………………………………..

 

26-2-2015: Air strikes hit Islamic State in Syria after Christians abducted (Reuters)

 

…….at least 220 Assyrian (Aramean) Christians……..had captured 10 Assyrian (Aramean) villages…… Christian Assyrian (Aramean) community…… an Assyrian (Aramean) Christian who is…… abducted Assyrian (Aramean) was….. estimated that 3,000 Assyrian (Aramean) had……… on the Assyrian (Aramean) coincided with……….

 

…………………………………………………………………………………………………

 

26-2-2015: Assyrians (Arameans): Ancient Christian community new to Syria (AFP)

 

………The Assyrian (Aramean) community,……… Assyrians (Arameans) are Christians who………. An Assyrian (Aramean) Christian woman…… descent from the Assyrian (Aramean) empire…………. Assyrian (East-Aramean) Christianity later split between……. Some 30,000 Assyrian (East-Aramean) lived…. In Syria, local Assyrian (Aramean) communities have formed………….

 

…………………………………………………………………………………………………..

 

26-2-2015: 'IS' abducts Syria Christians, destroys Iraq artifacts (http://www.dw.de)

 

….group kidnapped 220 Assyrian (Aramean) -……. up dozens more Assyrian (Aramean), indigenous….. predominantly Christian Assyrian (Aramean) and Armenians…. Some Assyrian (Aramean) have reported that…. attacking sites holy to Assyrian (Aramean)….

 

…………………………………………………………………………………………………

 

26-2-2015: Christians flee after 220 Assyrians (Arameans) are kidnapped by Isis militants storming villages and torching churches in northeastern Syria (http://www.independent.co.uk/)

 

… . number of Assyrian (Aramean) Christians …….. dozens more Christian Assyrians (Arameans)…. number of Assyrian (Aramean) villages…… controls 10 Assyrian (Aramean) villages …….. It quoted Assyrian (Aramean) sources…. from Assyrian (Aramean) Christian villages….

 

26-2-2015: Christians flee jihadis after Syria abductions (http://www.dailystar.com.lb/)

 

…Hundreds of Assyrian (Aramean) families….based Assyrian (Aramean) Human Rights..... exchange the Assyrians (Arameans) for ISIS....  take the Assyrian (Aramean) village of Tal Tamer….three Assyrian (Aramean) villages and…..

 

………………………………………………………………………………………………….

 

26-2-2015: Assyrian (Aramean) Christians describe harrowing flight from IS (AFP)

 

…….an Assyrian (Aramean) Christian, fled with………….at least 220 Assyrians (Arameans) in Hasakeh……….. in the majority Assyrian (Aramean) Khabur……………… Kurdish and Assyrian (Aramean) militia fighters……… the peaceful Assyrian (Aramean) people….. of the Assyrian (Aramean) Association for Relief and Development…………… Assyrian (East-Aramean) number about 30,000 among…. Assyrian (Aramean) Christian women and their daughters

 

…………………………………………………………………………………………………

 

26-2-2015: Militants abduct more Christians, smash ancient artifacts (AFP)

 

…..Christian Assyrians (Arameans) in Syria…. Assyrians (Arameans) citizens hold placards…… About 200 Assyrians (Arameans) and other Christians….An Assyrian (Aramean) in Beirut whose …. put the Assyrian’s (Aramean’s) father on the line….. more Assyrians (Arameans) from 11 communities…. Christian Assyrians (Arameans) and Armenians….. said IS had raided 33 Assyrians (Arameans) villages,…..

 

…………………………………………………………………………………………………

 

26-2-2015: Air strikes hit area of Syria where Islamic State took Christians – monitor (Reuters)

 

……220 Assyrian (Aramean) Christians this….. string of Assyrian (Aramean) villages……

 

…………………………………………………………………………………………………

 

26-2-2015: ISIS abducted up to 220 Christians in Syria (http://nypost.com)

 

……dozens more Christian Assyrian (Aramean) from 11….. Christian Assyrians (Arameans) and Armenians……abducting the Assyrians (Arameans) on Monday…… with the Assyrian (Aramean) Democratic…..raided 33 Assyrian (Aramean) villages….. and an Assyrian (Aramean) activist group, the Assyrian (Aramean) Network….. The Assyrians (Arameans) are indigenous Christian……

 

………………………………………………………………………………………………….

 

26-2-2015: US condemns IS attacks on Assyrian Christians in Syria (AFP)

 

…..for attacking Assyrian (Aramean) Christian…..

 

………………………………………………………………………………………………….

 

26-2-2015: 220 Assyrian (Aramean) Christians abducted by ISIS in Syria: monitor (http://english.alarabiya.net)

 

…..abducted 220 Assyrian (Aramean) Christians from…. than 220 Assyrian (Aramean) citizens…. member of the Assyrian (Aramean) community….. were 30,000 Assyrians (Arameans) in Syria before…..

