Patriarch Michael de Groot

 

Getuigenissen van de geleerden van de Syrische Kerk van AntiochiŽ met betrekking tot synoniem: ArameeŽrs/SyriŽrs

 

Aramese Lichamelijke Genocide

 

Aanmelden voor nieuwsbrief

 

Een vraag:

Wie waren de vroegere AssyriŽrs? Waren ze simpelweg ťťn etniciteit of samenstelling uit verschillende volkeren?

 

Wie gaf hen de naam en maakte hen bekend als,, AssyrischeĒ Christenen?

 

Hoe "Assyrische" fanatisme resulteerde in terrorisme (hier en hier)

 

World Council Arameans/ Syriac Universal Alliance (WCA/SUA)

 

SUA/WCA en het toelaten van terrorisme

 

WCA/SUA: Grove mensenrechten- schenders, Internationaal syndicaat van haatzaaiers

 

Stichting ABM/ ABSM en "mensenrechten"

 

ArameeŽrs van Irak

 

ArameeŽrs van Turkije

 

ArameeŽrs van SyriŽ

 

Aramese geschiedenis, cultuur en taal, een zesdelige interview.

 

Kolonialisme, "Assyrianisme", terrorisme, occultisme, de ondergang van het Aramese volk in het Midden-Oosten en hun Diaspora

 


 

27-10-2023: Aanval Hamas op IsraŽl en de gevolgen voor het Midden-Oosten en de wereld

 

Video's over de oorlog in Gaza

 

Het Aramese volk: Het Aramese volk (niet te verwarren met 'ArmeniŽrs') spreekt Aramees, de taal van Abraham, Mozes en Jezus Christus. Zij zijn het inheemse volk van wat in vroegere tijden 'Aram-Nahrin' werd genoemd en in onze dagen bekend is geworden onder de naam 'MesopotamiŽ'

Sommige ArameeŽrs noemen zich in onze dagen "AssyriŽrs", dit vanwege de haatzaaiende geestelijke koloniale activiteiten van de Westerse missionarissen en diplomaten in het Midden-Oosten in de 16e en 19e eeuw. Andere ArameeŽrs zijn bekend geworden als "ChaldeeŽrs".  Ze zijn echter allemaal ArameeŽrs. Overal waar U het woord "AssyriŽrs" tegenkomt dient U het als ArameeŽrs te lezen.

In Turkije zijn de ArameeŽrs bekend geworden als ďSŁryaniĒ en in Arabische als ďAl-SuryanĒ


 

Oorlog tegen Gaza: Krachtige boodschap van Pastor Chuck Baldwin aan Amerikaanse evangelische leiders met betrekking tot verschrikkingen die plaatsvinden in Gaza.

 

English Version


  1. Inleiding  
  2. U vraagt mij: waarom is de wereld zo stil en onverschillig over de verschrikkingen van Gaza? Ik antwoord u: Vanwege vrijmetselarij  
  3. Wanneer IsraŽl machtig is: de gruwelen van Gaza verklaard  
  3.1. Yossi Gurvitz  
  3.2. Benjamin Freedman  
  3.3. Professor Israel Shahak  
  3.4. Dr. Henry Makow  
  4. Zuid-Afrika en genocide van Gaza bij Internationale Gerechtshof in Den Haag  
  5. Prominente Joden veroordelen de gruwelen van Gaza  
  6. IsraŽlische Generaal: Naar mijn mening is het erg moeilijk om Hamas te ondermijnen  
  7. Open brief van Pastor Chuck Baldwin aan de evangelische leiders van de VS  

 

1. Inleiding

 

De aanval van Hamas op IsraŽl op 7 oktober 2023 en de disproportionele, bloedige, destructieve en genocidale reactie van IsraŽl daarop heeft de wereld verdeeld in drie kampen, namelijk: a) degenen die IsraŽl onvoorwaardelijk steunen, b) degenen die de Palestijnen steunen en, c) degenen die die neutraal blijven en weigeren een partij te kiezen.

 

De gebeurtenissen van 7 oktober 2023 hebben ook het Christendom wereldwijd verdeeld. Degenen die de zeer controversiŽle Cyrus Scofield Bijbel volgen, met name Evangelisch Christendom, steunen IsraŽl onvoorwaardelijk, ongeacht de misdaden en de verschrikkingen die in Gaza worden begaan, inclusief het opblazen van kerken en het doden van onschuldige burgers. Velen binnen deze groep zijn nauw betrokken bij rabbijnen van de Khazaarse maffia (hier, hier, hier) / Synagoge van Satan die een apocalyptische/messiaanse toekomst voor de wereld voor ogen hebben.

 

Franklin Graham ontmoet Netanyahu: Bespreekt IsraŽl als 'Gods volk'

 

 

Op 14 november 2023 had dominee Franklin Graham een ontmoeting met Premier Benjamin Netanyahu van IsraŽl. Hieronder vindt u het transcript van de ontmoeting

 

Franklin Graham: Er zijn miljoenen Christenen over de hele wereld die bidden dat God U Zijn wijsheid zal geven, en wij bidden dat God u succes zal geven, en dat is dus ons gebed.

 

Premier Netanyahu: Wel, dank u, het feit dat u hier bent gekomen om met IsraŽl te staan is enorm belangrijk en geeft ons veel kracht en veel bemoediging. Ik moet zeggen dat de wereld van vandaag verdeeld lijkt te zijn door twee krachten, degenen die IsraŽl en zijn rechtvaardige strijd steunen tegen het terrorisme van Hamas en degenen die Hamas steunen.

Ik denk dominee Graham, met uw zoveel volgelingen over de hele wereld, begrijpen dat IsraŽl een rechtvaardige oorlog voert, vecht in overeenstemming met het internationaal recht, probeert om burger slachtoffers te minimaliseren, terroristen uitroeit, en ik denk dat dat onze gemeenschappelijke strijd is, de strijd van beschaving tegen barbarij.

 

Franklin Graham: Nou, het is goed versus kwaad en we weten dat er God is, we weten dat er een duivel is, een kwaad, en de duivel heeft tegen God gestreden, wij weten niet hoeveel duizenden haren, maar ik denk dat IsraŽl Gods volk is, de Bijbel vertelt ons dat en dus is het duidelijk en de duivel wil deze natie vernietigen, wil het Joodse volk vernietigen en hij heeft het keer op keer geprobeerd.

 

Premier Netanyahu: Nee, we laten hem het niet doen

 

Franklin Graham: Nee meneer.

 

Premier Netanyahu: Als we zeggen wij, het zijn de gecombineerde krachten van de beschaving en we steunen dat oprecht. Ik moet zeggen dat er, zoals U weet, daarentegen krachten zijn die de terroristen steunen en een van hen is president Erdogan van Turkije, die IsraŽl een terroristische staat noemt, maar in feite de terroristische staat Hamas steunt, heeft zelf Turkse dorpen in Turkije gebombardeerd. Dus we gaan ons niet de les voorlezen door hen. Wij staan achter degenen die staan voor gerechtigheid en waarheid, zoals dominee Graham en vele Christelijke vrienden in de wereld, maar ook zoveel anderen.

En we zagen dat gisteren in een massademonstratie in Washington van Joodse leiders en niet-Joodse leiders, leiders van de Senaat, leiders van het huis. Zij stonden voor IsraŽl. Ze stonden voor de waarheid. Ze stonden voor gerechtigheid. En dat zijn de krachten van de beschaving die uiteindelijk de dag zullen winnen.

 

Commentaar: Als je een Christian bent, dan moet je je volkomen geschokt voelen. Waarom? Omdat in het Bijbelboek 2 KorintiŽrs 11:4 wordt van "een andere" Jezus gesproken. We vragen ons serieus af in welke Jezus dominee Graham gelooft! Ziet hij niet de verschrikkingen die plaatsvinden in Gaza? Ziet hij niet het dagelijkse bloedvergieten, ellende, tranen, honger, hopeloosheid, meedogenloosheid, haat, sadisme en wreedheid tegen de mensen van Gaza? Begrijpt dominee Graham niet dat het dagelijkse vloeien van bloed, vooral het bloed van kinderen, een heerlijke offer is aan Moloch/ Bašl/ Satan/Lucifer?

 

Ted Pike: Onheilige alliantie tussen Zionisme en Evangelische Christendom (hier)

 

 

Jezus Christus van de Bijbel zegt: ďWant ik had honger en u gaf mij niet te eten, ik had dorst en u gaf mij niet te drinken, 43 ik was een vreemdeling en u verleende mij geen onderdak, ik was naakt en u gaf mij geen kleding, ik was ziek en ik zat in de gevangenis en u verzorgde mij nietĒ (MattheŁs 25:42-43)

 

Daarom was het Christelijke plicht van Franklin Graham om op te roepen tot een onmiddellijk en onvoorwaardelijk staakt-het-vuren om een einde te maken aan het bloedvergieten in Gaza.

Zijn Christelijke taak was om naar Gaza te gaan om de getraumatiseerde mensen van Gaza te bezoeken en om zijn medeleven en liefde te tonen met degenen die huilen en lijden. Verder had hij minstens 10 vrachtwagens met voedsel en medicijnen mee moeten nemen om hen te ondersteunen en een hart onder de riem te steken en zijn oprechte deelneming te betuigen aan de slachtoffers van de wrede en meedogenloze genocide.

 

Daarnaast, hoe zit het met het feit dat IsraŽl Hamas heeft opgericht en jarenlang heeft gefinancierd dat door premier Netanyahu als terroristen wordt bestempeld?

Hoe zit het met het feit dat de aanval van 7 oktober 2023 een opdracht van binnenuit was, een ďfalse flag attackĒ zoals in het Engels wordt genoemd?

 

Wat dacht U van de dagelijkse bombardementen op Gaza waarbij onschuldige kinderen en vrouwen worden gedood? IsraŽl weet precies waar de leiders van Hamas zijn. Ze hebben hen gecreŽerd en weten waar ze zijn. IsraŽl gebruikt Hamas als een krachtig instrument om een vreselijke en gruwelijke misdaden tegen de inwoners van Gaza te begaan. De onophoudelijke bloedbaden in Gaza zullen de Islamitische wereld verenigen en woedend maken om de derde wereldoorlog te starten met miljoenen doden als offer aan Moloch/ Bašl/ Satan/ Lucifer. En daar gaat het eigenlijk allemaal om, de oprichting van het rijk van antichrist/ nieuw wereld orde.

 

Gelukkig volgt niet iedereen in de Christelijke wereld de controversiŽle lijn van de Scofield-bijbel zoals Graham en zijn collega's doen. De evangelisten zijn eigenlijk een minderheid, maar omdat ze goed gefinancierd en georganiseerd zijn, maken ze veel lawaai en schreeuwen dat van de daken.

Het andere deel van het Christendom, de overweldigende meerderheid, die een evenwichtiger en onafhankelijker standpunt inneemt, verwerpt ten stelligste zowel wat Hamas heeft gedaan als wat IsraŽl nu doet met de inwoners van Gaza.

Onnodig om te zeggen, maar er zijn ook leiders binnen de evangelische wereld, die de Cyrus Scofield-bijbel niet volgen en datgenen wat IsraŽl doet met de bevolking van Gaza fel veroordelen en verwerpen. Een van deze leiders is Pastor Dr. Chuck Baldwin van Liberty Fellowship in Verenigde Staten, Kila, Montana.

 

Oorlogen van de Asjkenazi Joden door Pastor Chuck Baldwin

 

 

Op 30 november 2023 schreef hij een krachtige en duidelijke open brief aan de evangelische leiders in de Verenigde Staten die IsraŽl onvoorwaardelijk steunen, ondanks de verschrikkingen gepleegd in Gaza. Zijn uiteenzetting zal hieronder aan onze geliefde lezer worden gepresenteerd in hoofdstuk 7.

 

In onze analyse van 14 november 2023 hebben we de onderstaande belangrijke punten onder de aandacht gebracht van onze geliefde lezer over de aanval van Hamas op 7 oktober 2023 op IsraŽl en de disproportionele, bloedige en destructieve reactie van IsraŽl tegen de inwoners van Gaza. Hieronder vatten we samen enkele belangrijke punten uit deze analyse en bereiden het uit met wat aanvullende informatie.

 

1-1) Veel IsraŽlische slachtoffers zijn veroorzaakt door IsraŽlisch vuur en niet door een aanval van Hamas.

 

Er is nieuwe informatie opgedoken over de IsraŽlische slachtoffers van de aanval van Hamas op 7 oktober 2023. Het bleek dat onbekend aantal van deze slachtoffers werd gedood door IsraŽlisch vuur.

 

Natural News berichtte op 1 december 2023 in een artikel getiteld: ďIsrael admits its military killed hundreds of Israeli citizens at October 7 music festival, then blamed HamasĒ:

"Een politieonderzoek uit IsraŽl heeft uitgewezen dat een IsraŽlische helikopter verantwoordelijk was voor het neerschieten van een niet nader genoemd aantal van de 364 burgers die volgens de IsraŽlische autoriteiten gedood werden tijdens de muziek festival van 7 oktober, bekend als Nova.

IsraŽl zegt dat Hamas op dat moment niet eens wist dat het muziekfestival plaatsvond, ondanks het feit dat het slechts een paar kilometer ten oosten van Gaza was in de buurt van Kibboets Re'im, een IsraŽlische nederzetting."

 

Electronic Intifada meldde op 5 december 2023 in een artikel getiteld: ďWe blew up Israeli houses on 7 October, says Israeli colonelĒ:

"Sprekend in het Hebreeuws over de luchtaanvallen, kolonel Nof Erez vertelde in november aan een Haaretz-podcast, dat "de Hannibal-richtlijn blijkbaar werd toegepast" en dat 7 Oktober "was een massale Hannibal."

 

Electronic Intifada plaatste het interview op 5 december 2023 op youtube getiteld: ďMass Hannibal" ó We killed Israelis on 7 October, says Israeli air force colonelĒ

 

 

Hieronder vindt u het transcript van het interview met kolonel Nof Erez.

 

Interviewer: In de afgelopen dagen, na 7 oktober, heeft de  gif machine van Netanyahu gezegd dat de luchtmacht niet snel deelnaam aan de strijd en was er niet klaar voor. Je was erbij. Was het paraat?

 

Luchtmacht kolonel Nof Erez: Zoals de hele IDF, was het technisch niet paraat voor een gebeurtenis die zich plotseling voordoet zonder enige waarschuwing. Maar De laster die uitgaat en tevoorschijn komt, zijn volslagen leugens. De beide aanval Helikoptersquadrons, trokken zich heel snel samen. Trouwens, het kost tijd om van Tel Aviv naar Ramon [luchtmachtbasis] te komen op een Zaterdagmorgen.

Maar binnen 2 of 3 uur hebben ze een niet gering aantal helikopters in de lucht gebracht. Om 10 uur geloof ik. De eersten zelfs om 7:15 uur. Maar het kostte tijd voor andere teams om de basis te bereiken. Je moet ťťn simpel ding begrijpen dat niet duidelijk is voor iedereen. Ik was betrokken bij het onderwijzen ervan aan de hele IDF voor de laatste 2 jaar. Ik heb 40 dagen reservedienst gedaan voor instructie van de IDF.

De manier waarop een helikoptersquadron werkt, is dat het aankomt in het gebied waar activiteit plaatsvindt en probeert met het divisiecommandant te spreken. Er was op dat moment geen divisiecommando. Zelfs om 6.30 uur was er geen divisiecommando. Als het niet lukt, spreekt het met de brigadecommando. Het was ook niet [responsief] tegen ... die tijd. En het bataljonscommando, bataljon 13 dat daar in de buurt was, was het helaas ook... niet gemakkelijk bereikbaar.

Trouwens, ik ken enkele verhalen van aanvalshelikopterpiloten die communiceerden via mobiele telefoons met de noodhulpteams van de nederzetting die met hen coŲrdineerden en schoten in de nederzettingen.

 

Interviewer: Blijkbaar is dat ook de bron van de geruchten, dat het leger alle soorten huizen in de nederzettingen heeft opgeblazen, de Hannibal-richtlijn en allerlei soorten van complottheorieŽn die de eerste dagen de ronde deden.

 

Luchtmacht kolonel Nof Erez: Ze bliezen de huizen niet zonder toestemming. Trouwens, ik zag talloze drones boven elke nederzetting op een computerbeeld die we in elk IDF-commando kunnen zien. Er is ook een ernstig probleem met de drones gebruiken op ons grondgebied als we niet weten wie de vijand is en wie de noodbrigade is en wie de soldaten zijn- om 10 uur 's ochtends waren er al enkelen daar. En ze vanuit de lucht identificeren zonder het FLIR-systeem van de aanval helikopter of de drone is totaal onmogelijk. Als er niemand is met wie je kunt praten en ze kunnen je vertellen: "Ik ben in de buurt of bij het huis zo Ė en Ė zo en iedereen aan de andere kant is de vijand", is het erg moeilijk om gericht te schieten.

En de Hannibal-richtlijn waar ook over wordt gesproken, het is een bevel voor het stoppen van de vangst van een enkel voertuig, opgesteld op basis van ontvoeringen die 30 jaar geleden in Libanon zijn uitgevoerd. Ook daar is geen eenduidige besluitvorming die de aanvalshelikopter of drone die het voertuig identificeert zal op het voertuig zelf schieten om de ontvoering op elk moment te voorkomen ten koste van allesĖ  uiteraard ook ten koste van schade aan de gijzelaar Ė is er geen eenduidige richtlijn daarvoor.

 

Interviewer: En is het deze keer gebeurd?

 

Luchtmacht kolonel Nof Erez: We weten niet of er gijzelaars waren verwond in het stadium waarin helikopters en drones begonnen te schieten in de richting van het hek toen ze de massa's zagen in- en uitgaan.

 

Interviewer: Maar Hannibal Directive is met een doel. Als het werd gebruikt, werd het doelbewust gebruikt. Als er in dit geval gijzelaars gewond zijn geraakt, is dat iets anders.

 

Luchtmacht kolonel Nof Erez: Hannibal Directive werd blijkbaar in een bepaald stadium toegepast, want op het moment dat ze zich realiseerden dat er sprake was van een ontvoering, zeggen ze onmiddellijk: "Jongens, dit is Hannibal."

Maar de Hannibal die we de afgelopen 20 jaar voor hebben getraind, is voor een voertuig dat we weten op welk punt van het hek het binnenkomt, aan welke kant het rijdt en misschien zelfs op welke weg hij rijdt.

Dit was een massa Hannibal. Het waren tonnen en tonnen openingen in het hek, en duizenden mensen in elk type voertuig, sommige met gijzelaars en sommige zonder. Het was een onmogelijke missie om te identificeren en uit te voeren wat ze deden. Ik weet dat iedereen die wapens bij de hand had Ė aanvalshelikopters en drones Ė deden alles wat ze konden zonder controle, zonder coŲrdinatie met grondtroepen.

 

Later, toen de troepen al waren gearriveerd, waren er nog een paar mensen om mee te praten. Trouwens, de speciale eenheden arriveerden vrij snel, maar ze werkten niet als eenheden, ze werkten als individuen, wat ook de reden is waarom we het aantal slachtoffers zagen onder [IsraŽlische commando's]. Die werkten niet gezamenlijk.

Je zou kunnen zeggen, ze renden met messen in hun mond, braken in de huizen, en trachtten [gijzelaars] te bevrijden, en zij slaagden daar in een groot aantal gevallen. Maar Ze hadden geen communicatiecapaciteit om de aanvalshelikopters te coŲrdineren of om hulp te krijgen. En dat is een van de dingen die hen er ook toe brachten om hun uiterste best te doen, maar zonder continue luchtsteun.

 

Belangrijk om te zien: HET MYSTERIE VAN ISRAňL - OPGELOST! (hier, hier, hier)

 

 

Uncaptured Media berichtte op 10 december 2023 in een artikel getiteld: ďFresh testimony reveals how Israel killed captives in Kibbutz Beíeri on October 7Ē:

"De onthullingen gemaakt in de getuigenis van Dagan dragen bij aan een groeiend aantal bewijzen dat het IsraŽlische leger enkele gevangenen in kibboets Be'eri en andere IsraŽlische nederzettingen heeft gedood, hoewel het onbekend blijft hoeveel, in wat een schijnbare implementatie is van de Hannibal-richtlijn, het militaire protocol waarin IsraŽlische gevangenen worden gedood om onderhandelingen met en concessies aan de vijandelijke troepen te voorkomen."

 

Uncaptured Media berichtte op 14 december 2023 in een artikel getiteld ďIsraeli volunteer: Apache helicopter fired into Kibbutz BeíeriĒ:

"Elke minuut komt er een raket op je neer, elke minuut," herinnerde Tidhar zich. "En ineens zie je een raket van een helikopter die op de kibboets vuurt. Je zegt tegen jezelf: 'Ik snap het niet. Een IDF-helikopter schiet op een IsraŽlische kibboets.' En dan Je ziet een tank door de straten van de kibboets rijden die de kanon richt en het vuurt een granaat af in een huis. Dit zijn dingen die je niet kunt bevatten."

 

IsraŽlische troepen schoten hun eigen burgers neer, zegt overlevende kibboets

 

 

The Cradle, November 20, 2023: ďIsrael implemented 'mass Hannibal' directive on 7 October: Israeli pilotĒ

The Cradle, November 24, 2023: ďWas October 7th a Hamas or Israeli massacre?Ē

The Gray Zone, November 25, 2023: ďIsraeli October 7 posterchild was killed by Israeli tank, eyewitnesses revealĒ

December 14, 2023, Information Liberation: ďIsraelis Question if 'Hannibal Directive' Was Used on Oct 7 as Army Admits 'Immense' Amount of Friendly Fire Took PlaceĒ:

ďUiteindelijk arriveerde brigadegeneraal Barak Hiram om het bevel over het gebied over te nemen. Toen een van de soldaten over de gevechten opmerkte: "Barak, het is een Schande," antwoordde hij, "ik weet het." Daarna vuurde een tank in de buurt van het huis twee granaten af - een op de grond, de andere op het dak. Van de 14 gijzelaars die nog binnen zijn, twee van hen kinderen, alleen Hadas Dagan overleefd. Porat's eerste openbare verslag van het incident verscheen twee dagen later en werd later geverifieerd door Dagan."

December 15, 2023, Natural News: ďMost of Israel's October 7 claims about Hamas brutalism are fabrications, evidence showsĒ

December 19, 2023, Information Liberation: ďNew Oct 7 Footage Shows Israeli Tank Firing at Settler Homes in Kibbutz Be'eriĒ: ďNieuw rapport van Channel 12 onthult beelden van IsraŽlische tanks die huizen beschieten die gevuld zijn met IsraŽlische burgers in Kibboets Beeri terwijl honderden soldaten buiten wachtten en niets deden"

 

 

 

December 19, Middle East Monitor: ďEx-Israeli hostage: My mother was killed by our army on 7 OctoberĒ: Een IsraŽliŽr die werd vrijgelaten in de recente gevangenenruil tussen de bezetting en Hamas zei dat haar moeder werd gedood als gevolg van beschieting door het bezettingsleger op de auto die hen naar Gaza vervoerde, terwijl ze werden meegenomen als krijgsgevangenen op 7 oktober.

In een interview dat gisteren op het IsraŽlische Channel 12 werd uitgezonden, zei ze: "Strijders van de Al-Qassam Brigades stopten de gijzelaars op 7 oktober in een vrachtwagen en de IsraŽlische troepen openden het vuur op het voertuigĒ

 

January 11, 2024, The Cradle: ďIsraeli army ordered mass Hannibal Directive on 7 Oct: MediaĒ:

ďHet IsraŽlische leger implementeerde de "Hannibal-richtlijn" tijdens de aanval van Hamas op 7 oktober, waarbij enkele van zijn eigen burgers en soldaten werden gedood om te voorkomen dat Hamas hen als gevangenen terug naar Gaza zou brengen, volgens een onderzoek van de toonaangevende krant van IsraŽl, Yedioth Ahronoth, dat op 12 januari volledig zal worden gepubliceerd.Ē

ďDe Hebreeuwse editie van de krant schreef op 11 januari dat "een van de onthullingen die in het onderzoek aan het licht zijn gekomen, is dat de IDF [het IsraŽlische leger] op 7 oktober 's middags al zijn actieve gevechtseenheden opdracht gaf om de 'Hannibal-procedure' te gebruiken, hoewel zonder dit expliciet bij naam te noemen."

Het bevel was om "ten koste van alles elke poging van Hamas-terroristen om terug te keren naar Gaza te stoppen, dat wil zeggen,  ondanks de angst dat sommigen van hen gevangen bij zich hebben", schreef de krant.

