Aday Sher

 

Getuigenissen van de geleerden van de Syrische Kerk van Antiochië met betrekking tot synoniem: Arameeërs/Syriërs

 

Aramese Lichamelijke Genocide

 

Aanmelden voor nieuwsbrief

 

Een vraag:

Wie waren de vroegere Assyriërs? Waren ze simpelweg één etniciteit of samenstelling uit verschillende volkeren?

 

Wie gaf hen de naam en maakte hen bekend als,, Assyrische” Christenen?

 

Hoe "Assyrische" fanatisme resulteerde in terrorisme (hier en hier)

 

World Council Arameans/ Syriac Universal Alliance (WCA/SUA)

 

SUA/WCA en het toelaten van terrorisme

 

WCA/SUA: Grove mensenrechten- schenders, Internationaal syndicaat van haatzaaiers

 

Stichting ABM/ ABSM en "mensenrechten"

 

Arameeërs van Irak

 

Arameeërs van Turkije

 

Arameeërs van Syrië

 

Aramese geschiedenis, cultuur en taal, een zesdelige interview.

 

Kolonialisme, "Assyrianisme", terrorisme, occultisme, de ondergang van het Aramese volk in het Midden-Oosten en hun Diaspora

 


Het Aramese volk: Het Aramese volk (niet te verwarren met 'Armeniërs') spreekt Aramees, de taal van Abraham, Mozes en Jezus Christus. Zij zijn het inheemse volk van wat in vroegere tijden 'Aram-Nahrin' werd genoemd en in onze dagen bekend is geworden onder de naam 'Mesopotamië'

Sommige Arameeërs noemen zich in onze dagen "Assyriërs", dit vanwege de haatzaaiende geestelijke koloniale activiteiten van de Westerse missionarissen en diplomaten in het Midden-Oosten in de 16e en 19e eeuw. Andere Arameeërs zijn bekend geworden als "Chaldeeërs".  Ze zijn echter allemaal Arameeërs. Overal waar U het woord "Assyriërs" tegenkomt dient U het als Arameeërs te lezen.

In Turkije zijn de Arameeërs bekend geworden als “Süryani” en in Arabische als “Al-Suryan”


Aanval Hamas op Israël en de gevolgen voor het Midden-Oosten en de wereld.

English version

 

1. Inleiding

 
 

2. Wie heeft Hamas opgericht en waarom?

 
 

2-1) 2009: Amerikaanse congreslid Ron Paul over oprichting van Hamas door Israël

 
 

2-2) 24-1-2009, The Wall Street Journal: How Israel Helped to Spawn Hamas (Andrew Higgins)

 
 

2-3) 30-7-2014: Washington Post : How Israel helped create Hamas (Ishaan Tharoor)

 
 

2-4) 18-12-2018: The Times of Israël: Hamas Israel’s own creation (Shlomo Alegra)

 
  2-5) 24-2-2020: Haaretz: Mossad Chief Visited Doha, Urged Qatar to Continue Hamas Financial Aid (hier en hier)  
 

2-6) 8-10-2023: The Times of Israël: For years, Netanyahu propped up Hamas. Now it’s blown up in our faces (Tal Schneider)

 
 

2-7) October 9, 2023: Another Concept Implodes: Israel Can’t Be Managed by a Criminal Defendant (Gidi Weitz)

 
 

3. Waar was het Israëlische leger en luchtmacht tijdens de gecoördineerde aanval van Hamas?

 
 

3.1. Egyptische geheime dienst heeft Israël herhaaldelijk gewaarschuwd voor de mogelijke opkomende aanval

 
 

3.2. Getuigenis van Ex-Sergeant Infanterie Operaties in het Israëlische leger

 
 

3.3. Het verhaal van Israëlische journaliste Efrat Fenigson

 
 

3.4. Een voormalige commandant van het Israëlische leger in Golan hoogvlakte

 
 

3.5. Avi Lipkin, Voormalige woordvoerder van het Israëlische leger

 
 

3.6. New Yorkse Rabbi Mizrachi

 
 

3.7. Netanyahu beval het Israëlische leger om afzijdig te blijven tijdens de aanval van Hamas (hier)

 
  3.8. Een Israëli ex-militair die heeft gediend bij de grens met Gaza, spreekt zich uit over de gebeurtenissen van 7 oktober 2023: Het was een opdracht van binnenuit  
 

3.9. Israëlische Spion Jonathan Pollard: Helikopter Piloten kregen de opdracht om aan de grond te blijven

 
 

4. Hamas is geen vriend van de Palestijnen en de Israëlische elite is geen vriend van Israëlieten: Ze hebben een en dezelfde baas

 
 

4.1. Geheim Plan om Gaza etnisch te zuiveren

 
 

5. Antisemitisme is een trucage om critici de mond te snoeren

 
 

5.1. Voormalige Israelische Minister Shulamit Aloni: Het is een trucage wat we altijd gebruiken

 
 

5.2. Voormalige Mossad agent Victor Ostrovsky: Demoniseren van critici

 
 

5.3. Spugen op Christenen: Oud Joodse gebruik?

 
 

6. Netanyahu en de Chassidische Chabad- Lubavitch leider Menachem Schneerson: Om de komst van Moschiac/ Messias te bespoedigen

 
 

7. Conclusie

 

 

1. Inleiding

 

Op 7 oktober 2023 hebben de militanten van Hamas vanuit Gazastrook meer dan 5000 raketten afgevuurd op Israël. De militanten vielen vervolgens het land binnen via de lucht en de grens.

Op 15 plaatsen braken ze de grens over naar Israël zonder enige weerstand. Bij de goed georganiseerd en intensief aanval werden ruim 1300 Israëliërs gedood, meer dan 200 gegijzeld en 3400 verwond. Volgens de verhoring van een gevangengenomen Hamas militant heeft de voorbereiding van de aanval een jaar geduurd en ze hadden getailleerde kaarten gemaakt van hun doelen.

Bij hun aanval gebruikten Hamas militanten wapens die door Verenigde Staten aan Ukraine waren gegeven (hier, hier).

 

In de lijn der verwachting heeft Israël sindsdien zware vergeldingsaanvallen uitgevoerd op Gazastrook. Première Nethanyahu verklaarde op 7-10-2023: om wraak te nemen voor deze zwarte dag… ” en noemde Gaza de stad van het kwade en “Alle plaatsen waar Hamas zich schuilhoudt zullen we veranderen in ruïnes.

 

Israëlische Minister van Defensieve, Yoav Gallant, verklaarde op 9-10-2023: Ik heb opdracht gegeven tot een complete blokkade van Gazastrook. ….. Er zal geen elektriciteit, geen voedsel, geen brandstof zijn, alles is afgesloten….. Wij vechten tegen menselijke dieren en wij handelen ernaar.”

 

Het hoofd van de Israëlische generale staf, generaal Herzi Halevi, verklaarde op 12-10-2023: “Dat Hamas “dieren” zijn en zwoer om “hen aan te vallen en hen en hun organisatie te ontmantelen” en dat “Gaza niet meer zal uitzien als voorheen

 

Op 13 oktober 2023 heeft het Israëlische leger 1 miljoen Palestijnen opgeroepen om Gaza stad te verlaten en naar het zuiden te vertrekken.

 

Op 14 oktober 2023 voerde Israël de eerste grond invallen uit op Gaza. Op 17-10-2023 werd een Baptistische Al Ahli ziekenhuis in Gaza verwoest. Israël en Hamas geven elkaar de schuld.

Volgens de analyse van de videobeelden, gemaakt door Al Jazeera, lijkt Israël verantwoordelijk te zijn geweest voor de verwoesting van het ziekenhuis.

 

 

 

Zie ook hier, de analyses van de hand van Scott Ritter op 21-10-2023 (Nederlandse vertaling hier.)

 

Een andere belangrijke punt is de tweet van de heer Hananya Naftali, de voormalige sociale media adviseur voor Premier Netanyahu, op 17-10-2023.

Hij schreef: “BREAKING: De Israëlische luchtmacht heeft een terroristische basis van Hamas getroffen in een ziekenhuis in Gaza. Een veelvoudig aantal terroristen is dood.

"Het is hartverscheurend dat Hamas raketten lanceert vanuit ziekenhuizen, moskeeën, scholen en burgers gebruikt als menselijk schild."

 

Later heeft hij de tweet verwijderd en zei dat het een misverstand was.

 

Niet alleen ziekenhuizen, maar ook andere gebouwen zoals kerken (hier en hier) zijn doelwit van de verwoestende Israëlische aanvallen.

 

Volgens de schattingen van de VN op 14 oktober zijn er 1300 gebouwen in Gaza verwoest, meer dan 2200 mensen gedood, ruim 8700 gewond en meer dan 400,000 ontheemd. Israël lijkt verboden witte fosfor te hebben gebruikt bij de vergelding op Gaza.

Omdat Gaza dagelijks door Israël wordt gebombardeerd, nemen de oorlogsslachtoffers ook dagelijks toe. Op 19 oktober 2023 zijn aantal slachtoffers in Gaza, als gevolg van bombardementen, gestegen tot 3800 doden en 12500 gewonden. Op 24 oktober waren aantal dodelijke slachtoffers gestegen naar 5791, op 25 oktober naar 6500 en op 27 oktober naar meer dan 7000.

 

Israël heeft 300.000 reservisten opgeroepen ter voorbereiding van de inval in Gaza, maar besloot om voorlopig van af te zien.

 

Een van die 300.000 reservisten is de 95 jarige Ezra Yachin (hier, hier). De heer Yachin is een Israëlische veteraan die betrokken was bij de afslachting van Palestijnse burgers in 1948 in Deir Yassin.