 

………………………………………………………………………………………………….

 

26-2-2015: Activists: ISIL now holding 250 Christians in Syria (http://www.usatoday.com)

 

…has reportedly abducted 220 Assyrian (Aramean) Christians….. based Assyrian (Aramean) Network for Human…. founder of the Assyrian (Aramean) Human Rights…. feared the Assyrian (Aramean) Christians taken hostage…. kidnapped as many as 90 Assyrian (Aramean) Christians……..

 

…………………………………………………………………………………………………

 

26-2-2015: Numbers Of Christians Abducted In Syria By Islamic State Rises To 220, Monitor Says (http://www.huffingtonpost.com)

 

….220 people from Assyrian (Aramean) Christian….

 

…………………………………………………………………………………………………

 

26-2-2015: ISIS Kidnaps More Than 100 Christians in Syria: United Nations (http://www.nbcnews.com)

 

…inhabited by Assyrian (Aramean) Christians….

 

………………………………………………………………………………………………….

 

26-2-2015: Islamic State fighters reported to have seized 220 Christians in Syria (http://www.latimes.com/)

 

….began abducting Assyrian (Aramean) Christians on Monday….Arabs, Assyrians (Arameans) and Armenians……………controls 10 Assyrian (Aramean) villages…………

 

………………………………………………………………………………………………….

 

26-2-2015: US air strikes hit area of Syria where Islamic State abducted Christians (http://www.jpost.com)

 

…least 220 Assyrian (Aramean) Christians…. string of Assyrian (Aramean) villages… at least 220 Assyrian (Aramean) Christians… an Assyrian (Aramean) Christian who is deputy…. attacked 16 Assyrian (Aramean) villages…. of the Assyrian (Aramean) defense council

 

…………………………………………………………………………………………………

 

25-2-2015: Islamic State may have abducted 150 Christians in Syria, activists say (+video) (http://www.csmonitor.com)

 

.number of Assyrian (Aramean) Christians.of the Assyrian (Aramean) Human Rights.number of Assyrian (Aramean) captives.reports that many Assyrian (Aramean) ChristiansAssyrians (Arameans) in the region have recently.on the Assyrian (Aramean) fighters who have.

"Assyrians (Arameans), an ethnic minority, …… to the exasperation of Assyrians (Arameans), . regarded the Assyrians (Arameans) as while Assyrians (Arameans) consider themselves.. the faith Assyrians (Arameans) have followed .the Assyrians (Arameans) in northern …….”

 

………………………………………………………………………………………………….

 

25-2-2015: Islamic State abducts more than 100 Christians in Syria: reports (http://www.smh.com.au)

 

…..people from Assyrian (Aramean) Christian…. Many Assyrian (Aramean) Christians have… in which Assyrians (Arameans) fought alongside… several Assyrians (Arameans) in retaliation for Assyrian (Aramean) militias….

 

…………………………………………………………………………………………………

 

25-2-2015: ISIS under fire in region where Christians abducted (http://www.cbsnews.com

 

....brought the Assyrian (Aramean) hostages to the city……….where the Assyrians (Arameans) were abducted……

 

………………………………………………………………………………………………….

 

25-2-2015: U.S. condemns abduction of Christians in Syria (http://english.alarabiya.net)

 

….from Assyrian (Aramean) Christian…. attacks on Assyrian (Aramean) Christian villages…… 150 people from Assyrian (Aramean) Christian villages……… Many Assyrian (Aramean) Christians have…. several Assyrians (Arameans) in retaliation

 

………………………………………………………………………………………………….

 

25-2-2015: Christians hostages moved to Islamic State stronghold as clashes rage in northeast Syria (http://www.usnews.com)

 

….predominantly Christian Assyrians(Arameans) and Armenians…. all of them Assyrian (Aramean) Christians….. with the Assyrian (Aramean) Democratic…. forces of Assyrians (Arameans) in Simele…. against Armenian and Assyrian (Aramean) Christians…. and the Assyrian (Aramean) Network for… Stockholm-based Assyrian (Aramean) Network………. The Assyrians (Arameans) are indigenous Christian…. had raided 33 Assyrian (Aramean) villages on Monday….. assist those Assyrian (Aramean) and Kurdish forces…..

 

………………………………………………………………………………………………….

 

25-2-2015: Christians flee jihadists after Syria kidnappings (AFP)

 

…. nearly 100 Assyrian (Aramean) Christians by Islamic…. based Assyrian Human Rights….. of the Assyrian (Aramean) Human Rights…. take the Assyrian (Aramean) Christian village…. three Assyrian (Aramean) villages and…. The Assyrians, from….. home to 35 Assyrian (Aramean)…. were 30,000 Assyrians (East-Arameans) in Syria….

 

………………………………………………………………………………………………….