 

January 12, 2024, The Cradle: ďHow Israeli forces trapped and killed ravers at the Nova FestivalĒ

ďIsraŽlische functionarissen beweren dat Hamas op 7 oktober een vooraf voorbereide en zorgvuldig uitgevoerd bloedbad van 364 IsraŽlische burgers heeft uitgevoerd op het Nova-muziekfestival in de buurt van Gaza als onderdeel van de Operatie Al-Aqsa Flood van het Palestijnse verzet. Ze beweren dat Hamas en andere Palestijnen uren de tijd hadden om IsraŽlische feestgangers te vermoorden voordat het leger ter plaatse was.Ē

 ďEr zijn echter nieuwe details naar voren gekomen die aantonen dat de IsraŽlische grenspolitie werd ingezet op de Nova-plaats voordat Hamas op het festival struikelde, waardoor een grote veldslag uitbrak.Ē

 ďHoewel sommige ravers inderdaad werden gedood door het Palestijnse verzet - hetzij met opzet of in de chaos van de strijd - suggereert het bewijs nu dat de meerderheid van de burgerdoden waarschijnlijk door IsraŽlische troepen zelf is veroorzaakt

 

Ted Pike: Waarom het Midden-Oosten bloedt (hier, hier)

 

 

1-2) IsraŽl creŽerde Hamas om de oprichting van een Palestijnse staat te voorkomen

In onze analyse van 14 november 2023 hebben we onze lezer geÔnformeerd dat Hamas door IsraŽl als tegenhanger van de PLO werd gecreŽerd om de oprichting van een Palestijnse staat te voorkomen. Als toevoeging daarop brengen we de volgende informatie onder de aandacht van onze lezer:

 

In zijn boek ďBloody Zion, Refuting the Jewish Fables That Sustain Israelís War Against God and ManĒ (2012) schrijft Edward Hendrie over een onheilig verbond tussen Hamas en de IsraŽlische elite:

 

"Er is een heropleving geweest van de macht van de Joodse hiŽrarchie in IsraŽl vanwege de vijandige Arabische naties die IsraŽl omringen. Die vijandigheid wordt stiekem aangemoedigd door de IsraŽlische regering. Bijvoorbeeld, de IsraŽlische overheid heeft in het geheim de groei en activiteiten van de fanatieke anti-Joodse terroristische organisatie Hamas gefinancierd en gestimuleerd. Hamas vervult een tweeledige doel: ondermijning van de invloed van de seculiere Palestijnse bevrijdingsorganisatie, Fatah (Beweging voor de Nationale Bevrijding van Palestina), en het creŽren van een vijandige Islamitische religieuze oppositie tegen de Joodse staat die verbonden was met de omringende vijandige Islamitische landen.

 

Hassane Zerouky legt uit:

Volgens het IsraŽlische weekblad Koteret Rashit (oktober 1987), "Werden de Islamitische verenigingen en de universiteit gesteund en aangemoedigd door de IsraŽlische militair gezag" belast met de (civiele) bestuur van de Westelijke Jordaanoever en Gaza.

 

"Zij [de Islamitische verenigingen en de universiteit] waren gemachtigd om geldbetalingen uit het buitenland te ontvangen.

Ondertussen werden de leden van Fatah (Beweging voor de Nationale Bevrijding van Palestina) en de Palestijnse links onderworpen aan de meest wrede vorm van onderdrukking." De Islamisten richtten ook weeshuizen en gezondheidsklinieken op alsmede een netwerk van scholen, werkplaatsen die werkgelegenheid creŽerden voor vrouwen alsmede een systeem van financiŽle hulp aan de armen. En in 1978 creŽerden ze een "Islamitische Universiteit" in Gaza. "Het militaire gezag was ervan overtuigd dat deze activiteiten zowel de PLO als de linkse organisaties zouden verzwakken in Gaza." Eind 1992 waren er zeshonderd moskeeŽn in Gaza. Dankzij De IsraŽlische inlichtingendienst Mossad (IsraŽls Instituut voor Inlichtingen en Speciale Taken) mochten de Islamisten hun aanwezigheid in de bezette gebieden versterken."

 

Met betrekking tot de terroristische aanslagen van Hamas om de rechtse IsraŽlische partij aan de macht te brengen en daarmee het vredeproces te saboteren, schrijft hij: "De Hamas lanceerde vervolgens een zorgvuldig getimede campagne van aanvallen op burgers, een dag voor de ontmoeting tussen Palestijnse en IsraŽlische onderhandelaars, betreffende de formele erkenning van IsraŽl door de Nationale Palestijnse Raad. Deze gebeurtenissen speelden een belangrijke rol bij de vorming van een rechtse IsraŽlische regering na de verkiezingen van mei 1996. "

 

Over de taak waarvoor Hamas was gecreŽerd, schrijft hij: "De Hamas had zijn macht opgebouwd door zijn verschillende sabotagedaden van het vredesproces, op een wijze die verenigbaar was met de belangen van de IsraŽlische regering. Deze laatste trachtte op zijn beurt op een aantal manieren de toepassing van de Oslo-akkoorden te voorkomen. Met andere woorden, Hamas vervulde de functies waarvoor het oorspronkelijk was opgericht: om de oprichting van een Palestijnse staat te voorkomen. En in dit opzicht zijn Hamas en Ariel Sharon het met elkaar eens; ze zitten precies op dezelfde golflengte." 726

 

Met betrekking tot de strategie van IsraŽl om zijn vijanden te creŽren, schrijft hij: "Hamas treedt op als agent provocateurs onder controle van de Mossad. De voorwendsel van provocatie door Hamas, die een vergeldingsreactie van IsraŽl rechtvaardigt, is precies de strategie van IsraŽl zoals uitgelegd door Moshe Sharett, de eerste minister van Buitenlandse Zaken van IsraŽl en premier van IsraŽl in 1954-1956. Sharett verklaarde dat IsraŽl een staat van "morele spanning" moest behouden.727 Sharett zei dat om die morele spanning te behouden, is het noodzakelijk dat IsraŽl "gevaren uitvindt." 728 De uitgevonden gevaren fungeren als provocaties voor IsraŽl om wraak te nemen. Hamas is simpel zoín uitgevonden gevaar. Dat is in overeenstemming met het motto van de Mossad: "Bij wijze van misleiding zult gij oorlog voeren.""729

 

En dit verklaart perfect de gebeurtenissen van 7 oktober 2023 met Hamas die IsraŽl aanvalt en IsraŽl dat als excuus gebruikt om gruwelijke misdaden in Gaza te begaan. Inderdaad heeft Hamas bewezen een "agent provocateurs onder controle van de Mossad" te zijn om de belangen van het Palestijnse volk te vernietigen. Het zijn gruwelijke verraders en tegenwerkers van de Palestijnse zaak, zij zijn de vijand van binnenuit als een speelbal in de handen van IsraŽl. Zij zijn in ieder geval minstens medeverantwoordelijk voor wat er gebeurt nu met Gaza.

 

Het volledige citaat van Moshe Sharett is hier te vinden "De staat.... moet het zwaard zien als het belangrijkste, zo niet het enige instrument waarmee het zijn moreel hoog kan houden en zijn morele spanning kan behouden. Naar dit doel kan het - nee het MOET - gevaren uitvinden, en om dit te doen, moet het de methode van provocatie en wraak toepassen.... En laten we vooral hopen op een nieuwe oorlog met de Arabische landen, zodat we eindelijk van onze problemen af kunnen komen en onze ruimte verwerven."

 

Het volgende citaat wordt toegeschreven aan de voormalige IsraŽlische stafchef, generaal Moshe Dayan: "IsraŽl moet gevaren verzinnen, en om dit doen, moet het de strategie van provocatie en wraak toepassen."

 

Dit is precies wat er gebeurt voor de ogen van de wereld in Gaza dankzij de verraders van Hamas.

 

The Washington Post, November 26, 2023: ďNetanyahu and Hamas depended on each other. Both may be on the way outĒ:

"Maar ze zeggen dat zodra hij weer aan de macht kwam, Netanyahu Ė die als een kandidaat had beloofd om "de heerschappij van Hamas in Gaza uit te schakelen" Ė in plaats daarvan grotendeels een strategie volgde die de status-quo van een verdeelde Palestijnse bevolking in stand hield, Hamas toeliet om te regeren in Gaza en de rivaliserende Palestijnse Autoriteit in de Westelijke Jordaanoever

..............................................

Jaar na jaar keurden opeenvolgende kabinetten van Netanyahu stappen goed die tot gevolg hadden dat de druk op Hamas werd verlicht: IsraŽl stemde in met periodieke vrijlatingen van gevangenen, de overdracht van geld uit Qatar om de overheidssalarissen in Gaza te betalen, de infrastructuur te verbeteren en, zeggen critici, militaire operaties van Hamas te financieren.

De premier hoopte elke verzoening tussen Hamas en de Palestijnse Autoriteit te voorkomen, zelfs toen de twee partijen in 2018 dicht bij toenadering kwamen.

 

The Truth Seeker, December 1, 2023: ďHow The Israeli Mossad Created And Financed Hamas As Controlled OppositionĒ:

"Wat de koosjer media ons niet vertellen Ė of zelfs maar erkennen Ė is dat Hamas oorspronkelijk werd opgericht en gefinancierd door de IsraŽlische Mossad, wat in overeenstemming is met het IsraŽlische grondregel: "Als IsraŽl geen vijand heeft, dan moeten ze er een creŽren" om hun schaamteloze en onbeschaamde etnische zuivering van de Arabische bevolking in Palestina te rechtvaardigen."

 

New York Times, December 10, 2023: ĎBuying Quietí: Inside the Israeli Plan That Propped Up HamasĒ:

"Jarenlang had de Qatarese regering miljoenen dollars per maand naar de Gazastrook gestuurd - geld dat hielp om de Hamas-regering daar overeind te houden. Minister-president Benjamin Netanyahu van IsraŽl tolereerde niet alleen die betalingen, maar had hij ook aangemoedigd"

 

The Messenger, December 10, 2023: ďIsrael Approved Millions in Monthly Payments to Hamas For Years to Keep Gaza Stable: ReportĒ:

ďDavid Barnes, hoofd van de IsraŽlische inlichtingendienst Mossad, had een ontmoeting met functionarissen van de regering van Qatar slechts enkele weken voorafgaand aan de aanval van Hamas en werd door Qatarese functionarissen gevraagd of IsraŽl de langlopende betalingen wilde voortzetten. Barnes zei ja, volgens het rapport, waarvan de Times zei dat het gebaseerd was op interviews met tientallen bronnen in IsraŽl, Qatar en de VS."

 

CNN, December 11, 2023: ďQatar sent millions to Gaza for years Ė with Israelís backing. Hereís what we know about the controversial dealĒ:

ďIn 2018 begon Qatar met het doen van maandelijkse betalingen aan de Gazastrook. Ongeveer $ 15 miljoen werd naar Gaza gestuurd in koffers gevuld met contant geld- door de Qatari's via IsraŽlisch grondgebied na maanden van onderhandelingen met IsraŽl................

...... De PA verzette zich destijds tegen de Qatarese financiering, waarvan Hamas zei dat het bedoeld was voor de betaling van overheidssalarissen en medische doeleinden.

IsraŽl keurde de deal goed tijdens een vergadering van het veiligheidskabinet in augustus 2018, toen Netanyahu zijn vorige ambtstermijn diende als premier.

 

Blacklisted, December 12, 2023: ďIsrael drove suitcases stuffed with cash into Gaza to keep Hamas in power: NYTĒ:

 "Om Hamas overeind te houden, werkte regering Netanyahu samen met Qatari om het geld te laten stromen, rapporteerde  York Times. IsraŽl wist dat Qatar Hamas steunde, maar verzette zich niet tegen de betalingen en zelfs lobbyde bij de Amerikaanse wetgevers om Qatar niet te sanctioneren.

Volgens de New York Times, kwam de regering Netanyahu met een plan in 2018. Als onderdeel van een vredesakkoord met Hamas zou Qatar miljoenen naar Gaza brengen om te verdelen onder de families in Gaza meld de krant.

 

Commentaar:

 

De IsraŽlische elite en Hamas werken voor ťťn en dezelfde meester, namelijk: Khazaarse Mafia (hier, hier, hier) / ShabateeŽrs/ Frankisten/ Synagoge van Satan/ Illuminati/ Vrijmetselarij. Ze zijn allebei monsterlijke, verwerpelijke en demonische verraders die helemaal niets om hun eigen bevolkingen geven, maar zullen hen opofferen, zonder enig probleem of gewetensbezwaren, op het satanische demonische altaar van de Nieuwe Wereld Orde / Antichrist.

Ze zijn beiden deel ervan, of worden gecontroleerd door de "agentuur" van de "Illuminati" zoals geopenbaard door Albert Pike, de onheilige paus van de vrijmetselarij, om de derde wereldoorlog aan te wakkeren.

 

Wanneer de satanisten niet erin slagen met genocidale bloedvergieten van Palestijnen in Gaza om de derde wereldoorlog te beginnen tussen IsraŽl en de Islamitische wereld, dan zal de mogelijke volgende stap zijn het opblazen van de Al-Aqsa/ Rotskoepel moskee zodat de Islamitische wereld dermate woedend zal worden tot een niveau dat ze geen andere keuze hebben dan IsraŽl aan te vallen.

 

1-3: Het was een opdracht van binnenuit, een in scene gezette aanval, ďfalse flagĒ.

 

In onze analyse van 14 november 2023 hebben we verschillende getuigenissen gepresenteerd aan onze lezer die suggereren, dat de aanval van Hamas op 7 oktober 2023 was een opdracht van binnenuit, een in scene gezette aanval, IsraŽl was van tevoren op de hoogte van de aanval. Het was een verraderlijke en monsterlijke misdaad van de IsraŽlische elite, gepleegd tegen het volk van IsraŽl om de derde wereldoorlog in te luiden.

 

Sommigen willen niet dat je het weet: 7 oktober 2023 was in scene gezet.

 

 

Hieronder geven we onze lezer aanvullende informatie met betrekking tot deze in scene gezette aanval:

 

October 11, 2023, The Peopleís Voice: ďInsider Admits Israel Attack Was ĎFalse Flagí To Start ĎHoly Warí and Usher In ĎOne World Governmentí

 

November 13, 2023, Henry Makow: ďGaza - Israel Has Longtime Policy of False FlagsĒ

"Netanyahu heeft zijn natie en de wereld misleid om oorlog te omarmen door het gebruik van de oudste truc in het boek, de valse vlag-aanval. Denk aan de USS Maine, de Golf van Tonkin, de USS Liberty, 9-11..."

 

November 19, 2023, Daily Mail: "IsraŽlische troepen waarschuwden voor Hamas-aanvallen: vrouwelijke soldaten meldden verdachte activiteiten aan de grens met Gaza in de weken voorafgaand aan 7 oktober aanval -maar werden bedreigd met de krijgsrechtbank '"

 

November 21, 2023, Express: ďHamas attack 'could have been stopped' after Israel border guards concerns 'ignored':

ďVerschillende vrouwelijke soldaten van IsraŽls grensbewakingstroepen, bekend als de tatzpitaniyot, beweren dat hun waarschuwingen over ongebruikelijke activiteiten in Gaza werden genegeerd door veiligheidschefs.

Deze waarschuwingen, waaronder waarnemingen van Palestijnse guerrilla's trainingen met explosieven en oefenaanvallen, werden klaarblijkelijk ongemerkt in de aanloop naar de Hamas-aanvallen op 7 oktober.

De beschuldigingen van de soldaten zetten premier Benjamin Netanyahu onder druk, die al kritiek krijgt op het falen van de inlichtingendienst waardoor de aanval van Hamas kon plaatsvinden.

De vrouwelijke soldaten beweren dat hun superieuren hun zorgen negeerden, waarbij sommige topcommandanten naar verluidt de mogelijkheid van een Hamas-aanval bagatelliseerden en hen bevalen te stoppen om overdreven gealarmeerd te zijn.Ē

 

November 27, 2023: Radiopresentator Rafael Ayon

Het radioapparatuur van de IsraŽliŽr Rafael Ayon werd vůůr 7 oktober in beslag genomen en na 7 oktober teruggegeven. Hij probeerde het IsraŽlische leger te waarschuwen, maar kreeg te horen dat hij "geblokkeerd" was door iemand "in de top."

*************************************************************** 

 Transcriptie van de video:

Iemand van het leger: Raphael, broeder, stuur troepen naar Dune naar mijn commandant. Mijn commandant, zijn huis is omsingeld door de vijand. Alstublieft broeder, we kunnen hier niet weg.

 

Rafael Ayon: Dit was op 7 oktober.

 

Interviewer: Voor 7 oktober nemen ze een aantal systemen van je af, die ze na 7 oktober naar je terugbrachten. Als je deze systemen, waar ik niets van afweet, tot je beschikking had op 7 oktober, zou deze gebeurtenis anders hebben plaatsgevonden? Zelfs een klein beetje anders?

 

Rafael Ayon: Het evenement zou niet hebben plaatsgevonden. (Tranen in zijn ogen). Ik smeekte gewoon om gehoord te worden en niemand luisterde. Ik smeekte, Ik heb iedereen benaderd. Ik benaderde de hoogste mensen in het systeem. Ze vertelden me Raphael, je bent geblokkeerd vanaf de top. We hebben geen idee wie je blokkeert en we weten niet waarom.

 

***************************************************************

 

November 28, 2023, Need To Know: ďIsraeli Intelligence Knew of Hamas Plans for Attack, But Stopped Monitoring HamasĒ

ďDe IsraŽlische inlichtingendienst Shin Bet wist uren van tevoren van de aanval van 7 oktober dat Hamas-strijders actief waren, maar slaagde er niet in de omvang van de inval te voorspellen, deels omdat IsraŽl de draagbare radio verkeer van de terreurgroep niet langer in de gaten hield, volgens een nieuw rapport.

 

November 30, 2023, New York Times: ďThe New York Times: Israel Knew Hamasís Attack Plan More Than a Year AgoĒ:

IsraŽlische functionarissen waren op de hoogte van het strijdplan van Hamas van de terroristische aanval van 7 oktober meer dan een jaar voordat het gebeurde, blijkt uit documenten, e-mails en interviews. Maar het IsraŽlische leger en de IsraŽlische inlichtingendienst functionarissen verwierpen het plan als ambitieus, omdat ze het te moeilijk vonden voor Hamas om uit te voeren.

Het ongeveer 40 pagina's tellende document, dat de IsraŽlische autoriteiten de codenaam "Jericho Wall" gaven, schetste puntsgewijs precies het soort verwoestende invasie dat leidde tot de dood van ongeveer 1.200 mensen.

Het vertaalde document, dat werd ingezien door The New York Times, stelde geen datum vast voor de aanval, maar beschreef een methodische aanval die bedoeld was om de vestingwerken rond de Gazastrook te overweldigen, IsraŽlische steden overnemen en belangrijke militaire bases bestormen, met inbegrip van een divisiehoofdkwartier.

 

Wat was de Reden achter deze in scene gezette aanval?

 

Twee mogelijke redenen:

1) Messiaans: Netanyahu werd in 1990 aangesteld door Chabad-leider Schneerson aangewezen om de komst te bespoedigen van Moschiac/ Messias/ Antichrist.

 

Rebbe Menachem Mendel Schneerson ďprofeteerdeĒ dat Netanyahu de laatste premier van IsraŽl zou zijn om de ďMessiahĒ te verwelkomen.

 

 

2) Economisch: "IsraŽls $ 500 miljard Gaza gasgreep"

"7 oktober slaat gewoon nergens op. Totdat men bedenkt dat de valse vlag aanval dekking bood om toegang te krijgen tot de enorme en betwiste olie- en gasreserves die slechts 20 mijl uit de kust liggen in het Middellandse-Zeegebied."

"Terwijl IsraŽl bezig was met de grond gelijkmaken van Gaza, vond IsraŽl op 29 oktober tijd om aan te kondigen dat het 12 vergunningen had toegekend voor het verkennen van extra offshore aardgasvelden aan zes bedrijven, waaronder Britse Petroleum en de Italiaanse energiegigant Eni. Palestijnen noemden dit diefstal. Was dit het doel is van een valse vlag van 7 oktober?"

 

Zie ook:

October 23, 2023: ďWiping Gaza Off the MapĒ: Big Money Agenda. Confiscating Palestineís Maritime Natural Gas Reserves

November 1, 2023: Lubavitcher Rebbe: ďAfter Bibi comes the MessiahĒ

November 4, 2023: ďMassive Oil and Gas Reserves Discovered Under Gaza Ė Israel Grants Development LicensesĒ

December 6, 2023: Zionism Is Antichrist: Western Judeo-Christianity and the Gaza Genocide

December 11, 2023: Why Palestinian displacement in Gaza war alarms the UN and Arabs

December 25, 2023: Why moving to the Sinai peninsula is the solution for Gaza's Palestinians

December 26, 2023: ďEXPOSED: GENOCIDE Plotted by Zionists, Leaked Israeli Plan to Ethnically Cleanse GazaĒ

 

2. Uw vraagt mij: Waarom is de wereld zo stil en onverschillig over de verschrikkingen van Gaza? Ik antwoord u: Vanwege vrijmetselarij

 

Veel mensen stellen de vraag van: waarom is de wereld zo stil, alleen lippendienst bewijzen, inactief, onverschillig en machteloos tegenover wat er in Gaza gebeurt? Waarom lijkt het alsof niemand iets kan schelen over de slachting van meer dan 26.000 Palestijnen, waaronder meer dan 10.000 kinderen in Gaza? Waarom frustreert de Verenigde Staten elk voorstel voor staakt-het-vuren in Gaza? Wat is de bron van deze wreedheid en barbaarsheid? Het antwoord is heel simpel en dat is: Vrijmetselarij.

 

Enkele voorbeelden hieronder zullen het toelichten:

 

November 28, 2023: ďFreemasons Control the World UnmentionedĒ

 

November 27, 2023: ďFreemasonry Ensures Goyim Serve Jewish SupremacyĒ

"De hele strekking van vrijmetselarij activiteit wordt gemotiveerd door Joodse wrok. ... De ingewijde wordt van geheim tot geheim geleid naar de Gejoodiseerde religie van de vrijmetselarij, en van geheim tot geheim in 'de hele Jacobinische code van de Revolutie'. De vrijmetselarij is de cruciale schakel tussen de voorouderlijke Joodse haat tegen Christus en Revolutie."

"Om ingewijd te worden in de hogere graden van de vrijmetselarij, moet de ingewijde ermee instemmen een moordenaar te worden... Hij moet bereid zijn Christus en zijn vertegenwoordigers op aarde te vermoorden."

 

Theodore Herzl: "Theodore Herzl, de stichter van het Zionisme, zei in 1897 in Zwitserland: "Vrijmetselaarsloges die over de hele wereld zijn opgericht, boden ons aan om ons te helpen met het bereiken van onze onafhankelijkheid. Die varkens, de niet-Joodse vrijmetselaars zullen nooit het uiteindelijke doel van de vrijmetselarij begrijpen."

 

October 25, 2023: ďIsrael and Iran Are Both Run by Freemasons Plotting WW3Ē

"Islamisten (Hamas) zijn het Islamitische equivalent van Joodse communisten of Zionisten.

Beide kanten zijn satanische vrijmetselarij sekten. Hun dogma's zijn slechts een voorwendsel om hun volk van hun vrijheid en eigendommen te beroven.

Nu sluiten ze zich aan om ons te vernietigen door een nucleaire oorlog. Pike's profetie hieronder komt uit! Moslim- en Zionistische leiders zijn letterlijk Illuminati agenten.

 

September 26, 2022: ďFreemasonry is a Tool of Organized JewryĒ

 

May 8, 2021: ďJewish Central Bankers Control Freemasonry & World LockdownĒ

 

De Khazaarse maffia (hier, hier, hier) / ShabateeŽrs / Frankisten / Illuminati/ Synagoge van satan beheersen de wereld via organisaties zoals de vrijmetselarij. Bijna alle wereldleiders zijn lid van de vrijmetselaarsloge. Om lid te worden moeten ze een eed afleggen en onvoorwaardelijk voldoen aan de eisen van de loge wat er ook gebeurt. Als ze van hun eed afwijken, zullen ze worden gedood. Daarnaast zijn er veel wereldleiders die betrokken zijn geweest of nog steeds betrokken zijn bij pedofilie en andere vreselijke smerigheid die wordt gebruikt als een instrument van controle en gehoorzaamheid.

 

Compilatie van rabbijnen die genieten van de komende uitroeiing van Gojim (niet-joden)

 

 

De gruwelijkheden van Gaza maken deel uit van het criminele plan om de derde wereldoorlog te ontketenen. Door de bevolking van Gaza meedogenloos te doden, willen de satanische machten de Islamitische wereld woedend maken en hen verenigen tegen IsraŽl. Als de tijd rijp is, zullen de Islamitische leiders het bevel krijgen om IsraŽl aan te vallen resulterend in miljoenen IsraŽlische doden als wraak voor Gaza, en daarmee wordt begin gemaakt met derde wereldoorlog.

IsraŽl zal als reactie zijn kernbommen gebruiken die miljoenen doden zullen veroorzaken.

De dagelijkse moord op burgers in Gaza, in  het bijzonder kinderen, is een heerlijk en krachtig offer aan Satan/ Moloch/ Bašl/ Lucifer. Menselijk bloed, lijden, woede, haat en hopeloosheid geeft satan en zijn demonen onvoorstelbare kracht om zijn doel in deze wereld te bereiken.

 

We hebben de volgende boodschap voor degenen die betrokken zijn bij de vrijmetselarij:

1) U dient Satan en pleegt daarom verraad tegen God

2) U pleegt verraad tegen Uw eigen ziel

3) U pleegt verraad tegen uw volk

4) U plaveit het pad naar Uw eeuwige verdoemenis, omdat U een verbond hebt gesloten met de dood (Jesaja 28:15)

 

Ga daarom zo snel mogelijk weg daar, want: "Voor Wat baat het een mens, als hij de hele wereld wint en zijn eigen ziel verliest? Of wat zal een mens geven in ruil voor zijn ziel?" (MattheŁs 15:26)

 

Meer over de vrijmetselarij

 

 

3. Wanneer IsraŽl Machtig is: De gruwelen van Gaza verklaard

 

Sinds 7 oktober 2023 bombardeert IsraŽl Gaza onophoudelijk en genadeloos. Meer dan 26.000 mensen waaronder 10.000 kinderen onder de inwoners van Gaza zijn gedood. De infrastructuur, energiecentrales, watervoorzieningen, voedselvoorziening, ziekenhuizen, sanitaire voorzieningen, huizen, wegen, kerken en moskeeŽn worden met blinde haat en sadisme verwoest. Honger, dorst, gebrek aan water, medicijnen en voedsel heeft de burgerbevolking van Gaza in een gevaarlijke situatie gebracht.