 

Over de Palestijnen zegt hij: "Wees triomfantelijk en maak ze af en laat niemand achter. Wis de herinnering aan hen af. Wis hen, hun families, moeders en kinderen. Deze dieren kunnen niet meer leven. Tegenwoordig hebben we geen excuus meer. Morgen zou Hezbollah luchtaanvallen op ons kunnen uitvoeren en de Arabieren hier zouden ons kunnen aanvallen. We hebben dus geen excuus. Elke Jood met een wapen zou naar buiten moeten gaan en hen doden. Als je een Arabische buurman hebt, wacht dan niet, ga naar zijn huis en schiet hem neer. Val ze aan en wacht niet tot ze luchtaanvallen op ons afvuren en tot de Iron Dome wordt geactiveerd. Val ze daarvoor aan. We willen binnenvallen, niet zoals voorheen, we willen binnenkomen en vernietigen wat voor ons ligt, en huizen vernietigen, en dan degene erna vernietigen. Met al onze krachten, volledige vernietiging, ga naar binnen en vernietig. Zoals je kunt zien, zullen we getuige zijn van dingen waar we nooit van hebben gedroomd. Laat ze bommen op hen laten vallen en ze uitwissen. Alle profetieën die door de profeten zijn gezonden, staan op het punt om plaats te vinden."

 

Met deze bloedige en verschrikkelijke aanval van Hamas op Israël lijkt de Khazaarse Mafia/ Shabateanen/Frankisten/ Vrijmetselaars/ illuminaten/ Synagoge van Satan (hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier) het Midden-Oosten en de wereld voor te bereiden op een zeer bloedige en onzekere tijd wat mogelijk uitloopt op de derde wereldoorlog met miljoenen slachtoffers.

Het aangerichte leed, ellende, pijn en ontreddering bij de Israëliërs en de Palestijnen zal bijdragen tot meer onderlinge haat, vijandigheid, wreedheid, wantrouwen en bloedbaden (bijvoorbeeld: hier, hier, hier).

Voor de internationale Satanische intrige/ Vrijmetselaars / illuminatie intrige/ Khazaarse Mafia/ Shabateanen/ Frankisten/ Synagoge van Satan, is het vloeien van miljoenen liters menselijke bloed noodzakelijke offer aan hun god satan/ lucifer/ moloch/ baal op weg naar de totstandkoming van het rijk van antichrist/ nieuw wereldorde (NWO). Het menselijke leed, bloed en ellende geeft hun god en zijn demonen energie en macht om hun plannen te verwezenlijken.

 

2. Wie heeft Hamas opgericht en waarom?

 

In het kader van dit onderwerp is het van belang om te kijken wie heeft geholpen met oprichting van Hamas en wat het doel was achter oprichting van Hamas. We vatten het samen in een aantal punten:

 

2-1) 2009: Amerikaanse congreslid Ron Paul over oprichting van Hamas door Israël

 

Voordracht van Ron Paul in 2009 in het Huis van Afgevaardigden in Washington.

 

Hij zegt:

“Wat er op dit moment in het Midden-Oosten gebeurt, in het bijzonder in Gaza, we hebben in zekere zin een morele verantwoordelijkheid voor beide partijen omdat we hulp en financiering bieden aan zowel Arabische landen als aan Israël

We hebben een morele verantwoordelijkheid, vooral nu de wapens die worden gebruikt om zoveel Palestijnen te doden, Amerikaanse wapens zijn en Amerikaanse fondsen hiervoor worden gebruikt.

Maar er is een politieke verantwoordelijkheid, waarvan ik denk dat het iets is waar we niet naar kijken, omdat er te vaak zoveel terugslag is van onze interventie op gebieden waar we niet bij betrokken zouden moeten zijn.

Weet U, Hamas, als je naar de geschiedenis kijkt, zul je ontdekken dat Hamas werd aangemoedigd en echt werd gestart door Israël omdat ze wilden dat Hamas Yasser Arafat zou tegenwerken.

U zegt: Ja, het was toen beter en diende zijn doel, maar we wilden niet dat Hamas dit zou doen. Dus dan zeggen wij, als Amerikanen: Nou, we hebben zo'n goed systeem; We gaan dit aan de wereld opleggen. We gaan Irak binnenvallen en mensen leren hoe ze democraten kunnen zijn. Wij willen vrije verkiezingen. Dus moedigden we de Palestijnen aan om vrije verkiezingen te houden. Dat doen ze, en ze kiezen Hamas.

Dus we hebben eerst, indirect en direct via Israël, geholpen bij de oprichting van Hamas. Dan hebben we verkiezingen waarbij Hamas dominant wordt, dan moeten we ze doden. Het slaat gewoon nergens op.

In de jaren 80 waren we verbonden met Osama bin Laden en we vochten tegen de Sovjets. Het was in die tijd dat onze CIA het goed vond als we de moslimwereld radicaliseren. Dus financieren we de Madrassa's school om de moslims te radicaliseren om de Sovjets tegen te werken. Er is te veel terugslag”

 

2-2) 24-1-2009, The Wall Street Journal: How Israel Helped to Spawn Hamas (Andrew Higgins)

 

De heer Cohen: De heer Cohen, een in Tunesië geboren Jood, werkte in Gaza gedurende meer dan twee decennia. Hij was verantwoordelijk voor de religieuze zaken in de regio tot 1994. Hij zegt over Hamas: Hamas, tot mijn spijt, is een Israëlische creatie.

 

De heer David Hacham: "Als ik terugkijk naar de keten van gebeurtenissen, denk ik dat we een fout hebben gemaakt", zegt David Hacham, die eind jaren 1980 en begin jaren '90 in Gaza werkte als expert op het gebied van Arabische zaken in het Israëlische leger. "Maar op dat moment dacht niemand na over de mogelijke gevolgen."

 

Brigadiergeneraal Yitzhak Segev: Brigadegeneraal Yitzhak Segev, die eind 1979 aantrad als gouverneur in Gaza, zegt dat hij zich geen illusies maakte over de lange termijn intenties van sjeik Yassin of de gevaren van de politieke islam. …… Echter, in Gaza, zegt de heer Segev, "was onze belangrijkste vijand Fatah", en de geestelijke "was nog steeds 100% vreedzaam" tegenover Israël.

 

Over de kontakten van Brigadegeneraal Yitzhak Segev met de Hamas leider sjeik Yassin lezen we: Segev zegt dat hij regelmatig contact had met sjeik Yassin, deels om hem in de gaten te houden. Hij bezocht zijn moskee en ontmoette de geestelijke ongeveer een dozijn keer. Het was in die tijd illegaal voor Israëli's om iemand van de PLO te ontmoeten. Segev regelde later dat de geestelijke naar Israël werd gebracht voor ziekenhuisbehandeling. "We hadden geen problemen met hem", zegt hij

 

Het voorgaande verhaal wordt ook beknopt weergeven in een artikel door The Intercept uit 19-2-2018 getiteld “Blowback: How Israel Went From Helping Create Hamas to Bombing It (Mehdi Hasan, Sina Sayedahmed)”

 

2-3) 30-7-2014: Washington Post : How Israel helped create Hamas (Ishaan Tharoor)

 

Over Hamas lezen we: Het verdoezelt ook de merkwaardige geschiedenis van Hamas. Tot op zekere hoogte heeft de islamitische organisatie, waarvan de militante vleugel de afgelopen weken raketten op Israël heeft geregend, de Joodse staat te danken aan zijn bestaan.”

 

Over de strijd van Egyptische President Gamal Abdel Nassar tegen Moslimbroederschap en het welkomen van deze fanatiekelingen door Israël als tegengewicht aan PLO van Yassar Arafat lezen we: “Egypte verloor de controle over Gaza aan Israël na de Arabisch-Israëlische oorlog van 1967, waarbij Israël ook de Westelijke Jordaanoever veroverde. In 1966 had Nasser Sayyid Qutb, een van de leidende intellectuelen van de Broederschap, geëxecuteerd. De Israëli's zagen Qutb's aanhangers in de Palestijnse gebieden, waaronder de rolstoelgebonden sjeik Ahmed Yassin, als een nuttig tegenwicht tegen Arafats PLO

 

2-4) 18-12-2018: The Times of Israël: Hamas Israel’s own creation (Shlomo Alegra)

 

Over de wens van Israël om in de Gazastrook Moslimbroederschap aan de macht te helpen, als tegengewicht aan PLO, lezen we: Vanwege de kortzichtigheid van de regering-Rabin en later Begin was er een idee om een tak van de Moslimbroederschap in Gaza en de Palestijnse gebieden op te richten om tegenwicht te bieden aan de kracht en populariteit van de PLO

 

Over sjeik Ahmed Yassin, zijn organisatie en de steun van Israël lezen we: “Begin jaren zeventig richtte Sjeik Ahmed Yassin de organisatie Mujama Al Islamiya op die hielp bij de oprichting van de Islamitische Universiteit in Gaza, ziekenhuizen en scholen………. Sjeik Yassin stond op zo'n goede voet met de Israëlische staat dat hij in Israëlische ziekenhuizen zou worden behandeld

 

Over de steun aan Islamitische fundamentalisten door Israël en Verenigde Staten lezen we: “Net zoals de Verenigde Staten de Taliban financierden om in Afghanistan tegen de Sovjets te vechten om de communisten ten val te brengen, zo verkocht Israël begin jaren tachtig ook wapens aan Iran om hun aartsvijand Irak te bestrijden………

Islamitisch fundamentalisme werd niet gezien als een bedreiging voor de wereldvrede, in plaats daarvan waren het marxistische terroristen over de hele wereld die als een bedreiging werden gezien, dus moslimextremisten werden gezien als natuurlijke bondgenoten tegen Goddeloze communisten

 

2-5) 24-2-2020: Haaretz: Mossad Chief Visited Doha, Urged Qatar to Continue Hamas Financial Aid (hier en hier)

 

In 2020 waren Egypte en Qatar kwaad op Hamas en dreigden om alle banden met Hamas te verbreken. Daarom ging het hoofd van de Israëlische inlichtingendienst Mossad naar Qatar om bij de Qatari’s aan te dringen om financiële steun aan Hamas voort te zetten.

 

We lezen daarover:

“Mossad-chef Yossi Cohen bezocht Doha op 5 februari om ervoor te zorgen dat Qatar zijn financiële hulpbeleid aan de door Hamas gecontroleerde Gazastrook voortzet.”

 

“Het bezoek kwam aan het licht in een interview dat voormalig minister van Defensie Avigdor Lieberman zaterdag aan het Israëlische Channel 12 News gaf, waarin hij zei dat premier Benjamin Netanyahu Cohen en het hoofd van het Israëlische leger van het Zuidelijk Commando Herzl Halevi had gestuurd om "de Qatari's te smeken om geld naar Hamas te blijven sluizen".”