 

25-2-2015: ISIS 'planning to murder 150 Christian hostages if the US does not stop its air strikes' (http://www.dailymail.co.uk/)

 

…..from two Assyrian (Aramean) communities…….seized two Assyrian (Aramean) communities….. founder of the Assyrian (Aramean) Human….. on the Assyrian (Aramean) Christians and…….

 

25-2-2015: Isis militants kidnap 150 Assyrians (Arameans) as activists warn attack could mark 'end of Christian presence' in Middle East (http://www.independent.co.uk/)

 

………who stormed Assyrian (Aramean) villages in Syria…….

 

………………………………………………………………………………………………….

 

25-2-2015: Abducted Syrian Christians moved to militant stronghold (AFP)

 

…..Christian Assyrians (Arameans) and…….them Assyrian (Aramean) Christians,….. forces of Assyrians (Arameans) in Simele, a…. and the Assyrian (Aramean) Network…… . based Assyrian (Aramean) Network for….. The Assyrians (Arameans) are indigenous Christian….. militants had raided 33 Assyrian (Aramean) villages….. assist those Assyrian (Aramean)and…… regain the Assyrian (Aramean) villages…. the Assyrian (Aramean) Christian…. use the Assyrian (Aramean) captives……….

 

…………………………………………………………………………………………………

 

25-2-2015: Activist: ISIS holds 150 Christian hostages, will threaten to kill them (CNN)

 

….many more Assyrian (Aramean) Christians….. founder of the Assyrian (Aramean) Human…..The Assyrians (Arameans) were kidnapped  … number of Assyrian (Aramean) captives…. fate as Assyrians (Arameans) targeted…. protect Assyrians (Arameans), save Assyrians (Arameans) in Syria…. some 35 Assyrian (Aramean) villages and towns…. many of these Assyrians (Arameans) lack food…

 

The Assyrians are a proud group that's overcome a lot in their history. They can trace their roots back some 4,000 years to the time of Mesopotamia, considered one of the cradles of civilization and birthplace of writing and literature. While their first religion was Ashurism, Assyrians have been predominantly Christian since the third centuryè Standard lies and fabrications.

 

.......... without the Assyrians (Arameans)?"… the Assyrians (Arameans) included… the Assyrian (Aramean) community…. inhabited by Assyrians (Arameans) and…

 

………………………………………………………………………………………………….

 

25-2-2015: Isis video threat to slaughter 150 Assyrian (Aramean) Christian hostages unless US stops bombing Islamic State forces (http://www.ibtimes.co.uk)

 

….Iraqi Assyrian (Aramean) children……… kidnapped 150 Assyrian (Aramean)….. The Assyrians (Arameans),…………….

 

…………………………………………………………………………………………………

 

25-2-2015: Islamic State: Fears grow for abducted Syrian Christians (http://www.bbc.com)

 

….members of an Assyrian (Aramean) Christian…. 1,000 local Assyrian (Aramean) families are… The Assyrians (Arameans) were seized…. of the Assyrian (Aramean) Federation of Sweden…. based Assyrian (Aramean) Human Rights Network…….. of those were Assyrians (Arameans)…. of so many Assyrians (Arameans) is not yet ..... Hundreds of Assyrians (Arameans) who were

 

………………………………………………………………………………………………..

 

25-2-2015: Dozens of Christians abducted by ISIL in Syria (http://www.aljazeera.com)

 

…captured Assyrian (Aramean) villages….dozens of Assyrian (Aramean) Christians…… number of Assyrians (Arameans) missing…. seized two Assyrian (Aramean) villages from….. 70 and 100 Assyrians (Arameans) were taken….  an Assyrian (Aramean) Christian woman….. The Assyrian (Aramean) Network for Human…..

 

………………………………………………………………………………………………….

 

24-2-2015: ISIS militants abduct at least 70 people from Christian villages in Syria (http://mashable.com/)

 

….at least 70 Assyrian (Aramean) Christians….through the Assyrian (Aramean) villages….. 70 and 100 Assyrians (Arameans) captive…… .the number of Assyrians (Arameans) held by the ISIS…. to do with the Assyrians (Arameans)….. use its Assyrian (Aramean) captives to try…..

 

………………………………………………………………………………………………….

 

24-2-2015: ISIS Abducts At Least 90 Christians in Syria, Activists Say (http://time.com)

 

.....of the Assyrian (Aramean) community….. members of the Assyrian (Aramean) community…..

 

………………………………………………………………………………………………….

 

24-2-2015: Islamic State said to abduct at least 70 Christians in Syria (http://www.washingtonpost.com)

 

….least 70 Assyrian (Aramean) Christians…. The Assyrian (Aramean) captives could…. embattled Assyrian (Aramean) Christian community….. from the Assyrian (Aramean) Christian community… obtained by Assyrian (Aramean) activists…. attacking Assyrian (Aramean) villages… corridors for Assyrians (Arameans) in…. said more than 1,200 Assyrians (Arameans) have taken refuge……

 

………………………………………………………………………………………………….

