Getuigenissen van de geleerden van de Syrische Kerk van Antiochiė met betrekking tot synoniem: Arameeėrs/Syriėrs

 

Aanmelden voor nieuwsbrief

 

Een vraag: Wie waren de vroegere Assyriėrs? Waren ze simpelweg één etniciteit of samenstelling uit verschillende volkeren?

 

Wie gaf hen de naam en maakte hen bekend als,, Assyrische” Christenen?

 

SUA/WCA en het toelaten van terrorisme

 

SUA/WCA: Internationaal syndicaat van haatzaaiers

 

Arameeėrs van Irak

 

Arameeėrs van Turkije

 

Arameeėrs van Syriė

 


 

"Assyrische" terrorisme en verdeeldheid binnen Aramese volk

 

14-2-2018: Het Westerse anti-Aramese koloniale product “Assyriėrs” en de onvoorwaardelijke loyaliteit aan de PKK/YPG en Abdullah Ocalan

 

3-2-2014: De oorsprong van de “Assyrische” fanatisme, hun blindheid en verering van occulte machten

 

9-6-2010: Een tot 6 maanden veroordeelde “Assyrische” GHB/PKK/ADO terrorist wordt volop geėerd en verafgoodt: een teken dat het afval is voltooid en het oordeel aanstaande is? Waarom geen aandacht voor zijn slachtoffers en hun familie?

 

28-1-2009: Sabri Atman en Hezbollah- Aram: Sabri Atman: Een man van normen en waarden of …. een manipulator en een misbruiker van de Aramese Lichamelijke Genocide om de immorele Criminele Geestelijke Kolonisatie en slavernij product “Assyriėrs” te promoten?

 

19-12-2008: Pseudo – Assyriėrs, Pseudo Chaldeeėrs en de Culturele Nationale Noodzaak van de Aramese natie.

 

18-12-2008: Syriėrs, “Assyriėrs” en “Chaldeeėrs” zijn allemaal Arameeėrs

 

26-9-2008: Terrorist "Koerden" - Pionen van de Merovinische Vrijmetselaarij Vastbesloten om de Arameeėrs te Vernietigen

 

25-9-2008: Politieke Hypocrisie en Historische Vervalsing door de Pseudo- Assyriėrs en Koerdische Terroristen

 

25-9-2008: Ongekende Vervalsing van de Oude Geschiedenis van Mesopotamiė zal naar verwachting Chaos teweeg brengen

 

23-9-2008: Pseudo- ‘Assyriėrs’ en ‘Koerdische’ Terroristen: Kweken van Leugens, Chaos en Genocide

 

22-9-2008: Antichristelijke Onheilige Alliantie: de vervalste “Assyrische” Pseudo- Natie en de PKK Terroristen

 

21-9-2008: Dreigende Einde van de Oriėntaalse Christendom: Onheilige Alliantie van "Koerdische" Terroristen met Pseudo- Assyriėrs.

 

19-9-2008: De aanhoudende Aramese Genocide, de Gefabriceerde Pseudo- Assyrische Natie, en "Koerdische" (PKK) Terroristen

 

17-9-2008:  Vervolgde Arameeėrs, een Pseudo – natie van “Assyriėrs”, Koerdische Terroristen, en de Antichrist

 

26-8-2008: De gevaarlijke ADO- ideologie en het ondergang van het Aramese volk.

 

14-7-2008: “Bittere vruchten van de koloniale geestelijke interventie: Een monsterverbond tussen de PKK en de Organisatie van de afvallige Arameeėrs die zich "Assyriėrs" noemen, namelijk: de Assyrische Democratische Organisatie”

 

13-11-2007: Wat is een naam? Duitse NGO accepteert Aramese natie, verwerpt ‘Assyrische” misnoemer! `Na 30 jaren van foute voorkeur voor de valse termen ‘Assyriėrs’ en ‘Chaldeeėrs’ voor de grote historische natie van de Arameeėrs van het Midden-Oosten, een positieve verandering.

 

23-10-2007: Een Duitse mensenrechten organisatie zegt over leugens en haat van de Westerse kolonisatie en slavernij product "Assyriėrs" het volgend:  'Vandaag houden wij het voor absurd dat de Assyrische Organisaties met hun Nationalisme een grote deel van hun strijd gebruiken om met de meerderheid van hun “Aramese” volk in Duitsland en de rest van Europa te strijden en deze strijd een zeer grote deel van hun werkzaamheden in beslag neemt...... ..............