Zoals we eerder aan onze lezer hebben laten zien, was Hamas gecreŽerd door IsraŽl en de aanval van Hamas op 7 oktober, was een in scene gezette aanval, IsraŽl was op de hoogte van de aanval.

Veel mensen stellen vragen als: waarom zoveel blinde haat, waarom zoveel genadeloosheid, sadisme, arrogantie, wreedheid en barbaarsheid? Waarom frustreren de Verenigde Staten de VN-voorstellen van Rusland en andere landen die oproepen tot een onmiddellijke staakt-het-vuren? Waarom handelt IsraŽl alsof het boven alle morele, ethische en menselijke normen en waarden staat?

 

Om de genocidale gruwelijkheden te begrijpen die sinds 7 oktober 2023 in Gaza plaatsvinden, brengen we hieronder vier moedige Joodse onderzoekers/schrijvers onder de aandacht van onze geliefde lezer, te weten:

 

1) Yossi Gurvitz, IsraŽlische journalist/schrijver/onderzoeker en ex-Yeshiva-student

2) Professor IsraŽl Shahak. Zijn boek: Jewish History, Jewish Religion: The Weight Of Three Thousand Years en het boek dat hij samen met Norton Mezvinsky schreef Jewish Fundamentalism in Israel.

3) Benjamin Freedman: Zijn boek ďFacts are FactsĒ en zijn toespraak in 1961 in Willard Hotel, in Washington.

4) Dr. Henry Makow, zijn website https://henrymakow.com/

 

Met de onschatbare informatie aangereikt door deze onderzoekers over het Talmoedische en Kabbalistische rabbijnse Jodendom ten opzichte van niet-joden en in het bijzonder de onverzadigbare, gruwelijke en demonische haat jegens het Christendom, hopen we dat veel van onze lezers veel beter zullen begrijpen wat er aan de hand is niet alleen in Gaza, maar in de hele wereld.

Er zijn ook onder de niet-Joden zeer begaafde experts op dit gebied, maar om te voorkomen dat de Khazaarse mafia/ Synagoge van Satan onmiddellijk de toverdoos van ďantisemitismeĒ zou openen om hen te demoniseren en in discredit te brengen, besloten we om alleen de Joodse experts onder de aandacht van onze lezer te brengen.

 

3.1. Interview met Yossi Gurvitz (hier, hier)

 

 

 

Yossi Gurvitz (17 januari 1970 - 14 februari 2023) was een IsraŽlische journalist/schrijver/onderzoeker en ex-Yeshiva-student.

Gurvitz werd in 2012 geÔnterviewd over het moderne Jodendom en de houding ten opzichte van de niet-Joden, de "Gojim".

In dit interview geeft Yossi Gurvitz een evenwichtige en verhelderende samenvatting van het huidige Jodendom dat niets te maken heeft met het geloof van het Oude Testament, maar is voornamelijk gebaseerd op de anti-menselijke en antichristelijke Babylonische Talmoed en Cabala (Cabbala, Kabbala).

 

Hieronder presenteren we het transcript van het interview met Yossi Gurvitz aan onze geliefde lezer. Bij het doornemen van het interview zal de lezer volkomen geschokt zijn tot op de botten en zal onmiddellijk de reden begrijpen achter de harteloze, afschuwelijke, onmenselijke, sadistische en wrede bloedbaden die plaatsvinden in Gaza sinds 7 oktober 2023 als een heerlijk offer aan Moloch/Bašl/Satan/Lucifer.

 

Transcript van het interview:

 

Nu weten we allemaal wat de rabbijnen zeggen dat de oorsprong van het Jodendom is: Moshe (Mozes) gaf de Thora door aan de oudsten, de oudsten gaven de Thora door aan de profeten, bla, bla, bla, bla, bla, bla, helemaal tot aan de Talmoed, en er waren geen wijzigingen.

Het centrale motief van het Joodse begrip van de geschiedenis is dat er geen veranderingen [in de religie] waren. Met andere woorden, wat rabbijnen nu zeggen is dat het slechts kleine verfijningen zijn van wat de rabbijnen hadden gezegd in de tijd van de 'Oudsten' - de tijd van de Misjna (mondeling onderricht van Thora) en de Talmoed.

Nu, allereerst het probleem met deze versie van de geschiedenis is dat deze volledig ongegrond is. En ten tweede, dat het een paar historische problemen heeft, en deze historische problemen blijven tot op de dag van vandaag bestaan, vanwege het feit dat het Jodendom als religie de afgelopen 1800 jaar in de tijd is bevroren.

Over het algemeen is het rabbijnse Jodendom, zoals het in de Talmoed voorkomt- in tegenstelling tot wat over het algemeen op seculiere scholen wordt onderwezen Ė is de bron van het Jodendom niet de Bijbel. De bron van het Jodendom is de Talmoed. De mensen die de Talmoed schreven, zijn degenen die besloten hebben welke boeken zouden worden opgenomen in de Bijbelse canon. Wat ze besloten dat niet zou gaan ogenomen worden Ė werd niet opgenomen.

Dus bijvoorbeeld, terwijl de Katholieke kerk de boeken van de MakkabeeŽn in zijn versie van de canon heeft opgenomen, heeft het Jodendom ze niet bewaard, en in feite is er alleen een Griekse versie van bewaard gebleven. Of er ooit Hebreeuwse of Aramese versies van zijn geweest, is een interessante vraag, maar alleen het Christendom bewaarde ze.

Het boek Judith. Het boek Tobias. Veel andere boeken, meestal over de Joden van de diaspora, zijn niet opgenomen in de Joodse Bijbelse canon, en werden alleen door het Christendom bewaard.

 

Oude Testament Religie verdween

Nu, het Jodendom dat voorafging aan de rabbijnse Jodendom was zo goed als uitgewist uit de geschiedenis. Met andere woorden, er is niet genoeg informatie om te weten wat er toen is gebeurde. We weten dat er SadduceeŽn waren, er waren FarizeeŽn - de FarizeeŽn zijn de rabbijnse Joden, er waren Essenen - wij niet weten niets over hen met zekerheid, en de reden waarom we niets weten over hen met zekerheid weten, is dat toen hun vijanden zegevierden, stelden de FarizeeŽn meer dan 10 religieuze feestdagen in om hun overwinningen op de SadduceeŽn te vieren, die ze gewoon uitwisten uit de geschiedenis.

Je moet dus een fragment [van informatie] uit een fragment [van informatie] bijeengaren, zodat je kunt zeggen: "Misschien was het zoals dit" of "Misschien was het zoals dat" Ė het is onmogelijk om te weten wat er werkelijk is gebeurd.

 

Wat is rabbijnse Jodendom?

Wat we wel weten is dit: van jongs af aan is het rabbijnse Jodendom een Jodendom dat mensen haat. Het definieert alleen Joden als mensen Ė alleen Joden die als mensen in de religie geloven. Okť, laten we dit precies begrijpen: Het definieert alleen Joden die geloven in de religie en mannen zijn- als volwaardige mensen. En alle anderen zijn een van 'andere' niveau, dat terzijde moet worden geschoven, of, in extreme gevallen, vernietigd.

De rabbijnse Joodse wet verbiedt het niet Ė okť, dat is niet juist. De rabbijnse Joodse wet verbiedt het doden van een niet-Jood, maar straft een persoon niet om dit te doen. Met andere woorden, als je een Jood doodt, zelfs een Joodse vrouw, zelfs de slaaf van een Jood Ė en hier is het belangrijk op te merken dat het orthodoxe Jodendom slavernij nooit heeft afgeschaft Ė dan is er nog een boete die je moet betalen. Het zou tot uitvoering kunnen komen, of het kan een boete zijn. Ze hadden geen gevangenissen. Maar als je een niet-Jood doodt dan ben je schuldig, maar er staat geen straf op. God zal je straffen. En dat is Ė hoe zal ik het zeggen? Ė een beetje problematisch.

Als je zegt dat iets een misdaad is, maar er staat geen straf op het plegen ervan, dan is het niet echt een misdaad. Dat is de Talmoed.

Als je kijkt naar de schrijvers van latere exegese, in het bijzonder de Shulhan Aroech, op dat moment zegt hij al dat er situaties zijn waarin je ongestraft een niet-Jood kunt doden. Natuurlijk is het geschreven in de 16e eeuw, na de verdrijving [van alle Joden] uit Spanje [in 1492 C.E.], dus hij moet in gecodeerde taal schrijven wat hij wil zeggen. Daarom noemt hij hen "afgodendienaars". Maar het is maar dat u het weet, er waren geen [heidenen] meer in dat deel van de wereld [op dat moment] Ė niet in Europa en niet in de Moslimwereld. Dus noemt hij ze "afgodendienaars" of andere soortgelijke termen, maar iedereen weet over wie hij het heeft [niet-Joden].

 

Pedofilie

Het ergste geval is naar mijn mening is het geval van Maimonides, die decreteert: Allereerst verordent hij dat het geoorloofd is om geslachtsgemeenschap te hebben met een 3-jarig meisje. Die leeftijd van instemming is problematisch. En ten tweede decreteert hij dat als een Jood een driejarig niet-Joods meisje verkracht, dan moet ze worden vermoord. Zij, niet hij Ė omdat zij hem tot zonde verleidde. En om deze reden moet je haar behandelen als een dier dat obstakels opwerpt op iemands weg, en hij citeert sommige verzen over een stier of iets dergelijks.

En de rabbijnen weten dat deze delen van de religie die misantropisch zijn, die discriminerend zijn voor niet-Joden Ėeen probleem vormen voor hen. Want als ze proberen ze uit te voeren, - er zijn enkele regels die erg onaangenaam zijn, zoals die drie jaar Ė oud meisje waar we het net over hadden - als ze proberen te implementeren, zal er een pogrom zijn.

Dus om die situatie te vermijden, definieert de Talmoed twee verschillende toestanden van realiteit. Er is een genaamd "Darkei Shalom" [Vreedzame Wegen]. Met andere woorden: "Dit is de eigenlijke religieuze wet, dit is hoe je verondersteld wordt te handelen." "Echter, omdat het een enorme puinhoop zou veroorzaken, en mensen zullen sterven, dus als gevolg van 'vreedzame wegen', zo handel je het niet."

 

Wanneer IsraŽl Machtig is dan geen ďVreedzame WegenĒ meer

Nu, tot welk punt is de regel van "vreedzame wegen" nog steeds van toepassing? Net zo lang totdat de andere situatie niet bestaat, namelijk "Wanneer IsraŽl is machtig." Dat is wanneer er een Joods regime is. Het is onafhankelijk, en het is genadeloos, het kan doen wat het goeddunkt. Onder die omstandigheden Ė het is allemaal voorbij, je gaat terug naar de letter van de wet. Geen "vreedzame wegen" meer, niets meer.

 

Hasmonese Oorlogen

Als je nu aan de Joodse geschiedenis denkt, hebben veel mensen het over de Hasmonese oorlogen, die zo'n beetje een van de weinige keren was dat de Joden wapens hanteerden, en ze denken na over wat de HasmoneeŽn deden met de gehelleniseerde Joden [die de Griekse cultuur assimileerden], dat was om ze uit te roeien, om ze te vernietigen. Een kleine genocide. En ik herinner mensen hier vaak aan, elke keer als Chanoeka eraan komt.

Maar daar bleef het niet bij. Ze begonnen aan plunderings- en veroveringscampagne, en in het begin, tijdens de eerste 20 jaar, waar ze ook aankwamen, zouden ze de lokale tempels vernietigen.

Het was verboden voor een plaats die onder Joodse heerschappij stond om een heidense tempel te hebben. Dat is waar we het over hebben. Zij dwongen ook de Edomieten om zich, op straffe van de dood, tot het Jodendom te bekeren. Het was een gedwongen bekering. Iets wat we leren dat de [Spaanse] inquisitie deed later. Ze namen mensen mee en zeiden tegen hen: "Ofwel je bent dood, of je bekeert je tot het Jodendom". En dingen werden vanaf dat moment alleen maar het erger.

Nu, wanneer religieuze Zionisten naar de werkelijkheid kijken, zeggen ze: "Wij hebben een staat. We hebben wapens. We hebben een Joodse arm. Dit is al 2000 jaar niet meer gebeurd." "Wat dit betekent is dat God ons wil om de Messias tot stand te brengen, dat God wil dat we de Tempel bouwen."

Ze slaan alle voorwaarden over die door de Talmoed worden opgelegd aan wat een Messias moet zijn, en ze gaan terug naar Maimonides. En Maimonides zegt: "Er is geen verschil tussen onze tijd en de tijd van de Messias, behalve dan de ondergeschiktheid van koninkrijken."

Met andere woorden, het enige verschil tussen de tijd van Maimonides -hij stierf in 1204 Ė en de tijd van de Messias, is wie ondergeschikt is aan wie. Zijn de Joden ondergeschikt aan "koninkrijken", aan andere naties? Of kunnen ze andere naties ondergeschikt maken? En dat is hoe Maimonides begint in het Boek Koningen. Hij legt uit wat regels zijn voor een koning, wat een koning kan doen. Het komt naar voren vanuit de gedachte, ja, er kan een koning zijn. Je hoeft niet eerst een tempel te hebben. Je hebt God niet nodig om uit de hemel neer te komen en naar iemand te wijzen en zeggen: "Dat is de Messias."

Je hebt een koning, en als hij overwinnaar is, dan zal hij ook de Messias zijn. En dan kijk je maar eens wat de religieuze zionisten hieraan doen. Ze willen een Messias. Ze willen hem nu.

 

Niet-Joden, Gojim

Er moeten reinigingen komen. De religieuze wet verbiedt contact met niet-Joden. De koosjer wetten verbieden u natuurlijk om met hen te eten. Overige wetten verbieden u om hen eerlijk te behandelen. Het is verboden om een verloren voorwerp terug te geven aan een niet-Jood Ė behalve om " vrede te bewaren". Er is geen verbod op het stelen van een niet-Jood, behalve om " vrede te bewaren".

Je kunt geen "hallo" tegen ze zeggen- tenzij er geen alternatief is. Enzovoort, enzovoort. Er zijn allerlei soorten verbodsbepalingen die volledig psychotisch zijn, die gebaseerd zijn op een religie van wraak. Religieuze Zionisten hebben een ernstig probleem met het feit dat er niet-Joden zijn hier. Het land IsraŽl wordt verondersteld alleen voor Joden te zijn.

 

Over moslims

Dus, ironisch genoeg, zouden ze erin slagen om, min of meer, met de Moslims om te kunnen gaan, als we niet betrokken waren bij een militair conflict met hen. Want volgens het Jodendom zijn Moslims geen afgodendienaars. Moslims geloven in ťťn God. Ze hebben geen afgoden, ze hebben geen beelden, ze hebben zoiets niet. Dus ironisch genoeg, tijdens de Middeleeuwen konden Joden beter met Moslims omgaan dan met Christenen.

Maar wat kun je doen? We veroverden een gebied dat voornamelijk door Moslims werd bevolkt, en Moslims vechten tegen ons Ė dus die verdediging valt weg. En kijk, nu beginnen ze te praten over genocide.

 

Torat Hamelech [Koningstora]: Het Meeste Gevaarlijke Van Alle Dingen Voor De Hele Mensheid - het Joodse koninkrijk

 

 

Je hebt het [boek] "Torat Hamelech" [Koningstorah], die je vertelt dat je kinderen kunt doden als er een reden is om aan te nemen dat ze op een dag je schade kunnen toebrengen.

Nu, als je iemands hele familie hebt vermoord en alleen hem in leven hebt gelaten, zal hij inderdaad een reden hebben om schade aan te richten. Als je zijn land stal, hem hebt veranderd in een vluchteling, hem naar JordaniŽ of Libanon hebt gegooid Ė zal hij inderdaad een reden hebben om schade te berokkenen.

Veel mensen zeiden dat de argumenten van het boek niet deugdelijk zijn volgens religieuze wet, enzovoort, enzovoort - maar niemand pakte het echt serieus aan. En het is geen wonder dat het een bestseller werd. Omdat wat de religieuze Zionisten eigenlijk willen, is dat het Land IsraŽl alleen voor de Joden dient te zijn.

 

Over Christenen

Nu zal de situatie voor de Christenen daarentegen echt heel erg zijn. [Volgens het Jodendom] zijn het afgodendienaars, en je moet ze doden, zelfs als ze zich niet verzetten tegen Joodse overheersing. In Jeruzalem hebben studenten van het religieus seminarie een verachtelijke gewoonte: ze plassen of poepen op kerken. Als je daarheen gaat en met het kerkpersoneel praat, zul je het horen van elke kerk. Spugen op geestelijken op straat is iets wat regelmatig gebeurt. Als de priester het lef heeft om de persoon terug te slaan, hem een klap te geven of iets gelijkaardigs, dan wordt hij stilletjes gedeporteerd. Ze trekken zijn verblijfsvergunning in, in het land. Als u een pogrom wilt rechtvaardigen, het enige wat je hoeft te doen is de woorden 'missionaire dreiging' te zeggen.

En vanuit dat perspectief, zal het Christendom, dat de historische aartsvijand van het Jodendom is, een serieus pak slaag krijgen zodra de religieuze Zionisten aan de macht zijn. De Christelijke fundamentalisten die hen geld sturen begrijpen blijkbaar niet waarmee ze te maken hebben. Maar weet u, het is echt een geval van: "verwerping van beide tegengestelde groepen".

 

In het kort:

1) Als je de Talmoed tot op de letter volgt, zul je de mensheid automatisch haten en indirect je eigen ondergaan promoten.

2) Je zult het Christendom volkomen haten en verachten en alles wat ermee te maken heeft, je zult een onverzadigbare demonische haat in je hart koesteren jegens het Christendom om het te vernietigen.

3) En het gevolg hiervan zal een afschuwelijke en demonische suprematie zijn en dat verklaart de sadisme en genocidale gruwelen van Gaza.

Dit wordt misschien het beste verwoord door twee prominente rabbijnen, de IsraŽlische Sefardische leider Rabbi Ovadia Yosef die zei: "Gojim zijn alleen geboren om ons te dienen. Zonder dat hebben ze geen plaats in de wereld; alleen om het volk van IsraŽl te dienen,"

 

De Chabad Ė Lubavitcher Rebbe, Menachem Mendel Schneerson: "Een niet-Joodse ziel komt voort uit drie satanische sferen, terwijl de Joodse ziel voortkomt uit heiligheid"

 

4) Je zult geen probleem hebben met pedofilie

Over pedofiele en de Talmud, verwijzen we naar enkele analysis van een expert op dit gebied, namelijk Ted Pike:

PEDOPHILIA: THE TALMUD'S DIRTY SECRET,

Child Sex Indictments Plague Orthodox Judaism,

Pedophilia: Thriving In Judaism's Right Wing

Pedophilia 'Rampant' In Orthodox Judaism

Raping Rabbi Used Religion as Lure

Pedophilia Ravages Orthodox Judaism

Judaisms Pedophilia Begins With Rabbi Ben Yohai

Child Sex Indictments Plague Orthodox Judaism

 

Andere analysis van de hand van Ted Pike zijn:

Talmud Encourages Jews To Deceive

Ultra-Orthodox Defend Right To Kill Gentiles

Blood-Sucking Rabbis Pervert Circumcision

Crime And Fraud Soars Among Hasidic Jews

Judaism And Homosexuality: A Marriage Made In Hell

The Talmud, a scalpel that bleeds the-Mideast

Top Rabbi: 'Gentiles Exist To Serve Jews'

Top Rabbi: Gentile Children Have Sex With Dogs

Top Israeli Rabbi: Gentiles Are "Murderers, Thieves, Brainless."

Jewry Mourns Death of Greatest Racist Rabbi

Mockery of Jesus A Jewish Tradition

 

Reguliere media:

 

Het meest schokkende, afschuwelijke en mensonterende is de getuigenis van een moedige klokkenluider, Rabbi Nuchem Rosenberg, over pedofiele in de Joodse Orthodoxe gemeenschap.

 

We lezen o.a.:

Tijdens een bezoek aan Jeruzalem in 2005 ging rabbijn Rosenberg een mikvah binnen in een van de heiligste buurten van de stad, Mea She'arim. "Ik opende een deur die binnenkwam in een schvitz," vertelde hij me. "Overal dampen, ik kan het nauwelijks zien. Mijn ogen passen zich aan en ik zie een oude man, van mijn leeftijd, lange witte baard, een heilig uitziende man, zittend in de dampen. Op zijn schoot, van hem af gericht, zit een jongen, misschien zeven jaar oud. En de oude man heeft anale seks met deze jongen."

 

Rabbijn Rosenberg pauzeerde, kwam op adem en vervolgde: "Deze jongen werd door de man gespietst als een dier, als een varken, en de jongen zei niets. Maar op zijn gezicht Ė angst. De oude man keek me zonder angst aan, alsof dit de gewoonste zaak van de wereld was. Hij stopte niet. Ik was zo boos dat ik hem confronteerde. Hij haalde zijn penis uit de jongen en ik nam de jongen apart. Ik zei tegen deze man: 'Het is een zonde tegen God, een misjkovzucher. Wat doet U met de ziel van deze jongen? U maakt deze jongen kapot!' Hij had een spons op een stok om zijn rug schoon te maken, en hij sloeg me ermee in het gezicht. 'Hoe durft U me te onderbreken!' zei hij. Ik had al heel lang van deze dingen gehoord, maar nu had ik het gezien."

 

De crisis van seksueel misbruik van kinderen in het ultraorthodoxe Jodendom heeft, net als die in de Katholieke Kerk, de afgelopen jaren schokkende krantenkoppen opgeleverd. In New York, en in de prominente Orthodoxe gemeenschappen van IsraŽl en Londen, zijn beschuldigingen van kindermishandeling en verkrachting wijdverbreid. De vermeende misbruikers zijn onderwijzers, rabbijnen, vaders, ooms Ė figuren van mannelijk gezag. De slachtoffers zijn, net als die van Katholieke priesters, meestal jongens. Rabbijn Rosenberg gelooft dat ongeveer de helft van de jonge mannen in de Chassidische gemeenschap van Brooklyn - de grootste in de Verenigde Staten en een van de grootste ter wereld - het slachtoffer is geweest van seksueel geweld gepleegd door hun ouderen. Ben Hirsch, directeur van Survivors for Justice, een organisatie in Brooklyn die opkomt voor Orthodoxe slachtoffers van seksueel misbruik, denkt dat het werkelijke aantal hoger ligt. "Uit anekdotisch bewijs kijken we naar meer dan 50 procent. Het is bijna een overgangsritueel geworden."

(Bron: 1-11-2013, Vice.com: The Child-Rape Assembly Line)

Zie ook recentelijke artikel: 21-1-2024, Christians For Truth: Whistleblower Rabbi Claims ĎChild-Rape Assembly Lineí Exists Among Orthodox Jews In Brooklyn

 

2-9-2009, NPR: Abuse Scandal Plagues Hasidic Jews In Brooklyn : NPR

12-4-2012, The Guardian: Silence and self-rule: Brooklyn's Orthodox child abuse cover-up

3-6-2015, Times of Israel: Why more reports of rabbinic sex abuse are a good thing

4-12-2016, The Times of Israel: With pedophiles seeking sanctuary in Israel, one way parents can protect kids

2-11-2016, Journal of Child Sexual Abuse: Pedophiles in the Ultra-Orthodox Haredi Sector in Israel: Thought Processes Regarding their Actions

30-11-2016: Independent, Israel becoming Ďsafe haven for paedophilesí with laws that allow jews to legally return, activists claim

14-4-2017, The Daily Beast: Rebel Rabbi Exposes Child Molesters

17-8-2017, Times of Israel: Diaspora pedophiles increasingly use Israel as Ďa haven,í activists charge

18-4-2018, Times of Israel: Child sexual abuse, cover-ups and intimidation ó a global Jewish community snapshot

19-7-2018, The Guardian: Study finds widespread history of sexual abuse among formerly Orthodox

18-7-2018, Times of Israel: Study finds widespread history of sexual abuse among formerly Orthodox

10-12-2018: The Times of Israel, 14 Israelis suspected of running child sex trafficking ring in Colombia

21-2-2020, Times of Israel: Many accused Jewish pedophiles in US flee to Israel ó report

1-7-2021, Haaretz: Halacha Instead of Morals: How ultra-Orthodox Sex Offenders Justify Their Actions

30-8-2021, Jewish Telegraphic Agency: At least 150 sex abuse lawsuits filed against NY Jewish institutions under Child Victims Act

13-1-2022, Times of Israel: As sexual abuse cases hit ultra-Orthodox community, some vow to be silent no longer

22-7-2022: The Jerusalem Post, Israel needs to stop being a haven for seks criminals

23-7-2022, New York Post: How abusive rabbis prey on their own congregants: ĎNo one is safeí

25-7-2022: Haaretz, ĎTip of the Icebergí How Foreign Sex Offenders Find Refuge in israel

30-8-2022: Haaretz, Israelís Ultra-Orthodox Politicians Support Sex Offenders

4-8-2023: The Jerusalem Post, Tens of thousands of pedophiles operate in Israel every year

3-10-2023: Haaretz, Disgraced Hollywood Director Brett Ratner, Accused of Rape and Sexual Misconduct, Immigrates to Israel

4-10-2023: The Cradle, Holywood director latest sexual predator to find refuge in Israel

27-1-2024: The Ugly Truth, Judah-ism as Judah-ism doesĖN.J. rabbi committed Ďhorrific actsí of child sex abuse while Jewish organizations did nothing, lawsuits say

 

Tunnel Rabbiís: Chabad Lubavitcher Synagoge in Brooklyn, New York

 

 

Op 9-1-2024 kwam de Chabad Lubavitcher Synagoge in Boorklyn, New York in het nieuws over een illegale ondergrondse tunnel die gegraven was onder de Synagoge. De synagoge is de hoofkwartier van Chabad Lubavitcher. De tunnel onder de Synagoge was gegraven zonder toestemming van de gemeente New York. De politie deed op 9-1-2024 een inval in de Synagoge en er wordt gezegd dat in de tunnel o.a. bevlekte kindermatras en kinderstoel werden gevonden. De tunnel werd dichtgestopt met cement vanwege veiligheid voor de omgeving wordt gezegd.