 

24-2-2015: Islamic State in Syria abducts at least 150 Christians (Reuters)

 

….from Assyrian (Aramean) Christian villages…. Many Assyrian (Aramean) Christians….. in which Assyrians (Arameans) fought…. several Assyrians (Arameans) in retaliation………

 

………………………………………………………………………………………………….

 

24-2-2015: Dozens of Christians abducted by Islamic militants in Syria (AFP)

 

……least 70 Assyrian (Aramean) Christians,…… predominated by Assyrian (Aramean) Christians…… between 70 and 100 Assyrians (Arameans) were…… use the Assyrian (Aramean) captives….. The Assyrian (Aramean) woman…………The Assyrian (Aramean) Network for Human….. with Assyrians (Arameans) in Hassakeh and……..

 

………………………………………………………………………………………………….

 

24-2-2015: ISIS kidnap at least 90 people from Christian villages in Syria, human rights watchdog reveals (http://www.dailymail.co.uk/)

 

……..seized two Assyrian (Aramean) communities……An Assyrian (Aramean) woman from Tal Shamiram…..

 

……………………………………………………………………………………………….

 

24-2-2015: War with Isis: Militants kidnap up to 90 Assyrian (Aramean) Christian men, women and children from villages in north-east Syria (http://www.independent.co.uk/)

 

……. at least 90 Assyrian (Aramean) Christians….. string of 35 Assyrian (Aramean) villages….. The Assyrian (Aramean) Christian villagers ……. slaughter of Assyrian (Aramean) Christians…. least 600 Assyrian (Aramean)  at Simele…. The Assyrians (Arameans) in the Khabur…. With Assyrian (Aramean) militia fighting….

 

24-2-2015: Isis abducts 90 men, women and children from Assyrian Christian villages in Syria (http://www.independent.co.uk)

 

…..from Assyrian (Aramean) Christian villages…… that dozens of Assyrian (Aramean) people…. captured between 70 and 100 Assyrians (Arameans),….  An Assyrian (Aramean) woman from……. near the Assyrian (Aramean) Christian villages…..

 

24-2-2015: Isis Syria: Dozens of Assyrian (Aramean) Christians kidnapped and thousands displaced (http://www.ibtimes.co.uk)

 

…….Christians of the Assyrian (Aramean) minority      dozens of Assyrian (Aramean) people….of Assyrian (Aramean) rights…..

 

……………………………………………………………………………………………..

 

24-2-2015: Isis Syria: Who are the ancient Assyrian Christians being persecuted by Islamic State? (http://www.ibtimes.co.uk)

 

….Assyrian (Aramean) Christians….thousands of Assyrians (Arameans) have……….of the Assyrian (Aramean) minority…..Assyrian (Aramean) Christians are……the world's Assyrians (Arameans)…..

 

Before the rise of Christianity, the Assyrians were a Semitic people who lived in a province of Babylonia called Assyria, which became an independent state in around 1400 BC and had a long line of powerful Assyrian kings, but was eventually dissolved by a rival empire around 610 BC=è Standard lies and fabrications of spiritual children of Nimrod and Samiramis/ Ishtar/Isis, the whore of Babylon.

 

There are around 3.4 million Assyrians living in the world, according to the Assyrian International News Agency. The biggest population centres are Iraq, which has 1.5 million Assyrians, followed by Syria, which has 700,000 and the US, which has 400,000è Standard productions by AINA, the international lie and hate-machine

 

Since the fall of their powerful empire, the Assyrians have lived as subjects of others è Standard lies and fabrications of spiritual children of Nimrod and Samiramis/ Ishtar/Isis, the whore of Babylon.

 

There are three main Assyrian churchs. The Assyrian Church of the East ("Nestorian"), established in 33 AD by Theodos, Thomas, and Bartholomew; the Syriac Orthodox Church ("Jacobite"), established in 450 AD; the Chaldean Church of Babylon (Roman Catholic), established in 1552 AD. Source: Assyrian International News Agencyè Typical “history” produced by AINA.

 

…….The Assyrians (Arameans)…..for the Assyrian (Aramean) people…..now the Assyrians (Arameans) in Syria…..One Assyrian (Aramean) Christian…..exodus of Assyrians (Arameans)….of Assyrian (Aramean) volunteers..

 

24-2-2015: Islamic State in Syria abducts at least 90 from Christian villages – monitor (Reuters)

 

…..from Assyrian (Aramean) Christian villages….. a mainly Assyrian (Aramean) town……..

 

………………………………………………………………………………………………….