 

15-9-2007: Wikipedia Online Encyclopedie en "Assyrische" terreur tegen de Aramese natie

 

16-8-2007: De terreur campagne van AINA: De internationale - leugen en haat machine

 

25-1-2007: Arameeėrs in Turkije ongewild in een verkeerd daglicht gesteld Turkse Hoge Raad: De terroristische organisatie ADO/GHB “ Assyriėrs” toegevoegd aan de terroristen lijst.

 

25-1-2007: Vertaling artikel verschenen in de Turkse krant 'Zaman' van 16-11-2006. ADO/GHB “Assyrische” terroristen toegevoegd aan de lijst van de Turkse Hoge Raad.

 

12-10-2005: Een fatale beslissing van SUA- Waar zijn normen en waarden?

 

Het Aramese volk: Het Aramese volk (niet te verwarren met 'Armeniėrs') spreekt Aramees, de taal van Abraham, Mozes en Jezus Christus. Zij zijn het inheemse volk van wat in vroegere tijden 'Aram-Nahrin' werd genoemd en in onze dagen bekend is geworden onder de naam 'Mesopotamiė'

Sommige Arameeėrs noemen zich in onze dagen "Assyriėrs", dit vanwege de haatzaaiende geestelijke koloniale activiteiten van de Westerse missionarissen en diplomaten in het Midden-Oosten in de 16e en 19e eeuw. Andere Arameeėrs zijn bekend geworden als "Chaldeeėrs".  Ze zijn echter allemaal Arameeėrs. Overal waar U het woord "Assyriėrs" tegenkomt dient U het als Arameeėrs te lezen. In Turkije zijn de Arameeėrs bekend geworden als “Süryani” en in Arabische als “Al-Suryan”


 

Ook islamieten welkom bij Suryoye-festijn.

 

Twentsche Courant/Tubantia: 14-9-2000

 

Mevrouw Attiya Tunc

(Alias: Attiya Gamri, Attiya Xamri, Attiya Gamri-Beth Arsan)

 

Fikri Aygur

De heer Fikri Aygur (Alias: Fikri Aho), de Voorzitter van ,,Assyrian Chaldean Syrian Union"  en vice voorzitter van ESU.

 

'De eigen cultuur laten zien aan mensen met wie we al twintig jaar samenwonen. ‘Dat is in het kort het doel van de manifestatie die zaterdag van 15.00 tot na middernacht wordt gehouden door Assyriėrs en Suryoye in het Hengelose ExpoCenter. Een doorgaans gesloten gemeenschap geeft opening van zaken.

 

HENGELO - Het is de frustratie van veel Suryoye: door hun uiterlijk aangezien te worden voor Arabier of Turk. 'Heb je het over vasten, dan denkt iedereen meteen aan de ramadan. Dat doet pijn,' zegt Fikri Aygur. Want Suryoye zijn geen islamieten maar christenen die juist door de islamieten vervolgd en uitgemoord werden. Om de cultuur van de Suryoye nu eens goed voor het voetlicht te brengen, is zaterdag een cultureel festival in het Hengelose Expo Center, in de plaats waar Europa's eerste Syrisch-Orthodoxe kerk werd gebouwd.

Op het festival zijn islamieten wel welkom. Er treden ook Koerdische, Turkse, Armeense en, Iraanse muziek- en dansgroepen. Evenals Nederlandse, Franse, Duitse en zelfs Ghanese. Vanaf 15.00 uur is een theatergroep te zien, zijn er lezingen in het Syrisch, Nederlands en Duits en wordt ldederdracht geshowd.

 

Volgens de organisatoren Fikri Aygur en Attiya Tunc is het de bedoeling dat de buitenwereld niet alleen kennis kan maken met de cultuur van de Assyriėrs­Suryoye, omgekeerd kan die doorgaans nogal gesloten gemeenschap ook zijn licht opsteken over andere culturen. 'Onze cultuur staat zaterdag op de voorgrond, maar het gaat ook om integreren, om openstaan voor anderen.'