 

De activiteiten van Chabad Lubavitcher baart bij veel Joden grote zorgen. De zorgen zijn zo ernstig, dat sommige Joden een website genoemd: http://www.chabad-mafia.com/ hebben opgericht om de onheilige praktijken van Chabad Lubavitcher te ontmaskeren en waarschuwen hun geloofsgenoten voor de gevaren van Chabad. Op de website wordt Chabad in verband gebracht met: criminaliteit, financiŽle fraude, belastingontduiking, witwassing en kindermisbruik.

 

Calls for Investigations Grow After Secret Tunnels Discovered Under Chabad Lubavitch Synagogue In NYC ó TUNE IN NOW!

 

 

Wat er hier exact aan de hand is met de tunnel, is niet duidelijk. Er doen verschillende verhalen de ronde. Sommigen zeggen dat het uit de hand gelopen illegale project is geweest van de studenten van de synagoge, anderen zeggen dat er in de tunnel lugubere zaken plaatsvonden. Weer anderen zeggen dat de tunnel werd gebruikt als opslagplaats voor goederen.

Sommige critici begonnen op sociale media en andere media vragen te stellen over de manier waarop de politie de zaak heeft afgehandeld. Waarom werd er geen gedegen onderzoek ingesteld naar de tunnel en waarom werd het onmiddellijk dichtgestopt met cement? Hoe zit het met bevlekte kinderbed en kinderstoeltjes in de tunnel?

In de lijn der verwachting begon de Khazaarse Mafia/ Synagoge van Satan onmiddellijk de magische doos van "antisemitisme" te openen om iedereen te demoniseren die waagde om kritische vragen te stellen over de vreemde gang van zaken rond de tunnel onder Chabad synagoge.

 

Zie meer over deze kwestie:

9-1-2024, Inforwars.com: Tuesday War Room LIVE: Calls for Investigations Grow After Secret Tunnels Discovered Under Chabad Lubavitch Synagogue In NYC ó TUNE IN NOW!

9-1-2024, Inforwars.com: Riot Erupts at Chabad-Lubavitch Headquarters After NYPD Move to Seal Secret Tunnel Discovered Under Building

11-1-2024, Rolling Stones: Twitter Explodes With Antisemitic Misinfo After Secret Tunnel Found Under NYC Synagogue

11-1-2024, Defiant America.com: What A Scenario! Hereís Who Dug The Tunnels Under The Synagogue In NY As More Exit Points Are Revealed

13-1-2024, Jerusalem Post: The truth behind the NYC Chabad tunnels sparking new waves of antisemitism - explainer

16-1-2024, Information Liberation.com: Chabad Tunnels Still Unexplained a Week After Riot, Questions Deemed 'Anti-Semitic'

 

Meer videoís: https://media.gab.com/system/pending_media_attachments/files/011/433/921/original/ba53b7ca427f19e0.mp4

Tunnel Rabbis

 

Op de website van Dr. Henry Makow was op 15-1-2024, het volgende commentaar te lezen:

"Het is nu bijna zeker dat de tunnels in de synagoge van Brooklyn zijn gemaakt voor seksueel misbruik en ontvoering van kinderen. De synagoge heeft een lange geschiedenis die een schokkend patroon onthult van verkrachting, sodomie, incest, ontvoering en seksuele aanvallen op kinderen. Tot 2011 gebruikten ze hun eigen rechtssysteem dat de misdaden voor de politie verborgen hield en de daders nooit strafte. De officier van justitie van Brooklyn, Charles Hynes, heeft eindelijk een uitgebreide boekhouding vrijgegeven van de bijna 100 perverselingen die hij zegt te hebben vervolgd in de ultraorthodoxe joodse gemeenschap van de gemeente in 2012.

Yona Weinberg, een bar mitswa-leraar die werd veroordeeld tot 13 maanden gevangenisstraf nadat hij schuldig was bevonden aan het molesteren van twee studenten, ťťn in een kleedruimte van het rituele bad van een synagoge. De 60 meter lange tunnel verbond de synagoge met het rituele bad van de synagoge dat is gebruikt voor seksueel misbruik van kinderen.

Rabbijn Gershon Kranczer uit Brooklyn vluchtte naar IsraŽl na beschuldigingen dat hij en zijn drie zonen herhaaldelijk vier jonge meisjes hadden gemolesteerd in het kindertehuis in Midwood. Iemand die vertelde dat hij 15 jaar lang was aangevallen. Hirschel Pekkar, de zilversmid die de beroemde Menora creŽerde, die op het hoofdkantoor staat, misbruikte tientallen meisjes. Een van zijn slachtoffers, die net 5 was toen het misbruik begon, probeert de 6 meter hoge Menora terug te vorderen zodat ze hem kan omsmelten, maar de synagoge weigert nog steeds afstand te doen van het item. Tot op de dag van vandaag wordt de Menora nog steeds tentoongesteld tijdens Chanoeka op het hoofdkwartier van de Chabad-Lubavitch-beweging in Brooklyn.Ē

 

3.2. Benjamin Freedman.

 

De volgende onderzoeker/schrijver die we onder de aandacht van onze lezer willen brengen is Benjamin Freedman.

Benjamin Freedman (1890-1984) was een Amerkaanse Jood en behoorde tot de Amerikaanse Zionistische elite. Freedman werd op een zekere moment zich bewust van de ware bedoelingen van Zionisme, stopte ermee, werd een Christen en probeerde voor de rest van zijn leven het Zionisme te ontmaskeren.

Op 10 oktober 1954 schreef Friedman een lange brief aan de heer David Goldstein, eveneens een Jood en een Katholiek, getiteld ďFacts are Facts (hier, hier en hier

In 1961 gaf hij een lange voordracht in Wallard Hotel in Washington over de gevaren van georganiseerde Jodendom.

 

1961 Volledige toespraak Benjamin Freedman

 

 

Belangrijke citaten uit het boek "Facts are factsĒ van Benjamin Freedman

Volgens Friedman is de hedendaagse Jodendom voortzetting van het geloof zoals werd gepraktiseerd in de tijd van Jezus Christus in Judea en heeft weinig te maken met het Oude Testament. Het is de voortzetting van de religie van de FarizeeŽn. Wij presenteren hieronder enkele belangrijke passages uit zijn lange brief aan onze geliefde lezer:

 

JudeeŽrs of "Joden"?

 

Over het feit dat Jezus een "Jood" wordt genoemd, schrijft Freedman in zijn brief uit 1954 aan Dr. David Goldtsein: "Zonder enige angst voor tegenspraak op basis van feiten zijn de meest competente en de best gekwalificeerde autoriteiten van vandaag allemaal erover eens dat Jezus Christus was geen zogenaamde of zelfbenoemde "Jood". Ze bevestigen dat Jezus tijdens Zijn leven bekend stond als een "JudeeŽr" door Zijn tijdgenoten en niet als een "Jood", en dat Jezus naar Zichzelf verwees als een "JudeeŽr" en niet als een "Jood". Tijdens Zijn leven hier op aarde werd Jezus door historici uit zijn tijd aangeduid als een "JudeeŽr" en niet als een "Jood". Theologen uit de tijd van Jezus, wiens bekwaamheid om dit onderwerp door te geven, kan vandaag door niemand worden uitgedaagd, verwezen ook naar Jezus tijdens zijn leven hier op aarde als een "JudeeŽr" en niet als een "Jood"................

................... Toen Jezus werd gekruisigd, waren op het kruis de Latijnse woorden "Iesus Nazarenus Rex Iudeorum" gegraveerd. Pontius Pilatus' moedertaal. Niemand zal vraagtekens zetten bij het feit dat Pontius Pilatus goed in staat was om nauwkeurig zijn eigen ideeŽn in zijn eigen moedertaal uit te drukken. De autoriteiten die bevoegd zijn voor de juiste vertaling in het Engels van het Latijnse term "Iesus Nazarenus geven Rex Iudeorum" zijn het ermee eens dat het is: " Jesus of Nazarene Ruler of the JudeansĒ (Jezus van Nazaret Heerser van de JudeeŽrs.)  Daar is geen verschil van mening over."

 

........... "Om te beweren dat "Jezus een Jood was" in de zin dat tijdens Zijn leven Jezus beleed en beoefende de vorm van religieuze eredienst die bekend is en beoefend wordt onder de moderne naam van "Jodendom" is vals en een verzinsel van de meest godslasterlijke natuur." .......

"Jezus wordt een zogenaamde "Jood" genoemd voor het eerst in het Nieuwe Testament uit de 18e eeuw. Jezus is voor het eerst aangeduid als een zogenaamde "Jood" in de herziene 18e-eeuwse edities in de Engelse taal van de 14e eeuw eerste vertalingen van de Nieuwe Testament in het Engels."

 

Met betrekking tot de religie die in de tijd van Jezus door de JudeeŽrs werd beoefend, schrijft hij: "Jezus verafschuwde en veroordeelde de vorm van religieuze eredienst die tijdens Zijn leven in Judea werd beoefend hetgeen vandaag gepraktiseerd wordt onder de nieuwe naam "Jodendom". Die religie stond toen bekend als "FarizeÔsme". De Christelijke geestelijken leerden dat in hun Theologische Seminaries, maar ze hebben nooit een poging gedaan om dat aan de Christenen te verduidelijken..........."

............................

...............ĒDe vorm van religieuze eredienst die in Judea in de tijd van Jezus werd gepraktiseerd die bekend stond als "FarizeÔsme" was uitsluitend gebaseerd op de Talmoed. De Talmoed in de tijd van Jezus was de Magna Charta, de Verklaring van Onafhankelijkheid, de Grondwet en de Verklaring van de Rechten, allemaal in ťťn, van degenen die het FarizeÔsme" beoefenden. De Talmoed neemt vandaag de dag dezelfde relatieve positie in ten opzichte van degenen die "Jodendom" belijden. De Talmoed oefent vandaag de dag in feite een totalitaire dictatuur uit over de levens van zogenaamde of zelfbenoemde "Joden", of ze zich nu bewust zijn van dat feit of niet. Hun geestelijke leiders doen geen poging om de controle die zij uitoefenen te verbergen over de levens van zogenaamde of zelfbenoemde "Joden". Ze breiden hun gezag ver boven de legitieme grenzen van spirituele zaken. Hun gezag kent geen gelijke buiten religie"

 

In Marcus 7:5-13 veroordeelt Jezus de leer van de FarizeeŽn die ze de "overlevering/ traditie van oudsten" noemden.

Wij lezen: ďtoen vroegen de Farizeeen en de schriftgeleerden Hem: Waarom wandelen uw discipelen niet naar de overlevering der ouden, maar eten zij met onreine handen hun brood? 6 Maar Hij zeide tot hen: Terecht heeft Jesaja van u, huichelaars, geprofeteerd, zoals er geschreven staat: Dit volk eert Mij met de lippen, maar hun hart is verre van Mij. 7 Tevergeefs eren zij Mij, omdat zij leringen leren, die geboden van mensen zijn. 8 Gij verwaarloost het gebod Gods en houdt u aan de overlevering der mensen. 9 En Hij zeide tot hen: Het gebod Gods stelt gij wel fraai buiten werking om uw overlevering in stand te houden. 10 Want Mozes heeft gezegd: Eer uw vader en uw moeder, en: Wie vader of moeder vervloekt, zal de dood sterven. 11 Maar gij zegt: Indien een mens tot zijn vader of moeder zegt: Het is korban dat is, offergave, al wat gij van mij hadt kunnen trekken, 12 dan laat gij hem niet toe ook nog maar iets voor zijn vader of moeder te doen. 13 En zo maakt gij het woord Gods krachteloos door uw overlevering, die gij overgeleverd hebt. En dergelijke dingen doet gij vele.Ē

 

Over de rol van Talmoed in de hedendaagse Jodendom schrijft Freedman:

ďDe rol die de Talmud speelt in ďJodendomĒ zoals vandaag wordt gepraktiseerd wordt officieel uitgelegd door de eminente Rabbi Morris N. Kertzer, de Directeur van de Interreligieuze Activiteiten van de Noord Amerikaanse Joodse Comitť en de President van de Joodse Aalmoezeniers Vereniging van het leger van de Verenigde Staten. In zijn huidige positie als officiŽle vertegenwoordiger van de Amerikaanse Joodse Comitť, de zelf noemende ďVaticaan van JodenomĒ, schreef Rabbi Morris N. Kertzer een zeer openbarende en veelomvattende artikel getiteld ďWat is een JoodĒ dat gepubliceerd werd als belangrijke artikel in de tijdschrift ďLookĒ in de uitgave van 17 juni, 1952.

In dit artikel, evalueerde Rabbi Morris N. Kertzer het belang van Talmoed voor de hedendaagse ďJodendom.Ē In de verhelderende verhandeling over dat belangrijke onderwerp door de meest gekwalificeerde autoriteit, in die tijd, verklaarde Rabbi Morris N. Kertzer:

ďDe Talmud bestaat uit 63 boeken van juridische, ethische en historische schriften van oude rabbis. Het werd vijf eeuwen na de geboorte van Jezus uitgegeven. Het is een compendium van wet en overlevering. Het is de juridische code die de basis vormt voor de Joodse religieuze wet en het is het tekstboek dat gebruikt wordt voor de training van rabbiís. Ē

 

Over de relatie tussen het hedendaagse "Jodendom", FarizeeŽn en Talmoed schrijft hij: "De eminente rabbijn Louis Finkelstein, het hoofd van het Jewish Theological Seminary van Amerika, vaak aangeduid als "Het Vaticaan van het Jodendom", schrijft in zijn voorwoord van de eerste editie van zijn wereldberoemde klassieker "The Pharisees, The Sociological Background of Their Faith", op pagina XXI: "... Jodendom... FarizeÔsme werd Talmoedisme, het Talmoedisme werd middeleeuws Rabbinisme en het middeleeuws Rabbinisme werd modern Rabbinisme. Maar door deze naamswijzigingen heen... overleeft de geest van de oude FarizeeŽn onveranderd... Van Palestina tot BabyloniŽ; van BabyloniŽ naar Noord-Afrika, ItaliŽ, Spanje, Frankrijk en Duitsland; vandaar naar Polen, Rusland en Oost-Europa in het algemeen, heeft het oudharisme gezworven... toont het blijvende belang aan dat aan het FarizeÔsme wordt gehecht als een religieuze beweging..."

....................................................................................

"De beroemde Rabbijn Louis Finkelstein citeerde in zijn grote klassieker, hierboven aangehaald, traceert de oorsprong van de vorm van religieuze eredienst die vandaag de dag wordt beoefend onder de huidige naam "Jodendom", naar zijn oorsprong als "FarizeÔsme" in Judea in de tijd van Jezus. Rabbijn Louis Finkelstein bevestigt wat de eminente Rabbijn Adolph Moses in zijn grote klassieker "Yahvisme, and Other Discourses", in samenwerking met de beroemde Rabbijn H.G. Enlow, gepubliceerd in 1903 door de Louisville Section van de Raad van Joodse Vrouwen, waarin Rabbi Adolph Moses, op pagina 1, zegt: "Onder de ontelbare tegenslagen die hebben plaatsgevonden... is de meest dodelijke ervan, in zijn gevolgen, de naam Jodendom... Erger nog, de Joden zelf, die hun religie langzamerhand Jodendom gaan noemen... Echter noch in de Bijbel, noch de post-Bijbelse, noch in de Talmoed, noch in de latere tijden, is de term Jodendom ooit gehoord... de Bijbel spreekt over de religie... als "Torah Yahve", de instructie, of de morele wet geopenbaard door Yahve... op andere plaatsen... als "Yirath Yahve", de angst en eerbied voor Yahve. Deze en andere benamingen bleven eeuwenlang staan voor de religie... om het te onderscheiden van het Christendom en de Islam, de Joodse filosofen duiden het soms aan als het geloof of de overtuiging van de Joden... het was Flavius Josephus, die schreef voor het onderricht van Grieken en Romeinen, die de term Jodendom bedacht, om het op te zetten tegen het Hellenisme..."

 

Ted Pike - Het andere IsraŽl (here, here, here). De zionistische samenzwering. De Babylonische Talmoed

 

 

 Met betrekking tot de ongekend haat van de Talmoed tegen het Christendom, schrijft Benjamin Freedman: "Vanaf de geboorte van Jezus tot op de dag van vandaag zijn er nooit meer wrede en verachtelijke ,lasterlijke godslasteringen van Jezus, of Christenen en het Christelijk geloof opgetekend door wie dan ook, waar of wanneer dan ook, dan tussen de kaften van de beruchte "63 boeken" die ", de wettelijke code die de basis vormt van de Joodse religieuze wet", evenals het "leerboek dat wordt gebruikt bij de opleiding van rabbijnen". Het expliciete en impliciete irreligieuze karakter en de implicaties van de inhoud van de Talmoed zullen je ogen openen zoals ze nog nooit eerder zijn geopend. De Talmoed beschimpt Jezus, Christenen en het Christelijk geloof als het onschatbare spirituele en culturele erfgoed van Christenen dat nooit is beschimpt voor of sinds de Talmoed in de 5e eeuw werd voltooid. U zult zich moeten verontschuldigen voor de vuile, obscene, onfatsoenlijke, onzedelijke en verachtelijke taal die u hier zult zien als letterlijke citaten uit de officiŽle onverkorte vertaling van de Talmoed in het Engels. Wees voorbereid op een verrassing."

 

De geliefde lezer wordt geadviseerd om het boek van Benajmin Freedman volledig te lezen die de afschuwelijke haat van de Talmoed, jegens het Christendom ontmaskert.

 

3.3. Professor IsraŽl Shahak

 

De derde onderzoeker is professor Israel Shahak.

Israel Shahak (geboren IsraŽl Himmelstaub, 28 april 1933 - 2 juli 2001) was een IsraŽlisch hoogleraar organische chemie aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Een overlevende van de Holocaust, een intellectueel met een liberale politieke richting, en een voorvechter van burgerrechten en activist namens zowel Joden als heidenen (niet-Joden). Gedurende twintig jaar stond hij aan het hoofd van de IsraŽlische Liga voor Mensenrechten en Burgerrechten (1970-90) en was hij een openlijke criticus van het beleid van de regeringen van IsraŽl.

 

Joodse geschiedenis, Joodse religie door Israel Shahak [AUDIOBOEK]

 

 

Hieronder zullen we enkele belangrijke zaken uit zijn boek ďJewish History, Jewish Religion: The Weight Of Three Thousand YearsĒ onder de aandacht van onze lezer brengen.

 

Professor Shahak waarschuwt zijn lezer dat men zich niet moet baseren op vertalingen van de oorspronkelijke Hebreeuwse teksten, maar men dient Hebreeuws te kennen om het goed te kunnen begrijpen. Hij schrijft: "Uit het voorgaande voorbeeld zal blijken dat wat de meeste zogenaamd goed geÔnformeerde mensen over het Jodendom denken te weten, zeer misleidend kan zijn, tenzij ze Hebreeuws kunnen lezen. Alle hierboven genoemde details zijn te vinden in de oorspronkelijke teksten of, in sommige gevallen, in moderne boeken die in het Hebreeuws zijn geschreven voor een nogal gespecialiseerd lezerspubliek. In het Engels zou men tevergeefs ernaar zoeken, zelfs als het weglaten van zulke maatschappelijk belangrijke feiten het hele beeld vertekent. (Hoofdstuk 3, pagina 33)

 

Hetzelfde probleem doet zich bij de Koran. Daarin staan ook afschuwelijke uitspraken in jegens niet-Moslims. De vertalingen geven niet de oorspronkelijke ware betekenis van de haatuitspraken weer. Sommigen zeggen dan: ďDe Koran kun je niet vertalen.Ē Anderen verzwijgen de haatcitaten en vermelden de meer ďvriendelijkeĒ citaten.

 

De tweede waarschuwing van professor Shahak aan de lezer is de idee dat het huidige Jodendom een "Bijbelse religie" is, gebaseerd op het Oude Testament.

Hij schrijft:  "Er is nog een andere misvatting over het Jodendom die vooral veel voorkomt onder Christenen, of mensen die sterk beÔnvloed zijn door de Christelijke traditie en cultuur. Dit is het misleidende idee dat het Jodendom een 'Bijbelse religie' is; dat het Oude Testament in het Jodendom dezelfde centrale plaats en hetzelfde wettelijk gezag heeft als de Bijbel heeft voor het Protestantse of zelfs Katholieke Christendom" (Hoofdstuk 3, pagina 33)

 

Wanneer de Talmoedisten spreken over "Thora", bedoelen ze niet het geschreven Oude Testament, maar de mondelinge traditie, die de Talmoed is. En het was deze mondelinge overlevering die de FarizeeŽn "de overlevering van Oudsten" noemden waarover ze verhitte debatten hadden met Jezus Christus.

 

Over de bron van het gezag voor het huidige Jodendom schrijft hij: "Het moet daarom duidelijk zijn dat de bron van gezag voor alle praktijken van het klassieke (en huidige orthodoxe) Jodendom, de bepalende basis van zijn juridische structuur, de Talmoed is, of, om precies te zijn, de zogenaamde Babylonische Talmoed; terwijl de rest van de Talmoedische literatuur (inclusief de zogenaamde Jeruzalem of Palestijnse Talmoed) fungeert als een aanvullende autoriteit." (Hoofdstuk 3, pagina 35)

 

Extreme haat tegen het christendom

 

Zoals hierboven door Benjamin Freedman aangehaald, verklaart ook professor Shahak de diepe haat van de hedendaagse Jodendom tegen het Christendom. Deze pure haat wordt geÔnjecteerd in de harten en geesten van het volk IsraŽl door rabbijnen. Op een zeer verwerpelijke en vuile manier worden Jezus Christus, Zijn moeder Maria, Christelijke symbolen en alles wat met het Christendom te maken heeft verafschuwd, gedemoniseerd en verworpen. Ze beschouwen het Christendom als afvallig en roepen op tot verbranding van het Nieuwe Testament. Hieronder zullen we enkele citaten uit het boek van IsraŽl Shahak citeren om uit te leggen wat we bedoelen.

Deze afschuwelijke haat en minachtig in aanmerking nemend, de lezer is geneigd om te denken dat het hier gaat om demonen van afgrond die zich in een menselijke gedaante presenteren.

 

In hoofdstuk 1, pagina 21, schrijft professor Shahak over de haat van Talmoed en de Talmoedische literatuur tegen het Christendom:

"Het moet van meet af aan worden toegegeven dat de Talmoed en de Talmoedische literatuur - afgezien van de algemene anti-heidense inslag die er doorheen loopt, die in hoofdstuk 5 meer in detail zal worden besproken - zeer beledigende uitspraken en voorschriften bevatten die specifiek tegen het Christendom zijn gericht. Bijvoorbeeld, naast een reeks schunnige seksuele beschuldigingen tegen Jezus, stelt de Talmoed bijvoorbeeld dat zijn straf in de hel is om ondergedompeld te worden in kokende uitwerpselen.......  Of men kan het voorschrift citeren volgens hetwelk Joden worden geÔnstrueerd om, indien mogelijk, elk exemplaar van het Nieuwe Testament dat in hun handen komt in het openbaar te verbranden. (Dit is niet alleen nog steeds van kracht, maar wordt ook vandaag de dag nog steeds in praktijk gebracht; zo werden op 23 maart 1980 honderden exemplaren van het Nieuwe Testament in het openbaar en ceremonieel verbrand in Jeruzalem onder auspiciŽn van Yad Le'akhim, een Joodse religieuze organisatie die werd gesubsidieerd door het IsraŽlische Ministerie van Religies.)Ē

 

Johann Andreas Eisenmenger: Geheime (Esoterische) Kabbalistische Bankersplan om Christenen en heidenen te vernietigen

 

 

In hoofdstuk 5, pagina 82, schrijft professor Shahak over de diepe haat van het Jodendom ten opzichte van het Christendom:Ē Het Jodendom is doordrenkt met een zeer diepe haat tegen het Christendom, gecombineerd met onwetendheid daarover. Deze houding werd duidelijk verergerd door de Christelijke Jodenvervolgingen, maar staat er grotendeels los van. In feite dateert het uit de tijd dat het Christendom nog zwak was en werd vervolgd (niet in de laatste plaats door Joden), en het werd overgenomen door Joden die nooit door Christenen waren vervolgd of die zelfs door hen waren geholpen

 

Commentaar: De demonische giftige FarizeÔsche haat tegen Jezus Christus is nooit opgehouden, daar komt deze haat vandaan. Laat de lezer het Bijbelhoek handelingen gaan lezen voor meer details.