 

24-2-2015: US condemns IS jihadist kidnap of Christians in Syria (AFP)

 

….IS kidnapped the Assyrians (Arameans) on…. just 30,000 Assyrians (Arameans) in Syria…. abduction of Assyrians (Arameans) appeared…. Assyrians (Arameans) Christians attend…

 

…………………………………………………………………………………………………

 

24-2-2015: ISIS abducts scores of Christians in northeastern Syria, groups say (http://edition.cnn.com)

 

Assyrians (Arameans) in northeastern…of the Assyrian (Aramean) Human……abducted 90 Assyrians (Arameans)…. About 700 Assyrian (Aramean) families managed…. The Assyrians (Arameans) lack food…. 'A miracle' Assyrians (Arameans) have survived………… includes Assyrians (Arameans) in Qaraqosh………from the Assyrian (Aramean) Human…. threat to Assyrians (Arameans), given…

 

………………………………………………………………………………………………….

 

24-2-2015: Isil abducts at least 90 from Christian villages in Syria (http://www.telegraph.co.uk)

 

……from Assyrian (Aramean) Christian villages…. a mainly Assyrian (Aramean) town… Christian Assyrian (Aramean) village of Tal Shamiram…. nearby Assyrian (Aramean) villages on Monday…. occupied by the Assyrian (Aramean) Catholic minority……….

 

…………………………………………………………………………………………………

 

24-2-2015: Activists warn of end of Christian presence in Middle East as Isis seizes 90 Assyrians (http://www.theguardian.com)

 

” Habib Afram, president of the Syriac League in Lebanon, which represents the Assyrian minority……è

 

According to our information represents Habib Afram the Arameans in Lebanon and not the so-called “Assyrian minorty”. The reporter made a link to http://en.ado-world.org/, that is the Assyrian Democratic Organization that has been involved with terrorism.

 

….said 90 Assyrian (Aramean) Christians…. 35 mostly Assyrian (Aramean) settlements….. because the Assyrian (Aramean) Christians had ….. Armenian and Assyrian (Aramean) Christians under….. “The Assyrian (Aramean) people are not merely……….. well as many Assyrians (Arameans), thousands……….

 

………………………………………………………………………………………………..

 

23-2-2015: Christian militia takes the war to Islamic State in Syria (http://www.telegraph.co.uk)

 

….occupied by the Assyrian (Aramean)  Catholic minority…..for the Assyrian (Aramean)  Christian community….

………………………………………………………………………………………………..

 

23-2-2015: Report: ISIS Takes Villagers Hostage in Syria, Demands Prisoner Swap With Kurdish Fighters (http://www.newsweek.com)

 

……taking Assyrian (Aramean) villagers hostage…. of the Assyrian (Aramean) Federation….. more Assyrians (Arameans) died on

 

…………………………………………………………………………………………………

 

 

 

2.3. Ze huilen om Nimrod de antichrist, de tegenstander van God YAHWEH: En sla hun goden in stukken …..

 

Nimrod: De tegenstander van God YAHWEH, de toekomstige antichrist uit openbaring 13 is het heilige symbool en beschermer van “Assyriers”, het koloniale product van Verenigde Koninkrijk

Zoals gezegd draait alles om Nimrod, de tegenstanders van God YAHWEH, de toekomstige antichrist bij de “Assyrian Christians.” Ze aanbidden en verheerlijken Nimrod de antichrist en zijn vrouw/moeder Samiramis/ Ishtar tot een ongekende hoogte. Ze vragen om zijn zegen en bescherming. Ze vragen Nimrod de antichrist om over de zielen van hun doden te waken.

 

De foto hier rechts is een  zogenaamde “Assyrische” genocide monument waarin Nimrod de antichrist over de zielen van de overleden “Assyriërs” waakt.

Nimrod: De opgestane antichrist waakt over de zielen van de Assyrische "martelaren"

 

En wat hebben de ISIS/ISIL terroristen gedaan? Ze hebben het hart van de Pseudo- Assyriërs gebroken, omdat ze het beeld van hun afgod Nimrod in de Museum van Mosul hebben verpulverd.

 

 

 

De oplettende Bijbellezer zou haast geneigd zijn om te refereren naar de opdracht die het volk Israel van God kreeg in verband met de afgodische praktijken: “…..Haal de altaren omver, sla de opgerichte stenen aan stukken, verbrand de heilige palen, hak de godenbeelden om. Kortom, verwoest op zo’n heilige plaats alles wat aan hun goden herinnert.”

(Deuteronomium 12: 2-3)

 

Het gehuil en gejammer van de kinderen van Nimrod en Samiramis werd o.a. door The Guardian van 26-2-2015 weergegeven in een artikel getiteld “Isis fighters destroy ancient artefacts at Mosul museum

De Pseudo- Assyriërs komen aan het woorden en huilen om de neergang van Nimrod en andere afgoden: “De geboorteplaats van menselijke beschaving….. wordt vernietigd”….”Voor zoiets zijn wij sprakeloos”, “…..de beschaving en cultuur van ons volk wordt vernietigd…”, “Als je de film bekijkt, dan voel je de inwendige pijn en woede…. ”,

 

3. Genocide van 1915, Duitsland en Oostenrijk

 

Abdel Masih Numan Karabasi

We keren terug naar de genocide van 1915. De afschuwelijke en barbaarse gebeurtenissen zijn onder ander andere opgetekend door een Aramese student in het klooster Deiro D’Zahfaran in Mardin, de heer Abdel Masih Numan Karabasi. De ooggetuigen verslag "Vergoten Bloed" van de heer Karabasi hebben wij op ons website geplaatst bij de sectie Aramese genocide.