De organisatie die de manifestatie op touw zet, heet voluit het Bethnahrin Informatie Bureau. Waarbij Bethnahrin de eigen naam is voor het land dat in Nederland bekend staat als Mesopotamiė, het verdwenen land tussen de rivieren Eufraat enTigris, daar waar het christendom voor het eerst voet aan de grond kreeg. Tunc: 'Mesopotamiė is de bakermat van de beschaving. Het is voor ons wat Israėl is voor de joden.'

 

Als land bestaat Mesopotamiė niet meer. De bevolking is vervolgd en verjaagd, het land verdeeld. Begin deze eeuw richtten de Turken bloedbaden aan onder Assyriėrs (Arameeėrs),  waartoe ook Suryoye (= Syriėrs= Arameeėrs) behoren. Een feit dat nog steeds voor woede onder de Suryoye zorgt, ook onder jongeren.

Toch zijn ook islamitische Turken zaterdag dus welkom bij de manifestatie. Aygur: ‘Iedereen die democratisch is, die ons erkent en respecteert, is uitgenodigd. We moeten laten zien dat we ook kunnen samenwerken. Het zijn niet de volkeren die anderen onderdrukken, het zijn de regimes.' Tunc: 'Je kunt mensen beter te vriend hebben dan als  vijand.'

Het wantrouwen onder de Suryoye tegenover islamieten is nog steeds heel groot, weten de organisatoren van het festijn. Negentig procent van ons moet niets van moslims hebben. De jongeren horen er van hun ouders ook niets dan erge dingen over. Wij willen laten zien dat niet iedere moslim een gevaar.'

 

Dat de Suryoye-gemeenschap nog weinig bekendheid geniet, komt volgens Aygur ook door de aard van het volk. 'We zijn christelijk opgevoed; hebben tweeduizend jaar geen geweld tegen andere volkeren gebruikt.

 

De Koerden bijvoorbeeld vechtten terug en zijn ook daarom bekend bij het publiek.

 

Bij ons is het zo dat wie op de ene wang geslagen wordt, de andere wang toekeert.'

 

‘Dat kun je niet maken’

 

'Dit kun je binnen Nederland niet maken.' De organisatie van het Suryoye-festival in het ExpoCenter distantieert zich van de uitspraken, van voorzitter H.Aydin van de Suryoye Culturele Vereniging Baradeus. Die vreest grote problemen bij de komst van het asielzoekerscentrum (azc) op het voormalige ATC-terrein, dicht bij de Suryoye-kerk. Onlangs liet hij weten niet in te kunnen staan voor jonge geloofsgenoten die in conflict zouden met islamieten op het azc. De moslims die naar het azc komen, zijn niet dezelfden als die de Suryoye- gemeenschap verjaagd en vervolgd hebben, stelt de organisatie van het culturele festival. Alleen al omdat ook moslims uit Afrikaanse landen zullen komen die de agressie tegen Suryoye moeilijk verweten kan worden. Volgens de organisatoren Firkri Aygur en Attiya Tunc zijn mensen als Aydin in iedere andere cultuur een gevaar. ‘Wij laten bij onze manifestatie zien dat niet iedere moslim een gevaar is. Mensen als Aydin vertegenwoordigen maar paar procent van de Suryoye.

 

 


 Paar Omerkingen:

 

1. Deze festijn werd georganiseerd in 2000 waar toen nog tussen mevrouw Attiya Tunc (alias: Attiya Gamri, Attiya Xamri, Attiya Gamri- Beth Arsan) en de heer Fikri Aygur (alias: Fikri Aho) koek en ei was!

2. Mevrouw Tunc zegt,, Begin deze eeuw richtten de Turken bloedbaden aan onder Assyriėrs…”

 

Erg vreemd hoor mevrouw Tunc! Hoe zit het dan met de deelname van de Koerden? De Koerden hebben gretig meegedaan en het bloed van ons volk gedronken, hoe kan het nu opeens dat U zo “vergeetachtig” bent geworden over de wandaden van de Koerden tegen ons volk? Heeft dat misschien te maken mevrouw Tunc met de afspraak tussen PKK en ADO om het Aramese volk te ,,Assyrianieren”? Hoe noem je nou zoiets mevrouw Tunc: samenwerken met diegene die je bloed hebben gedronken?’