 

Over een speciale vloek tegen het Christendom schrijft hij: ďIn het belangrijkste deel van het doordeweekse gebed - de 'achttien zegeningen' - staat een speciale vloek, oorspronkelijk gericht tegen Christenen, Joodse bekeerlingen tot het Christendom en andere Joodse ketters: 'En mogen de afvalligen geen hoop hebben, en alle Christenen onmiddellijk omkomen'. Deze formule dateert uit het einde van de 1e eeuw, toen het Christendom nog een kleine vervolgde sekte was.Ē (Hoofdstuk 5, pagina 78)

 

Over de laster tegen Jezus Christus in de Talmoed, die heeft geleid tot een negatief imago onder de Joden, schrijft IsraŽl Shahak: "Wat hier echter om gaat, zijn niet de werkelijke feiten over Jezus, maar de onnauwkeurige en zelfs lasterlijke verslagen in de Talmoed en de post-Talmoedische literatuur - wat Joden geloofden tot de 19e eeuw en velen, vooral in IsraŽl, nog steeds geloven. Want deze berichten hebben zeker een belangrijke rol gespeeld bij het vormen van de Joodse houding ten opzichte van het Christendom." (Hoofdstuk 5, blz. 82)

 

 Met betrekking tot beschuldigingen tegen en kruisiging van Jezus Christus schrijft professor Shahak: "Volgens de Talmoed werd Jezus geŽxecuteerd door een echte rabbijnse rechtbank wegens afgoderij, het aanzetten van andere Joden tot afgoderij en minachting van het rabbijnse gezag. Alle klassieke Joodse bronnen die zijn executie vermelden, nemen er graag de verantwoordelijkheid voor; in het Talmoedische verslag worden de Romeinen niet eens genoemd."

"De meer populaire verhalen - die niettemin heel serieus werden genomen - zoals de beruchte Toldot Yesbu zijn nog erger, want naast de bovengenoemde misdaden beschuldigen ze hem van hekserij. Alleen al de naam 'Jezus' was voor Joden een symbool van alles wat afschuwelijk is, en deze populaire traditie bestaat nog steeds . De evangeliŽn worden evenzeer verafschuwd, en ze mogen niet worden geciteerd (laat staan onderwezen), zelfs niet in moderne IsraŽlisch-Joodse scholen.Ē

ďTen tweede, om theologische redenen, meestal geworteld in onwetendheid, wordt het Christendom als religie door de rabbijnse leer geclassificeerd als afgoderij. Dit is gebaseerd op een grove interpretatie van de Christelijke doctrines over de Drie-eenheid en de Incarnatie. Alle christelijke emblemen en afbeeldingen worden beschouwd als 'afgoden' - zelfs door die Joden die letterlijk rollen, stenen of persoonlijke bezittingen van 'Heilige Mannen' aanbidden.Ē (Hoofdstuk 5, pagina 82)

 

Sommige Talmoedisten zijn erg trots op de haat in de Talmoed tegen Jezus Christus en steken dat niet onder stoelen en banken.

Professor Dr. Peter Schšfer schrijft op pagina 9 van zijn boek "Jezus in de Talmoed": ďÖÖ.maar er is geen reden om ons te schamen, want we hebben terecht een godslasteraar en afgodendienaar geŽxecuteerd. Jezus verdiende de dood, en hij kreeg wat hij verdiende."

 

In hoofdstuk 6, pagina 74, schrijft hij over de terechtstelling van Jezus Christus: "Hij was een godslasteraar en afgodendienaar, en hoewel het de Romeinen waarschijnlijk niets kon schelen, stonden we erop dat hij kreeg wat hij verdiende. We hebben zelfs de Romeinse gouverneur ervan overtuigd (of preciezer: hem gedwongen te accepteren) dat deze ketter en bedrieger geŽxecuteerd moest worden Ė en daar zijn we trots op."

 

Hebt U dat opgemerkt geliefde lezer? "We zijn er trots op dat we Hem hebben gekruisigdĒ, zegt Professor Dr. Peter Schšfer. Dit klinkt bijna als "Zijn bloed [kome] over ons en over onze kinderen" (MatteŁs 27:25)

Dit is godslastering van ergste soort. Onnodig om te zeggen geliefde lezer, maar als je probeert om dit soort haat en smerigheid bloot te leggen, dan zullen ze de magische doos van "antisemitisme" openen om je te demoniseren en te besmeuren. Dat is hun manier om met zogenaamde "antisemitisme" en "haat" om te gaan. Ze prediken zelf ongekende haat en demonie, maar als je het waagt om te ontmaskeren, dan ben je ďantisemietĒ.

Onnodig om te zeggen, maar we hoeven onze geliefde lezer niet lastig te vallen met de gruwelen van Gaza, want dan ben je "antisemiet" in hun ogen.

 

Joden spugen op Christenen in Jeruzalem

 

 

October 12, 2004, Haaretz: Christians in Jerusalem Want Jews to Stop Spitting on Them

November 26, 2009, The Jerusalem Post: Mouths filled with hatred

September 7, 2012, Haaretz: Senior Catholic Cleric: 'If Jews Want Respect, They Must Respect Others

January 8, 2023, Times of Israel: Anti-Christian hate crimes in Israel: Where are our chief rabbis?

Comment: The rabbis themselves teach and promote this filthiness, how can  they condemn it?

March 26, 2023, Haaretz: Anti-Christian Hate Crimes in Jerusalem Soaring This Year

April 15, 2023, Middle East Eye: Israel: Spitting on Christians in Jerusalem Ďnot criminalí, says Ben Gvir

April 15, 2023, BBC: Jerusalem Christians say attacks on the rise

Oktober 3, 2023, The Guardian: Outrage over Jerusalem video of ultra-Orthodox Jews spitting as Christians pass

 

Joden spugen op Jezus en Christenen

 

 

Naar moslims toe

 

In tegenstelling tot het Christendom is het Jodendom veel toleranter tegenover Islam. Het vervloekt Mohammed niet, het duidt de Islam niet aan als afgoderij, het gebiedt niet om de Koran te verbranden en contacten met Moslims wordt beschouwd als veel minder ernstig in vergelijking met Christenen.

 

Over de houding van het Jodendom ten opzichte van Moslims schrijft professor Shahak: "De houding van het Jodendom ten opzichte van de Islam is daarentegen relatief mild. Hoewel de bijnaam die aan Mohammed wordt gegeven 'gek' ('meshugga') is, was dit lang niet zo beledigend als het nu mag klinken, en in ieder geval verbleekt het bij de beledigende termen die op Jezus worden toegepast. Evenzo is de Koran - in tegenstelling tot het Nieuwe Testament - niet veroordeeld tot verbranding........ De meeste rabbijnse autoriteiten zijn het erover eens dat de Islam geen afgoderij is (hoewel sommige leiders van Gush Emunim er nu voor kiezen om dit te negeren)...... Ook Maimonides kan als illustratie dienen. Hij verklaart expliciet dat Islam geen afgoderij is, en in zijn filosofische werken citeert hij, met groot respect, vele Islamitische filosofische autoriteiten.Ē (Hoofdstuk 5, blz. 83)

 

Over de contacten en omgang met niet-Joden lezen we: "Een religieuze Jood mag geen wijn drinken aan wiens bereiding een heiden ook maar enig aandeel heeft gehad. Wijn in een open fles, zelfs als deze volledig door Joden wordt bereid, wordt verboden als een niet-Jood de fles ook maar aanraakt of er een hand overheen haalt. De reden die door de rabbijnen wordt gegeven, is dat alle heidenen niet alleen afgodendienaars zijn, maar ook moeten worden verondersteld kwaadaardig te zijn, zodat ze waarschijnlijk (door een fluistering, gebaar of gedachte) elke wijn die een Jood op het punt staat te drinken, als 'plengoffer' aan hun afgod zullen wijden. Deze wet is volledig van toepassing op alle Christenen, en in enigszins afgezwakte vorm ook op Moslims. (Een geopende fles wijn die door een Christen wordt aangeraakt, moet worden weggedaan, maar als het door een Moslim wordt aangeraakt, kan het worden verkocht of weggegeven, hoewel het niet door een Jood mag worden gedronken.) De wet is evenzeer van toepassing op niet-Joodse atheÔsten (hoe kan men er zeker van zijn dat zij niet alleen maar doen alsof ze atheÔsten zijn?) maar niet op Joodse atheÔsten........... "

 

Over de verschrikkelijke vruchten van het bestuderen van de Talmoedische wetten, schrijft hij: "Een belangrijk effect van al deze wetten - afgezien van hun toepassing in de praktijk - is de houding die wordt gecreŽerd door hun voortdurende studie, die, als onderdeel van de studie van de halacha, door het klassieke Jodendom wordt beschouwd als een hoogste religieuze plicht. Zo leert een orthodoxe Jood vanaf zijn vroegste jeugd, als onderdeel van zijn heilige studies, dat heidenen met honden worden vergeleken, dat het een zonde is om hen te prijzen, enzovoort, enzovoortĒ (Hoofdstuk 5, blz. 79)

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ..

ďÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖDe hardnekkige houding van het klassieke Jodendom ten opzichte van niet-joden heeft een sterke invloed op zijn volgelingen, orthodoxe Joden en degenen die kunnen worden beschouwd als de voortzetters ervan, Zionisten (Hoofdstuk 6, pagina 84)

 

PolytheÔsmeĖ Cabala/ Kabbala

 

Een ander punt van zorg van professor Shahak is de infusie van kabbala binnen het Jodendom en de daaruit voortvloeiende vervanging van het monotheÔsme door het polytheÔsme.

 

Ted Pike ĖCabala ĖTalmoed: Haat tegen heidenen, Christendom

 

 

Professor Shahak schrijft: "Wat ons echter zorgen baart, is niet Bijbelse, maar het klassieke Jodendom; en het is heel duidelijk, hoewel veel minder algemeen beseft, dat de laatste paar honderd jaar voor het grootste deel verre van zuiver monotheÔsme was. Hetzelfde kan gezegd worden over de echte doctrines, die dominant zijn in het huidige Orthodoxe Jodendom, dat een directe voortzetting is van het klassieke Jodendom. Het verval van het monotheÔsme kwam tot stand door de verspreiding van de Joodse mystiek (de kabbala) die zich in de 12e en 13e eeuw ontwikkelde en tegen het einde van de 16e eeuw een bijna volledige overwinning had behaald in vrijwel alle centra van het Jodendom. De Joodse Verlichting, die voortkwam uit de crisis van het klassieke Jodendom, moest boven alles tegen deze mystiek en haar invloed strijden, maar in de Joodse lekenorthodoxie, vooral onder de rabbijnen, is de invloed van de kabbala overheersend gebleven. De Gush Emunim-beweging is bijvoorbeeld voor een groot deel geÔnspireerd door kabbalistische ideeŽn." (Hoofdstuk 3, pagina 30)

 

Over kabbala schrijft professor Shahak: "Volgens de kabbala wordt het universum niet door ťťn god geregeerd, maar door Verschillende godheden, van verschillende karakters en invloeden, straalden uit door een vage, verre Eerste Oorzaak. Door veel details weg te laten, kan men het systeem als volgt samenvatten. Van de Eerste Oorzaak, eerst een mannelijke god genaamd 'Wijsheid' of 'Vader' en dan een vrouwelijke godinnen genaamd 'Kennis' of 'Moeder' kwamen voort of werden geboren. Uit het huwelijk van deze twee, een paar jongere goden werden geboren: Zoon, ook wel met vele andere namen genoemd, zoals 'Kleine Gezicht' of 'De Heilige Gezegende'; en Dochter, ook wel 'Dame' genoemd (of 'Matronit', een woord afgeleid van het Latijn), 'Shekhinah', 'Koningin', enzovoort. Deze twee jongere goden zouden verenigd moeten zijn, maar hun vereniging wordt verhinderd door de samenzwering van Satan, die in dit systeem een zeer belangrijk en onafhankelijk personage is. De schepping was ondernomen door de Eerste Oorzaak om hen in staat te stellen zich te verenigen, maar vanwege de zondeval werden ze meer verdeeld dan ooit, en Satan is inderdaad erin geslaagd om heel dichtbij de goddelijke Dochter te komen en haar zelfs te verkrachten (schijnbaar of feitelijk - de meningen lopen hierover uiteen)." (Hoofdstuk 3, blz. 31)

 

Joodse ziel versus niet-Joodse ziel

 

Lurian Kabbalah en Chabad Lubavitch: Richard Willett interviewt Christopher Jon Bjerknes (hier)

 

 

In hun boek, "Joodse Fundamentalisme in IsraŽl", Professor IsraŽl Shahak en Norton Mezvinsky gaan dieper in op de Lurianische Kabbala.

In het voorwoord, pagina ix schrijven ze: "Een van de fundamentele primaire beginselen van de Lurianische kabbala is de absolute superioriteit van de Joodse ziel en het Joodse lichaam boven de niet-Joodse ziel en het niet-Joodse lichaam"

 

Op pagina x van het voorwoord uiten zij hun zorgen met betrekking tot Kabbala en schrijven ze: ".... dat de Joodse mystiek, de Lurianische kabbala, het chassidisme en de leringen van Rabbi Kook bevatten basisideeŽn over Joodse superioriteit vergelijkbaar met de ergste vormen van antisemitisme."

 

Op pagina 11 en 13 schrijven ze over de invloed van het Jodendom op de IsraŽlische samenleving en zeggen: " Seculier en militaristisch rechts, IsraŽlische Joden hebben politieke opvattingen en zijn betrokken met retoriek die vergelijkbaar is met die van religieuze Joden. Voor religieuze Joden heeft het bloed van niet-joden geen intrinsieke waarde; voor Likud heeft het een beperkt waarde..... ."

De meeste buitenlandse waarnemers beseffen niet dat een aanzienlijk deel van de IsraŽlische Joodse publiek deze chauvinistische opvattingen op na houdt."

 

Veel rabbijnen en gewone Joden onderstrepen de Joodse superioriteit boven niet-Joden. Hieronder noemen we enkele voorbeelden om dit uit te leggen:

 

Sefardische rabbijn Ovadia Yosef (hier, hier): "Gojim (niet-Joden) zijn alleen geboren om ons te dienen. Zonder dat hebben ze geen plaats in de wereld Ė alleen om het volk IsraŽl te dienen. Ze zullen werken, ze zullen ploegen, ze zullen oogsten. We zullen zitten als een efendi en eten. Daarom werden de heidenen geschapen."

 

In het artikel, "The Criminal Jewish Cult Behind Illuminati/NWOĒ, op de website van Dr. Henry Makow worden verschillende rabbijnen geciteerd met betrekking tot Joodse superioriteit. We noemen drie punten.

 

1) Voormalig lid van Chabad zegt: "Joden ZIJN God. Heidenen zijn insecten die als enige doel hebben om Joden te DIENEN of sterven. Heidenen zijn dieren zonder ziel in hun ogen. De "Joodse ziel" is de vleesgeworden God. Elke Jood is een "God" in het vlees. Het hele universum, inclusief de biljoenen sterrenstelsels, sterren en planeten zijn uitsluitend geschapen voor de Joden en door de Joodse God YHVH. Eťn vingernagel van een Jood is meer waard dan de hele niet-Joodse wereldbevolking (dat omvat Europeanen, Moslims, Aziaten en Afrikanen) volgens Chabad.."

 

2) Chabad Rebbe' Menachem Mendel Schneerson: " Er bestaan twee tegengestelde zielstypen, een niet-Joodse ziel komt uit drie satanische sferen, terwijl de Joodse ziel komt voort uit heiligheid." ..... "Een Jood is niet geschapen als middel voor een of ander [ander] doel; Hijzelf is het doel, aangezien de substantie van alle [goddelijke] emanaties werd alleen geschapen om de Joden te dienen."

 

3) Chabad Rabbi Ginsburg: 'Wat betreft de gojim... Zalman's houding (was): "Heidense zielen zijn van een heel andere en inferieure orde. Ze zijn totaal slecht, zonder verlossende kwaliteiten van welke aard dan ook. 'Als elke cel in een Joods lichaam houdt goddelijkheid in, is een deel van God, dan is elke DNA-streng een deel van God. Daarom is er iets speciaal aan Joods DNA.'' Als een Jood een lever nodig heeft, kun je dan de lever van een onschuldige niet-Jood afnemen om hem te redden? De Thora zou dat waarschijnlijk toestaan. Het Joodse leven heeft een oneindige waarde.'

 

Abraham Isaak Kook (1865-1935) was een orthodoxe rabbijn, en de eerste Asjkenazische opperrabbijn van het Britse Mandaat Palestina in het Land IsraŽl. Hij wordt beschouwd als een van de vaders van het religieus zionisme, en is bekend van de oprichting van de Mercaz HaRav Yeshiva.

 

Over de Joodse ziel in vergelijking met de niet-Joodse ziel zegt hij: "Het verschil tussen de Joodse ziel, in al haar onafhankelijkheid, innerlijke verlangens, karakter en status, en de ziel van alle Heidenen, op al hun niveaus, is groter en dieper dan het verschil tussen de ziel van een mens en de ziel van een dier, want het verschil in het laatste geval is er een van kwantiteit, terwijl het verschil in het eerste geval er een is van essentiŽle kwaliteit."

(Boek "Orot", Orot Yisrael hoofdstuk 5, artikel 10 (pagina 156))

 

Ziel van het Gojim : Jodendom uit de monden van Joden

 

 

Rabbijn Tzadok HaCohen van Lublin zegt over IsraŽl en de heidenen: "Betreffende wat wordt uitgelegd in Jevamot: 'Gij wordt mens genoemd', en niet de ander naties, [de betekenis is] dat de heidenen ontbrak aan de titel 'mensen' alleen waar IsraŽl 'mensen' werden genoemd, omdat in vergelijking met IsraŽl, die de primaire vorm van de mens zijn in de Goddelijke Wagen, is het irrelevant om van de heidenen 'mens' te spreken; ze zijn hoogstens als dieren in de vorm van mensen. Maar als ze zichzelf worden beschouwd, worden alle kinderen van Noach als mensen beschouwd... en wanneer de Messias komt... ook zij zullen erkennen en toegeven dat er niemand is die 'mens' wordt genoemd, behalve IsraŽl... Hoe dan ook, in vergelijking met IsraŽl vallen ze zelfs nu in de categorie dieren..." (Boek "Poked Akarim" pagina 19, kolom 3)

 

Rabbi Shneur Zalman van Liadi (1745-1812): ďHeidense zielen zijn van een heel andere en inferieure orde. Ze zijn totaal slecht, zonder enige verlossende kwaliteiten... Alle Joden zijn van nature goed, alle heidenen zijn van nature slecht." (A. Roman Foxbrunner, Habad: the Hasidism of R. Shneur Zalman of Lyady, (University of Alabama Press, 1992), 108)

 

Menechem Begin - Voormalig IsraŽlische premier 1977-1983 (6e): "Onze ras is de Meester Ras. Wij zijn goddelijke goden op deze planeet. Wij verschillen evenzeer van de inferieure rassen daar zij van de insecten zijn. In feite, vergeleken met ons ras, zijn andere rassen beesten en dieren, op zijn best vee.

Andere rassen worden beschouwd als menselijke uitwerpselen.

Het is onze bestemming om te heersen over de inferieure rassen. Ons aardse koninkrijk zal worden geregeerd door onze leider met een ijzeren staf. De massa's zullen onze voeten likken en ons als slaven dienen." (De IsraŽlische premier Menachem Begin in een toespraak tot de Knesset [IsraŽlisch parlement], geciteerd door Amnon Kapeliouk (Joods), "Begin en de beesten", New Statesman, 25 juni 1982).

 

Vraag: Wat mag je doen met dieren, vee, beesten (Heidenen)? En hoe zit het met hun organen zoals hart, nieren etc..?

 

Orgaan oogst

 

November 16, 2023, Rense.om: ďIsraeli Army Preys On Gaza's Premature Babies For Organs To Rich JewsĒ:

"Elite speciale operaties teams van het IsraŽlische leger stopten hun aanval op het Al Shifa-ziekenhuis in Gaza, het vermeende "ondergrondse hoofdkwartier van Hamas-rebellen", een flagrante leugen, terwijl ze wachtten tot de lokale elektriciteitscentrale zonder diesel kwam te zitten en de lichten uitdeden om getuigen te verblinden van de ontvoering die daarna komt. Na het plaatsen van roestige oude wapens uit de Yom Kippur-oorlog in de kelder van het ziekenhuis als bewijs van een fictief "Hamas-hoofdkwartier", omsingelden de IDF-troepen het kliniek met pasgeborenen waar tientallen te vroeg geboren Palestijnse baby's uit hun beademingskamer werden gehaald. Tegen die tijd, beroofd van hun cruciale voeding van levens ondersteunende zuurstof en vloeibare voedingsstoffen, begonnen deze kwetsbare baby's aan hun langzame doodsproces. Wat was en is de motivatie voor deze vreemde IsraŽlische militaire manoeuvre om tientallen hulpeloze te vroeg geboren baby's in de val te lokken?Ē

"Dit roofzuchtige wachtspel van de orgaanoogsters binnen IDF was/is gericht op het confisqueren van miljarden dollars aan menselijke organen van topwaarde van te vroeggeboren kinderen, kostbaarder per ounce dan goud of diamanten, om uit de kleine lichamen van die hulpeloze kinderen te worden geplukt in opdracht van oudere superrijke Joodse parasieten in Europa en Noord-Amerika: bankiers, effectenmakelaars, projectontwikkelaars, defensie-aannemers, vastgoedmagnaten, universiteitsprofessoren en ander welgesteld crimineel tuig, verstoken van andere ethische grenzen dan zelfbehoud en plastische chirurgie voor nog een paar sessies met eersteklas op de achterbank van een limousine, de ergste zondaars verloren in een put van verdorvenheid.Ē

 

December 20, 2023, Veterans Foreign Policy: ďIsraelis Harvest Human Organs from Massacred PalestiniansĒ:

"Euro-Med Monitor heeft de inbeslagname door het IsraŽlische leger gedocumenteerd van tientallen dode lichamen uit het Al-Shifa Medical Complex en het Indonesische ziekenhuis in de noordelijke Gazastrook, en anderen uit de buurt van de zogenaamde "veilige corridor" (Salah al-Din Road) die is aangewezen voor ontheemden die op weg zijn naar de centrale en zuidelijke delen van de Strook.Ē

"............... Volgens Euro-Med Monitor heeft het IsraŽlische leger ook de lichamen opgegraven en in beslag genomen uit een massagraf dat meer dan 10 dagen geleden werd opgericht op een van de binnenplaatsen van het Al-Shifa Medical Complex.Ē

".......... Artsen in verschillende ziekenhuizen in Gaza vertelden het Euro-Med Monitor-team dat orgaandiefstal niet kan worden bewezen of weerlegd door alleen forensisch medisch onderzoek, aangezien meerdere lichamen chirurgische ingrepen hebben ondergaan voorafgaand aan de dood.Ē

".............. Volgens de mensenrechtengroep heeft IsraŽl het onlangs geoorloofd gemaakt om de lichamen van dode Palestijnen vast te houden en hun organen te stelen

 

December 27, 2023: ďIsrael harvesting organs from Palestinian bodies, say Gaza officialsĒ:

"IsraŽl heeft organen geoogst uit de lichamen van Palestijnen, zeiden de lokale autoriteiten in Gaza dinsdag laat na ontvangst van tientallen lichamen van gedode Palestijnen van IsraŽlische troepen.Ē

ďEen onderzoek van de lichamen onthulde dat er belangrijke veranderingen in waren aangebracht met tekenen van diefstal van organen van lijken, zei het in Gaza gevestigde mediabureau in een verklaring, waarin werd aangedrongen op een internationaal onderzoek.Ē

 

Meer over orgaanoogst:

24-7-2009, The Sydney Morning Herald: 'Organ trafficking': Rabbis arrested over massive crime ring

24-7-2009, Slate: Organ Failure

9-1-2015, The Week: Rabbis and organ trafficking

27-11-2023, Euronews: Israel 'stealing organs' from bodies in Gaza, alleges human rights group

 

IsraŽlische soldaten plunderen, troepen nemen Palestijnse bezittingen in beslag

 

 

3.4. Dr. Henry Makow

 

Dr. Henry Makow is een productieve en briljante Canadees Joodse schrijver/onderzoeker met grote inzichten over de boosdoeners achter de wereld problemen. Zijn indrukwekkende en openbarende website (https://henrymakow.com/) is een schat aan informatie over onderwerpen als (maar niet beperkt tot): vrijmetselarij, illuminatie, centrale bankenkartel, Jodendom, Kabbala, Shabateanisme, zionisme, communisme, lesbianisme, homoseksualiteit enz. enz..