 

Op blz. 47, 48, 49 en 50 bepreekt hij de rol die Duitsland en Oostenrijk speelden bij de Aramese genocide van 1915. Hij bespreekt de invloed die Duitsland uitoefende op de Turkse elite. Over Anwar Pascha, de zwager van de Turkse President, zegt hij : “… dat hij een dienaar was van de Duitsers”, “..een marionet was in de handen van de Duitse ambassadeur die met hem speelde als een kind met een bal ” en “… hij ontving een groot geld van Duitsers, 40 miljoen gouddinar in 1916”.

 

Hij bespreekt de rol van Keizer Wilhelm die zich opwierp als “beschermer van de Moslims” en ‘van hun godsdienst.”

 

Over Duitsland en Oostenrijk zegt hij: “Het is merkwaardig, dat Oostenrijk weliswaar geheel christelijk was, maar zich toch koortsachtig inzette voor de volledige vernietiging van de Christenen in Turkije - uitroeiing zonder schuld! En boven­dien: hoe kreeg het christelijke Duitsland het met zijn geweten in het reine, dat het niet alleen de Christenvervolgingen niet verhinderde, maar zelfs Turkije aanspoorde en het aanzette het bloed te vergieten van onschuldige geloofsgenoten? En hoe kon het hart van de Duitse consul Sandros in Istanbul toelaten, dat het bevel tot vervolging van Christenen uitgevaardigd werd, en het bevel de Christenen meedo­genloos te onderwerpen aan allerlei kwellingen, lijden, bloedbaden en vervolgingen. Het is toch bekend, dat Turkije niets deed of vol­bracht, indien de Duitsers daar niet mee instemden; hoe kon het zich toch met zulk een misdaad inlaten? De beide staten, Duitsland en Oostenrijk, zijn werkelijk verantwoordelijk voor het onschuldig bloedvergieten van Christenen in de vier streken van Turkije”

 

Duitland en Oostenrijk hebben daarom absoluut geen belang bij om intensief onderzoek te doen naar de Aramese en Armeense genocide. Want dan komen ze zelf in beeld als medeverantwoordelijken.

 

Het is daarom niet verwonderlijk dat Duitsland de genocide op de Arameeërs en andere Christenen niet zal erkennen als genocide.

Hurriyet Daily News rapporteerde op 24-1-2015 in een artikel getiteld “German gov't refuses to label 1915 as genocide”: “De regering van Duitsland heeft verklaard dat het tegen is om de Armeens massa afslachtingen, die Turkije volhoudend ontkent als genocide, te classificeren als Armeense genocide en heeft ook geen plannen om de gedenkdag te herdenken… ”

 

Abdelmesih Numan Karabasi schrijft verder over Duitsland: “De Duitsers hebben niet eens een schijnreden, om zich aan de verantwoordelijkheid voor deelname aan de bloedbaden op de Christe­nen te onttrekken. Want als ze deze zielige mensen hadden willen redden, was één opgestoken vinger genoeg geweest om een einde te maken aan de heftigheid van de allesomvattende onderdrukking of deze te verhinderen, maar het enige waar ze op uit waren was de overwinning, al ging daarbij de christenheid te gronde”

 

Sebastian de Courtois schrijft over de rol van Duitsers op blz. 152 van zijn boek “The Forgotten Genocide: Eastern Christians, The Last Arameans”: “.. Diverse getuigenissen, inclusief vader Armalet, getuigen van de aanwezigheid van de Duitse officieren in Azekh in Tur Abdin en in Mardin regio tijdens de afslachtingen van de Christenen.”

 

Op blz. 191 schrijft de Courtois, verwijzend naar de Aramese Katholiek J. Rhetore: “De Duitsers, die getuigen waren van de afslachtingen van de Christenen met totale onverschilligheid en soms ook goedkeurend, kwamen na de afslachting naar Tell Armen om daar voor Turkije een autostation te bouwen. Ze hadden een plaats nodig om hun wagens te parkeren, daarom gebruikten ze de kerk die nog gevuld was met bloed van vermoorde kinderen en hun moeders. Het was een schandaal onder de Christenen. Deze Duitsers, zeiden ze, verschillen niet van de Turken.”

 

4. Afsluitende opmerkingen

 

4-1) Bij de Aramese genocide van 1915 zijn er verschillende partijen betrokken die zich angstvalligheid schuilhouden en proberen alle schuld in de schoenen van de Turken te schuiven.