 

"Zowel de Egyptenaren als de Qatari's zijn boos op Hamas en ze zouden alle banden met hen verbreken. Plotseling verschijnt Netanyahu als een voorstander van Hamas, die Egypte en de Qatari's onder druk zet om door te gaan met de financiële steun, zei Lieberman, eraan toevoegend dat het beleid van Netanyahu neerkomt op "overgave aan terrorisme".

 

“Vrijdag kondigde Doha aan dat het de hulp aan de Gazastrook zou verhogen als onderdeel van de inspanningen om de omstandigheden te verlichten en de stabiliteit in de enclave te vergroten. Volgens de gegevens die in 2019 door een internationale bron aan Israëlische ministers zijn gepresenteerd, heeft Qatar sinds 2012 met goedkeuring van Israël, meer dan 1 miljard dollar overgemaakt aan Gazastrook. “

 

 

2-6) 8-10-2023: The Times of Israël: For years, Netanyahu propped up Hamas. Now it’s blown up in our faces (Tal Schneider).

 

Over de verdeel en heerspolitiek van regeringen geleid door Netanyahu, lezen we:

“Jarenlang hebben de verschillende regeringen onder leiding van Benjamin Netanyahu een aanpak gevolgd die de macht verdeelde tussen de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever - waardoor president Mahmoud Abbas van de Palestijnse Autoriteit op de knieën werd gebracht, terwijl hij stappen ondernam die de terreurgroep Hamas ondersteunden.

“Het idee was om te voorkomen dat Abbas - of iemand anders in de regering van de Palestijnse Autoriteit op de Westelijke Jordaanoever - vooruitgang zou boeken in de richting van de oprichting van een Palestijnse staat

 

Over de opwaardering van Hamas van een terroristengroep tot een organisatie waarmee indirect Israël onderhandelde, lezen we: “Dus, te midden van deze poging om Abbas te schaden, werd Hamas opgewaardeerd van een louter terreurgroep tot een organisatie waarmee Israël indirecte onderhandelingen voerde via Egypte, en een die infusies van contant geld uit het buitenland mocht ontvangen

 

Over het toelaten van financiële steun aan Hamas lezen we: “Ondertussen heeft Israël koffers met miljoenen in Qatarees contant geld toegestaan om Gaza binnen te komen via zijn grensovergangen sinds 2018, om zijn fragiele staakt-het-vuren met de Hamas-heersers van de Strook te handhaven.”

 

2-7) October 9, 2023: Another Concept Implodes: Israel Can’t Be Managed by a Criminal Defendant (Gidi Weitz)

 

Het artikel verscheen op 9-10-2023 in https://www.haaretz.com/ getiteld “Another Concept Implodes: Israel Can’t Be Managed by a Criminal Defendant” (Gidi Weitz). Het complete artikel is gearchiveerd en is te vinden hier.

 

Over de strategie van Benjamin Netanyahu om de oprichting van een Palestijnse staat te ondermijnen, lezen we: "Iedereen die de oprichting van een Palestijnse staat wil dwarsbomen, moet Hamas ondersteunen en geld overmaken aan Hamas", vertelde hij in maart 2019 op een bijeenkomst van de Knesset-leden van zijn Likud-partij. "Dit maakt deel uit van onze strategie – om de Palestijnen in Gaza te isoleren van de Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever."

 

Over het ondermijnen van de buren van Israël, zegt Nethanyahu: "We hebben buren," zei hij, "die onze bittere vijanden zijn... Ik stuur ze de hele tijd berichten... Deze dagen, op dit moment... Ik misleid ze, destabiliseer ze, bespot ze en ze slaan op de kop." De verdachte vervolgde vervolgens zijn lezing: "Het is onmogelijk om met hen tot een akkoord te komen... Iedereen weet dat, maar wij controleren de hoogte van de vlammen."

 

(Zie ook hier, en hier )

 

Commentaar: Israël heeft Hamas opgericht en ondersteund om de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie (PLO) van Yassar Arafat en later Mahmoud Abbas tegen te werken en oprichting van een Palestijnse staat onmogelijk te maken.

 Met anderen woorden: Verdelen en heersen en daarbij is alles toegestaan inclusief steun aan terroristen.

Israël heeft samen met Verenigde Staten duizenden liters onschuldige bloed op hun geweten. Ze ondersteunen fanatieke terroristen, richten verschrikkelijke bloedbaden aan en creëren chaos, ontreddering, hopeloosheid en verwarring.

Sinds 2011 zijn de VS, Turkije en Israël betrokken bij verwoesting van Syrië door de bewapening en training van de afschuwelijke Islamitische terroristen. Genadeloosheid, wreedheid, onmenselijkheid, arrogantie en sadisme is het handelsmerk van de Amerikaanse, Turkse en Israëlische elite leiders die allemaal worden gestuurd door de Khazarse Mafia/ Shabateanen/ Frankisten/ Synagoge van Satan om het rijk van antichrist te realiseren.

Om de verwonde jihadisten uit Syrië te behandelen, had Israël op de Golan hoogvlakte een veldziekenhuis opgezet.

Op 18 februari 2014 bezocht Première Nathanyahu samen met Minister van Defensie Moshe Ya’alon het ziekenhuis en schudde de hand van een jihadist die toen verpleegd werd (scrol naar beneden om de foto te bekijken van hand schudden).

Hieronder is een youtube video van het bezoek van Netanyahu aan het veldziekenhuis op de Golan Hoogvlakte.

 

 

 

In Spreuken 11:1 lezen we: Een bedrieglijke weegschaal is de Here een gruwel, maar een zuivere weegsteen is Hem welgevallig

In Spreuken 20:10 lezen we: “Met twee maten meten, met twee gewichtenwegen, daar heeft de Heer een afschuw van.”

 

De heer Netanyahu heeft geregeld uitgehaald naar Iran als promotor van terrorisme. Meneer Nethanyahu beschikt kennelijk over een hele speciale weegschaal en maateenheden om daarin het begrip “terrorisme” te wegen en te definiëren.

 

3. Waar was het Israëlische leger en luchtmacht tijdens de gecoördineerde aanval van Hamas?

 

De aanval van Hamas op 7 oktober 2023 op Israël heeft een grote schok, verbijstering en verwarring teweeggebracht niet alleen bij de vele Israëlieten, maar ook velen buiten Israël. Hoe konden de Hamas strijders ongestoord de grensovergang met Israël op 15 plaatsen doorbreken zonder enige vorm van tegenstand? Waar waren de bewakers die de grens moesten bewaken?

Israël gebruikt een buitengewoon geavanceerde elektronische bewakingssysteem met mitrailleurs die automatische schieten op alles dat de grens nadert. Waarom waren deze kunstmatige intelligentiesystemen buitenwerking gedurende 4-7 uur waardoor Hamas strijders bloedbaden hebben kunnen aanrichten onder de onschuldige en weerloze burgers van Israël?

 

Hoe konden Hamas militanten via lucht met gemotoriseerde parachutes in de Israëlische steden landen zonder ingrijpen van de luchtmacht?

 

Israël heeft een van de beste geheime diensten in de wereld. Ze hebben overal hun spionnen, ze weten exact wat er zich afspeelt. Het is daarom uitgesloten dat de inlichtingendiensten van Israël niet op de hoogte waren van de voorbereidingen van Hamas om Israël binnen te vallen. Een gevangengenomen Hamasstrijder vertelde dat ze de aanval gedurende een jaar hebben voorbereid. Was Israël al die tijd niet op de hoogte van wat ze aan het doen waren in Gaza? Wie gelooft zoiets? Het stinkt hier aan alle kanten.

 

Verschillende mensen uit Israël, burgers en ex-militairen en geestelijken, hebben hun verbijstering kenbaar gemaakt over de gebeurtenissen van 7 Oktober 2023.

Een duidelijke beeld ontstaat waarbij de aanval van Hamas doelbewust door de Israëlitische elite werd toegelaten om afslachting onder de Israëlische burgers aan te richten zodat dit als een excuses kan worden gebruikt om Gaza te verwoesten. De meer dan 1300 vermoordde Israëliërs werden door de Khazarse Mafia/ Shabateanen /Frankisten/ Synagoge van Satan opgeofferd om bloedbaden in Gaza te rechtvaardigen.

Dit is niet de eerste keer en zal ook niet de laatste keer zijn dat ze een bloedbad aanrichten onder het Israëlische volk als offer aan moloch/ baal/ satan om het rijk van antichrist te bespoedigen.

In de tweede wereldoorlog hebben deze sadistische, genadeloze, bloed drinkende en kinder verkrachtende satanische demonische geesten van de afgrond opnieuw een vreselijke bloedbad laten aanrichten onder het volk Israël (Hier, Hier, Hier, hier en hier)

 

Voor de geïnteresseerden verwijzen wij o.a. naar het boek van Rabbi Moshe Shonfeld, online beschikbaar gesteld, die de Zionisten beschuldigd van samenwerking met Nazi’s in direct of indirect afslachting van Europese Joden (zie ook hier, hier, hier, hier, hier)

 

We gaan hieronder aan de hand van aantal voorbeelden proberen toe te lichten dat de onheilige kinderen van Shabatai Zvi/ Jacob Frank/ Synagoge van satan, die Israël en veel landen achter de schermen sturen, doelbewust deze afslachting onder de Israëliërs hebben laten plaatsvinden om de weg open te maken voor nog grotere bloedbaden, niet alleen onder de Israëliërs en Palestijnen maar wereldwijd. Zowel de Palestijnse als Israëlische leiders worden direct of indirect door Vrijmetselaarij/ Illuminatie/ Shabateanen/ Frankisten/ synagoge van satan satanisten gestuurd of ze maken deel ervan. Het is een begin van oorlog tegen mensheid om het koninkrijk van antichrist/ NWO te bespoedigen.