 

In zijn analysis maakt Dr. Makow duidelijk onderscheid tussen georganiseerde/ Kabbalistische/Talmoedische Jodendom en gewone Joden waarvan de grote meerderheid zich niet bewust is van het bestaan of kwaadheid van de georganiseerde/ Kabbalistische/Talmoedische Jodendom. Daarom zijn de gewone Joden net zo slachtoffer als de gojim (niet-Joden). Hieronder zullen we enkele voorbeelden uit zijn analysis presenteren om onze lezer een indruk te geven:

 

January 27, 2024: Makow -- Organized Jewry's Business Model is Parasitism

Het bedrijfsmodel van het georganiseerde Jodendom is parasitisme, het voeden en doden van de gastheer, de gojim. Dit geldt niet voor ongeorganiseerde Joden die net zo goed het slachtoffer zijn van het georganiseerde Jodendom als gojimZionisme en communisme zijn satanisch. Satanisme offert zijn aanhangers op.

 

Als etnische Jood doet het me pijn om te zeggen dat de essentie van het kabbalistische Jodendom en het georganiseerde Jodendom is om de gojim te plunderen, tot slaaf te maken en uit te roeien en om een satanische bedeling op aarde te vestigen.

 

Geen privť-eigendom. De staat zal het allemaal bezitten - de staat is een proxy voor de Joodse centrale bankiers die hun "schuld" hebben.  Geen eigendom, geen huwelijk en gezin. Geen vrijheid van meningsuiting. Geen gratis onderzoek en echt onderwijs. Ze willen alles stelen, vooral je ziel. We kunnen onze situatie niet begrijpen tenzij we begrijpen dat we satanisch bezeten zijn door het georganiseerde Jodendom.

 

Joodse centrale banken rekenen rente voor krediet dat ze uit het niets creŽren. Kredietcrisissen, bankruns, pandemische hoaxen en giftige vaccins die biljoenen aan geldschepping kosten. Zinloze oorlogen. Het WEF is georganiseerd Jodendom, d.w.z. de Rothschilds. Dit omvat het communisme en de vrijmetselarij

 

De meeste Joden zijn gedupeerd en zouden dit ontkennen, net zoals de meeste gojim zouden ontkennen dat hun "leiders" op elk gebied lafaards, verraders en opportunisten zijn die deze kanker bevorderen voor persoonlijk gewin. Nadat ze miljoenen levens hebben vernietigd met hun covid-hoax, kunnen ze hun sporen uitwissen door hun derde wereldoorlog te beginnen.

 

January 17, 2024: The Jewish Plot to Destroy Christian Civilization

ďWe kunnen onszelf niet verdedigen als we de vijand niet eens kunnen noemen.Ē

ďWe hebben te maken met een occulte kracht. Het georganiseerde Jodendom en zijn handlangers, de vrijmetselarij, zijn toegewijd aan het vernietigen van de beschaving. ď

ďDe mensheid lijdt aan een slopende kanker. Satanistische Joden en Vrijmetselaars controleren onze bloedtoevoer (het banksysteem).  Ze hebben hun controle over het overheidskrediet gebruikt om elke sociale instelling te ondermijnen: overheid, media, onderwijs, religie, geneeskunde, recht.  Hun communisme is de controle over elk facet van het menselijk leven. ď

 

December 23, 2023: Satanist Jews Took the Christ Out of Christmas

ďWaarom is dit gebeurd? Het antwoord is niet mooi. De financiŽle elite van de wereld wil het Christendom uitroeien. Hun voorlopers kruisigden Christus. Het Christendom geeft iedereen een stukje van de taart en de elitairs willen het allemaal voor zich.Ē

ďVolgens het Christendom zijn alle mensen geschapen naar Gods beeld, d.w.z. de Goddelijke Waarheid zetelt in elke ziel. Daarom houdt God van iedereen evenzeer en het menselijk leven is heilig. Ons geboorterecht is om God te kennen door de leringen van Christus te volgen.Ē

ďAan de andere kant wil de Nieuwe Wereld Orde de mensheid corrumperen en vernederen en elke vonk van Goddelijkheid uitdoven. Ze willen ons "mensenrechten" toekennen (die zij bepalen) in plaats van onze, door God gegeven rechten te erkennen. Ziet U, dieren zijn beter te hoeden en bij elkaar te houden.Ē

"Diversiteit" is een slinkse truc . Christenen moeten op de achtergrond blijven bij 1,5% van de Joden, voor wie Chanoeka een onbeduidende feestdag is die niet eens, half van de tijd, op 25 december valt. ÖÖÖ..Ē

ďOm de mensheid te degraderen, moet de elite de vier pilaren  van de menselijke identiteit opblazen: ras, religie, natie en familie. Net zoals het homoseksualiteit en feminisme promoot om het gezin te ondermijnen, gebruikt het Joodse feestdagen om het Christendom te vernietigen

 

Duistere geheimen van de ware Thora-cultus: Haredi antizionisme is een dodelijke list (hier)

 

 

December 18, 2023: Patrick O'Carroll-- Jewish Ritual Murder - Who's Next?

"Het georganiseerde Jodendom voert een oorlog tegen God en de mens. Het kabbalistische Jodendom is een satanische sekte die zich voordoet als een religie."

"De Joodse wet is specifiek wat betreft het slachtoffer bij Pascha, het moet een blank kind zijn onder zeven jaar, dat wit moet bloeden, met doornen moet worden gekroond, gemarteld, geslagen, gestoken en uiteindelijk de laatste slag toegebracht door gewond te raken aan zijn zij; en dat de dolk moet worden vastgehouden door een rabbijn. Dit is een volledige na-spelling van de kruisiging van Christus. Met name waren na-spelling van de kruisiging van Christus met zwarte magie een belangrijke reden voor de verdrijving van Joden uit Engeland en Wales in 1290.".........................

"Molech is een van de belangrijkste goden in polytheÔstisch Jodendom; en de Zionisten aanbidden nog steeds Molech elke (jaar in) Juli op de Bohemian Grove camping in Monte Rio CA in de vorm van een grote uil (elders als een gigantische stier). De datum 3 juli is ook speciaal voor de Satanisten omdat het 13 dagen is na de zomerzonnewende op 21 juni."

 

Zie ook: January 26, 2024: Brother Nathaniel Skirts Issue of Satanic Ritual Murder

 

Moloch Offer Ceremonie 7-3-1933 Soldier Field Joodse Optocht Chicago Wereldtentoonstelling

 

 

November 6, 2023: Why the Jewish Cabala is Satanic

"Het Jodendom wordt gedefinieerd door kabbalisme en kabbalisme is satanisme. Waarom? Het kabbalistische Jodendom leert dat God onkenbaar is (behalve door een kabbalistische Jood.) Hoe kun je God gehoorzamen als je Hem niet kunt kennen? Het hele punt van een echte religie is om God te gehoorzamen. God is de Morele Orde bestaande uit geestelijke absolute waarden (Liefde, Waarheid, Schoonheid, Rechtvaardigheid en Goedheid.) ....................... "

"De meeste Joden hebben nauwelijks gehoord van de Talmoed en Kabbala, laat staan dat ze het lezen of begrijpen. Ze weten niet dat het Jodendom een satanische sekte is die zich voordoet als een religie. Hetzelfde geldt voor de bedrogenen die bekend staan als Christenen Zionisten...."

 

October 20, 2023: Wolfgang Eggert -- Jewish Doomsday Cult Controls West, Plots WW3

ďTwintig jaar geleden waarschuwde de Duitse historicus Wolfgang Eggert ons dat de Rothschilds tot een fanatieke doemdag sekte behoren die van plan is een wereldoorlog te ontketenen om de wereld te zuiveren van niet-satanisten.

De historicus voorspelde in 2003 een kabbalistisch complot om Gojim uit te roeien.

Lubavitcher tzaddik Menachem Schneerson (1902-1994) zei dat kabbalisten (Illuminati) de Bijbelse profetie van Armageddon zouden implementeren om de terugkeer van de Messias te bespoedigen en de Joodse suprematie te vestigen. Twintig jaar geleden waarschuwde de Duitse historicus Wolfgang Eggert ons dat de Rothschilds behoren tot deze fanatieke doomsday-sekte.

"De hele menselijke geschiedenis gaat over messiaans-satanisch Jodendom ("Chassidim"); ze "laten het gebeuren". Geschiedenis en Politiek is een grote film, en zij zijn de regisseurs, die de oudtestamentische profetieŽn in werkelijkheid realiseren."

 

October 16, 2023: Makow- The "Jewish Conspiracy" in Perspective

"Het Zionisme is slechts een incident van een verreikend plan", zei een vooraanstaande Amerikaan Zionist Lodewijk Maarschalk, raadsman van bankiers Kuhn Loeb in 1917. "Het is slechts een handige pin om een krachtig wapen op te hangen."

Met andere woorden, de hele Joodse onderneming, Jodendom, Zionisme, Communisme, etc. kunnen "krachtige wapens" zijn om de heerschappij van Satan te bewerkstelligen. Georganiseerd Jodendom (WEF, Swab) deden hun masker af. (COVID "vaccin." Agenda 2030). Ze willen plunderen, tot slaaf maken en doden van de niet-satanistische Joden en gojim. Patriottische IsraŽli's vechten hiervoor."

 

September 25, 2023: "The Red Symphony" -- Cabalism (Communism, Satanism) is the Real Virus

"Het Christendom is onze enige echte vijand, aangezien alle politieke en economische verschijnselen van de bourgeoisie staten zijn slechts de gevolgen ervan", zegt Rakovsky. (Alle paginacitaten uit Griffin, Vierde Rijk van de rijken, 1988, p. 264)

 

August 15, 2023: Covid, Ukraine, the Devil & the Jews

ďHet Jodendom wordt niet gedefinieerd door de Thora, maar eerder door de Talmoed en de Kabbala. De kabbala stelt dat de kabbalisten God vertegenwoordigen en herdefinieren de werkelijkheid door het omkeren ('revolutie'). Ziek is gezond; lelijk is mooi; onnatuurlijk is natuurlijk; leugens zijn waarheid en onrecht is gerechtigheid.

ďAlles wat probeert om God te verdringen is satanisme. Dit is de oorsprong van 'secularisme' en 'humanisme', de aanbidding van de mens, plaatsvervangers voor het kabbalistisme. Het is ook de essentie van de Nieuwe Wereld Orde, waar satanisme het Christendom en de ware religie  vervangt.

Kabbalistische bankiers en hun Vrijmetselaars handlangers (onze leiders) promoten oorlog, depressie en scamdemie om de NWO vooruit te helpen.

Kabbalist (communistisch) succes hangt af van Christelijk falen.

Kabbalisten geloven dat ze zijn aangesteld door God om de gojim te vernietigen of tot slaaf te maken. Ze denken dat ze Gods Wil vervullen.

Gewone Joden en vrijmetselaars zijn zich niet bewust van het morele en fysieke gevaar waarin hun kabbalistenleiders hen erin zetten.

 

De Talmoed, Chabadisme en Noachitische wetten - Pastor Chuck Baldwin (hier)

 

 

July 27, 2023: "Chosen People" - The Mother of all Jewish Scams

"Joden beweren "Gods uitverkoren volk" te zijn, maar hebben het lef om Europeanen te beschuldigen van "blanke suprematie" en "Racisme."

Goyim, word wakker, Kabbalisten zijn 's werelds grootste oplichters. Bent U de Werelds grootste boerenkinkel? Oorlogen, depressies, centraal bankieren, 9-11, COVID zijn al hun oplichting. COVID-vaccins zijn ontworpen om u te verminken of te doden of u aan de haak te slaan met 5 G.

Satanisme is wanneer mensen zich de rol van God toe-eigenen. Over 'suprematie' gesproken. De Nieuwe Wereld Orde is Satan aanbidding - Is het niet duidelijk?"

 

July 3, 2023: What is Communism?

Onze corrupte voorouders gaven ons nationale krediet kaarten aan mensen die ons tot slaaf willen maken en onze manier van leven willen vernietigen. Kabbalist (satanistisch, vrijmetselarij) Joodse centrale bankiers creŽren het medium van uitwisseling (geld, krediet) in de vorm van een schuld aan zichzelf, iets wat onze overheden dat gemakkelijk zouden kunnen doen, zonder schulden en rente. Communisme is het verlengstuk van de kabbalistische controle over overheid krediet aan satanische controle van elk aspect van ons leven - macht, eigendom, gedachte, gedrag, beweging en expressie. Ze gebruikten deze grenzeloze voorraad van ons geld om onze bedrijven, politici, artsen, massamedia, politie, leraren, enz., om te kopen, om ons geboorterecht en dat van onze kinderen te stelen.

De "staat" is een dekmantel voor de vrijmetselarij Joodse centrale bankiers die de eigenaar van zín "schuld" zijn.

 

March 13, 2023: Homosexuality is Centerpiece of Satanic Conspiracy

ďHet militante homoseksuele dialoog, zowel rechts als links, bevordert de eliminatie van naties door identificatie van homo's met de Nieuw Wereld Orde. LHBT's zijn sterk betrokken bij het ondermijnen van het familie concept, vaderland en de wortels van het Christendom....Ē

ďHomo-activisme is een marionet van Joodse lobby's en vrijmetselaars. De formule is wiskundig; hoe sterkere Joden en Vrijmetselarij lobby's zijn, hoe sterker de homolobby en de promotie van biseksualiteit, feministische ideologie, abortus, immigratie en ga zo maar door. Met andere woorden, des te sterker de aanval op de gezondheid en cohesie van de samenleving.Ē

ďHet is echt een oorlog tegen de beschaving, het is zowel antichristelijk als anti-islamitisch. Religie is een natuurlijk obstakel voor een Nieuwe Wereld Orde. LHBT-activisme, vooral links, maakt deel uit van deze agenda.Ē

 

March 8, 2023: "Women's Day" - Why do we Celebrate Soviet Holidays?

ďDit bewijst dat het communisme in het Westen een voldongen feit is. Door de controle van krediet, controleren de Illuminati (Kabbalistische) Joodse centrale bankiers ook het bedrijfsleven, de regering, de cultuur en de media. Het satanistische doel is de vernietiging van de Christelijke Westerse beschaving en de slavernij/onteigening van de mensheid

ďDe Illuminatie onderwerpen ons aan dezelfde sociale engineering als de Sovjet Unie. Wij hebben de facto communisme en weten het niet eens. Kijk eens naar de bedrijfssponsors. De centrale bankiers hoeven slechts 3-5% van de aandelen te bezitten om een corporatie te controleren.Ē

ďFeminisme is ontworpen om de Westerse samenleving te ondermijnen door het gezin uit elkaar te halen. Ook diversiteit, migratie, rassenvermenging, pornografie en geslacht dysforie is ontworpen om het Westen te vernietigen. De Gojim zijn zich niet bewust van deze meedogenloze occulte aanval omdat de gevestigde media het afschildert als "progressief" in plaats van "suÔcidaal". Misschien als ze hun speelgoed verliezen, zullen de gojim het opmerken.Ē

 

February 26, 2023: Even Jews Ask: Is Judaism a Satanic Cult?

ďDe reden voor antisemitisme is dat het Jodendom gedefinieerd wordt door het kabbalistisme, een satanische sekte die tot doel heeft de mensheid te bezitten. Met behulp van centraal bankies en de vrijmetselarij als hun instrumenten, hebben kabbalistische Joden de controle over de wereld overgenomen

ďCommunisme, socialisme, liberalisme, feminisme, zionisme zijn hier slechts maskers voor deze agenda. De vraag is zo urgent dat ik dit artikel uit 2010 herhaal, Is Lucifer de God van het Jodendom? door Will Newman, een mede-Jood die de satanische symbolen en rituelen van het Jodendom beschrijft.Ē

 

August 24, 2022: Scamdemic is a Genocidal Cabalist Attack on Humanity

ďChristus leerde dat God al zijn kinderen gelijk liefheeft. Dit is in tegenspraak met het Joodse geloof in hun eigen uitverkorenheid en raciale suprematie.Ē

ďDe meeste Joden (en Christenen) zijn zich er niet van bewust dat het Jodendom wordt gedefinieerd door de Talmoed en de Kabbala, niet door het Oude Testament. Ze zijn zich er niet van bewust dat het Jodendom een satanische sekte is die hen gebruikt om de mensheid politiek en spiritueel tot slaaf te makenĒ

ďDe echte "hater", het Jodendom, voert een geheime oorlog tegen mensheid en God, terwijl hij zijn ongelukkige doelwitten van "haat" beschuldigd, als ze het durven op te merken. Het georganiseerde Jodendom zit achter het feminisme en de 'homoseksuelen' Rechten", globalisme en derde wereld migratie. Het staat achter 9-11 en de neppandemie, voorwendselen om een communistische politiestaat te onthullen. Gesterkt door een wereldwijd monopolie op overheidskrediet, komt deze satanische samenzwering tot bloei.

 

July 7, 2022: Makow -- The Riddle of "Antisemitism"

ďDe meeste Joden en niet-Joden zijn zich er niet van bewust dat Joden sinds de oudheid niet voor niets worden beschimpt.

ďJoden verkeren in een staat van opzettelijke ontkenning. Ze realiseren zich niet dat het Jodendom wordt geregeerd door de kabbala, wat satanisme is. De essentie van het Jodendom is om Gods plaats in te nemen, het Christendom te vernietigen en niet-Joden te onteigenen, geÔllustreerd door Communisme dat rabbijnen gelijkstellen aan het Jodendom.Ē

ďTen eerste, werden de Joden bezet door het kabbalisme; daarna verspreidde het virus zich naar de samenleving dankzij de vrijmetselarij. We zijn getuige van een constante communistische (satanistische) aanvallen op de samenleving, in het platform van de Democratische (Communistische) Partij, en de COVID-hoax en de zinloze oorlog in OekraÔne.

ďNet als de Vrijmetselarij is het Jodendom een geheim genootschap. Alleen de ingewijden kennen de ware agenda. De rest wordt bedrogen en gemanipuleerd. Niet-ingewijde Joden moeten zich verzetten tegen de NWO-agenda of de zondebok worden.

ďDe Illuminatie zijn verantwoordelijk voor de Joodse holocaust en zullen niet aarzelen om niet-ingewijde Joden, zoals mijn familie, opnieuw onder de bus te gooien.Ē

 

May 25, 2021: The Criminal Jewish Cult Behind Illuminati/NWO

ďDe mensheid wordt geconfronteerd met een andere catastrofale wereld als gevolg van de haat die de kabbalistische Joden (en hun Vrijmetselarij volgelingen) koesteren voor de mensheid.

Deze kabbalistische Joden zijn georganiseerd in een sekte die Chabad wordt genoemd..............

Volgens exclusieve informatie van een voormalig lid gelooft Chabad dat : "Joden God ZIJN. Heidenen zijn insecten wiens enige doel is om Joden te dienen of te sterven.

ďHeidenen zijn dieren zonder ziel in hun ogen.  De "Joodse ziel" is de geÔncarneerde God.  Elke Jood is een "God" in het vlees. Het hele universum, inclusief de triljoenen sterrenstelsels, sterren en planeten, werd uitsluitend voor de Joden en door de Joodse God YHVH geschapen.  Eťn vingernagel van een Jood is meer waard dan de hele niet-Joodse wereldbevolking (dat omvat Europeanen, Moslims, Aziaten en Afrikanen) volgens Chabad.

 

July 28, 2017: Goyim are Animals- The Talmudic NWO

"Terwijl de overgrote meerderheid van de Joden de Talmoed niet kent en niet vasthoudt aan de visie ervan, wordt het zeker door veel IsraŽliís aan vastgehouden met betrekking tot de Palestijnen. Bovendien wordt het gevolgd door de satanisten die de NWO besturen. De tragische ervaring van de mensheid wordt diepgaand beÔnvloed door mensen die ons haten"

 

"De Joden worden mensen genoemd, maar de niet-Joden zijn geen mensen. Het zijn beesten." -Talmoed: Baba mezia, 114b

"De Akum (niet-Jood) is als een hond. Ja, de Schrift leert de hond meer te eren dan de niet-Jood." - Ereget Raschi Erod. 22 30

"Ook al schiep God de niet-Jood, het zijn nog steeds dieren in menselijke vorm. Het betaamt een Jood niet om gediend te worden door een dier. Daarom zal hij gediend worden door dieren in menselijke gedaante."- Midrasch Talpioth, p. 255, Warschau 1855

"Een zwangere niet-Jood is niet beter dan een drachtig dier."- Coschen hamischpat 405

"Als je met een heiden eet, is hetzelfde als eten met een hond." - Tosapoth, Jebamoth 94b

"Als een Jood een niet-Joodse bediende of dienstmeid heeft die sterft, dan moet men geen sympathie voor de Jood uiten. Je zou tegen de Jood moeten zeggen: "God zal Ďjouw verlies' vervangen, net alsof een van zijn ossen of ezels gestorven was."- Jore dea 377, 1

"Geslachtsgemeenschap tussen heidenen is als geslachtsgemeenschap tussen dieren." - Talmoed Sanhedrin 74b

"Het is toegestaan om het lichaam en het leven van een heiden te nemen."- Sefer ikkarim III c 25

"Elke Jood, die het bloed van de goddelozen (niet-Joden) vergiet, doet hetzelfde als het brengen van een offer aan God."- Talmoed: Bammidber raba c 21 & Jalkut 772

 

Klik hier voor meer informatie over Kabbala en hier voor meer informatie over de Talmoed.

 

Hoe zit het met de Koran?

 

Uit de voorgaande voorbeelden blijkt duidelijk dat de Talmoed en kabbala anti-menselijk en antichristelijk zijn. De inhoud promoot haat, racisme en suprematie. Het is dan ook geen verrassing dat de aanhangers van dergelijke extreem haatdragende boeken automatisch de mensheid zullen haten en in het bijzonder Christendom en zullen zichzelf als superieur beschouwen. Wij geloven dat dit soort geloofssysteem een garantie is voor zelfvernietiging.

 

De Koran bevat ook bloeddorstige, genadeloze en aanstootgevende citaten (hier, hier) met betrekking tot niet-Moslims.

Wat het Christendom betreft, is het echter tegenstrijdig, omdat de Koran verzen bevat die kunnen worden uitgelegd als "vriendelijk" jegens Jezus Christus en Zijn moeder Maria.

Het probleem is dat in de Islam, de "aardige, vredige en vriendelijke" verzen worden vervangen door hatelijke en bloeddorstige verzen, het wordt "abrogatie (opheffing)" genoemd, omdat opheffing een integraal onderdeel is van de Islamitische Sharia en wordt in de Koran genoemd.

 

Gebaseerd op onze ervaring van honderden jaren met de Islam, kunnen we zeggen dat het een gewelddadige, haatdragende en bloeddorstige religie is, het gebruikt het genadeloze pad van het zwaard om zich uit te breiden. In hun contacten met buitenstaanders noemen de Islamitische geleerden/ geestelijken/ leken altijd de vriendelijke citaten uit de Koran en vermijden de bloeddorstige en haatdragende citaten.

 

Onder andere is Pakistan een voorbeeld van hoe Christenen ongekend worden vernederd, geterroriseerd en vervolgd volgens de Islamitische wetgeving. Christenen worden gerekruteerd om riolering schoon te maken. Dit is een typisch Islamitische mentaliteit van vernedering en dhimmi-status, behandeld als tweederangsburgers, omdat de Islam "barmhartig en vreedzaam" is, is hun bewering. Je mag alleen in leven blijven als je je laat ontmenselijken en onvoorwaardelijk gehoorzamen aan de Islam. Dit is hoe ze omgaan met "ongelovigen" en "ongewensten".

 

Bedriegen van goedgelovig en materialistische lezer

 

Je hebt daar op internet een aantal Islamisten die optreden als meesterbedriegers om de goedgelovige en materialistisch ingestelde Westerlingen voor gek te houden.

 

Op de website van Dr. Henry Makow wordt een vergelijking gemaakt tussen de Talmoed en de Koran om de Koran te presenteren als respectabel en vreedzaam. Het gaat om complete misleiding. Hieronder presenteren wij een deel van de presentatie.

 

 

Al deze mooie verzen uit de Koran worden volledig teniet gedaan door de extreem vijandige en bloeddorstige verzen die het pad van de zwaard promoten om de Islamitische zaak uit te breiden. Als ArameeŽrs hebben wij veel ervaring met de Islam en weten wij precies wat hun mentaliteit en handelswijze is.

Er zijn twee belangrijke sekten binnen de Islam, namelijk: Shjiitische/ Alevitische en Soenitische Islam.

 

Sjiitische/ Alevitische Islam en Soeni Islam

 

Voor zover bij ons bekend heeft de Sjiitische/Alevitische Islam nooit het meedogenloze, afschuwelijke en bloeddorstige pad van het zwaard gehanteerd om te vernederen, etnisch te zuiveren, uitroeien en genocide te plegen tegen de niet-Moslims om hun versie van de Islam uit te breiden. Met betrekking tot de Soenitische Islam, laat de geschiedenis duidelijk zien dat zij de onverzadigbare bloeddorstig pad van het zwaard hanteren tegen niet-Moslims om hun versie van de Islam uit te breiden.

 

Als je naar de Talmoed en de Koran kijkt, zul je ontdekken dat ze veel dingen gemeen hebben inclusief pedofilie. De vrouw van Mohammad, Aisha, was slechts 9 jaar oud toen hij haar trouwde. En zoals we hebben gezien, verafschuwen en veroordelen de rabbijnen de Koran of de Islam helemaal niet.

Daarentegen hebben ze onverzadigbare bloeddorstige haat tegen het Christendom en zullen tot het uiterste gaan om te vernietigen. Dit geldt alleen voor de Talmoedisten/Kabbalisten. Er zijn ook Joodse groepen die de Talmoed/Kabbala niet volgen.