 

De bedenkers van deze genocide waren de Sabataianse Iluminatie Kabbalistische/ Talmudische Crypto- Joden.

De uitvoerders van deze genocide waren Turken en Koerden. De helpers van deze genocide waren Duitsland en Oostenrijk.

 

Er zijn dus verschillende partijen erbij betrokken die liefst de hele discussie over de Aramese genocide willen begraven. De Kabbalistische/ Talmudische illuminatie- Joden hebben een machtig middel in hun handen waarmee zij zich kunnen verdedigen en dat is het begrip “anti-semitisme” om iedereen de mond te snoeren die het waagt om de rol van de crypto-Joden in de genocide van 1915 onder de aandacht te brengen.

 

Er zal daarom op de Westerse Universiteiten, waar genocide wordt onderwezen, nooit de rol van de crypte- Joden in de genocide van 1915 onder de loep worden genomen. Diegene die dat wel wagen zullen onmiddellijk de sterke arm van de Talmudische/Kabbalistische illuminatie- Joden voelen en zullen worden gedemoniseerd en ontslagen vanwege “anti-semitisme”.

Blijven over de Joden die in gewetensbezwaar komen en die deze kwestie onder de aandacht hebben gebracht/ willen brengen (hier, hier, hier).

Het zijn de Talmudische/Kabbalistische illuminatie-Joden die een onheilig verbond (Daniel 9:24-27) met de antichrist zullen sluiten en het zijn deze Joden waarover de profetie van Zacharia 13:8-9 zal worden voltrokken.

 

De Turken en de Duitsers hebben het veel moeilijker om zich te verdedigen tegen de genocide. Het enige wat overblijft is dat zij alles hardnekkig ontkennen.

Sommigen onder de Koerden erkennen hun rol in deze afschuwelijke genocide en hebben bij diverse gelegenheden ook hun excuses aangeboden. De PKK aan de andere kant is bezig met een afschuwelijke culturele/ geestelijke genocide op het Aramese volk.

 

In geval van Armeniërs kunnen de Turken zich nog beroepen dat ze in opstand kwamen tegen hun rijk en daarom bestreden moesten worden om hun rijk overeind te houden. Dit geldt ook, in minder mate, voor de Oost- Aramese Nestoriaanse “Assyriers.”

 

Waar echter de Turken geen verweer tegen hebben is hun doelbewuste vernietiging van de Aramese Syrisch- orthodoxen, Katholieken en Chaldeeërs. Deze waren trouwe dienaars van het land en hadden niet de minste intentie van onafhankelijkheid of vijandigheid jegens de integriteit van Turkije. De mentaliteit van de Arameeërs is dit: Werken, naar de kerk gaan en hun taal onderwijzen. Andere dingen interesseert ze niet.

Ondanks dat Bashar Assad een dictator is en hij en zijn vader een agressieve Arabiseringcampagne voerden om iedereen te Arabiseren en andere identiteiten te vernietigen, geniet hij grote steun onder de Aramese en andere Christenen. Waarom? Omdat zij in vrijheid kerken mogen bouwen en hun totaal mogen onderwijzen. De Turken hebben werkelijk alles op alles gezet om de Arameeërs op culturele, nationale en religieuze niveau compleet te vernietigen. Daar hebben ze geen enkel excuses voor, behalve dan: haat en bloeddorstigheid.

 

4-2) In paragraaf 2.2. hebben we gezien dat de illuminatie satanisten grootste deel van de media controleren. Helaas geliefde lezer is niet alleen de media in de handen van de illuminatie maar ook het Europese Parlement, inclusief de EPP groep binnen het Parlement.

 

Op 3 maart 2015 heeft de European Peoples Party (EPP) een resolutie aangenomen getiteld : Resolution adopted by the EPP Political Assembly (3rd March 2015) on “The Armenian Genocide and Euopean values

 

Onder punt 2 lezen we: “Wij herdenken anderhalf miljoen onschuldige slachtoffers van de Armeense Genocide in 1915 and buigen in met dankbaarheid voor diegenen die martelaars zijn geworden en overlevend helden die streden voor hun leven en menselijke waardigheid. Verder erkennen wij dat de Genocide resulteerde in de dood en verdrijving niet van het Armeense volk, maar zich uitbereidde naar de Pontus Grieken en Assyriërs volken en wij herdenken ook hen.”

 

Onder punt 5 roepen ze Turkije op om deze genocide te erkennen.

 

Kunt U hier geliefde lezer de brutale en schaamteloze arrogantie van de EPP zien? We gaan dit uitleggen in een aantal punten:

1) Ze leggen alle schuld bij de Turken, maar reppen met geen woord over Kabbalitische/ Talmudische illuminatie crypto- Joden die de bedenkers waren van deze afschuwelijke genocide.

2) Ze reppen ook met geen woord over de medeverantwoordelijkheid van Duitsland en Oostenrijk.