 

3.1. Egyptische geheime dienst heeft Israël herhaaldelijk gewaarschuwd voor de mogelijke opkomende aanval.

 

Russia Today rapporteerde op 9-10-2023 in een artikel getiteld: “Egypt says Israel ignored repeated warnings – AP” over de waarschuwingen van de Egyptische geheimdienst aan Israël: We hebben hen gewaarschuwd dat er een explosie van de situatie aankomt, en zeer binnenkort, en het zou groot zijn. Maar ze onderschatten dergelijke waarschuwingen

 

De Amerikaanse Congreslid, Michael McCaul, bevestigd dat drie dagen voor de aanval Israël op de hoogte werd gebracht door Egypte: Wij weten dat Egypte de Israëliërs had gewaarschuwd drie dagen voordat een gebeurtenis als deze plaats zou vinden

 

Commentaar: Israël kan niet zeggen dat ze niet op de hoogte waren van de aanval. Ze hebben het toegelaten en mogelijk ook aangestuurd.

 

3.2. Getuigenis van Ex-Sergeant Infanterie Operaties in het Israëlische leger

 

 

 

Een jonge vrouw die heeft gediende in het Israëlische leger als Sergeant Infanterie Operaties in Gaza zegt het volgende:

“Deel deze film zoveel mogelijk als je kunt. Luister, ik diende als Infanterie Operations Sergeant tijdens operatie Protective Edge (2014)

Ik diende in de Gaza-divisie, gedurende mijn hele dienst was ik in de logistieke ondersteuning tijdens de Gaza-oorlog van 2014 in de Gaza-divisie.

Luister naar mij, en luister goed naar mij, het is uitgesloten dat iemand de grens kan naderen zonder dat we het weten.

De waarnemers zitten in bunkers, 4 uur kunnen ze hun ogen niet zo bewegen (ze beweegt  met haar ogen naar links en rechts), ze zitten voor een scherm.

Het is uitgesloten, ze zouden me 's nachts wakker maken voor een duif, voor een ooievaar die te veel dicht bij de grens kwam, voor een kakkerlak die onder de barrière ging, ze zouden alle strijdkrachten in de sector uit bed halen.

Hoe konden ze met tractoren naar binnen, hoe konden 400 man met tractoren naar binnen komen en niemand zag het aankomen?”

 

3.3. Het verhaal van Israëlische journaliste Efrat Fenigson

 

 

 

Efrate Fenigson is een onafhankelijke Israëlische onderzoeksjournalist en een voormalige legerveteraan van het Israëlische leger.

 

Op haar youtube kanaal heeft ze een video geplaatst over de gebeurtenissen van 7 oktober 2023.

Ze vertelt o.a.:

“Een jaar geleden was er een militaire operatie in Gaza om zich voor te bereiden op dergelijke gebeurtenissen en er zijn voortdurend trainingen voor dit soort scenario's.

Dit roept bij mij sowieso serieuze vragen op over de Israëlische inlichtingendienst. Wat is er gebeurd? Twee jaar geleden was er een succesvolle inzet van ondergrondse barrières met sensoren om precies te waarschuwen voor dit soort terroristische inbreuken.

Israël heeft een van de meest geavanceerde en hightech legers. Hoe komt het dat er geen reactie was op het doorbreken van de grens en het hek?

Dat begrijp ik niet. Persoonlijk diende ik 25 jaar geleden in de IDF bij de inlichtingendiensten. Er is naar mijn mening uitgesloten dat Israël niet wist van wat er zou komen.

Een kat die langs het hek beweegt, triggert alle krachten.

Dus dit? Wat is er gebeurd met het sterkste leger ter wereld? Hoe komt het dat grensovergangen wijd open stonden? Er iets erg fout hier. Er is iets heel vreemds. Deze keten van gebeurtenissen is zeer ongebruikelijk en niet typerend voor het Israëlische defensiesysteem.”

 

Interview Bret Weinstein met Efrat Fenigson: 11-10-2023

 

 

Zoals in hoofdstuk 2 aangehaald, bevestigd ook Efrat Fenigson dat Hamas door Israël is opgericht (hier, hier)

 

Over de aanval van Hamas zegt Efrata Fenigson:

Ik weet niet hoe ik het moet zeggen. Het is gewoonweg, het volk Israël is, ik weet niet of opoffering een te grof woord is, maar we zijn volledig verraden.

En urenlang geen hulp en geen militaire ingrijpen, geen politie, geen wapens op de grond voor uren en uren. Dit is iets dat niet-typisch is en ongebruikelijk voor het Israëlische leger. Nu heb ik 25 jaar geleden in het leger gediend.

Ik was bij de inlichtingendiensten gestationeerd in de Gazastrook.

Ik ken de veiligheidsoefeningen toen ik diende, er was geen internet, dus ik zat naast de telefoon in mijn dienst van de grensovergang van de beveiliging van Gazastrook.

En telkens als er iets langs de grens zou bewegen, kreeg ik een telefoontje van de menselijke waarnemers, die naar de grens keken en ons vertelden dat er een commando hiërarchie is die je moet melden als zoiets gebeurt. En dan komen er meteen legereenheden binnen om te kijken wat het is en het uitschakelen.

Het kan een varken zijn, het kan een kat zijn die langs de grens beweegt of het hek van de grens aanraakt of probeert het hek over te steken, een dier dat ze zouden identificeren. Ze zouden zien dat er een kat is, een kat die zou aanzetten tot maatregelen, ja een dier.

25 jaar later met internet en met de meest geavanceerde hightech wapensystemen zoals drones, zoals een speciaal systeem waarvan ik niet weet hoe ik het in het Engels moet noemen. Het heet "zien en schieten" dat is een letterlijke vertaling van het Hebreeuws naar het Engels. “Zien en schieten”, is een robot die bovenop een toren zit en naar het hek van de grens kijkt en wanneer iets het hek, beveiligd met sensoren, aanraakt moet het systeem schieten.

Het is automatisch, en er zijn drones en er zijn helikopters en er zijn troepen op de grond en je weet dat er veel dingen zijn die geactiveerd zouden moeten worden, er zijn verschillende verdedigingslinies en verdedigingslagen die geactiveerd zouden moeten worden als zoiets gebeurt………….

 

Bret Weinstein: Oké, dus ik wil dit even duidelijk maken. Ik bedoel het is waarschijnlijk wel duidelijk, maar je hebt een systeem dat gevoelig is voor alles ter grootte van een kat of groter. Dat systeem, sinds je het bemande, heeft 25 jaar de tijd gehad om volwassen te worden en gevoeliger te worden om meer onderscheidend te worden. En toch, op hoeveel plaatsen werd de grens overschreden?

 

Efrata Fenigson: 15 en dat is volstrekt belachelijk. Want normaal gesproken wordt met één doorbraak van het hek het hele leger geactiveerd en komt alles meteen in beweging, komt het meteen in beweging en hier was er urenlang niets.....

 

Bret Weinstein: Nou als ik de stukjes die ik heb gezien bij elkaar zet,.... Maar er zijn hier twee tegenstrijdigheden of twee ongeloofwaardige beweringen. Één, dat het falen aan de Israëlische grens systematisch was, er ligt in ieder geval geen afdoende verklaring op tafel. Echter, dat zou zowel het falen van de detectie verklaren als het falen in de afwezigheid van de detectie van een overweldigende legermacht die onmiddellijk zou verschijnen.

Één van die twee dingen is, als de detectie mislukte, had het leger onmiddellijk moeten verschijnen en het feit dat dit niet het geval was, suggereert twee mislukkingen.

Maar het andere waar ik op wil wijzen is dat Israël nu Gaza verwoest. Ja, het beweert de plaatsen te bombarderen waar Hamas zijn operaties uitvoert.

Om te zeggen dat deze operatie, die al een jaar gepland was en massaal was, onopgemerkt bleef, en nu te beweren dat ze dat in feite zijn….. het opblazen van appartementsgebouwen. Maar dat komt omdat er een wapenfabriek in de kelder is, wat een hoog niveau van inlichtingen suggereert van waar deze acties daadwerkelijk worden uitgevoerd.

En een hoog inlichtingen niveau en een lange periode van planning waarin de aanval niet was voorzien, dat is gewoon onverenigbaar.

 

Efrata Fenigson: En dat is het andere kwestie aan mijn militaire ervaring. Ik zat bij de inlichtingendiensten.

Het werk waar ik je over vertelde, de telefoon pakken en weten wat er rond het hek van de grens gebeurt, dat was maar één keer per week. De rest van mijn tijd was in inlichtingenwerk, dus ik weet hoe het systeem werkt in termen van het kennen van elke kleine stappen die Hamas neemt in de Gazastrook. We hebben menselijke informanten en kennen vele andere tactieken om te weten wat er in de Gazastrook gebeurt.

Weet U, het is niet nodig dat ik op de details inga, mensen die spionagefilms zien weten het, maar het bestaat allemaal. En dus is dit al een jaar gepland en de Shabak of de h200 of welke inlichtingendienst dan ook wisten het niet?

De Mossad wist van niets? Hoogst, hoogst, hoogst onwaarschijnlijk.

Oké en toen vroeg je, je zei iets, je zei iets over dat ze geacht worden om het leger in te schakelen, zelfs als er zoveel inbreuken waren aan de grensovergang. Waar was het leger?

Daar wil ik dus antwoord op geven.

De Gaza-divisie werd eigenlijk verplaatst naar het Judea- en Samaria-gebied in de buurt van Jeruzalem, bijna in zijn geheel, 60 tot 80% van dit bataljon werd verplaatst naar dat gebied, enkele van de meest professionele bataljons van het Israëlische leger werden daarheen verplaatst.

 

3.4. Een voormalige commandant van het Israëlische leger in Golan hoogvlakte (hier, hier)

***********************************************************

***********************************************************

 

Hij zegt:

Luister, ik was een tijdje commandant in de Golani-brigade. En ik weet wat de grenspatrouilles zijn. Ik ben een tijdje teamleider geweest en ik vertel U over wat er is gebeurd. Het heeft plaatsgevonden met volledige medewerking.

Het is onmogelijk dat de IDF (het Israëlische leger) of vooral Shin Bet (de Israëlische Veiligheidsdienst) hier niet van op de hoogte was.

Het is uitgesloten dat de IDF niet onmiddellijk reageert of de luchtmacht of de tanks.