 

3. Mevrouw Tunc zegt,, Turken richtten bloedbaden aan onder Assyriėrs (Arameeėrs),  waartoe ook Suryoye (= Syriėrs= Arameeėrs) behoren

 

Dit komt niet alleen onnozel over, maar of: het getuigd van onkunde, of dit is een doelbewuste poging – in de lijn der verwachting, om verwarring en chaos teweeg te brengen. En natuurlijk werkt de Twentsche Courant weer als een prachtige medium voor!

 

4. Zowel de heer Aygur als mevrouw Tunc vinden het belangrijk om ook met de moslims samen te werken. Wat was eigenlijk de achtergrond van deze ,,samenwerking met de moslims" ? En om welke moslims ging het hier precies? Toch niet diegene die zich toevallig ,,Koerden" noemen?

 

5. Misschien is het belangrijk voor Aygur en Tunc om nu eens je eigen geloof beter te leren kennen, voordat je tot samenwerking met anderen overgaat.

 

 

********************************


Hier kunt U zich aanmelden voor ons nieuwsbrief

 

Copyright © Aram-Naharaim Organisatie

 

U mag dit artikel overnemen alleen als U de volledig link naar het artikel erbij vermeld.

 

 

Brieven aan de overheden en internationale organisaties

 

Arabische Vertalingen: الترجمات العربية

 


 Kolonialisme: Ondergang en diaspora van het Aramese volk.

 

Aramese Geestelijke Genocide

 

Arameeėrs in de Media

 

9-2-2015: De diep gewortelde demonische haat tegen de Aramese inheemse natie

 

8-8-2014: Waarom zijn de "Assyriers" heel belangrijk voor de illuminatie satanisten?

 

22-6-2011: Professor David Gaunt: Hoe kolonialisme en geestelijke vernietiging van een volk wordt goedgepraat en gereduceerde tot meningen over naamgeving. Subtiele kruistochten van professor David Gaunt tegen het Aramese volk en het voortzetten van geestelijke genocide. Hoe de Aramese lichamelijke genocide wordt misbruikt om de geestelijke genocide op het Aramese volk goed te praten.

 

5-10-2009: De koloniale geestelijke machten en de vernietiging van het Aramese inheemse christendom in het Midden-Oosten in het algemeen, en in Irak in het bijzonder.

 

17-4-2009: De voortgaande kolonisatie van Turkije, de Arameeėrs, de Koerden, de Armeniėrs, Pan – Arabisme en Islamisme.

 

23-3-2009: Westers Europese Koloniale Haat en Kwaadaardigheid tegen de Arameeėrs en de Oriėntaalse christendom.

 

9-4-2008: Door alle ellende heen: Wonderen gebeuren in Irak

 

2-2-2008: De Aramese socioloog Fuat Deniz werd niet door de Turken, maar door z’n neef van vaderskant afgeslacht

 

3-1-2008: Is Zweden voorwaarden aan het scheppen voor een nieuwe Aramese Genocide? Geestelijke kruistochten van professor David Gaunt tegen de Aramese natie

 

26-9-2007: Betoog voor de Unificatie van de Arameeėrs: Brief aan VS en Franse Presidenten, Premier Verenigde Koninkrijk

 

12-7-2007: De Evangelische Omroep en de terreurcampagne van de Baptistische Dominee Ken Joseph

 

2-7-2007: De Arameeėrs zijn slachtoffers geworden van haatgenerende daden

 

6-12-2006: Na de Amerikaanse, nu de Nederlandse “Christenen”:  Geestelijke Kruistochten tegen de Aramese natie

 

9-10-2006: Aanval op de Aramese erfgoed door twee "Christelijke" omroepen: EO en NCRV

 

23-9-2006: De Anglicaanse Kerk en de erkenning van de Aramese Geestelijke Genocide: Oproep aan de aartsbisschop van Cantebury

 

13-5-2006: Is er een Assyrische kwestie in Irakese Koerdistan?

 

10-8-2005: De Aramese opleving zal het schaakbord van het Midden-Oosten transfigureren

 

2-8-2005: Moderne Irakese geschiedenis. De Arabische Meerderheid en De Minderheden

 

28-6-2004: De bron van oorlogen en tirannie: de Pan-Arabische valsheid