3) En alsof de voorgaande punten niet verwerpelijk en schaamteloos genoeg zijn, hebben ze de Aramese genocide vervangen door “Assyrians”, het onheilige en immorele koloniale slavernij product van de beruchte Engeland.

4) Dit zogenoemde “morele” besluit moet de “Europese waarden onderstrepen….” . Wat dit besluit duidelijk maakt is: 4-1) ongekende immoraliteit en dubbelstandaarden, 4-2) De lichamelijke genocide wordt veroordeeld, maar de Aramese geestelijke/ culturele genocide wordt verheerlijkt en goedgepraat door ons volk neer te zetten als “Assyrians” en 4-3) Dit is niets anders dan in standhouden en verheerlijken van kolonialisme en geestelijke/ culturele genocide.

 

Aan de andere kant is het ook niet verwonderlijk dat ze hebben gerefereerd naar “Assyrians”, omdat de antichrist zichzelf zal identificeren als “Assyrian” wanneer hij het Europese Parlement toespreekt vanuit, zeer waarschijnlijk, zitplaats 666. Dat is ook de reden dat de Arameo- Assyriërs een belangrijke rol zijn toebedeeld door de illuminatie satanisten. Met andere woorden, met dit soort besluiten waarin het Aramese volk wordt weergegeven door het onheilige koloniale product “Assyrians” van hun voorvaderen, horen we al de voetstappen van de antichrist in het Europese Parlement.

 

4-3) De aanval van de ISIS/ISIL terroristen op de Arameo- “Assyrische” en Arameo- Chaldese dorpen in Chabur is volgens ons de zoveelste waarschuwing van de Heilige Hemelse vader, de God YAHWEH, de God van Abraham, Isaak en Jacob aan het Aramese volk om terug te keren naar de oude paden van de Aramese voorvaderen (hier en hier).

 

De Arameo- “Assyriers” dienen onmiddellijk te stoppen met hun afschuwelijke verering van de oude goden van Mesopotamie, vooral de verering van Nimrod en Samiramis, die ze gestoken hebben in een christelijk jasje. Het is een vreselijke vorm van afgodendienst waar de Heilige Hemelse Vader afschuwelijke hekel aan heeft.

 

Er zijn van die blinde dwazen, zowel onder het volk als onder de geestelijken, die graag willen praten over “eenheid” van de Aramese kerken, maar sluiten hun ogen voor de Arameo- “Assyrische” occultisten die hun occultisme “politieke stromingen” noemen waarmee ze dagelijks de zielen van de jongeren bevuilen, en proberen om deze illuminatie geloofsysteem op te dringen bij iedereen die in hun valkuil valt van “we zijn allemaal broeders, we zijn een volk, de namen zijn niet belangrijk, eenheid is belangrijk enz..” Wij denken dat deze vorm van eenheid ook door antichrist zal worden gehanteerd om het christendom samen te brengen onder de paraplu van waarschijnlijk de Paus.

 

4-4) De Islamitische terroristen almede de “Assyrische” terroristen zijn allemaal gekweekt en ontwikkeld in de onheilige koloniale illuminatielaboratoria. De Islamitische terroristen worden gebruikt om de Arameeërs etnisch te zuiveren, te vermoorden en weg te jagen. De genocide van 1915 werd onder toeziend oog van de koloniale machten uitgevoerd en de huidige moderne genocide, waar wij getuige zijn, wordt eveneens uitgevoerd onder het toeziende oog van de koloniale illuminatiemachten.

De “Assyrische” terroristen worden gebruikt, door hun koloniale illuminatiemeesters en scheppers, om de Arameeërs op het nationale, culturele en religieuze vlak te vernietigen. Daarom krijgen ze ook de volle aandacht in hun media, zoals boven aangehaald, om hun geestelijke kinderen en broeders onder de aandacht van de nietsvermoedende lezer te brengen. Daartegen werd de erkenning van de Arameeërs door Israel compleet genegeerd door de koloniale illuminatiemedia. We hebben hier te maken met dubbelstandaarden en culturele geestelijke genocide.

 


Hier kunt U zich aanmelden voor ons nieuwsbrief

 

Copyright © Aram-Naharaim Organisatie

Brieven aan de overheden en internationale organisaties

 

Arabische Vertalingen: الترجمات العربية

 

Aramese Geestelijke/ Lichamelijke Genocide

 

Nepnieuws over de Arameeërs:

 Arameeërs in de Media

 


 

27-7-2010: Aram-Nahrin Organisatie stuurt een brief aan de Turkse minister van Binnenlandse zaken over de bekladding van de Aramese St. Jacob kerk van Nisibin.

 

20-5-2009: Aramese Organisaties sturen brief aan de President en Premier van Turkije over het klooster St. Gabriel en het erkennen van het Aramese inheemse volk als aparte etnische minderheid.