In mijn tijd hadden we alleen maar vermoeden (aanname) dat er een invasie vanuit de Gazastrook zou komen. Ik herinner me, ik was toen in Nahal Oz, honderden auto's (voertuigen) van alle kanten arriveerden in seconden. Het is uitgesloten dat dit is gebeurd zonder medeweten van de IDF.

Ik wil U iets vertellen. Luister goed. Ik wil het U vertellen. Dit land heeft ons verraden tijdens de Covid-19-pandemie, met deze gevaarlijke vaccinaties. Nu zie je het duidelijker.

Het leger dient ons niet meer. Ik weet dat het hard klinkt. Ik weet dat het eng is. Maar volgens mij is het waar.

 

3.5. Avi Lipkin, Voormalige woordvoerder van het Israëlische leger

 

 

 

Avi Lipkin zegt:

Wat er zaterdag gebeurde, was precies hetzelfde. Dezelfde communistische socialistische totalitairen, zonder tolerantie voor andere standpunten met hun concepten, zeiden hetzelfde over de Gaza-Arabieren.

En het gekke hier is nummer één: de Egyptenaren waarschuwden bepaalde mensen in het leger.

En het lijkt erop dat de boodschap niet is doorgegeven, weet U, of doorgegeven aan het opperbevel, of het kan zijn dat er mensen aan de top in het leger zijn die ervan wisten, ze wilden dat het gebeurde, zodat Netanyahu er de schuld van zou krijgen. En dat zou betekenen dat Netanyahu zou moeten aftreden, of er zal een burgeroorlog in dit land zijn en ze zullen hem doden.

Dus ik maak me heel erg zorgen over waar dit land naartoe gaat.

 

3.6. New Yorkse Rabbi Mizrachi

 

Rabbi Mizrachi zegt:

 

Ik twijfel er niet aan dat het opdracht van binnen was. Dat deze linksen waarschijnlijk van binnenuit met hen hebben samengewerkt, want het is onwerkelijk dat ze op 15 verschillende plaatsen de grens doorbreken en er geen bewakers bij de grens staan.

 

Meestal rijdt er voor elk klein (ding), elk dier dat het hek raakt meteen een Jeep met paar soldaten om te controleren wat er aan de hand is. Dat is (altijd) zo, dat is al jaren zo.

Ineens werkte niets. De ene plek op een andere plek en de andere plek, het is niet realistisch.

 

Ze lieten ons leger op een grap lijken. De hele wereld is geschokt. Hoe is het mogelijk? Waar was het leger?

 

Het leger begon pas minstens vier uur later te reageren toen al honderden mensen waren vermoord. Iedereen is in shock.

 

Ik sprak met een paar mensen die vroeger bij de inlichtingendienst werkten. Ze zeggen dat als een muis het hek zou raken, 20 Jeeps er in minder dan een minuut zullen naartoe rijden.

Zo strikt was het voorheen........

 

Op een andere gelegenheid herhaalt hij hetzelfde:

 

En er is geen twijfel in mijn hoofd dat het een opdracht van binnen was dat de links waarschijnlijk van binnenuit met hen samenwerkte, want het is onwerkelijk dat ze op 15 verschillende plaatsen de grens zullen oversteken en er geen bewakers bij de grensovergang zijn.

 

Meestal rijdt er voor elk klein (ding), elk dier dat het hek raakt meteen een Jeep met paar soldaten om te controleren wat er aan de hand is. Dat is voor jaren zo.

Ineens werkte niets, de ene plaats, de andere plaats, de andere plaats.

 

3.7. Netanyahu beval het Israëlische leger om afzijdig te blijven tijdens de aanval van Hamas (hier)

 

The People’s Voice rapporteerde op 16 Oktober 2023 in een artikel getiteld: De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft naar verluidt het leger bevolen om gedurende 7 uur niets te doen tijdens de ongekende aanval van Hamas op 7 oktober.

 

Deze buitengewoon belangrijke onthullingen worden gedaan door de leider van de Joodse Pro-Life Stichting Cecily Routman die de regeringsbronnen citeert.

 

Volgens Cecily Routman stuurde Rabbi Chananya Wiessman, die in contact staat met topfunctionarissen in de Israëlische regering, een officiële schrijven dat :“Inderdaad de IDF- zowel de luchtmacht als het leger- de opdracht was gegeven om niets te doen gedurende zeven uur terwijl deze aanvallen plaatsvonden.”

(zie ook hier, hier, hier)

 

 

3.8. Een Israëli ex-militair die heeft gediend bij de grens met Gaza, spreekt zich uit over de gebeurtenissen van 7 oktober 2023: Het was een opdracht van binnenuit

 

Klik hier voor de video op Twitter en hier voor de video op Tik Tok

***********************************************************

***********************************************************

Hieronder is de transcript van zijn verhaal hetgeen een bevestiging is voor de voorgaande getuigen, namelijk: het was een monsterlijke opdracht van binnenuit.

 

Shalom.

Ik wil dat je weet voordat ik aan de video begin dat wat ik ga zeggen erg controversieel is.

Dus als je niet open staat over wat er op dit moment in Israël gebeurt, en je wilt niet iets horen wat je vooroordeel een beetje zou kunnen rammelen, stel ik voor dat je deze video nu uitschakelt.

 

Ik zal wachten. Oké. Als je nog steeds met mij bent, laat dat zien dat je openstaat voor het luisteren naar enkele feiten en een tijdlijn die wijst op een zeer verontrustende conclusie.

 

Dit is geen video die ik wil maken, en het is iets dat me pijn doet. Ik had veel innerlijke dilemma's of ik deze video wel of niet moest doen. Maar ik heb het gevoel dat waarheid en transparantie tegenwoordig zo belangrijk zijn dat ik vind dat ik het met jullie moet delen.

 

Dus we proberen allemaal te begrijpen wat er op 7 oktober is gebeurd, hetgeen “shminiotserat” is. Sommigen noemen het “simquatora”, terwijl we allemaal weten dat de inwoners van Gaza binnenkwamen en in feite 1.000 Israëli's afslachtten en een groep ontvoerden, allemaal in een tijdspanne van ongeveer zeven uur.

 

Dus wat ik wil doen is dit gebeuren een beetje reverse-engineren om je te helpen begrijpen waarom ik geloof dat dit een opdracht van binnenuit was.

 

Allereerst beginnen we met 1 september, trouwens, alles wat ik ga zeggen wordt ondersteund met daadwerkelijke links naar nieuwsartikelen of videobeelden. En als je een van mijn bronnen wilt, geef ik ze graag.

 

Op 1 september nam de Israëlische regering de wapens van de veiligheidsteams in de Gazagordelgemeenschappen in beslag. Dit gebeurde tegen de wil van die veiligheidsteams in de Gazagordelgemeenschappen. Waarom dat gebeurde, weet niemand. Snel vooruit naar 10 september. Op 10 september ontvingen de Mo'ozza, die in feite de gemeenten van de Gazagordelgemeenschappen zijn, rapporten. Ze ontvingen meldingen, dit zijn burgers, ontvingen meldingen van verhoogde spanningen aan de grens van Gaza tijdens de Joodse feestdagen, die natuurlijk overspanden van Rosh Shashana Yom Kippur en Shminya Tsarit, die op zaterdag was.

 

Diezelfde leiders van gemeenten vragen het leger of ze hun festiviteiten moeten annuleren in het licht van de waarschuwingen voor verhoogde spanningen aan de grens met Gaza. En wat zei het leger? Ze zeiden: nee, annuleer niets. Het lijkt alsof we op weg zijn naar een staat van rust.

 

Trouwens, alle links zal ik delen zodra ik de kans heb om hierop te reageren. Nu kun je aannemen dat de Shabak niet op de hoogte was van deze aanval, maar dat is hoogst onwaarschijnlijk. Ik bedoel, Israël is waarschijnlijk de meest geavanceerde bewakingsstaat ter wereld, en de grens met Gaza is waarschijnlijk de zwaarst bewaakte.

 

En de Shabak, die op de een of andere manier wist hoe het zat met een man die Corona in een speelgoedwinkel had en hem helemaal naar een voetbalstadion volgde tijdens de dagen van Corona, wist op de een of andere manier niet van dit massale aanvalsplan van duizenden willekeurige Gazanen op pick-uptrucks en deltavliegers? Bent U serieus? Bent U echt zo dom? Gelooft u dat echt? Want als je dat doet, heb ik een brug om je te verkopen (opmerking: Engelse uitdrukking voor hoge mate van naïviteit).

 

Hoe dan ook, is er dan dus de theorie dat de, ze worden in het Hebreeuws 'tutsbytanote' genoemd, wat in feite het commando- en controlecentrum is. Dit zijn de mensen, meestal vrouwen, die observeren, die belast zijn met het observeren van het grenshek van Gaza.

 

Ze zeggen, er is een theorie die zegt, dat ze werden gehackt..., of dat ze werden veroverd..., of dat ze het opbliezen voordat ze konden..., ze bliezen de apparatuur op die surveilleerde. Nou, dat is onzin, want er zijn echte videobeelden die ik ook met u deel van diezelfde commando- en controlecentrumoperators die rapporteren over de doorbraak van het hek.

 

Het hek van de grens werd op 15 verschillende locaties doorbroken. En je wilt me vertellen dat de meest geavanceerde bewakingsapparatuur, misschien wel op elke grens ter wereld, dat niet heeft opgepikt, het niet heeft gemeld? Nou, dat deden ze, en het is gedocumenteerd, dus geloof die leugen niet.

Nu, toen duizenden Gazanen op pickup trucks en deltavliegers Israël binnenvielen, wist blijkbaar niemand ervan, toch?

Kunt U dat geloven, waar blijkbaar niemand van wist? Ze hadden zeven uur lang de tijd om iedereen op hun pad te doden, Kibboetsen volledig te vernietigen. Niet alleen dat, gijzelaars terugbrengen naar Gaza zonder kleerscheuren, zonder tegenstand. Nu zijn er mensen die zeggen dat een aantal bataljons van Gaza naar Judea en Samaria waren verplaatst.