Er is in IsraŽl een Joodse minderheid die de Talmoed/ Kabbala niet volgt. Ze volgen alleen het Oude Testament en worden "Karatai" Joden genoemd.

 

4. Zuid-Afrika en genocide van Gaza bij Internationale Gerechtshof in Den Haag

 

Advocaten van Zuid-Afrika beschuldigen IsraŽlische politici van genocidale opruiing

 

 

Zuid-Afrika heeft op 29 december 2023 een klacht ingediend tegen IsraŽl bij Internationale Gerechtshof in Den Haag wegens genocide.

Op 11 en 12 Januari 2024 werd de zaak door het gerechtshof behandeld.

 

Advocaat van Zuid-Afrika somt onthutsende statistieken op in Gaza

 

 

Egypte, Bolivia, MaleisiŽ, Turkije en JordaniŽ sluiten zich aan bij de genocidezaak van Zuid-Afrika tegen IsraŽl

 

 

Tussentijds uitspraak van Internationale Gerechtshof in Den Haag

 

Op vrijdag 26-1-2024 heeft het Internationale Gerechtshof een tussentijds vonnis geveld over de aanklacht van Zuid-Afrika tegen IsraŽl over de genocide van Gaza.

 

 

President van het Gerechtshof zegt:

De commissaris-generaal van de UNRWA verklaarde ook dat de crisis in Gaza, ik citeer, "verergerd wordt door ontmenselijkende taal." einde citaat.

In dit verband heeft het Hof kennis genomen van een aantal verklaringen van hoge IsraŽlische functionarissen. Zij vestigt met name de aandacht op de volgende voorbeelden:

 

Op 9 oktober 2023 kondigde de heer Yoav Galant, minister van Defensie van IsraŽl, aan dat hij opdracht had gegeven tot een volledige belegering van Gaza-stad, en dat er geen elektriciteit, geen voedsel, geen brandstof zou zijn en dat alles was gesloten.

De volgende dag verklaarde minister Galant in een toespraak tot IsraŽlische troepen aan de grens met Gaza, ik citeer: "Ik heb alle beperkingen opgeheven, je hebt gezien waar we tegen vechten, we vechten tegen menselijke dieren. Dit is de ISIS van Gaza. Dat is waar wij tegen strijden. Gaza zal niet terugkeren naar wat het eerder was. Er zal geen Hamas zijn, we zullen alles elimineren. Als het niet ťťn dag duurt, duurt het een week. Het zal weken of zelfs maanden duren, we zullen alle plaatsen bereiken." einde citaat.

 

Op 12 oktober 2023 verklaarde de heer Isaac Herzog, president van IsraŽl, verwijzend naar Gaza, ik citeer: "We werken, opereren militair volgens de regels van het internationaal recht, ondubbelzinnig. Het is een hele natie daar die verantwoordelijk is. Het is niet waar deze retoriek over burgers die niet op de hoogte zijn, niet betrokken zijn. Het is absoluut niet waar. Ze hadden in opstand kunnen komen. Ze hadden kunnen vechten tegen dat kwaadaardige regime, dat Gaza overnam in een staatsgreep. Maar we zijn in oorlog. Oorlog, we zijn in oorlog. We verdedigen onze huizen, we beschermen onze huizen, dat is de waarheid. En wanneer een natie zijn huis beschermt, vecht het. En we zullen vechten totdat we hun ruggengraat breken." einde citaat.

 

Op 13 oktober 2023 heeft de heer IsraŽl Katz, toenmalig minister van Energie en Infrastructuur van IsraŽl, verklaard op X, voorheen twitter, ik citeer: "We zullen de terroristische organisatie Hamas bestrijden en vernietigen. Alle burgerbevolking in Gaza krijgt het bevel om onmiddellijk te vertrekken. We zullen winnen. Ze zullen geen druppel water of een enkele batterij krijgen totdat ze de wereld verlaten." einde citaat.

 

De rechtbank neemt ook kennis van een persbericht van 16 november 2023, uitgegeven door 37 speciale rapporteurs, onafhankelijke deskundigen en leden van werkgroepen die deel uitmaken van de speciale procedures van de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties, waarin ze alarm sloegen over, ik citeer: "Waarneembaar genocidale en ontmenselijkende retoriek afkomstig van hoge IsraŽlische regeringsfunctionarissen." einde citaat.

 

Bovendien merkte het Comitť van de Verenigde Naties, voor de uitbanning van rassendiscriminatie op 27 oktober 2023, op dat het zich grote zorgen maakte over de sterke toename van racistische haat zaaiende uitlatingen en ontmenselijking gericht tegen Palestijnen sinds 7 oktober.

 

Naar het oordeel van het Hof volstaan voornoemde feiten en omstandigheden om te concluderen dat ten minste een deel van de door Zuid-Afrika geclaimde rechten, waarvoor het bescherming vordert, aannemelijk zijn. Dit is het geval met betrekking tot het recht van de Palestijnen in Gaza om te worden beschermd tegen daden van genocide en daarmee verband houdende verboden handelingen die in Artikel III worden genoemd. En het recht van Zuid-Afrika om te eisen dat IsraŽl de verplichtingen van IsraŽl uit hoofde van het verdrag nakomt.

 

De president van het Internationale Gerechtshof geeft details over de humanitaire catastrofe in Gaza

 

 

President van het Gerechtshof zegt:

Volgens bronnen van de Verenigde Naties bestaat de Palestijnse bevolking in de Gazastrook uit meer dan 2 miljoen mensen. Palestijnen in de Gazastrook vormen een substantieel deel van de beschermde groep. Het Hof merkt op dat de militaire operatie die IsraŽl voert na de aanval van 7 oktober 2023 heeft geleid tot een groot aantal doden en gewonden alsmede massale vernietiging van huizen. De gedwongen verplaatsing van de overgrote meerderheid van de bevolking en de grote schade aan de civiele infrastructuur.

 

Hoewel cijfers met betrekking tot de Gazastrook niet onafhankelijk kunnen worden geverifieerd, geeft recente informatie aan dat 25.700 Palestijnen zijn gedood. Er zijn meer dan 63.000 gewonden gemeld. Meer dan 360 wooneenheden zijn verwoest of gedeeltelijk beschadigd en ongeveer 1,7 miljoen mensen zijn intern ontheemd.

 

Het Hof neemt in dit verband kennis van de verklaring van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor humanitaire zaken en noodhulpcoŲrdinator, de heer Martin Griffiths, van 5 januari 2024, ik citeer: "Gaza is een plaats van dood en wanhoop geworden. Gezinnen slapen in de open lucht terwijl de temperaturen dalen. Gebieden waar burgers voor hun veiligheid moesten verhuizen, zijn gebombardeerd. Medische voorzieningen worden meedogenloos aangevallen. Er voltrekt zich een ramp voor de volksgezondheid. Gaza is gewoon onbewoonbaar geworden. De mensen zijn getuige van dagelijkse bedreigingen voor hun bestaan, terwijl de wereld toekijkt." einde citaat

 

Na een missie naar Noord-Gaza, meldde de Wereldgezondheidsorganisatie dat vanaf 21 december 2023, Ik citeer: "Een ongekende 93% van de bevolking van Gaza wordt geconfronteerd met crisisniveaus van honger met onvoldoende voedsel en hoge niveaus van ondervoeding." einde citaat

 

Het Hof neemt verder kennis van de verklaring van de commissaris-generaal van de Organisatie van de Verenigde Naties voor hulpverlening aan Palestijnse vluchtelingen in het Nabije Oosten (UNRWA), de heer Philippe Lazarini op 13 januari 2024, ik citeer: "Het is 100 dagen geleden dat de verwoestende oorlog begon met het doden en ontheemden van mensen in Gaza na de gruwelijke aanvallen die Hamas en andere groepen hebben uitgevoerd op mensen in IsraŽl. Het zijn 100 dagen van beproeving en angst geweest voor gijzelaars en hun families. In de afgelopen 100 dagen hebben aanhoudende bombardementen in de Gazastrook geleid tot de massale ontheemding van een bevolking die in een staat van verandering verkeert, voortdurend ontworteld en gedwongen om van de ene op de andere dag te vertrekken om te verhuizen naar plaatsen die net zo onveilig zijn. Deze oorlog trof meer dan 2 miljoen mensen. De hele bevolking van Gaza, velen zullen levenslange littekens dragen, zowel fysiek als psychologisch. De overgrote meerderheid, inclusief kinderen, is diep getraumatiseerd. Overvolle en onhygiŽnische UNRWA-opvangcentra zijn de thuisbasis geworden van meer dan 1,4 miljoen mensen. Het ontbreekt hen aan alles, van voedsel tot hygiŽne tot privacy. Mensen leven in onmenselijke omstandigheden waar ziekten zich verspreiden, ook onder kinderen. Ze leven door het onleefbare en de klok tikt snel naar hongersnood. De benarde situatie van kinderen in Gaza is bijzonder hartverscheurend. Een hele generatie kinderen is getraumatiseerd en zal jaren nodig hebben om te genezen. Duizenden zijn gedood, verminkt en wees geworden. Honderdduizenden zijn verstoken van onderwijs. Hun toekomst is in gevaar met verstrekkende en langdurige gevolgen." einde citaat

 

De uitspraken van het Internationale Gerechtshof zijn bindend, maar het heeft geen middelen om uit te voeren. IsraŽl kan daarom zoín uitspraak altijd naast zich neerleggen.

 

Commentaar:

 

De IsraŽlische elite en Hamas werken voor ťťn en dezelfde meester, namelijk: Khazaarse Mafia (hier, hier, hier) / ShabateeŽrs/ Frankisten/ Synagoge van Satan/ Illuminati/ Vrijmetselarij. Ze zijn allebei monsterlijke, verwerpelijke en demonische verraders die helemaal niets om hun eigen bevolkingen geven, maar zullen hen opofferen, zonder enig probleem of gewetensbezwaren, op het satanische demonische altaar van de Nieuwe Wereld Orde / Antichrist.

Ze zijn beiden deel ervan, of worden gecontroleerd door de "agentuur" van de "Illuminati" zoals geopenbaard door Albert Pike, de onheilige paus van de vrijmetselarij, om de derde wereldoorlog aan te wakkeren.

 

Wanneer de satanisten niet erin slagen met genocidale bloedvergieten van Palestijnen in Gaza om de derde wereldoorlog te beginnen tussen IsraŽl en de Islamitische wereld, dan zal de mogelijke volgende stap zijn het opblazen van de Al-Aqsa/ Rotskoepel moskee zodat de Islamitische wereld dermate woedend zal worden tot een niveau dat ze geen andere keuze hebben dan IsraŽl aan te vallen.

 

5. Prominente Joden veroordelen de gruwelen van Gaza

 

Veel IsraŽli's verafschuwen wat er in Gaza gebeurt. Ze spreken zich uit tegen deze ongekende wreedheid en genocide. We presenteren hieronder vier voorbeelden van prominente Joden die zich uitspraken tegen de verschrikkingen in Gaza.

 

Ami Ayalon Ex- Shin Bet chef

 

14 december 2023: Ami Ayalon, ex-Shin Bet chef, beschuldigt IsraŽl van het toepassen van tactieken die vergelijkbaar zijn met al-Qaeda en IS in Gaza

 

 

Hij zegt:

Dus ik ben geen psycholoog, ik weet het niet zeker. Ik begrijp het helemaal, maar ik denk dat een van de scenario's is dat we te veel, U weet wel, chaosagenten in IsraŽl hebben. Weet U, ik hoor het op televisie, sommigen van hen waren vroeger mijn vrienden, en ze leggen me uit en ons allemaal dat ons doel, niet militair, ons politieke doel, zou moeten zijn om een menselijke ramp in Gaza te creŽren. Want uit de chaos zullen we opnieuw beginnen. En ik kan je vertellen Aaron, dat dit is precies de theorie van de meest radicale, fundamentele Moslimorganisaties. Dit is precies de theologie en de strategie van ISIS en van Al-Qaeada. Van de chaos zullen we overleven.

 

Ö.chaosagenten in IsraŽl: Deze zijn satanische chaos criminelen van Albert Pike, de onheilige paus van Vrijmetselarij, om de derde wereldoorlog aan te wakkeren.

 

De vermeende brief van Albert Pike aan Giuseppe Mazzini op 15 augustus 1871 met betrekking tot de derde wereldoorlog luidt:

"De Derde Wereldoorlog moet worden aangewakkerd door het benutten van de verschillen, veroorzaakt door de "agentur" van de "Illuminati", tussen de politieke zionisten en de leiders van de Islamitische wereld. De oorlog moet op zo'n manier worden gevoerd dat de Islam (de Islamitische Arabische wereld) en politiek zionisme (de staat IsraŽl) elkaar wederzijds vernietigen."

 

De "agenten van chaos" aan beide kanten maken overuren om voorwaarden te scheppen voor een bloedige oorlog tussen IsraŽl en de Islamitische wereld en daarmee de derde wereldoorlog te starten.

 

Met de provocerende aanvallen op Libanon en vermoorden van de kopstukken van Hazbollah en Hamas probeert IsraŽl een tweede front te openen tegen Libanon. De IsraŽlische Nationale Minister van Veiligheid, Itamar Ben Gvir zegt dat IsraŽl een oorlog moet starten tegen Hezbollah.

 

 

 

De heer Ben Gvir heeft ook de wens uitgesproken om Gaza compleet etnisch te zuiveren.

 

 

 

De IsraŽlische minister van Communicatie, Shlomo Karai, heeft vergelijkbare wens uitgesproken met betrekking tot etnisch zuiveren van Gaza.

 

Door aanvallen uit te voeren op de Iraanse basis in SyriŽ en het vermoorden van militaire kopstukken, probeert IsraŽl Iran ertoe te verleiden om vergeldingsaanvallen uit te voeren en een oorlog te starten. Zowel Iran als Hezbollah hebben zich tot nog toe ingehouden op de provocaties van IsraŽl.

 

"Omdat uit de chaos, zullen we opnieuw beginnen": Dit is een zeer belangrijk satanisch vrijmetselaars/illuminatie motto van "Ordo ab Chao", Orde uit chaos. De satanisten ".... creŽerden een menselijke ramp in Gaza.." om ervoor te zorgen dat het resulteert in de derde wereldoorlog, met miljoenen liters menselijk bloed als offer aan Satan/ Moloch/ Bašl, en uit die afschuwelijke verschrikkingen zal de antichrist aan de wereld worden gepresenteerd als de "verlosser".

 

Ehud Olmert, voormalig premier van IsraŽl (2006-2009)

 

6 december 2023, Ehud Olmert: "Netanyahu is een nationale en historische ramp voor IsraŽl"

 

 

Hij zegt:

 

"Laat het duidelijk zijn. Netanyahu is een nationale historische ramp voor IsraŽl. Hij moet gaan. Ben Gevir is een vreselijke manifestatie. Smotrich is een vreselijke manifestatie. De Hilltop Jeugd in de gebieden op de Westelijke Jordaanoever is een vreselijke manifestatie.

Wat ik denk over Ben Gvir en zijn vrienden, heb ik in IsraŽl beschreven, niet in Turkije, in IsraŽl, in hun bijzijn, op de meest extreme manier. Ik noem ze vijanden. Ik zeg dat het slagers zijn. Dat zijn ze, dat ze moordenaars zijn. Het zijn moordenaars. Het zijn terroristen. Ik zei het tegen mijn eigen volk, tegen mijn eigen minister.

Sinds 2009 was het IsraŽlische beleid absoluut negatief, was het niet echt bereid voor een zinvolle proces dat essentieel was. Zij hebben zich niet gehouden aan het beleid dat ik heb geschetst, dat was, een echte kans op vrede. En ik pleit de IsraŽlische regering uit 2009 niet vrij van verantwoordelijkheid voor het gebrek aan communicatie.

Ik denk dat hij [Netanyahu] een gevaar is voor IsraŽl, dat hij onmiddellijk moet worden ontslagen, dat hij eruit moet worden gegooid, dat hij een slechte tijd is om vele redenen die niets te maken hebben met de Palestijnen."

 

Ehud Olmert noemt Netanyahu een "nationale ramp voor IsraŽl." Hij weet waar hij het over heeft, want de huidige IsraŽlische leiderschap creŽert voorwaarden voor een onvoorstelbare slachting van het IsraŽlische volk. De genocide en gruwelen in Gaza zullen door de vijanden van IsraŽl worden gebruikt om nog afschuwelijkere genocide onder het volk van IsraŽl aan te richten.

De wreedheid en slechtheid van de huidige IsraŽlisch leiderschap vat hij samen als volgt: "vijanden", "slagers", "moordenaars" en "terroristen." De hele wereld is getuige van deze onvoorstelbare wreedheid, genadeloosheid en goddeloosheid.

 

Ehud Olmert is niet de enige die zich zorgen maakt over de gevolgen van de oorlog in Gaza voor het volk IsraŽl.

Op Vrijdag 26 januari 2024 rapporteerde CNN in een artikel getitelde ďNetanyahu must be removed, top former Israeli national security officials sayĒ:

ďMeer dan 40 hoge voormalige IsraŽlische nationale veiligheidsfunctionarissen, gevierde wetenschappers en prominente bedrijfsleiders hebben een brief gestuurd naar de president en voorzitter van het parlement van IsraŽl waarin ze eisen dat de IsraŽlische premier Benjamin Netanyahu uit zijn ambt wordt ontheven omdat hij volgens hen een "existentiŽle" bedreiging voor het land vormt

 

Hongaars- Canadees-Joodse arts Dr. Gabor Mate

 

Dinsdag 2 december 2023: Hongaars-Canadees-Joodse arts Dr. Gabor Mate: Netanyahu is "een van de donkerste geesten op het wereldtoneel op dit moment"

 

 

Dr. Gabor Mate zegt:

ďIk ben het volledig eens met Netanyahu. Het licht zal triomferen over de duisternis. Hij is alleen een beetje in de war over wat licht en duisternis vertegenwoordigt. Hij is een van de donkerste geesten, op het ogenblik, op het wereld toneel. Hij durft om profetie te citeren. Ik zal hem een profetie geven. In de Tenach [Oude Testament] staat: "Gij Zult een vreemdeling niet onderdrukken, want gij kent het hart van een vreemdeling. Gij die vreemdeling was in Egypte."

ďEn waar Netanyahu zijn carriŤre aan heeft gewijd, is het onderdrukken van de ander. En hij durft maar door te babbelen over licht? En wat we daar zien, en weet U, met Netanyahu is het net als met veel van de politici, zet het geluid uit, luister gewoon naar hun lichaamstaal. Wat U daar ziet, is een persoon die zo vervreemd is van zijn menselijkheid, zo toegewijd aan zijn ego dat, zoals ze in het Hongaars zeggen, wat hij ook zegt, niet zelfs het tegendeel is waar. Het is zo vals. Zelfs het tegendeel is niet waar. En ja Bibi, het licht zal zegevieren ondanks alles wat U kunt doen. En U hebt veel macht om veel lijden te veroorzaken, en dat zult U ook doen, want dat is U natuur. Dat is waaraan u zich hebt gecommitteerd.Ē

 

4 -1-2024: Ilan Pappe, IsraŽlische historicus spreekt over continue verdrijving van Palestijnen sinds 1967

 

 

Ilan Pappe zegt:

ďMensen wisten van de etnische zuivering van Palestina [in 1948], het was geen geheim. Je kunt niet bijna een miljoen mensen eruit schoppen zonder dat de wereld het niet opmerkt.Ē

ďMaar er was een bewuste keuze dat IsraŽl het zou mogen doen als compensatie voor de Holocaust of antisemitisme of zoals een Amerikaanse diplomaat het uitdrukte: we staan een klein onrecht toe om een veel groter onrecht te corrigeren. En dat is de reden waarom IsraŽl de etnische zuivering tot 1967 voortzette. Het verdreef 36 dorpen uit IsraŽl.Ē

ďTijdens de oorlog van 67 werden 300.000 Palestijnen verdreven. Sinds 1967 tot op de dag van vandaag heeft IsraŽl meer dan een half miljoen Palestijnen verdreven van de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook

ďEn net voor 7 oktober vonden er etnische zuiveringen plaats in Oost-Jeruzalem, het zuiden van Hebron en de Jordaanvallei. Dus het verdrijven van de Palestijnen, hetzij in kleine aantallen of in grote aantallen, zoals nu in de Gazastrook wordt gedaan, maakt deel uit van wat IsraŽl beschouwt als een legitiem arsenaal om de levensvatbaarheid van een Joodse staat te handhaven.Ē

 

Degenen die onvoorwaardelijk de misdaden tegen Gaza goedkeuren of ondersteunen, met inbegrip van diegene in de evangelische wereld, moeten luisteren naar de wijze woorden van Ami Ayalon, Ehud Olmert, Gabor Mate, Ilan Pappe en vele anderen en stoppen onmiddellijk met deze dwaasheid! U staat aan de verkeerde kant van de geschiedenis!

 

Commentaar:

 

De IsraŽlische elite en Hamas werken voor ťťn en dezelfde meester, namelijk: Khazaarse Mafia (hier, hier, hier) / ShabateeŽrs/ Frankisten/ Synagoge van Satan/ Illuminati/ Vrijmetselarij. Ze zijn allebei monsterlijke, verwerpelijke en demonische verraders die helemaal niets om hun eigen bevolkingen geven, maar zullen hen opofferen, zonder enig probleem of gewetensbezwaren, op het satanische demonische altaar van de Nieuwe Wereld Orde / Antichrist.

Ze zijn beiden deel ervan, of worden gecontroleerd door de "agentuur" van de "Illuminati" zoals geopenbaard door Albert Pike, de onheilige paus van de vrijmetselarij, om de derde wereldoorlog aan te wakkeren.

 

Wanneer de satanisten niet erin slagen met genocidale bloedvergieten van Palestijnen in Gaza om de derde wereldoorlog te beginnen tussen IsraŽl en de Islamitische wereld, dan zal de mogelijke volgende stap zijn het opblazen van de Al-Aqsa/ Rotskoepel moskee zodat de Islamitische wereld dermate woedend zal worden tot een niveau dat ze geen andere keuze hebben dan IsraŽl aan te vallen.

 

6. IsraŽlische Generaal: Naar mijn mening is het erg moeilijk om Hamas te ondermijnen

 

 

 

In een interview met IsraŽlische zender Channel 12 op 21-1-2024 heeft de IsraŽlische Generaal-majoor Itzhak Brik zijn bezorgdheid geuit over de voortgang van de oorlog in Gaza.

 

Transcript van het interview

 

Interviewer: Het is de 105e dag van de oorlog, wat is volgens u de huidige situatie?

 

Generaal-majoor Itzhak Brik: Naar mijn mening bevinden we ons op een zeer kritiek punt in de oorlog in Gaza en we moeten ons hier terdege van bewust zijn. We hebben een kookpunt bereikt in het Rafah-kamp, dat 2 miljoen vluchtelingen herbergt, van wie sommigen uit het noorden zijn gevlucht, en ze verkeren in een vreselijke staat van overbevolking. Als we daar naar binnen zouden gaan, zou het massamoord zijn. Ondanks de vernietiging van 1.100 tunnelingangen, zijn er duizenden extra tunnelingangen. Met dit kleine aantal tunnels vernietigd, zijn er honderden kilometers aan andere tunnels. Dit betekent dat zolang we geen oplossing voor dit dilemma vinden, we geen overwinning op Hamas zullen behalen.

 

Interviewer: Zonder controle over de grenzen en de Philadelphi-route, zal het niet mogelijk zijn om deze oorlog te winnen?

 

Generaal-majoor Itzhak Brik: De oorlog kan niet worden gewonnen. We moeten de waarheid onder ogen zien en stoppen met het vertellen van verhalen over ons, ons en ons, maar eerder zeggen hoe? Naar mijn mening is het erg moeilijk om Hamas te ondermijnen, en het gemakkelijkste is om de gijzelaars terug te brengen. We moeten vandaag een akkoord bereiken met Hamas, waarin een plan is opgenomen om de gijzelaars terug te sturen.

 

Generaal Brik lijkt de IsraŽlische regering onder druk te willen zetten om onderhandelingen met Hamas te beginnen om gijzelaars vrij te krijgen.

De hooggeplaatste militair zegt dat ďoverwinningĒ op Hamas moeilijk is. Generaal Itzhak Brik zegt dit niet voor niets. Hij lijkt hiermee aan te geven dat met de inval in Gaza IsraŽl zich in een moeras heeft gemaneuvreerd.

 

Misschien is de bedoeling van deze oorlog dat IsraŽl de oorlog verliest en wordt volkomen ondergelopen door de omringende vijanden waarna Samson-doctrine in werking wordt gesteld waarbij IsraŽl de aanvallers bestookt met kernbommen. Daarmee zou de onheilige plan van Albert Pike, zoals hierboven aangehaald, in vervulling gaan, namelijk: dat de Islam (de Islamitische Arabische wereld) en politiek zionisme (de staat IsraŽl) elkaar wederzijds vernietigen

 

De bezorgdheid van Generaal Brik, met betrekking tot de oorlog in Gaza, wordt ook gedeeld door een andere IsraŽlische generaal: Ephraim Michael. Zie hieronder interview met hem.

 

 

 

Hieronder transcript van het interview

 

Deze oorlog in september en oktober trof ons. We hadden een ramp. Ik wil er niet meer naar terug, een totale ramp. En nu gaan we binnen en vechten tegen Hamas.