Allereerst, dat is onzin. Ten tweede, oké, dus wat als ze dat deden? Weet je hoe lang het duurt voordat een aanvalshelikopter wordt geactiveerd en een van die tractoren of pick-uptrucks of deltavliegers opblaast die Israël zijn binnengevallen? Minder dan vijf minuten. En ik weet al deze dingen uit de eerste hand omdat ik aan de grens met Gaza heb gediend.

Minder dan vijf minuten. Het had allemaal voorbij kunnen zijn vanaf 7:01 uur in oktober, wat was het, zes of zevende op zaterdag? Ik geloof dat het 7 oktober was. Het had een vijf minuten kunnen zijn, het had een kwestie van vijf minuten kunnen zijn voordat de hele zaak voorbij was.

En in plaats daarvan hadden ze zeven uur, mogelijk acht, om Kibboetsen te veroveren, duizenden te doden en gijzelaars levend terug te brengen, zonder tegenstand?

 

En er zijn veel mensen die zeggen, oh, nou, dit is gewoon een inbreuk (op de grens). Nee, dat is geen inbreuk. Het spijt me, dat is geen … inbreuk. Dat is een opdracht van binnenuit. En als het geen opdracht van binnenuit is, nou, dan is dat nog erger, want dat betekent dat de IDF (Israëlische leger) het meest incompetente leger is dat ooit op aarde heeft gelopen.

 

En nu worden we verondersteld deze mensen te vertrouwen om Gaza binnen te vallen? Ze roepen duizenden reservisten op om Gaza binnen te vallen onder het bevel van een leger dat: a) zag dit niet aankomen, en b) is te incompetent om te reageren op een stel pick-up trucks met AK 47 die Israël binnenvallen?

 

Zeg mij welke uitkomst erger is. Wat is erger? Dat was een opdracht van binnenuit, of dat het Israëlische leger echt zo incompetent is? Welke is enger? U zegt het mij.

 

Vertel mij of je hetzelfde leger vertrouwt om duizenden ongelooflijke Joodse zielen te sturen naar Gaza om te sterven voor dit land. En hoe hoog het moreel ook is, en het is hoog, en dit zijn dappere krijgers, maar het maakt allemaal niets uit wanneer de mensen die de dienst uitmaken dezelfde mensen zijn die de Gaza-militie toestonden de grenzen van Israël binnen te vallen, duizenden te doden, gijzelaars terug te nemen, volledig zonder tegenstand.

 

Zoals ik al zei, dit is geen video die ik wilde doen. Dit is niet iets, en oh, trouwens, nu komt Amerika met hulp? Denkt u echt dat Israël Amerikaanse hulp nodig heeft om Gaza te bestrijden? Gaza? Hun meest elitaire strijdmacht, de deltavliegers van hun luchtmacht. En hun grondtroepen zijn pick-uptrucks. Ze hebben niet eens een tank. En wij hebben Amerikaanse hulp nodig, Israël heeft Amerikaanse hulp nodig om hen te bestrijden? Bent U echt serieus?

Denk je niet dat hier iets vreemds aan de hand is? U vertrouwt er echt op dat de IDF al deze reservisten naar Gaza stuurt? Dezelfde mensen die dit niet zagen aankomen?

Of het alternatief, dat veel erger is. Ze zijn zo incompetent dat ze niet eens een paar pick-uptrucks en deltavliegers aankunnen die hun grens binnendringen, duizenden doden en zeven uur lang gijzelaars nemen, vrijwel ongehinderd en in staat om terug te gaan.

 

3.9. Israëlische Spion Jonathan Pollard: Helikopter Piloten kregen de opdracht om aan de grond te blijven (hier, hier)

 

De Israëlische spion Jonathan Pollard zegt in een interview: Zes uur lang geen reactie, ook al waren de Israëlische troepen binnen gehoorsafstand van het bloedbad van Hamas. Israëlische spion Jonathan Pollard: Helikopterpiloten kregen bevel om op de grond te blijven

 

Klik hier voor YouTube video hier hier voor Rumble video.

 

 

Andere belangrijke informatie:

 

October 30, 2023: Report: 7 October testimonies strike major blow to Israeli narrative

 

October 31, 2023: Intelligence analysts Jeffrey Prather, Gen. Michael Flynn both agree: Israel STOOD DOWN to allow Hamas to unleash terror

 

 

Evidence of Deadly Israeli False Flag Mounts

 

 

November 6, 2023: Video: Dangerous Crossroads. False Flag Leading to More False Flags? Towards an Extended Middle East War? Netanyahu Is an Anti-Semite

 

Michel Chossudovsky - Middle East War: a False Flag Leading to More False Flags?

 

 

November 8, 2023: Report: Major media photographers 'EMBEDDED' with Hamas during atrocities

 

Conclusie: Op basis van de gepresenteerde getuigenissen kan worden gezegd dat Israël goed op de hoogte was van de op handen zijnde aanval van Hamas op 7 oktober 2023. Het was inside job, een valse vlag om de weg vrij te maken voor het vergieten van miljoenen liters bloed die nodig zijn voor de vestiging van het koninkrijk van de antichrist / nieuwe wereldorde (NWO).

 

 

4. Hamas is geen vriend van de Palestijnen en de Israëlische elite is geen vriend van Israëlieten: Ze hebben een en dezelfde baas.

 

In deze chaotische tijd van verwarring, tegenstellingen, misinformatie, haat, woede, hopeloosheid en bloedbaden is het zowel voor de Israëlieten als voor de Palestijnen van levensbelang om zich te realiseren dat hun leiders misleiders zijn die totaal niets om hen geven, het zijn werkelijk gevaarlijke verraders.

Ze worden direct of indirect aangestuurd door de lugubere machten achter de schermen, die geen mensen zijn, maar demonen in menselijke gedaante en die genieten van het menselijke bloed, vlees en verkrachting van jonge kinderen.

Hamas is geen vriend van de Palestijnen en de huidige Israëlische regering is geen vriend van de Israëlieten. Beide kanten, van totaal verschillende aard en tegenstelling, visie, mentaliteit, levenswijze, politieke oriëntatie en gedrevenheid, werken voor een en  dezelfde baas, namelijk: Khazaarse Mafia/ Vrijmetselaarij/ illuminatie/ Shabateanen/ Frankisten/ Synagoge van Satan om bijdrage te leveren aan het tot stand komen van het koninkrijk van antichrist/ Nieuw Wereld Orde.

Voor de lijdende en verwarrede Palestijnen en Israëliërs geldt: Uw leiders zijn verraderlijke misleiders, ze brengen U op dwaalspoor (Jesaja 3:12) en zullen U uiteindelijk opofferen aan moloch/ baal/satan voor het rijk van antichrist. Dat is de harde realiteit waar U zich van bewust dient te worden. Uw vijand is niet van buiten, maar van binnen van diegenen die tegen U zeggen dat ze Uw belangen behartigen. Het zijn pathologische leugenaars en bedriegers.

 

Voor de ogen van de televisie camera zijn ze vijanden van elkaar, schreeuwen en beschuldigen elkaar van allerlei zaken, haten elkaar, vervloeken elkaar en creëren vijandigheid, wantrouwen en haat. Maar deze zogenaamde vijanden werken voor hetzelfde doel. Zoals boven aangehaald in hoofdstuk 3, werd Hamas door Israël opgericht om de stichting van een Palestijnse staat onmogelijk te maken zoals verteld door Première Nethanyahu: "Iedereen die de oprichting van een Palestijnse staat wil dwarsbomen, moet Hamas ondersteunen en geld overmaken aan Hamas", vertelde hij in maart 2019 op een bijeenkomst van de Knesset-leden van zijn Likud-partij. "Dit maakt deel uit van onze strategie – om de Palestijnen in Gaza te isoleren van de Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever."

 

Christopher Jon Bjerknes legt uit in zijn indrukwekkende analyse, getiteld “Kabbalah of Hezbollah” dat Hezbollah, bewust of onbewust, ook de belangen van Israël dient.

 

 

 

Voor zowel Palestijnen als de Israëliërs is het van uiterste belang om zich hiervan bewust te worden. Op 7 oktober hebben Uw leiders laten zien dat ze totaal niets om Uw bloed geven o Israëliërs. En verwacht meer van dergelijke gruweldaden in de toekomst. Het maakt allemaal deel uit van het onheilige plan ter realisatie van het rijk van antichrist/ NWO. Er is heel veel menselijke bloed voor nodige als offer aan moloch/ baal/ satan om het onheilige rijk te realiseren.

Voor de Palestijnen geldt: Wat hebben Uw leiders bereikt met de aanval van 7 oktober 2023 op Israël? Uw betaalt nu twee keer zoveel bloed, ellende, dakloosheid, honger, dorst en hopeloosheid. Uw leiders zijn misleiders o Israëliërs en Palestijnen, ze brengen je op dwaalspoor (Jesaja 3:12)

 

Om deze kwade machten van duisternis de wind uit de zeilen te nemen, is het van belang dat U als Palestijnen en Israëliërs bij elkaar komt en elkaar de hand geeft en elkaar omhelst. Ga gezamenlijk, hand in hand, de straat op en laat Uw verraderlijke leiders horen, die worden aangestuurd door de bloed drinkende demonische machten van afgrond, dat U niets met hen te maken wilt hebben en dat U graag met elkaar in vrede wilt leven.

 

Yisrael Frey: Een voorbeeld voor Palestijnen en Israëliërs (hier)

***********************************************************

***********************************************************

Het is zeker zo dat veel Israëliërs en Palestijnen weten dat hun leiders vreselijke misleiders zijn, psychopaten die totaal niets om hen geven en die worden aangestuurd door satanische demonische machten van afgrond om ongekende bloedbaden aan te richten onder de Israëliërs en Palestijnen.

Yisrael Frey is een Israëlische journalist die geen blad voor de mond neemt en vertelt de feiten zoals het is. Vanwege zijn moedige, openhartige, barmhartige en evenwichtige berichtgeving is hij ondergedoken.

Op 19-10-2023 verscheen een video van hem op de Twitter account van de Middle East Eye.

 

We geven hieronder vertaling van zijn video:

 

Ik stuur deze video vanuit een schuilplaats waar ik verblijf uit angst voor mijn leven nadat honderden rechtse mensen mijn huis bestormden en probeerden mij en mijn kinderen pijn te doen.

Berichten met extreme bedreigingen blijven ook nu nog komen.

Ja, ik ben bang, maar ik ben niet gebroken.

 

Mijn naam is Israel Frey, ik ben journalist.

Ze gingen achter me aan omdat ik sprak over de noodzaak van empathie en gebed voor de kinderen van Gaza, die worden afgeslacht.

Israël verkeert in barre tijden. De beelden van de aanslag zijn verschrikkelijk, de verliezen zijn ernstig. Israël is getraumatiseerd. Maar het trauma en de emoties overschrijden snel de (morele) grens en brengen naar boven wat al jaren in ons Israëli's is gezaaid, en alleen maar sterker is geworden onder deze extreme en racistische regering: racisme, nationalisme en Joodse superioriteit.

Op de Westelijke Jordaanoever wordt de oorlog gebruikt als excuus om Palestijnse dorpen te verbannen en te zuiveren. Gewapende kolonisten stormen dorpen binnen en schieten de dorpelingen neer.

In het dorp Qusra bijvoorbeeld schoten kolonisten vier mensen dood. De volgende dag stopten ze de begrafenis en doodden een vader en zijn zoon op de begrafenis.

Gemeenschappen worden gedwongen hun huizen te verlaten vanwege bedreigingen van kolonisten en het leger. De pijn voor onze verliezen is enorm, maar mensen gebruiken deze oorlog om het beleid te promoten dat van tevoren was gepland: apartheid, etnische zuivering en het wegjagen van Palestijnen.

De woorden "Nakba 2" worden duidelijk gezegd. Foto's van Arabische kinderen met geweerschoten worden verspreid op sociale media met het bijschrift 'dood vandaag de terroristen van morgen'. En bovenal worden de massamoorden in Gaza op duizenden onschuldigen, onder wie duizend kinderen, consensus.

Iedereen die empathie toont voor de pijn die we de onschuldigen bezorgen, wordt als verrader bestempeld en bedreigd. Alsof het bloed van de bevolking van Gaza niets waard is. Alsof onze oorlogsmisdaden onze slachtoffers zullen troosten.

 

Ik wil met twee groepen praten. Ten eerste Israëli's uit het centrum. Voor de oorlog was er een democratisch en indrukwekkend protest. Maar als je nu dezelfde taal spreekt als Ben Gvir, als de woede en het verdriet je niet in staat stellen een alternatief te bieden voor het corrupte beleid van de regering onder leiding van Bibi en Smotrich, dan heb je geen protest om naar terug te keren, want dit is geen democratie.

Denk alsjeblieft na over je acties en wees een stem van moraliteit tegen een ineffectieve oorlog, tegen het bombarderen van burgers.

Steun de mensen die nu worden vervolgd, jij bent het morgen (aan de beurt). Ten tweede, wil ik me richten tot de wereld. Merk op dat je de dunne lijn niet overschrijdt. Want met uw bereidheid om Israël te steunen, is er een regering die een beleid voert van etnische zuivering, van bezetting, van het vervolgen van oppositie en het inprenten van fascisme op het land. Alsjeblieft, maak hier geen deel van uit.

Geef hulp aan de goede mensen die we hebben die de waarheid kennen. De cyclus van pijn en rouw zal niet doorbroken worden met steeds meer macht, maar met gelijkheid en rechtvaardigheid voor elke jongen en elk meisje tussen de rivier en de zee.

 

4.1. Geheim Plan om Gaza etnisch te zuiveren

 

YouTube video van  Paul Joseph Watson

 

 

The Cradle rapporteerde op 29 Oktober 2023 in een artikel getiteld: “Leaked: Israeli plan to ethnically cleanse Gaza”:

"Het document, uitgegeven op 13 oktober, identificeert een plan om alle inwoners van de Gazastrook over te brengen naar Noord-Sinaï als de voorkeursoptie van drie alternatieven met betrekking tot de toekomst van de Palestijnen in Gaza aan het einde van de huidige oorlog tussen Israël en het door Hamas geleide Palestijnse verzet.............."

"Recente verklaringen van Israëlische regeringsfunctionarissen en acties van het Israëlische leger in Gaza suggereren echter dat het plan inderdaad wordt uitgevoerd. Sinds 7 oktober hebben Israëlische functionarissen herhaaldelijk waarschuwingen afgegeven aan de Palestijnen om naar het zuiden van Gaza te verhuizen voorafgaand aan een dreigende grondinvasie........"

 

Armstrong Economics rapporteerde op 10 November 2023 in een artikel getiteld “The Ben Gurion Canal Project – Declassified Documents Reveal Truth”:

"Het document merkt op dat 130 van de 160 mijl die aan het kanaal zijn gewijd, "vrijwel onbevolkte woestijnland" zijn, maar het belangrijkste probleem zou zijn om hen uit de Gazastrook te verplaatsen. Een ander probleem dat niet is overwogen, is dat van de politieke haalbaarheid, aangezien het waarschijnlijk is dat de Arabische landen die Israël omringen sterk bezwaar zouden maken tegen de aanleg van een dergelijk kanaal", zo blijkt uit de vrijgegeven documenten.”

 

Voormalige VS president Truman over de oprichting van Israel

 

 

5. Antisemitisme is een trucage om critici de mond te snoeren

 

Antisemitisme wordt heel vaak gebruikt, te vaak gebruikt, om iedereen te demoniseren die het waagt om onafhankelijke en evenwichtige positie in te nemen ten aanzien van Israël. De slachtoffers van hun ongekende karaktermoord kunnen zowel Israëliërs als niet-Israëliërs zijn. Hieronder twee voorbeelden van moedige Israëliërs die naar voren zijn gekomen om de reden achter het gebruik van antisemitisme te ontmaskeren.

 

5.1. Voormalige Israëlische minister Shulamit Aloni: Het is een trucage wat we altijd gebruiken

 

 

 

Interviewer: Uw stem is een stem van kritiek die we niet vaak horen in de Verenigde Staten. Vaak wanneer er in de Verenigde Staten onenigheid wordt geuit tegen het beleid van de Israëlische regering, worden mensen hier antisemitisch genoemd. Wat is uw reactie daarop als Israëlische Jood?

 

Shulamit Aloni: Nou het is een truc, we gebruiken het altijd. Als vanuit Europa iemand kritiek heeft op Israël, dan brengen we de holocaust ter sprake. Wanneer in dit land (VS) mensen Israël bekritiseren, dan zijn ze antisemitisch.

En de organisatie is sterk en heeft veel geld en de banden tussen Israël en het Amerikaanse Joodse establishment zijn erg sterk en ze zijn sterk in dit land, zoals U weet.

Ze hebben macht, dat is oké, het zijn getalenteerde mensen en ze hebben macht over geld en media en andere dingen, en hun houding is: Israël mijn land, goed of fout, de identificatie, en ze zijn niet bereid om kritiek te horen.

En het is heel gemakkelijk om mensen die bepaalde daden van de Israëlische regering bekritiseren als 'antisemitisch' te bestempelen en de holocaust en het lijden van het Joodse volk ter sprake te brengen en dat is dat rechtvaardigt alles wat we de Palestijnen aandoen.

 

5.2.Voormalige agent van Mossad Victor Ostrovsky: Demoniseren van critici

 

 

 

Hij zegt:

"Ik bedoel, toen ik in de Mossad was en als we een man hadden die ons problemen gaf in de VS en hij sprak zich uit en hij praatte zoals Pete ooit sprak en zei dat Israël Libanon bombardeert met clusterbommen, zeggen we: hé, wie is die man?

Weet je, we noemden hem vroeger Pete Makakti, ja, dat is Pete de kakkerlak. Want hij maakt veel lawaai en je kunt niet van hem afkomen.

Dus wat je doet is in contact komen, met de man in het bureau in New York of in het bureau in Washington. Je zegt: zeg tegen de jongens van Venabria dat ze hem moeten labelen (demoniseren).

En natuurlijk begint de campagne en voor je het weet wordt de man bestempeld en is hij een antisemiet, want dat is wat we zeggen dat hij is. En dat is een vlek die je niet kunt wassen. Nu schaamt het mij als Jood om je dat te vertellen, maar dat is het feit en het is verkeerd.

 

Voor diegene die zich meer wil verdiepen in de redenen achter oneigenlijke gebruik van het begrip “antisemitisme” om iedereen te demoniseren die onafhankelijk en evenwichtige standpunten innemen en weigeren om te buigen voor Khazaarse Mafia/ Synagoge van Satan, verwijzen wij naar de website van de productieve, zeer competente met grote analysevermorgen en inzicht in de veroorzakers van wereldproblemen, de Canadese- Joodse schrijver/ onderzoeker Henry Makow (https://henrymakow.com/).

 

Makow heeft ook diverse boeken geschreven die we graag aanbevelen, onder meer:

Illuminati: The Cult that Hijacked the World

Illuminati 2 - Deceit and Seduction

Illuminati3: Satanic Possession: There is only one Conspiracy

Cruel Hoax: Feminism and the New World Order

 

In Illuminati 2 - Deceit and Seduction schrijft hij o.a.:

 

Over de oorzaak van antisemitisme zegt hij: Er is geen genie voor nodig om te erkennen dat Talmoedisch gedrag de echte oorzaak is van antisemitisme

(Over Talmoed: hier, hier, hier, hier, hier, hier hier, hier)

 

Over de arrogantie en selectieve mentaliteit van zionisten zegt hij: Zionisten zeggen nooit sorry omdat ze nooit ongelijk hebben. Zij hebben de wet van oorzaak en gevolg opgeschort. Kritiek is nooit het gevolg van hun eigen acties of gedrag. Het is altijd te wijten aan een irrationele inteelthaat of vooroordeel van de kant van anderen. "Antisemitisme" geeft hen onfeilbaarheid en immuniteit

 

Over de manier waarop de zionisten de gewone Joden manipuleren zegt hij: Zionisme gaat over het creëren van antisemitisme om Joden te dwingen hun agressieve verborgen agenda te steunen. (Zie mijn "The Zionist Protection Racket" online.) Joden worden gebruikt om het Duizendjarig Koninkrijk van de Rothschilds op te bouwen, en wanneer ze niet langer nodig zijn voor de Illuminati, zullen ze aan de kant worden geschoven.