Dames en heren, de tunnels bevinden zich niet in IsraŽl. De tunnels bevinden zich in de Gazastrook. Ze hebben ze 20 jaar lang gebouwd. Ze wachtten op ons. Ze wachtten, wanneer komen we hier met onze mensen? Nu, als ingenieur, zelfs die op veel gebieden in het leger heeft gewerkt, ben ik verbaasd over de kracht van hun constructie, hun integratie van deze tunnels en het netwerk van deze tunnels.

 

Het IsraŽlische leger was niet voorbereid om tunnels te doorzoeken of te vernietigen. Ons leger bestaat uit grondtroepen, niet uit een leger dat tunnels doorzoekt. Daarom kostte het veel tijd, daarom is het traag. In de loop van de oorlog leerden ze.

 

Let op het aantal doden. Eenheid 601, de eenheid van militaire ingenieurs en paramedici die hen kwamen redden. Zij zijn de troepen met de hoogste slachtoffercijfers.

Het IsraŽlische leger heeft naar mijn mening nu, op dit moment, de vaardigheid om de controle over te nemen van een groot netwerk in de buurt van de Philadelphi-corridor, ongeveer 3, 4, 5 kilometer, samen met deze grens die we beveiligen, om de troepen een beetje terug te trekken, om zich te concentreren op het opzetten van extra vliegtuigeenheden, technologische eenheden en extra vliegtuigen,  en niet achter elkaar.

 

Wat is er met ons aan de hand? We komen binnen met een Merkava 45-tank, die 100 miljoen shekels kost, en een terrorist komt uit de tunnel tevoorschijn met een RPG die de Russen en Koreanen nu hebben vergroot, die 200 dollar kost, en vernietigt onze tanks.

 

Heren, dit is een andere oorlog. We zijn erin gelokt en we zijn er niet klaar voor.

 

7. Open brief van pastor Chuck Baldwin aan de evangelische leiders van de VS

 

 

Nieuwsflits voor Ralph Reed, James Dobson, Robert Jeffress, Jonathan Falwell, John Hagee, Richard Land, Jack Graham, et al.

https://chuckbaldwinlive.com/Articles/tabid/109/ID/4465/News-Flash-For-Ralph-Reed-James-Dobson-Robert-Jeffress-Jonathan-Falwell-John-Hagee-Richard-Land-Jack-Graham-Et-Al.aspx

 

*************************************************************************

 

Door Chuck Baldwin

dinsdag 30 november 2023

 

(Aan Abonneer je gratis op mijn columns, klik hier.)

Nieuwsflits: IsraŽl is GEEN Joodse staat; het is een Zionistische staat. Het Jodendom is NIET het Oude Verbond religie van Jehovah; het is de antichristelijke religie van de FarizeeŽn. De belofte aan Abraham in Genesis 12:3 wordt NIET vervuld in de staat IsraŽl; het werd vervuld in Jezus Christus (Galaten 3:16). Er is GEEN beloofde zegen voor Amerika voor het zegenen van de antichrist Zionistische Staat IsraŽl; in feite helpen jullie om Gods vloek over Amerika te brengen voor het leiden van de natie naar het ondersteunen van de atheÔstische, antichristelijke staat IsraŽl en voor het vrijwillig deelnemen aan zijn internationale oorlogshandelingen, misdaden, moord en genocide.

 

Van The Christian Post::

Vooraanstaande evangelische leiders hebben een brief ondertekend waarin ze aandringen bij belangrijke politieke leiders om een standpunt in te nemen tegen antisemitisme, IsraŽl te steunen en te reageren op het bloedbad door Hamas op 7 oktober die zij beschreven als het meest "belangrijk sinds de Holocaust."

 

De brief, waarvan een kopie werd verstrekt aan The Christian Post, dringt erop aan bij Congres om "zonder vertraging de volgende specifieke stappen te ondernemen om te strijden tegen antisemitisme en ervoor te zorgen dat de Joodse staat deze gruwelijke aanval overleeft."

 

"We vertegenwoordigen vele geloofstradities en zijn samengekomen, in ťťn verenigde stem, om onze gedeelde menselijkheid te verdedigen tegen barbaarsheid en terreur", staat in de brief die maandag is vrijgegeven.

 

De christelijke leiders roepen op tot concrete stappen van het Congres, zoals financiering van het IsraŽls defensie, het aannemen van wetten tegen antisemitisme en het toezicht houden op maatregelen om haatmisdrijven in de VS te voorkomen en te bestraffen.

 

"In de nasleep van deze gruwelijke terreur, braken antisemitische protesten uit in de Verenigde Staten en de rest van de wereld. We zullen niet zwijgen als reactie daarop. Net als de ondertekenaars van deze brief blijft de meerderheid van de Amerikanen hun Joodse broeders en zusters in de Verenigde Staten en in de Joodse thuisland bij staan. Aangezien Joden het doelwit blijven van meer dan de helft van de religieus gemotiveerde haatmisdrijven in de Verenigde Staten en nu IsraŽl wordt geconfronteerd met vechten voor zijn voortbestaan, moeten Amerikanen van alle religies en achtergronden nu actie nemen", schreven ze.

 

"Met deze brief veroordelen we samen antisemitisme en verkondigen onze steun voor het recht van IsraŽl op zelfverdediging. De regering van Verenigde Staten en de volksvertegenwoordigers in het Congres, kunnen niet zwijgen in de strijd zowel tegen antisemitisme als in het steunen van de staat IsraŽl."

 

Ondertekenaars van de brief zijn onder meer: Ralph E. Reed, voorzitter van de Faith & Coalitie voor de Vrijheid; Timothy Head, uitvoerend directeur van de Faith & Freedom Coalitie; James Dobson, oprichter en voorzitter van de Dr. James Dobson Family Instituut; Robert Jeffress, senior pastor van de First Baptist Church in Dallas, Texas; Jonathan Falwell, kanselier van Liberty University; Jentezen Franklin, senior pastor van Free Chapel in Gainesville, Georgia; Hefboom Graham, senior pastor van de Prestonwood Baptist Church in Plano, Texas; John Hagee, algemeen directeur en predikant van de Cornerstone Church in San Antonio, Texas; Richard Land, uitvoerend redacteur van The Christian Post en emeritus president van Southern Evangelisch Seminarie; David Olson, senior pastor van Heartland Church in Ankeny, Iowa; Gordon Robertson, CEO en president van The Christian Omroep Netwerk; James Robison, oprichter en voorzitter van LIFE Outreach Internationaal; Jordan Sekulow, president en CEO van ACLJ Action; en rabbijn Tuly Weisz, voorzitter van Israel365 en redacteur van The Israel Bible.

 

Laten we de kwestie corrigeren met enkele FEITEN:

 

1. IsraŽl is geen slachtoffer; het is een agressorstaat.

 

Sinds december 1947 heeft het IsraŽlische leger afschuwelijke daden van agressie gepleegd tegen de vreedzame mensen van Palestina. Met de hulp van Groot-BrittanniŽ en Verenigd Staten (vooral president Harry Truman), leidden de atheÔstische, oorlogszuchtige leiders van de zionistische beweging een bloeddorstige aanval op een onschuldige en ongewapende bevolking, en maakten zich schuldig aan wreedheden, verkrachting, ontvoering, marteling, verminking, plundering en moord en massale etnische zuiveringen en genocide tegen het Palestijnse volk.

 

Jullie zogenaamde evangelische leiders gebruiken het woord "holocaust" om de acties van Hamas tegen het IsraŽlische leger te omschrijven. Als dat het geval is, dan heeft het Franse verzet "holocaust" gepleegd tegen de bezettende nazitroepen in Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog, omdat IsraŽl niet minder een bezettingsmacht is, gelijk van geest en handelen naar het naziregime.

 

De ECHTE holocaust in Palestina is gepleegd door IsraŽl, niet door Hamas. Sinds de aanval en bezetting van Palestina begon in 1947, heeft IsraŽl meer dan 5 miljoen Palestijnen vermoord. En sinds de Zesdaagse Oorlog van IsraŽl, waarin het een blitzkrieg-stijl aanval lanceerde op zijn Arabische buren in 1967, is het Palestijnse volk behandeld als vee in de openluchtgevangenis die bekend staat als Gaza en de Westelijke Jordaanoever.

 

Dr. Paul Craig Roberts beschrijft nauwkeurig het Westerse evangelisten onder "leiding" van u, mannen hierboven vermeld:

ďElke westerse instelling heeft gefaald. Regeringen vertegenwoordigen machtige materiŽle belangen, geen burgers. Universiteiten en openbare scholen zijn indoctrinatie centra tegen de Westerse beschaving en blanke mensen. Media is een propagandaministerie ten behoeve van officiŽle standpunten. De wet is niet langer een schild van het volk; het is een wapen dat door de machthebbers wordt gebruikt tegen politieke tegenstanders, wat betekent dat democratie en vrijheid van meningsuiting dood zijn. En nu hebben Christenen zich van Christus afgekeerd en genocide goedgekeurd.

https://www.theguardian.com/world/2023/oct/30/us-evangelical-christians-israel-hamas-war

ďChristelijke evangelisten zijn duidelijk een beperking voor het buitenlands beleid van de VS, aangezien de daden van IsraŽl worden geÔnterpreteerd als de werking van de hand van God. Menselijk Rechten en moreel geweten worden verdrongen door profetie.Ē

 

2. Uw IsraŽl-profetieŽn zijn een duivelse vervalsing.

 

HET HELE Oude Testament profetieŽn over het nationale IsraŽl zijn in vervulling gegaan. Elke laatste van hen! Nationaal IsraŽl Ė of, meer feitelijk, het overblijfsel van het nationale IsraŽl in de stammen Juda en Benjamin, met inbegrip van de stad Jeruzalem en de Joodse tempel Ė werden vernietigd door God, met behulp van het Romeinse leger als Zijn instrument van gerechtigheid - in 70 n.Chr. De AssyriŽrs hadden de tien noordelijke stammen vernietigd, zo'n zevenhonderd jaar eerder.

 

De stad die U "Jeruzalem" noemt vandaag is NIET de Bijbelse stad Jeruzalem. Die stad is voorgoed verdwenen. De stad genaamd "Jeruzalem" in Palestina vandaag de dag is een Romeinse stad gebouwd door de keizer Hadrianus in 135 na Christus en kreeg de naam Aelia Capitolina, dat betekent "de stad van Hadrianus en Jupiter." De muren rond de "Oude Stad" van Aelia Capitolina werden gebouwd door de Ottomaanse heerser Suleyman de Grote in 1516.

 

Het moderne Jeruzalem is een heidens stad. In Openbaring inspireerde de Heilige Geest de apostel Johannes om zelfs ernaar te verwijzen als "Egypte" en "Sodom" en "Babylon". Er is geen "heilige stad" Jeruzalem meer, net zoals er geen biologische "Joden" meer zijn als "Gods uitverkoren volk".

 

In uw ondertekende brief verwijst u naar het moderne IsraŽl als "het Joodse thuisland". Die uitspraak is klassiek propaganda van Scofield. De Zionistische Joden in Palestina van vandaag kwamen uit Europa, daarom worden ze "Ashkenazi" Joden genoemd. Ze hebben geen Abrahamitische bloed dat stroomt door hun aderen meer dan jullie of ik. Het thuisland van de Ashkenazis is niet het land Palestina; het is het land van de Khazaren. De Sefardische minderheid Joden zijn de enigen die een legitieme aanspraak hebben op voorouderlijke thuislanden in Palestina, en de Asjkenazi Zionisten haten de Sefardische Joden en vervolgen hen bijna net zo erg als de Palestijnen. Heren, wat zegt u dat?

 

Echter, Palestina IS de thuisland van, nou ja, de Palestijnen. Veel, zo niet de meeste, Palestijnen wier land door geweld en bloed van hen is gestolen, traceren hun afstamming van het land tot wel duizend jaar.

 

Sommigen van jullie moeten dit alles weten, maar hetzij om redenen van angst of hebzucht, weigert U deze waarheid te erkennen.

 

En onder Christus' Nieuwe Verbond, zijn Gods uitverkoren volk geen mensen van WELK ras dan ook; het zijn mensen van ALLE rassen die tot geloof in Jezus Christus komen. (EfeziŽrs 1:4)

 

Jullie kerels hebben weloverwogen en bedrieglijk ervoor gekozen om je volgelingen niet de waarheid te vertellen over het Nieuwe Verbondsvolk van God. U negeert moedwillig de overgrote meerderheid van het Bijbelboek Galaten of past deze verkeerd toe, verzen zoals Galaten 3:16:

 ďNu heeft God zijn belofte gedaan aan Abraham en aan zijn nakomeling. Het staat er niet in het meervoud: Ďaan nakomelingení, maar in het enkelvoud: Ďen aan uw nakomelingí, en die nakomeling is Christus.Ē

 

En Galaten 3:28, 29:

ďHet doet er niet meer toe of u Jood bent of Griek, slaaf of vrij mens, man of vrouw. Want samen vormt u een eenheid in Christus Jezus. 29 Als u Christus toebehoort, bent u nakomelingen van Abraham en deelt u in de beloofde erfenis.Ē

 

U doet alsof Romeinen 9:6-8 niet in de Bijbel staat:

ď6 Ik beweer niet, dat God zijn woord heeft gebroken. Want niet allen die tot het volk van IsraŽl behoren, zijn ook werkelijk IsraŽlieten, 7 en niet alle nakomelingen van Abraham zijn ook echt kinderen. Integendeel, er staat: Alleen wie afstammen van Isaak zullen uw nakomelingen genoemd worden. 8 Dat betekent dus, dat iemand geen kind van God is omdat hij een kind is volgens de weg van de natuur, maar omgekeerd: de kinderen die geboren zijn volgens Gods belofte, gelden als nakomelingen.Ē

 

Hetzelfde geldt voor Romeinen 2:28, 29:

ďWie is dus uiteindelijk de echte Jood? Niet hij die het uiterlijk is ó die uiterlijk, in zijn lichaam, de besnijdenis heeft ondergaan. 29 Nee, de ware Jood is hij, die het innerlijk is, die in zijn hart besneden is; dat is het werk van de Geest van God, niet van de geschreven wet. Zo iemand zal dan niet worden geprezen door de mensen, maar wel door God.Ē

 

Plus, je ingewikkelde onderwijs van profetie is niet alleen misleidend; het is overduidelijk diabolisch.

 

3. Vanwege U flagrante verkeerde interpretatie van profetie, bent u blij om raciale haat, diefstal, ontvoering en massamoord goed te keuren: allemaal in naam van de profetie.

 

De New York Times meldde zaterdag dat IsraŽl in een historisch tempo, de Palestijnse burgers in Gaza doodt. Het enorme aantal burgerdoden in Gaza wordt verklaard door de omvang van de bombardementen campagne en de bereidheid van IsraŽl om door de VS geleverde bommen van 2.000 pond te laten vallen op dichtbevolkte gebieden die vol zitten met burgers.

 

Marc Garlasco, een voormalig analist van het Pentagon die de Nederlandse NGO PAX adviseert, vertelde de Times dat hij nog nooit zoiets heeft gezien. "Het gaat alles te boven die ik in mijn carriŤre heb gezien", zei hij. Garlasco voegde eraan toe dat om een historische vergelijking te vinden voor zoveel grote bommen in zo'n klein gebied, men zou moeten "teruggaan naar Vietnam of de Tweede Wereldoorlog".

 

IsraŽlische functionarissen hebben vaak verwezen naar de geallieerde strategische bombardementen op Japan en Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog om hun aanval in Gaza te rechtvaardigen. De vergelijking omvat de Amerikaanse brandbombardementen op Japanse steden, die doodden in 1945 ongeveer 100.000 burgers in Tokio in ťťn nacht, evenals het laten vallen van de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki.

 

IsraŽl heeft ook een beroep gedaan op de Amerikaanse luchtcampagne tegen ISIS, waarbij tientallen doden vielen onder duizenden burgers in Irak en SyriŽ. Maar zelfs de meest brute strijd van de ISIS-oorlog is niet te vergelijken met de aanval van IsraŽl op Gaza. Volgens een onderzoek van AP blijkt dat tussen de 9.000 en 11.000 burgers zijn omgekomen tijdens de Slag om Mosul. Ongeveer een derde werd gedood door luchtaanvallen van de door de VS geleide coalitie of Iraakse troepen, een derde werden gedood door ISIS, en de doodsoorzaak voor de rest is onbepaald.

 

De Slag om Mosul duurde negen maanden, van oktober 2016 tot juli 2017. In minder dan twee maanden in Gaza hebben de IsraŽlische bombardementen minstens 10.000 burgers gedood, volgens een conservatieve schatting geciteerd door The Times.

 

Het Times-rapport zei: "Mensen worden sneller gedood in Gaza, dan zelfs de dodelijkste momenten van de door de VS geleide aanvallen in Irak, SyriŽ en Afghanistan, die zelf alom werden bekritiseerd door de mensenrechten groepen."

 

De IsraŽlische aanval doet ook de burgerslachtoffers in de oorlog in OekraÔne in het niets vallen sinds de inval van Rusland in februari 2022. In ťťn jaar en negen maanden van gevecht, schat de VN dat in OekraÔne minstens 10.000 burgers zijn gedood, onder wie 560 kinderen.

 

De laatste update die op 10 november door het ministerie van Volksgezondheid van Gaza werd vrijgegeven, slechts 35 dagen van de campagne van IsraŽl, zei dat meer dan 4.500 Palestijnse kinderen zijn gedood in Gaza, waarvan het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken erkende dat het op dat moment als een lage schatting werd beschouwd.

 

Ondanks het enorme dodental onder burgers en kinderen, blijven de VS IsraŽl onvoorwaardelijke militaire hulp bieden. Het Witte Huis heeft erkend dat IsraŽl duizenden onschuldige mensen in Gaza doodt, maar heeft gezegd dat er geen "rode lijnen" zijn die van invloed zouden zijn op de Amerikaanse steun (Bron)

 

Vergist U niet, heren: Dit is UW werk! Evangelische leiders zoals jullie hebben dekmantel geboden voor de massamoorden van IsraŽl sinds IsraŽl een staat werd in 1948. Toch betreedt U op zondag U kansels en preekt U over "de liefde voor God" en verwijst naar Jezus als "de Vredevorst". Maar de oorlogen die U goedkeurt, promoot en toejuicht, moorden vermenigvuldigd duizenden van Uw eigen Christelijke broeders en zusters in Palestina. Christelijke broeders en zusters waar U NUL mededogen voor toont.

 

Hoe kunt U de brieven van Johannes onderwijzen met een uitgestreken gezicht en een zuiver geweten?

 

1 Johannes 3:14:

ďWij weten dat wij van de dood naar het leven zijn overgegaan; we weten dat, omdat we onze broeders liefhebben. Wie niet liefheeft, blijft in de dood.Ē

 

1 Johannes 4:20:

Als iemand zegt: Ik heb God lief, maar hij haat zijn broeder, dan is hij een leugenaar. Want hij kan God, die hij nooit gezien heeft, onmogelijk liefhebben, als hij zijn broeder niet liefheeft die hij wel ziet.

 

In de brief die u hebt ondertekend, verwijst u naar uw 'Joodse broeders en zusters'. Bent U zo onbekend met de Schrift? Moderne Joden zijn Talmoedisten die de godheid van onze Heer Jezus Christus ontkennen. De apostel Johannes noemt zulke mensen "antichristenen" (1 Johannes 2:22). Toch noemt u hen "broeders en zusters". Maar de enige broeders en zusters die u in Palestina hebt, zijn de Palestijnse Christenen die u, door uw vocale steun aan de oorlog tegen hen, schuldig maakt aan hun moord.

 

Denkt U Łberhaupt na over wat U onderwijst over profetie? U leert dat de "antichrist" een vredesverdrag zal sluiten met IsraŽl, dat hij zal verbreken. Daarna zal hij zijn legers ontketenen tegen IsraŽl, dat zal worden afgeslacht met slechts een overblijfsel overlevenden. En alleen dan zal Christus terugkeren. U zegt dat dit ALLES MOET gebeuren voordat Christus kan terugkeren.

 

Een vraag, heren: Als uw eschatologie u leert dat het Gods Wil is dat IsraŽl vernietigd wordt door "antichrist", en dat dit MOET gebeuren in overeenstemming met Gods profetische Schriften, waarom doet u zo uw best om IsraŽl te behouden? Hoe weet U dat U niet tegen Gods Wil voor IsraŽl strijdt en de wederkomst van Christus hindert?

 

Oh, denk niet dat ik het niet begrijp dat U allemaal denkt dat U zult worden "opgenomen" voordat dit plaatsvindt. Ik denk dat U denkt dat dat U vrijpleit van alle morele en ethische verantwoordelijkheid. Dus, totdat de "opname" plaatsvindt, kunt U het geld van de rijke Joden aannemen en hun moorden en oorlogen promoten en geen gewetensschuld hebben.

 

Mijne heren, uw begrip van Eschatologie is een sprookje, maar het is een zeer gevaarlijk sprookje.

 

4. Hebt U zelfs de Joodse rabbijnen gelezen?

 

Vanaf het begin van de Zionistische beweging in de negentiende eeuw, veroordeelden bijna unaniem de meest bekende Joodse rabbijnen in de wereld het Zionisme in de krachtigste taal. Hier zijn slechts een paar voorbeelden:

 

Rabbi Yehoshua Leib Diskin, rabbijn van Brisk, Litouwen en later rabbijn van Jeruzalem (1817-1878):

De grootste rabbijnen moeten onmiddellijk bijeenkomen en de Zionisten excommuniceren. Ze zouden hen moeten uitsluiten van het Joodse volk door te verbieden hun brood, hun wijn en gemengde huwelijken met hen.

 

Rabbi Yechiel, Rebbe van Alexander, Polen (c. 1833-1893):

Dit hele idee van het vestigen van een staat is een decreet van gedwongen afvalligheid op ons, G'd spaar ons.

 

Rabbijn Yerucham Yehuda Leib Perelmann uit Minsk, Rusland (1835-1896):

G'd verhoede, een persoon moet zichzelf of zijn kinderen niet toestaan om zich bij de verontreinigde Zionisten aan te sluiten, want hun voeten rennen om kwaad te doen en hun plaats is een plaats van verontreiniging.

 

Rabbijn Chaim Yaakov Naftali Zilberberg, rabbijn in Warschau, Polen:

Stel je voor hoe het zal zijn als, God verhoede, als het idee van Zionisme een realiteit wordt. Dan zullen de zondaars koningen zijn, de onruststokers zullen hoog zijn en de jonge slangen zullen leiders zijn. Dan zullen je vijanden heersen over je.

 

Rabbijn Pinchas Eliyahu Rothenberg, rabbijn van Piltz, Rusland (ca. 1902):

Er is een nieuwe groep die zichzelf "Chovevei Tzion" of "Zionisten" noemt en die veel mensen in hun net verstrikken, die denken dat hun acties voor de ter wille van de hemel zijn. Ik voel mij dan ook genoodzaakt om alle degenen die angst voor G'd in hun hart hebben om zo ver mogelijk van hen te blijven, en om hun daden te ontmaskeren en weg te zuiveren... Alle grote rabbijnen van onze tijd hebben ons al gewaarschuwd om bij hen uit de buurt te blijven, en het is een grote daad voor iedereen die de macht heeft om hun plannen te verijdelen.

(Bron)

 

Vandaag de dag verbranden de Orthodox-Joodse rabbijnen de IsraŽlische vlag; ze marcheren in protesten samen met Palestijnen tegen de staat IsraŽl; het zijn fervente tegenstanders van de Zionistische staat. Zij worden openlijk geslagen in de straten van Jeruzalem door IsraŽlische soldaten. Toch bent U blinde gidsen die de evangelisten van Amerika leiden en schaamteloos de Zionistische misdadiger Benjamin Netanyahu steunt en onderschrijft, die een internationale oorlogsmisdadiger is en massamoordenaar, die Palestijnse Christenen martelt en vermoordt en onschuldige Moslims en die de Orthodox-Joodse rabbijnen martelt en vervolgt in zijn eigen land.

 

Nieuwsflits, de heer Ralph Reed en Gezelschap: U staat aan de verkeerde kant van de geschiedenis, de verkeerde kant van de menselijke fatsoen en moraliteit, de verkeerde kant van Gods natuurwetten, de verkeerde kant van de rechtvaardige oorlog en, het allerbelangrijkste, de verkeerde kant van de Bijbelse eschatologie, Gods Heilig Woord en Christus' Evangelie van het Nieuwe Verbond.

 

Schaamt U zich allemaal!

 

Klik hier voor video's met betrekking tot Gaza oorlog. 

 

********************************


Hier kunt U zich aanmelden voor ons nieuwsbrief

 

Copyright © ArameeŽrs van Aram-Naharaim Organisatie

 

 

Brieven aan de overheden en internationale organisaties

 

Arabische Vertalingen: الترجمات العربية

 

Aramese Geestelijke/ Lichamelijke Genocide

 

Nepnieuws over de ArameeŽrs:

 ArameeŽrs in de Media

 


 

27-7-2010: Aram-Nahrin Organisatie stuurt een brief aan de Turkse minister van Binnenlandse zaken over de bekladding van de Aramese St. Jacob kerk van Nisibin.

 

20-5-2009: Aramese Organisaties sturen brief aan de President en Premier van Turkije over het klooster St. Gabriel en het erkennen van het Aramese inheemse volk als aparte etnische minderheid.