 

Over het belang van antisemitisme voor de zionisten zegt hij: Zionisten zullen iedereen als antisemiet bestempelen omdat antisemitisme hun brood en boter is.

 

Over de naïviteit van gewone Joden schrijft hij: Joden hebben de naïeve misvatting dat het zionisme er is om hen te beschermen tegen antisemitisme. In feite is het zionisme er om antisemitisme te creëren om Joden te dwingen de Illuminati-agenda uit te voeren, d.w.z. de wereldregering van de centrale bankier. Het doel van het zionisme is om van Joden een paria te maken, des te beter om ze te gebruiken.

 

Over de boeken die geschreven zijn door antisemieten schrijft hij: “De meeste 'antisemitische' boeken die ik heb gezien zijn opmerkelijk vrij van haat en rancune. Ze pleiten niet voor geweld tegen Joden, maar presenteren maatregelen om het nationale en raciale karakter te behouden dat vergelijkbaar is met die welke vandaag door Joden in Israël worden beoefend.”

 

Henry Makow is erin geslaagd in zijn boeken en op zijn veelomvattende website om op een meesterlijke wijze een verboden onderwerp bloot te leggen wat anderen niet eens zouden durven over te praten in eigen privé omgeving.

 

5.3. Spugen op Christenen: Oud Joodse gebruik?

 

 

Een vaak voorkomende ongekende en minachtende Farizeïsche haat in Israël tegen de Christenen is het bespugen (hier, hier, hier) van Christenen en zelfs onteren van kerkgebouwen met hun urine en ontlasting (hier). Het gaat vaak om studenten van scholen waar de vreselijk antichristelijke, mensonterend en haatdragende Babylonische Talmoed (hier, hier, hier, hier, hier, hier hier, hier) wordt onderwezen. Ze zien Christenen als afgodendienaars. Wanneer Talmoed volgt, dan zul je automatisch Christenen haten.

 

 

Middle East Eye rapporteerde op 4 oktober 2023 in een artikel getiteld “Israel: Spitting on Christians in Jerusalem ‘not criminal’, says Ben Gvir”: Itamar Ben Gvir, de Israëlische minister van Nationale Veiligheid, die toezicht houdt op de politie, zei in een interview met Leger Radio dat spugen naar christenen "geen strafzaak" was en dat niet alles "een arrestatie rechtvaardigt………… Ben Gvir had eerder de daad van het spugen op christenen verdedigd als "een oud Joods gebruik".

 

 

 

Als het inderdaad een “oud Joodse gebruik” is, dan is dat mensonterende, afschuwelijke en verwerpelijk gebruik wat alleen goedgekeurd wordt door de Talmoedisten en zeker niet door beschaafde mensen.

 

Onnodig om te zeggen, maar de meerderheid van het volk Israël  verwerpt deze goddeloosheid en heeft er niets mee te maken heeft. Het zijn de Talmoedisten die deze smerigheid promoten en in de praktijk toepassen (hiere, hiere). Aan de andere kant is het ons onbekend of de seculieren in Israël ooit tegen deze onbeschaafdheid hebben geprotesteerd.

Het mag de lezer niet verbazen dat men mogelijk “antisemitisme” uit de toverkast zal halen om de critici van dergelijke haat en onbeschaafdheid de mond te snoeren.

 

6. Netanyahu en de Chassidische Chabad- Lubavitch leider Menachem Schneerson: Om de komst van Moschiac/ Messias te bespoedigen

 

Benjamin Netanyahu had op 18-11-1990 een ontmoeting (hier, hier) met de Chassisdische Chabad-Lubavitch leider Menachem Schneerson (1902-1994). Voor meer informatie over Chabad klik hier en hier.

 

Benjamin Netanyahu krijgt de opdracht om de komst van Joodse Moschiach/ Messias te bespoedigen (1990)

 

 

Hieronder volgt de transcript van het gesprek:

 

Menachem Schneerson: Ik heb je sinds een lange tijd niet gezien. Zegen en succes. Een dubbele portie van zegening.

Benjamin Nethanyahu: Ik ben gekomen om te vragen voor Uw zegen en help.

Menachem Schneerson: In alles

Benjamin Nethanyahu: In alle gebieden- zowel persoonlijk als politiek

Menachem Schneerson: Sinds onze laatste ontmoeting zijn dingen vooruitgegaan

Since we last met many things have progressed.

Benjamin Nethanyahu: Veel dingen zijn vooruitgegaan.

Menachem Schneerson: Wat niet veranderd is echter dat Moshiach/ Messias nog steeds is niet gekomen; do daarom iets om zijn komst v er versnellen.

Benjamin Nethanyahu: We doen het, we doen het.

Menachem Schneerson: Klaarblijkelijk niet genoeg, sinds vele uren zijn vandaag gepasseerd en hij is nog steeds niet hier. Maar er zijn steeds nog enkele uren van de dag overgebleven. Daarom, probeer het nog voor vandaag.

Benjamin Nethanyahu: Ja

Menachem Schneerson: Goede hoogtepunten – met vreugde en blijheid. U weet dat Chassidim voorzichtig zijn om alles met vreugde te doen.

Benjamin Nethanyahu: Ja

Menachem Schneerson: Goede hoogtepunten. Veel succes.

 

Nethanyahu krijgt de taak van Schneerson om de komst van Moshiach/ Bijbelse antichrist te versnellen. Dit zal gebeuren wanneer miljoenen liters bloed wereldwijd worden gevloeid als offer aan satan/moloch/baal om de komst van de zoon van verderf te realiseren.

De vraag is dan: Was de opoffering van 1300 onschuldige Israëliërs op 7 oktober 2023 de start van de opdracht, die Netanyahu kreeg van Schneerson in 1990 om de komst van Moshiach/ antichrist te versnellen, door miljoenen doden wereldwijd?

 

Parrallel aan de opdracht van Schneerson, kunnen ook economische belangen een rol hebben gespeeld met het opofferen van 1300 Israëliërs aan Hamas militie.

 

7. Conclusie

 

De conclusie van deze analyse presenteren we samenvattend in drie punten aan onze geliefde lezer, namelijk:

 

1) Israël heeft Hamas opgericht als tegenhanger van PLO om zo de vestiging van een Palestijnse staat onmogelijk te maken. Hamas werd zowel politiek als financieel gesteund door Israël. Hamas dankt z’n bestaan aan Israël. En omgekeerd  geldt ook: Israël gebruikt Hamas voor politieke doeleinden. Voor de elite van Israël is het niet van belang dat het bloed van zoveel Israëliërs door de terroristische activiteiten van Hamas is vergoten. Het doel heiligt middelen.

Je zou ook als volgt kunnen formuleren: De elite van Israël heeft Hamas nodig en Hamas heeft Israël nodig. Het vergieten van de Palestijnse bloed door de bombardementen van Israël is voor Hamas niet relevant. Beide kanten geven totaal niets om hun bevolkingen en worden gestuurd door de dezelfde demonische baas. Het gaat om monsterlijke verraders!

 

2) De aanval van Hamas op Israël op 7 oktober 2023 vond plaats met medeweten van Israël. Mogelijk heeft een deel of individuen binnen de geheime dienst ook meegeholpen met voorbereiding en uitvoering van de misdaad tegen de nietsvermoedende onschuldige Israëlische bevolking.

Het is een verraderlijke, laffe, criminele en gruwelijke misdaad, niet alleen tegen het volk van Israël, maar ook tegen de mensheid, met gruwelijke gevolgen. Als deze monsterlijke demonische verraders dit met hun eigen bevolking doen, wat mag je van hen verwachten dat ze met andere bevolkingen gaan doen, zoals etnisch zuiveren van de Armeniërs van Nagorno- Karabach?

 

3) Het doel van dit onheilige criminele plan van de demonen van afgrond lijkt te zijn om stapsgewijs, niet alleen het Midden-Oosten- te beginnen in Gazastrook, maar de hele wereld in een ongekende bloedbad te storten.

 

Voor deze bloed drinkende, kinder-verkrachtende demonische machten van afgrond, die zich in een menselijke gedaante presenteren, is het totaal niet relevant wiens bloed wordt gevloeid, Israëlisch, Palestijnse, Arabisch, Russisch, Oekraïens, Syrisch, Afrikaans, Amerikaans, Europees etc.., nee, het gaat erom dat er zoveel mogelijk bloed wordt gevloeid als heerlijke offer aan hun god baal/ moloch/ satan. Onder de Israëliërs presenteren deze satanisten zich als Israëli, onder de Russen als Rus, onder Palestijnen als Palestijn, onder Arabieren als Arabier etc.. Hun doel is zoveel mogelijk bloedvergieten!

 

Nadat miljoenen liters bloed zijn gevloeid en de bevolkingen van deze wereld radeloos, paniekerig en hopeloos zijn geworden, dan zal op de as van deze ontreddering het rijk van antichrist/NWO uit de afgrond oprijzen met de zoon van satan als de leider.

 

Laat de kritische lezer zich vooral niet misleiden door retoriek in de media van diverse leiders die elkaar van alles en nog wat beschuldigen, want ze worden allemaal aangestuurd door de een en dezelfde satanische demonische macht van de afgrond. Kies vooral geen partij en zet alles nauwkeurig in de weegschaal en trek Uw conclusies.

 

Klik hierop voor Videos over de oorlog tegen Gazastrook.

 

 

 

********************************


Hier kunt U zich aanmelden voor ons nieuwsbrief

 

Copyright © Arameeërs van Aram-Naharaim Organisatie

 

 

Brieven aan de overheden en internationale organisaties

 

Arabische Vertalingen: الترجمات العربية

 

Aramese Geestelijke/ Lichamelijke Genocide

 

Nepnieuws over de Arameeërs:

 Arameeërs in de Media

 


 

27-7-2010: Aram-Nahrin Organisatie stuurt een brief aan de Turkse minister van Binnenlandse zaken over de bekladding van de Aramese St. Jacob kerk van Nisibin.

 

20-5-2009: Aramese Organisaties sturen brief aan de President en Premier van Turkije over het klooster St. Gabriel en het erkennen van het Aramese inheemse volk als aparte etnische minderheid.